Sziasztok!
Picit hosszú leszek.
Rolly!
Mi volt a tüdőgondozóban? Nekem tetszik az aláírásod. Nagyon jó, úgy örülök,h ennyire boldog vagy, és ilyen kellemesen töltitek az időtöket.Örülök,h meggyógyultál.
Jucmuc!
Várunk a dokis eredménnyel. Remélem minden rendben van. Nagyon szép voltál az esküvőn, és az unokaöcséd tündéri.
Évi79!
Remélem már jobban vagy, ez a nagy meleg tényleg megedzi az ember lányát. Szerintem semmi gond azzal,h végre abbahagyod a munkát, hisz már a 30 héten vagy. Én is eddig tervezem a dolgozót. A depis hangulatodra pedig valószínű a meleg is rátesz.3 napja én is napjaim felét sírással töltöm.
Dido!
Már nagyon várom a progi eredményed. Reméljük nagyon jó lesz.Hát igen én is olvastam,h. a 2. trimeszter a legnyugisabb. Remélem is,mert akkor lesz az esküvőnk is. Én is nagyon sajnálom a páromat, tegnap volt ennél a másik dokinál, aki felírt neki egy csomó vitamint, ill. kapott egy olyan szurit ami segít lebontani a szervezetében felhalmozódott steroidokat. És olyan kezelést írt elő neki,h 5 nap alatt abba kell hagynia, és elmúlnak majd a kellemetlen tünetek, mert ezek mind a mellékhatásai a steroidoknak. Azért kérdeztem,h hova jársz, mert én meg a SOTE I-re. Pocid hogy van? Én is ma fogom megcsinálni életem első kovi ubiját. Én elképzeltem most a tojásos lecsót kovi ubival. Nekem simán belefér, s meg is kívántam. Hajdúszoboszlón pedig nagyon jó a strand.Biztos jól fogjátok magatokat érezni.
Zsúka!
Ez nagyon jó,h. anyósod ott dolgozik.Szerintem nagy megnyugtatás, ha valamelyik családtagunk ott van. Én is ezért hezitálok a kórházak között,mert ugye Nyíregyházán ott lenne a sógornőm, aki szülésznő, és a kórháznak is nagyon jó a híre, viszont akkor haza kell költöznöm a párom nélkül. És ezt pedig nem akarom. De még kitalálom. Most első az esküvő.
Egész jól haladunk vele, a meghívók már kint vannak, az étterem lefoglalva, most már csak egy két apróság van.Cipőket megvenni, egyeztetni a polgármesteri hivatalban, elekzdeni a jegyesoktatást. Na ezzel lehet,h. kisebb bajunk lesz, mert a 3. kerületben van egy kis templom, és a lelkészt mindenki nagyon szereti. 2x voltunk, de mindkétszer elrohant, és a segédje azt mondta,h. tuti,h nem fog minket elvállalni,mert van aki már évekkel előtte bejelentkezik. Na most mi már azt is mondtuk,h jön a baba, és erre azt mondta,h. majd akkor felhívnak. Hát még nem hívtak, de nekünk meg találni kell egy papot akihez járhatunk.
Biztosan nagyon szép a kerted, de igen ebben a hőségben a fű gyakran ki szokott égni. (sajnos)Apum is mindig hajnalban és késő este 2 órákat tölt a locsolással. Nekik is van egy csodaszép kertjük.Ha legközelebb megyünk haza hozok róla képeket.
Reméljük hamarosan elmúlik ez a meleg, mert már én is egyre nehezebben bírom.Ráadásul elég ingerlékeny is lettem mostanában, tényleg egy rossz szó és sírok. Tegnap sajnos elég hosszú veszekedésünk volt Apával,mert lehet,h túl sokat várok tőle. Ugyanis ő egyrész férfi, másrészt nagyon nehezen mutatja ki az érzéseit, és hiányoltam,h nem foglalkozik annyit a babával,mint szeretném. Bár szerinte én meg túl sokat foglalkozok vel,más nem is érdekel. Szóval jól összekaptunk ezen és hajnalig veszekedtünk. Azt mondta,h még fel sem fogta, és igazából nem tud vele mit kezdeni. Hát nem tudom, rettenetesen rosszul esett, de remélem, ahogy nagyob lesz a pocim, vagy elkezd mozogni ő is ráeszmél. Sajnos a jövő heti Uh-ra hiába jönne, nem jöhet be velem. De majd a 18. hetire igen.
Nárcisz!
Örülök,h lement a lábadról a daganat. Nekem tegnap a kezem dagadt e egy picit, de gondolom a melegtől. Jöhetne már egy kis szellő. Úgy látom elkezdted végre a vizsgálatokat, ez is nagyon jó,h. minden rendben. Én is jövő héten megyek délelőtt EKG-ra (2 hete a védőnő 54-es pulzust mért, múlt héten 56 volt, hát nem viszi túlzásba) aztán du-án 1-re UH-ra és utána a barátnőmhöz aki fogorvos. Szóval jó kis nap lesz.
És moszatkáid hogy vannak? Tényleg rókakoma elköltözött már?
Nagyon jók a történetek!
Mi az,h sérteget a férjed családja?
Juca!
Köszi az aggódást.Didonak írtam,h milyen újfajta kezelést kap Apa. Reméljük használni fog Neki. Kingácska bírja a meleget? Olyan szép lesz az új lakásotok, már nagyon várom,h beszámolj milyen is ott. Egy tündér vagy, de én már rendeltem egy szopipárnát.
Angie!
Azért ekkora a pocim, mert hájas vagyok, vagy egy elefántot hordok ki. Nem tudom, csak az alsó részét nézd a pocimnak, ami felül van az a gyomrom. Egyébként ez tökre alkati kérdés is. Én mikor nem vártam Bubikát, és jól bekajcsiztam, akkor is ekkora volt.
Nem tudnád megkérni a kollégád,h. ne állítsa rád a légkondit.
Köszönöm,h megírtad,h hol található a Bánki tó.Én is imádtam pancsolni, bár őszintén fogalmam sincs,h most íg babásan lehet-e valahol pancsiznom.
Szisszka!
Sajnálom,h nem tudsz jönni majd gyakran. De azért ennek a költözésnek örülünk nem?
Anikó!
Szorítok!!!!!!!!! Leírtam Didonak,h mit csinált a dokinő. A léneg,h. leállította ezt a steroid kezelést és sok-sok vitamint írt fel. Reméljük a legjobbakat.
Brill!
Hogy vagy?
Mátra!
Már nagyon várom,h boldogan rendezgethesd a kúrián a muskátlikat.
Sajnálom,h anyud kiborított.És te igen is egy fontos és értékes ember vagy.És az a lényeg,h a párod mellett végre igazán önmagad lehetsz és nagyon boldogok lesztek együtt a sok pici gyereketekkel.Ámen!
Norwell!
Éljen! Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!! Sok-sok tejcit kívánok!
Dina!
Nagyon nagyon szorítok,h. minden rendben legyen odabent.
Évi79!
Örülök,h kicsit jobban vagy. Én is rendeltem már ettől a cégtől egy szopipárnát. Most van készülőben. És az ára is jó!
Ági!
Nagyon szorítok!!!!!!!!! Éjenek a tüszők.
Syry!
Isten éltessen sokáig!!!! Boldog Szülinapot!!
Évi77!
Imádom azt a stílust ahogy írsz. Repedt virsli.Én is küldök egy nagy puszit Dorcusnak a4. hónapjára.Annyira szépek Dóri képei.
Kati!
Gondolok sokat rátok!
Millió puszi!
Ahogy tudok jövök ám!