Enigma
bocsi, hogy nem írtam. Szerveztem egyfolytában az Okosbabát, meg ettől a hőségtől annyira vacakul vagyok, hogy alig tettem be a lábam a déli fekvésű nappaliba, ahol a számítógép is van. Napok óta az északi szobákban pihegünk. A kert jelenleg alkalmatlan a kikapcsolódásra, mert nincs benne árnyék. Csak este 8-tól elviselhető a klíma odakint, akkor szoktunk Szilivel rablórömizni a kerti asztalnál

.
A kánikula után feltétlen gyertek el!! Nekünk jó a 16-i tali, szívesen megyünk hozzátok. Mivel sokan inkább Pestre mennének, le kell tennem arról, hogy idevárjam a csapatot, pedig már nagyon rákészültem. Na, majd ha megszülettek a kisbabák mindenkinek!!!
Az Okosbaba tanfolyam jól sikerült, 9-en voltunk, még Fótról és Pestről is jöttek. A szervezés miatt nekem ingyenes volt, ez jólesett, mert egyébként 8000 Ft. Nagyon lelkes vagyok, már elkezdtem gyártani a hozzávalókat, és most azt hiszem, hogy Andriska 3 évesen beszélni fog magyarul, németül, angolul és latinul. Ránéz egy pöttyökkel teli képre, és tudni fogja, hogy mondjuk 54 db pötty van rajta. Mennyiséglátás. Olvasni fog. Ismeri Munkácsyt, a cápákat, az országokat, bármit, amit megmutatsz neki. Egy idő után látni lehet, mi érdekli jobban, abban jobban el lehet mélyedni. Tudom, hogy ez így leírva elég viccesen hangzik, de a nő állítja, hogy ha rendesen csináljuk a programot, az lesz, amit mond. Ezt bizonyítja az a több száz gyerek, akik e módszer szerint nőttek fel. Hát, akár még igaz is lehet. Úgyhogy belevágok!!!!!!
Réka
szeptembertől lesz Pesten is a tanfolyam, a weboldalon majd fogják írni, mikor. Ha ilyen korán elvégzed, annak van jó és kevésbé jó oldala: jó, mert mire a babád 6 hónapos lesz, addigra komplett tanítási csomagot tudsz összeállítani. Viszont a módszer annyira speciális és elsőre kissé bonyolult, hogy félő, elfelejted addigra. Szerintem ez az anyagmennyiség nem adható le rendesen 5 órában. Egyszerűen nincs ideje mindent elmondani. Bár ad néhány oldal emlékeztetőt, de még azzal együtt is úgy érzem, kavarog minden információ az agyamban. Muszáj lesz komplett tanmenetet írnom, különben elveszek a dolgok között. Jó lenne, ha ismétlésre is lehetne menni, de arra már bárkinek ingyen, hiszen az elmélyítéshez kell, hogy többször hallgasd meg.
A nő szerintem profin tanította a gyerekeit, profin ismeri a módszert, de nem profi előadó.
Nem tudom, ki írta az Aviva tornás telefonálós tanulást (bocsi

), de azt szerintem nem lehet telefonon meg a könyvből sem rendesen megtanulni. Ott kell lenni, én 2-szer is elvégeztem, de már elfelejtettem. A zene is megvan nekem kazettán, ha kell, szívesen átmásolom bárkinek! A lépések-mozdulatok nagyon speciálisak, szerintem helyesen csak látva és gyakorolva sajátítható el. S ráadásul veszélyes is lehet hibásan végezni, mert vannak olyan gyakorlatok, hogy alig van különbség a megtermékenyülést célzó és a spontán vetélést elősegítő mozdulatok között. (Az Aviva torna eredetileg a spontán vetéléshez készült, mert abban az országban tiltott volt a művi abortusz. Utána vették észre, hogy lágyabban, vagy kicsit másképp végezve épp a peteérést és a könnyebb fogantatást segíti elő.)
Wish
hát, ez szebb, mint amire emlékeztem!!!! Gyönyörű, csodálatos, fantasztikus!!!! Írj róla még, meg az esküvőről is, légyszi.
Athiz:)
nekem úgy látszik nincsenek olyan megérzéseim, mint neked, mert abszolút nem ilyennek képzeltelek. Egy szomorú tekintetű, bánatában lesoványodott, segítségre szoruló kicsi őzgidának képzeltelek, erre te kicsattansz az egészségtől és az energiától. Klassz!! A kisfiad nagyon gyönyörű! És tetszik a neve

!
Timi:)
minden nap gondolok rád, hol tarthattok most. Küldök energiát neked!!! Paptibinek mi a foglalkozása? Valami fontos ember lehet! Valahogy lemaradtam az infóról, de az írásaidból azt veszem ki, hogy valami izgi munkája lehet.
Boszti:)
"EGY, megérett a MEGGY!! " Drukkkkk!!!!!!!!!!!!!!
Dia:)
Még Szilinek is felolvastam, milyen ügyes és jófej kisfiad van, hogy ennyire kapós a médiapiacon! Nagyon megörültem, jó menedzsere vagy Dominak!! Hol tart azóta az ügy? Reklám kész, és már a film is elkezdődött?
Gigi:)
hú, nagyon helyes képeket raktál fel Oliról (és az apjáról

)! És még a kutyátok is szép, meg a kertetek, meg a házatok (képek tanúsága szerint), meg nem utolsósorban te is, szóval ugye ti most nagyon boldogok vagytok???!!!
Roxal:)
szuper a házatok kívül-belül! Hát igen, azért a kertes ház az igazi!! Milyen kellemes feladat lesz majd a kertet megtervezni és elkészíteni

. Jövőre már 3-an (4-en) használjátok

!!
Akkor ezt most felteszem, mert ha elveszik, megőrülök. Tudjátok, mennyit elveszítettem már??