A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Köszönök minden kedves hozzászólást, annyira édik vagytok!

Nos, nem is tudom, mit írjak, annyi minden lenne! Ha nem haragszotok, akkor majd megpróbálom felrakni a hőmérős görbét, persze lehet, hogy nem sikerül! De úgy szeretem ezeket a vonalzókat + ilyeneket! Tök jó ezeket követni: Szili mennyi idős, hol tartok a ciklusomban, stb. Ha valakit zavarna, attól elnézést kérek!

A talis időpontokhoz egyszerűen nem tudok mit írni, mert minden a páromtól függ, Ő meg sosem tud semmit tutira mondani, amitől mindig is ki vagyok akadva, de hát Őt már csak így kell elfogadni! Tervezni azt nem lehet mellette :cry: :!:

Úgy gondoltam, engedek az unszolásnak, és felrakok egy elrettentő képet magamról. Csak aztán nehogy bárki is rosszat álmodjon :shock: :twisted: !

Kép
Vendég

Andi!
S ha Enigmáéknál lenne? Úgy tudom, felajánlotta a helyszínt, s oda le tudnál sétálni. Persze én megértem ha nem, mellesleg nekem is necces. 1-2 már túl közel van, 8-9 meg sokaknak nem jó... Nélküled viszont nem tali a tali :(
roxal

Athiz :)
Na végre látunk téged is! Ha megnyugtat, akkor hasonló kaliberek vagyunk :wink:

Gyógynövényguruk SOS :!:
Van valami tea amitől hamarabb vagy esetleg normális időben, nem késve jön meg a mensi :?: Természetesen a nyaralás alatt lesz meg :evil:

Puszi

KépKép
gigi28

Athiz!
Szerintem ideje, hogy kibékülj magaddal, nincs ott semmi gond. Amíg nem vagy jóban magaddal, addig mások sem fognak szépnek látni. Én nem látok semmi tragikusat, mellesleg meg a pasik nem a modell alkatuakra buknak :wink:
roxal

Athiz ha megnyugtat, engem könnyebb átugrani, mint megkerülni!! :-)
Ági28

Hú csajszik, köszi, most megnyugodtam egy picit!

Ági, ez vicces, bár tuti nem is igaz :D !

Gigi, sajnos a gyógynövényekhez ennyire nem konyítok, de a neten tutira találsz infót ezekről! Talán a hazipatika.com-on is van ilyesmi! És mit gondolsz a homeopátiás szerekről? Lehet, hogy abban is van ilyen szer, és patikában lehet kapni. Sajna ebből sem tudom, melyik van erre a problémára. Bocsi!

Nos nagyon úgy tűnik, hogy megint bénázom, mert a hőgörbét nem sikerül feltennem! Hogy a fenébe kell?!
Vendég

Kép

Húúúú, ezt nem hiszem el!!!! Sikerüüüüült!!!!
Vendég

Rékus! Ha eddig mindig úgy látták, hogy kér csajszika van odabent, akkor már szerintem azok lesznek. Örülök, hogy most már táncoslábúaknak nevezed őket. :lol:
Felőlem jöhetnek a tesód csoportjának fotói, szívesen látom.

Hogy álltok a házzal?

Roxal! Akartam írni, csak kicsike agyamból kiesett, hogy én is gratuláljak a gyönyörű házatokhoz. Már ott laktok, ugye? Meg azt is akartam kérdezni, hogy mikor kezdtek megint. Most is kell várni 3 hónapot?

Ági! Szuper, hogy nincs ciszta, tűnjön is el örökre. Azért bízznuk benne, hogy ti is úgy jártok mint Inariék, vastag falú, és mégis beköltözött Anna.

Jut eszembe Inari mostanában nem jelentkezett. Hogy hogy?

Csajok tegnap este Eperrel írogatunk Msn-en, hát komolyan mondom régen röhögtem ennyit, mindenkinek ajánlom depi ellen. Szegényke próbálta nekem magyarázni, hogyan kell csinálni az Aviva gyakorlatokat, de azzal nem számolt, hogy milyen gyenge felfogású vagyok. Mondjuk eddig én sem tudtam milyen értelemmel rendelkezem. :lol: :lol:

Athiz! Tök jó az a kép. Mi a franctól féltél? Nem is vagy kövér. Az más kategória, én csak tudom. a kacsa úrfi a derekadon külön élmény volt, köszi. :lol:
vanda978

Lányok!

Bocsánat, ha mostanában kimaradok kicsit a topik életéből, de valahogy soha nem jutok a gép elé. Meg ebben a melegben lassított felvétele vagyok önmagamnak. Ami persze cseppet sem baj, életem ezen időszakának csak a lassúságról, nyugalomról kell szólnia!!!

Lenne egy gyakorlati kérdésem:

Valakinél a Cetrotide beadása után megtörtént az, hogy teljesen bepirosodott egy jó 5 cm átmérőjű körben a szúrás helye? Nekem már vagy 1,5 órája piros és ég.
Nem emlékszem, hogy erről beszámolt volna bárki is.

Köszönöm, ha válaszoltok, meg főleg azt, hogy sokan emlegettek,, és izgultok értünk!!!! Nagyon jól esik!!!!:):):):):):):)
lkt

Hali Csajok!

Réka!
Nem is beszélsz sokat!
Remélem egyszer mi is el tudunk majd menni egy talira, de addig is, ha bárki közületek Pécsett járna csak szóljon.
Örülök, hogy össze tudtuk hozni!

Lkt!
Külön a Cetrotidera már nem emlékszem, de azt tudom, hogy lehetett látni hogyan szívódik fel. Elöször kidudorodott és bepirosodott ott, ahova beadtam, aztán leapadt, de a pirosság szépen elterült. Aztán lassan az is megszünt.
Remélem már jobban vagy és nincs semmi gond.

Beadás után próbáld kicsit elmszírozni, úgy elöbb felszívódik.
Szerintem ha hideget teszel rá, az is jó! De ha nem múlik, akkor inkább menj ügyeletre!
Drukkolok! Hajrá-hajrá!

Bocsi a többiektől, majd egyzser bepótolom :oops: !
Rohanok aludni, mert nagyon hamar itt a reggel, illetve a hajnali kajálás!

Kép
stella9

Hali Csajok!

Réka!
Nem is beszélsz sokat!
Remélem egyszer mi is el tudunk majd menni egy talira, de addig is, ha bárki közületek Pécsett járna csak szóljon.
Örülök, hogy össze tudtuk hozni!

Lkt!
Külön a Cetrotidera már nem emlékszem, de azt tudom, hogy lehetett látni hogyan szívódik fel. Elöször kidudorodott és bepirosodott ott, ahova beadtam, aztán leapadt, de a pirosság szépen elterült. Aztán lassan az is megszünt.
Remélem már jobban vagy és nincs semmi gond.

Beadás után próbáld kicsit elmszírozni, úgy elöbb felszívódik.
Szerintem ha hideget teszel rá, az is jó! De ha nem múlik, akkor inkább menj ügyeletre!
Drukkolok! Hajrá-hajrá!

Bocsi a többiektől, majd egyzser bepótolom :oops: !
Rohanok aludni, mert nagyon hamar itt a reggel, illetve a hajnali kajálás!

Kép
stella9

Sziasztok!!

Athiz sajnos pedíg igaz, de legalább hamarabb odaérak bárhova, mert gurulok!!! :-) Nem baj, most nincs fogyókúra, most babaprojekt van. Tavaly nyáron 20 kg-vel voltam kevesemm, pedig akkor is volt még rajtam plussz!! :-)

Lkt én sajnos ebben nem tudok nyilatkozni!! :(
Ági28

TIMI!

Ne izgulj, a Cetrotide helye nekem is mindig megduzzadt és bepirosodott, viszketett. Ha igyekeztem nem piszkálni, hamarabb lenyugodott.

Hogy haladnak a tüszőid?

Ne izgulj, ebben a melegben mindenki kivan. Belém is csak hálni jár a lélek, közben meg tanulnom kell. :cry:

Puszi
Kata

Ui. többiek, régiek, törzstagok, hol a csudában jártok? Már aggódom értetek.

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Vanda, örülök, hogy tetszettem kacsástól, nem vagyok ám olyan dúvad, mint a kép mutatja, csak akkor, ha felidegesítenek :lol: . Itt csak pózoltam egy kicsit.

Ági, te is tehetnél fel képet magadról, lehet, hogy jobban megnyugodnék. Meg az avataros képen is olyan szép vagy, nem hiszem, hogy rólad lehet rossz képet készíteni! A fogyókúrával úgy állok, hogy nem tudom eldönteni, mi a jobb a babaprojekt szemponjából, ha lefogynék, vagy ha nem.

Nálam úgy tűnik, hiába ment felfelé az a hőmérséklet, valószínűleg megint beköszönt a havi idegbaj! Pedig még korai lenne, de teljesen úgy érzem, hogy már ma megjön. A fene vinné!

Tényleg, én sem tudom, hol vannak a többiek (régiek) a babanetről, lehet, hogy nyaralnak?

Puszi mindenkinek

Kép
Vendég

Kép

Egyenlőre csak ez van rólam!! Kép

De ezek régi képek, ehhez képest még plussz jó pár kiló van rajtam. :(
Ági28

Köszi Ági, szerintem igazán helyes lány vagy! Viszont én nem látlak túlzottan kövérnek (átugrásos téma :lol: ), arányosan vagy telt, ha nem haragszol meg ezért a kifejezésért! Nagyon sok pasi szerintem kifejezetten a te alkatodért+szép pofidért van oda, biztos vagyok benne! Megfigyeltem, hogy engem is sokan megbámulnak, pedig hát nem vagyok egy Claudia Schiffer! Remélem jól írtam a nevét :oops: !

Én pl. sajna eléggé szeretem a fincsi falatokat, biztos erősen közbejátszik ez is :roll: . Régen persze alig ettem, de nem is voltam szinte soha éhes. Jó lenne, ha megint így lenne!!!!

Na puszi, én szépnek látlak (és hidd el, nincs ferde hajlamom! :shock: )
Vendég

Athiz a fenébe, pedig már épp egy romantikus randin gondolkodtam!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Az a baj, hogy sajnos én is imádok enni. Meg hát sajna közrejátszik az ülőmunka, mikor még álló munkát végeztem, és utánna mentem edzeni is 2 órákat, akkor nem is volt semmi problémám. Egyébként most sem nagyon zavar igazán, csak hát a közérzetem sajna nem az igazi, de a baba miatt most nem fogyózom, pedíg az a lételemem. :-)
Ági28

Ja és főleg Tunéziában milyen sikeres voltam a pasiknál!! Bezzeg a nővérem gebe barátnője nem kellett a kinti pasiknak, csak én!! :lol: :lol:
Ági28

Timi:)
Nekem is pirosodott és égett-viszketett a cetrotidtól. Don't panic :)

Roxal:)
Ha Enigmáéknál van, akkor jó. De amúgy is beleférhet, ha ebben a hónapban is vicceskedik a mensim, mint legutóbb :)
De ha neked is necces az nem jó. Vagy mi majd úgyis találkozunk D-nél? :)

wish

Wish!
Nekem a legrosszabb számítások szerint is 14-én lenne transzfer, tehát még elvileg 16-a belefér. Úgyis találkozunk Dévainál, de a többiek nem valami aktívak tali ügyben... Enigmáékat akkor meg kellene kérdezni, hogy fenntartják e a helyszín ajánlatukat.

Timi!
Nekem is piros volt a cetrotid.
roxal

Sziasztok csajok,

gigi: a fiam természetesen fogant a férjemtől 10 éve :)

Ági: új ciklus, új remény :)

athiz: szerintem is rendben vagy, pláne, ha a szűk kacsa feljött a csípődön, akkor nincs ok aggodalomra. :)

lkt: nekem is mindig piros lett és csípett. volt olyan is, hogy ahogyan kihúztam a tűt, kibuggyant az oltóanyag, ott bénáztam, próbáltam visszaszívni azt a keveset ami kijött, aztán újra beadni másik helyen....

Kép

Kép
boszti

Boszti nem is tudtam, hogy van fiad!! :-)

Igen új hónap új remény!!
Ági28

pedig a lábjegyzetben ott a könyvjelzőm, hogy 9 éves 3 hónapos 2hetes és 1 napos :) :)

Kép

Kép
boszti

Jól van na!! :oops: :oops: Én kicsi vagyok!! :roll:
Ági28

Boszti!

Megsúgom, hogy a kacsa hátulján lehet bebújni, mivel nyitott, így aztán még én is belefértem :? . Azért köszi.

Pusz
Vendég

Timi drága :) , nekem is piros volt, nagy folt... szerintem ne csinálj vele semmit, elmúlik. Nem jöttél.... :( , sebaj, talán lesz egyszer tali. Hajrá tüszik!!!

Apropó... tali.
Az ajánlat áll, ha van kedvetek idejönni. Roxi, Wish: a 16 jó. Nekünk a köv. már megint nem. Most nincs előttem a tábla. Réka ez az időpont, hogy áll?

Szani, Milyen volt az oktatás? Nem írtál mailt. Ti jönnétek ide?

Vanda, jót nevettem az avivás msn-en, jó lehetett :lol: .

mindenkink pussz
enigma

Ági! Azt én is angyon bírtam, hogy Olaszba végre tetszettem a csávókáknak, bírják a dagi nőket. De én amúgy is elfogult vagyok, mint olasz rajongó. De azért az önbizalmunknak jót tesz az ilyen nyaralás. Hallottam, hogy az arab országokban is ugyanez a helyzet, sőőőőt.

Boszti! Én sem tudtam, hogy van fiad. Nem is írtál róla. Ne haragudj meg kérlek, de én azt hittem, hogy a kutyádról tettél fel vonalzót. :oops: :oops:

Timi! Jaj, már megint van valami. Remélem már el is tűnt a foltod. Most ez a Cetrotid mire van? Már ez a beérlelő szuri? Már itt lenne a punkció? Bocsi, de nem tudom, ezt a szurit nem ismerem. Mennyi tüszőt lát a nagyfőnök?

Nálunk akkora vihar volt éjszaka, de akkora, hogy be is kakiztam rögtön.
Ma el kellett mennem a tüdődokimhoz, mert nem múlik a köhögésem még mindig, és már fulladok. Jól lecseszett amiért nem szedem két éve a gyógyszereket, megint elkapott a bronchitis kellőképpen. De én úgy gondoltam minek az, nem fogok annyi gyógyszert szedni, amúgy is csak megfázás után, meg párás időben volt gond. Ráhibáztam. Remélem, hogy a hormonokkal nem fogja ütni egymást.
Ja, és hogy kellően jól érezzem magam, megint kinőtt a harmadik cickóm, tudjátok a szokásos. Csak azt tudnám, hogy most mi a franctól, nem is kapok hormonokat. Égő vörös, gyönyörű nagyon. Hát ezt látná meg Dévai, páros lábbal rúgna ki az biztos. Valamit csak kezdenem kéne vele, nem hiszem, hogy jó ez itt, pedig biztos jól érzi magát.

Enigma! Ti hogy bírjátok ezt a hőséget? Bent a házba?
vanda978

Vandám :) , nehezen bírjuk a meleget. Van kondink, de nem merem bekapcsolni... Van, hogy pancsolounk az erkélyen, elmegyünk barátokhoz akiknek van kertjük :) , de ált. itthon főlünk. A Zsombi nehezen viseli, felsír, vergődik, tele van melegkiütéssel és amióta ez a kánikula van ált 5-6 között kelünk. Kicsit hulla vagyok, bízom ebben a hétvégi lehülésben, bár a frontokra is nagyon érzékenyek. De azért szuperül vagyunk!!!!

Timike!!! Mikor lesz pungi??? Nekem a cetrotide az uccsó 3 napon volt...

pussz

Athiz, Ági :) :) , tök jól néztek ki, igaza van Roxinak, ez csinibb mint a túlzott vékonyság. Szerintem.
pussz
enigma

Sziasztok!

Lányok, tali ügyben a 16. nekünk is jó. Délelőtt ugyan vizsgázom, de gondolom a tali délután lenne. Enigmáéknál nagyon megfelel, abba a házba legalább már odatalálunk. :lol:

Kép
szkatácska

Sziasztok
Mire jó a progeszteron injekció? A Dévai miért adja mindenkinek?
Általában milyen injekciókat, gyógyszereket ír fel stimuláláshoz?
Használja a fogamzásgátló szedését? Vagy csak a Kaálisoknál van ilyen?
Pusz
kagyló

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket, méég most is csak június 2-ánál tartok, de sokat dolgozom és kevés időm van netezni....Szeretném a segítségeteket kérni: a Vass drhoz "járok" ( már 1x voltam) de ő ettől a héttől kezdve szabin van. Nekem hétőn kellene mennem a megbeszélésre (letekkel együtt) és a lombikos fejtágításra. Péntekre v. szombatra várom a mensit...Vass dr azt mondta, ha megjön hívjam fel a központot és beszéljek meg a Dévaival egy időpontot, mivelhogy ő nem lesz..
És ha szombaton du. jön meg? (egyik hoszzászólásban oplvastam, hogy szombaton dolgoznak...?) Fel hívhatom szerintetek holnap, hogy hétfőre időpontot kérjek?

Bocsánat, hogy hosszú voltam pláne így ismeretlenül, de nem tudom mit csináljak, illetve elhatároztam, hogy megpróbálok tényleg aktívan forumozni, hátha nekem is segít....
Most megyek még egy kicsit vissza olvasni június elejéhez...

Addig is sziasztok

Maszatka
maszatka32

Enigma :)
bocsi, hogy nem írtam. Szerveztem egyfolytában az Okosbabát, meg ettől a hőségtől annyira vacakul vagyok, hogy alig tettem be a lábam a déli fekvésű nappaliba, ahol a számítógép is van. Napok óta az északi szobákban pihegünk. A kert jelenleg alkalmatlan a kikapcsolódásra, mert nincs benne árnyék. Csak este 8-tól elviselhető a klíma odakint, akkor szoktunk Szilivel rablórömizni a kerti asztalnál :) .
A kánikula után feltétlen gyertek el!! Nekünk jó a 16-i tali, szívesen megyünk hozzátok. Mivel sokan inkább Pestre mennének, le kell tennem arról, hogy idevárjam a csapatot, pedig már nagyon rákészültem. Na, majd ha megszülettek a kisbabák mindenkinek!!!
Az Okosbaba tanfolyam jól sikerült, 9-en voltunk, még Fótról és Pestről is jöttek. A szervezés miatt nekem ingyenes volt, ez jólesett, mert egyébként 8000 Ft. Nagyon lelkes vagyok, már elkezdtem gyártani a hozzávalókat, és most azt hiszem, hogy Andriska 3 évesen beszélni fog magyarul, németül, angolul és latinul. Ránéz egy pöttyökkel teli képre, és tudni fogja, hogy mondjuk 54 db pötty van rajta. Mennyiséglátás. Olvasni fog. Ismeri Munkácsyt, a cápákat, az országokat, bármit, amit megmutatsz neki. Egy idő után látni lehet, mi érdekli jobban, abban jobban el lehet mélyedni. Tudom, hogy ez így leírva elég viccesen hangzik, de a nő állítja, hogy ha rendesen csináljuk a programot, az lesz, amit mond. Ezt bizonyítja az a több száz gyerek, akik e módszer szerint nőttek fel. Hát, akár még igaz is lehet. Úgyhogy belevágok!!!!!!

Réka :)
szeptembertől lesz Pesten is a tanfolyam, a weboldalon majd fogják írni, mikor. Ha ilyen korán elvégzed, annak van jó és kevésbé jó oldala: jó, mert mire a babád 6 hónapos lesz, addigra komplett tanítási csomagot tudsz összeállítani. Viszont a módszer annyira speciális és elsőre kissé bonyolult, hogy félő, elfelejted addigra. Szerintem ez az anyagmennyiség nem adható le rendesen 5 órában. Egyszerűen nincs ideje mindent elmondani. Bár ad néhány oldal emlékeztetőt, de még azzal együtt is úgy érzem, kavarog minden információ az agyamban. Muszáj lesz komplett tanmenetet írnom, különben elveszek a dolgok között. Jó lenne, ha ismétlésre is lehetne menni, de arra már bárkinek ingyen, hiszen az elmélyítéshez kell, hogy többször hallgasd meg.
A nő szerintem profin tanította a gyerekeit, profin ismeri a módszert, de nem profi előadó.

Nem tudom, ki írta az Aviva tornás telefonálós tanulást (bocsi :oops: ), de azt szerintem nem lehet telefonon meg a könyvből sem rendesen megtanulni. Ott kell lenni, én 2-szer is elvégeztem, de már elfelejtettem. A zene is megvan nekem kazettán, ha kell, szívesen átmásolom bárkinek! A lépések-mozdulatok nagyon speciálisak, szerintem helyesen csak látva és gyakorolva sajátítható el. S ráadásul veszélyes is lehet hibásan végezni, mert vannak olyan gyakorlatok, hogy alig van különbség a megtermékenyülést célzó és a spontán vetélést elősegítő mozdulatok között. (Az Aviva torna eredetileg a spontán vetéléshez készült, mert abban az országban tiltott volt a művi abortusz. Utána vették észre, hogy lágyabban, vagy kicsit másképp végezve épp a peteérést és a könnyebb fogantatást segíti elő.)

Wish :)
hát, ez szebb, mint amire emlékeztem!!!! Gyönyörű, csodálatos, fantasztikus!!!! Írj róla még, meg az esküvőről is, légyszi.

Athiz:)
nekem úgy látszik nincsenek olyan megérzéseim, mint neked, mert abszolút nem ilyennek képzeltelek. Egy szomorú tekintetű, bánatában lesoványodott, segítségre szoruló kicsi őzgidának képzeltelek, erre te kicsattansz az egészségtől és az energiától. Klassz!! A kisfiad nagyon gyönyörű! És tetszik a neve :D !

Timi:)
minden nap gondolok rád, hol tarthattok most. Küldök energiát neked!!! Paptibinek mi a foglalkozása? Valami fontos ember lehet! Valahogy lemaradtam az infóról, de az írásaidból azt veszem ki, hogy valami izgi munkája lehet.

Boszti:)
"EGY, megérett a MEGGY!! " Drukkkkk!!!!!!!!!!!!!!

Dia:)
Még Szilinek is felolvastam, milyen ügyes és jófej kisfiad van, hogy ennyire kapós a médiapiacon! Nagyon megörültem, jó menedzsere vagy Dominak!! Hol tart azóta az ügy? Reklám kész, és már a film is elkezdődött?

Gigi:)
hú, nagyon helyes képeket raktál fel Oliról (és az apjáról :lol: )! És még a kutyátok is szép, meg a kertetek, meg a házatok (képek tanúsága szerint), meg nem utolsósorban te is, szóval ugye ti most nagyon boldogok vagytok???!!!

Roxal:)
szuper a házatok kívül-belül! Hát igen, azért a kertes ház az igazi!! Milyen kellemes feladat lesz majd a kertet megtervezni és elkészíteni :) . Jövőre már 3-an (4-en) használjátok :D :D !!

Akkor ezt most felteszem, mert ha elveszik, megőrülök. Tudjátok, mennyit elveszítettem már??
szani

Sziasztok :)

Vanda :)
Teeeee csaj!!!!!!!!! Hát én most itten halálra röhögtem magam mikor megláttam, hogy azt hitted, hogy Boszti a kutyájáról tesz fel vonalzót.............. :lol: :lol: :lol: Hihetetlen nő vagy!!!! Remélem egyszer végre már megismerlek téged személyesen!!!!!!!!!!

Én úgy emlékszem, hogy a táblázat szerint 16.-án ér rá a legtöbb ember. (asszem 13) Maradhatnánk ebben és akkor konkrétan erre lehetne reagálni. Szerintetek???????

Puszi

KépKép
gigi28

Réka :)
félek, hogy esetleg megbántottalak, amikor régebben azt írtam, hogy milyen sokat írsz. Azt dicséretnek szántam :) ! Sajnos szoktam úgy járni, hogy embereket megbántok, mert valamiért sokan azt hiszik, nagyon komoly vagyok, és ha elkezdek viccelődeni, évődni, megbántódnak. Remélem, veled nem ez történt!!!

Ági :)
szerintem is csini vagy. Ha az arcod szép (márpedig az!), akkor minden oké. A test alakítható. Szerintem rendelj Norbi kaját, van kismama menüje is. Akkor nem kell koplalni, megvan benne minden szükséges tápanyag a babának is, és iszonyú finom!! És közben még le is fogysz. A terhesség alatt is hízik az ember, s utána nehéz leadni, mert a baba nagyon sok időt igényel. Enni kell, mert nem bírod energiával, de tornázni nem nagyon van idő. Dévai is biztos elégedett lenne, úgy tudom, mindenkit nagyon óv a túlsúlytól. Mit szólsz az ötletemhez :) ??

Vanda :)
szegénykém, nem kímél mostanában téged a sors. Még el sem múlt az egyik, már jön a másik nehézség. Gyógyulj meg mielőbb, és hallgass a doktorbácsikra, hajlamos vagy megvétózni a javaslataikat.. :lol: :lol: .

Juditkám :)
régebben (tiniként) azt hittem, a laza csajok mindenre legyintenek és felszínesek. Már régóta tudom, hogy ez nem igaz. Mélyen éreznek, kitartóak és erősek. Mint Te :) . Sok puszi!

Kata :)
vasárnap vizsgázol? Micsoda szakbarbár tanár lehet az. Mit tanulsz? Mi leszel, ha nagy leszel? Puszi a tündéri kisbabód hasikájára :D !!

Inari :) merre jársz? Na, a tiétek az már kert!! Sok puszi Annácskának is :D !

Annáról jut eszembe, Anna :) (Madaran), kacsints egyet, ha itt vagy köztünk :D ! Rátok tört már a vakáció?? Hogy vagy? Homeopátiás szakember már nem jár hozzátok?

Bocsánatot kell kérnem a többi kedves topiklakótól (Stella :) , Viki :) , Kagyló :) , Übi :) , Maszatka :) , Eper :) , Loihi :) ), meg még akit hirtelen kifelejtettem, megyek csicsikálni, mert reggel 3/4 5-kor éhezik meg őkirályi kisfelsége :lol: . Ha csukott szemmel éhezik meg, akkor még van esélyem visszaaludni, de ebben a hőségben a nyitott szemű éhség a jellemzőbb..

Sok puszi minden lánynak, fiúnak, babának!

Ja, és íme Andriska, ahogyan angolul tanul a tanfolyamon. A matek és a kínai is jól ment neki. Nem vicc!!

Kép
szani

Találkoztam INARIVAL !!!!! Dévainál!!! Olyan gyönyörűséges kismama, hogy azt el sem tudom mondani. Tök édi-bédi a pocija, hiába volt bő blúz alá bújtatva, már nagyon szépen látszik.
Minden rendben vele, csak a dolgozójuk a lakás legmelegebb pontja, nem bír sokat a gép előtt ülni.

Köszi a szuris véleményeket. kb 2 óra múlva a szuri után elmúlt a piros, ezek szerint felszívódott.

Tehát: 6 tüszi-müszi csücsül nálam. Dévai aszonta, most már terhesnek kell lenni, ha ilyen szépen nőttek eddig... Köszi :shock:

Persze volt egy kis rohanás, mert legutóbb a kenetemben talált általa súlyosnak mondott fertőzést, amire kaptam (Tiborom is) antibiotikumot. Ma újra kenet, hogy hatott -e az antibiotikum. Azt is hozzátette, hogy ha nem javult, akkor nincs punkció, mert nem kockáztathatunk, hogy esetleg a hüvelyi fertőzés a méhbe kerül... Kva jó. Ráadásul hiányzott valami véreredményem is (protrombin pt talán...) a Nyírőből.
Erre Paptibi kitalálta, hogy mi elvinnénk a Nyírőbe a kenetet, hogy sürgősségivel meglegyen, ne várjunk feleslegesen punkcióra, ha úgysem lehet. Dévai aszonta ok, de akkor már vigyünk el egyéb keneteket is...
:o
Ekkor még nem mondta Tiborom, hogy addig fogunk ott várni, amíg ki nem adják nekünk a kenet eredményemet, és a hiányzó vérvételt is előkerítteti a föld alól is. (Közben telefonáltunk Ceglédre is, ha kell még ma megcsinálják nekem erre a vérvételt, és még ma lesz is rerdmény).
LÉnyeg a lényeg hogy Paptibi annyira jól lezsírozott mindent a laborban, hogy 1/2, azaz fél óra alatt megcsinálták a kenetmintát, a protrombin eredményemet is megtalálták.
Ezek után felhívta Dévait, hogy visszavinnénk a leleteket, mert megvan. Dévai csodálkozott kicsit, meg ha már itt vagyunk szívesen elvisszük a Dévaiba szóló egyéb papírokat is. Kaptunk nagy borítékot.
Mindenem negatív, Ági nővér nagyon meghatódott, hogy helyettük játszottuk a ostást, meg főleg, hogy saját ügyünket is így elintéztük.... Én nem, Paptibi volt.
Szóval Fantomas nagyon tökös csávó, ismét rájöttem, miért szeretem...

A lényeg pénteken punkció. Remélem addig bírják a bébikék, aztán szépen beindulnak, mert továbbtenyésztéses álmaink vannak... 6 tüszi-müsziből tudom, nem lesz olyan egyszerű....

Nekem is ok a 16. Nem merek többesszámban nyilatkozni, fogalmam sincs, hogy Tiborom ki bírja -e bekkelni azt a hétvégét munka nélkül... Nagyon szeretném!!

Bocsi, ha szófosásom van, várom az éjfélt, hogy mehessek beadatni a repesztőt.
lkt

Szia Csajszik!
Húú, olvasni még csak-csak, de írni már nincs erőm.
Ma kicsit kipurcantam. (dolgoznom kellett :( )

Csak annyit, hogy de IGEN-IGEN-IGEN, én aktív vagyok!
És alig várom, hogy találkozzunk!

Szóval dobok egy táblát, azon ne múljék és lehet aktivizálódni!!!
Akkor ez a 16-a alakulni látszik. Igaz, vagy igaz? :) :)

Kép

Ezzel kívánok jó éjt mindenkinek, aztán holnap bővebben is jelentkezem!

Sok puszi:
réka
Vendég

Hajni, drága :)
ki ne felejtselek!! Olyan rég nem írtál, hogy a keresgélés során már senkit nem találtam, akihez nem szóltam volna.
Kívánom, hogy a lelki munkád sikeres legyen! Most, ahogy írok, látlak magam előtt, és ahogy az előző mondatot írtam, beugrott egy vízió, vagy egy gondolat: Hely lett benned. Eddig valami szűk volt és tömör, de most van egy üres, egyre táguló hely, tágasság.. Hm?

Enigma :)
veled kezdtem, veled is zárok: puszi a kisbabáid csodahomlokára!
Jó éjt!!
szani

Melba :) :oops: :oops: :oops: :oops:
puszi-puszi-puszi!!!! (Most nézem Réka táblázatát..)

Közben Timi is írt, míg alkottam a maratoni írásaimat :lol: !
Timi, ez nagyon sikeres nap volt!! Ügyesek vagytok!! Dévai szereti a 6-7 db tüszőt, az pont jó, nincs túlstimulálva, nem is kevés!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az órám szerint még 5 perc, és megkapod a repesztőt.
Tüszikék, gyönyörűségek!
Egészséges, formás petéket őriztek, s a kellő időben könnyen, lágyan elengeditek őket.
szani

Csajok sziasztok!!
Mindenkinek köszi a dícséretet!! :-) Nagyon jólesett!! :-)

Szani ebben az időben nem nagyon eszem egyébként, a párom nasizik folyton, én meg hízom!! :-) Nem is tudom, hogy tudok husit enni naponta 3X , mert szinte csak iszom.

Van olyan aki 16.-án pár nélkül megy, jön a talira?? Mert én nem biztos, hogy apát rá tudom beszélni!! :-(

LKT péntek reggel talizunk a Dévisznél??
Ági28

Szia Maszatka :) , csütörtökön, nincs Dévai, de pénteken felhívhatod, sőt szombaton is tehetsz egy próbát, de már du. szerintem nem lesz bent. De ha csak hétfőn tudsz vele beszélni, nem gáz az sem.
enigma

maszatka én is csatlakozom az előttem szólóhoz, ha szombaton jön meg, akkor hétfőn is hívhatod, mert ált az 5. napon kezdik a gyogyózást.
Ági28

Sziasztok :)

Szani :)
Andris mint tudományos munkatárs :lol: :lol:

Timi :)
Nagyon szurkolok nektek! Nekem a négy lombikból kettő volt blasztós. De Olikám nem tartozott közéjuk! Úgyhogy nem kell aggódnod ha már a harmadik napon visszakapod őket.
Na engem nem tudsz megetetni azzal, hogy esetleg megismerhetjük Fantosam Tibit!!! Tüncikém, én átlátok rajtad :lol: :wink:

Ági :)
Semmi gond ha nem jön a párod. A pasik úgyis kicsit nehezebben oldódnak ennyi ismeretlen nő között.

Puszi

KépKép
gigi28

Timi :)
Simán ment az éjféli? Nagyon drukkolok a holnapi naphoz és egy szép számhoz a tenyeredben mikor felébredsz!!! Minden rendben lesz, az a nap nekünk a Szanival tök jól telt anno :lol:
Vigyél szendvicset, innivalót, stb (én ezeket elfelejtettem :lol: )
Millió drukk és puszi!!!
enigma

Maszatka! amikor megjön, akkor hívd is, lehet még péntek este is el tudsz menni. Szombaton délelőtt szokott bent lenni, de az attól függ.
He ez mégsem megy, mert mondjuk szombat délután jön meg, akkor hívd hétfőn reggel 8-kor, és behív. De én már mentem sokszor telefon nélkül is.

Szani! Hát igen, én sokszor úgy gondolom jobban tudom az én betegségeimet, mint a dokik. De aztán mindig rá kell jönnöm, hogy mégsem doktoráltam le időközben, és valahogy mindig igazuk van. Az esetek többségében.
Kíváncsi vagyok majd az okos Andriska további fejlődésére is, tényleg érdekesnek hangzik.

Timi! Szerintem 6 tüsszencs nagyon jó, és lehet, hogy addig talál még majd. Csak jó minőségi legyen, egy is elég. Nagyon drukkolok neked holnapra, hogy minden jól sikerüljön.
Gratula fantomas paptibinek, igen ügyes fickó volt. És Dévainak legyen igaza.

Kagyló!
A progi szuri azért van, hogy jobban megtapadjon a babó. Lombiknál írja fel, ha kéred, én úgy tudom, hogy megkérdezi vállaljátok-e, mert azt kölföldről kell megvenni ( a Pharma-futár hozza, de a többike jobban tudják). De szerintem mindenki kéri. Inszemnél nem adja, sajnos.
Mindenkinek másmilyen szurikat ír fel, ez gondolom attól is függ, hogy melyik gyógyszercsomagot választod, és mire van szükség a stimuálációdhoz. Például én mindig mást kaptam, addig amíg nem találtuk meg a megfelelőt.
Fogamzásgátló nála nincs, az csak a Kaáliban van.
vanda978

Ja nekem is pénteken volt pungi és hétfőn a transzfer, no blaszto. Nem ezen múlik. Csak azért, hogy nehogy ezen parázz ha mégsem jönne össze!!!
enigma

Timi!
Legutóbb, amikor stimura jártam, akkor ugye összeismerkedtem az akkori lombikosokkal, ahogy ez lenni szokott. Nekik mikor volt a punkció, állandóan olyan hangosan nevettek, hogy simán kihallottam. Jól elvoltak, mint ahogy Enigma is írja. Az aznapi 6 emberkéből velem együtt, mindenkinek összejött. Persze, hogy mennyi maradt meg, azt nem tudom.
vanda978

Pedíg milyen jó lenne, ha inszemnél is kapnál valamit, amitől jobban tapadnak.
Ági28

Hú, Szani :) , várom már, hogy talizzunk és hogy végre összeersszük a gyerekeket!!! Akkor jó a Tali? Szupi!!!
Majd Andriska ad nyelvleckét az ikreknek???!!!
pusza
enigma

Muszáj megjegyeznem, Lányok, Vanda nem volt egyedül a kutyás vonalzó témában, először nekem is teljesen magától értetődő volt, hogy Boszti Dadó kutyusról tett fel vonalzót, mert itt úgyis mindenki kutyabolond, hát miért lenne Ő kivétel?... :lol:
Aztán valamikor szóba jött Boszti kisfia, még a kerítés előtt, és akkor nagyon hálás voltam a sorsnak, hogy nem kértem korábban, hogy tegyen fel képet a kutyiról!

Timikém, nagyon sokat gondolok Rád, holnaptól megadrukkokat kapsz!!! Ez a Csibi egy kincs!!!

Szanika,
Ez az Okosbaba tanfolyam nagyon izgalmasan hangzik, kíváncsian várom a további fejleményeket! Elképesztő, hogy mi mindenre képes az ember már ilyen palánta korában. Kívánok sok-sok felejthetetlen közös pillanatot!!!
A víziót leírásod szerint pozitívnak érzem. (mert ugye lehet mondjuk agysorvadás miatt felszabaduló hely is, nem? :lol: , de bízzunk benne, hogy jótékony energiákat éreztél.) Mostanában inkább az őzike hasonlatod illene rám, de én is érzem, hogy lesz jobb is, csak most az a dolgom, hogy megküzdjek a démonaimmal.

Dia,
Írsz egy pár sort, hogy áll a színészkarrier? Nagyon sokszor eszembe juttok; mikor olvastam, hogy Bereményivel fog dolgozni a gyerek, hát rendesen besárgultam. :D :D Boldogult tini koromban képes voltam a barátnőmmel felstopploni Pestre, csak azért, hogy Bereményit zaklathassuk, de asszem valahol bírt minket, mert még levelet is írt egyszer. :D

Wish,
Jó kis nyálcsorgató képeket hoztál, fú de jó lehetett!!!

Nekem is jónak tűnik a 16.

Juditom, akkor szombaton tali?

Puszilok mindenkit, lassan összeszedem magam...remélem. :)
hajnesz

Na csak előkerültem, köszi, hogy hiányoltatok, édesek vagytok. Annyit irtatok, hogy éppen csak olvasgatni birtalak titeket, irni már nem volt erőm ebben a melegben.

Timikém,
Te milyen drága vagy, ennyit ne dicsérj, mert elpirulok. :oops: Remélem péntektől, már te is a csini kismamák táborába tartozol :lol: Nagyon jó volt, hogy igy összefutottunk, remélem 16-án is találkozunk. :lol: :lol: Tiborod egy Isten, hogy igy elintézett mindent. Végül a repesztőt ti adtátok be, vagy valahol beadatátok?
Annával minden rendben volt, Dévai is meg volt elégedve vele, de csak méhszájat és szivhangot nézett, UH nem volt.

Réka,
Látom Te is nehezebben birod már :lol: A csajok rendesen lefárasztanak, mi? Nekem az elmúlt napokban Anna annyit mocorgott, hogy szerintem már szinte nem is alszik ettől a hőségtől. Biztos ő is nagyon unja már, szeretne egy kis hűsit, abban jókat lehet szunyókálni. Remélem a hétvégén tényleg lesz lehülés.
Finnországról majd mesélek a talin, személyesen. Szerintem a legideálisabb hely gyerekes nyaraláshoz. Épp ma reggel mondtam én is Zolinak, hohy akkor jövő nyáron már mehetünk, legalább egy hétre- 10 napra. Majd repcsivel megyünk, úgy kényelmesebb.
Tali ügyben: Nekem félig-meddig jó a 16-a. Valószinűleg akkor jönn anyukám látogatóban, de majd 1-2 órára elküldöm Zolival vásárolgatni, nézelődni, én meg igy be tudok nézni hozzátok. :lol:

Maszatka,
Üdv köztünk, nagyon jó itt a csapat rengeteget lejhet tanulni a csajoktól, meg egy csomó dokik által megválaszolatlan kérdésre itt kapsz választ. Hétfőn reggel telefonálj, ilyenkor mikor megjön, úgyis ált. esére hivja be az embereket Dévai.

Enigma,
Fú tényleg nehéz lehet a manóknak ebben a melegben. Remélem, most már tényleg hűvösebb lesz és Zsombiról is eltünnek ezek a kiütések.

Szani,
Akkor Andriska lesz az Akadémia első 20 év alatti elnöke? :lol:

Vanda, Ági, Athiz
Tessék befejezni a gyagyáskodást, mi ez a kövér-frakciózás itt a topikon belül. :twisted: Egyáltalán nem vagytok kövérek, teltkarcsú kedves csajok vagytok, akiknek legalább van humoruk. Egyébként is gondoljatok arra a sok piszkafa, mannöken alkatú csajszira, akik pasi nélkül, szingliként tengetik életüket és a legnagyobb vágyuk az előléptetés a munkahelyen. Van aki szeret titeket és olyannak fogad el, amilyenek vagytok. Ez a fontos!!!!

KépKép
inari

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: