Szép jó estét,
Lányok, van egy jó hírem

Állítólag holnap jön az enyhülés. Én már úúúúúúúgy várom, mert csak szenvedünk itthon, de sehogy se jó már

Vincének is elkezdődött az oviszünet, úgyhogy egy csepp szabadidőm sincs, csak ilyenkor tudok bekukkantani.
Eszti: Voltál Mamacka kiállításán? Milyen volt? Ügyes a csajszi, mi?
Cory: Örülök, hogy mégsem tűntél el

Tudod, holnap csütörtök, nekünk mérlegelés, este muszáj lesz, hogy megnyugtass
Babavíz: a védőnő ugyanazt mondta a Humanara mint te, azaz, hoyg felesleges pénzkidobás azt megvenni. Az Óbudai (Norbis) ugyanolyan jó, és már nem kell forralni nekik.
Mariannka: Irígykedem a nyaralás miatt

Érezzétek jól magatokat, és tényleg várjuk a képeket.
Babcika: Hogy ment az esti szopi? Remélem most nem volt gond és Lili rendesen szopizott
Petri: Tök jó, hogy neked semmi pocakod nem maradt. Én is hasonló paraméterekkel indultam és mentem szülni, de most katasztrófális a helyzet.

Már belenyugodtam, hogy majd szopi után "alakformálom" magam, ezt a nyarat passzolom fürdőruci terén.
Évi: Fánktészta

Nagyon találó sajnos
Indianyó: Ha képeket szeretnél látni, akkor légyszi dobj te is Dominóról, és akkor mi is teszünk fel

Hagy gyönyörködjünk mi is a fiadban
Szelivi: Hogy bírtátok víz nélkül? Vagy végül mégsem zárták el? Marha jó, hogy pont ebben a dög melegben jut eszükbe elzárni
Faby: Jó a blog nagyon, sajnos még nem sikerült végigolvasnom, de csak így tovább
Babetta: Gratula a jó UH-s eredményekhez

Kíváncsi vagyok milyen megoldást találsz az esti szopiról való leszoktatásra. Nálunk egyre jobban tolódik ki a kaja, most már reggel 5-6 körül szokott csak kelni a leányzó

De ezt mind magának alakította, nem tudom, hogy lehet befolyásolni
Boldog névnapot a nagyfiúnak
Asszem eldugulok, elég is volt ma estére ennyi belőlem
Vali