A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babcika: szerintem a meleg tesz be neki is nagyon :( próbálj meg lefeküdni vele, vagy beülni a kádba kettesben, hátha ott bejönne neki, meg hűvösebb is lenne :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bekapcsoltam a hajszárítót,hogy megnyugodjon,erre visszaaludt!Ugye nincs baja?Csak ez a buzi idő!! :twisted: :twisted:
Vendég

Cory-Nincs kádunk,csak zuhanyzó :cry: Hagyom had aludjon egy kicsit még,aztán újrapróbálom.A fekveszopira én is gondoltam már,csak nem nagyon tudok úgy szoptatni.Nem túl nagyok a cickóim :? ,így fölé kell hajolnom,azt meg nem bírják a vállaim.De azért megpróbálom,ha nem megy másképp!
Vendég

Babcika: esetleg négykézláb föléállás? Vagy az is durva a vállaidnak? VAlami olyan pózra gondolok, ahogy kevéssé értek össze. Lizát az most rettenetesen idegesíti.

cory
Budapest

Sziasztok! :lol:

Újra itt rontom a levegőt! :wink:

Cory :lol:
Köszi hogy megbékéltél!

Babcika :lol:
Olyan édi pocakja van Lilinek és nem is kicsi!
Kicsi cicikkel is lehet fekve szoptatni! Nekünk legalábbis megy rendesen én ülve nem bírnék. :?

Kilók: én 56-al kezdtem és 68-al fejeztem be. Rögtön az első hónapokban szedtem össze a felét, amikor még más alig hízott. Viszont pocakom az nagyon kicsi volt. Egy kóbor csíkom se lett, a pocim alján azért egy kicsit látszik még a pocakosság de nem vészes. Szerintem majd egy kis hasizomgyakorlattal orvosolható.

Boscó :lol:
mi Debrecenbe utaztunk 3 hósan, szindte végig aludt, csak cicizni volt fent egy kicsit.

Norbi babavízre rá van írva hogy csecsemőknek forralva adható és 1 nap, kinyitva ne tárolja 1 napnál tovább. És ha visszatekerem a kupakot? :wink: Minden nagyobb helyen van (szerintem) de a Rossmannba tuti.

Gerdi :lol:
Köszi, kezdek megnyugodni.. nem tudom, hogy Timi így született-e vagy csak pár naposan jött ki mert császár lévén az első napokban nem láttam a hátát. De az bizti hogy nem nől.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

trose: bármelyik boltban az ásványvizek között. Narancssárgás a cimke rajta, és ha jól rémlik van rajta baba is.

cory
Budapest

Babcika:sajnálom hogy neked is nyűgi Lili!Fannika is nagyon durván adja elő ma magát!Semmi nem jó!Ez a .......idő!Hajnalban akkora vihar voltpedig,azt hittem le fog szakadni az ég,erre esett 5 csepp eső!

Cory:olyan jó hogy Te mindig itt vagy ha valakit nyugtatni kell,vagy ha valakinek kédése van! :lol:
Vendég

Boscó: persze, végre alszik mindhárom csimotám :D

cory
Budapest

Boscó!

Dóri 6 hetes korában már mentünk anyuékhoz. Két és fél óra az út, de végigaludta a csajszi. Imád autózni. Szerintem simán belevághattok. Én a klíma miatt sem szoktam aggódni, mert nem használjuk veszettül, meg a Dóri úgyis háttal van neki, és a hordozó tetejét is felhajtom.

Livi!

Mi XVIII. ker. Ráday utca. Akkor nem egy házban lakunk. Viszont a Gyakorló utcában rengeteg ügyfelem lakik. Nem önkormányzati a lakás véletlenül? Mert akkor Te is ügyfelem vagy :wink:

Babci!

Köszi a hófordulós köszöntést! Tetszik ez a hasfeszesítés hájjal. Én is így csinálom. És az ügy érdekében már benyomtam ma egy egészmogyorós Milkát. Egy egész táblával :oops: Iszonyú édesszájú vagyok :)
Annyira édes Lili, ahogy alszik a bőrszerkóban :) Nagyon tetszik, ahogy mindig magához fog valamit alvás közben.

Mariannka!

Érezzétek jól magatokat a nyaralás alatt! Fényképezzetek sokat!

Cory, szerinted lehet annyira "okos" egy 4 hónapos törpi, hogy a tejcsi elejét kiszívja az egyik ciciből, de a többit nem, és veszettül elkezd hisztizni, amíg a másik cicit is oda nem adom, és abból is kiszívja az elejét, mert csak szomjas? Szóval tudhatja azt, hogy ha az egyik cici szomjoltó részével végzett, akkor még kérheti a másikat is, vagy egyszerűen csak már nehezebben jön, és lusta dolgozni?
Meg mostanában azt csinálja szopi közben, hogy karmol és csíp. Nem mérgesen, nem idegesen, csak valamivel le akarja foglalni a kezét. És baromira fáj, pedig olyan rövidre vágom a körmét, amennyire csak lehet, de így is nagyon éles neki. Másnál is van ilyen?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Boscó :lol:
Én is kíváncsi vagyok a kutyádra. Nekem volt egy boxerem amit egy pár héttel ezelőtt ajándékoztam el. :cry: (költözés miatt) Nagyon rosszul érintett, napokig sírtam..itt a lányok vígasztaltak. Szerencsére jó helyre került és könnyen beilleszkedett, kaptam már róla képet. Ősszel meg akarjuk nézni, szerinted ez jó ötlet? Nem tudom milyen érzés lenne a kutyámnak :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi :lol:
Nálunk még rugdosással is fűszererzi :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Itt egy kép a babavízről:
Kép

Évi: szerintem nem tudja tudatosan, hogy szomjoltó..., csak azt érzi, hogy egy ideig oltotta a szomját, ami meg utána jön az meg nem. Sír. Te mellet cserélsz, és az megint jó :)
Cicimatatás előfordul. Én nem szoktam engedni, mert nagyon tud idegesíteni.

cory
Budapest

Cory-Sikerült!!de egy újabb belövellésig már nem jutottunk el! :cry: Beleszív kettőt,nem indul kiköpi,elfordul és berakja az ujját és nézelődik,ha újra kínálom neki a cicit,begurul.Mindegy,lényeg,hogy valamennyi azért van benne.Ami aggaszt,hogy így kap-e elég ingert a cici :?: Legközelebb nem termel-e kevesebbet,akkor meg majd azért dilizik.Jaaj ez a csaj :!: :roll:
Vendég

Cory, köszi!!!

Petri!

És nálatok is olyan, mintha unatkozna szopi közben azért csinálja? Haláli a nő, most már majd kaja közben is szórakoztassam, hogy ne marcangoljon szét? :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Petri-Én a fekveszopit nem tudom elképzelni.Biztos már annyira megszoktuk a 4 és fél hónap alatt,hogy már nehéz újítani.

Kicsilányom,ha ébren van egyfolytában pörög a kiságyban. :P Ha megnézem 2 percenként tutti,hogy más helyzetben találom. :shock: :P
Vendég

Petri:sajnálomhogy el kellett válnotok a kutyától!Én belehalnék annyira hozzánk nőtt már!Jobb hogy előbb a kutya volt!Annyira őrzi a babakocsit mikor kint vagyunk!Édi pofa.
Vendég

Sziasztok

Hát jó hosszú volt ez a nap. Voltunk az általános iskolai barátnőnknél a tesómmal meg a férjekkel. Na és persze a babákat is vittük :) . A Lili olyan édes volt egész végig vigyorgot, gagyogott. A másik Lili is tündérke volt, ő 10 hónapos már és a nővérem kisfiával nagyon jól kijöttek, aki ma 7 hónapos :) . A két nagyobb ülve játszadozott a földön, a Lili meg az én, majd az Apa ölébe nézte őket és 1000-el vigyorgott. Csak hazafelé tört el a mécses (Livi te most ne figyelj ide :) ) Úgy sírt szegénykém, hogy az utolsó 10 km-en ki kellett vennem az ülésből, Apa innentől fogva levette persze a gázról a lábát, de ez sem használt, a kezemben is üvöltött. Végül amikor beálltunk az udvarra, mglátta az ismerős terepet és abban a pillanatban elhallgatott. Létezik, hogy már most felismeri, hogy otthon van? Másra nem tudok gondolni.

Olyan szemétnek érzem magam, kiszaladt a számon valami a férjem unokaöccséről, mire a párom úgy felkapta a vizet, hogy összeveszett vele. Könyörögtem neki, hogy legalább rám való tekintettel béküljenek ki. Most nem tudom mi van, mert bepattant a kocsiba, itt hagyott csapot-papot és átrobogot hozzájuk. Bocsi, de ezt most ki kellett írnom magamból

Ja és Cory, bocsi becsaptalak, nem is tojásos lecsó volt ma, hanem pőrkölt :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Edit, Ildi (majd ha leszel legközelebb :lol:) Isten éltesse a Leviket!!!

Kép

Évi: újabban én is össze-vissa váltogatom a ciciket egy szopi alkalmával.
Ez nem baj Cory??? De mindig szinte kéri Boti a másikat. Egy idő után elkezd sírni, jön a másik...szívja, majd sír, vissza elsőre....stb.

Mariann: Jó pihenést Nektek, érezzétek jól magatokat! És így utólag is gratulálok Neked is a vizsgákhoz!

Voltunk ma uszodában. Persze nem virítottam fürdőruciban. Rajtam volt (a "régi" (tavaly nyáron vettem, csak Horvátországban volt rajtam :(), min. 2 számmal kisebb :lol:), de magamon hagytam még egy nyakbakötős tunikát :D Abban ültem bele a gyermekpancsolóba is :roll:. Boti nagyon élvezte. :D
Boti születése után rólam hipp-hopp leszaladtak a kilók,még kevesebb voltam, mint a várandóság előtt. Azóta viszont....szaladnak vissza. Néha én is úgy nézek ki, mint egy 4-5 hós kismama :? Viszont vettem egy DVD-t, ami ilyen szülés utáni alakformáló torna+baba-mama torna is van rajta. MEgcsináltam mindkettőt (most már szeretném rendszresen 8), bár nem tudom mi lesz belőle ) Boti végig vigyorogta a baba-mamásat :D
Diétába azért nem kezdek, bár most mellőzöm a csokikat...igaz, van helyette fagyi :oops:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Fürdőruha: Érdekes, hogy a terhességem előtt mindig szégyeltem az alakomat, most kicsit se érdekel, ha kövérnek tartanak. A fürdőruhám évek óta egy két részes combot és hasat takaró fürdőnadrág és felsőrész ebből kettő is van. Ez takarja a csíkjaimat, amik sajna még mindig piros színben tündökölnek.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok! :)

Köszönjük szépen a dícséreteket! :)

víz: én nem adok neki, mert nem kéri. Fintorog tőle. :) De ha kérné, és jóízűen adná, akkor minden további nélkül adnám neki. De csak vizet.
Amikor hasfájós volt pár hetesen akkor kapott cukor nélküli kamillateát, mert az segített rajta. De abból is csak néhány kortyot ivott.

Évi, boldog 4 hónapot a lányzónak!! :)

A Leventéknek pedig most is boldog névnapot! :)

olgo, nagyon aranyos Heni. És a gatyója is csúcs! :)

bosco, nekem is volt piercingem a köldökömben. Hát elég csúnya a helye. De szerencsére nem forrt össze a luk, így újra bele tudom tenni, és akkor eltakarja nagyjából. Én 51 kilóról indultam, és 72-vel mentem szülni. Szülés után 60 voltam, most 52. De a combom-vádlim brutál csíkos :(
Mondjuk nem érdekel - jó ez így nem teljesen igaz, de tenni úgysem tudok már semmit.

Évi, a fánktészta ngyon találó!!! :D

vok, még mindig gyönyörű a lányod! :)

babcika, édes az alvós kép!

Mariannka, kellemes utazást Nektek!

Mi is voltunk ma usziban, tök élvezte a minimanó :)
Ha valakit érdekel, Dominik frissítette a blogját, benne a mai képekkel.

Mindenkinek nagyon szép estét!

faby

Sziasztok!

Látom fürdőruha téma megy.
Én ma vettem egy bikinit! Egyenlőre az itthoni medencébe + kerti napozáshoz, mert az utóbbi két császárom csíkjai függőlegesek :( + a hasam, combom sem semmi, de reménykedem, hogy a szoptatás alatt még lemegy :lol:
Mi vasárnap indulunk a Balcsira, Füredre egy szállodába (Dm, baba bónuszos ajánlatként jött direkt marketeing levélbe az ajánlat), All Inclusive ellátással. Már nagyon várjuk, csak üröm az örömben, hogy a barátaink, akikkel egymás mellé foglaltattam két apartmannt a szállodába, mert áprilisban született a kisfiuk, a lányuk pedig a mienkkel egyidős, most úgy néz ki még sem jönnek. A túl melegre hivatkoznak.
Bírom az ilyet lebeszéltük, többször meghánytuk-vetettük mikor hová hogy lenne jó. Én le-emaileztem, telefonálgattam, és most nekem lesz kellemetlen, ott ha nem jönnek.
Bocsi, hogy ezzel untattalak Titeket.

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok

Anita
Köszöni szépen. :D Jövőre már csak ezen a napon tartjuk. Idén kétszer is bezsebelte a köszöntőket. :wink:

Uh –on minden oké volt .Fej, has, csípő minden jó. :lol: De azt mondták jó lenne ha az éjszakai kajáról leszoktatnám Levit ,mert nagyon nagy. Hát gondoltam mondani könnyű de mit csináljak vele. Nem akarom sírni hagyni, de tényleg jó lenne ha leszokna. De tuti ,hogy nem ebben a melegben fog leszokni.

Na megyek ,mert tegnap se aludtam ebben a melegben, és már tele van vele a cipőm. :x

Cory
Anyós hívja Levit csimótának :lol: .Azt hittem ő találta ki de ezek szerint nem.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Boldog névnapot Levikének!!!

Rita: ezt én nagyon utálom, ha valaki nem tartja be amit megbeszéltünk!

Babcika: bettus dettó ugyanezt csinálja. Biztos a meleg az oka, mert szopi közben teljesen leizzadunk mind a ketten és mostanában nincs türelme rendesen kivárni a reflexet, hanem szeretné, ha ömlene a szájába a tej.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Én annyira izzadok,hogy szó szerint csurog rólam a víz. Ezt még tetézi ha iszom, pedig inni muszáj.
A tejmennyiség is lecsökkent, úgyhogy most kipróbálom a 7-5-3-1 fejést.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szép jó estét,

Lányok, van egy jó hírem :) Állítólag holnap jön az enyhülés. Én már úúúúúúúgy várom, mert csak szenvedünk itthon, de sehogy se jó már :( Vincének is elkezdődött az oviszünet, úgyhogy egy csepp szabadidőm sincs, csak ilyenkor tudok bekukkantani.

Eszti: Voltál Mamacka kiállításán? Milyen volt? Ügyes a csajszi, mi? :lol: :lol: :lol:

Cory: Örülök, hogy mégsem tűntél el :) Tudod, holnap csütörtök, nekünk mérlegelés, este muszáj lesz, hogy megnyugtass :lol: :lol: :lol:
Babavíz: a védőnő ugyanazt mondta a Humanara mint te, azaz, hoyg felesleges pénzkidobás azt megvenni. Az Óbudai (Norbis) ugyanolyan jó, és már nem kell forralni nekik.

Mariannka: Irígykedem a nyaralás miatt :lol: Érezzétek jól magatokat, és tényleg várjuk a képeket. :)

Babcika: Hogy ment az esti szopi? Remélem most nem volt gond és Lili rendesen szopizott :)

Petri: Tök jó, hogy neked semmi pocakod nem maradt. Én is hasonló paraméterekkel indultam és mentem szülni, de most katasztrófális a helyzet. :( Már belenyugodtam, hogy majd szopi után "alakformálom" magam, ezt a nyarat passzolom fürdőruci terén.

Évi: Fánktészta :lol: Nagyon találó sajnos :)

Indianyó: Ha képeket szeretnél látni, akkor légyszi dobj te is Dominóról, és akkor mi is teszünk fel :lol: Hagy gyönyörködjünk mi is a fiadban :)

Szelivi: Hogy bírtátok víz nélkül? Vagy végül mégsem zárták el? Marha jó, hogy pont ebben a dög melegben jut eszükbe elzárni :(

Faby: Jó a blog nagyon, sajnos még nem sikerült végigolvasnom, de csak így tovább :)

Babetta: Gratula a jó UH-s eredményekhez :) Kíváncsi vagyok milyen megoldást találsz az esti szopiról való leszoktatásra. Nálunk egyre jobban tolódik ki a kaja, most már reggel 5-6 körül szokott csak kelni a leányzó :) De ezt mind magának alakította, nem tudom, hogy lehet befolyásolni :roll:
Boldog névnapot a nagyfiúnak :)

Asszem eldugulok, elég is volt ma estére ennyi belőlem :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó reggelt!

Annácska, Boldog névnapot Petinek! :D

Ma úgy tűnik végre hűvösebb lesz, éljeeeeeen :D

Szép napot!

faby

Reggel az ágyunkban :lol:
Kép

A (tegnapi) nap híre: Gergő hasrafordul :D

Borcsa
KépKépKép
borsts

Enyhébb napokat mindenkinek!!!!!!Jó reggelt!Hogy létezik hogy reggel hétkor kimegyek és mire adok vizet a kutyának leizzadok!?????Őrület!
Vanillka:erre nem akar jönni az az enyhülés!!!! :cry:

Babetta:örülök hogy minden rendbe Levivel!Szerintem sem fogod tudni leszoktatni!Amúgy én nem értem ha nagy egy baba akkor miért nem lehet várni a "diétáztatásssal"legalább fél-1 éves koráig!Annyit változnak még nem?Minek így aggódni?Ez nem jelent semmi gondot a fejlődésben?Most meg még nem cikizik a súlya miatt! :lol:

Ritaa:Nektek is jó pihenést,lazítsatok!Élvezzétek azt hogy eggyütt a kis család! :lol:

Babcika,Tünde_sződ:Fannika is oly türelmetlen mostanában amikor szopizik.Annyira mohón szopna is meg nem is,néha maga sem tudja mit akar!Pedig nekem két nagyobb szívás kell csak és ömlik a tejcsi.Nem értem néha mi a baj. :oops:

Faby:Ma megnézem én is a piercing lukat hogy beffort -e?!Nagyon tetszik a pancsis képsorozat!Édes pofi a manócska!Olyan jó barnabőrű!És te is nagyon jól nézel ki!!!!Milyen jó a mi gyerkőceinknek,szinte minden fontosabb esemény megörökítve róluk.Milyen jó lesz néhány év múlva megnézniük.Rólunk ali van kép.Páromról meg pláne.Sokat mondok ha van 10 gyerekkori képe!

Na lépek,még sok leszek itt éhgyomorra nektek!

Ja,amúgy azért vagyok ilyen korai,mert itt aludt velünk az anyukám,és most ment ki a buszhoz.Szegénykém még tegnap este látta először hogy hogy fürdik az unokája!Annyira rossz neki is meg nekem is.De a nagyszüleimet egy percre sem lehet már otthagyni!Most élik a második gyerekkorukat!Csak anyának rossz hogy nem tudja élvezni az első kisunokát!!Na mostmár tényleg megyek,csak annyira jó volt leírjam!Bocsika!
Vendég

Faby!

Neked is nagyon köszömjük a hófordulós köszöntést. Nekem olyan hihetetlen, hogy már ilyen nagy!

Babetta, Ildi!

Utólagosan boldog névnapot a Leviknek!
Babetta! És ezt az uh-s mondta, hogy hagyjátok el az esti szopit? Vagy a gyerekorvos? Azt hiszem, hogy az uh-s maradjon az ultrahangozásnál, és koplaltassa ő az ő gyerekét. Ez az én magánvéleményem :)

Annácska Petijét is isten éltesse, ha ma tartják, ha nem :)

Bosts!

Gratula a forgáshoz a nagyfiúnak! Jó ez a reggeli idill :)

Boscó!

Tuti megviseli a babákat is ez a dögmeleg. Azért nem tudják, mit askarnak. Az én lányom is kicsit hisztis mostanában, pedig nem szokott... Néha már úgy hívom, hogy Dorcusz Hisztérikusz :lol:

Tegnap este azt hittem, hogy sose tudjuk elaltani szegényt. Hótt álmos volt, már attól hisztizett, és mégse. Sehol és sehogy nem volt jó :( Próbáltam a kiságyban simogatva, vállon, egyik szobában, másik szobában, harmadik szobában, babakocsiban, semmi siker. Félig már aludt, mikor mindig elkezdett küzdeni, rúgkapálni, és felébresztette saját magát. Cicin se volt jó. Remélem ez is csak a melegtől van, és elmúlik majd mielőbb,mert ez elég rossz, mert nagyon sajnálom szegényt :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!

Én ma megyek barátnőzni Szigetszentmiklósra, és hála a remek bkv-nak muszáj, hogy a pasim vigyen ki minket, mert innen csak a fél város megkerülése árán juthatnánk el oda, pedig itt van 20 percre autóval. Viszek neki egy rakás kisruhát, mert a kislánya után most vegyespáros ikreket vár, úgyhogy én látom el a kisfiát ruhákkal :) Fura, hogy az első két méreten már túl van Liza. Kíváncsi vagyok, meddig fog menni ez az öröklés dolog, mert csak 5 hónap lesz köztük.

cory
Budapest

Cory!

Én már teljesen elhülyülök... Úgy olvastam, hogy az első két MÉTEREN már túl van Liza... És mennyit gondolkoztam, hogy ezt hogy érted? Kúszik, vagy mi? Mire újra átolvasva rájöttem, hogy "méreten" :roll: Jó barátnőzést!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó reggelt, napot vagy mit tudom én :D

Éjfélkor és 4 kor ettünk csak, jó kifáradhatott tegnap a Lili, hogy így durmolt :)

Babci: Ezt a képet neked teszem fel. Tegnap készült. Kis magyarázat hozzá: a közelebbi baba a kislány, a távolabbi a kisfiú. A kislány 3 hónappal idősebb mint a kisfiú, de kb. ugyan akkorák

Kép

És a cicák este

Kép

kicsit sötét lett a kép, mert nem mertem vakuzni :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Levikék! :lol:
Utólag is boldog névnapot! (pedig tegnap volt eszembe de hát a szita agyam.. :oops: )

Petikének is sok boldogságot! :lol:

Boscó:lol:
Ma még minket is kihagy a hűvös. :evil:

Remélem az én csajszim csak a meleg miatt „romlott el”. Amióta hőség van azóta reggel 6 körül ébred és éjjel 2x vagy néha 3x is cicizik. :shock: :?

Lehet hogy a foga is jön –anyós szerint nagyon fehér az ínye- én nem látom. :? De az tuti hogy jobban nyálzik a boxer kutyámnál és szájába töm mindent. Majd kiderül..

Borcsa :lol:
Aranyosak a csemetéid! Azt néztem, hogy egyforma vastag a karjuk. :lol: Gergőnek gratulálok a hasra forduláshoz!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi77:hát sikerült ma is megnevettetned!!!! :lol: :lol: :lol:

Pgyöngyi:nagyon cukik a gyerkőcök!!!!Hogy összedugták a kis lábikókat! :lol:
A cicák is aranyosak így összebújva!
Hívott a barátnőm hogy nem e megyek hozzájuk szaunázni?!34 fok van a tetőtérben náluk!Meghalnék!Elég ez a 27 is ami nálunk van!Ma még fel sem húztam a redőnyöket csak egy kicsit,így nincs olyan melegérzetem!Fannikám 7 óra óta alszik.Jól bírja! :lol:
Vendég

Petri:elfelejtettem tegnap írni,hogy nehéz döntés hogy megnézd e vagy ne a kutyust!Szerintem téged is nagyon megviselne nem csak őt!Mennyi ideje nincs veletek?és mennyi idős kutyusról van szó?
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk Almásról, nagyon jó volt. Bár a meleg miatt Lidi sűrűn ébredt. Jól el lett kényeztetve, mert mindenki csak az ő kívánságait leste. Hurrá most nekem. Én meg pancsizam a medencénkben. Apukáim halai a tóban nagyon bejöttek a csajnak, képes lett volna órákig nézni őket. Teszek fel képeket majd!

Péterek és Peti babák,
nagyon boldog névnapot Nektek!
Utólagosan a Leventéknek is!!

Faby,
nagyon jók a képek a srácodról!
Olgo,
de jó, hogy jöttél!! Tündéri a nagylányod! Nagyon-nagyon hasonlít rád! Írtam neked sms-t, de látom más lett a számod!
Évi,
olyan csini a lányod a ruhácskában! Sajnálom a nehéz elalvást, mi is küzdöttünk tegnap. Szupi, hogy otthon már elvan a csajszid mindenkivel. Mikor mentek megint?
Anita,
milyen dvd-éd van? Réka? Nekem a combjaim gázok, még tesóm is megjegyezte otthon... :( Cuki lehetett Boti az usziban! Kép nincs?
Ritaa, Mariann,
jó nyaralást Nektek!!!! A Ti babáitok is olyan édesek!!!
Ritaa,
majd kérek élménybeszámolót a hotelről, mert nekem is van ilyen dm ajánlatom, szóval érdekelne.
Nici,
édes Szinti. Szép nagy már!
Babetta,
Ti hogy vagytok?
Vikó,
van valami új kép a gyönyörű fiadról?
Annácska, Titati???
Cory,
jó barátnőzést!
Tünde,
Lidi is nagyon izzad szopi/tápi közben. És nem engedi, hogy igyak közben. Anniyra csúnyán néz rám, ha iszok... :) Drukk a tejcsiért!!!! Torna?
Borcsa,
gratula Gergőnek!!! Jók a tesóval! :)

Pussz. Jönnek az otthoni képek!
Kép
Kép
Kép
angi79

Sziasztok,

Még itt sincs hűvösebb, de legalább nem süt a nap !!!!! :)

Borcsa: Nagyon jó a kép, Gergő nagyon kis huncut :lol: Gratula a forduláshoz :)

Rita: Azért érezzétek jól magatokat :) Mi ugyanezt lejátszottuk, csak a tesómékkal. Egy csomó helyet felhívtam, érdeklődtem, szerveztem, aztán mindig volt valami kifogás :( Most úgy néz ki, végül nem megyünk sehova :(

Évi: Sajnálom a tegnap estéteket. :( De szerintem is csak a meleg kavart be :( Hátha ma este lehűl a levegő, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Én pont az este dicsekedtem itt, hogy már 5-6-ig is kihúzza a lány az első kajcsiig, erre már hajnali 4-kor kukorékolt :( Az ágy végében találtam rá keresztben, és hót kakásan :)
Szerencsére egy gyors kajcsi után visszaaludt, és reggel 9-kor kelt :)
Így végül egy szavam se lehet :)

Cory: Jó barátnőzést nektek :) Liza hány cm, hogy már 68-as rucikat hordtok??

Gyöngyi: Gratula Lilinek a szép alváshoz :) Látod, hoyg szép lassan, de kialakítja ő is a maga kis ritmusát, és előbb-utóbb az éjféli kajcsi is elmarad majd. :)

Annácska Petikéjének nagyon boldog első névnapot kívánok én is :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: Hát végre 3 és fél hónap után úgy éreztem éjjel, hogy sokat alszok :)

Angi: Nagggyon, nagggyon szép Lidike, és te is csini vagy, bár a combid nem látszik a képen :) , nekem nem tűnt fel, hogy lenne rajtad felesleg :) (Bár én is így néznék ki, kb 2x ekkora a karom :? )

Kép

Kép
pgyöngyi

Angi: Biztos jó lehetett a kiruccanás, úgy látom Lidi is nagyon élvezte :) Jók a képek, Lidi milyen nagy lány már :shock:

Gyöngyi: Na ugye, hogy ugye :lol: :lol: :lol: És lesz ez még jobb is, csak ne legyél türelmetlen, minden gyerek más :)

Na mindjárt dobok egy pár képet én is a hétvégéről.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Indulás előtt:
Kép

Az uncsitesóval és a bátyussal :)
Kép

Egy kis hűsölés az erkélyen:
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Képzeljétek, most hívott anyu, hogy a tesóm gyerekei bárányhimlősek :cry: Hétvégén meg otthon voltunk, és a kicsik is játszottak Dórival. De akkor még nem tudták, hogy betegek. Szerintetek megfertőzhették a Dorcust, amíg csak lappangott bennük? És egyáltalán, mennyi ideig lappan ez a kórság? Ha mondjuk hétvégéig nem lenne semmi tünetünk, akkor megynyugodhatunk, hogy Dóri megúszta??? Fogalmam sincs, gyerekorvos meg szabin, lehet, hogy felhívom a nagytudású védőnőnket :roll:
Angi!
Azt hiszem, egy darabig most biztos nem megyünk haza, talán valamikor július végén, de akkor min. 2 hétre. (egy hét anyuéknák, egy anyóséknál) örülök, higy Ti jól éreztétek magatokat. Lidi nagyon csinos kiscsajszi, és én nem látok rajtad felesleget :) Úgyhogy biztos nem lehet az olyan sok.
Köszi neked is Dórikám nevében, átadom neki!

Aki tud válaszoljon légyszi a bárányhimlővel kapcsolatban, mert eléggé izgulok...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Boscó
Borisz kutyám most 3 és fél éves. Már 3 hete nincs velem:cry:
Majd csak szeptember körül gyondoltam megnézni. Te mit tennél?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vali, Angi :lol:
Nagyon jók a képek!

Évi
báránykák :cry:
passz

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Halihóó!

Voltunk dokinál,Lili 5,13 kiló,most 2 hét alatt hízott 18 dekát!!! :lol: :lol: Hurrá,hurrá!!Meg is dícsért a dokináni minket,most csak 1 hónap múlva kell legközelebb mennünk.Mérleg marad,ha akarom mérem,ha akarom nem,de legalább így követni tudom,hogy hízik.De még mindig csak 60 cm-nek mérték,szerintem több.Na mindegy.Most örülök,kicsit megnyugodtam.Doktornő mondta,hogy igenis mindent lehet erre az őrült melegre fogni.Sztrájkot,alighízást,hisztiket...Úgyhogy minden anyuci megnyugodhat kicsit és imádkozhatunk a hidegért.Most megyek,mert szopi van.Ja a 2 óránkénti szopik maradnak,mert így hízik a csaj. :?

Boscó:Szopi után rakom a képeket a kutyiról!!
Vendég

Vali!

Az előbb isten bizony még nem voltak itt a képeitek! :roll: Nagyon szép a családod, és dögös a lányod fülbevalója :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Faby!
Köszönjük a bókot. :D:D

Piercing: Nekem is volt és csúúúnya barna maradt a csík miatt a helyén. :( De sebaj. :D Mivel úgy is olyan a pocim, nem igen rakom vissza és nem is fogom egy arabig mutogatni.... :D

Évi!
Ha jól emlékszem Bortsára, akkor 2 hát a lappangási idő. Addig ti se nagyon menjetek sehova a törpével és igen, megkaphatta. :( De Bortsa biztos segít majd bővebben. :)

Na, megyek hamizni. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi!

Akartam írni, hogy naaagyon nagy Lidi!!! :D És nagyon édes a molyosa! :D
Nem láttam a lábadat csak gatyában eddig, de én naaaagyon happy lennék, ha legalább a kezdő súlyomra vissza tudnám tornázni magam. :D:D Neked az szülés után pick-pack ment. :D Igaz, elképzelhető, hogy nem pizzát kéne ebédelnem. :D:D

Írok mailt !:D

Pusza

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!
Kilók és csíkok! Én is az utolsó hónapban repedtem szét pocakügyileg. 63 kilóval kezdtem a terhességet és 69 kilóval mentem szülni! Szülés után 64 kiló voltam. Az óta lement még 4 kiló! Most 60 kg vagyok! Szóval nekem jót tett a terhesség is és a szoptatás is! :)

KépKép
nicika

Petri, Évi: Köszönjük a bókokat :)

Évi: Én is úgy tudom, hogy 2 hét a barihimlő lappangási ideje, és már azalatt is fertőz egészen addig míg a pötyik nem válnak szárazzá. Talán keress rá a google-on vagy a vizslán, és ott találsz a kérdéseidre infot, mielőtt felhívnád a nagytudású védőnőtöket :)

Babcika: Gratula a szép hízáshoz :) Talán most ha vége lesz ennek a baromi melegnek, még jobban belehúz. Drukkolok :)
Szerintem a mérleget hagyd a fenébe, elég ha havonta egyszer lemérik. Én is már most parázok a ma esti mérlegelés miatt :roll: Utálom a csütörtököt :x

Vok: Nekem a barna csíkom pont kikerülte a piercing helyét :shock: Így most a barna csíkom mellett van egy barna lyukam is :roll: Elég randa, és a lyuk is beforrt már, nem tudom visszatenni :( Mondjuk ebben a "fánktésztában" (copyright by Évi :lol: ) szerintem egyébként is nagyon rondán nézne ki.

Nicika: Te is szerencsés vagy a súlyt illetően. Én 56-ról indultam, 67-tel mentem szülni és most 64 vagyok :cry: Nálam a szopi eddig egyszer sem jött be súlyleadásra, sőt.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Köszönkük a dicséreteket.

Faby: :wink:
tegnap este elolvastam Dominik naplóját. Milyen klassz lesz neki ha majd nagy lesz és ezt visszaolvasgatja! Nem semmi munka,ügyes vagy! :D
Évi: :wink:
2-3 hét a lappangási idő.A légutak váladéka is fertőz,szóval megkaphattátok. :(
Vok Eszti,Borcsa,Vali,Angi :lol:
Nagyon édesek a babák!
Anita:
én is tervezem,hogy viszem Henit úszásra.

Akik visszatértek a babavárás elötti súlyúkra: mit csináltok?
Torna? Semmi édesség?

Olgo
olgo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: