Sziasztok!
Amint leírtam, már 3 napja lázas volt és 39,4C° is volt.
Szerintem ebben az esetben nem túlzás, higy bevittem megnézetni.
Sajnos egyszer sem volt 38,5C°alatt a láza.
Így is csak 2 nap után vittem, illetve 1,5 nap.
De csak azért, mert a dokink szabin van a héten és a helyettes dokiban nem bízom meg.
Gondoltam nem kell megmagyaráznom, hogy miért nem a házi gyermekorvoshoz vittem. De amikor a kúp beadása után végbélben 39,9C° volt a láza és csak kúszott az ágyon, azt hittem, hogy elájult, akkor szerintem mindenki megijedt volna.
Én nem hiszem, hogy ez által most rosszabb anya lennék, meg, hogy minden szarral evinném dokihoz.
Ha már 1-2 napja tartósan lázas és nem tudom levinni sehogysem, nincs háziorvos, hova vigyem?
Kit kérdezzek?
Egyébként Tündéből a tapasztalat beszélt, mert igen, igaza van, hogy nem sok a napi akár 1,5 liter sem, mert tényleg hamar kiszáradnak a Babák.
Nekün is orvos mondta, talán nem mondott akkora marhaságot.
Megann!
Nem írtam azt, hogy neked is kórházba kellett volna vinned Drága Lénácskát (tudod, Erhard is úgy oda van érte

)
Csak a mi esetünk is hasonló, de akkor lényegesen magasabb a volt láz.
Most jobban van, de már megint melegedik:(
Kuha!
Erhard már régebben is volt, hogy leesett az ágyról.
Biztos minden rendben van nálatok!
Ne izgulj!
Ma találkoztam Rokicával és Zsuzsababával
Olyan jó volt
Meghintáztattuk a Babákat és Erhard olyan hévvel akart ismerkedni, hogy jól megijesztette Zsuzsababát.
Utána már nem volt gond, de egy kicsit hangos a Nagylegény:)
Én úgy érzem, hogy sohasem csinálok jól semmit
Mindig "kikapok", vagy legalábbis erre utaló célzások vannak.
Tényleg nem merek semmit leírni, mert rossz anya, gonosz boszorka vagyok. Pedig csak a legjobbat szeretném a Fiúnknak és soha senkit sem akarok/akarnék megbántani.
Én még most is azt mondom, hogy jól tettem, hogy bevittem a kórházba megvizsgáltatni.
Majdnem ugyanannyi volt, mintha a háziorvos vizsgálta volna, csak nem egy tégelyt kaptunk, aminek az eredménye 1 hét múlva lenne meg, hanem 20 perc alatt meg volt.
Ja! És a nyelve is tiszta lepedék és elég erős sugárban volt hasmenése is. Fél órán belül 3X rottyantotta szét hátközépig a pelust.
Nem rohanok én sem minden szarral a kórházba, volt már köhögés, hőemelkedés, orrfolyás is, és azzal sem vittem.
Adtam neki Ambroxolt (ez vasárnap volt), orrcseppet. Hétfőn letelefonáltam a doktornéninek, Ő meg lehívott, hogy azért ránézne. Lementünk és megdícsért, hogy jól láttam el.
De hagyjuk, utálom, ha egy gyerek beteg, mert engem is kiborít.
És ezt bármelyikőtök babájára/Gyermekére értem, mert mindegyik már a szívemhez nőt.
Akármit is írtok ezután, ezen nem változtat.
Végszóra!
NEM SÉRTŐDTEM MEG!
Csak nem szeretném, hogy rossz anyának nézzetek, vagy, hogy mindig mindent rosszul teszek.
Mindenkinek Kellemes Hétvégét!
Sziasztok!
Angelani&Erhard