A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sildike!

Na mostmár beparáztattál....

Hol van a Dunaplazanal kakileadóhely???
Hogy működik??
TB kártya stb???Hétvégén is működik???

Hívtam a dokinénit de már ki van kapcsolva...

M.

Kép

Kép
megann

dfakdlé

Kép

Kép
megann

Ha valaki tudja esetleg a Duna Plázánál lévő labor helyet azt megköszönném, ha földobná...

Eddig nem aggódtam, de mostmár parázok...

M.

Kép

Kép
megann

Megann

Most úgy vagyok vele, hogy annyi jót tettem már kóbor kutyákkal, hogy megérdemlem, hogy az én kutyim is előkerüljön.

Itt volt a fickó a kis pincsiért. Megkérdezte, hogy mennyi pénzt kérek, amiért visszaadom, ezen teljesen kiakadtam. Ő meg azon lepődött meg, hogy nem kérek semmit.

A kaki vizsgálatot már csak azért is érdemes lenne megcsináltatni, mert a múltkor megütötte a szememet - MEG NE HARAGUDJ -, hogy juhsajtot adtatok Lénának. Nem akartam szólni, mert ugye mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de a juh és kecskesajtot már terhesség alatt sem ajánlják, mert azt hiszem nem lehet rendesen pasztőrözni vagy valami ilyesmi. Minden esetre furcsa, hogy utána jöttek ezek a tünetek. Tényleg meg ne bántódj, csak egy jó tanács.

Kép
Kép Kép
sildike

Megann

Nehogy beparázz. Bazsinak volt kb. 9 hónapos kora körül egy csúnya hasmenése, szinte folyamatosan fosot, víz állagút. Aztán elküldtük a kakit és semmi nem volt, egyszzerű vírusfertőzést kapott, ami a gyomrára ment. Csak szerintem ilyenkor rutinból érdemes csináltatni egy székletvizsgálatot.

Úgy működik, hogy a doktornéni ad beutalót, meg széklettartályt is és azt kell leadni. Csak úgy nem lehet szerintem bevinni, de
http://www.antsz.hu/down/kulso/antsz/_f ... 200602.htm

ezen az oldalon találsz elérhetőségeket. Lehet, hogy van hozzátok közelebbi is.

De tényleg ne ijedj meg, nem akartam, hogy beparázz, csak biztos, ami biztos .

Kép
Kép Kép
sildike

ÁNTSZ Fővárosi Intézete 1138,Budapest, Váci út 174. 1393 Budapest, Pf. 412 Dr. Csaba Károly fővárosi tisztifőorvos 465-38-00 465-38-53

Ez a Váci úti labor címe és telefonszáma.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Akkor megmondod a címet???
Vagy menjek egyenesen a kórházba???

Egyáltalán nem haragszom meg...de a juhsajtot a tünetek jelentkezése előtt egy héttel kapta, és nem nagy mennyiséget, gondolom már másnap lett volna gond ha gond lett volna vele...

Várom a címet...

Bár mostmár lehet hogy tényleg jobb ha egyből a kórházba megyek, bár nem tudom hogy ott most mit tudnának velem kezdeni....

Megann

Kép

Kép
megann

Ááááááááá köszi már látom, hogy közben írtad is....

Na akkor ha Léna fölébred, akkor betesda.......mert mostmár úgysem nyugszom meg....

Megann

Kép

Kép
megann

Hát szerintem azért nem kellene így rohanni a Bethesdába. Inkább hívd fel őket először, hogy egyáltalán tudnak-e vele mit kezdeni.

Tudod én úgy vagyok vele, hogy bár nem rohanok azonnal a dokihoz a gyerekekkel, de pár nap után azért már megnézetem őket, ha nem múlik a baj. Olyan apró dolgokból, tudnak következtetni az orvosok. Csak egy példa, hogy a nyelv tövében lévő apró pici fehér püttyük pl. vírusfertőzésre utalnak. Ezt nem lehet telefonon megállapítani.

Mindenképp telefonálj először. A kaki vizsgálat úgyis 4-5 nap alatt készül el, tehát annak már mindegy, hogy ma adod-e le, vagy hétfőn.

Kép
Kép Kép
sildike

Márti,Sildike.
Köszi az infókat.
A vizforraló eszembe se jutott volna! :oops:

Sildike.
Láttam irtad ezeket:smecta por,protexin,normaflor.
Hú nagyon szégyellem,de leirnád ezek mire valók,mert én nem tudom. :oops: :oops:

ancsi26

Ancsi

Szerencsére nem tudod, mert ezek szerint Melinek még nem volt probléma a gyomrával. A Smecta-port kicsi gyerekeknek adják, ha hasmenésük van. Nagyon jó székletfogó. 1 éves kor alatt 1/2 zacskó kell egy nap, mert különben meg szorulást okoz.
A Protexin és a Normaflor az szinte ugyanaz. Bélflóra helyreállító, probiotikumok vannak benne. Igazán az árban van lényeges különbség. Ezeket is akkor adják, ha gyomor problémák vannak, vagy olyankor, ha a gyerekeknek antibiotikumot kell szedni, ugyanis az antibiotikum nem csak a káros, de a hasznos baktériumokat is elpusztítja és ezzel lehet pótolni.

http://www.vitaminkosar.hu/t1.php
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=2901

Kép
Kép Kép
sildike

[b]Anyapoc![/b] Jaj, de aranyos vagy, köszi az infót!!!! Hol kell lemenni? Megtaláljuk? Ki van táblázva?
És van sült hal? Arra vágyom 1 hete! :oops:

Jucc, gondolunk Rátok elsején, mindenképp! Végül rendelitek a kaját?

Megann, azért kell sokat itatni a babát, mert a hasmenés egy folyadékhiányos állapot, és emellett most nagyon meleg is van. Tehát ilyen esetben nem sok a 1,5 l folyadék, a kisbabák nagyon hamar ki tudnak száradni.
Vendég

LÁnyok!

Ha már a kórházasdinál tartunk:

éppen indultunk Pestre, rohantam, hogy elérjük még a HÉV-et.
Gergőt épp tisztába tettem, egy fél pillanatra hajoltam le egy polccal lejjebb a popsitörlőért. Mire kiegyenesedtem, már csak annyit láttam, hogy Gergő vágja magát oldalra, és azzal a lendülettel már esett is le a pelenkázóról.
Gondolhatjátok, keresni kellett a szívritmusomat, (ahogy Sildike mondaná :) ).
Nem fejre esett, hanem oldalra, de a fejét is bevere a földbe.
Gyorsan kaptam fel, persze lett nagy ordítás.

Közben meg percek választottak el attól, hogy elérjem a buszt, ami felvisz a HÉV megállóba.
Szégyen ide, szégyen oda, de rövid vígasztalás után már indultam is el vele.
Igaz, ahogy a kezemben vígasztaltam, láttam, hogy nincs nagy baj.
Aztán, ahogy beültettem a babakocsiba, már abba is hagyta a sírást.
Kutya baja nem volt (látszólag).

Az úton is mindenkivel "ismerkedett", nagyon vidám volt egész nap, jól evett, ivott, aludt is, és most is nagyon jó kedvében van.

Nyugtassatok meg, hogy akkor nincs semmi komoly baja, ugye???

Kép
kuha

Kuha

Nekem azt szokta mondani a védőnőm, hogy ha esés után nagyon ordít a gyerek, akkor nincs gond, csak megütötte magát.

Szerintem, ha nem aluszékonyabb, vagy nem veszed észre, hogy olyan kis kábább lenne, akkor nincs gond.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Hát , nézőpont kérdése a nagy ordítás. Kb. 2 percig tartott, mert mondom, utána, hogy beraktam a babakocsiba, már meg is nyugodott, főleg, hogy látta a kutyákat, akik mindig nagyon érdeklik.

Kép
kuha

De egyébként most is frenetikus hangulatban van, harsog a lakás a nevetésétől, úgy játszik az apjával... :)

Kép
kuha

Kuha, akkor tuti nincs semmi gond, ne aggódj! Ha nagy baj van, nem elég a babakocsi.
Zita is imádja a kutyákat. :D
Vendég

Évi

A nagy ordítást arra értettem, hogy ha esés után nagy ordítás van és nem csend, akkor olyan nagy gond nincs.

Kép
Kép Kép
sildike

Kép Kép Kép Kép Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Halihó!

Sildike!

Léna felébredt, megmértem a lázát...38 volt :( , úgyhogy berongyoltam vele a Betesdába..

Ott a doki megnyugtatott, hogy a tüntetek alapján, vírusfertőzésről lehet szó, nyugodjak meg, nincs nagy baj, ez a lázas-nem lázas, fosós-nem fosós állapot akár még egy hétig is eltarthat és normális..
(Ja és vittem egy épp aktuális kakis pelust is)

Úgyhogy megnyugodtam...

Havtunde!

Igen igen, azt vágom hogy miért kell a sok folyadék...de az a másfél liter az mennyiségre sok....olyan nehéz elképzelni hogy pl Léna megigya a testsúlyának majd a negyedét...
Tudom hogy hülyeség így nézni a dolgokat...de azért mégis soknak tűnik..
Ha én meginnám akkor kb 15 literrel innék...vicces, nem??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudom egy kisbaba egész más tészta...

Kuha!

Szegény Gergőce.....jól nézegesd meg hogy nincs e nagyobb duzzanat.....ha semmi változás, akkor nem lehet nagy gond....nyugi...nem csak Gergőce bukfencezett le a pelenkázóról......

M.
Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Amint leírtam, már 3 napja lázas volt és 39,4C° is volt.
Szerintem ebben az esetben nem túlzás, higy bevittem megnézetni.
Sajnos egyszer sem volt 38,5C°alatt a láza.
Így is csak 2 nap után vittem, illetve 1,5 nap.
De csak azért, mert a dokink szabin van a héten és a helyettes dokiban nem bízom meg.
Gondoltam nem kell megmagyaráznom, hogy miért nem a házi gyermekorvoshoz vittem. De amikor a kúp beadása után végbélben 39,9C° volt a láza és csak kúszott az ágyon, azt hittem, hogy elájult, akkor szerintem mindenki megijedt volna.
Én nem hiszem, hogy ez által most rosszabb anya lennék, meg, hogy minden szarral evinném dokihoz.
Ha már 1-2 napja tartósan lázas és nem tudom levinni sehogysem, nincs háziorvos, hova vigyem?
Kit kérdezzek?
Egyébként Tündéből a tapasztalat beszélt, mert igen, igaza van, hogy nem sok a napi akár 1,5 liter sem, mert tényleg hamar kiszáradnak a Babák.
Nekün is orvos mondta, talán nem mondott akkora marhaságot.

Megann!
Nem írtam azt, hogy neked is kórházba kellett volna vinned Drága Lénácskát (tudod, Erhard is úgy oda van érte :wink: )
Csak a mi esetünk is hasonló, de akkor lényegesen magasabb a volt láz.
Most jobban van, de már megint melegedik:(

Kuha!
Erhard már régebben is volt, hogy leesett az ágyról.
Biztos minden rendben van nálatok!
Ne izgulj!

Ma találkoztam Rokicával és Zsuzsababával :lol:
Olyan jó volt :)
Meghintáztattuk a Babákat és Erhard olyan hévvel akart ismerkedni, hogy jól megijesztette Zsuzsababát.
Utána már nem volt gond, de egy kicsit hangos a Nagylegény:)

Én úgy érzem, hogy sohasem csinálok jól semmit :cry: :oops:
Mindig "kikapok", vagy legalábbis erre utaló célzások vannak.

Tényleg nem merek semmit leírni, mert rossz anya, gonosz boszorka vagyok. Pedig csak a legjobbat szeretném a Fiúnknak és soha senkit sem akarok/akarnék megbántani.

Én még most is azt mondom, hogy jól tettem, hogy bevittem a kórházba megvizsgáltatni.
Majdnem ugyanannyi volt, mintha a háziorvos vizsgálta volna, csak nem egy tégelyt kaptunk, aminek az eredménye 1 hét múlva lenne meg, hanem 20 perc alatt meg volt.
Ja! És a nyelve is tiszta lepedék és elég erős sugárban volt hasmenése is. Fél órán belül 3X rottyantotta szét hátközépig a pelust.

Nem rohanok én sem minden szarral a kórházba, volt már köhögés, hőemelkedés, orrfolyás is, és azzal sem vittem.
Adtam neki Ambroxolt (ez vasárnap volt), orrcseppet. Hétfőn letelefonáltam a doktornéninek, Ő meg lehívott, hogy azért ránézne. Lementünk és megdícsért, hogy jól láttam el.

De hagyjuk, utálom, ha egy gyerek beteg, mert engem is kiborít.
És ezt bármelyikőtök babájára/Gyermekére értem, mert mindegyik már a szívemhez nőt.
Akármit is írtok ezután, ezen nem változtat.

Végszóra!
NEM SÉRTŐDTEM MEG!
Csak nem szeretném, hogy rossz anyának nézzetek, vagy, hogy mindig mindent rosszul teszek.

Mindenkinek Kellemes Hétvégét!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Látom Megann írt!

Megann!
Ugye nincs harag?
Örülök, hogy Lénánál sincs komoly baj :lol:

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Davallia!

Nagyon Köszönöm!

Egyébként már nem vagyok ennyire bizonytalan :wink:
Csak lerni nem merek dolgokat.
Mint olvashattad, már volt, hogy én kúráltam Erhardot és nagyon is jól csináltam.
Már nem parázom, csak ha tényleg komolynak látszik a betegség.
Hát sajnos ez az volt!

De féltő anyai szívemhez szóltál:)

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Helló!

Davallia!

Édi vagy, hogy aggódsz értünk, de megnyugodhatsz, mint írtam, minden ok!
Az egyetlen bánatom, hogy valószínűleg Lénácskát nem fogom magammal vinni a barátnőmhöz(2 hós kisbabához), mert nem venném a lelkemre, ha mi vinnénk be valami bacit... :( :( :(

2 másik barátnőmmel megyünk, akik már fenték a fogaikat fini puha Lénahusira....de hát biztos meg fogják érteni.....

Picipoci???
Hogy vagytok???
Álomkór?????

Angelani!

Ne hülyéskedj már virágszálam.....azért kérdeztem a kórházasdit, mert érdekelt a véleményed..... :wink: :wink: :wink:
Jöhetsz velem Rókihoz terápiára ha gondolod...az üldözési mániáddal.... :lol: :lol: :lol:

Ja nálunk megint hatalmas zuhi volt, az özönvíz meg a jég meg a minden....oda a szép kert.....ordítani tudnék....
Holnap jönnek a kertészek....szerintem dobnak egy hátast, ha meglátják mi munka termelődött.....

Szép hétvégét mindenkinek...aki tud, menjen pancsolni....és tessék hozni nekünk a pancsis képeket....legalább képről hadd nyaraljunk mi is... :(

Megann

Kép

Kép
megann

Angelani!

Nyugi, én is bevittem volna Lénát...
Tudod amikor Léna megkapta a rossz oltás helyett a 2 pótoltást, akkor ment fel éjjszaka 39, valamennyira a láza...
Azt hittem menten összesem, ahogy húsztak föl a fokok a dig hőmérőn.....
Egész éjszaka cserélgettem a vizes borogatást az alvó-kókadozó Lénán...
Ha neki sem ment volna le a láza reggelre, talán még az ügyeletet is kihívom...

Jól tetted ha bevitted, teljesen szakszerűen jártál el...ha nem tudod levinni a lázat, be KELL VINNI a gyereket...ezt anyósom Spock könyvében olvastam( és ez már a 70 es években is így volt...., merthogy akkori kiadású a könyv mint férjem...)

M.

Kép

Kép
megann

Strandtéma:

Svéd rokonék kimentek szerdán Mogyoródra és el voltak ájulva hogy micsoda színvonalas, tiszta, kultúrált hely...

Hát ennyiért legyen is az...

Ma meg azon keseregtünk a pedikűrösömmel, hogy szegény sok kicsi gyerek...akik nem gazdag családba születtek....csak álmodhatnak ilyen helyről..

2felnőtt+2gyerek jegy 13000.-

Hát ki engedheti meg ezt magának manapság???????

Az átlagember az tuti nem, csak a jómódúak...és abból van a kevesebb... :( :( :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ikea megvolt, idén nem volt egy nagy durranás, kissé csalódott vagyok. A zsákmány egy ágytakaró, egy kaspó és Lilinek egy kis kosárka valamilyen játékjának.
Viszont alig, hogy megérkeztünk, Lili kiolvasta egybe az i k e a szót! Eddig ez még nem ment (egyáltalán nem erőltetjük, de ha kérdez válaszolunk). Most érzett rá először, hogy hogyan kell a betűket egymás után mondani.
Eddig pl. a "K" az ugye kiejtve "KÖ" volt.

Mint a hülye vicc:
- Mondj egy egybetűs állatot!
- Nö.

Apropó, állatok.

Kuha!
A leírt tünetek alapján én a papatácsira gyanakszom. Olaszországban találkoztunk vele és ezért az olyasz nevét tudom csak. De azóta már itthon is megvolt. Elég kellemetlen, de el fog múlni. Ilyenkor hatásos lehet egy 500-as calcium, vagy Fenistil-csepp, vagy mindkettő.
(Ma Lili mindkettőt kapott, mert az oviban bekenték valami naptejjel és kiütéses lett tőle, nagyon érzékeny a bőre).

Tünde!

Mi Tihanyba szoktunk járni, a móló mellé. Szerintem nagyon kultúrált, jó kis játszótér is van, enyhe lejtős bemenés is a gyerekeknek. Tök tiszta. Árakat nem tudok, mert a tavalyi év kimaradt, de tuti, hogy ezer alatt volt anno.
Ja, sült hal is van!

Jucc!
Megy a drukk, meg a rátokgondolás!

ANgelani!
Szegény kicsi Erhard, úgy összeszorult a szívem miatta! Én is annak a híve vagyok, hogy inkább nézzenek hülyének, hogy fölöslegesen jöttem, minthogy azért csóválják a fejüket, hogy mennem kellett volna. Ennek köszönhetően 72 órát töltöttünk tavaszzal a Jánosban, amikor Andris repülni tanult. Rögtön megmondták, hogy semmi baja, de a kórházi protokoll miatt már nem engedhetnek el. De nem bánom, mert legalább jó kezekben voltunk!

ayse

Angelani

Én is pont ezt írtam, hogy amikor két napig lázas Bazsi (Laci még nem volt szerencsére kop-kop), akkor bizony én is elviszem a dokihoz. Inkább vigyem el százszor feleslegesen, mint egyszer ne kapjon szakszerű kezelést. És bizony hétvégén, amikor a dokim nem rendel, vagy ha a szabija alatt történne valami én is a Bethesdába viszem/vinném a gyerekeket.
Egyébként már csak azért is jobb elvinni, mert a dokik már a bőr tapintásából, a nyelvből, a szemfehérje színéből stb. meg tudnak állapítani dolgokat, amit ugye telefonon nem lehet megnézni.

Szerintem igenis jól tetted, hogy ilyen magas lázzal elvited Erhardot a kórházba. Ezért is mondtam Megannak, hogy nézzen rá egy doki Lénára. Így legalább ők is megnyugodtak.

Láttad, hogy jövő szerdán minitali lesz nálunk?

Kép
Kép Kép
sildike

Megann

Örülök, hogy Lénának semmi komoly baja.

Rögtön meg is vizsgálták a kakit?

Kép
Kép Kép
sildike

Megann!

de jó, hogy Lénáról is kiderült, hogy nem komoly!
A kertészek a mi kertünktől is dobnának egy hátast, de ehhez nem kellett jégeső, elég a férjem, aki a szobából nézegeti, hogy miket kéne csinálni (hű de goni vagyok! :twisted: )

Képzeljétek, mi történt tegnap éjjel!
Megszólalt a férjem mobilja, de nem írta ki, hogy ki hívja. Kisvártatva az enyém is, hogy a férjem telefonjáról át vannak irányítva a hívások az enyémre és ez most egy ilyen hívás (nem voltak). Egyfolytában csörögtek, meg lyan hangot hallatott az enyém, amilyet még eddig nem hallottam tőle, meg csak úgy is felkapcsolta a világítását!

Na ekkor megbántam, hogy este kiröhögtem az ufókat (remélem a babanetet nem olvassák!!!)

Fogalmam sincs mi lehetett. Pár perc múlva esni kezdett, de nem vihar volt, csak csendes eső. Végül a telcsiket kikapcsoltuk.
:?: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: :roll:

ayse

sziasztok!

hű Ayse, én már be is paráztam :) annyira ijedős vagyok...

strand: mi voltunk talán 2-3 éve a szigetszentmiklósi strandon, ha jól emlékszem Oázis a neve. tetszett, csak lemaradtunk a napágyakról, mert kicsit későn mentünk. vannak csúszdák is, és úgy emlékszem tiszta.az ár akkortájt nem volt olcsó, de nagyon nem is drágállottam.

egyre jobban alakul a nyarunk! :) apa azt mondta, hogy 2-3 hétre is el tud jönni, anyuék meg 2 hét múlva mennek sopronba, és megdumáltam, hogy lemegyünk Esztivel hozzájuk egy pár napra. és egy intenzív angol tanfolyammal is szemezgetek...

Kuha! nem múlik a frányaság a könyökhajlatodban?? mi van a piros csíkoddal? Gergőt pedig a legjobban intézted el a leesés után, persze, hogy nincs semmi baja :)

Angelani, sztem is jó anya vagy, mindent megteszel Erhardért, amit csak tudsz. az más kérdés, hogy nem mindig értek/-tünk Veled egyet :wink: én is mentem volna kórházba!!

Megann, sztem, ha azt nézed, hogy a babák testtömegéhez képest sokkal nagyobb a testfelületük, akkor már nem is biztos, hogy olyan sok az a másfél liter.
ivástémában még eszembe jutott, hogy amikor Eszti hányt, és nem szopizhatott, és nem evett, akkor kapta ezt az elektrolit oldatot, és simán megivott 2 dl-t cumisüvegből éjjel, amikor már annyira éhes/szomjas volt (előtte utána sosem). úgyhogy amíg szopik én nem aggódom.

Ancsi! sztem ez a Humana elektrolit por is jó, ha van (most a lista miatt jutott az eszembe), mert sztem ezt akár hányás, akár hasmenése van a babának, tudod adni, és benne vannak a fontos ionok és cukor, ami a sima vízban nincs benne. én legalábbis ezt is beteszem, de mondjuk nekem eleve van itthon. (megjegyzem felnőttnek is jó)

cseresznyét elvileg mikortól lehet adni? egyik oldalon azt láttam, hogy csonthéjasok 1 éves kor után (ha jól emlékszem, vagy még később). a cseresznye nem csonthéjas? már nem emlékszem :(

holnap reggel irány anyósék, szerencsére leszoktattam férjet az ottalvásos témáról, és így most augusztus közepéig remélem letudjuk.

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt!

Ma én vagyok az első???

Igaz, már elég hamar talpon voltam, jönnek a mesteremberek, színezzük a házat.
Csináltam nekik reggelit, meg Gergőt is elláttam stb-stb.

KÖszönöm mindenkinek a nyugtatást és a jókívánságot Gergő nevében is.
Úgy tűnik, tényleg kutya baja.
MEgjegyzem, azért éjjel többször is megnéztem, hogy minden okés-e?
Azon kívül, hogy baromi meleg volt, és ki volt terülve, mint egy béka, minden okés.
Én viszont alig aludtam egész éjjel, és este is nagyon nehezen tudtam elaludni, valszeg akkor jött ki rajtam az ijedség és az aggódás, ami délután a nagy sietségben csak alig volt.
Csak forgolódtam össze vissza, és persze a hülyeségeken járt az agyam, hogy mi minden történhetne vele ennek az esésének a következtében.
Komolyan mondom, már azon a szinten voltam, hogy felébresztem Apát, és menjünk, mindegy, hogy hová, csak nézze meg egy doki, mert akkor fogok megnyugodni.
Aztán szép lassan végülis álomba szenderedtem, de mondom, soxor fennt voltam, meg is néztem egy párszor.

Angelani, Megann!
Bár nem nyugtat meg a dolog, de azért "örülök", hogy nem én vagyok egyedül ilyen béna, "felelőltlen".

Na, Angelani, most nehogy magadra vedd, ez most csak hecc volt!!! :) :) :)
És örülök, hogy korábban sem Erhardnak, sem pedig gyönyörűséges Lénának nem lett baja!

Egyébként pedig remélem, már mindketten jobban vannak!

And!

Még mindig ott van, de már talán mintha halványodott volna a pirosság.
Most elárulom, hogy amikor azt hittem, hogy ellindult a piros csík felfelé, akkor jól megijedtem, és piros tollal húztam a karomra egy vonalat jelölésként, hogy egy óra múlva tudjam, hogy haladt felfelé a csík,vagy sem.
Persze nem haladt, és most már csak jót röhögök, de azért az a piros csík is megmaradt, mégha nem is ment felfelé tovább.

Ayse!
Azt hiszem, megfogadom a tanácsod, és iszom valami ilyesmit, hátha!

Kép
kuha

Ja, és And!

Nem tudom pontosan, mikortól mehet a cserkó, de én már adom Gergőnek.

Nem tudom, mitől függ, de van, amikor két pofára falja, van amikor meg egy falatot sem bírok beléimádkozni.

Az őszibarack viszont nagyon bejön neki, délután simánt megeszik hármat is belőle, persze összeturmixolva.

A görögdinnyére azt hittem, hogy imádni fogja, de nem. Az első falatot lenyelte, a másodiktól meg már köpte kifelé, még a fejét is elfordította, hogy nem kell neki.

Viszont ez a köles golyós valami is baromira ízlik neki!

Kép
kuha

Na hol vagytok? Mindenki csicsikál még?

Én meg már rég sütöm a munkások fincsa hamiját, nemsokára kész is lesz. :lol: :lol:

Kép
kuha

Csajok!

Ez most komoly? Fél dél elmúlt, és még mindig csak én beszélgetek itt magamban???

Kép
kuha

Sziasztok!

Kuha :lol: :wink: 8)

Mára már jobban vagyunk, tegnap is csak hőemelkedés volt.
Foga ezerrel fáj :cry:

De nem baj, mert kapott kiflivéget és nem félek neki odaadni!

Viszont, a kiflitől független, mert már máskor is kapott (összesen a tegnapival együtt 3X) és amikor nem kapott semmi "mérget", akkor is néha a melegtől kijöttek piros foltok Erhardon.
Most viszonylag több van, de nem aggódom, mert éppen most is szétszedi a szobát :lol:
Annyira izzad, ragad a bőre, már megfürödtünk és annak ellenére tele van kiütésekkel.
Szerintem nem viszket neki, mert sehol sem próbálkozik vakarózni.
Azért aggaszt egy kicsit, mert már a feje tetjén is pöttyös és elég erősen.
Pedig semmi olyat nem kapott amit eddig nem.
Lehet, cici allergia :oops: :roll:

Na megyek, mert hiszti van:(

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Nincs senki?

Most bevigyem újra vagy ne???

A férjem, azt mondja, hogy azonnal vigyem be a kórházba, mert percről-percre rosszabb.
Dobok fel képet, hátha látszik.

Sziasztok!
A&E

Kép
angelani

Angelani!

Nem lehet, hogy a melegtől jöttek ki a pöttyök???

MOndjuk ez csak egy tipp, de emléxem, amikor Meával és Lívikével májusban elmentünk csavizni, és baromi meleg volt, Lívi is tiszta pötyi lett.
Akkor volt az a bárányhimlős időszak, és mindannyian jól bevoltunk parázva, hátha bárányhimlő, mert előtte volt Meánál a tali.
Aztán kiderült, hogy csak a melegtől volt pöttyös Lívi!

Kép
kuha

Sziasztok,

Gyors bekukk.

Rémlik még gyerekkoromból hogy volt itt valahol Újpesthez relatíve közel egy strand, talán Tungsram volt a neve? Nem tudja valaki ez milyen néven fut ma, megvan-e még, mi a címe?

Vagy esetleg hogy Újpesthez közel hol van olyan strand ahol árnyék meg fák is vannak?

Köszi!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

1-2 kép durvábbnak tűnik, mint amilyen.
De azért így jobbanlátszódnak, mint fényképen.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
angelani

folyt.
Kép
Kép
Kép
Kép

Ennyit tudtam így hirtelen csinálni.
Mondjatok valamit.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Róki!

Szerintem még mindig Tungsram néven működik az a stranyó.

De mit szólnál a Dagály-hoz? Tulajdonképpen kocsival pikk-pakk ott vagy Újpestről.

VAgy ott van még a gödi strand. Nem tudom, voltál-e már, mondjuk van árnyék azért, de nekem maga a strand nem jön be.

Angelani!

Azért fénykép alapján sem irigyellek! Lehet, hogy mégis meg kéne mutatni?
Mi van, ha adsz neki egy kis kalciumot? Lehet, hogy elmúlna?

Kép
kuha

Sziasztok!

Kuha!
Írtam én is, hogy talán a melegtől, mert szokott neki ilyen lenni.

Azért várok még egy kicsit:)

Rokica!
Igen, a Tungi az:)
A 104-es busszal lehet oda kimenni, kocsival meg a Vási úton csak egyenest:)
Dunakeszi irányába.

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Vási=Váci út:)

Kép
angelani

Sziasztok!

Köszi az infót! Holnap kimegyünk valószínűleg vagy a Tungsramra vagy a Dagályra, ha ilyen idő lesz.

Képzeljétek, Zsuzsának, akinek 9 hónapos koráig nem volt egy szál foga sem, most egyszerre 4 jön. :( Az alsó és felső két metszőfog. Rettenetesen nyűgös. Csináltam neki fagyasztott banánt, meg előszedtük az ősrégi cumijait, és azokat is beraktam a fagyasztóba, azokat szereti rágicsálni. Vetterm neki Dentinox gélt, amiben lidokain is van, de azt csak naponta háromszor szabad... van valakinek valami jó tippje fogzásra?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani,

Nekem úgy tűnik, melegkiütés. Az nem lehet?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Bocs, hogy ismeretlenül belepofázok:

Angelani
A kisfiam egy kiadós vírusfertőzés után mindig így néz ki. Elöszőr a felsőtestén jelenik meg, aztán lemegy a lábaira is. Neki szokott egybefüggő foltjai is lenni. A tarkóján, a derekán. De a pötty - legalábbis nálunk mindig így volt- már azt jelzi, hogy túl van a nehezén és lecsengett a betegség.. Ha vakarózik adhatsz neki Fenistil cseppet.

Sziasztok!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most elaludt Erhard.
Igazából már csak az arcán rondák a foltok, de lehet, hogy a meleg is meg ahogy gigi írta a vírus most távozik.

gigi!
Köszi :lol:

Mindenesetre figyelem és ha változna, azonnal indulunk a bethesdába.

Lépek, ne kelljen fel a klavira.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Ezt nézzétek.

Öltözzünk? Mert ilyen most az arca, de máshol már csak elvétve van.
Kép
Kép
Kép

Sziasztok!

Kép
angelani

valaki???

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: