Sziasztok Lányok!
Vigyázat! Hosszú leszek!
Jobban vagyok egy kicsit. Kaptam gyógyszert (nem antibiotikum), amitől a torok és fejfájásom elmúlt. Éjjszaka végig folytogatott a köhögés, így sokat nem sikerült aludnom. Dolgozni pedig muszáj, mert a kupacomat ma el akarom tüntetni, és egyébként is mindkét kolléganőm szabadságra ment.
Mátra!
Én is örülök az 1cn-nek. A hétvége így is szeretetben fog eltelni, ne aggódj. Biztos a párod (:)) is megérti, és örülni fog. Nála is az egészség áll az első helyen (hiszen orvoscsaládból való). Mikor is lesz az államvizsgád? Nagyon drukkolok!
Látom, te is a pillangós vonalzót választottad. A gólyának meg kell jó érthetően mondani, hogy meg se álljon a 270-ik napig.
Brill!
Tudom, hogy egyszer megfordul ez a rossz sorozat, ezért is tartok ki, nem adom fel. Igaz, velem sosem fordult elő még ennyi rossz így összetömörítve egy hétbe. Ezért ennyire szokatlan a dolog. Már alig várom a szeptembert, hogy ismét kezdhessétek a programot. Addig csak lesz velem is valami.
Anikó!
Látom, komolyan gondoltad, amit a talin mondtál, és elindultatok a felfele vezető úton. Már nem sok van hátra, és a szívedből leköltözik a kistesó a pocakodba
Ma nincs ebédem! Nem küldenél valami fincsit? Éhen fogok halni ennyi munka mellett...
Mi let a kutyusoddal? Csak annyit kaptam el, hogy haldoklik

Nagyon sajnálom
Norwell!
Remélem, ma nem jössz, hanem csak üzensz Mátrától! Ahogy Évi is írta, Bush látogatásán kell előbújnia Kendebabának. Mond neki, hogy nem bíztos, hogy még egyszer eljön ide ez a nagy ember
Kacsa!
Üdv közöttünk! Gyönyörű menyasszony voltál. Gratulálok a házasságotokhoz, és kívánom, hogy a problémák mielőbb megoldódjanak, és jöjjön hamar a baba. Egy tanács: nem szabad görcsölni, csak hinni benne, hogy lesz babátok. Minden csak idő kérdése. Te hány éves vagy?
Rolly Drága!
Rengeteget dolgozol. Együttérzek most veled. Egyébként minden rendben? Lelked? Nem válaszoltál a privimre, pedig én hűségesen írtam, ahogy kérted. Biztos a sok munka miatt. Azt még írd meg priviben, hogy melyik településen laktok. A vizsgáztatások után remélem, tudsz jönni gyakrabban.
Didó!
Én totál lemaradtam rólad. Mi újság most veled?
Évi77!
Dórika egy cukorfalat. Tök fotogén, és akkor az anyukája szépérzékéről ne is beszéljek. Cuki rucikat veszel neki.
Holnap átküldöm a talis képeket. Sajnos, eddig nem volt időm ezzel foglalkozni.
Juca!
Gyönyörű Kinga baba is. A képek pedig, mintha valami magazinból lettek volna bemásolva. A férjed fotós, hogy ilyen tökéletes képeket tud készíteni. Komolyan olyan, mintha retusálva lenne az összes. Egyébként tényleg ritka az ilyen szemét ember. Mi jól beleválasztottunk. Sok ember arcára kiül a gonoszság. Ez a nő tökéletesen álcázza a legtisztességesebb embert. Pedig jó az emberismeretem, de ezt most jül beszívtam. Tegnap megyek a postaládához, hát ki van ragasztva a neve a postaládára. Az tuti, hogy nem fogom egyenként eljuttatni a leveleit neki. Majd havonta egyszer megkapja, amikor a pénzt odaadjuk neki. Jujjjj, kiráz tőle a hideg.
Zsúka!
Rólad is nagyon lemaradtam, de ahogy látom leveleid gyors átfutásából, nagyjából minden rendben veled. Úgy értem, nincs semmilyen nagyobb gáz. Az Aloe-m hogy van? Remélem, hamarosan tudunk találkozni. Még mindig sajnálom, hogy nem tudtál eljönni a talira.
Pupy!
Hogy van a mi kismamink? Gratula a FŐrendezvény szervezéséhez. Ma nagy nap van nálatok! Gondolom, hadititok a mai nap, ezért nem is fecseghetsz itt nekünk az eseményről. Azért gyere és mesélj magadról. El sem hiszem, hogy már lassan te is túlvagy az első harmadon. Az émelygést sajnálom. Bárcsak én émelyegnék hasonló okok miatt. Kezdek türelmetlen lenni. Bár ennyi gond mellett nem is lenne jó egy baba a hasamban. Isten tudja!
Syry!
Régen jöttél!! Minden rendben? Sok erőt adsz nekem, hiszen 8 nap korkülönbség van közöttünk, és ha neked összejött ennyi idősen, akkor nekem miért nem jönne. Látom, ti 10 hónapja próbálkoztok. Spontán jött?
Bogárka!
Mi újság veled? Olyan ritkán jössz mostanában. Sikerült beszerezni a Harry Potter könyvet? Jó volt talkálkozni Tökmag Ildikóval. Tök jót dumcsiztunk. Most nyáron pihennek, nyaralnak, aztán felkeresnek egy jó dokit, aki már sok párnak segített gyerek ügyben. Nálatok mikor kezdődnek a kivizsgálások? Miért nem íratod be Mátrával a táblázatba, hogy tudjuk kérdezés nélkül is. Remélem, legközelebbi erdélyi látogatásomkor veled is tudok találkozni.
Ildikó!
Köszönöm a szülinapi köszöntést! Tényleg jó volt a tali! Gyere többet. Szerintem nem jól érzed, hogy nem tudtál beilleszkedni. Itt mindenki odafigyel a másikra, és veled sem fogunk kivételezni.
Ildikóval Sepsiszentgyörgyön:
Bocsánat, akinek nem tudtam írni. Junkó, Ági, Szisz, Unique, Évi79, és a többiek. Még mindig nem értem a visszaolvasás végére. Sajnos, kifogytam az időből. Dolgoznom is kellene.