A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Dido!

Köszönöm! Hat meg en mennyire örülök! Annak viszont nem örülök, hogy csupa rossz dolog jut eszedbe! Legy nyugodt szerintem csk az ovulaziot erzed! :) En is napokig szoktam erezni!

Aniko!

Dehogy bujhatsz el mögöttem! En föleg azert ültettem paprikat mert itt nincs tv paprika cask azok a californiai paprikak vannak. Abbol pedig nem igazan jo a lecso :D
De amugy tenyleg nagyon klassz dolog csak kimenni a kertbe es leszedni a zöldseget.

Igen van remeny a spontanra de egyelöre eleg keves. Majd aug.elejen csinal a ferjem egy ujabb sp.grammat akkor talan mar több lesz a jol mozgo. Ha pedig nem itt van ez a tünderi doktornö aki majd varazsol egy babocat a pocimba :D

A munka most par hetig szünetel, addig mig be nem indulnak rendesen a kapcsolatok M. orszaggal.
Legalabbis nekem ezt mondtak remelem nem csak alltattak :(

Eva!
Jo olvasni, hogy ennyi mindent vettetek a babonak. :) Hihetetlen milyen draga minden.

Narco!

Köszönöm! Pontosan ugy, ahogy irtad! Nagyon boldog vagyok! :D

Niki! Juca! Zsuka!

Köszönöm Nektek is! Nagyon rendik vagytok! Hamarosan nekem is es persze Zsukanak is lesz egy kis buborekunk :D

Judit
jucmuc

Brill!

Tönder vagy! Igy van ! Mi 2006-ban babasodunk! :D

Judit
jucmuc

Nárcisz :)

Köszi a felvilágosítást. Pénteken megyek vérvételre, meg lesz ctg is. Feltétlen szólok a dokinak, elmondom az aggályaimat ezzel kapcsolatban.

Mégegyszer köszi, puszi
Vendég

Kacsa!
Akkor újra üdv. közöttünk :D :!:
Sajnálom, hogy Nálatok sem megy olyan egyszerűen, de szerencsére a problémádra megoldás a clostil, és mihamarabbi pocakosodást kívánok Neked :D :!: :!: :!:

Lépcsőházi dohányzás sajnos nálunk is rendszeres. Ki vannak téve székek a lépcsőházba, és oda ülnek ki dohányozni, pedig a lakások 2/3-nak van saját erkélye!!! Ráadásul nálunk belső, ablak nélküli a lépcsőház, néha amikor jövünk haza meg lehet fulladni. A szomszédék pedig a lakásukban bagóznak, és a konektorokon szinte látszik ahogy gomolyog hozzánk be a füstjük :?

Éva!
Téged pedig kerestelek az iwiw-en, mert emlékesztem, hogy Katona a vezeték neved, de a Hetesire már nem emlékseztem, és ezért nem találhattalak meg.

Judit!
Aranyos vagy :D , és remélem, hogy igazad is van, mert még ma is fáj a jobb oldalam :?

dido
dido

Sziasztok!

Narco, Évi!

Köszi a tanácsokat. Két mellből eszik, de mivel nem tudom számon tartani, amikor így bepörög, ezért de, csak egyből (kb. 3 óra) és du is hasonlóan váltom. Vizet próbáltam, nem rajong érte. Ha már itt tartunk, leírom a cicifrászt. Elkezd nyüszögni, felveszem. Ha jól szopik, eszik, elalszik, vagy békésen bambul. Ha nem akkor elkezd bömbölni a cicin, fuldoklik, a szó szoros értelmében, értsd többször félrenyel, meg mindemellett engem csikar, rángatja a fejét, ezzel nyúzza a mellem, hadonászik, és rugdos. Ha engedem, ezt percekig csinálja, és egyre inkább bepörög, egyre rosszabb a helyzet, ha nem, akkor dettó, csak a vállamon, karomon, ölemben csinálja. Látszólag megnyugszik, és kezdi előlről, ha megint mellre teszem, vagy akkor még nem, de aztán egy-két perc múlva a mellemen. Na ez egy egész délelőttös program volt ma fél kilenctől valamivel dél utánig. Ezen kívül ez nekem is fáj, szóval nagyon nem tudom azt mondani, hogy OK dühöngje ki magát a mellemen, mert ki tudja meddig tart, inkább a ráteszem, leveszem játék megy.

Küldök nektek videót, hogyan működik. A különbség, hogy akkor a mellemen megnyugodott, most már nem. Mindent próbáltam, ülve, fekve, széken, fotelban, ágyon...

Narco!

Remélem nem lesz baja a konditól, mondom nagyon minimálisan megy, és ő nem kap csak nagyon közvetve. A szundi üzemmód a legkíméletesebb, nem is minden kondi tud ilyet. Mi áramot átalányt fizetünk, és amikor más meghallja, hogy mennyit, akkor lefordul a székről. Bocs, de nem tudom mennyit dob a klíma, mert mi csak ilyen kánikulában nyomjuk be, akkor is csak nappal pár órára, és nem csak Kinga miatt, mi is érzékenyek vagyunk, én fülileg, Kofa általánosan. Azt is nézzétek, hogy mennyire halk, és mennyire tud keveset (plafonra, eloszlatva, szundi mód...) fújni, ha vesztek.

Juca

tjuca

Juca!

Várom a videót.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy igazából már nem is éhes, csak cuppogni szeretne, de a tej meg csak jön, ezért fuldokol? Nem vagyok egy nagy cumipárti, de az ilyen esetekre nem próbálod meg? Azon kiélhetné a cumizási vágyát, tej sem jön belőle, és még rángathatja is.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Egy kis pojén tőlem is:

Két kolibri cseverészik, mikor is az egyik előrukkol régi vágyával:
- Te! Vázze, én kíméletlenül meghágom az elefántot!
- Ááááh! Ugyan má! Ne bolondozz!
- De-de! Öcsém, én komolyan mondom!
Kapják magukat a kolibrik és ráközelítenek az elefántra.
Főhősünk felkészülve a kegyetlen kopulációra egész közel repteti magát az elefánt fenekéhez.
Mikor azonban nagy lendületet venne a fergeteges orgia nyitányaként a behatoláshoz, a nagydarab jószág egy irgalmatlan recsegőset szellent...
A kolibriről az összes toll tovaszáll, ott tájékozódik pőrén!
A másik fetreng a röhögéstől! Mire főhősünk:
- Mi van, vázzze? Te nem vetkőzöl le előtte???

kancellárka

Évi!

Nem tudom, én nem nagyon akarom cumiztatni, de lehet megpróbálom. Én inkább arra vetek, hogy elfárad, és nem megnyugszik, hanem pörög és hergelődik. Az a fura, hogy nem mindig csinálja, igazából ritkán, de akkor nagyon intenzíven és sokáig. Én egyet nem értek, hogy mi váltja ki mindezt belőle. Most például a délelőtti szenvedéseink után kettőkor tök normálisan evett, és azóta alszik. Ugyanakkor már tartok az esti programtól :?, de lehet, hogy napokig nem csinálja megint. Hát ez van, ettől függetlenül nagyon szeretem a kis pupákot, de ilyenkor sajnálom, és egy kicsit magamat is. Meg fizikailag is kimerítő azért. Reméelm, ahogy nől, ez egyre inkább múlik majd. Most a hasfájásra gondolva, mondtam Kofának, hogy vegyen édeskömény teát majd én iszom literszám, hátha használ. Kezdek kifogyni az ötletekből.

Köszi, hogy megpróbálsz nekünk segíteni, ez olyan jóleső érzés :lol:
Küldtem videót.

Juca

tjuca

Niki!

Állati ez a vicc!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsúka
zsúka

Itt vagyok. Megfőttem. Megvettem az ajándékokat, megrendeltem a tortát és most visszaolvasom azt a nem semmi mennyiséget, amit produkáltatok. Persze, ha én is itt vagyok, órákig senki nem ír semmit. :evil:
mátra

Szia Mátra!

Bár mér megírtam a prividre, de ide is leírom az emilemet: budaagnes@dunaweb.hu.

Brill!

Azt írták, Te is ismered az aloe-s maca tablettát. Leírnád a véleményed?!

Sziasztok:
Ági
ági 76

Ne haragudjatok, de muszáj megosztanom Veletek ezeket a vicceket, olyan jól tudok szórakozni rajtuk.

Három egér beszélgett egy bárban az éjszaka közepén. Az első
egér legurít egy Jack Danielst, odavágja a poharat a pulthoz, majd
a második egérhez fordul:
-Amikor találok egy egérfogót, akkor a hátamra fekszem, a
lábaimmal kiveszem a sajtot, majd a lecsapódó kart elkapom
a fogaimmal, így elvégzek 20felülést - amolyan étvágygerjesztő
gyanánt -,aztán meglépek a sajttal!
A második egért rendel két Bloddy Maryt, felhajtja mindkettőt, a két
poharat odacsapja a pulthoz majd így szól:
-Na igen. Én,amikor patkánymérget látok, akkor igyekszem
minél többet összeszedni, hogy hazavigyem. Otthon bedarálom,
majd minden reggel egy jó adagot adok a kávémhoz, hogy megadja
az alaphangot a nap további részéhez.
Ezen is jót bologatnak,, majd a harmadik egérhez fordulnak. Az
felsóhajt, majd nyugodt hangon megszólal:
-Nekem nincs kedvem itt veletek hülyéskedni. Haza kell mennem
megdugni a macskát.

Juca!

Kitartást, hajrá a teával.
Mi nem is kapunk videót?

Mátra!

Hol van az a hosszú levél na meg az élménybeszámoló?

Jucmuc!

Remélem így lesz. :D
zsúka

Lányok!

Mondom én nektek, hogy még nem ért véget a rossz sorozat. Reggel óta iszonyatosan fáj a torkom, és azt hiszem, lassan be is lázasodok, mert légkondis teremben ömlik a víz rólam. Pont ez hiányzott nekem még a listáról, antibiotikum, szextől való eltiltás :cry: :cry: :cry:

Ma sem tudtam visszaolvasni, mert a két kupacból még mindig van egy. Szép lassan elfogy.

Norwell!
Lehet, hogy te leszel a babások között az első, aki a kiírt napon fog szülni? Ha még ezt a napot kihúzod, akkor holnapra nagy hajrá Nektek. Üzenem Kende babának, hogy idekint nagyon szépen süt a nap, a sok néni és bácsi már kíváncsian vár rá. Ki fog híradózni?

Mátra!
A táblát nagyon profi szintre fejlesztetted, és profi módon is vezeted. Annyit szeretnék kérni, hogy a ch-t javítsd vissza 28-31 napra, mert úgy néz ki, hogy visszaállt a ciklusom a régi formájába. Az utóbbi időben volt két hosszabb ciklusom, és azt hittem, hogy ez már így is marad, de az utolsó kettő alapján úgy néz ki, hogy visszaállt. Köszönöm szépen. Látom, 1000-el pörögsz, rengeteg a feladat

MINDENKINEK sok puszi, és ha nem jelentkeznék, akkor belázasodtam, és otthon fekszem és tömöm magam antibiotikummal.

(a katicák alatt komolyan gondolom, amit írtam)
Vendég

Lányok!

Bocs a szopis offtopicért!

Zsú!

Ez nem idilli felvétel sajna. Na meg elég ledér vagyok, hogy ezt mutogassam, rossz a felvétel... A lényeg látszik, Kinga jelmondata: ember küzdj, és hízva hízzál :twisted:

Angie!

Gyógyulj meg mielőbb!

Juca

tjuca

Lányok!

Bocs a szopis offtopicért!

Zsú!

Ez nem idilli felvétel sajna. Na meg elég ledér vagyok, hogy ezt mutogassam, rossz a felvétel... A lényeg látszik, Kinga jelmondata: ember küzdj, és hízva hízzál :twisted:

Angie!

Gyógyulj meg mielőbb!

Juca

tjuca

Sziasztok!

Évi!
Mennek a drukkok a pajzsmirigyeidnek+++++++
Az Aloe mindenre jó.

Adri!
Levike tüneményes! Megkukkantottam a honlapot is :)

Junko!
Írtam neked privit.

Dido,Évi79,Mátra,Niki!
Pusszantalak benneteket, aranyosak vagytok :lol:

Szét szakad a fejem annyira fáj :(

Kép
Kép
Ági279

Mátra!
Hogy kell gyüminapot tartani?
kalóriatáblázat van?

köszi

Kép
narco

Angie!

Gyógyulj meg minél előbb!

Ági!

Jobbulást a fejednek! A fejfájás borzasztó tud lenni :( De terhesség alatt nem látod majd viszont, ezt én mondom, a nagy fejfájós :D

Nárcisz!

Mi volt a védőnőnél?

Norwell!

Te jó ég, tényleg, holnap lesz 22-e :) Kendebaba, gyere, írjunk történelmet! Csak a babák 5%-a születik pontosan a kiírt napon.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Már akartam írni, hoyg mi volt, csak most mg a hataása alatt vagyok.
Azv én mérlegem szerint 61 kg-ról indultam, és most 63-64 kg vagyok.
A védőnőé szerint 64-ről indultam és most 68 vagyok.
A barátnőm mérlege szerint viszont sz enyéméhez közelítek. Azt mondta, nem kell aggódni, de jó lenne ha továbbnme híznék. Akkor most mi van? Vagy ikerterhességnél mi a normális? Senki nem mondd nekem semmit.....
:cry:

Mindenkinek akartam írni, de nem megy, bocsika.

Kép
narco

Köszönöm az ismételt kedves fogadtatást!

Most a 21. napon vagyok, de a hőgörbém annyira sjma, hogyha ez az EKG-m lenne, akkor már igencsak nagy bajban lennék.

Monofázisos ciklus, mindkét petefészken PCO gyanú, legutóbb picit magas prolaktin szint ... Soroljam még?

Egyelőre még nagyon bízok a Closty-ban! Mielőtt szedni kezdem megyek prolaktin kontrollra, hogy szükség esetén azt is kezelni tudjuk.

Illetve járok természetgyógyászhoz is. Tegnap voltam 1. Azt mondta, hogy a nőiességgel kapcsolatban lát nagyon mélyenm rossz gondolatokat, de ezeket kiiktatja. NEm mondom, hogy 100%-osan hiszek benne, de egy próbát megér!

Pankaa! Klinikán vagy Kenézyben szülnél? Én a Klinikára vagyok ráálva, de a Kenézyben is tudok 1-2 orvost ajánlani.
kacsa14

Narco!

13 hét alatt híztál három-négy kilót. Rendicsek. Ne hallgass a védőnőre, és ne zuhanj magad alá. A második harmadban jön fel a legtöbb, és a hasad a végén lendül meg igazán, de akkor már kevesebbet fogsz hízni.
Sok fehérjét egyél, főleg kalciumost (jól megaszontam, de érted miről van szó 8) ). Annyit egyél, mint rendesen, fehérjéből kicsit többet, és akkor nem lesz gond. Szülés után a szopival, meg a rohangálással úgyis lemegy majd meglátod. Ez az egész súlykérdés kicsit túl van lihegve szerintem. Arra gondolj, hogy annyit egyél, amennyi jól esik, ne többet, ne kevesebbet, gyerekek megeszik belőled a magukét, és annyit, hogy az lebegjen a szemed előtt, hogy a pocakodat senki sem fogja helyetted cipelni, tehát ha nem muszáj, akkor ne menjen sok máshova. Ha meg megy, az sem gond, le fognak csusszanni a kilók!
Ebben a nagy melegben se egyél csak azért, hogy a lurkók ne éhezzenek, erőltetve, igyál sokat, lurkók meg esznek a tartalékból!

Pusza:

Juca

tjuca

Kacsa!

Ez az EKG-s beszólás nagyon ott volt!

Nárcisz!

A védőnőt azért tartja a kismama, hogy legyen, aki hülyeségekkel tömje az egyébként is agyonparázós fejét. Egyik füleden be, a másikon ki, különben belekettyensz. A mi védőnőnk (bocs, ha már írtam) arra tért ki minden találkozásunknál, hogy az adott terhességi korban mibe halhat bele a gyerek, és mibe én. No comment. Amíg a dokid nem aggódik a súlyod miatt, addig te se aggódj. Egyes terhességben 12-15 kiló sima ügy, 20 már necces, annál több nemigen ajánlott. A húgom 24-et hízott, mára kevesebb kiló, mint én, pedig majd egy fejjel magasabb nálam. És nem tett érte semmit. Mármint a fogyásért. Csak rohangált az örökmozgó után.
A kép alapján amit feltettél nem tűnsz kifejezetten hízékony alkatnak, úgyhogy nincs mitől félned. A terhesség pedig nem a fogyókúra időszaka, úgyhogy edd azt ami jólesik, és annyit, amennyi jólesik, amit megkívánsz az nem árthat alapon.
Nyugi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Úgy látom Jucával nagyon egy véleményen vagyunk :lol: Mióta ekkora visszhangot kap ilyen Rubint Rékák terhessége, mindenki azt hiszi, hogy egészséges, de legalábbis általános dolog 5 kiló plusszal megúszni egy terhességet :? Frászkarikát

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok, csajócáim!!!

Már nem is kell írnom, hogy apa meccset néz… :D :D :D Köszönjük a pocakdicséretet, most már ultrarövid időn belül szeretném hallani a Kendedicséreteket is… :D

Kacsa!
Szia nálunk, remélem, mielőbb bekerülsz a tábli középső harmadába!!! Gratulálok az esküvőhöz!

Évi77!
Nagyon szorítok Neked a holnapi pajzsmirigyhez, remélem, nem lesz semmi gond… A dokinak meg mondd meg, hogy olyan gyogyit adjon, ami mellett tudsz szoptatni, talán csak megérti. Jaja, holnap 22, nekem is hihetetlen…

Mátra!
Igen, hamarosan… Remélem legalábbis… Én is szedtem Norcolutot kétszer is (a második utáni ciklusban fogant Kende baba… 8) )

Kanci!
El is felejtettem kérdezni, hogy engem láttál akkor NST-n, amikor uh-n voltál? Mostanában nekem is állandóan a ruhalekajálás megy, ugyebár nem tud leesni a földre, megállítja valaki félúton… :D

Ági!
Drukkolok Nektek nagyon, hogy a következő inszem sikeres legyen!

Adriana!
Nagyon helyes a kisfiad, megnéztem a honlapotokat! Micsoda nagyfiú már! :)

Narco!
Téged nem lehet megunni! Igenis tessék jönni mindig!!! A hízásról ugyanaz a véleményem, mint Évinek és Jucának. Érzed, hogy mennyi elég és pont. Engem is kiráz a hideg RR-jelenségtől, ez most nagyon menő, csak azt felejtik el, hogy sokkal fontosabb az egészség… Főleg egy ikres anyukánál, ahol dupla kell mindenből. Most azért ne egyek egy fagyit, mert X kalória??? Túrót...

Dido!
Köszi, és szerintem azóta is nőtt, sőt, lejjebb ment. Már egész fura, de abszolút nem tudom összezárni a lábaimat, ha ülök… :wink:

Junko!
Pedig már kikívánkozhatna, mert ebben a dögmelegben nem egyszerű az élet ilyen nagy pocival… Épp mondtam is apának, hogy azért örülök, hogy nem augusztusban szülök, mert lehet, hogy nem bírnám ki a melegeket…

Angie!
Nem bánnám, ha az 5 %-ba beleesnénk… Holnap is megyünk NST-re, meg amnioszkópia is lesz, az is lehet, hogy ha már ott fekszek kinyúlva, akkor megvizsgál a doki, és talán nyíltam valamennyikét… Egyébként Mátrának fogok sms-t küldeni. És nagyon helyes: NEM FELADNI!!!

Na, azért a meleg ma már megtette a hatását, egy kicsit megdagadt a lábam, de csak a lábfejem. Meg ahhoz képest, hogy azt mondják, hogy a szülés előtti hetekben-napokban a baba kevesebbet mozog, háááát, az enyém ezt a könyvet sem olvasta… :D Ma is hihetetlenül aktív volt, lehet, hogy csak érzi a hidegfrontot (mikorra is ígérték :D)??? Ma egyébként sokszor keményedtem, de nem fájt olyan nagyon, meg olyankor szúrt a méhszájamnál (asszem, legalábbis, hogy ott... :D ), de semmi.

Jók legyetek, pusszantás mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Aniko, Brill, Évi77
Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!!! :lol:
És válaszolok a többieknek is hamarosan, de most iszonyúan fáradt vagyok. :(
Vasárnap szép volt (erről is fogok írni), de este már fél 9-kor(!) elaludtam. Hétfőn beiratkozás, mire a 30 gyereket beírtam, agyilag szétestem, kedden este fél 10-ig a kisfiammal játszottam, ma reggel 7-től este fél 7-ig suli, érettségi ebben a hőségben – és ez szombatig így fog menni, szombaton meg bankett este (holnap este is lesz bankett, de arra nem megyek). :?
Hát, ez az oka, hogy nem tudok jönni, mert mire hazaérek, nem fog az agyam. Meg párom dolgozik, éjfélre ér haza. :(
Mennem kell, fiam már lerángat a székről, meg még ki kell mosnom a fehér blúzt, amit most levettem, hogy holnapra megszáradjon.
Volt már nálatok is olyan, hogy sírni tudtatok volna a kimerültségtől? :cry: Nálam most ez van, meg péntek óta nem eszem főtt ételt , így már a gyomrom is fáj (Aniko, küldj valamit, lécci!)

Még eszembe jutott egy kérdés (bár nem tudom, a választ mikor fogom tudni elolvasni): Szerintetek befolyásolhatja az a babagyártás sikertelenségét, hogy a férjem vérképében a süllyedés 32 (tegnap volt vérvételen) :?:
Megyeeeeeeeeeeeek! :(
Puszi: Rolly
rolly

Sziasztok!

Hát senki nem bírja ezt a hőmérsékletet??? Kép Akkor biztos én nem születtem a megfelelő földrészre... Kép 30 °C -tól kezdem jól érezni magamat... :lol:

Mátra!
Kép Kép Kép Igazad van, elnézést kérek!!! :oops: Láthattad nálunk, hogy minden tennivalóm cetlizve van... :lol: Akkor minek idézek?... Hátha bejön egyszer Kép

Ági279!
Hamarosan megérkezik a várva várt csodád és hidd el utána már mindegy lesz, milyen gyötrelmes volt az út odáig!!! :) Igaz nekem is még csak mesélik a dolgot... :roll:

Niki!
Legyen így! :)
A nyaralásotok biztos, nálam még semmi menzi, pedig gondolatban is rajta vagyok az ügyön... :(

Aniko!
A mensim rendszeresnek volt mondható..., de peteérés nélkül...40 nap :(
Ha volt peteérésem, akkor 28-30 napos volt a ciklusom. Annyira még nem is panaszkodhatok, mert vannak súlyosabb tünetű PCO-sok is... Az FSH-LH arányom ennek ellenére siralmas ( 8,3 : 39.8 IU/L), az 1:1 helyett... Még egy hét és megyek a gyógyszeremért, mensi ide v oda!!! Ebben most nagyon, de nagyon bízom! :)

Ági76!
Sajnos nem tudok segíteni, mert a férjem ugyan szedett Maca Vibe nevezetű "gyógyszernek nem minősülő" terméket... De ez nem Aloés termék :( Az eredményeit mondjuk javította... :)
Mátra biztosabb forrás a számodra! :) Remélem Ő tud segíteni Neked! :)

Adri!
Levi édes pofa! :D A "lábikók"-ról nem is beszélve! :D :D :D
Örülünk, ha hírt hallunk Rólatok! :) Most pedig még fényképeket is kaptunk... Kép Köszike! :)

Évi77!
Holnapra Kép Mást nem tudok tenni... :)

Kacsa!
Az esküvőhöz gratula és ismét üdv közöttünk!!!
Kép
PCO... mesélhetnék! :) A Clostihoz sok sikert, nekem sajnos nem idézett elő peteérést. :( :( :( Remélem Nálad hatni fog, és gyorsan babásodsz majd! :wink: :D Tiszta szívből kívánom!!! :)

Évi79!
7-én képeket szeretnék kérni! :)... Addig még bírom... :lol:

Jucmuc!
Helyesbítés : Mátra által idézett 2006 pocakos... :D
A lényegen nem változtat! "Elhangzott"...! Kép

Angie!
Hamarosan véget ér a rossz, hidd el! Nehéz most ezt gondolni, de ...
A katicás optimizmusért meg puszi a homlokodra! Kép

Norwell!
Foci... Kép
Mondtam is Apának, hogy amikor megismerkedtünk, akkor nem nézte :!: :!: :!: ... (Nálam egyébként ez kizáró ok lett volna :lol:) Most meg már mit tegyek? Öregszik a "fiú"... Kép
Hidegfront mikorra várható? Egyszer csak... :D Amikor Kendebaba is! :D (Nem bántó a szándék, maradjon amíg csak teheti :) )

Puszó MIndenkinek!
Brill Kép
brill

Norwell!

Én aznap szültem, mikor Putyin elvtárs idelátogatott Magyarországra. Szerintem beszélj Kende babával, hogy ő meg jöjjön most, hogy Bush van nálunk. Nagykorukban ezzel majd villoghatnak :lol: hihi...
Mondjuk a kórházba menet a fenébe kívántam az egész bagázst, mert másfél óra alatt tettük meg a 20 perces utat, de asszem titeket a pesti dugó nem érint, ezért merem ajánlgatni az időpontot. Na?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Norwell!
Nagyon kiváncsi vagyok a holnapi vizsgálatra!Csak kibujik holnap ez a nagyfiu!

Évi!
Nekem is szülés után felborultak a pajzsmirigy értékeim mert állitolag gyulladás keletkezett a hormonváltozás miatt.De ez magátol visszaállt.De azt mondta a doktornő hogy minden terhességemnél igy lesz!Igazábol nem éreztem belőle semmit csak majdnem elájultak az értékeimtől!De remélem neked jot mondanak holnap!

Juca!
Szerintem a Sabsimplexet érdemes lenne kiprobálni mert finom édes és szinte mindenkinek bevállt aki eddig használta!A cumit én is megfontolnám a helyedben mert lehet hogy átsegitené Kingát ezen a kis dühöngésen!A köménymagos teátol meg lehet hogy neked is és a babának is puffadni fog a hasatok és "elszálltok"!Szerintem az csak mégjobban csavarni fogja a kis pocakját!De tovább nem okoskodom!

Jucmuc!
Hát igen california paprikábol nem lehet lecsot főzni!
Örülök,hogy ilyen jo benyomással volt rád a doktornő,ez már fél siker!
Ez nagyon "átlátszoan"hangzik,hogy majd jelentkeznek a munkahelyedről!

Brill!
Sajnálom,hogy a fránya menzi nem akar jönni!
Mi a további teendő?Milyen gyogyszerért mész?

Angie!
Jobbulást!Szegénykém! Kép

Dido!
Szerintem sem jelent rosszat hogy fáj a petefészked!Csak jelzi hogy működik!

Zsuka!
Jo a vicc! Kép

Éva!
Várjuk a 7-i képeket!

Kacsa!
Üdvözöllek én is ujra közöttünk!
Gratulálok: Kép

Narco!
Szerintem se foglalkozz,hogy mit mond a védőnő addig amig az orvos nem szol neked a sulyod miatt!

Rolly!
Sajnálom,hogy igy kivagy merülve!
Lecseng ez a hét és akkor vége ennek a hajtásnak!
Én a süllyedésről csak annyit tudok hogy a gyulladást mutatja!Ugye Narco?

Mátra!
Drága,már megy a visszaszámlálás!És küldjük a mega drukkokat!

Niki!
Akkor vagy igy vagy ugy de mentek az a lényeg!
Hu de jo lesz nektek! Kép

Junko!
Szegény!Nagyon rossz a fogfájás!Én mindig innen tudom hogy egy nyámnyila alak vagyok mert abszolut nem birom elviselni!

KépKépKépKép
aniko24

Brill! Mesélsz nekem picit a PCO-ról? No nem annyira, hogy megijedjek, csak azért egy picit képben legyek. Milyen kezelést kapsz? Closty abszolút nem hatott? Meddig szedted?

Én most bízom nagyon a CLosty-ban. Sőt elvileg már most is élesben vagyunk, de mivel tudom, hogy nincs pé, nem is számolom ezt még sikertelen ciklusnak, majd csak a CLosty-s hónappal kezdem az időszámítást.

FSH/LH arányom a fogi utáni első ciklusban:
3. nap: 8,20/5,20
15. nap: 7,90/9,40
Erről mi a véleményed?

Ja és hogy még fokozzam, a progim meg kevés, úgyho igazolt peteérés után tömhetem magam progival is, Duphaston személyében ...
kacsa14

Köszönöm Mindenkinek az esküvői gratulációkat!
Csatolok egy képet is, hogy lássátok, hogy nem csak a levegőbe beszéltem! :D

Kép

Ja és még egy kis adalék: a polgári szertartás kezdete előtt 5 perccel jutott eszünkbe, hogy a csokor a fotózás utáni otthoni toalettigazítás után otthon maradt, így a törvény előtti igen-t egy szál vörös rózsával mondtam ki (amit az anyakönnyvvezető a terem dekorból szedett ki) ... A templomira viszont már az igazi csokrom is odaért!
kacsa14

Kacsa!
Hu de gyönyörű menyasszony voltál!
Csodaszép a ruhád!

KépKépKépKép
aniko24

Azért bíztam benne, hogy még ma eljutok odáig, hogy írni tudok...

Dido!
Szegény, de sokszor szúrnak még!

Kati!
Szorítok, hogy minden rendben legyen a vérnyomással, a gyógyszerrel meg főleg. Petra baba maradjon még egy kicsit.

Évi!
Köszi az infót Timiékről. Jó lenne már Kristófról is egy fotó, de az objektív akadályok... Tetszett ahogy Kendebabát csalogattad Bush-al. :) Szerintem én nagyon dühös lettem volna, ha Putyin miatt nem haladtunk volna a kórház felé. Ezt írtad már? Vagy nekem szita az agyam?

Zsúka!
Jók ezek a viccek. :D :lol: Remélem az kis angyalkád már látja milyen jókedélyű mamája lesz és siet hozzátok.

Narco!
Borzasztó lehet a bagó. Nálunk mindenki dohányzik. Anyám, nagyanyám, nagyanyám húga. Hát ő egymaga eltartana egy dohéánygyárat. Úgy, hogy lánykorában jó darabot kivettek a tüdejéből... Slussz poén, hogy benn a lakásban. Én is olyan vagyok néha, mintha kocsmából jönnék. A párom(:)) hála Istennek nem bagózik. Sőt elég erősen üldözi is. A gyümölcsnap korlátlan gyümölcsevésről szól. Csak nekem kinyírja a sav a gyomrom, ezért kicsi műzlit belekeverek a saliba.

Kanci!
Én úgy is leeszem magam, hogy nincs pocaklakóm. Nekem a mellemen van az esetek többségéban az étlap :?

Juca!
Én is úgy gondoltam, hogy kivárom a hat hetet és ha addig sem teszi tiszteletét Piroska, akkor megyünk Pestre a doktorhoz. Sajnálom nagyon Kingababát és téged is a fájdalmak miatt. De egy hős vagy, hogy kitartasz, sokan már lemondtak volna a szpotatásról. Igaz, sokan el sem kezdik.

Pankaa!
Hmmmmmmmmm nyami! Nagyon szeretem a borsót. Minden formájában. :)

Éva!
Megy mail a First-el kapcsolatban.

Jucmuc!
Jól értem, hogy most nem dolgozol?

Angie!
Drága, jobbulást! Most már tényleg csak jó jöhet.

Kendemami!
Már csak azt szeretném tudni, hogy mi lesz a vonalzóval holnaptól, ha nem bújik ki a kislegény? Egyébként én küldtem tegnap a felhőket és a hidegfrontot...

Rolly!
Már nem sok van, ez a hét és lazíthatsz és játszhatsz a kisfiaddal. A párod is tanít?

Brill!
Köszönöm. :lol: :lol: :lol: A spanyol (azt hiszem) nők tüntetést szervezetek a foci ellen. Marshall?

Anikó!
Most olyat főztél, amit nem szeretek. Gyümölcsleves. nem tudnák belém diktálni. Viszont, ami most a fejemben motoszkál, az a hideg karfiolleves. Csak nem tudom, melyik napon lehetne ilyet enni...

Kacsa!
Kép
Gyönyörű menyasszony voltál. A csokros sztori is nagyon jó, bár gondolom, te nem úgy érezted per pillanat. Mielőbbi babásodást neked.

Hát kicsit hosszúra sikeredtem, de jegyzeteltem és remélem senki nem maradt ki. Már nem olvasom át, bocs az elütésekért...
Szép álmokat, jó éjt mindenkinek. Kép
mátra

Gyorsan ezt elküldöm, hogy megint én lehessek az első, Mátra aludj nyugodtan, átveszem a reggeli első jelentkező szerepét szívesen, úgyis melóban vagyok már :)

kancellárka

Kép
Kép
Kép
mátra

Kacsa!
Üdv újra és én is gratulálok az esküvőhöz, gyönyörű voltál, az a kis malőr a csokorral meg belefér, lesz mire emlékezni később :)

Mátra!
Remélem kipihened magadat. Lassan itt az államvizsga úgyhogy rádfér. Amúgy pocaklakó nélkül is le bírtam enni magam, de csak ha világos nadrág/szoknya volt rajtam, de ez most meglepett, mert ennyire fent még valóban nem akadt meg az étlap :)

Anikó!
Hogy mennyire jó lesz nekünk azt majd utána, mert 35 fok fülledt melegben egy direkt kirándulósra szervezett nyaralás… Hát nem tudom. Lehet, hogy csak a hotel medencéjéig fogunk eljutni, vagyis én csak a széléig :) A meteorológusok nem ezt mondták!

Brill!
Most az jutott eszembe, hogy sokszor volt már, hogy egy negatív teszt hozza meg a mensit, neked most tuti negatív lenne… :) Na csak vicceskedni próbálok ám itt, de nem igazán jön össze.

Norwell!
Ha még olvasod (remélem nem). Igen téged láttalak a kórházban, és szívesen láttalak volna beszélgetve is, de ami késik nem múlik!
Ja Mátra hidegfrontjai elérték a megyét, úgyhogy hajrá Kende baba!

Nárcisz!
Én is osztom Évi és Juca véleményét, a védőnőnek sajna nincs jobb dolga, minthogy riogassa a kismamákat, és mivel máshoz nem ért hát maradnak neki a kilók.

Angie!
Jobbulást és tényleg ne adjátok fel!

Szép napot mindenkinek!

kancellárka

Ezt a megérzést :)

kancellárka

Sziasztok!

Kacsa!
Üdv közöttünk. Sok sikert a clostyhoz.

Norwell!

Foci, ááá, a mi tévénkbe már határozottan beégett az a szép ződ gyep. Egy kicsit én is kezdem unni. De türelem, kamatostul fogják visszafizetni. :)
Izgatottan várom továbbra is a híreket.

Angi!
:( Jobbulást.

Jucmuc!
Te Olaszországban hol laksz? No mert én megyek jövő héten két hétre. Vicces volna összefutni...:)

Évi, Anikó!
Már rendbe jött az ínyem. Dokinál is voltam, meg használtam azt az öblingetőt is.

Ági!
Válaszoltam. :)

Brill!
Én is élvezem a meleget. Csak legyen ilyen a nyaraláson is. Már annyira de annyira várom.

Dido!
Sztem se aggódj. Bár én mostanában meg azon aggódom, hogy nincs pé-m. A closty óta semmit nem érzek. Se fájás, se Billings, semmi.

Mátra!
Majd beírod a táblába, hogy Nyaralás július 1-16-ig. El sem hiszem.

Jányok, szép napot mindenkinek.
Vendég

Niki!

Ez ippeh hogy sikerült. :)
Vendég

Szép reggelt!

Na jahhhhhhhhhhhhh. De majd jön a holnap, a holnapután (ajajajajajaj) és nem is lesz tábla. :twisted: Legközelebb csak vasárnap, ha nem tudom máshol megoldani.

Lányok végre megjött. Hát Piroskának a drága kincsemnek, virágomnak, így még soha nem örültem. Nem gondoltam, hogy egyszer ez is eljön. (Szegény drágám, pedig hogy rákészült az együtt töltött hétvégére... :roll: )

Junkó!
Beírtam. Biztos jó lesz és még ha Jucmuccal is tudtok találkozni! Ha igen, ha nem, képeket kérünk.

Niki!
Szerintem a világos színek vonzzák a bajt.
mátra

Jo reggelt lányok! Kép

Kanci!
Akkor csak lightosan kell csinálni azt a nyaralást!
De biztos nagyon jo lesz!

Junko!
Az én férjem is focirajongo,és mivel nálunk UPC van ezért csak egy tévén tudod a sávot váltani a többin meg nézed ugyan azt!És év közben amikor lenne egy jo film mondjuk az HBO-n akkor a következő a válasz:-drágám ne viccelj ,ma az évszázad meccse lesz!Na de szinte minden nap?! :shock: Igy nekem a VB már felsem tünik!
Nagyon jo az uj vonalzod!Szerintem sincs a closty nélkül peteérésed mert nekem sincs és mi egy huron pendülünk!

Mátra!
Mell leevés nagyon jo! KépAz igazság az hogy a karfiol nem tudom hova sorolando!Ebben a fogyokurában!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
A karfiol még csak menne, de a többi, mert ügye én nem tudom elképzelni tejföl nélkül...
mátra

Azt azért nem gondoltam, hogy elsőre sikerül. 8)
mátra

Anikó!

Alapból is néz az én férjem is focit. Meg forma1, meg az olyan események amikor magyar érdekeltség van, meg még a Talmácsi, meg....Nade azért néha van olyan hogy foghatom a távirányítót. De VB alatt még ez sem megengedett. Igaz, hogy belaszik az esti meccsen, de olyan görcsösen fogja a távrángatót, hogy esélyem nincs.
Ja és pl. a szex. Azt hogy is csinálják.? :roll:

Köszönöm a vonalzó dícséretet. :oops:

Ja és peteérés.
Eddig nekem volt. A closty elött többször is néztek UH-val és volt. Egyszer volt olyan, hogy nem volt.
Szóval én nem kifejezetten ezért kaptam, csak hogy növeljük az esélyt, hogy történjék már valami.
De nem tudom, mintha azóta nem lenne. Nem értem én már ezt az egészet.

Mátra!
Köszi. Na végre piri. :)

j.
Vendég

Mátra!
Üdvözletem Piroskának :)
Csini a vonalzód.

Junko!
Annál nagyobb bravúr, hogy csak épphogy :) Jó nyaralást majd nektek, épp kerüljük egymást mert mi meg 25-29-ig nyaralunk, de 3-nál előbb nem fogok netközelbe kerülni.

Anikó!
Nyaralást nem lehet nem lightosan :)
Nekem személy szerint sehova nem való a karfiol, mert nem szeretem, de nektek jó étvágyat hozzá.

Évi!
Kismama nem aggódik, hanem pihen. Ha nagyon keményedik és már bevett egy csomó magnéziumot meg B vitamint, akkor felhyvja a dokiját :)
Tényleg nyugi. Virág elvan még ilyen melegben is odabent.

Enyim baba annyira bírja meleg, hogy tágítja a szobáját, nőtt egy adagot a pocóm, és Isten látja lelkem, tegnap le akartam fotózni nektek, de az össze elérhető elemem lemerült, úgyhogy most már csak nyaralásos képeken láthattok majd :)

kancellárka

Sziasztok!

Kati!
Nagyon szívesen, de hiszen tudod. Szeretném, ha jó lenne nálad is minden, nagyon vigyázz magadra. Főleg, hogy a kórelőzményed sem volt olyan jó. De nagyon szurkolok, és ha bármi van, csak szólj.

Juca!
Mi csak mobil klímát veszünk, mert kültéri egység nem felszerelhető (albérlet, 6. emelet). Tegnap találtunk olyat, ami fűteni is tud (a kisszoba nálunk nagyon hideg télen). Szóval újra el kellene kezdenem kipofozni a lakást.

Norwell!
Szóval akkor te is ezen a véleményen.
RR tényleg 5 kilót hízott? Nekem a járulékok csupán 12 kg lesz a végére. És nem lett hülye a gyereke?

Kacsa!
Tényleg nagyon szép menyasszony voltál!!! Gratulálok!! Van még kép?
PCO: egyébként tudod pontosan, hogy néz ki egy PCO-s nő???

Kanci!
Tényleg csak riogatni akar? Nehéz elhinnem.
Szerintem inkább az a probléma, hogy tőlem is azt az 1,5-2 kg-ot várják, mint normál terhességben. Valahogy mindig azt érzem, hogy ahhoz hasonlítanak, mert ikressel nem nagyon találkoztak. Ránk nincsenek optimális értékeke, az AFP-t is úgy fogják levenni, hogy igazából nem nagyon értékelhető.
Bubi hogy van???

Junkó!
Akkor már te is nem sokára mégy nyaralni. Nagyon irigyellek, már én is alig várom.

Anikó!
Nekem a nagyanyám volt ilyen. Egy jó meccs, egy hideg sör....

Most jöttem mega háziorovostól. nem voltunk sokan, de egy fiatal srác mégis kiverte a balhét. Én meg akkorát trécseltem a nénikkel, a kereület összes hírét tudom most már. :lol:
Vettem Endovenon krémet, mert tegnap nayon sokat sétáltunk. A Móricz körtértől gyalog jöttünk haza, csak Kálvintól Nyugatiig jöttünk metróval. de nagyon tetszik nekem, hogy a belvárosban lakunk, mert sokat lehet sétálni. Ja és kimegyek sétálni, és mindig találkozok valakivel, tegnap is ez történt, meg úgy általában, ha kimozdulok. Nagyon tetszik.

Kép
narco

Évi79!
Mióta meleg van, nekem is sokat keményedik a hasam. Nagyon érezni, bár a dokik szerint még nem kellen. Nem fáj. Szerintem nézz utánna interneten, és hidd el meg fogsz nyugodni. Én azt szűrtem le, hogy a keményedés már a terhesség elejétől van, ha a méhhez hozzáérnek, ez is egy terhességi jel. A Baross utcában azt ajánlják, hogy ne simogassuka hasunkat, és ne nyúljunk hozz, sok Magnézium, és le kell feküdni. Biztosan nem lesz semmi baj.

Kép
narco

Csajok!
Ez aztán a Hawaii!!! :lol:
Egy szál póló, hideg üccsi, ventillátor, és teleírom egyedül a babanetes oldalt. 8) Kép

Kép

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Vigyázat! Hosszú leszek!

Jobban vagyok egy kicsit. Kaptam gyógyszert (nem antibiotikum), amitől a torok és fejfájásom elmúlt. Éjjszaka végig folytogatott a köhögés, így sokat nem sikerült aludnom. Dolgozni pedig muszáj, mert a kupacomat ma el akarom tüntetni, és egyébként is mindkét kolléganőm szabadságra ment.

Mátra!
Én is örülök az 1cn-nek. A hétvége így is szeretetben fog eltelni, ne aggódj. Biztos a párod (:)) is megérti, és örülni fog. Nála is az egészség áll az első helyen (hiszen orvoscsaládból való). Mikor is lesz az államvizsgád? Nagyon drukkolok!
Látom, te is a pillangós vonalzót választottad. A gólyának meg kell jó érthetően mondani, hogy meg se álljon a 270-ik napig.

Brill!
Tudom, hogy egyszer megfordul ez a rossz sorozat, ezért is tartok ki, nem adom fel. Igaz, velem sosem fordult elő még ennyi rossz így összetömörítve egy hétbe. Ezért ennyire szokatlan a dolog. Már alig várom a szeptembert, hogy ismét kezdhessétek a programot. Addig csak lesz velem is valami.

Anikó!
Látom, komolyan gondoltad, amit a talin mondtál, és elindultatok a felfele vezető úton. Már nem sok van hátra, és a szívedből leköltözik a kistesó a pocakodba :)
Ma nincs ebédem! Nem küldenél valami fincsit? Éhen fogok halni ennyi munka mellett...
Mi let a kutyusoddal? Csak annyit kaptam el, hogy haldoklik :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom :!: :!: :!:

Norwell!
Remélem, ma nem jössz, hanem csak üzensz Mátrától! Ahogy Évi is írta, Bush látogatásán kell előbújnia Kendebabának. Mond neki, hogy nem bíztos, hogy még egyszer eljön ide ez a nagy ember :)

Kacsa!
Üdv közöttünk! Gyönyörű menyasszony voltál. Gratulálok a házasságotokhoz, és kívánom, hogy a problémák mielőbb megoldódjanak, és jöjjön hamar a baba. Egy tanács: nem szabad görcsölni, csak hinni benne, hogy lesz babátok. Minden csak idő kérdése. Te hány éves vagy?

Rolly Drága!
Rengeteget dolgozol. Együttérzek most veled. Egyébként minden rendben? Lelked? Nem válaszoltál a privimre, pedig én hűségesen írtam, ahogy kérted. Biztos a sok munka miatt. Azt még írd meg priviben, hogy melyik településen laktok. A vizsgáztatások után remélem, tudsz jönni gyakrabban.

Didó!
Én totál lemaradtam rólad. Mi újság most veled?

Évi77!
Dórika egy cukorfalat. Tök fotogén, és akkor az anyukája szépérzékéről ne is beszéljek. Cuki rucikat veszel neki.
Holnap átküldöm a talis képeket. Sajnos, eddig nem volt időm ezzel foglalkozni.

Juca!
Gyönyörű Kinga baba is. A képek pedig, mintha valami magazinból lettek volna bemásolva. A férjed fotós, hogy ilyen tökéletes képeket tud készíteni. Komolyan olyan, mintha retusálva lenne az összes. Egyébként tényleg ritka az ilyen szemét ember. Mi jól beleválasztottunk. Sok ember arcára kiül a gonoszság. Ez a nő tökéletesen álcázza a legtisztességesebb embert. Pedig jó az emberismeretem, de ezt most jül beszívtam. Tegnap megyek a postaládához, hát ki van ragasztva a neve a postaládára. Az tuti, hogy nem fogom egyenként eljuttatni a leveleit neki. Majd havonta egyszer megkapja, amikor a pénzt odaadjuk neki. Jujjjj, kiráz tőle a hideg.

Zsúka!
Rólad is nagyon lemaradtam, de ahogy látom leveleid gyors átfutásából, nagyjából minden rendben veled. Úgy értem, nincs semmilyen nagyobb gáz. Az Aloe-m hogy van? Remélem, hamarosan tudunk találkozni. Még mindig sajnálom, hogy nem tudtál eljönni a talira.

Pupy!
Hogy van a mi kismamink? Gratula a FŐrendezvény szervezéséhez. Ma nagy nap van nálatok! Gondolom, hadititok a mai nap, ezért nem is fecseghetsz itt nekünk az eseményről. Azért gyere és mesélj magadról. El sem hiszem, hogy már lassan te is túlvagy az első harmadon. Az émelygést sajnálom. Bárcsak én émelyegnék hasonló okok miatt. Kezdek türelmetlen lenni. Bár ennyi gond mellett nem is lenne jó egy baba a hasamban. Isten tudja!

Syry!
Régen jöttél!! Minden rendben? Sok erőt adsz nekem, hiszen 8 nap korkülönbség van közöttünk, és ha neked összejött ennyi idősen, akkor nekem miért nem jönne. Látom, ti 10 hónapja próbálkoztok. Spontán jött?

Bogárka!
Mi újság veled? Olyan ritkán jössz mostanában. Sikerült beszerezni a Harry Potter könyvet? Jó volt talkálkozni Tökmag Ildikóval. Tök jót dumcsiztunk. Most nyáron pihennek, nyaralnak, aztán felkeresnek egy jó dokit, aki már sok párnak segített gyerek ügyben. Nálatok mikor kezdődnek a kivizsgálások? Miért nem íratod be Mátrával a táblázatba, hogy tudjuk kérdezés nélkül is. Remélem, legközelebbi erdélyi látogatásomkor veled is tudok találkozni.

Ildikó!
Köszönöm a szülinapi köszöntést! Tényleg jó volt a tali! Gyere többet. Szerintem nem jól érzed, hogy nem tudtál beilleszkedni. Itt mindenki odafigyel a másikra, és veled sem fogunk kivételezni.

Ildikóval Sepsiszentgyörgyön:
Kép

Bocsánat, akinek nem tudtam írni. Junkó, Ági, Szisz, Unique, Évi79, és a többiek. Még mindig nem értem a visszaolvasás végére. Sajnos, kifogytam az időből. Dolgoznom is kellene.
Vendég

Sziasztok!!!

Nagyon jó lenne már tudni, hogy mi van odabenn… Reggel ötkor jóslóim voltak, először csak félórás, húszperces, aztán többször is volt tízperces (amolyan jó erős mensis fájdalom). Érdekes, hogy közben Kende baba lapított, mint az állat, nem is nagyon mocorgott, pedig reggeli ébresztőt szokott tartani. :D Aztán azóta tettem-vettem, most kb. fél órája volt egy, de annyira nem fájt, mondjuk azért megéreztem, meg közben jól keményedtem is… Azóta semmi, és egy kicsit többet is dudorít a drágám… :lol: Kíváncsi leszek a délutáni vizsgálatra (hacsak nem megyünk előbb), biztos, ami sicher alapon a csomagot visszük magunkkal… :wink: Lehet, hogy ideért a hidegfront??? :D Annyit azért remélek, hogy legalább kinyíltam egy kicsit, az is haladás lenne.

Kanci!
Kár, hogy nem tettem előbb fejes pociképet… jót dumcsizhattunk volna!

Évi77!
Ja, tényleg, ma jött Bush elvtárs… Vagy épp ez tartja vissza??? :wink: Igaz, minket ez közlekedési szempontból nem érint, ettől függetlenül jöhetne Kende baba! :D

Brill!
Nem is feltételeztem a bántó szándékot, de azé’ mán kibújhatna ez a kölök… :D

Kacsa!
Jaj, nagyon szép menyasszony voltál!!! :)

Junko!
Jaja, eljön még a sz*ros pelenkák és a büfiztetések ideje, akkor aztán meccs ide vagy oda, tenni kell a dolgát… :D Bár én szeretem a jó meccseket, és meg is nézem (mondjuk a ma estit már nem szeretném nézni, inkább valami más programot gondolnék magunknak… :D)

Mátrám!
Akkor most örülünk ennek a mensinek. :)

Évi79!
Nagyon jó lenne…

Narco!
Úgy hallottam, hogy RR-gyerek kisebb súllyal született, mint az átlag. No, ennyit a módszereikről… Egyébként meg magasról tojd le, hogy ki mit mond. :D

Most bejelentkezésnek ennyi, rohanok zuhizni, aztán délután jövök, vagy (amit jobban szeretnék) híradózok Mátrának.

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Angie!
Bár nekem nem írtál :cry: , de azért gyógyulást kívánok neked, minél hamarabb.

Kép

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: