A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Jó reggelt Mindenkinek!

Angie!
Úgy látom ma jeles nap virradt rád!Kívánom, hogy minden álmod teljesüljön!Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Anikó!
A keresztanyáméknál úgymond csak "becsúszott" a baba, már nem védekeznek, úgy gondolták már minek :D
Bár pár évvel ezelőtt még komolyan gondolta a baba dolgot, de a családban mindenki tudta, hogy ez is csak egy múló hóbort nála :)
Remélem igazad lesz a zebrásodás ügyében!

Lányok!
Szedett már vki Gynex cseppeket?Ha igen elmondaná a véleményét?Nekem most ezt írta fel egy doki.Állítólag a peteérést serkenti, ill. az ösztrogén fázist, jó kondiba hozza az alhasi szerveket.Hát majd meglátjuk.Azt mondta, hogy jók a tapasztalatok vele, sok mindenki már 1-2 hónap múlva babás lett:-)))

Most mennem kell,főzök a férjecskémnek borsó levest, mert a borsó a kedvence.

Üdv,Panka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Narco!
Szerintem a Prince Olivér nagyon jo márka és jo minőség!Nekem akkor még csak bady volt belőle mást nem igazán lehetett kapni és azt is csak a Brendonba.Mindenféle mosást kibirt és még másnak is nyugott szivvel tovább tudtam adni mert szépek maradtak!Ha tudsz belőle venni rugit akkor szerintem érdemes és ez nagyon jo ár!

Panka!
Én erről a cseppről még nem hallottam de Narco biztos tud segiteni!
A zsenge borsoleves az nagyon fincsi!Én ma gyümölcslevest csinálok a második még képlékeny!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Ha a második képlékeny, akkor csak meg kell sütni :lol: 8)
Rugit még nem láttam, csak bodyt. de nagyo szépek, és mérethiányosak pedig 450-500 Ft-ért ömlesztve, csak ki kell válogatni.
De gyönyörűek.

Kép
narco

Sziasztok!

Kismami ne idegeskedjen, de mit csináljon ha mindenhol hülye ügyintézőkkel találja szemben magát.
Vettünk egy új kocsit, de nem tudjuk használni, mert a biztosító képtelen kitölteni a kötvényeket normálisan.
Feljelentettük őket a fogyasztóvédelemnél is már.
Ja vasárnap mennénk nyaralni...

Anikó!
Az augusztus az már mindjárt itt van, örülök a jó híreknek, hajrá a becsíkozódásért :)

Jucmuc!
Örülök, hogy neked is csupa csupa jó dolgokat mondtak, lehet ezerrel izgulni értetek is.

Angie!!
Ez durva!!! Meddig lakhattok a lakásban még? Remélem nem lesz többet ilyen.
Amúgy meg:
BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép

Mátra!
Ezt a nőt ütném agyon!

Évi79!
Jól bevásároltatok, de nem semmi a megérzésed :)
Jó nagy már Virág és mekkora lesz még! :)

Norwell!
Minden órában gondolok rád, mindig várom hátha Mátra hiradózik, ez már a ti hetetek, remélem Kendebaba is így gondolja és kidugja az orrát. :) Amúgy meg vicces kissrác :)
Remélem apa sokat néz meccset és tudsz jönni sokat amíg még 2 in 1 :)

Kati!
Már értetek is izgulunk ezerrel!

Nomi!
Puliiiiii! Imádom. A mienknek meg lett nyírva a szakálla, olyan gombóc feje lett :)

Üdv mindenkinek!

kancellárka

Most, hogy már jól vagyok és már leadtam a munkáimat, megint nagyon ráérős lettem... :D

Anikó!
Azon az 1 hónapon már nem múlik, és így májusi babód lesz :D
Egyébként legyen igazad, mert nagyon kevés új zebrásunk van.
Ma már nekem is főznöm kellene valamit, mert elfogyott a kaja amit Csaba otthonról hozott, de már egyébként is úgy terveztem, hogy ma már lemegyek a piacra és a boltba, csak még nem tudom, hogy mit főzzek, mert még sokat nem akarok állni a konyhában, főleg, hogy egész de. odavág a nap :?

Éva!
De jó, hogy már ennyi mindent megvettetek :D . Biztos vagyok benne, hogy megfelelő járgányt választottatok végül Virágnak :D Majd, ha lesz egy kis időd, raksz fel róluk képet?

Panka!
Még én sem hallottam róla.

Most pedig kínlódom egy kicsit, ha már így ráérek :twisted: :
a náthám ellenére betartotuk az orvosi ajánlást, mert nem hagyhattuk úgy veszni ilyen 2 szép tüszőt, hogy rajtunk múljon :twisted: , de tegnap estétől megint fájdogál a jobb oldalam, pedig szinte kizárt, hogy ott legyen még valami ami nem repedt meg. Csupa rossz dolog jut az eszembe természetesen, de nyugtassatok meg, hogy ez még nem jelent rosszatt :roll:

dido
dido

[quote="dido"]n írta:didoyugtassatok meg,

NYUGI!!!
:D

kancellárka

Niki!

Köszi, így már mindjárt más :D

dido
dido

Csak ad hoc, mint mindig.

Narco!

Az anyósom vett az Auchanban 1500 ft-ért hat bodyt. Pamut, egyszer fel máskor le típus. Nekünk ez nagyon bejött most. Majd dobok képeket, ott van Kingán zöld spagettipántos. Ennyiért, még ha hamar szétmegy sem kár, és nagyon kényelmes rugi alá. Csak pici minta van rajta, de rugi alatt tök mindegy. Mondtam neki, ha még van nagyobb, ruházzon be 8) Prince Oliver cuccunk legjobb tudomásom szerint nincs. De megfogod, és eldöntöd ér-e neked annyit. Amire érdemes odafigyelni, hogy nehogy a kék vagy piros cucc fogjon a mosáskor, ha pamut.

Unique!

Dehogynem néha fáradt vagyok, de aztán erőt merítek. Na meg az éjszakáink nyugodtak. Bár a mai kivétel volt, de nagyon meleg van, ennek tudtam be a dolgot. És éjféltől azért ma is szunya volt egy fél ötös kajával, de akkor én szerintem 90%-ban aludtam.
Laurának boldog névnapot! Ja a C&A is jó tényleg!

Angie!

Boldog szülinapot!
Hát ez egy horror lehetett. Én befogom a csipámat! Nálunk most festenek Dunakeszin a festők. Viszonylag rendben van minden, a vezetékelés életveszély, úgyhogy kell egy jó villanyszerelő (ha esetleg tud valaki olyat, akiért tűzbe meri tenni a kezét...) azonnal, meg a hevederzár nem jó, egy-két kisebb hiba van, de nagyjából ennyivel meg is úsztuk. Az eladó korrekt volt, bár szegénynek most nagyon nehéz a magánélete. Jellemző, hogy vett egy új építésű házat, és még most sincs kész, ezért az anyjához cuccolt. Így is rugalmasak voltunk a költözéssel, ő sem kérte, hogy maradna még tovább, meg szerintem mivel ő is anya, átérzi, hogy kell nekünk a tér. Szóval rendi. A mostani idegállapotomba, ha belefutottunk volna egy ilyen baromba, hát nem tudom hogyan reagáltam volna, de félek rettenetesen. Na a rémeket tessék szépen elfelejteni, most már csak jó dolgok jönnek majd!

Anikó! Jucmuc!

Nagyon jó olvasni, hogy végre az orvosok is a lovak közé csaptak, épp ideje volt már. Kívánom, hogy minden simán menjen, és gyönyörű babák szülessenek jövőre!

Anikó!

A talin a kölcsönülés Graco volt. Abban nagyon ült, a kocsiban is. Elmentünk a Brendonbé, aztán nyúztuk az eladót, és a próbakocsiülést is. Kofa rettenetes baleseteket szimulált :twisted:
Így esett a választás a Peg-Pérego Primo Viaggio hordozóra. Ennek van talpa, így csak be kell pattintani a hordozót, nem kell még a kocsiban szíjazgatni. A msáik, hogy a helyi töréstesztünkön ez állta ki a legjobban a próbát. És nem ül annyira benne Kinga. Amik hasonló árban, hasonlóan jók voltak, azoknak nem volt talpa, így ezért ez győzött. Ja és rátehető a babakocsira is, bár ezt a funkciót kétlem, hogy mi használni fogjuk, de soha nem mondom, hogy soha, bár utóbbi szempont nem volt döntő. Itt egy kép, pont ilyen a miénk:
Kép

Éva!

Hát a vizsgálatok kellemetlenek, és egyre kellemetlenebbek lesznek, ezzel remélem nem keserítettelek el. A csillagok viszont... ezt kicsit erősnek találom. Biztosan nem durva egy kicsit az az orvos? Én a STE-ről többek között ezért léptem, mert egy natúr rákszűrés is fájdalmas volt. Ja szerintem az orvosválasztásnál bizony ez fő szempont, legalábbis nálam. Örülök, hogy ilyen ügyesen vásároltatok! Biztosan nagyon szép lesz a kuckó :lol:

Mátra!

Igen borzalmas a történet. Bár a gondviselés küldte a fickót, és a gyerek nem annál a nőnél nől fel. Egyébként tényleg lehet, hogy elmeháborodott.
Én sem akartam sarkosan fogalmazni, és tudom, hogy Narco és te sem az abortuszra gondoltatok. Sajnos ma még minidg nagyon sok a "besikerült" gyerek. Ez szerintem nem is fog változni sajnos. Sokak számára a fogamzásgátlás, "kellemetlen"! Mátra, benned bízok, mint leend doktorival rendelkező egészségnevelő!!! :wink:

Biztosan nagyon sok embret kifelejtettem: :cry:

Dido!

Kérdésedre a válasz: csípóultrahangon minden rendben ment, és vele is minden OK. Én fel voltam készülve, hogy le kell vetkőztetni, majd tisztába tenni, meg lesz majd zene, de semmi. Csak a pelus tépőzárjait kellett kibontani. Csak pislogott. Arab orvos volt, nagyon rendes. Megnézettem vele a vállait is, mert az egyik kattog, de azt mondta, hogy azzal is minden rendben van. Megdícsérte a spagettipántos cuccát is. Csak mivel du 3-ra kellett mennünk, ezért nagyon meleg volt, tiszta izzadt lett! na most megyek, mert eltörött a mécses

juca

tjuca

Angie!

Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Nem semmi napokat éltetek át, még olvasni is rossz volt :( Innen már csak jó jöhet!!!

Anikó!

Húúú, sínen vagytok :) Augusztusban zebrásunk lesz, éljenéljenéljen :)

Norwell!

Kicsit irigyellek ám :) Akkora csoda fog veled történni hamarosan... Nem lenne kedved egy utolsó pocisképhez? Hátha délutánra már csak emlék lesz a poci?

Niki!

Még jó, hogy ennyi hozzáértő ember dolgozik ügyintézőként :evil: De Te tényleg ne idegeskedj, bár ezt könnyű mondani.

Unique!

Dorcus legvagányabb cuccait a nővérem veszi neki Baján használtan. Egy turiban dolgozik, és mindig mikor új árut kap a javát kiszedegeti nekem, meg a húgocskánk kölköcskéinek :lol:

Én azt a szörnyű hírt tegnap a híradóban se tudtam végignézni, most se olvastam el, de azért tudom, miről volt szó benne. Én nem lőném le az ilyen "édesanyát", hanem megnyúznám és besóznám... És még így is finom voltam vele... Mióta Dóri van nekem az ilyen hírek horrornak számítanak.

Na, most jól lebuktam, hogy emlékezetből írtam vissza... Ennyi maradt meg a szita agyamban. Majd még jövök, ha tudok.

Ti hogy bírjátok ezt a katlan meleget??? Asszem ma se fogunk fázni
:lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Tudtam én, hogy minden rendben van Kinga babával, ilye szép kislánynál ez ne is lehet másképp :D
Nagyon komolynak néz ki a hordozó, biztos nagyon kényelmes is lehet.

Évi!
Ez a meleg már kezd átlépni az elviselhetetlen kategóriába. Most jöttem meg a boltból és a piacról és bizony le kellett zuhanyoznom amikor hazaértem.

Már én is eldöntöttem krumplifőzeléket csinálok, és van még a mélyhűtőben egy kis sertés pöri lefagyasztva, az jó lesz a tetejére :D

dido
dido

Sziasztok!

Megjöttem :lol:

Hát, az nst nem mutatott semmit. Viszont a vérnyoásom esténként 145 körül van. Kaptam rá szívgyógyszert. Pénteken vérvétel, májfunkció, újabb nst. A toxémiától félek nagyon. Azt mondta a doki, ha a gyógyszer nem viszi le, és esténként 150 körül, vagy a fölött mérek vérnyomást, akkor már induljunk, és az úton befelé hívjam!!! :lol:

Tényleg kezd izgi lenni a dolog!

Még jelentkezem.

Puszi
Vendég

Ja, és még annyi, hogy a pénteki beutalómra a doki 36. hetet írt. Neki jobban szalad az idő, mint nekem. Lehet hogy előbb megszületünk???
Vendég

Dido!

Azt nem tudom, hogy mennyire kényelmes, de az biztos, hogy tiszta szinteteikus, és a gyerek alá még egy pelust is nehéz rakni, mert, ha begyűrődik kényelmetlen :cry:

Lányok!

Na most rakok pár képet. Sok van a http://www.kofa.smugmug.com/Family alatt.

Szerintem látszik, ahogy nől, azaz kerekedik a drága :wink:

A leendő keresztanyjával, a hugommal kokettál:
Kép

Csak csodálkozik, vagy bambul:
Kép Kép

Miről álmodik a lány?
Kép

Na és a vadító nemos napozóban anyósom karján, amikor az anyja bekente a fejét naptjjel, csak az előírás azon passzusát már nem olvasta, hogy be is kell masszírozni, így este csak babaolajjal lehetett ledörgölni :?
Kép

Apával a tali után otthon és a már említett spagettipántos bodyban itthon:
Kép Kép

Bocsi ez egy kicsit sok volt, de egy hete nagyon hiányoltátok a képeket, hát most itt vannak: :lol: :twisted:

Juca és Stöpszli

tjuca

Kati!

Nagyon szorítok, hogy ne legyen toxémia, elég volt egyszer!
Hogy viseled ezt a nagy hőséget???Esetedben nem mindegy mit mutat az nst? Hú ez most lehet hülye kérdés volt, bocsi.
Már nagyon várom a babákat, Norwellért és Érted is izgulhatok!

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Először is ne haragudjatok Rám,h ennyire ritkán jövök, de elég sok elintéznivaló van az esküvő körül. :) Illetve mostanában élem át a babavárás "édes gyötrelmeit". És a munkahelyemen is elég sok a munka. Képzeljétek mi csináljuk Bush, amerikai elnök rendezvényét. Nagyon büszke vagyok magunkra, de itt most elég nagy a kavarodás. :) Annyira alacsony a vérnyomásom (80/50, és hozzá van egy 54-es pulzusom :lol: ) ,h. ettől a melegtől teljesen kivagyok!
Esténként mikor hazaérek alig várom,h lefeküdjek, e ígérem amennyire csak időm és energiám engedi, olvasok és jövök. De minden nap eszembe vagytok és gondolok rátok.
Addig is tehát míg tudok jönni, millió puszi!

Angie!
Nagyon nagyon Boldog szülinapot!!!

Nagyon hiányoztok csajok és megpróbálok jönni!!!!
Pusz!!!!!!!
Vendég

Juca!

Hát ez a Kinga hihetetlen aranybogár!!!!
Babaképből sosem elég. :)

j.
Vendég

Juca!

Kinga fotóiból a rengeteg se sok! Nagyon komoly nagylány, és milyen figyelmesen néz :) A spagipántos fölső meg eszméletlenül csábos :) Látszik, hogy nagy a szerelem apával :lol: Édesek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Hosssssssssssssssssssszú leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi!

Sajnálom, hogy nem jött össze a torna. Nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet tenni, gondolom csak tovább próbálkozni.
Teljesen odáig vagyok Dóri babától, ez a kis farmer szoknya, egyszerűen zabálni való.
Nagyon aranyosak a játékszőnyegen is.

Mátra!

Gratulálok az ötöshöz csak így tovább.
Milyen kiscicák születtek?
Szauna?????????????????? Hát a tanulás?
Carrone???????????? Látom halmozod az élvezeteket.
Ez a cikk, felháborító.

Anikó!

Sajnálom, ami az ínyeddel történt, remélem túl vagy már rajta és minden rendben.
Szegény kutyus, tudom, hogy mit élsz át. Nagyon aranyos a képen.
Örülök, hogy minden rendben volt és elkezdenek a tettek mezejére lépni. Hamarosan meglesz az a baba.

Unique!

Utólag is nagyon sok boldog névnapot Laurának.

Ebba!

Ilyet én is szoktam csinálni, bikiniben füvet nyírni. Képtelen vagyok a napon órák hosszat feküdni.
Remélem a másik orvos tud majd segíteni és el tudod dönteni, hogy hogyan tovább.

Rolly!

Ha rossz a kedved akkor, kell igazán jönnöd, majd mi felvidítunk. Milyen volt a hétvégi kiruccanás, kisfiad élvezte a villamost, a trolit?

Nárcisz!

Ja de jó lehetett a Városligetben feküdni. Milyen bababoltban voltatok és mit vetettek?
A barátnőddel ez egy nehéz ügy, de majd az idő…………..
Megfogadom a tanácsodat és kezdem a hőmérőzést, bár remélem, hogy nem lesz rá szükség.
Figo se bírja a melegét vagy szeretethiányos. A mi macskáinkat se tudom eleget simizni csak jönnek és nyafognak.

Ági!

Új hónap, új remény. Kezded előröl a számlálást és mikor középidőhöz érkezel, várni fogok a csodát. Kitartást.

Pankaa!

Lehet többször is 1 hónapban peteérés. Sajnálom, hogy nem jött össze a szalonnasütés, de talán jobb is az előző „füstmérgezés” miatt.

Brill!

Reméltem is, hogy beszámolsz a kutyi simiről. Köszönöm a drukkolást, bár a szülő gondokat nem értem.
Remélem jó volt a telken és kipihented magad, nem úgy mint a kutya.

Dido!

Örülök, hogy jobban vagy már.
Köszönöm a 8mm-es infot, bizakodó vagyok.

Niki!

Gyönyörű a házatok. Úgy látom ez az autó és biztosító mást is kísért.

Duddu!

Nagyon jó érzés lehet látni az UH-on a piciket, de ahogy olvasom azért még izgalomba tartanak a nemet illetően. Nárcisz javaslatához csatlakozom a Fanyűvő étterem szerintem is jó és megfizethető.

Juca!

Dehogyis!!!!!!!!!! Köszönöm, minden segítségedet. Remélem igazad lesz.
Nagyon jól csináljátok, én is szeretném majd minél korábban elkezdeni az utazást a picurral.
Remélem a csípő UH-on minden rendben volt. Igen, elértem odáig és örülök, hogy minden oké. Én is szeretnék egy ilyen gyönyörűséget, csodaszép.

Nomi!

Nagyon helyes a kutyusod. Úgy néz ki, hogy egyszerre kezdjük a kivizsgálásokat.

Junkó!

Igyekszünk és reménykedünk. Veled mi a helyzet? Hogy érzed magad?

Norwell!

Izgatottan várom a fejleményeket.

Angie!

Mégegyszer elolvastam, amit írtál és nem akarom elhinni. Nagyon sajnálom.

Jucmuc!

Örülök, hogy jó érzéssel tölt el a dokktornő, hisz annyira fontos ki az orvosa az embernek.
Hamarosan a Te pocakodban is lesz valaki.

Éva!
Csupa jó híreket kaptál, örülök neki.

Katie!

Drukkulunk!!

Pupy!

Én is gondolok Rád sokat, mindent csak nyugodtan. Tudod ketten vagytok már.

Zsúka

Remélem senkit nem hagytam ki, de reggel óta írok és olvasok 2-3 perces megszakításokkal. :twisted:
zsúka

Juca!
JAJMEGZABÁLOM!!! Képekből tényleg nem elég, nagyon kis dögös a kiscsaj, asszem szükségetek lesz a vadásztudásotokra ;)

Évi!
Jó is az a megérzés, és Virágnak még van ideje irányba fordulnia emiatt ne aggódj, tuti tudja a rendet :)

Zsúka!
Tényleg hosszú lett, de szeretjük a hosszú üziket.

Pupy! Nem haragszunk, jó szervezést, örülünk ha kicsit is jössz. Jól áll a szervezés?

Biztosító lerendezve, végre összeakadtam egy viszonylag normális nővel, felbontottam a szerződésünket, kötünk újat, megint...

kancellárka

Juca!
Fotóól sosem elég :D Kinga egyszerűen csodaszép, és ahogy álmában mosolyog..., olyan kis zabálni való :D

Pupy!
Van az úgy, hogy kevés a nap 24 órája, de azért ne hajtsd túl Magatokat!!! és majd jösz ha tudsz :D

Éva!
Én úgy tudom, hogy a védőnő látogatásokat hívják terhesgondozásnak, és abból kell min. 4-nek lennie.

dido
dido

Éva!

Tévedtem, most utána néztem abban a kis füzetben amit tavaly adott a védőnő: "Várandós mamák könyve", biztos Te is kaptál ilyet még a legelején, és abban azt írja, hogy az anyasági támogatás annak jár aki a terhesgondozást végző dokitól tud vinni min. 4 igazolást, de ezek meg vezetve vannak a terhes kiskönyvedben.
Pedig teljesen úgy rémlett, hogy a védőnő azt mondta tavaly, hogy vele kell találkoznom min. 4-szer, de a füzet szerint nem, és azért ez a biztosabb.

dido
dido

Nekem is a védőnő azt mondta, hogy neki kell 4 alkalmat igazolnia az anyasági támogatáshoz.

Dido!
Veletek miújság mostanában, le vagyok maradva kicsit.

kancellárka

Angi!

Szegény, azt gondoltam feltöltődsz majd. Nem ilyen élményekre gondoltam.
A vevőtölk meg egyenesen kiakasztó.
Remélem katicáid majd hamar kiröpítenek a hullámvölgyedből.

Zsúka!
Köszi kérdésed,
velem a leghatározottabban nincs semmi. Azon kívül, hogy begyulladt az ínyem. Valahogy érzem, hogy ez nem az a tipikus terhességi jel. :)

j.
Vendég

Évi!

Én szülés után a zárójelentéssel együtt kaptam a dokinénimtől egy igazolást, és annyi van rajta, hogy a szükséges mennyiségű terhesgondozáson részt vettem.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Egyébként fent van közületek valaki az iwiw-en? Ismerősökre vadászok :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Niki!
Köszi az érdeklődést, de velünk nincs semmi különös, megy minden a maga kerékvágásában. Már szerencsére elmúlt a torokgyulladásom is, és túl vagyunk a félidőn is. Majd meglátjuk, hogy mi lesz... :D

Évi!
Én nem régtől, de fennt vagyok, és már megtaláltam Dudut, Jucát és Angiet is. Sajnos a többieknek nem tudom a vezeték nevüket, a Tiédet sem tudom ezért nem tudtalak megkeresni.

dido
dido

Éva! Kanci!

Kérdezzetek rá még egyszer. Nálunk orvos adta ki, és azt mondta a védőnő, hogy az ő pecsétjük ebből a szempontból nem ér semmit. Margitban az orvos adta ki, azaz adott egy aláírt papírt, majd egy nagyon kedvesmosoly mögül megkért, ha nem haragszok, akkor töltsem már ki.

Pupy!

Majd azért, ha van egy kis időd, kíváncsi lennék a rucidra, stb. Tudod a szokásos, ha esküvő van a láthatáron, akkor átkapcsol az agyam 8)

Junko!

Azt te csak hiszed! 10 nőből szerintem 8-nak begyullad a terhesség alatt az ínye, és általában még az elején, amíg a szervezet nem szokja meg a más állapotot, meg gondolom a vitamin elvonás miatt. Úgy legyen. AMEN. :lol: azért gyógyítsd az ínyed. Ha visszajön a fogkrém, meg a gargalizáló, vagy izébizé, akkor küldj nekem egy privát üzit, és keresek egy csíkos vidrát :twisted:

Lányok!

Köszi a dícséreteket. Most kapta meg a heti K vitamin adagját, na ez olyan büdös :shock:, de a gyerek tűri, na jó gyorsan leöblítette anyatejcivel :lol:
Majd rakok fel céklapiros fejű Kingát is, miközben bömböl :twisted: Persze, akkor nem azzal vagyok elfoglalva, hogy fényképezzem. Meg jogtalanul elég keveset bömböl ez is igaz. Tehát marad a vidám kiscsajimage.

Pussz:

tjuca

Juca!

Most veszem csak észre, hogy megújítottad Kinga vonalzóját :D , nagyon édes, és látom már készítitek a Királylány védelmét is :D

dido
dido

Juca!
Én végülis már mindkettőnél voltam több, mint négyszer, csak megkapom majd valamelyiktől azt a papírt, majd elkérem mindenhol :)

kancellárka

Dido!

Ez a sárkány kb. annyira vérmes, mint egy vakvezető labrador :lol:
A csirkés vonalzó hozzám közelebb állt, de ott nem lehet képet biggyeszteni :cry:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Hát sajnos megint sokáig nem tudtam jönni, és már a visszaolvasás is reménytelen :oops: :oops:
Remélem, azért nem bánjátok, ha írok picit csak úgy hébe-hóba. :roll:

Syry! :lol:

A táblát persze megnéztem, és nagyon-nagyon gratulálok, problémamentes, szép 9 hónapot kívánok!! :D

Ebba :)

Szembetűntek a problémáid a rövid ciklussal, persze nem árt a dokival beszélni erről, de ez önmagában még nem egy tragédia, nekem is rövidek a ciklusaim, egyszer az életben volt 17 nap is, egyszer 19, és meglehetősen sokszor 21, mostanában 23-24. A mamámnak is ilyen volt, szült 6 gyereket, a doki szerint egyáltalán nem gond, ha van mellette peteérés, és a pé utáni fázis elég hosszú. Igaz, először hitetlenkedett, hogy nekem a 10. napon már tutira pé-m van, de aztán meggyőződött róla. :) Persze gyereket még nem tudok felmutatni ezzel a ciklussal, de valószínűleg nem ez a gond, leginkább nem tudják, mi lehet.

Mátra :)

Gratula az 5-öshöz, kitartás!!! :)

Duddu! :)

Látom, hasonlóan "gyakran" tudunk írni, de mindig jó hallani Felőled, a pocid már igazán szépen alakul! :)

Angie! :)
Nagyon boldog születésnapot!!! :) :) Elég rémes napjaid voltak, remélem innen már tényleg csak fölfelé! :)

Jucmus és Anikó :)

Örülök, hogy beindultak a dolgok!! :)

Évi :) és Juca :)

A babák gyönyörűek, tényleg jó nézegetni a sok-sok képet! :lol:

Velem nincs semmi különös, persze megint megjött (Mátra, légyszi 2. cn), holnap megyek a dokihoz Bromocryptinért, és elbeszélgetek vele a jövőről, hogy mikor, mibe vágjunk bele. Kezd bennem megérni a gondolat inszem-ügyben, és kikérem a tanácsát a lapar és hisztero kérdésben is, miszerint ne csináljuk-e meg. Hát ennyi. További szép napsütést:

Réka
korek

Sziasztok!

Titokban itt voltam ám, már elég régen, de aztán hirtelen felindulásból besötétítettem, levetköztem és aludtam egyet, míg fel nem dörgött az ég. Persze egyből Norwell jutott eszembe, hogy hurrá, hidegfront....

Juca!
Tünemény Kinga. Olyan szép kis érdeklődő pofija van.

Évi77!
Én is fenn vagyok az iwiw-en. De én még senkit nem találtam meg :(

Éva!
Örülök, hoy sikerült jól vásárolnod, és megérezted, hogy nem az a babakocsi készült Virágnak.

Zsúka!
Jó hogy végre láttalak.

Korek!
Sajnálom :(

Anikó!
Fogad? Mi lett a második?

Dido!
Tudod, Syrynek a gipsz "hozta meg" a babát. Hátha neked a torokgyuszi kellett. De ha nem, akkor a jövő hónapban tuti.

Syry?

Na újabb lendületet veszek és nekiállok a tanulásnak. Már erős a visszaszámlálás. De itt vagyok ám most már és olvasok. :D Norwellről semmi hírem.
mátra

[quote="mátra"]S írta:mátraziasztok!

Titokban itt voltam ám, már elég régen, de aztán hirtelen felindulásból besötétítettem, levetköztem és aludtam egyet, míg fel nem dörgött az ég. Persze egyből Norwell jutott eszembe, hogy hurrá, hidegfront....

De ide GY-M-S Megyébe még nem jutott el :( Zavard erre azokat a felhőket. Már én is kíváncsi vagyok Kende baba buksijára :)

Én mára búcsúzom, megyek túrógombócot csinálni, szép napot! Sziasztok!

kancellárka

De jó, akkor sok ismerősre fogok szert tenni. Gyurcsics Éva néven futok :) Én senkinek nem tudom a vezetéknevét, így nem mentem semmire :lol: ha bejelöltök akkor nagyon fogok örülni :) :) :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Egyszerűen megint elborzadtam. Hát micsoda világban élünk mi?
Az egyik a halál szélére juttat két embert éls megtagadja a vallomását. Megteheti. A másik kiteszi az újszülött gyerekét. A harmadik megöli. Mi van it?????????

Csak erős idegzetűeknek:
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=186250
mátra

Szia Évi!

Én egy lusta dög vagyok, és senkit nem jelölök, elvből (még az elején volt egy fura esetem...). Viszont: Kovácsné Telekes Judit, és nálam megtalálod Dittát is :lol:

Juca

tjuca

Ha a lustaság fájna.... :D , a kruplifőzelékből végül csak petrezselymes új krupli lett a felmelegített pörkölthöz :D , mert uyge nagyon elfoglalt voltam ma, és nem volt időm rendeset főzni :D

Réka!
De jó, hogy írtál :D , épp a napokban voltál az eszemben, hogy már régen jelentkeztél, és az jót szokott jelenteni... :D
Sajnálom, hogy megjött... :cry:
De örülök, hogy már pozitívabban állsz a tovább lépéshez :D , tudod, hogy én nagyon drukkolok Neked :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Mátra!
Engem már megtaláltál :wink:
Jól tetted, hogy aludtál egyett, pihenni is kell, és a tanulás meg különösképpen álmosító tevékenység :D Elirígyeltem, lehet, hogy én is ledőlök, ha már így kidolgoztam magam a főzésben :lol:

dido
dido

Sziasztok!

Már kezdek elálmosodni annyit írtatok az alvásról. Lehet, hogy lefekszem ha haza értem vagy még jobb apát is lefektetem. :D :D :D

Monyóka, Nárcisz???????????????????????

Zsúka
zsúka

Norwell mi a helyzet??????
zsúka

:evil: :evil: :evil: Fúúúúúúúúú, most nagyon pipa vagyok!!! Egyszer, egyetlenegyszer nem word-be írom a hsz-t, erre tutira elszáll!!!!!!!!!!!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrr………….. hogyaza****************

Nem baj, azért is újraírom!!! Nem menekültök!!! :twisted:

Kanci!
Hát igen, elvileg ez a mi hetünk, de apa épp tegnap jegyezte meg, hogy lehet, hogy még túlhordás is lesz belőle??? Már én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok Kende babára, főleg, hogy ugye a 32 hetes uh-n kifogtuk dr. Nőgyűlölőt :x , és semmit nem láthattam belőle…

Dido!
Nagyon jól tettétek, hogy nem hagytátok veszni a tüszőcskéket! Remélem, meg is lesz az eredménye!!!

Juca!
Nagyon stramm csajod van!!! És szerintem tiszta apja! :D

Évi77!
No jó, egy utsó pocókép (fejet nem kiröhög! :D):
Kép
Mondjuk ez nem friss, de ez a legutóbbi, három hete készült. Sajna nekünk nincs digigépünk, pedig határozott szándékunk volt, hogy szülés előtt veszünk egyet, de „szándék”-ért nem adnak a boltban… :D

Mátra!
Én délben hallottam a hírekben ezt a háromgyerekes nőt (direkt nem írok anyát). Szóval lehet, hogy most nagyon durva leszek, de a legnagyobb baj az ilyenekkel, hogy már az anyjának az anyja sem volt meddő…
Küldheted a hidegfrontot, mert nálunk még semmi… :)

Kati!
Drukkolok, hogy ne legyen gond Nálatok!!! :)

Pupy!
Élvezd csak ki az előkészületeket, mert annnnnnnnnnyira hamar elmegy az idő… :)

Angie!
Ennyi rossz után tényleg csak jó jöhet! Isten éltessen szülinapod alkalmából!!!
Kép

Évi79!
Gratulálok a terheléses cukorhoz! Az igazolást pedig a védőnő fogja adni, és a doki pecsételi le, az egyszeri anyasági támogatáshoz kell. Itt még mazsolázgathatsz: http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ug ... nyasagitam

KoRéka!
Jó, hogy jelentkeztél újra! Sajnálom a mensit… :cry:

Zsúka!
Vagyok-vagyogatok, de mire újraírtam, lezsibbadt a kezem… :D

Narco!
Mizújs Veled, nem jöttél ma :!: :?:

Monyóka!
Rólad is rég hallottunk…

Mi még mindig 2in1, asszem, Kende baba nagyon élvezi a benti helyzetet… :wink: Nem baj, most már tényleg nem sok idő, és babázhatunk. Nem tudom egyébként, mire föl ez a nagy türelem, de jobban élvezem, mint amikor tűkön ültem… Csütörtökön megyünk újra nst-re meg amnioszkópiára is már, úgyhogy talán akkor többet tud a doki mondani, hogy esetleg nyíltam-e valamennyit. Mondjuk amennyit a tegnapi (nem minden hátsó szándéktól mentes :twisted: ) mászkálás-vásárlás közben szúrt odalenn, azt gondolnám, hogy már kicsit nyitva vagyok, de csalódni nem szeretnék.
Az jutott eszembe, hogy most rápillantottam a vonalzóra, hogy vajon mit fog csinálni a betöltött 40. hét után??? :D

Ha most is elszáll, akkor végem...

Szép napot mindenkinek, jók legyetek, még megpróbálok jönni!

Pusszantás!

Kép
Kép
norwell

Na, csak azért!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Köszi a képet, nagyon szép pocid van! Klassz Kende baba tojáshéja :) És nem lenne okom a fejet kinevetni, úgyhogy egy hangot se :lol:

Nekiálltam az iwiw-en jelölgetni, ha esetleg ismeretlennel találkoztok, az én voltam :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kedves Lányok!

Köszönöm szépen a sok szülinapi köszöntőt. Az egyész napban idáig csak a köszöntőim voltak jók. Rengeteg munka várt rám, és akkor még enyhén fejeztem ki magam. Még mindig két halomban áll a munka az asztalomon. Egész hét rámegy az eltüntetésére.

Ma nem is tudtam rendesen visszaolvasni, ezért nem is tudok senkinek külön írni. Bízom benne, hogy hamarosan visszarázódok a hétköznapokba, és újból a régi pozitív Angie leszek. Mert most nagyon-nagyon nem ismerek magamra. Iszonyatosan fáj, hogy nem akar a baba összejönni. Annyit hittem, bíztam, reménykedtem! De talán még nem eleget. Jaj lányok, ez olyan nehéz, de tudom, hogy van még tartalék erőm. Éjjel előbányászom :)

Puszillak Benneteket!
Szép estét MINDENKINEK!
Vendég

Angie!
Brill sok boldogságot kíván születésnapodra. Nem tud ma jönni, mert a párja szétszedte a gépet ismét.

Lányok!
Énnnn olyyyyyyyyyyyyyyyannnnnnnnnnnnnn boldog vagyok!!!!!
A párom(:)) nagyfia segítséget kért. Ez önmagában nem lenne nagy szám, de már hónapokkal ezelőtt téptük a szánkat az apjával és most úgy látszik beért. Most a keblemre tudnám ölelni az egész világot. Remélem sikerül sínre tenni a gyereket. :D
Bocsánat, de muszály volt elmondanom Nektek. :wink:
mátra

Narco!
Szerintem érdemes beruházni rá mert nagyon jo!
A méret meg annyira nem számit mert majd akkor késöbb lesz rájuk jo azt a méretsort is meg kell venni amikor eljön az ideje! :D

Kanci!
A biztosito csak addig kedves amig becserkészi az embert utána szarnak mindenbe bele!
De vasárnap indultok nem?Vagy az autotol függ?

Dido!
Örülök,hogy jobban vagy!
A krumplifőzelék az finom nagyon!

Juca!
Hu ez nagyon szép!
Nagyon biztonságosnak látszik!
Gyönyörű ez a nagylány!
És a spagettipántos cucc?!....
Észbonto!
Örülök,hogy minden rendben volt az ultrahangon!

Évi!
Nagyon ari vagy!A proféta szoljon belőled!Hu már én is nagyon szeretném!Igen én fent vagyok az iwiwen!Sima Aniko néven!

Kati!
Azért majd hivjál!
Egész nap fogtam a telefont a kezembe! Kép

Pupy!
Vigyázz magadra és ne hajszold tul magad!

Éva!
Köszönöm a drukkokat eltettem tartalékba!Örülök,hogy a terheléses cukrod jo lett!

Zsuka!
Most kicsit jobban van a kutyusom de ez a meleg nem tesz jot neki!

Korek!
Azért ha néha is örülök,hogy irsz!Sajnálom,hogy megjött! Kép

Mátra!
Nem fogod elhinni!Turostésztát mert én meg azt kivántam meg!Aki meg mind a kettőt annak tuti nem lesz székrekedése!Fogam már jobb!
Jol tetted,hogy kicsit lefeküdtél! Kép Örülök,hogy betört a gyerek!
Erre már végképp nem tudok mit irni!Ez borzalmas!

Norwell!
De csinos kismama vagy!Gyönyörű a pocakod!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Kép
finom is az. Nkem ma szénhidrát napom volt, úgyhogy ezt szerettem :D Holnap megint gyümi. :(

Kendemami!
Nagyon szép kismama vagy. Jó lenne, ha erre már lassan Kendemanó is rájönne...
mátra

Sziasztok Lányok!

Tiszta ciki, hogy nem tudok lépést tartani Veletek.

Narco!
Te is, és sokan Mások is azzal tudtok segíteni, hogy jó példával jártok előttem.
Így legalább van remény, hogy Mindenkinek sikerül valahogy-valamikor :lol:

Angie!
Sok boldog szülinapot kívánok, és remélem, hogy jövő ilyenkor többen lesztek :)
Bárcsak együtt Zebrásodhatnánk, de jó is lenne!
Tudod: Nem adjuk fel!!!

Anikó, Mátra, Junkó!
Jó lenne többet itt lenni veletek :( , de egyszerűen nem megy!
Ma beszéltem a dokimmal, és kedden megyek UH-ra.
Bevállalom a következő inszemet, mert úgy néz ki, hogy volt terhesség, csak valamiért nem maradt meg :(
Mátra, nem nagyon vagyok megelégedve vele, de ez lehet, hogy Én miattam nem maradt meg.
Lehet, hogy szegeden kellene keresnem másik orvost, az közelebb is lenne, de még nem tudom.

Puszilok Mindenkit Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Vagyok már...

Angie!
Igaz, Mátra volt olyan kedves és továbbította az üzenetemet, azért megismétlem: Kép
A leírt borzalmakhoz nem fűzök sok kommentárt, csak annyit, hogy nehéz periódus...(és finom voltam)
Minden megoldódik, csak hinni kell! :)

Jucmuc!
Örömmel olvastam az örömöd! Kép
Jó kezekben vagy és nagyon fontos a bizalom is! :)
"2006 pocakos"- hogy Dina szavaival éljek, mert mindig ezek csengenek a fülemben, ha babajövetel van kilátásban! Hát ehez tartsuk magunkat! Kép (igazából nem emlékszem, hogy velünk voltál-e már az ominózus kijelentésnél, de az idézet magáért beszél :D )

Unique!
Ha nagyon kivagy már a nemalvástól, nagyon szívesen vállalom Laurát! :lol: Gondolom ezzel nem vagyok egyedül... :)

Mátra!
Mégegyszer hálás köszönet a postás szerepért! :) Nem gondoltam volna, hogy ma még tudok jönni... Nem lett ugyan befejezve a másik gép, mert nincsenek nálunk vmi telepítő lemezek... Ez nekem kínai, lényeg, hogy Apa értse a dolgot
És végre a boldogságodról is olvashattam egy pár sort! Ez nagyon jól esett az én lelkemnek is!
Az 1 c.n-ra tett megjegyzésedre meg... Teljesen átérzem... :(
Ha így haladok, nekem sem lesz jó az a szeptemberi lombikkezdés... :cry: Na jó nem leszeg nega! :)

Dido!
Ha Ti sem lustiztatok el a dolgot a betegség miatt, én is bevetem az extra drukkokat! :wink:
Olyan érdekes, hogy én is rögtön kiszámoltam Aniko babájának a születési hónapját! Érdekes nem??? Kép

Évi79!
Ügyesen bevásároltatok! A melléfogás kizárt! :D
A cukrod is jó lett... Most dícsérjelek még??? Kép
A Peaxis ötletet támogatom, persze minden hátsó szándék nélkül... olyan rég láttuk Virágot! :)

Pankaa!
Én sem ismerem a Gynex cseppeket... Azonban, ha a tapasztalatok jók, egy próbát megér a dolog! Aztán nehogy hiánycikk legyen a dologból! :wink: Vagyis, tudod mit... inkább legyen az és segítsen Neked is a babásodásban! :D

Juca!
Az összes fotót nem is, de sokat megnéztem! Mit mondjak? Úgyis tudod! Imádnivaló a jányzó! :D

Pupy!
Írsz, ha tudsz... :) No pánik! Nem felejtünk olyan könnyen! :wink:

Ugye Rolly??? :) Hol vagy?

Niki!
Ház épül, biztosító végre sínen, Buborék növekvőben... Mehettek nyaralni!!! :) :) :)

KorekRéka!
Sajnálom a mensit... :( :cry: :cry:

Norwell!
Végre láthattunk! :) És egyáltalán nem röhög!!! Inkább "irigy" arra szép nagy pocakra... Kép
A türelem jó jel! Hamarosan... :)

Igyekeztem, de nagyon! Kép
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Brill!
A párom(:)) ma megjegyezte, hogy nem klimaxolok én véletlenül :evil: Mondtam, hogy letagadtam 20 évet, és ilyen jól tartom magam. Helyesbítek. Dina a Jézuskával egyezkedett, és én mondtam, hogy 2006 pocakos. Nem mintha jelenzősége lenne, de klasszikusokat csak pontosan. 8) :lol: :lol:
Kicsit gonosz vagyok már ilyenkor a tételeim meghitt társaságában...
mátra

Nem garantálom a 6 órás táblát. :lol:

Szép álmokat, jó éjt mindenkinek. Kép
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: