Sziasztok!
Hosssssssssssssssssssszú leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Évi!
Sajnálom, hogy nem jött össze a torna. Nem tudom, hogy ilyenkor mit lehet tenni, gondolom csak tovább próbálkozni.
Teljesen odáig vagyok Dóri babától, ez a kis farmer szoknya, egyszerűen zabálni való.
Nagyon aranyosak a játékszőnyegen is.
Mátra!
Gratulálok az ötöshöz csak így tovább.
Milyen kiscicák születtek?
Szauna?????????????????? Hát a tanulás?
Carrone???????????? Látom halmozod az élvezeteket.
Ez a cikk, felháborító.
Anikó!
Sajnálom, ami az ínyeddel történt, remélem túl vagy már rajta és minden rendben.
Szegény kutyus, tudom, hogy mit élsz át. Nagyon aranyos a képen.
Örülök, hogy minden rendben volt és elkezdenek a tettek mezejére lépni. Hamarosan meglesz az a baba.
Unique!
Utólag is nagyon sok boldog névnapot Laurának.
Ebba!
Ilyet én is szoktam csinálni, bikiniben füvet nyírni. Képtelen vagyok a napon órák hosszat feküdni.
Remélem a másik orvos tud majd segíteni és el tudod dönteni, hogy hogyan tovább.
Rolly!
Ha rossz a kedved akkor, kell igazán jönnöd, majd mi felvidítunk. Milyen volt a hétvégi kiruccanás, kisfiad élvezte a villamost, a trolit?
Nárcisz!
Ja de jó lehetett a Városligetben feküdni. Milyen bababoltban voltatok és mit vetettek?
A barátnőddel ez egy nehéz ügy, de majd az idő…………..
Megfogadom a tanácsodat és kezdem a hőmérőzést, bár remélem, hogy nem lesz rá szükség.
Figo se bírja a melegét vagy szeretethiányos. A mi macskáinkat se tudom eleget simizni csak jönnek és nyafognak.
Ági!
Új hónap, új remény. Kezded előröl a számlálást és mikor középidőhöz érkezel, várni fogok a csodát. Kitartást.
Pankaa!
Lehet többször is 1 hónapban peteérés. Sajnálom, hogy nem jött össze a szalonnasütés, de talán jobb is az előző „füstmérgezés” miatt.
Brill!
Reméltem is, hogy beszámolsz a kutyi simiről. Köszönöm a drukkolást, bár a szülő gondokat nem értem.
Remélem jó volt a telken és kipihented magad, nem úgy mint a kutya.
Dido!
Örülök, hogy jobban vagy már.
Köszönöm a 8mm-es infot, bizakodó vagyok.
Niki!
Gyönyörű a házatok. Úgy látom ez az autó és biztosító mást is kísért.
Duddu!
Nagyon jó érzés lehet látni az UH-on a piciket, de ahogy olvasom azért még izgalomba tartanak a nemet illetően. Nárcisz javaslatához csatlakozom a Fanyűvő étterem szerintem is jó és megfizethető.
Juca!
Dehogyis!!!!!!!!!! Köszönöm, minden segítségedet. Remélem igazad lesz.
Nagyon jól csináljátok, én is szeretném majd minél korábban elkezdeni az utazást a picurral.
Remélem a csípő UH-on minden rendben volt. Igen, elértem odáig és örülök, hogy minden oké. Én is szeretnék egy ilyen gyönyörűséget, csodaszép.
Nomi!
Nagyon helyes a kutyusod. Úgy néz ki, hogy egyszerre kezdjük a kivizsgálásokat.
Junkó!
Igyekszünk és reménykedünk. Veled mi a helyzet? Hogy érzed magad?
Norwell!
Izgatottan várom a fejleményeket.
Angie!
Mégegyszer elolvastam, amit írtál és nem akarom elhinni. Nagyon sajnálom.
Jucmuc!
Örülök, hogy jó érzéssel tölt el a dokktornő, hisz annyira fontos ki az orvosa az embernek.
Hamarosan a Te pocakodban is lesz valaki.
Éva!
Csupa jó híreket kaptál, örülök neki.
Katie!
Drukkulunk!!
Pupy!
Én is gondolok Rád sokat, mindent csak nyugodtan. Tudod ketten vagytok már.
Zsúka
Remélem senkit nem hagytam ki, de reggel óta írok és olvasok 2-3 perces megszakításokkal.