Bog,
ja, igazad lehet, azt hittem, ingyen adta a bútort, de ha pénzt adott ikea, akkor is nagyon szeretjük.
Eszter sajna nincs jól, szinte csak iszik, de az is hamar átfolyik rajta, és már látom is a pelusban.

Viszont most belement egy kukuccs-játékba, és itatni akarta Marcit, úgyhogy talán jobb egy fokkal a helyzet.
Lola,
ikea szoba 1 van, nem lehet lefoglalózni, de ha mázlid van, és épp üres, bemehetsz. Persze, az az alternatív. De a simák is jók.
én hasonlóképp szültem, mint te, saját orvoshoz jártam, járok, és amikor eljött a nagy nap, ill. a 40. betöltött hét, bekopogtam, h csókolom, nekem ma itt szülnöm kéne, de még sehol a baba.

Nem mondom, h nem leptem meg a személyzetet, de túltették magukat az első sokkon, és persze befogadtak. (Körzetileg odatartozom, szóval...) Aztán csináltak pár nst-t meg vizsgálatot, és pár napra rá már eksön miatt mentünk be. Eszter másfél éves.
Szülés .... hm... jó volt.. jó hosszú. Úgy 20 óra cakkompakk. Viszont semmi negatív tapasztalat. Ügyeletes szülésznővel teljesen meg voltam elégedve (Fantha Zsuzsa), a dokik 3at váltottak, mire Eszter kibújt, nagyjából mind okés volt, neveket ne kérdezz, passz, akinek végül a karjában landolt, az Cseke Gábor volt. Picit vágott, picit varrt, jóképű asszem, de nála már nem voltam éppen beszámítható, fél perces fájásokkal, mást nem tudok róla mondani.
MINDEN JÚNIUSI BABÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! Ezt már oly régóta akarom írni, de a fránya vizsgák elvették az eszemet, most meg ugye Eszter tölti ki minden percem a szó legszorosabb értelmében, néha sikerül leraknom, de amúgy egész nap az ölembe kéredzkedik.
neet