A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Mátra!
Ez igazán nagyon megerőltető lehet. Én sohasem bírtam a távkapcsolatokat, valaogy azt nem bírtam, hogy nagyon fáj az elválás. A férjemmel volt, hogy egy évig Ő Miskolcon, és Budapesten voltam. Hétvégenként találkoztunk. Nagyon-nagyon hiányzott mindig. :(

Tényleg: Mikor költözöl?

Norwell?
Mi a helyzet? Miért nem írsz???
:wink:

Kép
narco

Nárcisz!

Nem is jó ez. De a jövő hét még elmegy valahogy, aztán mehet a pakolás is. Most küldtem Norwellnak sms-t, hogy rendben van-é.
mátra

Sziasztok!

Évi77!
A baba-mama torna biztos jó lett volna..., deha nem megy.
Dóricica teljesen mindegy kire hasonlít! Szép és kész!!! :D

Zsúka!
Marshallt megsimiztem helyetted is. Most teljesen kivan a melegtől. Ez nem az Ő évszaka. Valószínűleg izomláza is van a 2 napos telekrohangálástól..., hegymenet fel-le. :)
Én azért drukkolok Nektek, mnyh vastagság, szülők meg hasonló gondok ellenére is!!! :wink:

Dudu!
Nagyon szép már a pocid! Csini vagy! :D
Nehogy itthagyj minket! :) Jó olvasni Rólatok! Kép És ugye van mégegy "ikresünk" is... :)

Junko!
Kérdezted a koncertet... Az érzés nagyon-nagyon jó volt, hogy ott lehettem (főleg, lehet soha többet nem jönnek Mo-ra). És most jön a de :roll: ,düböröghetett volna sokkal jobban is , meg keveset játszottak :cry: ... Azt sem bántam volna, ha végig zuhog az eső, ha jól szól... Nagyon gáz volt a hangosítás. Viszont ott lehettem és láttam Őket!!! :D

Juca!
Cukik a rucik! Ügyesek vagytok! :)

Unique!
Laurának utólag is boldog névnapot!
Nagyon ügyes kislány, hogy nem sírt a szurinál! :)
Ha van időd... fotó :)

Aniko!
Neked van egy tartozásom... Kérdezted, mit kaptam a stimu alatt...Hosszú lesz, átugorható rész :)
Stimu: cikus 25. napjától- Suprefact 0,5 ml
új ciklus 2. napjától 6 napig Gonal-f + Suprefact...Semmi hatás :(
8. naptól Merional + Suprefact
15. naptól csak Suprefact, mert nagyon magas az Ösztradiolszintem (hatszoros), úgyhogy nem merik beadni a repesztőt
18. nap Ovitrelle szuri ,másfél nap múlva punkció ez után 4 napig Doxycyklin, Metripred és Utro
24. nap ET Progiszuri is indul...
Remélem a fogínyed már nem fáj annyira!
Kutyusod gondolom, most nagyon gyenge az infarktus után... :( Sajnos ezt mi is végigcsináltuk a pekinginkkel... Ő is nagyon akart élni és velünk maradni... Simizd meg helyettem is!

Dido!
Drukk!!!

Mátra!
Grat a szakdoli védéshez! :) Menni fog a vizsga is! :)
Cicákat olvastam... :)
Pocakod még mindig fájdogál???
És mi ez az összezörrenés? Nem értem..., remélem nem a pároddal( :) )

Norwell!
Hogy vagytok a melegben?
Kendebaba hamarosan látni szeretne Téged kivülről is :)

Rolly!
Sajnálom a rossz paszt. :(
Remélem kicsit feltöltődsz Pesten! :) Aztán várunk az élményekkel és a kisfiad élményeivel! :)

Pankaa!
Szép álmod volt! Egyetértek Mátra idétetével! :)

Ági279!
Nagyon sajnállak! Úgy segítenék!
Ha szükségét érzed a sírásnak, sírj...

Jó hosszú lettem.(hibákért bocs, nincs energiám átfutni :roll: )
Puszó Mindenkinek! Szép délutánt!
Brill Kép
brill

Brill!
La a kalappal a terápiád előtt.
Ezt mind magadnak adtad be, erről a szurikról beszéltél?
Mikor kezditek újra?

Kép
narco

Írt Norwell, még 2in1. Délután jön.

Brill!
Még nem védtem meg. Ma :cry: jd az államvizsgán kell azt is.
mátra

érdekes helyre került ez a smile. Bocsika :oops: :oops:
mátra

Narcisz!
Nem tudom a kezdés időponját, ha minden jól megy szeptember. Persze ez tolódhat minkét irányba... A szurikat Apa adta be. Kép
Addig úgyis Aniko veszi át a stafétát... Holnap konzi! Igaz Aniko!? :)

Márta!
Látszik, hogy nem volt részem ilyen államvizsgásosdiban... :oops: De akkor mi lett jeles?

Puszó Brill Kép
brill

Szió mindenkinek!

Lányok!
Olyan jól esik, hogy drukkoltok nekem, komolyan, ki sem tudom fejezni... :)

Narco!
Vagyok még, csak most olyan keveredett a helyzet a netünkkel.

Ebba!
Kérdezted, milyen netcsomagunk van: még t-online-os ADSL start, de váltani akartunk a neten keresztül Multimédiára. Persze miért is ne, épp nem működött a szolgáltatásváltás :evil: , így faxon kellett elküldeni a csomagváltási nyilatkozatot, csakhogy ahogy néztem, még nem futott át az igénylés, és most van ugyan net, de fogalmam sincs, hogy mi szerint számolja a pízet, ezért nem nagyon merek vagánykodni... :wink:

Brill!
Elég jól bírom a meleget, épp ma állapítottam meg, milyen szerencsés is vagyok, egy deka víz nincs rajtam, még a kezeim sem dagadnak be. Pedig éjjel olyan melegem volt a nyitott ablaknál is, hogy felülsemmiben aludtam... :oops:

Unique!
Puszikáld meg a kicsi Laurát és kívánj neki boldog névnapot a nevemben is!!! :)

Rolly!
Én is nagyon várom már, hogy mikor írhatok Mátrának!!! :D

Évi77!
Figyi, rájöttem valamire: tökmindegy, mibe öltözteted Dóricicát, így is, úgy is zabálnivaló!!!! :D

Sajna nekünk péntek este óta nem nagyon van nyugink: apának fáj a foga... :cry: Nemrég tömte be neki a fogorvos, akkor még nem volt vele különösebb gond, bár mondta, hogy elég jól ki kellett fúrnia. Persze mikor fájduljon meg egy fog??? Naná, hogy a hétvégén... :x Ügyeletre nem szeretnénk menni vele, mert nem akarjuk, hogy kihúzzák, úgy tudom, hogy ott nem csinálnak idegkezelést. A saját fogorvosunk meg csak holnap délután rendel... Úgyhogy addig Cataflam, már amennyire használ, a múlt éjjel azért aludt valamennyit, most nem tudom, mi lesz... Úgy sajnálom, olyan rossz nézni, hogy szenved, és én nem tudok rajta segíteni... :cry:

Jók legyetek, és szép vasárnap délutánt mindenkinek!!!

Pusszantás, sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Brill!

A dolgozatot értékelte jelesre. A védésen ebből akár rontani is lehet. Sőt lehet egyes is, ha kiderül, hogy nem én írtam. De Ti vagytok a tanúim,hogy én írtam és mennyire utáltam.
De jó lesz már a jövőhéten ilyenkor... túl leszak rajta. Persze most sem tanulok, hanem a Művészetek Völgye honlapját nézegetem és tervezgetek..
mátra

Brill!
Azért Anikónak is, és neked is nagyon szurkolok.
A múltkorinál nem voltam itt, csak 1-2 hozzászólásodat olvasgattam el.

Norwell!
És semmit nem érzel?
Mozogni azért tudsz valamit?
Gondolom még pakoltoke egy kicsit. Takarítasz is?
Nagyon izgatott vagyok, mert valamikor belegondoltam, hogy nálam is nem egészen 6 hónap,és sokan leszünk.

Csúcs.

Kép
narco

Nincs valakinek valamilyen praktikája, hogy fogjon az agyam?
mátra

Mátra!
Hidd el, 6 évet végigtanultam, de erre nincs praktikám. De most már nem sok van hátra (útáltam, amikor nekem ezt mondták :lol: ).
De a séta, és egy jó film nagyon jót tehet. Ha besokallsz, akkor meg hagyd abba, mert úgyse ezen múlik, ahogy nekem sem.

Ma a férjecském elvitte a kis családját moziba: VERDÁK.
Az eleje kicsit vontatott, de utána teljesen szétröhögtük magunkat :)

Kép
narco

Sziasztok Lanyok :)

Remelem jol telt a hetvegetek. En egesz vegig dolgoztam a telket keritettük körbe keritessel es sötetitö haloval.
Hulla faradt vagyok de nagyon örülök, hogy ilyen sokat haladtunk ma is.

Holnap megyek doki nenihez szoritsatok nekem legyszi.

Aniko!
Gondolni fogok rad holnap :) Hogy van a kutyusod? Nagyon remelem, hogy minden rendben vele!

Matra!
Jo tanulast Neked szoritok a vizsgadhoz!

Puszi mindenkinek!
Judit
jucmuc

Jucmuc!
Csipiszben vagyok!

Kép
narco

Mátra!
Sikerült együtt ebédelnetek? Kép
Nem semmi amennyit bevállal a párod munkailag! Kép

Ebba!
Köszönöm,mennyi idős a te kutyusod?

Brill!
Köszönöm,hogy válaszoltál!
Nem semmi adag!Arra akartam még rákérdezni,hogy a progi szuri mellé nem adtak semmit?Mert a Dévai ad mellé véralvadásgátlot az aspirin protectort!Mert azt olvastam hogy kell mellé feltétlenül!De majd valahogy rákérdezem a doktornőtől de nem akarok okoskodni mert azt nem szeretik!Nagyon kis figyelmes vagy!Holnap megyek 10.30-ra fel a Kaáliba!
Én is azt látom,hogy a kiskutyám nagyon akar élni és nagyon szeret minket,de sajnos ezt már nem lehet igy sokáig birni szegénynek!Minden nap egy rettegés,hogy akkor talán majd ma!Mindig azt gondolom,hogy már fel vagyok készülve arra hogy ha eljön az idő akkor elengedjem,de amikor egy ilyen történik akkor rá kell jönnöm hogy nem vagyok egyáltalán! Kép

Norwell!
Sajnálom a párod fogát most egy kicsit pont át is tudom érezni!
Remélem holnap rendbehozzák szegénynek!
De jo neked hogy nem vagy vizes!Nekem elefántlábaim voltak a végére!

Narco!
Köszönöm,hogy szurkolsz nekem is!
Én a szurikat magamnak adom be csak azt nem amit fenékbe kell!Nekem sanszom sincs,hogy a párom adja be mert egyszer látta,hogy szurom magam és rosszul lett majdnem elájult(férfi)!
De most találtam itt egy nénit nem messze lakik tőlünk és ő fogja a progiszurit beadni nekem!Már lebeszéltem vele előre! Kép
A Verdákat mi is megszeretnénk megnézni a kisfiammal! Kép

Jucmuc!
Szegény!Még otthon is dolgoznod kell!
Nagyon fogok rád gondolni holnap!
Gyere majd ha tudsz!

KépKépKépKép
aniko24

Amikó!
Nagyon szorítok Neked holnapra. Ha minden simán megy és elsőre úgy sikerül, ahogyan a doki és Te elterveziek, mikorra lehetsz pocakos?

Jucmuc!
Neked is mennek a drukkok!

Szép álmokat, jó éjt mindenkinek.

Kép
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Kép

Anikó!
Nagyon-nagyon szorítok Neked mára. A párod is megy veled?
Meglátod minden rendben lesz és símán megy.

Ági!
Kíváncsi vagyok mit mond az orvos.

Kendemami!
Ez a hét remélem már Neked is meghozza a kisfiadat. De lehet, hogy őt is csalogatjuk majd, mint Laurát.

Syry!
Minden rendben? Jól vagy? Sikerült orvost választani?

Nárcisz!
Kitartást erre a melegre.

Duddu már rég voltál...
Már nagyon várom Angiet, kerül-e új zebrásunk...

Szép napot mindenkinek.
mátra

Narco!

Köszönöm rendi vagy! :)

Aniko!

En is nagyon szoritok Neked! En 14.30-ra megyek a ferjem is eljön velem. Meglatod ügyik leszünk!
Az itthoni munka tenyleg lefaraszt de ez nagyon edes faradtsag mert nagyon jo latni ahogy szepül a kertünk.

Matra!

Köszönöm Neked is a drukkokat!
Remelem jol vagy s gondolom mar alig varod a költözest!
Kicsit vissza tudtam am olvasni! :D

Brill!

A nyar az mindig hamar elrepül es mindig szeretnenk, hogy hosszabb legyen! En most azt szeretnem, hogy minel elöbb repüljön el es beinduljanak a dolgok Nalatok is!

Szep napot mindenkinek!

Judit
jucmuc

Duddu!
Aranyos a Micimackó effekt :)

Anikó!
Sajnálom a kutyudat.
Amúgy a múltkor nem ettem palacsintát, csak a kutya :) De ha nagyon akartam volna rittyentettem volna magamnak saját tésztát, én csak azt bírom kisütni, még apukámtól tanultam.
Sajt trükkje a dupla panír, bár ezt gondolom tudod, és az hogy még mielőtt elkezd a gőztől felpuposodni meg kell fordítani és bő olajban kell sütni, hogy a tetejét is érje. Nem lehet nagyon barnára sütni, mert akkor tényleg kifolyik, olyan kis aranybarnás a max.

Mátra!
Gratulálok az 5-ös szakdolgozathoz, az államvizsga meg kisujjgyakorlat lesz neked, azért szorítok :)

Panka!
Nem tudom ismered-e, de szépre száll a füst :)

Unique!
Laurának én is nagyon sok-sok puszit küldök névnapjára.

Jucmuc!
Mennek a drukkok ezerrel.

Kinn voltunk hétvégén házikónál, nagyon jól áll az építkezés, nemsokára töltök fel képet és akkor majd mutizom. De amúgy csak döglöttünk a melegtől egész hétvégén.

Mindenkinek szép napot!

kancellárka

Sziasztok!

Szeretnék neketek valamit elmondani, illetve lélektani tanácsot kérni.

Arról van szó, hogy a barátnőm 2 hete bejelentette, hogy babaát terveznek, ma pozitív lett a tesztje is. Ő gimit elvégezte, de tovább nem tanult, 40 éves pasija van. Irtó szegények, mindenki pénzzel segít neki, akár leszervezéssel, vagy kifizetnek nekik valamit. 2 éve ismerjük egymást, mindenhez asszisztáltam már. A férje bunkó velük (mondjuk nekem nincs semmi bajom vele), nem fogllakozik az első gyerekkel sem, csak játszika számítógépen, és elveri a pénzüket. Akartak már válni, megy a k...va anyázás egymásra, a balhék. Nincs olyan hétvége, amikro ne vesznének össze. 3-4 hónappal ezelőtt arról volt szó, hogy adjak pénzt neki, hogy tanuljon, utána meg elküldi a pasiját. Most mit gondoljak?
A szívem mélyén nem tudok örülni a gyerekének, mert látom, hogy mi folyik ott. Itt most nem a szegénységről van szó elsősorban, remélem értitek. Az egész baba dolog azóta indult, mióta nekünk meglettek a babáink, és látják, hogy Tomi milyen boldog. Azelőtta pasija kijelentette, hogy neki nem kell több gyerek, most hirtelen megváltozotta véleménye. 1 héttel ezelőtt megint úgy nyilatkozott, hogy nem kell neki még egy ilyen hisztis gyerek, mert nem aludtak egyik éjszaka semmit. Egyébként a srác valami 3 helyen dolgozik hajnaltól estig. Laknak a nagyijuknál szorosan, aki frászt kap, ha ezt megtudja, hiszen így sem férnek el, és idős és beteg.
A francba ezel a helyzettel. Ne haragudjatok, de le kellett írnom ezeket a dolgokat. Ha nem válaszoltok, akkor sem baj, hiszen az ügy nem az én problémám, de rajtam csapódik le. Egyrészt látom, hogy baj van, másrészt nem akarom megbántani. Végülis mostmár mindegy, lehet be is fogom előtte a szám, ha már eddig enm mondtam el a dolgot, de én ehhez nem tudok asszisztálni.

Köszi, hogy meghallgattatok: N

Kép
narco

Sziasztok!

Tök jó volt tegnap délután, mert átjöttek a barátnőmék. Nekik is van egy kislányuk, Luca, aki 5 héttel fiatalabb Dórinál. Az én vasgyúróm 3 centivel hosszabb, de ez nem nagyon látszik a képeken, és 1 kilóval nehezebb. Na, ez látszik... Olyan édesek voltak, letettük őket egymás mellé a játszószőnyegre, és megfogták egymás kezét. (illetve szerintem inkább összeakadtak, de akkor is édik voltak) Aztán Dorcus megpróbálta képen rúgni Lucát, alig tudtuk lebeszélni róla. :lol:
Azért volt egy kis bömbi, mikor meglátta a "betolakodókat", de elég gyorsan megbarátkozott velük.
Kép

Kép

Nárcisz!

Nem tudom, mit tudnék segíteni a barátnőd ügyében, de szerintem te se tudsz, itt már nem kérdés a gyerekvállalás, hanem tény... És lehet, hogy nem is kellene beleavatkozni. Tétlenül nézni viszont biztos nehéz, ezt elismerem. Én sajnos nem tudok okosat mondani :roll: Megmondom őszintén, hogy nem tudom, mit tennék a helyedben...

Anikó!

Hú, de drukkolok, ma lesz a Kaális megbeszélés, ugye? Kutyusod?

Ági!

Úgy sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Unique!
Először is nagyon sok boldogságot kívánok Laurának 1. nevenapja alkalmából :D :!: :!: :!:
Köszi, aranyos vagy :D .

Mátra!
Gratulálok az 5 szakdolihoz :D :!: a védéssel és az államvizsgával sem lesz gond :D

Norwell!
Akkor ma megin t NST? vagy esetleg már nem? :D !?!?

Évi!
Talán majd egy pár hónap múlva mehettek újra tornázni és Dóri is élvezni fogja már :D Szerintem is jó ötlet az idegenek szoktatása. Az egyik ismerősünknek mind a 2 gyereke amikor először látott minket, már akkor is megmaradt úgy az ölünkben, hogy nem is látta a szüleit, de náluk mindig van/volt valaki idegen, barát szinte a születésüktől kezdve. Szerintem ez csak szoktatás kérdése :D

Anikó!
Remélem, hogy a fogad már teljesen rendbejött.
Ha megjösz a dokitól várunk, gyere és mesélj majd :D

Judit!
Mennek a drukkok Neked is :!: :!: :!: , és Téged is várunk a hírekkel :D

Ági!
Nagyon sajnálom :cry:

Már egész jól vagyok. Lázam azóta sincs, hááát hőemelkedésem az van, de nekem alapból is 37 körüli a hőm, és ehhez képest a 37.5 nem is olyan vészes már. Szombaton hólyagok jöttek a torkomra, ha lenne mandulám, azt mondanám, hogy tüszős mandula, de így csak tüszős torok :lol: ?!?!?! Na mindegy, így el kellett kezdenem fúkálni a Bioparox-ot, de úgy érzem, mégha lassan is de már javul a torkom is.

dido
dido

Nárcisz!
Fogalmam sincs, hogy mit lehet ilyenkor tenni.... :?: :?: :?:

Évi!
Tündériek a lányok :D , a képeken úgy tűnik, hogy végül jól elvoltak :D és ez a lényeg. Szerintem bizony látszik az a 3 cm is, nem csak az egy kiló. Bár mondhatnám úgyis, hogy látszik az 5 hét körkülönbség :D

dido
dido

Dido!
Akkor további sikeres gyógyulást.
A Bioparoxról meg vagyok győződve, hogy segíteni fog. Nagyon jó ötlet az a gyógyszer. :)

Évi!
Tündériek a csajócák. Olyan aranyosak együtt. Szeretnék én is egy ilyen barátnőt, de az utóbbi 6 hétben nem nagyon volt keretem foglalkozni bárkivel is.
Egyébként most felhívtam egy másik barátnőmet, akinek már van egy 1 éves babája. Vele végre tényleg tudok örülnia dolgoknak. :)

Kép
narco

csajok!
Igazából csak az lenne a kérdésem, hoyg szerintetek túlreagálom az ügyet?
A párom azt mondja, hogy álmosoly, aztán kész. Ezen a véleményen is vagyok, meg az ellenkezőjén. Jaj...

Kép
narco

Hoztam képeket a házikónkról http://gallery.site.hu/u/kancellar/kancellar/haz/ majd ma valamikor még a béna szerkesztésű alaprajzot is frissítem.

Évi!
Tüneményesek a csajócák!!

Narco!
Sajnos aki nem akarja azon nem lehet segíteni, amúgy tényleg csak az álmosoly azt kész.

Dido!
Jobbulást még mindig, de talán már kifelé mész belőle!

kancellárka

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mindenem elszállt áramszünet volt egy pillanatra. Pedig annyit de annyit írtam... Na akkor újra!

Évi!
Lehet, hogy elfogult vagyok a „mi” kislányunkkal szemben, de ő a szebb, barátságosabb, mosolygósabb, aranyosabb, megenni valóbb. Jó, hogy találtál neki egy kis barátot.

Kanci!
Köszönöm! Legalább pihentetek egy kicsit a jó levegőn.

Nárcisz!

Nehéz ilyenkor mit mondani. :( A lényeg az, hogy arra vigyázz, Te jól gyere ki a dologból. Ne úgy, mint én. Én is belesétáltam ebbe a csapdába. Kompletten kistafíroztam egy újszülöttet. A szülők csak a kiságyat vették meg. A babakocsitól az utolsó tetra pelenkáig mindent. A melltartó betététen át a cumiig. Én voltam benn a szülésnél, én vertem ki a balhét 36 óra vajúdás után, hogy végre császározzák meg. Így maradt életben a baba. Az orvosnak nem adtam pénzt, elég csúnyán néztek rám érte. Karácsonykor még terhesen sírva hívott fel, hogy nincs mit enniük, mer apuka nem kapta meg a fizetését. Vittem készet, alapanyagot, húst, krumplit, mindent. Kisebb lagzira valót. Aztán egyszer csak a könyveimmel, (meg)köszönás nélkül elköltöztek. Mint később kiderül Tatabányára. Aztán karácsonykor jött egy sms, hogy hívjam fel. Nem hívtam. Nehéz volt, de megálltam. Apuka rengeteget dolgozik, anyuka otthon van. Apuka 40-es, anyuka éppen 20. (na ebben a témában én nem ítélkezem :lol:) , de apuka 7 gyereket hagyott ott a kislány kedvéért…
Ma már másképpen tenném. Nem adnék pénzt, csak az utat mutatnám meg, hogyan lehet hozzájutni. Igaz én tanítottam ezt a lányt egy évig. Lehet, hogy keveset papoltam a munkáról…A véleményemet egyszer mondtam el, de akkor sem volt foganatja. Szóval csak azért írtam ezt le, hogy lásd, elég rosszul is elsülhet a dolog. Aztán, mint kiderült, másokkal is eljátszotta ugyan ezt a kislány. Volt aki pénzzel segítette, volt aki a számláikat fizette ki, ismerős volt, amit leírtál. Ja, a baba azért lett, mert az egyik volt osztálytára is terhes lett és neki is kellett egy baba…
A Te lelked érdekében is, jobban örülök az egy éves kisbaba anyukájának.

Dido!
Örülök, hogy jobban vagy!
mátra

Kanci!
Nagyon szupi! :)
Lehet már mondtad, de merre épül?
Nem nagyon tudom már ezta sok infót megjegyezni, tényleg na haragudjatok!! :oops:

Kép
narco

Niki!

Már tényleg nagyon jól álltok :D
Látom azért változott egy-két dolog a tervezés óta :D
Most vettem csak észre, hogy fafödémetek lesz. Látszó gerendásra csináljátok? Az olyan szép tud lenni :D

dido
dido

Mátra!
Köszönöm a véleményedet.
Isten bizony ott álltam, hogy kifizetem neki a 300 ezret, hogy fodrász lehessen, és kezdje az életét jól.
nekem ez a helyzet azért is nehéz, mert én 6 évet végig tanultam (igaz árvaellátásból, szociális segélyből tartottam el magam, de spóroltam, meglett). Tettem dolgomat, elmentem dolgozni, hogy legyen pénzem. Elolvastam minden jogszabályt, hogy 180 nap munkaviszony kell a GYED-hez. Mindent teljesítettem, sokszor leondtam a babagyártásról, hogy minden rendben legyen, hogy ne kellejen a szüleimre támaszkodnom, hogy el tudjam tartani a gyermekeimet. Ezt ezerszer elmondtam neki is, próbáltam rávezetni. Ráadásul van már egy gyermeke. Nem értem, és nem értem. Nem tudom azzal elintéznia dolgot, hogy ahol jut egynek, ott 5-nek is, meg hogy a Jóisten nem hagy éhenhalni. Hiszek Istenben, hogy gondoskodik rólunk, de én ezt nem merem megkockáztatni.
Elszívnak ketten 3-4 doboz cigit egy nap (az első terhessége alatt is cigizett végig). Mondtam már neki, hogy mi lesz, ha az egyébként sem túl egészséges párja kidől, vagy beteg lesz, akkor mi lesz? Feketemunkából nem kap táppénzt.
És ízt hiszem, hoyg mindenkinek az ismeretségi körében vannak ilyen családok. Hát ilynek lennénk mi magyerok, hogy majd a Jóisten megsegít, én csak szaporodom?
Nem értem.

Kép
narco

Niki!

Nagyon szépek lesztek :) Jók a feliratok is, após háta különösen tetszett :lol:
mátra

Nárcisz!

Az Isten most abban segített meg, hogy nem fizetted ki a 300 ezret. Igen, akik tudjuk mit jelent éveket tanulni úgy, hogy meg kell rá teremteni a pénzt, hogy nem hull az ölünkbe, értik, hogy miért akadunk ki az ilyenen. Én az első diplomámnál kijöttem levelezőre, mert anyám munkanélküli lett. Fizetni kellett mindenért. Senki nem segített, és nem segít most sem. Ott csücsül a laptopom a boltban, mert 30 ezer híja van és nem merem addig elhozni, míg vége nincs az államvizsgának, mert nem tudom, hogy mit kell még ott kifizetni. Pedig majd' megszakadok érte, ott a diigi gép, ami utána a bulira milyen jól jönne.
Szerintem a férjednek van igaza. Kedves mosoly,és ritított találkozások. Már Neked van kikkel törődni. Semmi szükséged az ilyen emberek társaságára. És ezt most direkt fogalmaztam így.
És hidd el, az ő babájának nem lesz semmi baja, mert cigizik. Nem folytatom a gonodlatot, hogy Brill, sem, Dido sem, Juca sem, én sem, stb. ...

Zsúka!
Hol vagy?????????????????????????????
mátra

Tényleg!
Hol vannak többiek, és köztük Zsúka is?
Mi újság?

Kép
narco

Házikó köszöni dícséretet.
Az az alaprajz eleve selejtes volt, csak nem tudtam a mienket felrakni, bár egy két ajtó így is változott.
Elvileg aug 1 a fűtéskész átadás, de előbb meglesz valószínű és amíg a kinti rendezést színezést csinálják mi elkezdhetjük a burkolást belül. Remélem augusztusban tudunk majd költözni.
Fa födém nem fog látszani, gipszkarton lesz, nekem is tetszik, de nem fog beilleszkedni a stílusba, már ha lesz olyanja végül a házikónknak :)
Ja és Győrszentivánon van, közigazgatásilag Győr, de mintha külön város lenne, minden van, az utcánkban a sarkon majdnem szemben pl egy játszótér.
Apósnak meg hiába mondtam álljon odébb, valahogy mindig belógott, de sebaj a lényeg látszik :)

Nárcisz, szerintem ne idegeskedj a barátnődön. Nekem is van egy akire nem hatnak az ész érvek, náluk mondjuk nem gyerek témában, de ő sem egyszerű, de inkább nem foglalkozunk már velük annyit.

kancellárka

Mátra!
Igen. Megfoadom a tamácsodat, és ritkítom a találkozásokat. Bár ezt most kicsit átverésnek érzem, mert jött meglátogatni, amikor kórházban voltam. Volt amiben segített.
Megpróbálok a régi barátok felé nyitni. Az 1 éves baba anyukája azért is örült nekem, mert neki sincs olyan barátnőja, akivel meg tudná beszélni ezeketa dolgokat. Mi még most kerültünk ki az egyetemről, és csak 1-2 évfolyamtársunknak van már babaája. A legtöbbjüknek még állandó kapcsolata sincs. Így elég nehéz bármiről beszélgeti.
Vele nagyon érdekes az eset, mert 1. éves korunkban nagyon összevesztünk, hogy ki miért is jön orvosira. Ő 5 évvel idősebb nálam, addig ápolónőként dolgozott, és tudta mit jelent az elhivatottság. Én akkor érettségiztem, nekem csak egy lehetőség volt.
Később egy másik kollégiumba ő vett fel minket a párommal, átlépett az ellenszenven, és akkor elválaszthatatlanok lettünk. 2 hét különbséggel tartottuk az esküvőnket. Viszont ők elköltöztek, csak pár hónapja jöttek ide Budapestre újra.
Szeretnék még kérni valamit: vedd ki légyszi a táblából a -1 hónap megjegyzést, mert mostmár látok magamban annyi erőt, hogy meg tudom csinálnia végéig. :lol:

ne haragudjatok, hogy sokat írok, de csak ti vagytok iylenkor nekem. Tényleg bocsi.

Kép
narco

Niki!
Nekem igenis nagyon tetszika házatok. Nagyon izgi, hogy már augusztusban költöztök. Addigra biztosan készen lesz minden. Bár szerintem a mi 20 éves házunk se készül el soha teljesen :lol:

Kép
narco

Sziasztok!

Úgy, de úgy hiányoztatok!
Sajnos csak egy gyors beugrásra van időm. Ma elvileg dolgoznék, de szabin vagyunk. Reggel 7-re visszavittük az autót szervizbe mert festékhibás az új fényezése az autónak és ferdén van visszarakva az az elem...................stb. Szóval kivertem a balhét, pótszemle és ki tudja, hogy kifizetik-e. Szóval kellőképen fel vagyok pörögve.
Most anyóséknál vagyunk, csak bepakoltuk az ebédünket a hütőbe és utána indulunk a biztosítóba.
Igyekszem majd visszaolvasni és ha ma nem, de holnap tuti jövök.

Önző módon azért leírom, hogy mi a helyzet. Tegnap este az LH teszt végre kimutatta az LH csúcsot, tehát 24-48 órán belül lesz vagy volt peteérés a tájékoztató alapján. Hétvégén és tegnap este is volt sex.
Ezt muszáj elmesélnem Nektek, párom szeretkezés után megkérdezte, hogy nem akarok gyertyázni, erre én megpróbáltam, de azágyban,én nem tudtam megcsinálni a könyököm annyira besüppedt, megfogta a bokábat és szépen tartott, de közben elnevettük az egészet, olyan muris volt az egész. Mikor kiment a szobából megkérdezte, hogy bukósisakot hozzon? (Azért mesélek ám Rólatok. :D )

Nárcisz, Juca!

Ha szerdán 4mm volt a nyálkahártyám, és ha naponta 1-1,2 mm nő, akkor 10mm körül kell lennie most, ez jó? Ja és a teszt szerint 17. nap körül van a peteérésem, ezt nem gondoltam volna.

Bocsánat, hogy csak magamról írtam.
:oops:

Mátra!

Ari vagy. :)
zsúka

Zsúka!
Hát ez a biztosítós sztori nem akármi. Én is tudnék mesélni, ugye céges autó...
Gyergyaállás király, csak nekem nem jött be, így inkább abbahagytam.
Nem tudom, hogy lehet-e 10 mm, UHval kellene megmérni. De ha szerdán csak 4 mm volt, akkor lehet kisebb növekedéseel kell egyébként is számolni/nap. de tényleg nem tudom, mert nem értek hozzá, de majd egyszer, ha tudom valakitől megkérdezem neked.
Nálam akkor is döntő a hőmérőzés, egyébként ha dokihoz mentek (Inkább ne kelljen) akkor úgyis ezt fogja először kérni. Szóval érdemes elkezdeni.

Kép
narco

Mátra!

Annyira aranyos vagy! Ez a"mi kislányunk" nagyon ott volt! :lol: Jól esett!

Unique!

Még neked mindenképp szeretnék írni: vettünk Huggiest, és eddig ez a legjobb! Ma egy hatalmas adag kakival megbírkózott, úgyhogy én meg vagyok győzve. Remélem később sem kell csalódni benne! Egy dolog nem tetszik, és az az, hogy nagyon műanyagnak tűnik a belső borítása, nem olyan fincsi puha, mint a Liberóé. Viszont egyelőre nem bántja a Dóri kicsi popóját. De mit ér a puha borítás, ha minden kifolyik belőle?!

Anikó, köszi a tippet!!!!!!! Mi volt a dokinéninél?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Csajok!
Most csak röpke bejelentkezésre van időm, de egy kis segítség kéne:
Nem tud valaki ajánlani egy olyan éttermet, ahol családi találkozót lehetne rendezni, egyenlőre a létszám lehet akár 20 és 40 fő között is. Jó lenne valami kerthelységszerű a gyerekek miatt, valami lépcsőmentes és könnyen megközelíthető (inkább belvárosi) az öregek miatt, lesz, aki nem ebédel, csak kávézik vagy sütizik és még a megfizethetőség is ott a lista végén.
Na ezt old meg Dudu, ha tudod!
Esetleg valakinek valami ötlete?
Bocs az offtopikért!

Rólunk:
Pénteken voltunk dokinéninél. Mi sajna nem sokat láttunk a Kicsikből, mert még mindig nem sikerült (1 hónapja van új rendelőben) bekalibrálnia az UH-gépét. De ő mindent látott és mindent rendben is talált, egyiküket 95%-ban lánynak mondta, másikukat meglepinek még mindig, ami nem csoda, mert úgy össze volt zárva a lába, hogy ihaj! Kb. 30 cm-esek lehetnek (hihetetlen!), továbbá 428 és 496 grammosak. Szóval továbbra is jól fejlődnek és nagyjából egyforma iramban.
Kiderült, hogy eddig a bal oldalam azért volt aktívabb, mert annak a babónak pont kifelé vannak a lábikói, míg "jobbocskának" a gerincem felé nézett.
Idáig.
Ugyanis az UH alatt, akkorákat bukfencezett, hogy sikerült kicsit itatnom az egereket örömömben.
Azóta akkora a ramazuri odabennt, hogy visszaszívok minden korábbi aggodalmat.
Mi csak úgy hívjuk itthon, hogy "Táncolnak az Angyalok!"
Tiszta szívemből és minden akaratommal együtt kívánom mindannyiótoknak ugyanezt!

Délután még jövök és köszi!
réka
Vendég

Zsú!

Úgy órülök, hogy jöttél. Már azt hittem annyira megbántottalak, hogy be sem nézel.
Gyertya sztori jó, nekem nem nagyon ment, de Kofának még annyira sem :twisted: tudod közös tehervállalás. Mondtam neki, ha ilyen jó elméletben, akkor nosza...
Nem tudom, hogy jó-e a 10 mm, ezt pl. Anikó tudná szerintem megmondani, vagy Dido, náluk ezt sokszor nézték. Az viszont jó jel, hogy később van a peteérésed, mert akkor kiderülhet, hogy eddig nem is jókor próbálkoztatok 8) 30-17=13 tehát minden lehetséges! :wink:

Narco!

Ha megkérdezi a véleményed, akkor mondd el őszintén, ha nem, akkor a férjed szerinti verzió. Ha jól értem konkrétan nem kért segítséget, csak elújságolta a hírt.
Most lehet, hogy én képviselem egyedül ezt a véleményt, de akkor is: ha már megfogant az a gyerek, akkor megölni bűn! A gyerek az anyja és az apja felelőssége, akármilyen felelőtlenek is. Bízzunk benne, hogy egy hangyányival több eszük lesz. Sajnos nem tekerheted ki a szájából a cigit, és nem vezetheted le neki, hogy mennyi pénzt füstöl el havonta. Nem pofozhatod föl, még ha meg is tennéd. Két dolgot tehetsz, hanyagolod, vagy ha fontos neked a kapcsolatotok, mert segített..., akkor jó példával, szeretettel megpróbálod elviselni. Baromi nehéz, nem is biztos, hogy sikerül.
Másik variáció, ha az embernek a családjában van ugyanilyen! A szüleit az ember szereti, még ha ugyanilyen mellékvágányon vannak is, és ha néha legszívesebben tényleg tettlegesen térítené észhez az ember. Nem az én szüleimről van szó, de a közvetlen családban... Könnyű kintről okosnak lenni, én csak tisztelni tudom azt, aki példaképül szolgált számomra!
A sefítség pedig, mint Mátra is mondta, nem anyagi, fizikai természetű legyen, mert az a sült galamb kategória. Nekem mindig olyan lelkifurdalásom van hasonló szituban, hogy annak idején mit felelek az Istennek arra a kérdésére, hogy segítséget kértem, nem adtál, vagy nem azt, amit kértem tőled. Na jó ennyi voltam.

Anikó!

Sajnálom a kuytust, biztosan nagyon nehéz lehet elengedni. Szegénynek még a meleg is szenvedést okozhat.

Lányok!

Szombaton vettünk Kingának autósülést, nagyon jó gyerek volt. Kicsit elmértük az utat BKV-val, és előbb kérte a kaját, így betértünk a Ferencieken a templomba, és ott a mellékoltárnál evett. Olyan csöndben, szépen. Nézelődött, és gondolom jól esett neki a templomi hűvösebb klíma. Aztán jött a büfi 10 pontos :wink: még az Isten is mosolygott örömében, én meg rém büszke voltam :twisted: Szerencsére csak egy fickó volt egy kicsit előttünk, és ő is csak vigyorgott. Ja és később vettem észre, hogy a bal oldali mellékoltár Szűz Máriát ábrázolja, mielőtt megszoptatá gyermeklét, tehát teljesen jó helyen voltunk :lol:
Tegnap reggel misén kezdtünk, Kinga mintagyerek volt, durmolt végig. Majd kimentünk Kofa anyukájához (a tesója hozott vitt minket). Végigaludta a napot, csak enni kelt fel :lol: Amikor már nem volt meleg, kitoltuk a babakocsival, és az anyósom lefüggönyözte a babakocsit, úgy nézett, ki, mint valami fátyol, nem szálltak be e bogarak, meg levelek, akkorát durmolt, hogy csak na. Mi meg megléptünk shoppingolni bordűrt, meg néztünk komódot, meg kiságyat. Olyan büszke voltam rá! Apróbb szépséghiba, hogy ma délelőtt mostanáig bömbizett, mert fájt a hasija, vagy mert nem mentünk már megint valahova : :wink:
Du 3-ra kell mennünk csípőultrahangra, majd beszámolok, hogyan viselkedett a csajszi.

Juca

tjuca

Duddu!

Ez fantasztikus! :lol:

Juca

tjuca

Ja és még valami, ma mázsáltam a kisasszonyt, már 4 kiló 15 deka, ez pont a tízszerese Duddu kisebbik gyerkőcének :lol: !
Évi! Neked is ilyen iramban nőtt (hízott) Dóri??? Olyam kis tokás, ha így folytatja...

j.

tjuca

Dudu!

Mivel én nem régóta vagyok pesti pipi, sajnos nem tudok segíteni :( Gratulálok a hatalmas babákhoz, és nagyon örülök annak, hogy örülsz! A kis összezárt lábú picur is tuti kislány, ha ilyen kis szemérmes...

Juca!

Dóri 7 hetes koráig 2 kilót hízott, nem fogta magát vissza :D De a hízás üteme lelassul, miután megduplázta a súlyát. Kb. fél éves korára illik mindenkinek legkésőbb ezt megtenni, nekünk 3 hónapos korunkra sikerült :lol: 4 hetesen ő is 4 kiló volt. (2960 grammal született) 6 hetesen 4500 gramm, két hónaposan 5050 gramm. Két hét alatt annyit hízott, mint más egy hónap alatt.
Jó ez a büfi a templomban :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu!
Nagy-nagy gratu. De hiszen tudod, hogy nekem te adsz erőt, és köszönöm. Mi ia táncolónak neveztük őket, mert állandóan jár az egyiknek a lába, nem tudom kint mi lesz. :lol:
étterem: hát nagyon nehéz, hogy mindennek megfelelő legyen a helység. 20-40 fő, az már majdnem egy nagy lagzi. Kerthelyisége kevésnek van.
Egyet leírok, az a mi kedvenc helyünk. Dózsa György úti metrómegálló: Fanyűvő étterem. 2000 ft-ből meg lehet kajálni mindent. Foglallás lehetséges. Lépcső van, mert alagsori helyiség, viszont nyáron is kellemes a hőmérséklet. helyfoglalás lehetséges.
Megbízhatóak. Szerintem nézzetek körül előbb.

Juca!
Nem gondoltam én abortuszra. Meg sem fordult a fejemben. Csak nem értem, hogy miért nem gondolkodnak előre. véleményt kért még az elején, de nem igazán mondtam el, mert enm akartam megbánatni. Most meglépnis szeretnék, de ezt olyan gerinctelen dolgonak tartottam eddig. Na szóval nehéz helyzet nekem.

Köszönöm, hogy segítetek.

Kép
narco

Nárcisz!

Az én tapasztalatom alapján az lesz kint is, ami bent :lol: Illetve olyan. Dóri olyan mozgékony volt a pociban, sose ért rá, mindig ügyködött valamin. Hol egy könyököt éreztem a bordáim között, hol egy hegyes kis sarkat, vagy egy feneket :lol: Mikor hogy kegyeskedett feküdni. Kint ugyanezt csinálja, kalimpál egész nap. Csakha bírja üzemanyaggal :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra
Gratula a szakdolihoz!!!

Réka
Szép a pocid :)

Évi
Dóricica gyönyörű :)

Anikó
Sajnálom a kutyusod :(

Brill
Hogy vagytok?
Marshall hogy viseli a meleget?
Totyáék nyugisak, hűsölnek a nappaliban.
Nem is bánom, hogy nincs kedvük kint lenni, mert
Totya tegnap óta tüzel, Alfi meg körbeudvarolja :D

Jucmuc
Drukk-drukk :)

Nárcisz
Hááát elég kemény helyzet amiben a barátnőd van...
Elhiszem, hogy segítenél, bár nem tudom, hogyan
lehetne. :(

Még barátnőtéma: Engem valamelyik nap felhívott az
egyik barátnőm, sírva. Két év alatt a 4. abortusz :(
Ő megtartotta volna a babákat(legutóbbi alkalommal
ikrek lettek volna), de a pasi hallani sem
akart róla. :(
Igazából nem tudtam neki mit mondani, mert én bármit
megadnék egy kisbabáért, és ilyenkor azt érzem, hogy
az élet nagyon nagyon nagyon igazságtalan :(

Szisz
szisszka

Helló lányok!
Itt olyan hőség van. Felétek is?

Anikó!
A kutyusom egy 2 éves fiú kutya. Nagyon mozgékony,és nagyon hálás,mert a menhelyről mentettük meg. De ezt már talán írtam(de lehet, hogy nem).

Narco!
Köszi, hogy válaszoltál, csak a pesti orvos nekem nagyon nme lenne jó. De szerintem én is írtam, hogy mi a további program. De nem akarom az átjárhatóságit!!! A Verdákat mi is lehet, hogy az osztállyal megnézzük. Összehívom őket, már akit érdekel. Bár biztos, hogy mindenkit.
A barátnődről meg annyit, hogy ha tényleg jó barátnő, megérti, hogy nem mindig tudsz segíteni neki. De ha elvárja, akkor nem is olyan jó, és akkor a férjednek meg a többieknek van igaza.
De jó, hogy én nem kerültem ilyen helyzetbe még. Most rossz lehet a lelkednek bárhogy döntesz is.

Mátra!
Szegény! Vigyázz nagyon a párodra, tényleg nem lehet ezt bírni sokáig. Az én férjem is sokat maszekol(autószerelő) és van, hogy éjfélig dolg. utána meg reggel kezdődik előlről...

Syry!
Mi van veled?

Niki!
De jó! Augusztus már olyan közel van. Bár ahogy valaki is írta, egy családi házon mindig van mit javítani, alakítani. Majd meglátod...

Zsúka!
:) így már én, illetve mi is jártunk :)

puszi
ebba

Boscó!

Nagyon szép kislányod van! Még egy hajasbaba :)
A játszószőnyeget készen vettem, én nem vagyok olyan ügyi, hogy alkossak ilyeneket :( Van "teteje" is, mindenféle kacat lóg róla, csörgő, kukac, tükrös bigyó, csak ezeket leszereltük, hogy elférjenek a pipik :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: