Orsoly!
Gratula a babához!
Nem tudom, de nekem úgy rémlik, hogy csak 4 órán át életképes a petesejt, azt olvastam valahol! De az is lehet, hogy tévedek.
Edelweis!
Valakivel keversz! Nekem már megjött 13 napja, csak a hányingerem nem múlt el! Nézd meg a táblázatod!

De azért köszönöm a drukkot! Félreteszem a legközelebbi alkalomra!
Moni!
A PCO csak annyiban kontrolálható fogamzásgátlóval, hogy megakadájozza a petesejt érését, de nem mulasztja el, nem gyógyítja meg, csak éppen nem lesz sokkal több ciszta, mint elötte! A melléktünetek amiket felsoroltál, így is megmaradnak! Tehát hízás, szõrnövekedés... csak annak szokták felírni, aki nem akar gyereket rövid idõn belül! (2 éven belül). A gyogyi abbahagyása után nagy valószínûséggel ki fog újulni!!! Nekem mindenesetre ezt monta a dokim.
Hurka!
Ne hagyd magad a fogamzásgátlóra rábeszélni! Nekem pont szerdán mondta a doki, hogy próbáljuk meg kezelni. Jelenleg bromocriptint szedek. Próbaképpen 2 hó fogyókúra, annyira, amennyire bírom, de pár kilót mindenféleképpen le kell adnom. A 3 hó elején abbahagyom, mivel a fogyókúra alatt nagyon nehéz teherbe esni!!! Tehát a 3. hónapban gyógyszeres stimulálással megpróbálják majd elérni, hogy legyen domináns tüszõm, hátha így sikerülni fog! Jelenleg mindkét oldalamon számos tüszõ található. Sajnos, ritkán van ezekbõl akár 1 domináns tüszõ is.
Egyébként nem lehetetlen, mivel nekem már sikerült teherbe esnem egyszer, azt is egy eléggé kemény fogyókúra elõzte meg, és mikor abbahagytam rá 1 hónapra babás lettem!!!

Sajnos, az már másik dolog, hogy miért nem maradt meg a baba.
Nem akartalak elkeseríteni, csak kitartás, a babóca mindenkihez beköltözik egyszer!
Üdv:
Gitta