Jó reggelt,
Faby: Azóta már talán túl is vagytok az UH-n. Rendben van minden Dominikkal?
Mariannka: én is megpróbálnám a vizet, vagy csak kicsit tenném cicire, hogy a szomját oltsa, de ne kajáljon be túlzottan. Remélem azóta nem volt több hányás, és te is megnyugodtál.
Petri: apának sikerült valami csini hálózsákot vennie???

Jól bedobtad a méylvízbe, de sebaj, hagy edződjenek
Timi szeme rendbe jött teljesen??
Bosco: mi sosem fűtöttünk be külön a fürdéshez, most meg már teljesen felesleges szerintem. Mi úgy csináljuk, hogy Vince és én is lefürdünk hamarabb, így a meleg víztől meg a gőztől eléggé bemelegszik a fürdőszoba mire visszük a kiscsajt.
Babcika: nekem sem folyik már a cicim sem napközben, sem éjjel. Szerintem ez egyáltalán nem baj. Néha szokott hajnalban, ha később kel a kiscsaj, én meg véletlenül ráfekszem az épp soros cicimre. Viszont szopi közben a mai napig elkezd csöpögni a másik cicim, mikor beindul a tejleadó reflex.
Gyöngyi: örülök, hogy kezd megjönni az önbizalmad

Jó munkát végeztek a csajok a talin

Csak így tovább
Szelivi: gratula a forduláshoz

Nálunk is tegnap mutatta be a tudományát a lányom.

Csak nem nekem, hanem az apjának
Tünde: mindig is utáltam a Tescot, túl koszosnak találtam, ezek szerint nem alaptalanul

De azért a patkányok nagyon durva
Babetta: így utólag is boldog névnapot Levinek.
Nem semmi paraméterei vannak, de hát egy fiú legyen is erős, hogy megvédje a lányainkat
Alizka ma reggel fél 6-ig hagyott aludni, és szopi után vissza is ájult, most kelt

Apa most öltözteti és hozza mindjárt hamizni
Jó lenne, ha így maradna, de már múlt héten is csak hétvégén engedélyezte a szüleinek a hosszabb pihit, hétközben visszaállt a hajnali 3-4 körüli kelésre. Mondjuk az is elég tűrhető.
Vali