A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Na jó, sírva-ríva elmegyek aludni. A mai nap is a 3.50-es felkelések közé tartozott és tegnap 10 óra volt, hogy ágyba jutottunk... éjfélkor még az órát néztem. Kép

Szép álmokat mindenkinek, akinek pedig feladata van az éjszakára, mindent bele :wink:

Kép
mátra

Norwell!

Az orvosom, csak az általa kiírt időpont után csinál amniot, vagy, ha a flowmetria, uh rossz vagy valamelyik másik lelet. Az igaz, hogy nem fáj, de azért kellemetlen egy kicsit. Az ilyen vizsgálatok után a gyerekek egy-két nap múlva lehet, kibújnak :-) Én erről lecsusszantam, mert nekem az összes leletem rossz volt a végén.

Mátra!

Hol a párod? Mikor költözöl hozzá???

Juca

tjuca

Mátra!
Drága,jo éjszakát!
Nem is csodálom,hogy kidöltél!
Azért ez nem semmi amit te csinálsz(pár orás alvás).
Pihend ki magad! Kép

Unique!
Büszke is lehetsz a kilánykádra hogy ilyen hősiesen viselte a szurit!
Teljesen átérzem a boldogságod az arc simit illetően mert amikor az én kisfiam elöszőr mosolygott rám ugy bőgtem mint akinek "elmentek otthonrol"!De más első momentumot is megtudtam siratni könnyedén!Lehet,hogy kicsit érzékeny vagyok?! Kép

Norwell!
Reméljük ez a vizsgálat meghozza Kendebaba kedvét a kibujáshoz!

KépKépKépKép
aniko24

Unique!

Laura egy megahíííróóó, nagyon ügyesen viselte az oltást! Nem volt semmi mellékhatás?

Juca!

Ez az anyatej ugyanolyan mindenre jó varázsszer, mint a Bazi nagy görög lagziban az ablaktisztító :lol: Ajánlják gyulladt szembe, eldugult orrocskába, még mellbimbósebre is. Ezek szerint karmolt sebekre is jó. Ki fogom próbálni, mert nálunk heti rendszerességgel van újabb harci sérülés, hiába vágom rövidre neki.

Norwell!

Gratulálok a nagy türelemhez, hamarosan meglesz a gyümölcse :)

Voltunk ma tornázni... Hát, addig el se jutottunk, hogy elkezdjük a mozgást, mert ahogy az én porontyom meglátta, hogy idegen helyen vagyunk, és csomó idegen ember van ott, elkezdett ordítani, ahogy a csövön kifér. Nem tudtam megnyugtatni, úgyhogy ki kellett mennünk :( Próbáltam szopiztatni, de a cicivel a szájában is ordított, ekkor már céklaszínű fejjel. :( Úgyhogy hazajöttünk. Még háromnegyed óra múlva is hüppögött... Hát nincs az a torna, vagy a világnak bármi olyan dolga, ami nekem megérné ezeket a krokodilkönnyeket és vádló pillantásokat mégegyszer, úgyhogy ennyi volt a tornás pályafutásom. Annyira sajnáltam szegénykémet, és tényleg nagyon vádlóan nézett rám... Na, nem leszek Rubint Réka én se :lol:
Egyébként nincs valami ötletetek arra, hogy hogyan szoktathatnám hozzá idegenek jelenlétéhez? Hogy anyán meg apán kívül léteznek más emberek??? Miért fél ennyire mindenkitől, hiszen olyan kis törpi még???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Kép
mátra

Kép

Juca!
Dolgozott tegnap sokáig. Egyébként az államvizsga után költözöm.

Évi77!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy sajnáltam a kisbogárt. Szerintem később megpróbálhatnád újra. Viszont, mikor taliztunk olyann nyugodtan elvolt. Pedig bámultuk ám rendesen. :lol: Nem lehet, hogy nagy volt ott a zaj, vagy más volt a hőmérséklet vagy egyszerűen gyorsan jött neki a változás? Simizd meg helyettem is kérlek.

Kendemami!
Már olyan régen akartam írni, hogy ha éjszaka indulsz a kórházba vagy bármilyen időpontban, akkor is küldj sms-t, mert látod, hogy keveset alszom, és szerintem a jövőhéten a nagy izgalomban ez egyenlő lesz a nullával. Tehát fel se merüljön benned, hogy megvárod a reggelt.
Minden rendben?

Brill!
Elfelejtettem írni, hogy tegnap előtt megszülettek a kiscicák.
mátra

Sziasztok lányok!
Most jöttem a fogorvostol!
Begyulladt a bölcsesség fogam mögötti iny!
Nem mondom,hogy nem fájt mert folytak a könnyeim!
De tul vagyok rajta!

Évi!
Szerintem egy két honap és változni fog Doribaba véleménye az idegenekről!Figyeld meg ugy fog mosolyogni mindenkire,hogy majd csak tátod a szádat!
Sajnáltam szegénykét hogy tegnap ilyen kis megprobáltatások érték!De hát megkellett probálni,hogy meddig lehet elmenni vele!
De majd kicsit késöbb!

Mátra!
Gratulálok a kiscicukhoz!
Nagyon szoritok a vizsgádhoz!
Mit csináltok a hétvégén?

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Szegénykém! Még jó, hogy volt ügyelet. Ha nálunk ilyen törtnik, akkor az egyetlen fogorvosi ügyelt 60 kilométerre van, ha az sincs, akkor Hatvan, vagy Bp. Még mindig fáj? Adott rá valami ecsetelőt???
Ugye az, hogy mit csinálunk a hétvégén csak költői kérdés volt?!
Mához egy hétre már megkérdezhetetd.. Most tanulás, tanulás, tanulás... Ráadásul gyümölcsnap Kép
De elmegyek szaunázni délután, mert már csak abban bízom, hogy a forróságtól megjön. ennyi lesz a pihi, meg amit veletek vagyok. Úgyhogy jöhetnétek gyakrabban...
mátra

Most látom, hogy a táblában Syry zebrájának a patácskája átnyúlik Ágiéba... Hátha jó jel.
Sysynek meg visszatettem a babát. Nem tudom hol maradt el... :shock:
mátra

Kép Kép Kép Senki sehol...
mátra

Mátra!
Drága,gondoltam hogy tanulsz csak esetleg egy kis lazitásra gondoltam utána! Kép
Igen én is örülök,hogy ügyelt az orvosom mert már fájt a fülem is meg a torkom a fogamtol!
Juj!Gyümölcsnap?Akkor kitartást hozzá!
Szegénykém! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Lazítottam. :oops: Elmentem szaunázni. Jó volt. :lol:
mátra

Sziasztok!

Csak nagyon gyors bekukk, mert épp internet-csomagváltás közben vagyunk, és fogszim sincs, hogy most épp mennyiért pötyögök itt Nektek... :D Azé' húszezres számlát nem szeretnék csinálni...

Drága Mátra!
Mindenképp fogok küldeni smst, akkor is, ha Kende baba éjjeli baglyot játszik! :D

Anikó!
Én is abban reménykedem, hogy egy kis piszkálódásra meggondolja magát a fiatalúr...

Juca!
A dokim ugyanaz, mint a sógornőmé volt. Ő megkérdezte az első amnio előtt, hogy "doktor úr, ez fájni fog?". Erre a doki: "nem tudom, nekem még nem csináltak ilyet..." :lol:

No, rohanok is, nehogy gond legyen... :D

Pusszantás mindenkinek (szuggeráljatok valami jó erős hidegfrontot nekem! :D )

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Honnan tudhatod, hogy Magyarországon dolgozol...?

- Mámorban úszol, ha 2.7%-os fizetésemelést kapsz.
- A főnököd nem tudná ellátni a te munkád.
- A felső vezetők fizetése magasabb, mint az összes harmadik világbeli ország
éves költségvetésének összege.
- Nyáron is sötét van, mikor munkába ill. munkából mész.
- Pontosan tudod, hány napot kell még dolgoznod a nyugdíjig.
- Látsz egy jólöltözött, okos embert és tudod, hogy csak látogató.
- Az új dolgozó vadi új számítógépet kap, ami mindent megcsinál helyette, míg
te nyugodtan elmehetsz ebédelni, amíg a tiéden elindul a rendszer.
- Már késésben vagy a feladattal, amit még csak most kaptál meg.
- Nincs pénz az osztályodon szükséges két ember felvételére, de négy
teljes-munkaidős tanácsadót felvesznek a vezérigazgató mellé.
- Onnan ismered a gyerekeidet, hogy az asztalodon van a fényképük.
- Miközben olvastad ezt a listát, végig bólogattál.
mátra

Narco!
Nem tudom, hogy olvastad-e a tegnapi írásom:
voltam már a dokimnál vérvételen, tudja, hogy 1.5 éve próbálkozunk. A férjemet elküldte sperma vizsgálatra. Megnézte párszor a peteérésemet UH-al.Ennyi.
Szerintem i kellene valami köztes megoldásnak lennie, de mi? Semmi gyógyszert nem írt fel, csak az Elevitet mondta...
Gratula a védésedhez!

Unique!
Laurának boldog névnapot!

Norwell!
Milyen netetek van?

Mátra!
De jó is a szauna!

Én meg olyan szép barna lettem ma! Füvet nyírtam bikiniben, és szépen lefogott a napocska. Bár szerencsém van, nagyon hamar barnulok :)
ebba

Bocsi Narco! Elfelejtettem odaírni, hogy
Mátra!
Gratula a vizsgához!
ebba

Lányok, ne haragudjatok, nem tudtam jönni, mert nagyon rossz passzban voltam, de annyira, hogy még nyavalyogni sem volt kedvem jönni. :cry:

Syry
Hatalmas gratula!!!!! Annyira kellett már egy ilyen zebrás hír!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök!! :lol:

Mátra!
Gratulálok az ötöshöz!!! És kitartás a tanuláshoz! 24-én szorítok nagyon! :P

Norwell
Már nagyon várom a baba-híradót!! :P

Aniko
Sajnálom a fogászatot, remélem, már jobban vagy. :( :)

Megyek is, remélem a mélypontról hamar feljebb tudok mászni.
Holnap megyünk Budapestre a párommal és a kisfiammal, már nagyon várjuk, kisfiam még nem volt sem villamoson, sem trolin, és Pesten is csak a Heim Pál Kórházat ismeri, úgy hogy teljesen lázban van.
De már én is vágyom Pestre, meg egy kis kirándulásra, remélem jó idő lesz. :lol:
Sok puszi: Rolly
rolly

Sziasztok!

Anikó!

Hát még a hideg is kirázott, a fogorvosos hír hallatán. Remélem hamar rendbejössz! Gyógyulást kívánok!

Juca

tjuca

Sziasztok!

Ebba!
Olvastam az írásod. Odáig el is jutottam, hogy megnéztem pár infót, de nem tudok segíteni. Illetve szerintem dokit kellen váltanod. Aztán néztem, hogy Borsodban laksz, ami ugye nehezíti a helyzetet (én is onnan jöttem). Remélem nem haragszol, hogy nem válaszoltam egyből, de megjött a férjem és vele folglalkoztam.
Nézd, az alőzőekben laírtam egy budapesti helyte, ha gondolod beszélj velük, hátha tudnak kollégát Miskolcon.

Mátra!
Sajnálom, ha egyedül vagy, és unatkozol. Azért nem jöttem, mert találtunk egy új bababoltot, és megnéztük a kínálatot. Visszafelé pedig kifeküdtünk a Városligetben a fűre. Ttt nagyon meleg van, és az elviseléshez szükségem van a kimozdulásra.

N

Kép
narco

Anikó!
Sajnálom a fogorvost. nekem is kellene mennem szűrésre, de még nem vitt rá a lélek.

Kép
narco

Ebba!

Még nem védtem meg. :( Ez csak az értékelés. A védés az államvizsgával egyszerre lesz.

Narco!
Nem unatkoztam, csak hiányoztatok! Tanulok, de nem igazán ott jár az agyam. :cry:
Örülök, hogy találtatok bababoltot. Vettetek is valamit?
Nagyon meleg volt ma itt is :cry:

Anikó!
Mit főztél ma? Én beújítottam a csüminapot. Muszály volt egy kis müzlit ennem hozzá, mert már lángolt a gyomrom a gyümölcssavtól.
mátra

Mátra!

Én is nagyon sajnáltam szegény kislányomat... Most azt találtam ki, hogy jövő héten elkenguruzunk egy barátnőmékhez, és nála kezdem az idegen helyekhez szoktatást. Persze csak lassan és fokozatosan.

Anikó!

Sajnálom a fogadat :( Én úgy, de úgy félek a fogorvostól, nagyon beszari vagyok...

Rolly!

Érezzétek jól magatokat Pesten :) Majd mesélj, merre jártatok, miket láttatok :)

Unique!

Laurának mi is nagyon sok boldogságot kívánunk névnapja alkalmából! Puszi neki!

Remélem nem baj, ha teszek ma is egy képet :lol:
Ilyen vagány szerkóban domborított ma a csajóca a sétánál:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sajnos csak most jutottam ide, megpróbálok visszaolvasni.
Szóval:
Nagyon jól sikerült a bográcsozós-grillezős, de én egy kis füstmérgezést kaptam, másnap annyira fájt a fejem, majd szétszakadt.Egyszer odaálltam a grill mellé, és nem sokkal később azon vettem észre magam, hogy én sütök, mert mindenki lelécelt
:evil: Én meg persze mint egy kis angyal sütöttem.

Juca!
Köszi a felvilágosítást, sokat segített, én is kb. így gondoltam, úgyhogy talán sikerült jól időzíteni :wink:

Dido!
Ma lesz nálunk szalonnasütés :D De megpróbálom most távol tartani magam a tűztől!
Majd gondolok rád... 8)
Remélem azóta meggyógyultál már :) Most olvstam, hogy már lábadozol!

Syrynx!
Nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most én is feldobódtam, hogy olvastalak!
Ez olyan szupi!
Nagyon szép, és egészséges kismamaságot , valamint gyönyörű kisbabát kívánok!

Anikó!
Jobbulást!

Évi!
Nagyon tetszenek a képek, nyugodtan küldjed őket
:D

Sajnos most mennem kell, mert vendégek jöttek.Később még megpróbálok visszajönni.
Aaddig is üdv!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Mát6ra!
Milyen diplomád is lesz? Kerestem,de nem találtam
ebba

Évi!!!!!!!!!!!

Csúcs ez a lány. Megmutattam anyáméknak, teljesen behaltak rajta. Nagyanyám hosszan nézegette.
Csuda az a kis szoknya rajta. Én tutira megzabáltam volna már...
Szoktam nézegetni a képeket a honlapodon is.

Pankaa!
Gyere, várunk. :)

Lányok, Krumpilispogácsáról tud valaki valamit?
mátra

Ebba!

Ez most pedagógia bölcsész. Januárban lesz meg a pedagógia tanári és szeptemberben kezdem a doktorit. Aztán valaki lőjön főbe, ha még valamibe belefogok. Az előzők is hasonló témában lettek megszerezve. :)
mátra

Mátra!

Köszi! Nem is gondoltam, hogy a honlapját is nézi valaki. Jól esik :)
Olyan büszke vagyok rá, hogy az már beteges. :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Ez természetes anyuka! Tedd el ezeket az anyauteneszóljmármindenbebele, vagy az anyateeztmárnemérted, vagy elmegyekmajdjövök illetve a vanegyfiúazosztályban kezdetű modatok elhangzásának az időszakára. :twisted: :lol:
mátra

Ez jó, megjegyzem magamnak!!! :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Norwell!
Már nagyon várom a fejleményeket! Kép
Csak kibujik most már ez a fiucska!

Mátra!
A magyar o.-on dolgozolra végig bologattam !Jo nagyon! Kép
Ma rántott sajtot csináltam,de ugy nem szeretem panirozni és még igy is kifolyik! Kép Krumplispogi másik topikba irogat már amiota kisbabát vár!

Ebba!
Szerintem is érdemes lenne egy másik orvost keresned mert ez olyan egyhelyben toporgásnak tűnik nekem az orvos részéről!

Rolly!
Kedves,mi ez a mélypont? Kép
De majd holnap Pesten kicsit felszabadulsz!
Érezzétek nagyon jol magatokat!
Még nem vagyok tul jol most vettem be egy fájdalomcsillapitot mert ahogy megbolygatták most kezd lüktetni!És ráadásul a géz amit beraktak hogy csak hétfőn lehet kivenni már ki is esett!

Juca!
Köszönöm,aranyos vagy!
Én is utálom nagyon!

Narco!
Mit vettetek a bababoltban?
Ezt a meleget kismamiknak csak egy kis szellős helyen lehet elviselni!

Évi!
Én sem vagyok tul bátor!
De éreztem,hogy most ez nem fog magátol rendbejönni!
Nagyon jo ötlet hogy fokozatosan kezded a hozzászoktatást!
Ez a szoknya?!.....
Kész vagyok!Szét tudnám csokolgatni a kis lábát!

Panka!
Köszönöm!
Akkor jo bulizást a mai szalonnasütéshez!
Majd gyere mesélj milyen volt!

Dido!
Jobban vagy?

Unique!
Laurának nagyon boldog névnapot kivánunk! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Unique!

Laurának én is nagyon sok puszit küldök névnapjára. Kép

Anikó!
Nyammmmmmmmmmmmmmmmiiiiiii...
Sajnálom a fogad nagyon. Én mivel szintén elég "bátor" vagyok néha azt csinálom, hogy pálinkát vagy svédcseppet teszek rá, rajta taartom, míg a könnyem nem csurog igen intenzíven. Aztán kiköpöm. (bocs). Volt már foghúzás utáni napon is ilyan akcióm :)
mátra

Anikó!
Elmondta a doki, hogy a köv. lépés az átjárhatósági, csak míg tanítottam, nem akartam a műtétet, utána most ő van szabin,utána meg én táboroztatok. Egyébként meg őszintén: be vagyok szarva a műtéttől(bocsi :oops: )

Mátra!
Én is pont ezt mondtam,a családomnak, hogy vágjanak fejbe, ha még egy diplomába vagy valamibe belefogok. De most egy informatika szakon gondolkodom :)
ebba

Ebba!
Szerintem a magunkfajtának elszúrtak valami oltást gyerekkorunkba...
Minden vizsgaidőszakban, államvizsgán megfogadom, hogy soha többet, és pár nap múélva rendesen hiányzik. Olyankor úgy meg tudnám pofozni saját magam... Az informáatika jó! Neked mi az alapszakod?
mátra

Tanító szakot végeztem. Miközben az utolsó félévbe léptem rájöttem, hogy unatkozok, elvégeztem egy kereskedő-boltvezető izét. Majd jött a tánc-drámapedagógus szak. és ugye a szakvizsga, ami külön van. Tehát 8 éves koromtól foly. tanulok. Most egy éve semmi, hát ezért pedzegetem az infó szakot
ebba

Ebba!

A tánc és drámát én is mindig meg akartam csinálni. Te hol végezted el? A boltvezetőiből és az infoból arra következtetek, hogy inkább reál beállítottságú vagy...

Ha már itt tartunk.

Kedves gyakorló anyukák és kollégák!
A 12. tételem az oktatáspolitika aktuális kérdései címet viseli. Ti hogyan közelíteneétek meg ezt a témát ebben az aktuálpolitikai helyzetben, mikor szerintem még a miniszter sem tudja pontosan, hogy mit akar. Aztán azt én sem tudom, hogy a bizottság tagjai melyik oldalon állnak. Szóval ha valakinek van valami ötlete, szívesen fogadom.

A párom(:)), - minthogy aggódik értem, hogy napok óta elég intenzíven fáj a hasam és már akkora, mintha idő szerint terhes lennék-, javasolta, hogy igyak konyakot. Hallottam már ezt én is, mégiscsak orovosok között nőtt fel, gondoltam kipróbálom. Igen ám, de konyak nem volt itthon, csak Garrone. Szomjas is voltam, nem is igen iszom, csak néha egy kis bort, kiönöttem egy vizespohárral és megittam. A hasam ugyan még mindig fáj, de én olyan vagyok, mintha kicsit becsiccsentettem volna :oops: :lol:
Így mára felfüggesztettem a tanulást is...
mátra

Sziasztok!

Sosem fogom felvenni a fonalat... :oops: annyit írtatok megint! :wink:
Most jöttem meg a telekről. Hulla vagyok :lol:
Holnap nekifekszem az olvasásnak csakazért is!

Mátra!
Megkaptam, köszi! :) Még nem regisztráltam, hamarosan ezt is megteszem. :wink:
Lehet, már leírtad... macsekok???

Bocsi Mindenkitől! :oops: :oops: :oops:
Ez most csak egy gyors bejelentkezés volt...
Puszó
Brill
brill

Lányok!
Sajnos a kis kutyám haldoklik!
Nagyon ramaty állapotban van szegény!
Igy nem tul jo éjszakának nézek elébe!
De mellette akarok lenni mert hűséges társam már 16 éve!
Reménykedem hogy csak rosszul van de sajnos nem tudom!
Most elbucsuzom!
Holnap majd jelentkezem!
Jo éjszakát mindenkinek!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Kicsit magam alatt vagyok, azért nem írtam, és nem is olvastam :oops: ne haragudjatok. Péntek reggel arra keltem, hogy megjött :cry: Kezd elegem lenni, de annyira, hogy lassan megútálom magam, letört vagyok, és nagyon szomorú. Állandóan sírhatnékom van :cry:

Mátra! Szeretnék írni neked mailt, de nem tudom a címed :(
Javítanál a táblában 2cn. Köszi

Anikó! Vigyázz a kutyusodra!

Szép álmokat Kép

Kép
Kép
Ági279

Anikó!
Nagyon sajnálom a kutyusodat :cry: !
Mi baja van?Beteg, vagy végelgyengülés? A mi kutyánk is öregszik, bár még "csak" 12 éves(a kutyáknál mennyivel is kell számolni?)
de már nagyot hall, és sokat alszik, nem olyan élénk. egyébként labrador féle uv.(utcai vagyes). a tiéd milyen?
Kitartást!

Hát nem volt szalonna sütés, anyósék nem kaptak szalcsit :(
Még jó, hogy nem hívtunk haverokat!

Megint elkezdett fájni a hasam, mint pé.-kor szokott, de az már volt a héten, a "műszerek" (hőmérő, PG53)szerint, akkor is iszonyatosan fájt, de tegnap, és ma is.Lehet 2x peteérés?Most anyóséknál vagyunk, itt nincsennek "műszerek", hogy leteszteljem a dolgot.
Szóval most akkor mi van?

Tegnap előtt megint álmodtam babásat :D
kisfiú volt, és vendégségben voltunk, persze járt kézről kézre a baba.Még kicsi volt,pár hónapos, hordozóban ült, és tündérien mosolygott, mindenkit elbűvölt :D .amikor visszaért hozzám, még nagyobb mosolyt vágott, és a kis kezeit ölelésre nyújtotta, mintha üdvözölni akart volna.És én akkor olyan büszke voltam, hogy ő az én gyerekem!!!!
Jaj, most hogy ezt így felidéztem egész meghatódtam.Egy kicsit visszavonulok gondolataimba, olyan jó volt...
Kár, hogy csak álom volt :cry:

Kép
pankaa

Jo reggelt lányok!
Ugy nézki egy infarktus söpört végig a kiskutyámon!
Tegnap este még hivtam az állatorvost és mondtam a tüneteket,de még ilyen rosszul sosem volt!Összeesett hátracsapta a fejét és a farkát és magaalá pisilt!Szornyű volt látnom!Azt mondta a következő elviheti már szegényt!
De most kicsit jobban van!

Ági!
Annyira nagyon sajnálom! Kép
Már akartam kérdezni tőled hogy ez az inszem hol készült?Meddőségiben vagy csak a nőgyogyid kisérletezget veled?

Panka!
Sajnálom,hogy elmaradt a szalonnasütés!
Az én kiskutyám pincsi,és már ő sem lát és nem is hall.Azt hiszem a kistestűek tudnak 17 évig is élni mert az izületek nem rogynak ugy meg mint egy nagytestű kutyusnál!De ha jol van a kutyusod akkor még nem ketyeg az orája!

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggel mindenkinek!

Engem is kidobott az ágy :D
Annyira meleg van, hogy nem brtam aludni tovább.De nem baj, csak legyen mostmár nyár!

Anikó!
Örülök, hogy jól van a kutyid :D !
Te hogy vagy?Hogy állsz a vizsgálatokkal?Egy kicsit lemaradtam :oops:
Az én kutyimnak szerencsére a nagyothalláson kívűl nincs más bj, de ebből látjuk, hogy bizony ő is öregszik.:-((

Nekem már megint fájdogál a hasam.remélem nem vmi kórság :roll:

Szép napot!

Kép
pankaa

Próbálom megváltoztatni a vonalzómat, mert nagyon nem fedi a valóságot.

Kép
pankaa

Úgy látom sikerült :lol:

Kép
pankaa

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Hát ilyen mág nem volt, hogy megelőztök, mielőtt a táblát felrakom. :oops:

Anikó!
Örülök, hogy jobban van a kiskutyád

Pankaa!
Szépek az ilyen álmok. Petőfi is azt írta, hogy "anyám, az álmok nem hazudnak" :wink: Segíts! Mit változtattál meg a vonalzódon? A sas szemem nem vesz észre különbséget. :oops:

Ági!
írtam mail-t a profilodban lévő címre.

Most elrohanok a páromhoz(:)), mert így legalább tudok vele ebédelni. Csak vége lenne már ennek a hónapnak, mert minden nap dolgozik. Ha együtt élünk teljesen én nem tudom, hogy viselem majd ezt el...
mátra

Helló lányok!
Mátra!
az Eszterházyn végeztem, de itt volt Miskolcon kihelyezett tagozata. Érdekes, mert inkább humán vagyok, de pl. a matekot jobban szeretem tanítani.

Anikó!
Nagyon sajnálom a kutyádat. Nekem nem rég van egy spanim,de ha valami lenne vele, nekem is rettenetes lenne :(

Lányok! mi lehet Tündivel?
ebba

Mátra!
A napot állítottam át, mert nem jól számolta az ovulációt mára tette, pedig már kedden(vagy pénteken) volt.Fentebb írtam tegnap este, hogy most nem tudok kiigazodni magamon, mert öszzev-vissza fáj a hasam.
Remélem Petőfi jól tudja a dolgokat!
:wink:
Nekünk is volt úgy, hogy másfél hónapig külön voltunk a költözködé miatt.Egy hétig ok a dolog, de utánna már nagyon vártuk a 7végéket, mert csak akkor találkoztunk.Olyankor úgy voltunk, mint amikor megismerkedtünk, ment a turbékolás, nem volt összezörrenés
8)

Kép
pankaa

Mátra!
Mit csinál a párod?
ebba

Na megjöttem. Hát itt volt összezörrenés... :evil:

Ebba
Diplomás vívóedző. Buszt vezet 3 helyen. Főállásban a Nógrád Volánnál, mellékes1 a repülőtéren minibuszt vezet, mellékes2 az MB Travelnél turistákat hurcol. Ő osztja be a munkáját a Volánhoz igazítva. Így tudja a 30 napot végigdolgozni a 3 helyen. Én már a naptáramba írom, mikor hol van. Ráadásul 1-től változások lesznek a Volánnál, úgyhogy azt sem fogom tudni szinte, hogy melyik busszal megy Pestre Salgótarjánaból. Eddig fix volt, most már ez sem lesz. Dehát kell a pénz. Csak nagyon féltem, hogy meddig bírja.
Amikor Egrebe jártam, nekünk is volt, hogy Miskolcra kellett menni pár félévben... Valamelyik gimnázium épületébe. Már nem emlékszem rá.

Pankaa!
Már értem 8) Jó megfigyelő vagyok ám! A gyerekenek is mindig azt mondtam, vagy most a hallgatóimnak, hogy a puskát nem meglátom, hanem meghallom, ha illetéktelen papír zörög. :twisted:
mátra

Ebba!
Válaszoltam.
De úgy látszik, hogy felesleges volt....

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: