A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kataa!

Át tudnád nekem is küldeni azt az ominózus papírt a
329-2003-as faxra?

Elõre is köszi!
Tüni
tüni

Pocok!

Én nagyon szivesen kölcsönadom az utazóágyunkat (ha tényleg arra gondolsz, amire én is "utazóágy" alatt) a hétvégére!
Nem sürgös visszaadni, mert nem tervezem, hogy az elkövetkezendö szükös idön belül bárhol ott szeretnék gyerekekkel együtt aludni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Latom mindenki a talin van olyan gyer a forgalom.

Gomboc,
En a Lactacid-ot hasznalom,barmelyik drogeriaban vagy gyogyszertarban lehet venni,1300Ft az ara.Ez meg a kismama ujsagban is mindig benne van hogy ajanlott nekunk is.

Pocok,
Sajnos nem tudok utazoagyban segiteniKép

Pusz
Kataa
29+2

Kép
Kép
kataa

Tüni,

Ok megy a fax mindjart.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Pocok!

Mél ment vissza, irj, ha nem érkezett meg, mert bizonyos cimeknél sztrájkol a netem, és nem hajlandó elküldeni a levelet... Remélem most nem igy lesz.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kataa! Koszi a faxotKép

Nyulandi: akkor en valoszinu elmegyek a mai eloadasra a sote-raKép JOssz te is?

Kataa: telleg, merre van ez az epuleten belul? Vgay inkabb kerdezzuk meg a portan?

orsoly 18+5
orsoly

Sziasztok!

Orsoly,
ha jönni fogsz a du-i elõadásra, akkor légyszi írd meg! Én szeretnék, de nem tudom, hogy pontosan hol van, mikor, stb. Egyedül nincs kedvem menni, elég toprongy vagyok lelkileg mostanában. Egyfolytában csak aludnék...

Miszike
13+4
miszike

Miszike! En is csak a korhazat tudom hogy hol van, meg hogy 4-tol van az eloadas es tb-s lesz (gyed, gyes stb). De ha gondolod talalkozhatunk a Kalvinon, es onnan setaKép

Most epp happy vagyok, mert megerkezett az AFP eredmenyem, es a csaj mondta hogy teljesen jo, normalis tartomanyban van az ertekKép Holnap igy megyek valszinu 18. heti uh-ra, mar alig varomKép

orsoly 18+5
orsoly

Sziasztok,

Jelenleg úgy vagyok, hogy mennék, de mivel folyamatosan esik az esõ és sötét van, az egyetlen program amit el tudok magamnak képzelni, az az alvás.

Orsoly lefaxolta nekem a papírt - amit ezúton köszönök - úgyhogy már annyira nem hajt a tatár. Tegnap úgy fájt a fejem az esõtõl egész délután, hogy alig láttam - Sziget után esetleg aludni is kellett volna - ma pedig a kontaktom nem mûködik és alig látok Vele.
Én a terhességem elõtt voltam nagyon álmos min. 9 óra alvás, azóta 8 is néha elég, de tegnap este 8-tól 6-ig aludtam, és nagyon jól érzem magam.

Úgyhogy inkább ne számítsatok rám. Elég határozott vagyok? KépKépKép

Nyula
14+1
nyulandi

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyen ritkán jelentkezem, de azért nyomon követem az eseményeket. Írni sajnos nem igen tudok, mivel a Kispapa tölti le nekem az oldalakat, én pedig otthon olvasgatom õket. De most "kirugtam a hámból" és befizettem egy internet kávézóba. Sajnos van cirka 5 nap lemaradásom, így nem tudok a legújabb eseményekre reagálni.

Én most már itt a 39.hét közepén nagyon várom, hogy a babókám rászánja magát és megnézze a kinti világot is.
Sajnos az orvosom beigérte azt, hogyha nem születik meg vasárnapig, akkor be kell feküdnöm a kórházba.
Szóval igyekszem lelkesen meggyõzni a babót, hogy az egyikünknek sem lenne jó.
Az orvos szerint van rá esély, hogy addigra megszületik, mivel a hüvelyi vizsgálat eredménye 2211.
Szóval szurkoljatok nekünk.

Sziasztok
Pszi
(39+4)
pszi

Sziasztok!

Új vagyok itt, Kataa és Gombóc lelkes támogatása mellett érkeztem ide. Kép
A részletek: 30 éves vagyok, jócskán benne a 7. terhességi hétben. Elsõ babánk lesz. Családi állapotom férjezett. Katáát és Gombócot az internetrõl ismerem, de már többször is találkoztunk, akkor persze más ügyben, ugye lányok? Kép

Csík
7+6
csík

Kataa!

Köszi szépen a faxot. Átfutottam rajta, és ami kissé félrevezetõ lehet, az a GYED összege. A papíron is az van, hogy max. 83000 Ft, de azt általában elfelejtik hozzátenni, hogy ez bruttó összeg, amibõl adózni kell és nyugdíjjárulékot is kell fizetni, tehát maximum 53120 Ft-ot kaphatsz kézhez, ha eléred a legmagasabb összeget. Ezt pedig szerintem nem árt tudni!

Tüni
tüni

Pszi,
Egy kis szexszel ra lehet segiteni, ha meg szeretnel szulni mielobb...de akkor keszulj fel, mert akcio utan egy par oraval lehet, hogy mar a szuloagyon leszel...
Szoval a csomagod legyen osszekeszitve! Kép Kép Kép

Lanyok, remelem jot taliztok eppen!

Csik, udv kozottunk, jo pocaknovesztest, egeszseges babocat kivanok nektek!

Zsuzsi
14+3
zsuzsi74

Sziasztok!

Pocok,
ha nem sikerül a konnekt BesztivelKép, akkor nálunk is lehet próbálkozni, van egy magányosan ácsorgó ágyikónk, aki már nagyon szeretne nyaralni egyet.

Orsoly,
KépKépKép, örülök hogy jó lett az AFP!

Pszinek szurkszurk, és Csíknak üdvKép!
Pusz
Zulu
(valahol 20 és 30 között)

Kép

Kép

Kép
zulu

Pocok!

Igen, megkaptam mindekettöt, sajnálom, hogy nem ment el az enyém, már nagyon reklamálni kell a szolgáltatómnál, mert azért ez igy nem jó, hogy nem lehet tudni, hogy melyik levél megy el, melyik nem.
Kihazsnáltsága?
Most nem igazán, de azért már néhányszor jól jött. Pl, igy nem kellett pótágyat fizetnünk a gyerek után, amikor nyaralni mentünk szállodába (semmit nem kellett fizetni, mert énni meg nem eszik olyan sokat egy ekkora gyerek...). Az utazóágy nagyon jó volt. Nem bántam meg, hogy megvettük, nem volt egy olyan nagy összeg, már "behozta" az árát. persze nem a legextrább (már láttam olyat, aminek állitható a fekvömagassága, meg pelenkázórész is kapható hozzá és valamilyen hangokat is tud adni... Az ugy emlékszem, legalább dupla annyiba kerülne, mint a mienk volt)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Miszike es meg aki jonne ma eloadasra!

En elmegyek gyogytornara es mar nem jovok vissza, ugyhogy aki jonne hivjon mar fel a mobilomon (20/919-0205). Egyutt azert csak jobb beesni mint kulon-kulonKép

orsoly 18+5
orsoly

Sziasztok Kismamik!

Én is itt vagyok, sajnos nem tudtam elmenni a talira, mert éppen dolgozom én is.

Lenne egy kérdésem Hozzátok: ma vették le tõlem a vért az AFP-hez és azt mondták, hogy két-három hét múlva lesz meg az eredmény. Viszont UH-ra és az orvoshoz is 21-én (vagyis másfél hét múlva) kell visszamennem. Szerintetek így van értelme az UH-nak, nem fognak elzavarni, hogy nincs meg az eremény?

Hóvirág
15+4
hóvirág

Hóvirág!
Szerintem másfél hét múlva kész lesz az AFP is. Automatikusan 2-3 hetet mondanak, de ált. megvan 10 nap múlva, úgyhogy érdemes telefonon zaklatni õket.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Orsoly,Nyulandi,Miszike,

Ha bementek az epuletbe fel kell menni az elso emeletre es ott a lepcsovel szemben van az eloadoterem (tanterem)Nem fogjatok elteveszteni mert lesz marott egy par acsorog pocakos es4 elott egy kicsivel nyitjak az ajtot.
Jo szorakozastKépKépKép

Miszike,
Hat akkor aludj,az ilyenkor jot tesz.De nemsokara elmulik az alomkorod,vagyis csak egy darabig mert nekem mar megint van.

Pszi,
Mindent beleKép

Csik,
Udv vegre itt!!!KépKépKépIrd meg azt is hogy mikorra vagy kiirva,hol es kinel fogsz szulni hogy felkerulj a tablazatba amit Sasha csinal.

Hovirag,
Igaza van Zulunak mar egy het is eleg az eredmenyhez.Hivd csak oket nem fognak megsertodni.A genetikai UH-ra mindenkepp vinni kell az AFP eredmenyt.

Kataa
29+2

Kép
Kép
kataa

Sziasztok lányok!

Sasha, milyen volt a találka? Hányan jöttetek össze? Én most itthon fekszem a magzatvízvizsgálat miatt, és marhára unatkozom... Kép 21-e viszont már nekem is jó idõpont lesz, remélhetõleg.

Már másoktól olvastam itt a haskeményedésekrõl, de ahogy látom fõleg terhesség késõbbi idõszakában van. Nekem is elõfordul, hogy van, igaz nem sûrûn, hetente egy-kétszer mindössze, de már a 14-ik héttõl, és még csak a 16-ik héten járok. Nem korai ez még ilyenkor? Vagy nektek is elõfordult ilyen korán? Talán szedjek magnéziumot? De mennyit? Eléggé tanácstalan vagyok...

Kispici
16
kispici

Kispici!
Nekem is volt keményedés már a 14. héten is, azóta érdekes módon nincs annyi. Bár igaz, hogy szedem a magnéziumot. Szerintem nyugodtan szedjed, fõleg most, a magzatvízvétel után.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Hóvirág!
Szerintem másfél hét múlva kész lesz az AFP is. Automatikusan 2-3 hetet mondanak, de ált. megvan 10 nap múlva, úgyhogy érdemes telefonon zaklatni õket.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Na már megint behülyült a gépem...Kép Bocsi.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Szia Hóvirág!

Ultrahangon én is az AFP eredmény elkészülte elõtt voltam, és nem volt belõle semmi gond. Egyébként is az ultrahangon derült ki, hogy az AFP-t jóval idõ elõtt vették le. Úgyhogy szerintem menjél nyugodtan UH-ra.

Tüni
tüni

Kispici,
Kitartas a fekvesben.Most mar ertem miert mentel el.De szerencses voltal mert a baratnomnek fajt is a vizsgalat es utana nagyon begorcsolt a hasa.1 hetig fekudt otthon mert fajdogalt neki folyamatosan.
Nekem is van haskemenyedesem de csk heti 1-2-szer erdekes modon inkabb reggel de ahogy felkelek elmulik.Es en is szedem a MagneB6-ot.

Pocok,
Ezek szerint Ti sem mentetek a talira?Gondolom Nem akartad Mankat ossze vissza hurcolni ebben az idoben.Puszilom a kis husi pofijatKép

Orulok hogy megoldodott az agykerdes ,jo hogy ilyen segitokesz csapatban vagyunk nem?

kataa
29+2

Kép
Kép
kataa

Köszi a véleményeteket!

Az a baj, hogy az SZTK-ban vették le, mert a dokim szabin van és nem õk csinálják a vizsgálatot, hanem valahol máshol. Így nem tudok rájuk telefonálni. De azt hiszem, hogy a védõnõmet a jövõ héten fölhívom, mert õhozzá kellene, hogy küldjék.

Remélem, hogy igazatok van és egy hét múlva már készen lesz!!!!

Lányok, azt hiszem, hogy már én is érzem a Kicsi mocorgását. Tegnap olyan volt a hasimban alul, mintha az ideg v. izom rángatózna néha. Ez már az lehet???

Puszi
Hóvirág
15+4
hóvirág

Hóvirág!
Az AFPt mindenkinek Schöpf-Méreiben csinálják emlékeim szerint. Esetleg õket zargasd, de a védõnõ úgyis megkapja, lehet, hogy nála lesz már jövõ hétenKép.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Hóvirág,
Szerintem is nyugodtan menj el UH-ra - ilyenkor úgyis tüzetesen megnéznek mindent, az AFP-töl függetlenül.

Én mindjárt leesek a székröl, olyan gutaütött idö van... Aki teheti, aludjon.

Zita
33+6
parazita

Ezek a talisok nagyon jól elvannak, tiszta kíváncsiság vagyok, hogy mi történt velük. Mindent tudni akarok. KépKép

Sajnos AFP-hez nem tudok hozzászólni, mert még kicsi vagyok.

Üdv közöttünk Csík,

Mindenki vigyázzon magára és a pocaklakójára, mert álmosságból leesek a székrõl és 4-tõl céges elõadásra kell mennem - hát ennyit a SOTE.s elõadásról.

Nyulandi
14+1
nyulandi

Lányok,

Csiccsel mi a helyzet? Tegnap még megvolt!!! Õ is elment a talira? Vagy már babával van?

Nyulandi
14+1
nyulandi

Csík,
Helló!!!!

Nyulandi,
Nem irigyellek az elöadásért... Én legalább 1/2 5-kor tutira leléphetek. A talisok majd csak jelentkeznek egyszer Kép

Zita
33+6
ParaZita

Nahát, csak úgy potyognak a kismamik a székekrõlKép. Nekem is kb.80/60 a vérnyomásom ebben a remek idõben. De a kiscsajt nem zavarja, Õ totál élénk ma. Talizók jól eltûntek,mi?Kép
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok,
en is nyuzott vagyok. Meg ingerult. Szegeny kollegammal jol ossze is vesztem. Kép
Es ujra elojott az a sarga folyas, mint tegnap. Pedig egesz delelott nem volt. KépKép
Na jo, lassan megyek is haza (csak a munka ne lenne)...
Sziasztok,
Gombóc

ui. Szia Csík. KépKép, Pszi, hajra. KépKép
gombóc

Gombóc,
menj haza pihenni, biztos jobb lesz. Ma nekem is van sárgám...Kép Már tele van vele a hócipõm. Tegnap olvastam vmi folyásambulanciáról a nõklapjacafén, ahol állítólag helyben megmondják, hogy mi a helyzet, lehet, hogy felhívom õket. Csak nem tudom megnyitni az nlc-t.Kép
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Gombóc,

A nõk lapja szakértõi között van egy nõgyógyász, és ha mégsem mész el dokihoz, írj neki: azt hiszem Sztavnyik Lászlónak hívják - a kis füleknél a szakértõk között kell keresni. 24 órán belül válaszol.

Nyula
nyulandi

Gombóc,

A nõk lapja szakértõi között van egy nõgyógyász, és ha mégsem mész el dokihoz, írj neki: azt hiszem Sztavnyik Lászlónak hívják - a kis füleknél a szakértõk között kell keresni. 24 órán belül válaszol.

Nyula
nyulandi

Elõször is sziasztok!

Üdv CsikKépKépKép
Kellemes babavárástKép

Pocok javitottalak! Akkor még egy hetet rádobtamKép

Találkozóra kiváncsiak vagytok??? hihi

Na szóval akkor most mesélek. Úgy indult a dolog, hogy elindultam idõben, de a villamost lekéstem. Nálunk a vilinger az uttest (milyen meglepõ miKép) közepén járkál, és csak zebra van! A Sz**t, fa***ó, ro***dék autósok nem engedtek át!!!! Azt hittem a guta üt meg! Látom, hogy jön a villamos (ami 15 percenként jár, de pontosan), megáll, (az autók csak jönnek...) és elmegy a vilinger... Kép. A megállóban egy darab fedett akármi sincsen, de még a közelben sincs semmi ami alá elbujhattam volna az esõ elõl... tehát áztam 15 percen keresztül ami nem nagy idõ, de ilyenkor!? Néha úgy tudom úúútálni az autósokat!!! Látják, hogy már félig leléptem a járdáról, irányban állok a villamos felé ami alig 10 lépésre van és NEM és NEM és NEM engednek át!Kép Nekik könnyü a fedett kocsiban. Ráadásul esernyõm az elõzõ esõzés alkalmával eltörött és igy most az sem állt rendelkezésemre...
Na jó megjött a következõ odaértem pont 15 perc késéssel az Oktogonra ahol már ott volt Csipkebogyó és CineditKépKépKép csipkebogyót egybõl felismertem, olyan mint a képtárban lévõ képenKép Többen egyébként nem voltunkKép Kajcsiztunk egyet, meg dumáltunk másfél órát. Csipkebogyónak, tényleg nagyon szép hozzsú haja van ámKép Edit is nagyon csinos! Hú hogy mirõl is beszéltünk, minden félérõl, csak úgy dõlt belõlünk a dumaKép A következõ találkzót is megbeszéltük úgy ahogy. Mivel a 21.-e nagyon sokaknak jó ezért aznap du lesz! 17:00-kor megfelel????????? Vagy egy kicsit elõbb?

Piknikeljünk egyet???? Mert akkor meg kéne dumcsizni, ki mit hoz, vagy mindenki felszereli magát uzsival?KépKépKép Érdekelne a véleményetek, hogy a városliget melyik felén lenne érdemes ezt az egészet megejteni!!! Ötleteket lyányok! ÖtleteketKép

Utána 14:00 ra jöttem a dokihoz. A vizeletem teljesen tiszta!!! Se fehérje, se genny, se cukor. Viszont 1 hét alatt hiztam másfél kilótKép Kérdeztem, hogy ez hogy a fenébe lehet, ha nem eszem sót, csak gyümit és zöldséget, meg tejterméket?!?!?! Azt mondta, hogy a gyümiben igen sok a szénhidrát és azértKép Viszont most már a zsiros dolgoktól is eltiltottKép Nem ehetek tejfölt, max nagyon zsirszegényt és ugye a sajtokKép Megáll az eszem! Viszont a doki azt mondta, hogy inkább hizzak , mint sózzak! Abszolult nem értem ezt az egészet!!!!!!!!!!!

Na mindegy! Puszi mindenkinek
sahsa
32+1

Kép
sasha

Zulu, Gombóc,
Majd tegyétek közzé, ha valamit megtudtok sárga-ügyben Kép, én is folyamatosan küzdök a porblémával...

Sasha,
Részvétem a villamosos story ügyében... Kösz a tudósítást a taliról. A 21-e 5 óra talán még jó is lehet legközelebb, ha visszaérünk addigra a nyaralásból.
Lehet abban valami, amit a doki mondott, mert más a vizesedés, és más a hájasodás Kép, noha mindkettö súlygyarapodással jár... A vizesedés, ugyebár, egészségileg rossz (ld. sózás), a hájasodás viszont, ha nem visszük nagyon túlzásba, nem érdekes a toxémia szempontjából (legfeljebb császárnál), meg hát azért a baba is nö már ilyenkor rendesen. Marha okos vagyok, mi? Kép

Várom a párom, azért érek rá ennyire. Már mindenki hazament körülem...

Zita
33+6
parazita

Hovirag,
Miert ne lehetne a baba .Nekem is azt mondtak ne keverjem ossze a belmozgassal,de hat konyorgom nekem olyan nem volt ugyhogy a 18.het elejen mar hatarozottan ereztem.

Lanyok,
Hat mar ennek a huvi idonek sem tudtok orulni.Tudom az eso nem tul jo de legalbb kapok levegot.

Gomboc,
Ne izgulj 1-2 nap es elmulik.Eddig minden bejott amit mondtam nem igaz????

Sasha,Edit,Csipkebogy,
Orulok hogy jol ereztetek magatokat!

Sasha,
Az 5 ora jo.Ha meleg is lenne akkor mar elviselhetobb .
Tenyleg valami jo kis helyet kene talalni ahol vannak asztalok,padok hogy az annyira lenyeges kajat is tudjuk valahova tenni es hat a nagy pocikkal sem tul kellemes vegig a foldon ulni (Vagy a fekves is szoba johet?).
Az lenne a jo ha mindenki hozna enni+inni es bedobjuk a kozosbe,igy mindenki megtalalja a szaja izenek megfelelot.

Pusz
Kataa
29+2

Kép
Kép
kataa

Sziasztok csajok!

Zulu, Kataa
köszi a haskeményedés ügyben adott választ, akkor holnap elküldöm a páromat MagneB6-ért. Ártani nem árthat, de ha segít, az jó. Kép Egyébként ma, amióta az elsõ hozzászólást írtam ide a topicba, azóta még kétszer volt. Kép Találtam itthon Magnézium pezsitablettát, ittam is kettõt de abban olyan kis mennyiség van, hogy nem hiszem, hogy elég lenne.

Sasha,
Azért jó lehetett a dumcsi. Kép Kár, hogy csak hárman tudtatok összejönni. Szerintem is az lehet, amit Zita mondott neked a vizesedve hízás, és a közönséges hízás közötti különbségrõl, ami miatt az orvos azt mondta, hogy inkább hízz, csak ne sózz. De már csak 8 hetet kell kibírnod! Kép Figyeld meg, elröpül!

És Lányok, az elõzõ levelemben elfelejtettem, de nagyon köszönöm a szurkolást! Kép Kép Kép

Kispici
16
kispici

Cinedit!

Nem muszáj padoknak lennie, vihetünk plédet is, vagy valami hasonlótKép Fagyi ügyben a véleméynem az az hogy ha már el vagyok tiltva a sós finomságoktól, akkor legalább az édes maradjon meg. Nem ehetek sült krumplit sóval, pedig magában az sem valami élvezetes, ma megtudtamKép Na meg a másik fele, az kéne, hogy kiderüljön, hogy terhességi cukros vagyok, mert akkor falra mászomKép

Mj kérdezte hol van a turkáló. Nos ez kispesten van, de meg kell mondjam 10 percnél hosszabb utat nem ér meg! Két "láda" babaruhából ezt a 15 db-ot birtam kiválogatni... Majd lenézek holnap és ha nem ugyanazok a ruhák vannak akkor, hanem hoztak megint értelmeseket akkor leirom a cimet... Meg kell valljam iszonyuan szakadtak is voltak, vagyis a többségük az az volt. Na cupp

sasha
32+1

Kép
sasha

Sziasztok!

Örülök a találkátoknak, én is beszélgetnék veletek egy jót, csak ennek gyakorlati korlátai vannak.

Utazóágyat biztosíthatnék én is, de szintén a távolság...

Tegnap voltam a 38 hetes vizsgálaton, és egy picit megnyugodtam mert már bõ egy újjnyi a méhszájam, és amint a dokim vizsgált rögtön kijelentette, hogy ez könnyebben fog menni. Remélem is, hogy nem lesz 21 óra. Azóta fáj a derekam, szerintetek ez normális???

Csics, Bringa!

Hogy vagytok??????

És Ti többiek?? Remélem mindenkivel csak jó dolgok történnek, Sasha veled is az legyen a legnagyobb gond, hogy híztál egy picit....

Üdv a pici, a közepes és a nagypocisoknak is!!!!!
Vigyázzatok magatokra!
Bmary38+1
bmary

Sziasztok Anyucik!
Két napja olvasgatom a társalgót, köztük ezt a topicot is és meg kell mondjam nagyon helyesek vagytok. Hónapokig nem volt internet-hozzáférésem, de most már remélhetöleg folyamatosan lesz és rendszeresen látogathatok majd ide. Komolyan mondom, hogy egy élmény. (Jó.)
Nekünk már van egy kislányunk (szeptemberben lesz 3 éves) és most várjuk a kistestvért, méghozzá nagyon. Mindenkinek nagyon boldog várandósságot kívánok:
Owlet 27+2
owlet

Jó reggelt mindenkinek,

Owlet, üdv közöttünk. Nagyon jó a profilod. Én már kétszer megírtam a sajátomat de valamit elcseszhetek, mert nem marad meg benne KépKép

Sasha, most õszintén, milyen kaja maradt a készleten, amivel még jól is lakhatsz?

Képzeljétek el, ha minden jól megy ma véget érnek reggeli kínszenvedéseim. Ugyanis egész héten nem volt melegvíz a lakásban, ami még hétfõn nem is volt baj, de a borús idõben már kényelmetlenebb hideg vízben fürdeni... De talán ma már vége KépKépKép Háromszoros hurrá!!!

Franyó,
10 perc múlva megy mail.

Mi van Csicssel, Bringával. Lányok, jelentkezettek!!!

Már csak 5-öt kell aludni, és megyek dokihoz és a Kispapa meg a Nagynéni megnézi a babát. jajdejójajdejó. Kép

nyulandi
14+2
nyulandi

Kataa
Jó lenne, ha nekem is mondanád, hogy vasárnaop megszülünk, mert ha tényleg bejön, amit mondasz, akkor nagyon boldog leszek Kép Kép

Csík, Owlet
Üdv Kép

BMary
De jó neked! Nálam egy db jel sincs, hogy készülõdne a babu kifelé Kép Bár vasárnapig még reménykedek Kép Tegnap annyira mozgott, hogy semmilyen póz nem volt jó, csak ha sétáltam a lakásban! Egyszerûen órákon át meg sem állt! Mondjuk, nem akarok telhetetlen lenni, mert idáig azon izgultam, hogy ne is jöjjön, mert a kispapa csak ma éjjel ér haza Kép
Üzenj ám vkivel, ha lesz vmi! Kép

Mindenkinek jó pocakoskodást!
bringa
(39)
bringa

Sziasztok,

Hat eleg rossz ejszakam volt,3* volt WC project es sehogy sem sikerult utana az elhelyezkedes+visszaalvas.Remelem azert ez nem mindig lesz igy a vegeig.
Ma vagyok utoljara a munkhalyemen.!!!!!Holnaptol mar varakozo kismama lesz a statuszomKépKépKép
Hoztam be egy csomo sutit meg parfe tortat es delutan lesz a banzajKép
De nem szabadultok am Tolem mert otthonrol is fogok garazdalkodni.;)

Ma megyunk a Praxisba a 3D-re ugyhogy mar alaig birok magammal.Szoritsatok hogy minden rendben legyen.

Bmary,
Na akkor mar nem sok van hatra.Konnyu szulest kivanok,es varjuk a hireket.

Gomboc,Mi ujsag???Remelem jobban vagy mar.

Bringa,
Akkor szugeralok erosen hogy a nagy nap vasarnapra essen.De ha nem erre a kovetkezore mar biztosKép

Csics,
Nagyon eltuntel???Szerintem ennek mar csak egy oka lehet.De ha megsem ma jelentkezz am a Doki utan!!!

Puszi
Kataa
29+3

Kép
Kép
kataa

Helló Owlet!

Gratulálok az újabb pocaklakóhozKép Igazán tetszik a porfilodKép

Nyulandi!

Én azt hiszem tudom mi a baj... Az hogy nem irsz jelszót, csak azonositót. Aki jelszót is ir mint Owlet annak zárójelben megjelenik mégegyszer a neve pl.: Owlet(Owlet) vagy nálam. Hogy mit ehetek? Szerencsére fagyit és gyümit, és zöldséget igenKép Egyébként meg rizstetet meg burgonyát, persze fõve só nélkül... Meg a párom szülinapi puncstortája is rám vár, mert neki már nem kellKép Ettõl hizik ám a kismamacKép

Hát most már nagyon-nagyon kiváncsi vagyok mikor és kivel jöhet az újabb babás táblázat!!! Drukkolok ám ezerrel!!!!

Mindjárt dobom a pocakos táblázatottKép
sasha

Kép
sasha

NNNa itt is van a pocis táblázatKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Hetty 40 / 4 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Csics 41 / 0 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]SOTE I. / Dr. Krasznai.[/size]
[size=-2]3.[/size] Pszi 39 / 5 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]4.[/size] Djeszter 39 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]5.[/size] Bmary 38 / 1 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]6.[/size] Zsani 38 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]7.[/size] Bringa 38 / 3 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]8.[/size] Anda 37 / 3 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]9.[/size] Viktória 38 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Iddi 37 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]11.[/size] Nóra 35 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]12.[/size] lomis 36 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]13.[/size] Anette 36 / 3 27 év/1.b. Lovasberény 09.04 [size=-2]Várpalota[/size]
[size=-2]14.[/size] Zsóka 34 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]15.[/size] Kriszti 34 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]16.[/size] Nyusza 34 / 5 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]17.[/size] Dec8 34 / 4 24 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] Pemeske 35 / 4 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Taháni 34 / 2 34 év/1.b. Budapest 09.18 [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]20.[/size] Gyöngyöske 34 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]21.[/size] Katka 34 / 0 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]22.[/size] ParaZita 34 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]23.[/size] Ancsi 33 / 6 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]24.[/size] Lella 33 / 6 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]25.[/size] Edina 33 / 3 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]26.[/size] Mona 32 / 5 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]27.[/size] Sasha 32 / 2 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Bolegajudit 31 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]29.[/size] Sch_moncsi 30 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]30.[/size] Manó 30 / 6 25 év/1.b. Budapest 10.12 [size=-2]Újpesti Károly Kórház[/size]
[size=-2]31.[/size] I_ancsa 30 / 5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]32.[/size] Ritasol 29 / 5 29 év/2.b. Budapest 10.20 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Ruzsvánszky[/size]
[size=-2]33.[/size] Kataa 29 / 3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]34.[/size] Lora 29 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]35.[/size] Krizsi 29 / 2 30 év/1.b. Ócsa 10.24 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.[/size]
[size=-2]36.[/size] Szilcsike 28 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]37.[/size] Csipkebogyó 28 / 1 26 év/1.b. Németország [size=-2]XVII.[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]38.[/size] Bmaass 28 / 1 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]39.[/size] Fodbetti 26 / 3 26 év/1.b. Kecskemét 11.12 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]40.[/size] Mj (Móni) 25 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]41.[/size] Pilinke 25 / 0 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Nyulika 25 / 1 33 év/1.b. Budapest [size=-2]X.[/size] 11.21 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Déri Antal[/size]
[size=-2]43.[/size] Kamelia 24 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]44.[/size] Brokkoli 24 / 0 27 év/1.b. Budapest 11.28 [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]45.[/size] Zulu 23 / 1 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]46.[/size] Kisvakond 20 / 5 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]47.[/size] Gömbölyü 21 / 0 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]48.[/size] Kakukkfu 20 / 2 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]SOTE II. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]49.[/size] Breki 19 / 0 30 év/1.b. Budapest 01.03 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]50.[/size] Cinedit 18 / 6 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]51.[/size] Orsoly 18 / 6 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]52.[/size] Kamilla 18 / 1 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]53.[/size] Ági 17 / 6 [size=-2]???[/size]/1.b. Budapest 01. 13 [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Petik[/size]
[size=-2]54.[/size] Hóvirág 16 / 5 26 év/1.b. Szigethalom 01.18 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]55.[/size] Gomboc 15 / 6 29 év/1.b. Óbuda 01.25 [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]56.[/size] Timci 16 / 0 28 év/1.b. Budapest 01.26 [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]57.[/size] Pocok 15 / 6 28 év/2.b. Budapest 01.27 [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]58.[/size] Barbi 15 / 0 25 év/1.b. Tatabánya 01.28 [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]59.[/size] Tipu 15 / 0 28 év/1.b. Espoo (Finland) 01.30 [size=-2]Helsinki / Nõi Klinika[/size]
[size=-2]60.[/size] Zsuzsi74 14 / 4 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]61.[/size] Nyúlandi 14 / 2 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 02.05 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]62.[/size] Pirus 13 / 5 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 02.06 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Mericli Metin)
[size=-2]63.[/size] Miszike 13 / 5 22 év/1.b. Budapest 02.08 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]64.[/size] Norkini 12 / 3 24 év/1.b. Pécs 02.17 [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]65.[/size] Momo 10 / 2 32 év/2.b. Albertirsa 03.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]</FONT></FONT></pre>

sasha+Gabibaba

Kép
sasha

Owlet,
Szia! Kösz, hogy olyan szépeket írtál rólunk... Kép

Kataa,
Biztosan szuper lesz a 3D ultrahang!
Nekem még arrébb van az utolsó nap, de akkor amúgy is lesz egy céges banzáj - talán az utolsó. (Emiatt a tervezettnél egy nappal tovább dolgozom, aug. 28-ig). Kaja, pia, plusz a fönök bejelenti, hogy mindenki repül, mint a vadliba... Persze ez nem tuti, de nagyon valoszinü.
Neked nagyon jó pihenést és készülödést otthon, és nézz be hozzánk sokszor!
Éjszakai pisilés ügyben nem tudok neked semmi biztatót mondani Kép

Bmary, Bringa, Csics,
Húzzatok bele!!!!!

Üdv:
Zita
34
parazita

Orsoly, Miszike,

Mi volt tegnap az elõadáson? És mi lesz a következõ témája?

Csík, Owett,
Add meg a részletesebb adataid, Sasha tündéri módon bevarázsolja majd a fenti táblicskuba.

Az nagyon tetszik, hogy ez elõttem lévõ 2 hétre 7 leányzó van kiírva szülésre. Akkor aztán lesz banzáj, csak tudjátok a fejeteket kapkodni. Kép

Nyulandi
14+2
nyulandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: