A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zita!
az a lényeg h. a gy.tornász volt és elkezditek a tornát, szakemberek??? :x
írtam az inviteles címemről, a freemailt nem tudom megnyitni, ha jársz erre és lesz időd küld el légyszi oda az utolsó levelet.
Vendég

Lányok,

akkor hirdetek egy talit hétfő délelőtt 10 órára nálunk. Újszegeden lakunk, a Marostői városrészben, ha valaki busszal jön, akkor a 2-es vagy a 71-essel tud jönni.

Címet, telefonszámot pü-ben tudok küldeni.

Plz jelezzetek itt, hogy ki jönne.

És csak jó idő esetén legyen tali, ha tudunk kint is lenni, mert Boldit még nem szívesen eresztem közösségbe.

Ha többeknek nem jó az időpont, akkor lehet módosítani. :D
Vendég

Sziasztok!

Dancsi: Nekünk jó a hétfői tali, Kmariannal beszéltük, valószínű nekik is jó, így mi együtt megyünk majd, de gondolom Mariann még jelentkezik itt is :)

Kinga: Örülök, hogy minden rendben nálatok :) Azért az a 3 hét nem semmi :)

Bibi. Rémes lehetett a klinikán :(

Melinda: Szép unokái vannak a szüleidnek! :)

Kisördög: Üdv itt.
Doki: Szerintem mindenki a sajátjában bízik. Valakinek ez jön be, valakinek az. Ezért nem hálás dolog dokit ajánlani. Én meg voltam/vagyok elégedve az enyémmel, legközelebb is nála szülök.
Végülis ha gondolod, írsz nekem levelet vagy pü-t, és elküldöm a dokim elérhetőségét, aztán majd látod....

Macspacs: Sajnálom a babátokat, de jön még kutyára szalonna vagy mi....biztos vagyok benne, hogy pár hónap múlva arról fogsz beszámolni, hogy hány cm és hány kg. a babád :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Tud valaki egy fuvarost, aki július 3. hetében vállalna jó áron egy költöztetést Szegedről Siófokra?
Vendég

Sziasztok!
az új tudományunk. :lol:
Kép

megyek ágyat szerelni, magasan van :shock:
Vendég

Üdv!
Kinga, megvagyunk, csak tápizunk... De egyébként édibédi. Most is alszik tíz óta. :) Igaz, biztos kifáradt, mert bent voltunk vele a városban. :)
Dancsi, mi is mehetünk? Elvileg úgy van, hogy akkor tájt eszik Peti, és aztán tudnánk menni, mert ugye utána kb. 3-4 órát nyugi van. :) A profilos e-mailemre, vagy ide privibe légyszi küldd el a címet és a számodat. Köszike.
Zozo, jó az új tudomány! :)

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi!
Mi sajnos nem tudunk menni, jelentkezünk ki a szolgáltatóktól. Már van időpontunk a Dégáztól, stb.

Zozo!
Vivi nagyon ügyike. Látom ti is forditva alkalmazzátok néha az Aventos cumit.

Zita

Kép
zitaa

Zozo!
Nem semmi Vivi tudománya!! Tündéri kiscsaj! Hát igen...ha nem rakod lentre a járóka alját,hamarosan azt veszed észre,hogy Vivi dobbant egyet és egy laza csipőmozdulattal átugrik rajta. :lol:

Exi!
Ne aggódj a tápcsi miatt..mi is azon élünk 90%-ban :( Jó hogy tavaszi babáink vannak,ugye? Jó hamar elindulhattunk velük sétálni!!

Megy valaki hétvégén a ligetben lévő koncertekre?
Mi menni szeretnénk ha nem lesz rossz idő.Kiváncsi vagyok Kitti mit fog szólni a kengurúhoz.Remélem imádni fog benne :lol:

Ma este lesz a nagy 4 hetes fürdés utáni centizés és mázsálás.Mult héten Kitti már 3 cm-el hosszabb volt mint a születési hossza. Van pár rucikánk amiket csak pelus nélkül tudnék ráadni,úgy kinőtte őket.Még szerencse hogy hallgattam rátok és nem vettem sok kisméretű rucit!! :P

Kicsit lemaradtam időközben a fejleményekről: Zsuzsófi! Sikerült lakást találnotok Pesten? Ha igen,mikor költöztök?Vagy már ott is laktok?

Mindenkinek kellemes délutánt!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zozo! Hú de ügyes kiscsajod van!:)

Dancsi! Sok mindentől függ, hogy tudunk e menni a talira, de igyekszünk.:)

Bea! Véletlenül nem volt ma de. Gréti az apukájával a Honvéd téri jáccin??Vagy nagyon melléfogtam, hogy rá gondoltam egy Gréti láttán? :lol:

Zitacicu! A lényeg, hogy most már jó kezekben lesznek. Mit jelent a feszesség, lazaság? Te hogy vetted észre, hogy vmi nem 100-as?

Kinga! Zöld graco babakocsink van, Lotti ált. a kezemet fogja. Csak azért írom, hátha összefutunk a nagy sétálásokban. :D

Exi! Ilyen sokat alszik Peti? Hiába, attól fejlődik a baba.
Enyimek is alszanak mind2en 2 óta. :) Jó a nyugi ilyenkor. :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Kinga, hát Ti csak 90%-ban éltek tápin, mi meg 99,99%-ban, szóval Ti még jól álltok!
Egyébként mi is jókat sétizünk, tegnap két órát voltam oda Petivel, nem is vettem észre. Ma meg ugye a városban voltunk, most meg hamarosan elirányolunk a Tescoba, venni kell vmi csörgőset ennek a törperősnek! :)
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Boldog szülinapot, névnapot az érintetteknek utólag is. Az elmúlt hosszú időszakban vizsgáztam, durva volt, jó túl lenni rajta.

Dávidka már mászik, 7 fogacskáját csillogtatja!!

Ricsi ételallergiás volt, tetőtől talpig kiütéses volt szegénykém hosszan. Aztán elesett a kismotorjával és a metszőfaga megsérült nagyon. A sebészeten kötöttünk ki, majd a fogklinikán. Az ügyeletes doki megkérdezte, mit mondott a gyerek: Szúró, vagy nyomó fájdalmat érez? Hát 21 hónaposan erre nem adott egzakt választ......

Kérdezném: Lazaság, feszesség, hogy állapítottad meg? Csak azért kérdem, mert olyan feszesnek érzem Dávidot, és aggódom, de eddig senki sem vette komolyan a problémát.

Puszi mindenkinek, jó újra olvasni benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv: Romy
romy1

Zozo: Nagyon ügyes a lányod...no és milyen szép...:)

Kinga: Mi Megasztár koncertre szeretnénk menni. Nem tudja valaki, előre kell megvenni a jegyeket vagy elég ott akkor? Csak attól félek, nehogy úgy járjunk hogy párszáz neadjisten pár ezer forintot bukjunk így. :( Akkor inkább megveszem előre.

Melinda: Nos, Gréti ma egész nap velem volt, úgyhogy őt nem láthattad, mert mi nem voltunk a Honvéd tér környékén sem :) Hogy a férjemet láttad e...nos...hát én nem tudok róla, hogy lenne még egy lánya, de majd rákérdezek :twisted: :lol: ....de szerintem ő dolgozott. Úgyhogy ez nem talált :)

Romy: Gyógytornász!
Nem vagytok mostanában a Kodály téri játszótéren? Mi oda járunk, jobb mint ami nálunk van.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Kinga, neeeem még nem lakunk Pesten:):( Sajna csak vmikor agusztusban tudunk költözni HA megkapjuk a hitelt (lehet megfojtanám a hitelügyintézőt ha nem kapnánk meg:))

De lakást már találtunk, le is van foglalózva, csak van rajta jelzálog, így amíg azt le nem szedi a tulaj, nem tudjuk beadni a hitelt:(

Egyébként mi is tápink éltünk az elmúlt pár hétben, de végre sikerült anyatejet találnom, így most újra csak azt kap:)

Dancsi, lehet mi is arra zavarognánk ha nem gond:) Nekem is dobsz címet? Bár emlékezetből valószínüleg odatalálnék, de azért biztos ami biztos.

Mennyi cuccos van? Komplett költözés? MErt ha nem, láttad az autónkat, abba azért elég sok minden belefér:)

Hétfőn reggel megyünk vérvételre, mindkét kicsit szúrni fogják:( Hüpp-hüpp.

Zozo, gratula a tudományhoz:) Nagy lépés ez:)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
köszönjük szépen :lol:
alig várom h. stabilan alljon, azt mikor fog???? ez így kész rémálom :shock:
a járókában sincs biztonságban, eddig ott tudtam hagyni jól elvolt , de már nem ill. elvan, feláll és utána zuhanás (lenne ha nem lennék ott)

Zita!
szerencséra önkiszolgáló rendszerben működik a cumi és ahogy esik úgy rakja a szájába :D
vettem másikat, az aventes nem tetszik. nem valami változatos, mármint a színe.

Dancsi!
mi sajna nem tudunk menni.
sikerült már új babakocsit venni?

Zsófi!
nem semmi lesz Pestre költözni, bizti megkapjátok a hitelt.
vérvétel :(

mi is voltunk mikor Vivi 2hónapos volt, alig tudták megszúrni szegényt, mikor sikerült nem jött vér :twisted:
nagy nehezen sikerült, szegény Vivi csak a szúrást nem bírta, utána elaludt.

Romy!
Ricsi :(

Kinga!
mekkora KItti?

megyek , most szunyál a csaj, addig tudok pakolászni.

milyen b.kocsit vegyek szerintetek? az eserőnyre csukhatót nem lehet 1kézzel tolni, ugye?
pedig azok könnyűek.
szeretnék egy könnyűt, ez olyan dög nehéz.
Vendég

Zsuzsófi,
köszi, de sok cuccról van szó, egy komplett költözés

Zozo
,
nekem tutira bejött a PP Aria. Nagyon szeretem. És most többet is láttam használtam a babaszobán 20 ezer Ft körüli áron, amiből még alkudni is lehet. Az esernyőseket én nem szeretem, mert nem lehet 1 kézzel tolni. AZ ARia még fektethető is, nem teljesen, de Jozsó párszor aludt is benne.

Nem, nem vettem még új kocsit. Most kicsit berágtam, csomógan tutira ígérték, hogy kell, aztán leszedtem a hirdetéseket,ők pedig eltűntek. :?
A mózest eladtam és vettem az árából egy Concord Ultimaxot Boldizsárnak. Egy az egyben kijött belőle, jó vásár volt. És ez most fontosabb volt, mint a kocsi. SZóval ha mégis elkelne a nagykocsink, majd akkor.

Talira eddig jelentkeztek:
Kinga,
Zsuzsófi,
Bea
Melinda

Kihagytam valakit?
Vendég

Dancsi!
beszéltük az Ariat, megakartam nézni élőben, de a brendonban nincs hónapok óta, ill. nem tudom most kaptak-e, lehet h. annál maradok, v. van 1brevi hasonló, a színe is szupi 30ezer körüli, csak nehezebb mint az aria.

a concord isofixes? (ha így kell írni) mennyi volt? én lehet h. römert veszek, de a brendonban olyan sincs, mármint ami nekem kellene, nem értem semmijük nincs amit én akarok :twisted:
Vendég

kérj foglalót, tudom úgyse adnának, de ez olyan tahóság h. azt mondják kell aztán nem....
ne vedd le soha hirdetést, a férjem szokta mondani, akkor van eladva ha nálam a pénz. 8)
Vendég

Exi!
Mi egyszer úgy jártunk hogy annyira elsétáltuk az időt hogy Kitti hazafelé menet megéhezett és sirdogált szegénykém amig haza nem értünk.Azóta nagyon figyelem az órát.Itthon elalszik 3-4 órákat,de a sétálásban hamarabb megéhezik.Ti nem jártatok még igy? Mi most a cserepesre megyünk ki ha felébred és megkajcsiztunk.Holnap lesz a házassági évfordulónk és venni szeretnék páromnak vmi klassz inget.

Zsuzsófi!
Biztosan megkapjátok a hitelt,utána már "csak" a költözés lesz hátra :shock:

Zozo!
Megmértük Kittit tegnap: 55 cm hosszú és 4030g. 50cm-el és 3350g-al hoztuk haza a klinikáról :D

Romy!
Hogy sikerültek a vizsgáid? Túl vagy mindegyiken? Végre lazithatsz egy kicsit :)

Timika!
Hogy vagy? Szoktál olvasni minket? Kristóf baba jól van? Gondolom ti is élvezitek a napsütést és a jóidőt!!

Dancsi!
A talira nem én jelentkeztem hanem Exi :roll: Bár ha igy felirtál,én is elgondolkodom rajta :D ,bár 10-re nem tudnék odaérni,mert akkor hozzák az ebédemet.Leghamarabb 1/2 11-re.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Melinda29.,Romy1

Ezt vhogy észreveszi az ember,mármint azt ha vmi nem stimmel.Norbinál pl.:ha háton fekszik csak az egyik oldalra tartja a fejét "kifli "formában van.Tehát arra vannak a lábai is ,mint a feje.Öltöztetéskor nem tudom a kezét kinyújtani a feszes karjai miatt.
Nikinek viszont ültetésban lóg a feje,nem nagyon akarja tartani és amin a legjobban kiakadtam hogy a cumi kiesik a szájából,mert az arcizmai is lógnak.Nem is birja rendesen becsukni a száját és ha esetleg nem esik ki a cumi akkor is nagyon cuppog mert nem nagyon birja "tartani"Olyan mint egy "rongybaba"
Nagyon ajánlom a gyógytornászt.Ha egy kicsi kétségetek is van hivjátok,mert megéri.Ha érdekel elküldöm privibeb a telefonszámot,de csak holnap ,mert ma nem leszünk itthon.
Egyébként az összes gyanújel le van irva a Dévény.hu oldalon.Nézzetek be.

Sziasztok

Kép
Kép
zitacicu2

Kinga,
Zsuzsófi
Bea
Melinda
Exi

Zozo,
Ha gondolod, gyere ki és itt nálunk meg tudod nézni az Ariát.

Nemtom, hogy isofoixes-e, azért e mellett döntöttem, mert ez az egyetlen típus, amibe Boldi korú babát bele lehet tenni és később is jó lesz még.

Kinga,
nem baj ha csak fél 11-re érsz ide :D
Vendég

Sziasztok!

Dancsi: Kamriant :)
Elvileg ő is megy, nemtom miért nem jelentkezett még itt be :)

Zozo: Amikor megtanult fölállni Gréti, akkor utána 1-2 napig volt zuhanás aztán szépen leült. Nagyon óvatosan, magától ráérzett a dologra.
Vivi tud már ülni?
Nekünk Pierre Cardin babakocsink van, esernyőrecsukható. 16ezer volt a Faktumban. Imádom. Lehet 1 kézzel tolni :) ilyen, csak kék

http://www.gyermekules.shp.hu/hpc/ws_me ... itle=PS625

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szisztok!

Mostanában megint elvagyok havazva. Tegnap egésznap bent voltunk a városba és a klinikán, rohad sokan voltak az ortopédián. De megérte ott lenni egésznap mert Zsófi csípője rendbejött, már nincs szükségünk a kockára a kábaközé. A doktor bácsival is nagyon szimpatizált, nagyokat mosolygott rá :)
És tegnap a lányom először kiszolgálta a magát a babakocsiba megfogta a cumiját és betette a szájába drága :lol: .

Jégvirág, Mariann!
Jo volt ez a kislevegőzés legközelebb viszek le szivacsot vagy plédet és akkor Zsófi is jobban ellesz. Bea : tojássárgája: Keverd össze krémsajttal vagy margarinnal (persze ha ehet már ilyeneket Gréti) estleg egy kis zöldfűszerrel és kend a kenyérre. Csak egy ötlet.

Zitacicu!
Multkor mikor hazaértünk nem müködött a lift, hát mint mondjak hál isten a férjem már itthon volt Ő huzta a babakocsit fel a 9.-re én meg Zsófit. :x Hol van az a kavicsos? Jo, hogy már van egy gyermeked mert igy biztos könnyebben észreveszed ha a minikkel valami baj van.

Kisördök!
Osztom Jégvirág véleményét, de én is tudom ajánlani a saját dokim , most ugy kb. 8 ember jutt az eszembe aki csak rá esküszik, de viszont van 3 ember aki nem járna hozzá. Ha érdekel....

Exdeus!
Akkor már jol vagy? Mikor is lesz a skoda találkozó? Még mindig menni szeretnétek? :)

ahoz képest, hogy egy hete azt mondták a tvben , hogy itt már egyhamar nem lesz meleg, most elég meleget éreztem a séta közben :lol: :lol: .

Ha valakit esetleg érdelek olcsón 45-99 ft körül bébiétel akkor szóljon. Hétvégén megyünk Pestre és valszeg elnézünk a baby outlet-be.

Üdv: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika: Köszi, védőnő is azt mondta, hogy kenyérre kenjem :) Vagy főzelékbe keverjem...amúgy ja, Liga margarinos kenyérfalatkákat szokott néha kapni a jány :) Az tejmentes vagy mi.
Egyébként én is akartam írni, hogy az a nap nekem nagyon-nagyon jó volt amikor találkoztunk. Annyira feltöltődtem. Utána még Hajnival is beszéltünk, sőt tegnap is ott voltunk, Hajni, Mariann, mi. És szerintem ma is megyünk, 4-5 körül. Gyertek le, a pokróc jó ötlet, más anyuka is hozott pokrócot és ott ücsörögtek a picikkel.

Úgy örülök, hogy ilyen szép idő van....már nagyon neki voltam keseredve a sok eső miatt...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika!
Merre van Pesten a baby outlet?
Ott minden olcsóbb?

Bea!
Hajniékkal mi van? Dorka?
Velem nem is volt jó talizni? :cry:
Zita

Kép
zitaa

Zita: Deeee, veletek is jó volt...gyertek valamikor a Kodály térre...:) És szervezzünk egy nagy minitalit :)
Hajniék jól vannak, nem szokott olvasni bennünket, de remélem elárulhatom, hogy leállamvizsgázott tegnap előtt. Dorka gyönyörűséges, okos, ügyes kislány. :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi!
köszi, lehet h. arra járok majd.
bizt.övvel köthető az autóba, v. bele kell csavarozni? én csavarosat akarok majd venni.

Bea!
Vivi nem tud ülni, még állni se nagyon, de gyakorol :lol:
jó a b.kocsi, de nehéz, nem?
igaz a PP Aria 1kg- val könnyebb csak, nekem mániám h. könnyű legyen, de a pille súlyúak, nagyon nem nekünk valók még.
Vendég

Üdv!
Egy minitaliban én is benne lennék ám (ill. mi).
Rika, skoda tali júl. 15-én lesz, és megyünk. Így, hogy tápizunk, annyira nincs nehéz dolgom, mert visszük a tápit, egy vízmelegítőt, és persze a szokásos dolgokat, és kész...
Arról nem is beszélve, hogy Peti imád kocsikázni! :D

Ági és
KépKép
exdeus

Rika!
hol van a baby outlet?
mi holnap megyünk Pestre.
Vendég

Zozo, a Soroksári úton van, 160 szám:) Mi hétfőn elhúztunk előtte, de esélyem se volt....Viszont megkérhetlek egy szivességre? Ha megtennéd hogy megnézed van-e Chicco Ponee XS Plus babakocsi (csak az érdekel aminek van lábzsákja és esővédője) van-e és mennyi? (Ha 33-nál olcsóbb, hozhatnál is :P :P :P :P :P :P )

csak akkor érdekel ha nem a barna (Nothin Hill) van:) Az Alaska szinű, meg a kék jöhetne:P Vagy piros:P Sőt rózsaszín is:P De olyat sajna nem láttam még:(

Most akarok venni, és érdekelnek az árak....

Jah itt ah onlapjuk:

http://www.megatoys.hu/

Remélem segítettem:)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Rika! Ennyiért nagyon is érdekelne bébiétel! Már ha szavatosságilag jó nekünk, mert ugye szept. 9-én leszünk hat hósak, nemigen szeretném hamarabb adni neki! De minden íz érdekelne! MIlyen fajták szoktak lenni? A pelenka is olcsóbb?
És neked is mondom hogy megnéznéd a babakocsit?

Csak ne hozzatok mindketten:P:P:P:P:P:P

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

ZSuzsófi!
köszi, ha sikerül arra járni megnézem a b.kocsit.
Vendég

sziasztok!

Babay outlet: anno mega toys : Bp. 1095 Soroksári út 160.
Én 2x voltam szerintem olcsó hely.

KépKép

KépKép
rika07

Kinga,
Zsuzsófi
Bea
Melinda
Exi
Kmariann

Talira más nem jelentkezik? Mindenkinek küldtem címet, aki kért?

Zozo,

azt hiszem, hogy övvel kell bekötni az ülést
Vendég

Pl. fhen rák: világít, zörög, csörög zenél kb. 25-30 cm 1000ft volt.
Volt babakocsi mózeskosaras 8000ft-ért.
Nestlé: banán -alma (nagyüveges) 45 ft.
2dl. alma-sárgabarack Kecskeméti 49ft. stb. szavatosságuk max félévig jó még. Mindig más van leértékelve, sok brendonos dolog is van,olyan kicsit raktáros kinézete van.

KépKép

KépKép
rika07

Jégvirág!

Megnéztétek Mariannal a másik kis játszót?

KépKép

KépKép
rika07

Rika: Még nem, de majd megnézzük :) Egyenlőre bejön nekünk a Kodály tér :) Érdekes, mert amikor még régebben sétáltunk arra, soha nem volt szimpatikus a játszótér, de így belülről meg nagyon tetszik :)

Exi: Mi szerintem jövő héten is ha szép idő lesz 4-5 körül le fogunk menni a játszótérre, gyertek :) 7-ig szoktunk maradni kb.

Zozo: Akkor nem tudom meddig lesz zuhanás. Gréti előbb ülni tanult meg, utána állt föl kapaszkodva.
Babakocsi: A több mint 9 kilós lányommal együtt simán le és föl rakom buszra, sőt cipeltem már emeleteken át is. Szerintem nem nehéz. Ki kell próbálni. Én nagyon szeretem. Ja és ma Gréti is tolta, 1 kézzel, úgy, hogy én hozzá se értem :) És Gréti szokott aludni is benne, több fokozatban dönthető...de gondolom olvastad.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
na, ma mégsem mentünk Pestre, lehet h. holnap, igazság szerint a férjem akar valamit megnézni, mi csak mint potyautas megyünk :lol: egyre jobban érdekel a baby outlet, na oda bizti elmegyek majd.,
(és viszek sok-sok lóvét )

Bea!
jó a b.kocsi, majd megnézem, mostmár nem tudom tényleg h. "teli"karosat vegyek v. ne, az esernyő azért jobb mert ha összecsukom kisebb.ja, meg igazán sajnálok rá több tízezret.

veszek Vivinek kutacsvédőt, remélem jó valamire...
esik- kel, már a járóban nem is érdekel, de minden máshol gáz,
Vendég

Szszkinga!
Egy maradt szeptemberre :x , a többi kipipálva. :D A sétálással, mi is jártunk így, azóta egy halom inni-ennivalóval indulok útnak. Ma voltunk mi is a cserin. :) Sikerült inget venni?

Zozo!
köszi. Azt mondták kinő újra a foga, így nem kell műteni (egyelőre). A todományhoz gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea!
Rendszeresen megyünlk a játszótérre. Eddig főleg az apájukkal mentek, mert én itthon savanyodtam a nyavaja könyeim közt, de most megyek én is. A múltkor összefutottunk Hajnival, és Dorka mosolygott rám, azt hittem elolvadok. Jó lenne veletek is összefutni.

:D :)

Pusz mindenkinek: Romy
romy1

Zitacicu!

Hű, nagyon-nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A telszámot nagyon megkösztönném. Az emilkém: romywolfy@freemail.hu

Üdv: Romy
romy1

Sziasztok!
Most értünk haza Pestről! Odafele kocsival mentünk vissza vonattal, a 2 gyerekkel (soha többet!!!!!!!!!!!), anyunak maradnia kell jövő hétig, én meg ma lánybúcsúra megyek, azért nem együtt jöttünk vissza!

Dancsi: Mikor is lesz a tali?Mi is mennénk a Violával ha még elférünk :oops: Címet kérek priviben :)

Remélem mindenki jól van!Én hulla vagyok, tegnap 60 fős rendezvényre főztem 3 féle főételt. De nagyon szuper volt, minden remekül sikerült, és olyan jó volt újra dolgozni! Remélem szeptembertől sikerül valami munkát találni, mert már kezdek megőőőőőrülöni itthon :lol: :lol: :lol:

Puszka
E
ceniko
Szeged

Zozo!

Kutacsvédő szerintem abszolut felesleges, nálunk Bence volt ilyen hgoy állandóan mindenhonnan leesett, és imádott a saját lábában megbotlani. Igaz a feje olyan mint a Bakony:) Mert becsontosodtak a puklik, de a sebész szerint fel fog szívódni:) És egyszer se ütötte meg a Kutacsát. Az védve van:)

Szerény véleményem szerint a lapracsukható babakocsi kisebb helyet foglal!!!!

Igaz hogy az esernyőre csukható az keskeny (kb 30 cm), de a magassága is ennyi (ha nem több) a hossza meg bőven 1 méter felett van.

Az én Graco Citisportom összecsukva: 87*42*27
Anyu PP Ariája hoszsában még kisebb volt. Talás 75*50*30 de ez sacc, ennél Biztos nem több. Ha nem akarsz túl sokat költeni rá, keress használtan ezek közül egyett:

PP Aria
Graco Citisport,
Chicco Ponee
Brevi Grillo (talán)
Ezek azér is jobbak az esrnyőkocsiknál, mert könnyebb tolni, kisebb a súlyuk, merev és vízszintes az ülőrészük, ezért egyenes háttal ül benne a gyerek, fokozatmentesen dönthetők (szemben az esernyőkocsik 1 nem is nagy fokozatával)
Nagyobb a kosaruk!!! Az Aria kivételével állítható a tolókar magassága.

Én nem vennék másmiylet tömegközlekedni!

Most adtam el a Citisportomat, és chicco Ponee-t fogok venni (csak azért volt a csere, mert kell az esővédő és a lábzsák, mely csak ehhez van gyárilag)

Ariánk is volt, anya azt szerette jobban, mert szélesebb a tolókarja, de szerintem nagyon ingatag.....én a citisportot imádtam..

Remélem segítettem.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi!
köszi a b.kocsis infókat. sokat segítettél.
Dancsival már beszétük h. a PPAria nagyon jó.
a Brevi Grillo a színe mitt tetszik, de a PPA könnyebb mint az, igaz drágább is, én nem nagyon tömegközlekedik, inkább autó.

addig fogok gondolkozni h. a végén nem veszek.
még etetőszékünk sincs, először PP-t akartam, de a végén veszek egy nagyon "egyszerűt"
az fontos h. nagy tálcája legyen?????
Vendég

a kutacsvédő csak azt védi? akkor keresek egy jó kis bukósisakot :lol:
Vendég

Zozo,
Sztem neked már felesleges Prima Pappát venned, mert Vivi már ül. Én most egy nomame olcsó etetőszéket vennék, műanyagot, könnyen tisztíthatót, mint pl. az Ikeás. Tálca sztem kell. Szokott ilyen lenni a Tescoban is, pár ezer Ftért.

Biztos nem tudsz eljönni hétfőn?
Vendég

Voltunk ma a gyerekekkel a mórahalmi strandon, mindenkinek csak ajánlani tudom. A gyerekmedence tökszuper, meg a nagy csúszdás is, Jozsó teljesen meg volt vadulva a csúszdától, reggel 9-től délután 3-ig megállás nélkül csúszdázott, félelemérzet nélkül. Érdekes, itt nem zavarja, ha víz megy a fejére, bezzeg hajmosáskor.......
Vendég

Üdv!
Bea, melyik jáccón szoktatok lenni? Minden attól függ, hogy Peti hogy kel. :)
Dancsi, megnézem, hogy küldtél-e címet, de biztosan. :) Neked is írom, hogy az érkezésünk (feltéve, ha Peti nem lesz nagyon nyügibügi) attól függ, hogy őkelme mikor fog enni...
Ma eddig nagyon jó kisfiú, kivi vagyok, mi lesz este...
Puszika. Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, szegedi orvos szempontból.
Tudtok nekem valakit ajánlani? Egyenlőre még kecskemétre járok,
de szeged közelebb lenne. Egy inszemem volt, de sajnos nem sikerült.
Nagyon gondolkodom, hogy szegeden kellene folytatni.
Az sem baj, ha magán doki, csak jó legyen, és bármikor eltudjam érni.
Előre is köszönöm, jó éjt!

Kép
Kép
Ági279

Dancsi!
etetőszék: igazad van, hülyeség több tízezret "kidobni". keresek valamit ami kibírja az etetéseket.
Én tudnék menni, de Vivire hétfőn vigyáznak, ő nem tud jönni :lol:
Vendég

Alszotok???????????????????
Én nem tudok :lol:
Vendég

Dancsi!

Esetleg mi is benevezhetnénk a talira???
Egyébként van vmi játszótér féle hogy a Mátém se unatkozzon ha viszem?

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: