Ilke
Én is örülök hogy végre itt lehetek veletek újra, bár nem olyan sûrûn mint pocisan. Az az idõszak kényelmes volt, ez pedig boldog
és fárasztó. A napirend nálunk egyenlõre etetés, alvás (anyuci is próbál aludni fejés után), etetés megint alvás stb. stb. Úgy elmegy egy nap, hogy szinte semmit sem csináltam. Sõt, szó szerint semmit csak a gyerekkel voltam elfoglalva. Tejcsi az van, nem tudom hogy soknak számít-e vagy kevésnek, a gyerekorvos szerint még nem indult be, ezért mind a két mellbõl kell hogy szopizzon. Létezik hogy még tényleg nem indult be? Nem tudom mi számít beindultnak. Ha akarsz nyugodtam írj emilt és kérdezz ha sok kérdésed van, rám is rámfér egy kis beszélgetés!!
Nyuszi
Hála az égnek Levivel minden rendben, 3x nézték a vércukorját, és semmi különös nincs. Az enyémet is nézték egy kétpontossal, de az eredményt elfelejtették megmondani. Igazából, most hogy tudom hogy a kisfiamnak nem lett baja nem igazán érdekel hogy az enyém jó-e vagy sem.
Igazából ha még nem indult be a tejem, akkor tudtok mondani valamit ami segít ebben. Szoptatós teát vettem, azt iszom, csak gondoltam van olyan kajcsi is esetleg, bár étvágyam az egyenlõ a nullával.
Forti és a 9 napos Levi