Katus, én "antivakarin" néven ismerem, de csak mert így maradt meg a családi legendáriumban

Balcsiparti estékre ezzel kentek be minket szüleim

óóó azok a régi szép idők!!!
jaj ma iszonyú nehéz volt a fijammal, azon kaptam magam, hogy már olyasmiket mondok, amiket a szüleim
úgymint: a sírba viszel, nooormális vagy? nem bírsz magaddal? idegrohamot kapok stb
ez egész nap azon mesterkedett, hogy csináljon olyat, amit nem kéne, szabályosan szivatott! amikor bosszankodtam, huncutul vihogott és menekült előlem, mint aki fogócskázni akar.
kezébe adtam 1 darab banánt, mesterien szétkente a frissenmosott parkettán. mivel nem volt rajta pelus, végigpisilte az egész lakást, vagy 6-7 helyen, de ez még csak hagyján. a teraszról ledobálta a játékait, ráadásul az alsó szomszéd is itthon volt

aztán meg kipacsálta a vizet, az meg csorgott le a teraszukra
az összes virágomat megtépte, földjét kiszórta, az összes lábost kirángatta a konyhaszekrényből, kiborította a szemeteseket, lerángatott mindent az asztalról, porszívót előcibálta a gardróbból, és lesöpörte vele a konyhapultot (levert egy poharat is), fakirakósát bedugta a mosógépbe (kimostam), bidécsapot kinyitotta és eláztatta a fürdőszobát, vécékefét ellopta és hurcolta végig a lakásban, miközben én kergettem
mélyhűtőt kinyitogatta (az erre szétfagyott, pedig egy hete olvasztottam, ilyen akciók miatt

)
miután ágyat húztam, lehúzott mindent a földre, ágyon ugrált, aztán fejjel előre akart lejönni onnan
mindent ledobált a fésülködőasztalról (a tükrömet is, még jó, hogy nem tört el) , az összes fiókot kirángatta, apja szekrényének kulcsát eldobta, hát kb ennyi, mindezt du. 3 és 6 között...
és úgy, hogy én közben folyamatosan a nyomában loholtam... és ha bármit is el merészeltem venni tőle, akkora ordítás meg hiszti volt!!
most megyek békében nyugodni.. nyelvkilógós szmájli