A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na hívtam a védőnőt,azt mondta,beszél ő gyerekdokival,de nyugodtan kenhetem canestennel.Már be is kentem,szerintem tuti gomba,mert viszketett is....Na most hívott a védőnő közben,hogy azt mondta a gyerekdoki,hogy betadine oldattal mossam le,ha az megszáradt,kenhetem a canestennel.Remélem ez segít.:roll:

Gyöngyi-De ez nagyon fáj.Neked is viszketett?Ha igen próbáld ki te is ezket.Ha simán fáj az igénybevételtől,akkor is vigyázz,mert kisebesedhet.Arra pedig nagyon jó: a baby love-nak van mellbimbósebesedésre kenőcse,szuper.(dm-ben kapható)
Vendég

Babci: bocsi, akkor ez mégsem az, nekem nem szokott viszketni, csak cicizés után ég egy kicsit, majd elmúlik. Remélem rendbe jösz, drukkolok

Babetta: legközelebb eléírom, hogy sírós sztori :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Babci: Most nézem, utólag is boldog 4 hós fordulót :lol:

Mamacka: Gyertek minden képpen, ne csak fényképen lássuk Áronbabát, meg aztán mi lesz a fényképezés oktatással? :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi-Köszi! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Ági vagyok!Hetek óta olvaslak titeket.Nagyon aranyosak vagytok.A babák pedig gyönyörűek!Én május 1-én lettem édesanya,Fannika 3170gr-al és 56 cm-el jött a világra.
Bea80 köszi a választ!Lehet már nagyon kómás voltam az este azért nem jött össze elsőre!
Én kézzel fejek,mert a kézi mellszívó nem jött be,gépit meg nem próbáltam még.Érdemes lenne?Elég a tejem a babának,és naponta 2,5dl le tudok fagyasztani.Ez lehetne több is ha megpróbálnám a gépit?
Vendég

Szia Boscó!!Üdv köztünk,írj gyakran te is magatokról,és rakj képet a kis pöttömcsajról :wink: :lol: 2,5 dl a hűtőbe??Az jó sok,gratula a sok tejcsihez.

Mellszívó:Nekem van 2:Aventes kézi,elektromos Madela Electric Mini,én mikor fejtem nagy ritkán(úgy érzem pont annyi a tejem,mint amennyi Lilinek kell),akkor a kézivel fejtem,de szerintem a gépi erősebben szív csak nagyon hangos,azzal pl. megoldhatatlan a fejés,ha a baba alszik,mert,ha az ember másik helyiségben csinálja,akkor meg a babókát nem lehet,hallani,ha nyekeregne.
Vendég

Jaaa,az elején,mikor hazajöttünk a kórházból és a két cicim két sziklatömbhöz volt hasonló,akkor nagyon jó szolgálatot tett az elektromos,mert Lilike még gyakorlatlan volt és féltem,hogy gyuszi lesz,mert nehezen is indult.Nekem a kórházban is állandóan fejnem kellett,mert hozták rám a frászt,hogy nem engednek haza,ha begyullad(iszonyt csomós és kemény volt :? ) :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bea,Vanillka:köszi,lekopp már nem fáj,kicsit még érzékeny,de a lényeg hogy nem gyulladt be,és már nem sir rajta a csajszim,tegnap párszor előfordult,kis lusta,nem szeret dolgozni a tejcsiért :D :D

Persze van újabb kérdésem,bár volt már róla szó,de nem irtam fel,milyen napvédőt kentek a babáitokra?

Pgyöngyi:hogy álltok a kiságyban alvással?
Mi majdhogynem úgyanúgy,bhová leteszem alszik,ha a kiságyba teszem szem kipattan.

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard: Lassan 2 hete, hogy alszik a kiságyban, azt hiszem én nagyobb gondott csináltam a beszoktatásból mint a Lili. Egyszer csak letettem, kis fenék rázás, cumival kombinálva és elaludt. Jó sírdogált vagy 10 percig azt is azért mert hasra raktam, de végig mellette voltam és nyugtatgattam. Ma már ott tartunk, hogy ha nagyon elfárad napközben el tud aludni magától is. Persze van olyan is (mint pl. a tegnap este), hogy be kell vetnem a hajszárítót.

Cory: A Lili nem nagyon akar enni a bal cicimből, a jobbot meg kapásból elfogadja, a Liza is ezt csinálja (csak mert írtad, hogy előbb-utóbb 1 cicizni fogtok)? Mondjuk érdekes, mert éjjel meg simán kiszívja a balt is.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok Lányok!

Évi!
Igazán szép kislányod van!

Vanillka!
Nem lehet, hogy rossz a mérleg? Én is ki voltam egy kicsit akadva két hete, mert nem volt meg az "elvárt" mennyiség. A következő héten megvolt, aztán most megint nem. Az én kölkömön nem látszik meg, hogy kevesebbet evett, szerintem a tiéden se. Egyébként csak pár nappal idősebb Alizka, mint Tündi, és a súly az majdnem ugyanaz. És az én lánykámat nagy babának tartja a gyerekorvos!

Nancsika!
Ha jól látom tiszta apja ez a gyerek!

Mamacka!
Csodálatos képek!

Boscó!
Üdv itt! Szerintem elég ennyi tejcsit lefejni. Miért szeretnél többet?

Az éjszaka 7 órát aludt a lánykám először, utána meg 3 és felet. :D :D :D Viszont az egyik cicim csomósra dagadt, úgy vettem észre, hogy nem bírtam oldalra fordulni. Úgyhogy reggel gyorsan lefejtem, szinte erőlködés nélkül (kézi szívóval) lejött egy deci. Aztán még Tündibündi reggelizett belőle. Viszont most volt először, hogy a mellszívótól beindult a másikban a tejleadó reflex (asszem így hívják).

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok,

Köszi mindenkinek a nyugtatást, bár bevallom, hogy még mindig nem vagyok 100%-ig nyugodt :(

Cory: nem volt beteg, és hosszra sem nőtt. Reggel elmentünk a gyerekdokihoz, de épp szabin van, csak az asszisztens volt ott. Lemázsáltuk a csajt, és ma reggel az ő mérlegük közel másfél órával kaja után, és egy nagy adag kaki után 5500 g-ot mutatott. Na ez már valamivel jobb, dehát ugye nem akkor mértük, amikor szoktuk, és a körülmények is mások voltak. Ő is nyugtatott, meg ahogy ránézett Alizra, mondta, hogy nincs ennek a gyereknek semmi baja. Akkor kell aggódni, ha a nemhízás mellé nyűgösség meg bágyadtság társulna, mert akkor az jelzi, hogy valami baja van.
Meg azt mondta, hogy lehet, hoyg a nagy meleg miatt nem éhes annyira, és kevesebbet eszik. Nem tudom ... Az biztos, hogy jövő csütörtökön remegő lábakkal fogok a mérleg előtt állni :(

Évi, Gyöngyi: Látjátok, nekem hiába második gyerek, ugyanúgy kétségbe tudok esni, mintha első lenne. Teljesen új és más dolgokat produkál, mint anno Vince.

Reggel egyébként lemértem a második kajálást (az első hajnali 3/4 4-kor volt, akkor nem volt ingerenciám hozzá), szegény gyereket tömtem a tejjel, aminek meg is lett az eredménye, kétszer akkorát bukott, hogy cserélhettem le a ruhámat, plusz falat, lepedőt és padlót pucoltam. Mindezek után maradt szegénykémben 150 g, de hiába próbáltam még rábeszélni egy kis hamira, teljesen stresszben volt a cici láttán. :( Hajnalban szerintem többet evett, ami benne is maradt, reggel volt is zöld kaki a pelusban :?

Babcika: jobbulást neked :) Szörnyű, hoyg ezek a cicigondok még ennyi idő elteltével is előjönnek :(

Pilchard: örülök, hogy nálad javult a helyzet :)

Mamacka: a képek szenzációsak, mint mindig. Nekem a popósak tetszenek a legjobban :)

Jah ... ma délelőtt kilövettük a csajszi fülét. Azt mondta a kozmetikus, hogy ha jó helyre lövik, akkor nem érint akupunktúrás pontot. Hát remélem, hogy jó helyre lőtte, mindenesetre nagyon csajszis lett :) Üvöltés az volt, de szerintem inkább csak a nagy csattanástól ijedt meg. Azóta se piszkálja, szerintem nem is tűnik fel neki, hogy van valami a fülében. Apát viszont nagyon megviselte, mind a két lövés utáni sírásnál majdnem elbőgte magát. Nem győzte utána tutujgatni a lányát, még a kezemből is kikapta. :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szelivi: nem tudom, hoyg rossz-e a mérleg, ha rajtam múlna, már az lenne, mert tuti földhöz vágtam volna tegnap :( Csak hát kölcsönzős, így inkább uralkodtam magamon :? Háromszor is rátettem egyébként az este, de mindig ugyanazt mutatta a dög :evil:

Amúgy még azon filózom, hogy lehet-e az az ok, hogy aranyabogaram a 2800-as születési súlyáról közel 3 hónap alatt feltornázta magát ennnyire, és most visszafogja magát??? :?: :?: :?:

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
babcika: Ha egyszer eladnád a mellszívót, az elektromosat, gondolj rám.Amúgy nem kell már Cerazette???

Pilchard: Én a Hawaian Tropic 50 faktorosával kenem.Ár-mennyiség-minőség tekintetében szerintem ez a legjobb.

Mi két hete csináltattunk fülbevalót, hagyományos módon.Nálunk is Apukát viselte meg a legjobban, jó messzire ment, ne is hallja a sírást.Babácska ordított, aztán mikor felvettem elaludt, és utána mosolyogva ébredt.Azóta sem volt vele gond
bea80

Mamacka, Nancsika, Évi[color=orange]
Naggyon jók a képek!! :P
[/color]

Olyan szép idő van ma, gyönyörű péntek délután, kisfiam alszik folyamatosan, ki van takarítva, én meg ahelyett hogy élvezném a semmittevést, bejelentkeztem [color=red]fogorvoshoz. én úgy de úgy félek... :? :( :? :oops: [/color]

El is felejtettem írni, hogy voltunk a kórházban 3 hós kontrollon Márkkal, minden ok volt, csak azon voltam kiakadva, hogy ők ki voltak akadva :) hogy a kisfiam, nem eszik a tejen kívül semmit, és még gyümi levet sem adok neki. :twisted:
Ja és közölte a dokinő, mikor látta hogy hasról gyorsan visszafordúlt Márk a hátára, hogy nem kéne. :?
Meg hogy nagyon (túl?) értelmesen néz, más 6 hósan nem érdeklődik így a világra. Apa teljesen kiakadt, majdnem beszólt, de inkább aztán kiment a rendelőből. :)

A.
Vendég

Sziasztok!!!!

Olllyan meleg lesz holnap, hogy csak na...... :lol:

Babcika, kösz a vesekő együttérzést, de már túlvagyok rajta(az elsőn), áprl. végén volt.Ma voltam ponta az urológusnál, évente mehetek majd vissza kontrollra, uh-ra, stb.Megkaptam a diétát is, sok víz, no borsó, brokkoli,cékla spenót, bab,CSOKI!!!!!!
Aztán napi 3 littyó víz, de azt amúgy is megvan :wink:
Calciumot ihatok, inkább az oxálsav tartalmúakat kell mellőzni, úgyhogy akkor lehet maradok a calc.sandoz pezsgőtablinál :wink:

Ági, Bea üdv.itt nektek!!! :D
Bea, nekem van egy Medela mini electric mellszívóm, vadiúj, egyetlenegyszer használtam, de még tejjel sem érintkezett szinte, mert volt egy csomóm nekem is, és ahogy elkezdte szívni a gép, majd bekakiltam úgy fájt, és nem csináltam tovább.Inkább ráraktam Natasát, az se volt kellemes, de legalább ő kiszívta a csomót.Igaz,egy napig tartott.Ha gondold, és kell neked, akkor elbótolhatjuk :)

Babetta, nem egyedül megyek kocsival, úgy visznek be a fiúk, aztán majd elütik valahol az időt, amíg én tracsizok veletek :roll:
Ugyanmá, én meg az autópálya :oops: !!!!!
Pedig jövő héten meglesz az új autócskám, és majd meglátogatlak téged is !!!!!

Most megyek, lejárt a mosógép, kiszedem a cuccokat, aztán visszajövök :wink:

Pilchard, én vichy 30-as gyereknapozót használok, de létezik ebből 60-as faktorú is.

vas

Vali-150 gr. buki után?az nem is kevés,Lilinek ez már rekord számba megy,amitől úgy elájul,hogy ajaj. :lol: Nagyon is lehet szerintem az,amit mondasz,hogy most tartalékra kapcsolt Alizka.Ne aggódj már,mert a frászt hozod rám. :wink: Mit csinálnál az én helyemben?Én kiugranék a bőrömből,ha Lili 5,5 kg lenne így 4 hónaposan. :roll: Persze mindenki a saját gondja és gyerkőce miatt stresszel. Ugye,én sem gondoltam volna,hogy enyi "rutin" után kijöhet ijen dögség.Védőnő szerinte a meleg idő rásegít.Passz!

Bea-Azt hiszem most nem kell Cerazette,mert ugye kapok 2 levelet és kitudja 2 hónap múlva lesz-e még szopi(Persze mindenképpen akarom,hogy legyen),de nekem csak szopi alattra ajánlotta a dokim.Ha félrerakod,akkor 2 hónap múlva jelentkezem.A mellszívót nem hiszem,hogy eladom egyelőre,hátha kell a második babónál is.Lehe,hogy addigra annyi tejem lesz,hogy elárasztom a házat és muszáj lesz fejnem.De,ha mégis, rád gondolok először.Egyébként jó drága (18000)volt,ahhoz képest,hogy alig használtam. :? (Na ez most nem célzás volt,hogy tudd mire számíthatsz :lol: :lol: )
Vendég

Vali: a súlyduplázás környékén le szoktak lassulni a gyerkők a hízással. Nem mind, de sokan.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Alina, nem semmi, hogy milyen orvosok vannak, jó lehetett, ahogy apuci kivonul a rendelőből. :wink:
Egyébként én is ezt a fogamzásgátló módszert akarom kipróbálni, amiről írtál,Az én dokim véleménye szerint is jó, de azért még várjunk fél évet a felrakással(elvileg lehet 6 héttel szülés után, de ő nem rakja fel, csak később).
Én már több gyereket nem akarok, így nekem teljesen jó lenne.
Meg állítólag a menstruáció is tök minimális lesz tőle, el is maradhat.
Hát az se hiányozna túlzottan.
A fémspiráltól én is tartok egy kicsit, azt nem tudom bevállalnám-e.

Vali, gratula a fülbevalóhoz!!! :D
Mi még várunk vele egy kicsit(pár évet :wink: )
vas

Szerintem Natasa se szopizott soha 150-et.Akárhányszor megmértem( a napokban)100-nál többet nem evett.
Aztán visszaraktam cicire, és 40-el kevesebbet mutatott a mérleg :lol: :lol:
Visszafújta bele a tejet, lehet:shock: :lol:
Úgyhogy inkább ilyenekkel nem idegesítem magam, és inkább nem mérem a kajákat :wink:
vas

Ildi-Sajnálom a diétát.Én még nem hallottam kőképző csokiről,úgyhogy azt azért ne hagyd el!! :wink: A -40 gr. nálunk is előfordult :twisted: Én sem mérem már,csak néha kilövök egy szopit és azt megmérem.Lili is 100-at szopizott fél 1-kor,2 órával az előtte lévő szopi után :wink: Szerintem tényleg nem eszik keveset.De rengeteget kakil most,mint újszülött korában,majd minden szopi után.Hiába tömöm,kijön belőle. :roll:
Vendég

Cory: tényleg, erre nem is gondoltam, pedig már volt róla szó. Köszi. Akkor remélem, hogy emiatt fogta vissza a gyarapodást. Most már biztonságban érzi magát, nem fél tőle, hogy el fog fogyni :lol: :lol:

Amúgy most már lenyugodtam. Kicist lestresszelt a dolog, de már túltettem magam rajta. A dokit meg is fogom kérdezni, hogy meddig kell még méricskélni. Eddig olyan jó volt, hoyg nem idegesítettem magam a mérleggel, ezután sincs szándékomban.
Szerencsére a dokibácsink eddig sem nagyon foglalkozott a száraz adatokkal, ő inkább a gyereket nézi, nem a mérleget. A védőnőt meg 2 hónapja nem is láttam. Pár hete felhívtam, kérdeztem tőle valamit, akkor azt mondta, majd fog jönni, de azóta sincs hír róla. Nekem nem igazán hiányzik ...

Ildi: Nem ehetsz csokit???? :( Szegény Te :( Azért a csokin kívül más édesség nem tilos, ugye?
A Vichy 30-ast Natasánál is használod, vagy azzal csak a fiúkat kened?
Én pont ma kérdeztem, hogy ilyen pici babáknak van-e valami gyógyszertári kutyulmáz, de azt mondták, hogy nincs, és ezek közül a forgalomban lévő naptejek közül használjunk valamit. Még én sem tudom, hogy melyik lenne a legjobb ...

Alina: Ilyen hülye dokik is vannak??? Hát azon, hogy túl értelmesen néz ... totál kiakadtam. Egyszerűen nem jó ezeknek semmi, ami nem tankönyv szerint van :( Hátha nem lesz többé "szerencsétek" ehhez a dokinőhöz.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Alizka nekem is fújhatna vissza valamit, na nem tejet, azt nem sajnálom tőle, de nem bánnám, ha legalább ekkorának megmaradna a cickóm :lol: Meg apa se kergetne el a háztól :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
vanillka

Babcika, annyira nem kell ám sajnálni, nem eszek se babot, se spenótot, sóskát, céklát.Igaz, a brokkolit szeretem, ettem is abból sokat, borsó nélkül is kibírom, de a csokit sajnos nem hagyhatom el :wink:
Létszükségem!!!!
Terhesség alatt nem sokat ettem, nem akartam nagyon elhízni, de most bepótolom 8)
Inkább kibírok még egy vesegörcsöt, mithogy kiiktassam az életemből :roll: :wink: :lol:

Natasa se eszik szerintem túl sokat egyszerre, de tegnap meg 9-szer evett, és ha 9-szer csak a 100-at eszi, az tök jó.
Ma is már túlvagyunk 5 kaján.
Éjjel is kétszer kelt enni.Van , mikor csak egyszer ébred.

És neki is 4 napja van kakaija minden nap.Volt, mikor 6-7 nap is kimaradt.Ki ért ezt?????
vas

Lányok: csak simán a plédre rakjuk majd a babákat holnap?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: pléd + textilpelus szerintem. No azért ne lópokróc legyen :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Én viszek egy nagy plédet, meg egy kicsit Natasának, azt a nagyra rakom rá :lol:

Történt velem ma egy tök ciki jelenet.
Mielőtt délelőtt elindultunk a dolgunkra, megszoptattam Natasát.
Elmentünk a bankba, aztán az urológushoz(pasi), aztán a boltba kajáért, taxival jöttünk- mentünk(pasik voltak a sofőrök)
Ezt csak azért jegyzem meg, mert lehet, hoyg ők észrevették, amit én csak itthon :wink:
Képzeljétek, szoptatás után nem csatoltam vissza a szoptatós melltartó csatját a helyére, és fél cickóm csak úgy szabadon volt, a mellen lévő rész a cicim alá volt lecsúszva :lol: (na, azért a póló ott volt felette)
Úgy röhögtem, mikor észrevettem, elmentem így emberek közé, hogy fél csöcsöm lógott ki a melltartóból.Ha valaki jobban megnézett simán észrevehette.
Akkora barom vagyok!!!!! :shock: :lol:
vas

Ildi: ismét jót röhögtem :) Bocsi :)
Belőled már filmet lehetne készíteni, annyi érdekes és izgalmas dolog történt már veled :) Tudom, neked nem annyira vicces, bocsi.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali,egész nyugodtan :lol: :lol:

Téynleg , azzal kellett volna kezdenem, hogy "van egy jó Vaslidis sztorim!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
vas

Szia Bea! Üdv itt! :lol:
A mi babáink majdnem egyidősek.
Fogamzásgátlás: nekünk csak a gumi jöhet szóba. Hormontartalmút nem szedhetek, spirált meg nem akarok!
Mellszívó: nekem csak kézi van úgyhogy nem tudom jobb e a gépi.
Kérünk képet!

Boscó Ági, szia! :lol: Vettél már új hűtőt a sok tejnek? :lol: Gratulálok hozzá és minden elismerésem. Én lusta vagyok fejni.

Könnycsatorna mosás: azt hiszem újra menni kell. Most még jobban váladékozik, mint eddig. :cry:

Tali: szerintem nem megyünk. :cry: Most meg nagyon meleg lett. Nekünk az autóút összesen kb 5 óra lenne. A gyerök addig megfőne. A klímát nem akarom használni, mert azt vettem észre hogy az nagyon nem jó a kis szemének. Sajnálom, úgy találkoztam volna veletek. :cry:

Vali :lol:
Szemészeten mi a Hetényibe voltunk Dr Paxi Kláránál. Ismered? Ha jól emlékszem te szolnoki voltál.

Ma voltunk a 4 hós oltáson és méretkőzni. Hááát a drágám 65centi és 7200gr. :lol:

Fényvédő: én nem használok, mert nem viszem a gyereket napra.

Babcika :lol:
Jobban vagy már?

Ildi :lol:
Így már én is jártam. Csak én egy csajjal álltam le beszélgetni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: sajnálom, hogy nem sikerült elsőre :( Ismerni nem ismerem a dokinőt, de róla csak jókat hallottam, és ha jól emlékszem elég felkapott is.
Gratula a szép fejlődéshez :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

HelloCsajok!!!

Na, már Debrecenből jelentkezem, üdv innen mindenkinek (télleg debreceni nincs közöttünk???).

Hűű Vasildi! Már megint hozod a formád!! :D

Petri! Melyik nap voltál a földhiviben? Mert anyósom csak kedden volt szabim! De ő olyan főnök féle ott, nem tudom ad-e ki térképeket. :(

Csúnya dolog, de megnyugodtam, hgy más is olyan parás kaja ügyileg. Én bevallomk most megint méregetek kajálást, megnyugtat, ha tudom, hogy na jól éreztem most kajált rendesen. Kell a visszaigazolás még. :(

Amúgy BABCIKÁNAK üzenem, hogy a KALCIUM bika tejcsinálónak bizonyult nálam... Tegnap ittam egyet reggel,meg este és éjjel arra ébredtem, hogy szétdurrannak a melleim. :D Neki is álltam fejni hajnali fél 4-kor. :) De jobb így, mert gondolom jobban is jön a tejcsi és Pötyi többet is eszik.

Itt Debrecenben gyönyörű idő van ma, kánikula. A szüleimnek nagy kertes háza van, Pötyi most éppen a rózsalugas alatt bundizik. Furcsa, mert a melegtől teljesen ki van dőlve, ma még egy huzamban nem volt ébren óránál tovább... :D

Gondolok rátok holnap!!! Csináljatok képeket!!!

Puszi mindenkinek:

Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Teszek fel pár képet az új satyónkban :)
Remélem sikerül, nem vagyok valami gyakorlott képfeltöltő :?
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
vanillka

Bartika, és szolnoki vagyok és a párom debreceni. Szal fordított a felállás, mint nálatok :) Mi asszem jövő héten megyünk Db-be ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, de cuki :D

Perti, sajnálom Timi szemét :cry:
Most újból mmegcsinálják?
Szegényke!!

Barti, jó pihit anyukádéknál!!! :D
Hát, igen, hozom a formám :wink: :shock:

Még én se kentem be Natasát egyszre se, hiszen még én se vittem a napra, de azt hiszem holnap muszáj lesz.

Na, most megiszok én is egy kalciumot(nem hinném, hogy gondom lesz tőle), hiszen a doki is azt mondta, hogy kalciumra szükség van.
Akkor adjunk neki!!!!!
vas

Ildi: Jó a sztori :lol: . Én meg múltkor (jó 1 hónapja) kimentem sétálni a gyerkőccel és a melltartóba tejgyűjtőt raktam (akkor még folyt a tejem). Félúton elkezdett sírni a babó, kivettem, megnyugtattam, visszatettem a kocsiba. Utána leálltam beszélgetni pár csajszival. Mikor haza értem vettem észre, hogy a tejgyűjtőből kifolyt a tej amikor lehajoltam a Lilit kivenni. Szóval így mentem hazáig és észre se vettem, hogy csurom tej a pólom. Azóta nincsenek ilyen gondjaim.

Kép

Kép
pgyöngyi

Ildi-Majd behaltam a röhögéstől. :lol: :lol: :lol: :lol:

Petri
-Nagyon sajnálom a kis szeme miatt Timit,viszont gyönyörű méretei vannak.Na ha most elkezdenék hasonlítgatni a lányaink között: a 3 nap eltérés ellenére mekkora a súlykülönbség,akkor ugorhatnék is ki az ablakon :cry: De nem hasonlítgatok!! :wink: Háát még egyelőre nem jobb,de legalább szopik között nem fáj,csak közben,de már le is kezeltem,csak ez a mosogatás lesz macerás... :?

Bartika-Hurrá,hurrá!!!! :lol: :lol:

Vali-Tündér a csajszi a sapiban. :lol: Ilyen kengurus rugink nekünk is van!!! :wink: :lol:

Naptej-Mi sem használunk.Általába estefelé megyünk csak ki,mert vagy esik az eső,vagy kánikula van :twisted: Én nem kockáztatom meg,hogy napszúrást kapva,leégve,leizzadva támolyogjunk haza.Lehet,hogy lusta is vagyok.Estefelé viszont olyan jól esik,mindig fagyiznuk egyet Anyummal. :wink: :lol:

HAJRÁ KÁLCIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Alina!
Szerintem egy-két orvos nem teljesen normális. Olyan, hogy túl értelmes gyerek nincs. Értelmileg pláne nem lehet visszafogni egy babát. Ha okos, hát okos! Kell a mai világban egy-két Einstein! :D

Vas Ildi!
Hogyé pízé lehet venni a Vichy naptejet?
Én még csak a melltartóbetétet felejtettem el egyszer betenni. Egyszercsak azt vettem észre, hogy fázik a cicim.

Vanillka!
Nekünk a gyerekorvos babáknak kifejezetten a vichy-t ajánlja. Egyébként én magamat szoktam kenni ha el nem felejtem Avonos gyereknaptejjel. A gyerekemre nem kenném. Ő egyébként állandóan árnyékban van. Mindig forgatom a babakocsit jobbra-balra. Sokszor csak húzom magam után, mert arra a két percre nem fordítom át a tolókart, az emberek meg hülyének néznek.

Babcika!
Sajnálom a cicifájást. Jobbulást!

Kép
szelivi

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat. :D

Sajna nem biztos, hogy holnap tudunk menni. Hanna már éjjel óta nyűgös, szinte óránként kér enni (kivéve,amikor 4 órát egyben lealudt) és most 37,5 a hőemelkedése. :( Remélem most tud pihizni egy picit, de ha nem javul, akkor kihagyjuk a holnapot. :(:(

Majd még üzenek reggel, hogy mi van!

Ildi!
:D Imádom a történeteidet!! :D

Gyöngyi!
Te se vagy semmi. :D

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!
Nekem a férjem Debreceni!laktunk is ott egy ideig.
Küldök képeket Kép Kép Kép Kép Kép
bea80

Eszti: Gyógymanók Hannának. Reméljük, csak a nagy meleg miatt van hőemelkedése. Sajnálnám ha nem jönnél, ki fog belém lelket önteni?

Bea: Édes a kisfiad, igazi kis nőcsábász :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

pgyöngyi: Öjavascript:emoticon(':lol:')
Laughingrülök, ha tetszik, viszont kislány, úgyhogy remélem nem nőcsábászjavascript:emoticon(':lol:')
Laughingjavascript:emoticon(':lol:')
Laughingjavascript:emoticon(':lol:')
Laughing
Zavaró lehet a kék póló, legközelebb nőcis képeket küldök.De legalább jót nevettem.javascript:emoticon(':wink:')
Wink
bea80

Miért írt mindenfélét agépem az alakok mellé?segítség!!!!
bea80

Bea: Helyesbítek: édes a kislányod, igazi vagány kiscsaj.
Nem tudom miért ír ilyeneket a gép
Én múltkor ráadtam a lányomra kék színű rugdalozót, anyósom megsértődött rajta. Gondoltam magamba, nem tök mindegy mit adok rá? mert volt már rá példa, hogy tök rózsaszínben volt és megkérdezték, hogy kisfiú-e. Bocsika, többet nem nézem be :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok

Üdv itt Bea :)

Akkor reggel még mindenki jelezzen oké!!
Szerintettek nem lesz túl meleg? Szerintem Levi meg fog főni, velem együtt a kocsiba. Lehet, hogy a végén letilt a család. :( Már nagyon mondogatják.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Aranyosak a babák :P

Babcika
Hogy van a cicid? :(

Anita, Angi mi van veletek?

Annácska holnap?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

A lilypie-ról hogy raktátok ide ezeket az édi csikokat a babákkal?
bea80

Babcika:próbáltam képet felrakni,de a gépem nem engedi,mert 600*600-ast enged a rendszer,az én képeim meg 1000*770-esek.Esetleg tud valaki ötletet adni mi van ilyenkor?Nem akarok én többet fejni,csak arra gondoltam ha nem kézzel dikicselném még lehet több is lenne.De ennek is nagyon nagyon örülök!Szépen fejlődik tőle Babucikánk,már 4kg 80-at nyom a kis drága,és reggelire bekapta a 120-at!Még most is a hasáért sír,pedig általában ilyenkor már alszik.De egyik nap sem olyan mint a többi!

Vanillka:A fülbelövéstől én is nagyon félek hogy hogy fogjuk viselni,igaz az még odébb van,de pont tegnap vettük meg a fülbevalót,és beszélgettünk róla hogy lövetni vagy fúratni kellene-e.Inkább lövetjük.

Tetszettek a cikis történetek!
:lol:
Petri:jó ötlet az új hűtő. :D
Vendég

Ugye holnap jó idő lesz? Ugye igen?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babetta: Ne kezd te is, hogy nem jöttök.

Nézem félszemmel a Fábryt, ez akkora hülye, ezt a sziporkát: ".......olyan gombás volt a lába, hogy amikor belerakta a tejbe, az egyből bedurant és kefir lett belőle"

Kép

Kép
pgyöngyi

Én mindenképpen megyek holnap! Azon gondolkodom, hogy viszek papucsot, mert dög meleg van, a szandim meg túl nőcis a fűhöz.

Bea!
Valaki csíkjára alul rákattintaszt, akkor elvisz a lilypie.com-ra, és ott megcsinálod a sajátodat, illetve a babáét. Aztán a középső érthetetlen kódsort bemásolod az aláírásodba a profilodnál.

Boscó!
Én a windows paint-ben kicsinyítek. A paint felső sora: kép :arrow: nyújtás, döntés :arrow: a két első értéket kell 20-20%-ra állítani.

Gyöngyi!
Én ezért nézek Fábry helyett helyszínelőset a viasaton. A hullaboncolás nekem jobban bejön. :shock:
Az én családfám nem nagyon mer beleszólni, hogy mit adok a lányomra. Viszont a múltkor tiszta kékben volt (kék sapi, body, zokni) és a postán megjegyezték, hogy milyen szép kisfiú.

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: