Anita,
húúú, el tudom képzelni milyen rossz lehet az, amikor nincs itthon veletek a párod, és azt is amikor állandóan otthon van...

Ezek a pasik! Jó, ha vannak, de az meg nem, ha állandóan!
Sötétítőket varrsz, vagy fehéret? Vagy mindkettőt? Mit értesz az alatt, hogy kiszabod? Ez nem úgy van, hogy levágják az üzletben és mittomén már csak beszegni kell?
Gabó,
hja a törlesztések... Mi "csak" 6 évre vettük a kocsit, igaz több, mint 27.000, de úgy érzem ennek sem lesz sosem vége... Már kettő és fél lement belőle.
És akkor még a ház...

De valamiben meg lakni kell, és legalább ez is a miénk, és akkor megvan a gyerek lakása is.
Dorka ma nem aludt sokat, ha fent van, akkor vagy nézegeti sokáig a csögőit, vagy sír... Alvás ma olyan kb 3-4 alkalkommal volt fél óra. Kíváncsi vagyok az éjszakára... Vagy alszik, mert álmos lesz, vagy nem, mert nyűgös lesz a nemalvástól...
Amica,
igen, a vége marha hamar elmegy.

Én is úgy éreztem 30 fölött, hogy csak úgy rohannak a hetek... És a lakás. Az mindig a nőre marad. Gábor persze többször ajánlotta, hogy majd őőő, de én másképp csinálom, nekem úgy a jó, ahogy ééén!
Erika,
én néha megnézem a szépségverseny oldalát, mert gondoltam, ha már nincs szavazás, akkor mire várnak?? Meddig tart eldönteni, hogy melyik babát válasszák?? De eddig még nem volt semmi, most mindjárt megnézem megint.