Sziasztok!
Micsudi jó hírre érkeztem!
Syry!
Tiszta szívemből gratulálok!
Remélem, hamar eléred a szeretteidet is, te kis önző!
Hát ki mással tudnál most foglalkozni??
Ezek szerint már megszabadultál a gipsztől...
Lányok!
Szégyellem magam, mert nem tudok már úgy jönni, mint rég. És persze Ti, topiklakók is duplaannyian vagytok. Szóval hiába próbálom, nem bírom követni az eseményeket.
Már gondoltam, hogy elköszönök, mert bántja a lelkiismeretem, hogy ha csak szelektálva írok, de aztán rájöttem, hogy az is több a semminél.
Teljesen elvesztem a pelus ügyben is, meg a babakocsiban is. Csak a lényeg nem maradt meg...
Szóval csak megosztottam Veletek a dilemmámat, ez legyen a legnagyobb problémám, de téllleg zavar.
De nem fontos ennyire az egész, mint amennyit írtam róla.
Évi!
De fura: most egy éve, hogy beköltöztették Dóricicát a pocidba!
És micsoda gyönyörűség lett belőle!!
Drága Mátra!
Ezt nem hiszem el, hogy mi minden történik Veled.
Ebből a gumisztori persze pech a köbön, meg minden, de Anyukáddal kapcsolatban nagyon nem értek egyet (gondolom Párod is ezzel nyúzott)! Főleg azok után, hogy múltkor Magad fejtetted ki, hogy Te vagy az első és a legfontosabb és mindenki másról le kell szakadnod.
Tudom, hogy k..va nehéz, én is végigcsináltam. De azért azt hiszem, nagyon jó úton haladsz!
Drukkolok a fogyihoz!! Remélem, sok-sok erőt ad Neked!
Remélem, már jobban vagy!
Ironram!
De gyönyörűek a srácok!
Inkább priviben írok!
Juca!
A Jóbarátok jutott eszembe a haverok elriasztásáról.
A szoptatás kérdése még nekünk csajoknak is elég intim dolog, hát még a pasiknak!
És én sem szoptatnék előttük!
Tök érthető, hogy egyedül vagy. Ettől én is félek kicsit, bár attól is, hogy majd nem lesz időm egyedül érezni magam...

Mikor költöztök? Ott tényleg jobb lesz a helyzet!
Zsúka!
Nagyon jófej a párod! Megtartjuk!
Évi79!
Nem irigyellek az após-anyós kérdés miatt. Engem is nyugtalanít a dolog, hogy hogy lesz.
Azt hiszem, az elejétől kezdve nagyon határozottnak kell lennünk.
Mondjuk nekünk talán azért könyebb, mert párommal teljesen egyetértünk, így nem lesz az, hogy mit mondtál az én anyámnak.., legalábbbis remélem.
Sok okos ötletem nincs sajnos.
Junko!
Boldogságosan szabad remélni és várni a babát!!
És tényleg jó lesz majd! A nyaralás is csak segíthet!!
Dido!
Ezek tényleg szép tüszők!
Nagyon-nagyon drukkoloK!! És még annál is jobban!
Most olvasom, hogy megfáztál!
Remélem, húzod a lóbőrt az Algopyrintől. Én is ezt javasoltam volna!
Jobbulást, de gyorsan!
Zsúka!
Neked is mennek a drukkok, a nyálkahártyádnak pedig egy kis növesztő energia!
Évi, Juca!
Legalább Apucik is tudnak vállalni valamit a teendők közül, nem?
Kíváncsi vagyok, nálunk is így lesz-e, hogy Ő jön rá a trükkökre..
Ági!
Sajnálom.
Rólunk:
Mi tök jól vagyunk, elég fáradékony vagyok, pedig itthon és az új háznál lenne mit csinálni és ötletelni is, de az alvás az első. Kicsikéimet nagyon rég láttam már (komoly 4 hete!!

), ezért néha már tűkön ülök, meg aggódgatok is, pedig semmi okom rá. Mocorognak és úgy nő a hasam, hogy ha így folytatom, tényleg bálnaszindróma lesz a vége.
Sok puszi mindenkinek:
réka