Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket, drukkokat a fiúk nevében is!
Ma görbe napom volt, a fiúk megint (1,5 hónap után) Gabi anyukájánál vannak. Egész nap vásárolgattam, elköltöttem egy csomó pénzt......
Nemrég értem csak haza.
Holnap megint megyünk a telekre, vasárnap Sildiéknél sütögetünk, szóval majd csak hétfőn leszek megint gépközelben. Pluszban hétfőn indul öcsém lakásfelújítása (itt lakik a szomszédban), ma telepakolta a lakást a cuccaival.
Előreláthatólag 2-3 hónapot is itt lesznek, mivel jóóóó nagy felújítás lesz.
Képzeljétek, Leonnak olyan jó étvágya van,akkora balhét tud kiverni a kajáért, hogy csak úgy zeng minden körülöttünk....
Kedden mentünk villamossal a városba (Nolcsi szeret BKV-ni, a kedvéért néha szoktunk) és a villamos megállóban elkezdtek közösen enni egy túró-rudit. Éppen elfogyott, mire felszálltunk, de Leon úgy elkezdett sírni, potyogtak a könnyei, mindenki azt nézte, mit csináltam a gyerekkel, hogy így bőg.
Szerencsére volt nálam keksz, rögtön megnyugodott, ha kapott. Csak gyorsan kellett adni, mert ha lassan adtam, jött az üvöltés. de szerencsére mindent szeret, a gyümölcsöt, főziket, mindent. Nem volt még olyan, amit ne evett volna meg.
Na ennyit Rólunk.
Benianyu!
Beni haláli édes a nagy kék szemeivel, meg a csodálkozó pillantásával. Beni meg milyen nagyfiúsan igyekszik a tenisz táskával.
Davallia!
Szomszéd
Panda irtó huncut a kádban
Sajna mi is meg vagyunk áldva egy hülyével, tiszta alkoholista fasiszta állat. Olyanokat mond, hogy lelövi a kutyánkat és fasírtot csinál belőle és megeteti az ő kutyájával...Nem normális a fazon.
Mea!
nagyon ügyin álldogál Lívi a járókában. Szerintem tök lányos, talán azért nézik kisfiúnak, mert jó nagy baba.
Angelani!
Édes Erhard a bilin. Ez a farmer szerelés meg nagyon király!!
Megann!
Léna annyira de annyira hasonlít Rád. Tetszik a fülbevalója.
Jucc!
Hát én nem várom meg a három éves kort a hajvágással, az bizti. Nolcsinak nincs sok haja, de 1 évesen már neki is levágtuk, mert őt zavarta. Most is mondja, hogy vágjuk le és Nolcsi szép lesz.
Leonkának sincs sok haja, de nyaralás előtt tuti, hogy lenyírjuk Neki is.
Kriszta!
Hű, de ügyik vagytok, jó gyorsan eladtátok a lakást.Merre felé költöztök?