A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ancsi!

Most kérném a segítségedet!!!!

Mindent rendesen feltöltött, viszont mikor bemásolom ide a címet, és rákkantintok, akkor nem a video jön be, hanem ugyan a Photobucket oldal, de ezt írja ki:

This file no longer exists

Most akkor mit csinálok rosszul?

Kép
kuha

Kuha.

Hű,most megfogtál.Sajnos nem tudom! :shock:
Nem tudom te hogy másoltad be,de én úgy szoktam,hogy leirom egy papirra az url cimet és ide meg bepötyögöm.
Próbáld meg igy!

ancsi26

Na, most sikerült végre!!!!

Lányok!

Ancsi segítségével végre sikerült nekem is videót készítenem, ill. feltennem ide.

Tegnap, életében először megnyírtuk Gergőt.
Annyira édes volt, fel voltam készülve, hogy majd kapálózni fog, meg dobálja magát, stb.
Persze, délután már szoktattuk egy kicsit a hajnyíró hangjához, úgyhogy azzal már nem volt baj.
De szegénykém olyan szívszorító látványt nyújtott, amikor nyírtuk...Sad

Csak ült a lavórban, és zokogott. Nem kapálózott, nem rángatta a fejét, csak zokogott, míg az Apja nyírta, és nézett rám kérlelően, mintha az mondaná: Mikor hagyjátok már abba?

Na, erről teszek Nektek fel most videot!

http://s69.photobucket.com/albums/i59/K ... rsjmpg.flv

Kép
kuha

Éljen-éljen!!
Jaj,Kuha ez annyira édes.Nagyon ügyesen viselte Gergő!!És milyen aranyos ahogy az apukájára néz!
Teljesen elérzékenyültem!! :oops:

Na akkor én is rakok egy hétvégi videót!
Fiúk,szemeket becsukni!! :D :lol:

http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... ABA604.flv

ancsi26

Ancsi!

LEhet, hogy én bénázok, de most a Te videódat nem bírtam megnyitni

Ezt írja ki:

The page you are requesting cannot be found
You may find more results by using AND, NOT, OR terms in your query.

Kép
kuha

Na, így már okés, meg is néztem Melikét!

Nagyon vagány! Annyira bírom, mikor ilyen kis meztelenül bóklásznak!
És látom, az újság nálatok is nagy sláger!!!

Kép
kuha

Barbi, azóta már sütöttem megint palacsintát, és abból is kb kettőt ettem meg. Épp tegnap adtam oda a barátnőmnek, hogy vigye el a gyerekeinek.
Szegény Nolcsi, a végén ki kell venni a manduláját? :(

Davallia, hülye szomszéd! Csak Veletek van baja, vagy másokkal is?

Kuha, én a fényképezőn tudom levágni a videó végét, ha túl hosszú. Sajnos programot én se találtam.
Pedig tuti van.
Jaj, Kuha, szegény Gergő! Sztem rocker szeretett volna maradni, és hosszú hajra vágyott. Milyen kis szolidan sír, Zita teli torokból üvölt. :lol:

Ancsi, Melike aranyosan berreg és bababázik!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Vagyunk mi is, csak még javába megy a térkövezés és így nem nagyon tudok napközben jönni.
Esténként meg apát ünnepeljük még.

Azért rakok fel egy képet, hogy ne felejtsetek el minket (legalább is a nagyobbik fiamat és a menyemet, a kicsi még mindig folyamatosan alszik, úgyhogy nem igazán lehet fényképezni):

Csokoládé vanília, nyal az egész família:
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Tünde
8 fognál megálltunk egyelőre :roll:
Majd szólok, ha jön a folytatás :lol: A nyál mondjuk ezerrel ömlik Marci szájából.

Majola
De aranyos vagy :oops: Tudod a terhességnél a hányás olyan volt, hogy nem volt más választásam. De azért egyre többször sírtam ám tehetetlenségemben.
A virrasztások meg pont, hogy a gyengeségemet bizonyítják. Egyszerűen lelkiismeretfurdalásom van, ha tudom hogy mellettem elhallgat és én mégsem veszem magam mellé. Tiszta gáz. Pedig tgudom, hogy nem lesz ez így jó. És a fáradtságtól én is hárpia leszek. Sajnos. Apával. Úgy kell neki, miért nem segít! :lol: többet...

Davailla
És a rendőrség mivel bíztatott?

Kuha
Szegény Gergő...Nagyon ügyes volt.

Barbi
Micsoda falánkság! :o A paliból én is kérnék. Imádom!
Nolcsinak drukk!

Prüntyi
Nagyon édes Tündike :)
Szerintem egyszerűen szokatlan még neki a nagyobb darabb étel. Irritálhatja még a torkát.

Ancsi
Melike nagyon aranyos:)

Sildike
A fagyizó szerelmesekből képeslapot kéne készíteni annyira jópofa:)

KÉpzeljétek mostanában együtt ebédelünk Marcival.Elég aranyosan zajlik ez az evés. Ahogy előkerül az én kajám elkezd koldulni Marci és Dani (a cica) is:) Így általában három felé osztom az ebédemet. Azért, hogy Marci ebédje is fogyjon úgy cselezek, hogy kanalazok az ő kajájából és egy kicsi husit vagy sajtot ráteszek az enyémből:) Kis szélhámos.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hello! :) :)

Csak bekukk és gyors visszaolvasás. Egy két dologra emlékszem is. :)

Tegnap és tegnap előtt sokat csavarogtunk, végre jó az idő. Ma eperdzsemet teszünk el Anyukámmal. Remélem, finom lesz. :) :) :)

Kuha, Ancsi,
Megnéztem a videókat! Meztelen Melike és kopi Gergő nagyon édesek! :) :) :) Gergő tényleg nagyon hősiesen tűrte, Dani is balhézott volna. Mondjuk erre nem fog sor kerülni, mert nálunk még jó sokáig nem lesz hajnyírás!
Az újság(tépés) nálunk is menő! :)

Barbi,
Remélem, minden oké lesz Noel mandulájával. Zöld szörnyként is aranyos kisfiú. Leon is tényleg nagyot nőtt. A medencében is nagyon édesek, ahogy együtt játszanak. :) :)

Annamami
Ti is nagyon szépek vagytok! :) A pipacsos kép nekem is nagyon tetszik. :)

Hari,
Sajnos még lesz sok-sok esés, karcolás, kék-zöld foltok. Dani is foltosodik. Beniről nem is beszélve, aki szintén az oviban szerzi, mint Ayse Lilije. :)

Sildike,
Fagyievő szerelmesek. :) Tényleg képeslapi.:)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Csodálkozó kétfogú Dani (ami látszik, mert már 6 van)
Kép

Teniszező Benó
Kép

Mit nekem reszelt alma? Ide vele egészben! :)
Kép

benianyu

Davallia,
Szörnyű lehet egy ilyen idióta szomszéd mellett lakni! Remélem, vér nem fog folyni és mégis tesznek valamit!!!

Juci,
Ez az együttkajálás jópofa lehet! :)

benianyu

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a babák a képeken! És a videókon is!

Davallia!
Ez a szomszédos ügy borzasztó. Amikor otthon laktam anyuékkal, nekünk is volt egy alkesz szomszédunk, az is sokszor ordibált mikor felöntött, de az csak úgy mindenkivel ok nélkül, meg ostorral csattogtatott, meg kergette a szomszéd lányokat. Na és a rendőrség hozzá állása sem semmi.

Prüntyi!
Én is akartam már Boginak 8 hónapos kortól adható bébiételt, de én alapból túl darabosnak találtam és összeturmixoltam. Már akartam kérdezni, hogy mikortól lehet darabosabb kaját adni. Azt mondták, hogy ha már van több foga, Boginak van négy de mind alul.
Ha almát adok neki egészben meghámozva azt tök jól le tudja darálni az alsó fogsorával.

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Sziasztok! Bocsi, hogy csak így beállítok, de nem tudtam megállni... :oops: :lol: Ezek a képek... :lol:

Benianyu
Beni kitől örökölte ezeket a hatalmas kék szemeket??? :D Iszonyat jó az a közeli kép! :lol:
szilbee

davallia

Tök jó!!! Ez egy igazi spoiler... Tisztára mint az RPG fórumán. lol :lol: :lol: :mrgreen:
szilbee

Jesszusom lányok, ti ilyeneket is adtok, hogy egész alma, virsli, kenyér...én úgy félek, hogy nagyobbat lenyammog, vagy lerág és félrenyeli!

Szilvi, nekünk 6 fogunk van, de még nem igazán használja!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok

Nagyon édes Gergő, hogy tűrte pityeregve:)

Melike is tündéri!:)

Én meg teszek fel egy állós képet Líviről.

Amúgy Csajok szerintetek nagyon kisfiús Lívike????

mindneki annak nézi, még rózsaszínben is:(
Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Húú lányok, már milyen rég voltam :cry:

Még visszafogadtok :?: :roll:

Növögetünk, "rosszalkodunk" :wink: :lol:

Remélem, mindenki jól van, visszaolvasni sajnos nem megy, de igyekszem lassan visszakapcsolódni.
A képek mind Gyönyörűek :P
Kihagytam vagy 2 hetet, pedig nem is nyaraltunk (sajnos).
A konyha még mindig nem teljes, de használható.
Szóval a mosogatógép jól működik, ezerrel használjuk :D
Legalább ez a meló leesett a vállamról.

Teszek azért fel 1-2 képet, hogy emlékezzetek ki is írogat ide :shock:

Millió Puszi!
Jó Éjt!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Szilbee,
Köszi a bókot! :) :) :) A kisebbik fiam Dani, csak a nickemet még akkor csináltam, mikor ő még a pocakban volt és csak Beni, a bátyus volt nekem. Lehet, hogy át kellene írni BeniDanianyura, de már mindenki megszokta így. Egyébként nekem van kék szemem és mindkét fiúnak kék lett. :) :) :)

Mea,
Nagyon édes Lívi a kiságyban állva. :) :) Szerintem nem annyira fiús!
Aki egy rózsaszínbe öltözött babára azt gondolja, hogy fiú, hát????

benianyu

Mea,
Még azt akartam írni, hogy Benit nagyon sokszor kislánynak nézték, mert gyűrűs hullámos haja volt pici korában. Pedig fiús színű ruhákba öltöztettem. :)

benianyu

Davallia,
Tök jót röhögtem a titkosíráson! :)

benianyu

Kép
Rágjuk csak szét az orrszívót.
Kép
Apa, látod milyen szépen bilizem?
Kép
Na majd én megszerelem ezt a bilit :wink:
Kép

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Helló!

Na csak gyors bekukk!!!!Mert szaladok az életem után....

Davallia!

Fogadjunk te azért szurkolsz hogy zebrás legyek :lol: :lol: :lol: 8) :lol: 8)
Ki kell hogy ábrándítsalak...tegnap megint teszteltem egyet, negatív, dokit felhívtam, pénteken megyek hozzá, megnéz uh-n, hogy mi a pálya.... :? :? :? :?
Remélem rákos azért nem vagyok.... :( :( :(

Ayse!
Lehet hogy igazad van...mégis meg kell barátkoznom a gyógyszer gondolatával....?? legalábbis egy időre??? :( :(
Na majd dokibácsi megmondja....bár nagyon nem örülnék ennek a megoldásnak... :( :(

Hari!
Könnyekig meghatott a kicsi süni esete :cry: :cry: :cry: :cry:
Hogy nektek milyen jó szívetek van...... :) :) :)
Monjuk én is megmentettem volna a sünit...
Viszont irgum-burgum hogy nincs kép a sünikéről.. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
És cicmic??????????????????????????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?:

Benianyu!

Látom ám a kis ámuldozót....
Zöldalmás cuki... :) :)

Prüntyi!
Ne izgulj, Léna dettó ez volt...ma már fal mident.....próbálni kell, ha nagyon nem megy én is összebotmixereztem Lénának...de aztán következő etetésnél megint próbáltam....
kb 3-4 hét alatt hozzászokott......
Fel a fejjel..menni fog :) :) :) :)

Léna:
Ma voltunk dokinéninél agyhártya gyulladás elleni II. szurin.
Léna 7800 gramm és 67 cm....
Hozzuk a formánkat...kis filigránok vagyunk még mindig...pedig van ám combi... :oops: :oops: :oops: , mégsem mutat a mérgleg sokat...
Ruhából meg már a 80-asokat hordjuk, van már 86 os is, úgyhogy nem értem a 67 centit...mindegy...

Na megyek még kicsit gályázni...

Pusz:Megann

Kép

Kép
megann

Na jóóóóóóóóóó itt egy Léna.....

Nézzétek...újabban tigriskedik, így felhúzza az orrát a kis pimasz.....a kis huncut...... :lol: :lol: :lol:
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Ja és Mea!

Dehogy fiús....vegyenek föl szemüveget.... :lol: :lol: :lol: :lol:

M

Kép

Kép
megann

Húha, mit látnak szemeim:
Kép
Na odakúszom és megnézem milyen finom dolgokat tett bele apa.
Kép
Apa! Kiborult!
Kép
Anya, nem én voltam :lol:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150313402.65.jpg
[/img]
csak segítek felállítani
Kép

Bocsi a helyfoglalásért!
Úgyis ritkán jövünk!

Jó Éjt!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Mea!

Gyönyörű és Igazán Lányos Lívike!
Szerintem is küld el az embereket szakrendelésre :twisted:

Na én teljesen kikelek magamból, amikor egy ilyen farmeres sötétkék szerkóban megkérdezik, hogy kislány vagy kisfiú?
Pedig a véleményem szerint Erhard tök fiús, de az is lehet, hogy elfogult vagyok :lol:

Ó, most látom, hogy nem tett fel egy képet a babanet.
Nem baj, gondolom elegetek van belőlünk :lol:

Megann!
Mindig is bírtam a dumád :lol: :P
Emlékszem a kürtöskalácsos hozzászólásodra is :)
Ízlett Lénának?
Erhard még mindig Imádja a szépséges kék szemeit :roll: :oops:

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Mea
Leventémnél is megkérdzete egy nő, hogy kislány?? :shock: Sötétkék sapka és melegítőfelső volt rajta, valamint kék gatya... :lol: :lol:

Egyébként szerintem egy darabig keverni is fogják a nemeket, amíg meg nem nő a hajuk, a lánykáknak.

Benianyu
Nagyon trükkösek vagytok...! :lol: Jól bedőletem a cselnek! :lol: De azért nem mentesít az alól, hogy olvasnom tudnom kéne. :oops: :oops: :lol:
szilbee

Angelani!

Köszi :)

Csak Neked:
Kürtöskalács bejött, de van ennél sokkal jobb is....._
Mivel lakziban voltunk Szabolcs megyében, keresztül mentünk Heves-Borsod-Hajdú megyén és a Hajdúságban az ut mentén több helyi gazdálkodó kiviszi a juhtermékeit árulni...
Na jól bevásároltunk hazafelé jövet...jó kis juhsajti(aminek már csak a fele ért haza, mert ott helyben a kocsiban elkezdük harapdálni apával...), no meg a gomolya...
Na a lényeg, hogy Lénának is bejött ám a juhsajti...szinte hisztizett. hogy rágjak már gyorsabban neki darabokat..... :lol: :lol: :lol: :lol: , ja és apa jól elette Léna elől az utolsó darabot.... :evil: :evil: :evil: Le is csesztem apát, hogy felette Léna rágcsálnivalóját.... :( :( :(
Páratlanul finom volt...kár hogy 2 nap alatt befaltuk az egászet...

M.

Kép

Kép
megann

Angelani!

Na meg ez a farmeros szerkó a fiadon...........olyan vagány, hogy tyűűűűűűűűűűha, még én is megfodulok a fiad után, nem hogy a lányom........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann!
Pussssz! :P :wink: :lol:

Lányok!

Nagyjából visszanézelődtem, csak közben Erhard megébredt és visszaaltattam.

Tudom, lefutott téma, de kellene valami nagy segítség nekünk!
Erhard nagyon rossz alvó :cry:
De komolyan, már a harmadik éjszakát nyafogta végig és látni rajta, hogy szenved.
Homeo bogyó és kúp sem segít (fogzásra) és a panadol baby sem :(
Meg utál is aludni szerintem (nappal), mert nagyon nehezen alszik el. Egyszerűen egyedül meg el sem alszik már.
Tudtok valami jó tippet?
Hallottam többféle könyvről, de azok mind ezrekbe kerülnek és most tényleg nincs rá keret és ha meg be sem jön, akkor meg kidobtam az ablakon a pénzt. Ahelyett mást vehettem volna neki.

Valaki segítsen!
Meg kellene tanítani egyedül elaludni, mert kifutunk az időből.
Már kényelmetlen is és szeretnék egyszer egyhuzamban legalább 4 órát aludni!

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Szép jó Reggelt!
Nálunk (újpest) SÜÜÜÜÜTTT A NAAAAAP :lol:

LAssan indulunk bevásárolni, de benéztem :)

Davallia!
Naggggyon cuki az esti fürdőzés :lol:
Megzabálom a husikáját nyammm....

Na látom, még alszanak a többiek.
Én már félig meg is főztem.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Davallia, te aztán nem vagy hiján energiának! 1-től fél 3-ig bulizni éjjel :twisted: Na jó, azt azért én is látom, hogy Panda ellenállhatatlan :)

Angelani, Erhard tényleg igazi kisfiú, azzal a huncut arcával :)
Nekem sincs könyvem, én az itteni tanácsok alapján, és a saját megérzéseim szerint tanitottam Julcsit aludni. Hagytam sirni, de úgy, hogy változó időközönként bementem hozzá (2-10 perc). Az nagyon fontos, hogy ilyenkor nem szabad kivenni az ágyból.

Mea, Livike igazi kislány! Olyan hülyeségeket mondanak az emberek! Tegnap egy barátnőm tolta Julcsit és egy férfi mondta, mennyire hasonlit rá. A barátnőmnek szőke haja, kék szeme és hosszúkás arca van, épp Julcsi ellentéte.

Megann, Léna csudaszép! Az orrfelhúzás nálunk is megy, szájcsücsöritéssel egybekötve, kismalac módjára.
Ja, és Julcsi 7900 gramm, 67 centi. Kis pöttömke. Súlyban átlagos, hosszban incifinci.

Sildike, a fagyis kép szuper!

Dani kék szeméről már nem is szólok, elég beszédes önmagában!

Ma jön apa! Éljen! Szerintem Julcsi már azt hiszi, hogy a játszótéri barátnője apukája az ő apukája is. 6 körül mindig odajön a családjához és Julcsi olyan nagy örömmel üdvözli :twisted: Tegnap rá is mászott.

KépKép

KépKép
majola

Helló!

Véletlenül van 5 percem...írok is gyorsba!

Davallia!

OK, akkor ezt túltárgyaltuk...én még tényleg nem Lénáztam ki magam.....
Majd 1-2-3 év múlva jöhet a kistesó!TALÁN!!!!!!!!!!!!!

Pénteken megyek dokihoz!
Nagyon remélem hogy minden rendben van velem.... :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Jó sok képet tettetek fel! Minden baba gyönyörű és imádnivaló, ezért csak arról a képről szólok, amiről nem esett említés:
Benin :D kifeküdtem ebben a teniszszerkóban, annyira jó kis pasi. Meg a tenisz különösen elegáns! Mi lesz így 10-15 év múlva???

Megann!
Tuti, hogy semmi baj, minden rendben lesz!

Mea!
Nyugi, Andrisra meg azt kérdezik sokszor, hogy lány???
Én meg azt válaszolom, hofy fiú, csak nagyon szép!!!

A barátnőm kisfiát is mindig lánynak nézték. A leghajmeresztőbb az volt, amikor a strandon egy szál fütyiben állt és akkor mondták, hogy jajj de szép kislány!!!! :lol: :lol: :lol:

Jucc, Penna és homeo-szakértők!Már ezerszer volt téma, de én gyarló lélek nem figyeltem oda eléggé. Andris nagyon nyügi lett a foga miatt. Ilyenkor mit kell adni és milyen adagolásban, hogyan kell a szervezetébe juttatni? Kérlek írjátok le pontosan!
Köszönöm!

Anyukám itt aludt tegnap nálunk, olyan jó volt, utálok egyedül lenni!
Ma meg már jön Apájánk.

ayse

angelani
Nálunk nagyon nehezen ment az esti altatás...nappali csicsikával még mindig gondjaink vannak. Én is hagytam sírni, bár az olyan volt, mintha a szívemet szekecével csapkodták volna. Viszont csak 2 éjszakán át tartott. Utána már magától elaludt. Tényleg nem szabad kivenni az ágyból. Én egy könyvet is olvastam hozzá, bár nem tudom a te helyzeteden mennyire segít.

Siobhan Stirling: A szülők iskolája - Az alvás

Húzós ára van, ahhoz képest az ember mennyiszer használja, így ha gondolod elküldöm fény. post. :) Több féle módszer is van benne. Olyanoknakis szól, akik nem bírják a "süket tyúk" módszert.
szilbee

Sziasztok!

Mi is állandóan egyedül vagyunk a gyerekekkel, Apa nyomja a melót ezerrel, maximum olvasni tudlak Benneteket. Most is csak gyorsan jelentkezem. Kedden a Margitszigeten voltunk, klassz volt az idő, jól elvoltak a srácok. Jó volt a hangulat, az usziból hallatszott a vízilabda zaja, és amikor jöttünk hazafelé, ömlött a szurkoló-közönség, gondolom, kezdődött egy magyar meccs :)

Képek nagyon szuperek:)

Gergő videóján én nagyon elszomorodtam, olyan szívfacsaróan hüppögött ott szegényke. Eszembe jutott, amit egy előadáson hallottam: a babáknak lehetőleg három éves korukig ne vágjuk a haját, mert ez az ő angyalhajuk, ami a kapocs az égiekkel... Én megpróbálom minél tovább meghagyni Gergő haját, de már most elég viccesen néz ki, mert elég hosszú, és neki mégsem copfozhatom be :) Amúgy nekem sántít kicsit a dolog, hiszen Gergő majdnem kopaszon született, és ami pihe volt a fején, az is inkább szőke volt, majd minden kihullott, és kicserélődött barnára. Szóval mégsem ez az első hajuk...

Ayse :) Amiért igazából billentyűzetet ragadtam: Chamomilla 15 CH, egyszerre 5 golyó egy adag, tulajdonképpen annyiszor mehet, ahányszor szükségesnek látod. Én csak bedobálom Gergő szájába, de a félrenyelés veszélye miatt inkább oldd fel egy kiskanál vízben / műanyag kanalat használj!/
Kézzel nem szabad érinteni a golyókat, és étkezés előtt és után fél órával mehet a dolog.

Megyek főzni.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Judit
Ugye jól tudom, hogy a nyálkahártyán keresztül szívódnak fel a homeo hatónyagai? vagy akkor is hatékony, ha a gyomorba kerül? :roll: Nekem mindig ez a nagy dilemmám.
szilbee

Szilvi :)
Úgy mondják, hogy elszopogatva a leghatékonyabb, de ha egyből lenyeljük, akkor is használ tudtommal.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hello! :) :) :)

Megann,
Köszi a bókot. :) TigrisLéna édes a képen! :)
Dani sem gombóc már annyira, mi is voltunk méredzkedni, pont 8 kiló és 67 centi. Csak 20 dekával több Lénánál. :) Nem lehet, hogy Léna magasabb, főleg, hogy 80-as cuccokat hordtok? Mi még 68-74-es kollekciót gyűrjük. :)
Drukk a dokihoz holnapra, biztos nem lesz semmi baj!!!!

Davallia,
Tényleg jó sok energiád van! :) Meg nem kicsit vagy netfüggő, hogy még éjjel is bekapcsolod a gépet :) :) :)
Panda nagyon édes a kádban! :)
Mi negyed 6-kor keltünk, de én gyorsan házimunkálkodtam egy kicsit, így most nincs semmi dolgom. Szóval nem sütött a nap a hasamra. :) Csak a vasaló! :)

Zsuzsa,
Köszi a bókot! Most olvasom, hogy Julcsival is hasonló súlyban és hosszban van Dani, úgyhogy most már a gombóc jelzőt tényleg hanyagolni fogjuk. :)
Éljen, hogy jön Julcsiapa haza!!! Kíváncsi vagyok, hogy mit szól a Pocaklakó nevekhez! :)

Ayse,
Hogy te mennyire kedves vagy!!! Ugye, hogy Beni nagyon jól néz ki!!! (ez egy nem elfogult anyuka szerény megjegyzése)
Nyügimentességet kívánok Andrisnak a fogzáshoz!!!

Mindjárt megyünk Jucival és Marcival sétálni. :) Aztán Beniért az oviba, ma ebéd után kell elhozni, mert az egyik óvónéni szabin van.

benianyu

Judit :)
Köszi a segítséget! Most megnyugtattál. Eddig ugyanis ezért nem adtam neki... Azt hittem így nem hat... De ezek után másként lesz. :) Jobb szeretem magamat is homeo-val kezelni.

Párom csak "csodabogyóknak" hívja őket. :lol:

Nekem a terhesség alatt is sokat segítettek... és jó lenne a csemetét, sem agyongyógyszerezni, ha nem muszály. :roll: :)
szilbee

Sziasztok!

Már megint rég nem jöttem, de nyomós okom van rá.
A héten elkelt a lakásunk. Az els vevő elvitte :D
Iszonyú szerencsénk volt. Most hevesen keresünk házat, holnap is megyünk párat megnézni.
Ha meg lesz nagyon sok intéznivaló lesz, de szíveseen végigpörgetem, mert meg lesz a kertes ház :)

A másik meg eldőlt, hogy július 2. felében megyünk Erdélybe. Útlevlet kellett csináltatni kincsinek.
Szóval nagyon felpörögtek az események.

Kincsi mászik, alig lehet utolérni.

Remélem, hogy a köv. tali már a háznál lesz :)

Puszi mindenkinek

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Benianyu, jól gondolom, hogy Dani 3 éves koráig növeszti a haját?
Sztem már az óvónéniket is nehéz lesz levakarni Danibabáról, tuti elcsábít mindenkit a szemeivel és a csodálkozó nézésével! :D

Én is adok Zitának almát, leharapja és elrágja, Ő csak a nyálát szokta félrenyelni. :)

Mea, csudaügyes Líviád! Sztem kislányos, de mi ugye nem tudunk ebben objektívek lenni, mert már ismerjük ezer éve... :D:D

Megann, nyugi! Nemtom hány éve én is bogyót szedtem, hogy rendesen megjöjjön. Most meg Apa rámnéz, aztán máris terhes leszek!
Léna sztem "idősebbnek" néz ki a koránál, legalább 1 évesnek, legalábbis az arca! Nagyon cuki és helyes, az én lányom is felhúzott orral nevet mostanság. :)

Majola, Ayse, hozzánk is ma jön haza apa! Tegnap együtt bőgtünk Zitával, hogy már mennyire hiányzik nekünk. Hülye hormonok. (Vagyis Zita bőgését is betudtam apahiánynak, mert ugye mi más baja lehetne? :D)

Jucc, Szilbee, bocs, hogy belekotty, de én azt olvastam, hogy úgy a leghatékonyabb a homeós cucc, ha a szájban olvad el, leginkább a nyelv alatt. Kisbabáknak gondolom úgy a jó, ha a lehető legkevesebb vízben oldjuk fel.
Azt nem is tudtam, hogy nem lehet kézzel hozzáérni???
És Ayse, arra számíts, hogy az első 2 nap felerősíti a tüneteket, és utána lesz jobb!

Szilbee, Te szlovákiai vagy? Az ahoj miatt kérdezem.

Bkriszta, gratulálok, hogy ilyen hamar elkelt a lakásotok, és sok sikert és kitartást kívánok a házvásárláshoz!

Babamérleg: sztem eléggé megbízhatatlanok. Amikor legutóbb mérték Zitát, az előző mérésnél kevesebbnek mérte a védőnő. Mondtam, hogy az nem lehet, mert tuti nem fogyott. Kicsit megigazítottuk, feljebb került a mérlegen, és majdnem 1! kg eltérés volt a két mérés között.
Vendég

havtünde
Á... dehogy! :lol: Csak imádom Csehországot!!!!! :lol: :lol:
szilbee

Kriszta! :) Nagyon ügyik vagytok, meg szerencsések, manapság nagyon nem megy a lakáspiac, pláne a panel! Gratulálok! Nekünk fél évbe telt, amíg eladtuk két éve a lakásunkat, és jópár hónap volt a csepeli lakásunk is négy és fél évvel ezelőtt. És irigykedem a kertesház miatt! Hol keresgéltek? Maradtok Csepelen?

Megyünk játszóra.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Köszi!!!

Kriszta!
Hajrá lakásprogram!!!

ayse

Sziasztok!

Mea!
Bogit is nézték már fiúnak, pedig ált. van rajta valami rózsaszín. Többek között anyukám 91 éves nagynénje is megkérdezte kb. egy hónapja, hogy de szép ez a gyerek fiú vagy lány?! :shock: Pedig kb 2-3 hetente látja.

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Megann!
Léna csudaszép! És milyen szép szőke haja van! Egy kicsit irigykedem a hosszú/hosszabb hajú babákra. Boginak olyan kicsi és vékony szálú haja van, most kezd csak nőni, de szerintem még a 2 éves szülinapján sem tudom majd összefogni.

Mea!
Lívia nagyon ügyesen áll. Bogi múlt hét csütörtökön mutatta be, hogy állni is tud, de azóta még nem produkálta újra.

Angelani!
Erhard is nagyon édes a képeken, nagyon huncut ahogy mosolyog.

Davallia!
Panda is nagyon édes a fürős képeken. Bogi is imád fürödni, mindig ordít ha kiveszem.

Bogi ismét fél 1-kor úgy döntött, hogy kialudta magát. De most szerencsére "csak" egy órát nyűglődött, aztán szépen elaludt.

Nagyon jó idő van! Már várom a hétvégét, megyünk haza anyukámékhoz.

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket, drukkokat a fiúk nevében is! :D

Ma görbe napom volt, a fiúk megint (1,5 hónap után) Gabi anyukájánál vannak. Egész nap vásárolgattam, elköltöttem egy csomó pénzt...... :lol: :lol:
Nemrég értem csak haza.
Holnap megint megyünk a telekre, vasárnap Sildiéknél sütögetünk, szóval majd csak hétfőn leszek megint gépközelben. Pluszban hétfőn indul öcsém lakásfelújítása (itt lakik a szomszédban), ma telepakolta a lakást a cuccaival. :roll:
Előreláthatólag 2-3 hónapot is itt lesznek, mivel jóóóó nagy felújítás lesz.

Képzeljétek, Leonnak olyan jó étvágya van,akkora balhét tud kiverni a kajáért, hogy csak úgy zeng minden körülöttünk....
Kedden mentünk villamossal a városba (Nolcsi szeret BKV-ni, a kedvéért néha szoktunk) és a villamos megállóban elkezdtek közösen enni egy túró-rudit. Éppen elfogyott, mire felszálltunk, de Leon úgy elkezdett sírni, potyogtak a könnyei, mindenki azt nézte, mit csináltam a gyerekkel, hogy így bőg.
Szerencsére volt nálam keksz, rögtön megnyugodott, ha kapott. Csak gyorsan kellett adni, mert ha lassan adtam, jött az üvöltés. de szerencsére mindent szeret, a gyümölcsöt, főziket, mindent. Nem volt még olyan, amit ne evett volna meg.

Na ennyit Rólunk.

Benianyu!
Beni haláli édes a nagy kék szemeivel, meg a csodálkozó pillantásával. Beni meg milyen nagyfiúsan igyekszik a tenisz táskával. :)

Davallia!
Szomszéd :(
Panda irtó huncut a kádban :D
Sajna mi is meg vagyunk áldva egy hülyével, tiszta alkoholista fasiszta állat. Olyanokat mond, hogy lelövi a kutyánkat és fasírtot csinál belőle és megeteti az ő kutyájával...Nem normális a fazon. :( :(

Mea!
nagyon ügyin álldogál Lívi a járókában. Szerintem tök lányos, talán azért nézik kisfiúnak, mert jó nagy baba. :D

Angelani!
Édes Erhard a bilin. Ez a farmer szerelés meg nagyon király!! 8)

Megann!
Léna annyira de annyira hasonlít Rád. Tetszik a fülbevalója. :)

Jucc!
Hát én nem várom meg a három éves kort a hajvágással, az bizti. Nolcsinak nincs sok haja, de 1 évesen már neki is levágtuk, mert őt zavarta. Most is mondja, hogy vágjuk le és Nolcsi szép lesz. :lol:
Leonkának sincs sok haja, de nyaralás előtt tuti, hogy lenyírjuk Neki is.

Kriszta!
Hű, de ügyik vagytok, jó gyorsan eladtátok a lakást.Merre felé költöztök?
:)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: