Sziasztok!
Végre itthon!
Hát folyttnám amit de. abbahagytam, visszaolvasgtom a hozzászólásokat.
Juca!
Most olvastam amit az álmodról írtál, nekem is volt olyan, hogy ufófejű volt, csápok álltak ki belőle, de mikor azt mondták(az ufók), hogy az enyém, és szoptassam meg, mert ők nem tudják

, eleget tettem anyai kötelesságemnek
Tud azért vadakat álmodni az ember, csak az a fura az egészben, hogy az érzelmek olyan valósak, és mélyek, hogy utánna egész nap bennem él, és keresem a gyerekem, hogy hol van.
Most olvastam a mai hozzámszólásodat.Úgy látom te is félreértettél, de nem akarom a témát tovább feszgetni, hosszú lenne elmagyrázni.Persze, hogy nem haragszom a véleménykülönbség miatt,ez természetes.
Narco!
Nagyon cukik a tökmagok!Örülök, hogy már jobban vagy
Én sem hagyományos gyszerre gondoltam, hanem homeopátiára, aminek nincsennek mellékhatásai, és terhesek is szedhetik.
És szerintem ne tartsd magadban a boldogságot, kiabáld szét a világnak(ha én is megtudom, hogy babát várok, biztosan így teszek

).Szerintem a többieknek erőt adhat a boldogság, mert tudják, hogy rájuk is vár valahol, és ez hajtja őket előre
Zsúka!
Nagyon szép a házatok(bárcsak nekünk is lenne már, mert uncsi az albi

)
Dido!
Bocsi hogy félreértetteed amit írni szerettem volna.A leckét nem szó szerint értettem.szerintem minden velünk történő dologból legyen az pozitív, vagy negatív, lehet következtetéseket levonni.Lehet, hogy nem azonnal, esetleg csak évek múlva.Szóval bocsi, ha megbántottalak volna,vagy bárkit is.
Mátra!
örülök, hogy azért te egy kicsit értetted amit írtam.Igen, szerncsére nem tudom milyen egy babáért hónapokig, évekig küzdeni, majd elveszíteni.Amiket írtam azok a gonolataim, nem pedig tények.
Syrynx!
Egyetértek azzal amit írtál az influenzáról.
Vetélésem még nem volt, és terhes sem voltam soha, de egyszer még gyakorlat alatt voltam bennt egy abortuszon a műtőben, és az nem volt semmi.Nem részletezem a látvány, és főleg a hangokat, de iszonyt volt, remegve jöttem ki, egész nap nem ettem. Nagyon megrázó volt!És közben az orvosok pizzát rendeltek
Hát most ennyi, át kell adnom a gépet férjuramnak
Mégegyszer bocsánat mindenkitől, akit megbántottam volna!!!
Üdv.