A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gyöngyi: a talin sétálgatunk, letelepszünk valahova, megbeszéljük hogy ne legyünk tökéletes anyák :lol:
Remélem jó idő lesz!!!

Alina: a képet elnézve tényleg nem lehet okod panaszra! :P

Mariannka: hát igen! Inkább sírjon, meg legyen nyűgös, meg ébredjen éjjel, mint hogy az élete legyen veszélyben!!!

Szelivi: látom túl sok időd van :D :lol: :P

Borcsa: akkor a talira is tudtok jönni???

Pilchard: nemrég beszéltem egy mamival, ők egy játszóházban béreltek egy helyiséget a belvárosban. ott jöttek össze.

Majd jobban utánanézek, mert ugye ősszel, télen nem lehet a városligetben baba-mama talit tartani!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mariannka: nagyon örülök, hogy ennyi aggódás után végre minden rendben Istvánkával!!!!! :) :P :) :P
tünde_szõd

Sziasztok
Hoztam képeket
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Júniusban a vendégségben be kellett gyújtani a kandallóba... :( :( :(
Kép

Budapest
Kép

Jó éjjszakát
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csajok!
Köszönöm a válaszokat a tej visszafolyásról illetve, hogy Martinnak még melletem a helye és nem a nagyiknál. Majd eljön annaki is az ideje.

Cory, Babcika,Szelivi, Alina,Petri és még sorolhatnám:
Gyönyörűek a babák. Körbenéztem más topickokban és mindenhol szépek a babócák, de nálunk csodálatosak :D

Petri:
Martin is éjszaka, ki akar forogni a kiságyból, ráadásul rácson keresztűl.
A kis keze mindig kilóg, és ahogy forog, folyamatosan beleüti az ágyrácsba. Most, azt találtam ki, hogy veszek, olyan szivacsot amit a kerékpárok vázára szoktak ráfűzni. Ezt rá tudom tenni, külön - külön a rácsokra. Nem lesz egy szép látvány, de legalább puha. Befedni pl.:fejvédővel körbe nem tudom, mert mindig ott kukkol ki.

Mariannka: Gratula az eredményhez!

Ma voltunk orthopédiai vizgálaton és minden a legnagyobb rendben. A doki is kiakadt, hogy milyen nagy Martin.

Babetta:
Én is észrevettem, hogy Martin, sokszor szopi után egyfolytában magyaráz. Valami olyasmit mondhat, hogy nemsokára jön a kaka, mert néhány perc és hatalmas vihar van a pelusban. Ő akkor is szól, ha kaka előtt akarom pelusozni. Egyszerűen nem engedi-ordít. De, mikor kijött a kaki már szabad a pálya. Kicsit olyan, mintha spórolna a pelussal. :wink:

Kajálás:
Nálam, sonkás barna kenyér + Elelvit a főmenű, lassan már három hónapja. Szóval, nem sok a vitamin. Eleve, nem sok mindent lehet enni és amit meg lehetne, azt meg nem szeretem.

Pelus:
Nekem is mindből kifolyik valahol. Kivéve a Huggies, de ebből is csak a Disney-s vált be!

Tegnap felfedezte Martin, hogy van keze. Perceken át bámulja és emelgeti a szájához. Annyira édes, én persze meg csak mulatok rajta.

Egy ma esti fotó: bár nem vagyunk Foci VB rajongók:
Kép

Szép napot

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt mindenkinek!

Nem sokat jövök erre, mert a jó idő kiszólit minket a levegőre, Bettiflame-mel és Marci babával egész délután kint vagyunk a parkban, nagyon jó.

Mi nem tudunk menni a talira, mert a jó idő leszólít minket a Balatonra, már pénteken.

Azért ti érezzétek jól magatokat, és fényképezzetek sokat, hogy legalább majd azokat nézegethessük.

Mi jól vagyunk, Bence napról napra ügyesebb és szépen fejlődik.

Tegnap a parkban volt egy Auchan-os prospektus, és június 16-tól lesz egy hétig akció, pihenőszék kapható 3800 Ft-ért, ha valakit érdekel még. :)

Puszi
Vendég

Sziasztok

Nincs nagyon időm írni mostanában, mert reggel rendrakás, főzés, aztán csavargunk az itteni kismamákkal. Délután már korán jön apa és övé a pálya. Este meg már csak olvasok, de nincs kedvem írni.

Lingelera
Mekkora most Martin? Látom ő is jó hurkás, mint az én Levim. Nem mondta a doki, hogy kicsit kevesebbet adjál neki. Nekem meg ez lett a parám, hogy nagy a gyerek. Nem gondoltam, hogy egyszer ilyenen fogok idegeskedni.

Na akkor ki jön talira? Csak, azért hogy tudjuk kire, lehet számítani?
Biztos: Tünde, Gyöngyi, Lívi, Cory, Babetta,

Lylynek szólt valaki vagy felhívjam? Mert mondta ,hogy szóljunk ha lesz tali?

Angi ,Eszti ,és a többiek, mi van veletek? Jöttök talira?

Gyöngyi dobom a masszázs képeket.Az a jó,hogy minden gyerek mást néz. :lol:

Kép

Kép

Kép

Ráadás kép
Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gyöngyi
Azért vannak ruhába ,mert a kezdésnél készültek a képek, utána már krémes a kezem és nem tudtam csinálni.

Eszti
Már meg is válaszoltad. Jó Balcsizást nektek ,én viszek fényképezőt, és csinálok sok babás képet.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt
Na hála, az égnek nem volt zűr az éjszakával

Babcika: Este lefekvés előtt kiváncsiságból ráraktam a mérlegre, hogy megnézzem reggelig mennyit eszik. 3 evés alatt produkált 160 g-ot. Mondjuk a lányzó nem sovány, nincs rosszkedve pisi-kaki van, úgyhogy nem foglalkozok vele, szóval te se méregesd többet, főleg, hogy míg az én lányom 3x-ra eszi meg azt amit a te Lilid elsőre bevág :lol:

Tünde: várom :D , 25 fokos meleget mondanak. Lehet, hogy kések egy kicsit, mert a páromnak 9-től meccse van angyalföldön és onnan hozz majd át a ligetbe. Esetleg privin áttudnád küldeni a mobilszámodat. Mondjuk a Coryé meg a Scullyxé meg van, de ha nem tudom őket elérni, jó ha meg van még valakié :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt!

Ma 3 hós oltás, persze előtte mérlegelés. Erre mit csinál ma reggel a lányom??? Kakilt. 3 napig képes volt tartogatni, de még 3 órát nem bírta volna?? A köldökénél jött ki a pelusból a cucc.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt!

Kicsit dicsekszem:Lili ma 3/4 9-ig aludt,akkor is Anyum jött hozzánk is kicsit felébresztgettük.Már félig ébren volt,csak a fal felé fordult az oldalára és az ujját szopizva pihizett még kicsit.Ja és éjel fordult 180 fokot(asszem ennyit,nem vagyok nagy matekos :oops: ) az ágyban. Tehát a feje pont ellenkező irányban volt,mint ahogy este leraktam.Hogy ezt hogy csinálja,fogalmam sincs.Persze most azon filózok,hogy így hogyan etessem,hogy kijöjjön a 7 kaja estig,mert sehogy sem sikerül,akárhogy számolok,hacsak nem etetem meg a reggeli 160 után is a másik teli ciciből már 11-kor.Ajajaj!!!

Mariannka-Hurrá-hurrá!!!!! Szörnyű a pici baba története.Vajon egyáltalán életben marad?Tényleg hálásak lehetünk az egészséges,gyönyörű babáinkért. :roll:

Mamacka-Ez a pocak?!Gyönyörű a babád!!! :P

Lingerera
-Szuper,hogy minden oké volt az orthopédián.Mi az,hogy kiakadt a doki Martinra? Martin gyönyörű!!! :lol:

Babetta-Levi is tündér!!

Gyöngyi-Lili is csak az üres pociba és teli ciciből vágja be a 160-at.Utána visszavesszük a tempót 80,90-re,később du.,estefelé meg már csak 60,70 lesz az adag.Tejcsi is kevesebb már addigra,meg az étvágy is alábbhagy,ill. telítődik a pocak.

Cory-Édi a lányod. :lol: Én is most azon filózok,hogyha holnap is 9-ig alszik a kisasszony,akkor nem tudom kétszer is megetetni mérlegelés előtt.Pedig arra számítottam,hogy "jól megtömöm" :wink: ,aztán akkor nézzen csak nagyot a védőnő. :lol: Na majd meglátjuk,mi is oltást kapunk holnap,de már a 4 hósat,remélemminden oxi lesz. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kérek 3/4 2-re egy kis drukkokat. Ugyanis ebben az időpontban mossák át Timi könnycsatonáját. :cry:
Nagyon félek... remélem kellően lefogják... nehogy megsérüljön a szeme. Itt nálunk nem lehet bent a szülő. Lehet hogy jobb is :?

A talira még nem tudom megyünk e.

bocs hogy most más nem írtam

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Babetta: Cuki a Levi baba :lol: , köszi a képeket, bár már én is rakhatnék fel ilyeneket, de nem igazán akar összejönni
Scullyx is jön

Petri: megy a drukk

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta, megyek én is, vegyél fel a listára nyugodtan :lol:
Levi bébi cuki pofa :D
Mamacka, ti is nagyon szépek vagytok!!!

Petri,, mennek a drukkok délutánra, nyugalom, minden rendben lesz, majd meglátod milyen jó lesz utána, hogy nem váladékozik többet a szeme.

Cory, jókor fosizta össze magát Liza :P , de biztos hozza a norm. súlynövekedést.
Natasát én tegnap mértem heti 15 dkg volt megint, úgyhogy nem aggódok én sem.Kajálások után nem mérem, mert csak felidegesít a mérleg, hogy fél óráig evett, és alig mutat többet a mérleg, ált.80-tól 130-ig mértem már kajálásokat, de a kedvencem, mikor visszateszem, szívja még 10-15 percig ,és semmivel se lesz több, vagy még kevesebb lesz.
Éppen ezért én csak 2-3 naponta mérem esténkét meztelenül, üres hassal. :D
Pisi mindig tök sok van, kaki van, hogy kimarad pár nap, de most 3 napja volt minden nap.

Én nem is tudom, ti hogy tudtok még kifejni egy csomó tejet, én örülök, hogy ez elég neki, ami van.

Cory, tüneményesek a gyerkőcök :D

Mariann, gratula a jó eredményhez, most már nyugalom, van, ugye???? :D

Eszti, sajnálom, hogy ti nem jöttök, de jó hétvégét a Balcsin!!!!!! :D

Borcsa, tök jó, hogy mennek le a pöttyök.
Nálunk még mindig nem jelentek meg, tehát ezt a bárányhimlőjárványt is kipipálhatom, hogy megúszták.Nem tudom mi a jobb, túllenni rajt, vagy mindig megúszni. :?:

Babcika, Natasa is ugyanígy körbefordult éjjel, mint Lili :P

na, puszkó
vas

Hú csajok, hogy én miket olvastam :evil:
Szóval tegnap kaptam egy könyvet anyóstól. A címe: Mit egyen a gyerek? Szerinte nagyon jó.
beleolvastam... ha nem ajándék lenne azt hiszem már a kukában landolt volna...
ilyenek vannak benne:
mit egyen az anya: tiltott étel nincs, igyon sok tejet legalább napi 1 litert, napi 1-2 tojás...cigi, alkohol,kávé kis mennyiségben fogyasztható ugyanúgy mint terhesség alatt...
3 óránkénti szoptatás..
elválasztás: gümivel kezdjük...2-3 hónapos kor körül..
Egy kis ellentmondást is ír a könyv:
A jól szopó csecsemő nem kíván külön folyadékot.
Teát még az újszülött csecsemő is kaphat. Sőt!
ilyen érdekességet írnak......
De reklámoznak benne olyan bébiételt is amit már KÉTHETES kortó ajánlják.

Mostmár kíváncsi leszek anyós mikor drukkol elő a hozzátáplálással.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: Remélem az én rokonságom nem fedezi fel ezt a könyvet. Én majd a Stáhl-ét akarom megvenni, ha betöltöttük a 6 hót. Vélemény?

Vasárnap leegyeztettem a pappal a keresztelőt. Júli 23-án lesz, mondtam neki, hogy készüljön, hogy a Lili végig fogja üvölteni, mert nagyon anyás tud lenni, és nem biztos, hogy a keresztszülők kezében el lesz. Erre azt mondta az atya, hogy nem muszáj a keresztszülőknek fogni, nyugodtan lehet az én kezemben is. Összeírtam a vendégeket 41-en leszünk (mint egy kislagzi). Nem tudom miért írtam ezt most le :)

Cory: Minden képpen jelentkezz, mi lett a mérlegelés eredménye. Drukk a szurihoz

Kép

Kép
pgyöngyi

MEgjöttem :) Liza mindent alulmúlt hízásban. 5360g. Ez 210g 2 hét alatt. De a dokink megnyugtatott, hogy ez teljesen okés. És egyébként is Liza majd kicsattan :) Tegnap megbeszéltük, hogy a múltkori láz meg sikítós sírások miatt adjak még itthon egy fél Germicid C-t neki. Adtam 10-kor. A nyugtató hatására a lányom 11-kor simán vörösre üvöltötte a fejét. Dokinő röhögve kérdezte, hogy tuti beadtam-e :)
Most alszik. De elég nyugtalan.

cory
Budapest

Na 1/4 12-ig tudtam várni a kajáltatással,mert már nagyon fájt a cicim. :shock: Fejni nem akartam azért a fél óráért,amit még ki lehetett volna bírni.Úgy ébresztettem fel Lilkót,most megint beszopizott 170-et,persze ettől megint jól beájult szegénykém.Akárhogy számolok ma csak 6 kajcsi lesz :cry: másfél óránként nem akarom már tömni,így is dugig van a szentem.

Ildi-Ezek a lányok úgy látszik pörögnek éjel :lol: :lol: Csak féltem,hogy beveri a fejét a rácsba,nekünk nincs védőnk,de lehet,hogy szereznem kellene egyet. :roll:

Petri
-Nagyon szorítok,szerintem is jobb,hogy nem mész be.Még gondolni is rossz rá,nem ám végignézni.Kitartás,és tényleg gondolj arra,hogy ezentúl jobb lesz Timibabának!!!Mikori ez a könyv??1970-es kiadású talán :?: Két hetes kortól bébiétel,Jézusom,hol élnek,akik megírnak egy ilyen könyvet???????Vigyázni kell az ilyen elveket valló anyóspajtikkal.Szerencséra én megúsztam :roll:

Cory-Na mi volt a mérlegelésen?Megjöttetek??Remélem nem szólt be megint a doki,vagy a védőnő. :roll:

Rakok képet Mini Liliről(aki már látta ezeket a télieknél,bocsika)
Az új haverral Bumival:
Kép
Ja Buminyusziból kettő is van :lol:
Kép
És most így szunyál 170 ml tejcsi után Bumival:
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mariannka!
Gratulálok a jó eredményhez!

Tünde!
Ezek csak gyerekkori emlékek, egy SICC nevű könyvből vannak.

Petri!
Drukkolok, hogy minden simán menjen a könnycsatornamosáson. A könyvet ajándék - nem ajándék, én kidobnám.

Tegnap este kb tíztől fél ötig aludt a lánykám, akkor az alternatív alvási pozíciója miatt megfordítottam és felébredt. A piros "rajz" az eredeti pozíciót jelöli. Bocsi, hogy a gyerek majdnem kimaradt, de sötét volt.

Kép

MA így aludt a kocsiban.
Kép

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Petri:Most ébredtem fel drukk...drukkk....drukkk. Remélem nem késtem le, bocsi :)

Babcika: Nagyon szép a lányod, igazi Lili :D . Az enyém dél óta alszik, ha felkell lehet, hogy le :D m :D rem mennyit hammol (na most kapok a Corytól :) )

Cory: Jó, hogy túl vagytok a szurin, most megint nem kell egy hónapig izgulni. Liza majd csak megnyugszik, nálunk tegnap volt nyugtalan alvás.

Kép

Kép
pgyöngyi

Livi: bocsi, téged kihagytalak.Tündi-bündi Tündi baba :) . Igazi kis artista lesz :) . Lehet, hogy írtad már, de jöttök szombaton?

Kép

Kép
pgyöngyi

Petri!

Én is nagyon drukkoltam ám, nem felejettetem el! Hogy viseltétek?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babcika!

Lili tündéri kislány! Olyan édesen alszik, meg tudnám dögönyözni!

Mariannka!

Szuper, hogy minden renben Istvánkával! Ennyi aggódás után már nagyon jól jön a jó hír :)

Mamacka!

A fotóitok megint extra jól sikerültek. Áron baba a manósapijában zaválnivaló :D

Era!

Martin is zép baba, és milyen nagy! Édes lehet, ajogy nézi a kezét. Az én picim is hosszú ideig képes csodálni... És hogy bandzsít rá :D

Babetta!

Jó lehet a masszázs, nekünk sajnos ez nagyon messze van :( Még a kispestiben reménykedem azért.

Szelivi!

Vándorlós csajszi édes lehet :D Klassz babakocsit vettetek, tényleg jól elfér benne Tündi baba, és látom a lelki szemeimmel a sütit a lábainál :D :D :D

Remélem senkit nem hagytam ki...

Az én lányom extra alvókája elromlott. Persze még így se lehet okom panaszra :D Eddig kétszer aludt egy nap, egyszer 3-4 órát, és egyszer felet. Aztán elkezdte egyik napról a másikra, hogy szintén kétszer alszik, de már csak félórát, esetleg egy órát. Kb. hetente váltogatja a kis szokásait, mire az egyiket megszoknám, és tudnék előre tervezni egy napot, addigra változtat valamin. Érdekes, a tojáshéj még a hátsóján van, de már "szokásai" vannak :D Kis tündérem...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Teszek képet Dóricicámról, ha nem baj

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Megjöttünk. Köszönöm a drukkokat! Megvolt az eredménye. Timi egy kicsit sírdogált de nem volt annyira vészes. Én rosszabra számítottam. Ja és nem mertem otthagyni végignéztem.
Az autóban rögtön elaludt most pedig ezerrel magyaráz a játszószőnyegén. :lol:
Most még kapott szemcseppet de elvileg rendben lesz minden. Nagyon ritkán meg kell ismételni ezt a beavatkozást...remélem nála nem kell.

Ja a könyv friss kiadás. Dr valaki írta (a másik szobában van a könyv) a diplomáját biztos az ecseri piacon vette

most megyek mert megkezdődött a meccs.

Dóri baba gyönyörú :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Babcika: Megmértem, bát ne tettem volna. 3 órás alvás és 20 perces szopi után 60g :(

Petri: Ügyik vagytok :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi-Köszi!!Te rég raktál már képet Lilidről!!Képet,képet akarunk!!!!! :wink: :lol: :P :lol: Lili is az előbb(4-kor),séta után 60-at evett,de ettől is úgy bealudt,azóta is szunyál.Mondjuk az előtt meg 100-at.Szerintem nem gáz ez a 60,én már elfogadtam,mert egyáltalán nem üvölt,hogy még enne,enne.Ha ő jelezné,hogy kevés neki,akkor keserednék el,de erre nálunk még nem nagyon volt példa,sőőőt.Ha már méregeted,akkor mérj meg egy egész napot és kérdezz rá a dokinál,akkor megnyugszol.Ha meg van egy bizonyos napi mennyiség,akkor nem kell aggódni.Így csak idegesíted magad és még kevesebb lesz a tejcsi.Tudod ezt nem szabad.Próbáld ki a kálcium pezsgő tabblettát,nekem nagyon bevált,azóta,mióta iszom,azóta szopik Lili reggelente 160,170-et.120,130 volt a reggeli adag 2 hete,mikor kezdtem mérni.Jó biztos ő is megnövelte magának az adagot,de szerintem megéri a próbát :!: :!:

Évi-Köszi neked is,hát tényleg elég nehéz visszatartani az embernek a dögönyözhetnékjét!!! :lol: Dorci nagyon édes,szépséges,tündérkirálylány!Ez a farmerszerkó?! :lol: :P :lol: :P

Petri-Hurrá,hurrá!!Bátor vagy,hogy bementél.Holnap nekünk oltás,én attól is rettegek!!!:cry:
Vendég

Lányok nagyon cukik a csajok!

Petri
Nagyon durva volt?

Mariann
Örülök ,hogy minden oké.
Ti jöttök szombaton?

Gyöngyi
Ne kezdj el idegeskedni! Mindjárt szombat és Coryék megnyugtatnak.

Ildi
Ti ketten jöttök vagy öten?

Akik jönnek
Tünde, Lívi, Gyöngyi, Cory, Babetta, Ildi, Sullyx,

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

petri, az én kisfiam is állandóan vándorol. Volt hogy keresztben találtam meg az ágyon, teljsesen befedte a takaró. Néztem nagyot mikor reggel bementem, hogy hol a gyerek. :) De volt olyan is hogy a kiságy végében találtam meg, kitúrta a spongyabobos kedvenc labdáját, és a plüss könyvét. :D

Úgy irigykedem a tali miatt. Sajnos itt a környéken alig van babás ismerős, jó lett voln ennyi aranyos baba meg persze mama közt lenni. :) De a párom legénybucsúra megy este és pihenni akar, nekem megy egyedül messze van Pest. 70km. Na meg én csak nemrég csapódtam ide, nem is ismerek senkit. Ti már mindannyian ismeritek egymást?

Alina, nagyon aranyos a kisfiad :)

Mariannka, jó hogy minden rendben van. :) Nagyon rossz lehetett olyan pici babát látni, szegényke. :( Amikor Domiik lekerült a koraszülött osztályra, volt ott egy kisbaba, ő 2 kiló alatt volt. Dominik óiásnak tűnt a maga 3600 kilójával.

mamacka, nagyon jók a képek! Nagyon profi:) És milyen formás Áron baba! :)

Era, aranyos Martin! :)

Babetta, tök jók a masszázsos képek! Sajnos itt a környéken nincs sehol ilyesmi :(

pgyöngyi, nekünk július 22-én lesz, igaz nem keresztelő, hanem névadó. Mi is 40-en leszünk, remélem jó idő lesz mert akkor kint is lehetünk a kertben. Különben majd egymás nyakába ülnek. :D

babcika, nagyon szép a kislányod :)

szelivi, Tünde is tündéri :)

Évi, Dóri is aranyos! Nagyon csinos a szerkója! :)

petri, ügyes a kislányod!!

Mi ma egész délelőtt pakoltunk, holnap kezdik a festést, olyan a lakás mintha bombát robbantottak volna. :) Még az ágyunk is élére van álltítva, így ma a kismanóval alszunk a szobájában. Szerencse hogy ott már ki van festve.

Mindenkinek szép estét!

faby

Gyöngyi!
Megyek! Semmiképpen ki nem hagynám a talit! Nekem is kellenek a "hasonszőrű" anyukák okosságai!

Évi!
Az én lányom nappal negyedórákat alszik!

Petri!
Gratulálok a mosáshoz. Én is bent maradtam volna. A babának biztosan sokat jelentett, hogy bent voltál, még ha nem is tudja mondani.

Tegnap kész lett az ekcéma-kenőcsünk. Állítólag be kéne neki fognia a ruhát, takarót, pelust, mindent. Nekünk semmit nem fogott be. Ma felhívtam a védőnőt, hogy ilyenkor mi van? Azt mondta, hogy lehet, hogy kevés jódot tettek bele. Én meg be vagyok tojva, hogy mi van, ha összecserélték valaki más kenőcsével.

És amit már megint vagy háromszor elfelejtettem írni: nagyon szépek a babák! Jöhet még ezerrel kép!

Kép
szelivi

Faby!
Nem ismeri itt mindenki a másikat, de sokan ismerik egymást. Én pl egy csomó mindenkinek tudom a nevét (az internetest), aztán egy csomó mindenkinek emékszem az arcára, de a kettőt nem nagyon tudom összekapcsolni. Pedig már voltam két talin. Hiába, a kor meg az évek! :D

Kép
szelivi

Sziasztok!

A talira mi is megyünk Hannával. :)

Alig várom, hogy lássam a törpéket. :):)

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Na gyűlik a nép szombatra :lol: .
Bartikáról tud valaki valamit? Nagyon eltünt

Babci: Mindjárt dobok képet, csak még ki kell olvasnom a gépből, aminek az eleme persze pont most merűlt le.

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Jó rég írtam, olvasni se nagyon tudlak benneteket....hiába jövő héten szóbeli van:)

Na meg a lakás papírjai után rohangászunk, meg bútorokat keresünk (most épp olcsó és szupi ülőgarnitúrát kajtatok)

És most épp babakocsilázban égek, nagoyn vágyom egy Graco Quattro Tourra:)

Kata jól megpöndült, jövő héten viszem oltásra meg méretni, de szerintem 6 g felett van. hiába, végre ehet amennyit akar:)

Viszont azóta, hogy hízott nem nagoyn emelgeti a fejét, forogni meg egyáltalán nem forog:( Viszont többet mosolyog:) A kezét nem nézi, nem nevet hangosan, nem nyúl a tárgyak után...aggódom. Nem gáz?

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lányok!
Most néztem híradót, és péntek-szombat-vasárnapra zuhit mondott az időjós bácsi. Ilyenkor mi van?

Kép
szelivi

Na akkor jöjjenek a képek, ha sok, akkor ugorjátok át őket :)

Ilyen huncut vagyok

Kép

Szeretem a cicákat

Kép

Délután csak anyu kezében jó

Kép

Így utánzom Levit az ülésben

Kép

Kedvencem a zsiráf

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó estét mindenkinek!!!

Bocsi, hogy így elvesztem, de nagyon összegyűltek nálunk a progik. Itt volt anyósom, vagy mi utaztunk el hétvégére.

Aztán nálunk is beütött a múlt héten a krahh (ezt így írják???), mert egyszer csak azt vettem észre, hogy az én jó étvágyú csemetém csak szívja szívja a cicim és nem jön semmi, nem nyelt és nyűgös volt egész nap. Elkezdtem mérni és rémülten vettem észre, hogy jóval kevesebbet eszik. Nem tudom melyikből következett a másik, de apadni kezdett a tejem. Tisztára bepánikoltam, főleg mivel a múlt hetünk tényleg kemény volt, kevesebbet aludtam, Apa miatt aggódtam, mert minden nap éjfélre ért csak haza munkából, izgultam miatta, mert sokat autózott... nem ettem rendesen és az ivásra semfigyeltem... Lényeg a lényeg, hogy elkezdtem újra fejni és inni, meg rendesen enni és visszajött a szokásos adag. És utólag is hála CORY sos segítségének én is megnyugodtam. Ma is volt olyanja, hogy kevesebbet evett, de ilyenkor már lefejtem a maradékot, hogy ne legyen kevesebb a tej...

Legnagyobb bánatomra sajnos a talira sem tudunk elmenni,mert pont ezen a hétvégén utazunk Debrecenbe a szüleimhez. Már rég óta szervezzük ezt a hétvégét. :(

Nagyon szép minden baba!!! ANnyira rohan az idő!!!
Mamacka! Jó volt felőled is hallani, jól vagytok? Írhatnál a napjaitokról!!!

Angi! Ti hogy vagytok?

Gyöngyi!!! Nagyon vidám a kis Lili cica!!! Ez még a régi haja?
Babcika! Nagyon drukkoltam nektek, hogy helyreálljon a kaja dolog! Örülök, hogy ilyen jó evő lett a Te Lilid is. Gondoltam ám rád, amikor én is mérlegeltem és próbáltam sűrábben tömni Pötyit, de ő mintha nem lett volna éhes, és evett-evett, de csak olyan 80 grammokat. Te hogy tudtad etetni, ha nem volt éhes? Pötyi szó szerint azért sírt, hogy hagyjam már békén... :D

Évi!!! Nagyon vagesz a farmer gatyó!!! Honnan van? Annyira szeretnék már én is nyári rucit adni Pütyire és nem rugikat... Ma volt az első ilyen nap. Itt megy a képe. :D

Én is azt hallottam, hogy vacak idő lesz... :(

Na megyek, mert majd leszakad a lábam, ma annyit sétáltunk.

Puszi mindenkinek!!!

Szeretettel:

Bartika

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: Jó, hogy helyre állt a tejci dolog, kár, hogy nem jösz. Igen ez még baba haj nálunk, bár elég kevés, csodálom, hogy kiszúrtad :lol:

Babci: És te, hogy iszod a Kálcium pezsgőtablettát? Mennyit iszol 1 nap és hány nap alatt volt láthatóan több a tejcid? Holnap én is elkezdem inni

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi-Lili egy tündérke!!!Annyira aranyos és szép!! :lol: Kis manóka!

Bartika-Végülis Lili nagyon érdekes,mert ha noszogatom,meg felébrszetem,akkor eszik,de ha nem,akkor az is jó neki.Nem tudom olyan,mintha nem érezné az éhséget,vagy csak nagyon jól tűri.Tehát,ha cici kerül a szájába,akkor ált.ban szopizik,főleg,ha dől a tejcsi.Ha már kicsit dolgozni kell érte,akkor azt hamar megunja a kisasszony,kiköpi a cicit elfordul,ujja be és ennyi.Na ekkor én nem hagyom békén,addig,amíg nem szopizik még.Általában elkómázik a cicin,akkor nyert ügyem van.Elég fura ez,hogy mindig noszogatni kell,meg felébreszteni,ha letelt a 2 óra,pedig szépen alszik vagy épp játszik,nézelődik,vagy pont aludna el egy hosszabb játék után.Vagyis mi pont nem igény szerint szopizunk,dehát az ő igénye kevés volt a növögetésre.Köszi,hogy drukkoltál. :lol: Én is drukkolok nektek,és tényleg pihenj,amennyit csak tudsz,ne idegeskedj,igyál,egyél rendesen és Te is igyál kálciumot(pezsi tabblettát),nekem az nagyon bevált! :lol: Pötyid nagyon drága a nyári ruciban :P

Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Gyöngyi-Én kettőt is megiszok egy nap:de.11 óra körül és du. 6 óra körül.Rá van írva,hogy felnőttek adagja 1-2/nap.Terheseknek,szoptatósoknak különösen ajánlott.Én múlt kedden ittam először és csütörtökön már 690 volt a napi adag,előtte 650-nél nem nagyon volt több(kivéve 1,2szer).Azóta ennél nem is volt nagyon kevesebb.Ma pl. csak 6 szopival produkáltunk 660-at,vagyis annyit,amennyit az elajén 8-cal,7-tel :lol: :lol: Persze itt most működik a kereslet-kínálat is,de talán a kálcium is besegített.Hajrá nektek is :lol:

Most már téynleg jó éjt!!
Vendég

Bartika
Nagyon cuki a kölök! :)
Mi már sokszor voltunk napozóban, ma rajtunk is egy nagyon vagány farmerszerkó feszített. :)
...sajnos egy kicsit meg is fázott mert ebben a hüle időben olyan nehéz alkalmazkodni... :(
Aranyos vagy hogy hiányolsz! :) :) :) :)
Most épp anyuéknál alszunk, ez az első alkalom... a többiek nézik a focit én meg bitorlom a gépet...
Férjecském munkanélküli ezért most sokat tudunk együtt lenni viszont kevesebb idő marad netezni, de ez nem baj! :) csak az a vacak, hogy közben belevágtunk lakásvásárlásba ami viszont nemigen halad viszont annál több idegeskedéssel jár... különösen így...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jajjj úgy írigylem a talit:(((((((((( Na nem baj agusztus végétől én is pesti leszek, ha minden jól megy, és akkor talizunk mi is:)

Dobok Katicáról képet:)

Zsu Kép

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Ki jön a talira? Mi szeretnénk ott lenni, remélem, hogy az időjárás is szép lesz. :lol:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

nagyon édesek a babák!! Olyan szép mindegyik!!! :)

Tényleg, ha esik az eső, akkor a jövő szombat kinek jó???
tünde_szõd

Nem mondjátok, hogy esni fog az eső szombaton????
Nekem jövő szombat nem hiszem , hogy jó :(

Bartika, szia, tényleg régen voltál, örülök, hoyg megoldódott a tejci gond :P
De kis cuki Pötyi :P

Nekem a calcium tablettával gondjaim vannak, SOHA többet nem iszok!!!!!
Mivel amikor kijött a vesekövem múltkor, épp egy calcium-sandoz pezsgőtablival indítottam a reggelt, pár óra múlva meg begyörcsöltem :lol: .
Tudom ennek semmi köze nem volt hozzá, de azóta nem iszok :wink:
És kiderült, hogy calcium-oxalát kövem van, tehát óvatosan ezekkel.
De ez nem tántorítson el senkit!!!! :wink: :wink: :wink:

Babetta, ha lesz tali, akkor csak ketten megyünk, esteleg Levente még eljön, ha van kedve, de nem hiszem, hogy elviszem, mert unatkozni fog, és csak nyűglődik majd össze-vissza :lol:

Na, akkor most jönnek a dícséretek:Dóri, Lili,másik Lili :P Bence+Kata páros is tök aranyosak!!!!!

Faby, néhányan ismerjük egymást, 2-szer volt nagytali(teaházas), meg varrós talik is voltak, meg Árkádos, Ikeás kávézós talik is.
De attól függetlenül gyere nyugodtan, ha tudsz :P

Most mennem kell, Natasa felébredt :wink:

puszi
vas

Sziasztok!

Mariannka: ez nagyon jó hír :)

Akkor Lylyt felhívja valaki?

Nagyon jók a képek :)

Tegnap beszabadultam egy bababoltba, mert mikor elővettem a fiúktól örökölt 68-as ruhákat, rá kellett döbbennem, hogy a fiúkkal (szept. 12. és aug. 31.) ez a méret december-januárra esett, és ennek megfelelően vastagok. A sok kék bodyt néhány kislányos nadrággal most már fel tudom dobni, és azok végre nyáriak :) Én napozót még nem mertem ráadni, nem éreztem, hogy olyan meleg lenne.

Nekem a jövő hét necces, mert előző nap vonatozom egyet a 3 gyerekkel Miskolcra. Nem tudom, lesz-e utána még erőm bármire is másnap :)

cory
Budapest

Jó reggelt

Ebben a hálózsákban altatásban lehet, hogy mégis csak van valami. Este nem abban altattam, és a Lili vagy 10x kellt fel éjszaka

Tünde: én még kedden azt hallottam, hogy egész hétvégén 25 fok lesz, szóval remélem nem kell stornózni a szombatot

Babci: Csak benyomtunk reggel 100-at 1 ciciből :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok

Lylyt hívom, de még nem veszi fel, majd próbálom később.

Szerintem nem lesz olyan rossz idő, max beugrik egy 5 perces zápor, engem nem zavar a kocsira van eső védő, nekem meg esernyőm, hideget meg nem mondanak.

Nekem a jövő hét szombat nem jó, mert megyünk Kecskemétre

Fáby
70 km! Az nincs is messze, gyertek csak nyugodtan.

Ildi
Kocsival????? Bemerészkedsz? :lol: :lol: Én az M3-on megyek. Talizhatunk mi már ott is!

Akik jönnek: Gyöngyi, Tünde, Cory, Ildi, Babetta, Vok, Sullyx, Mariann,

Nancsi? Lyly? Angi? Fáby? És a többiek?

Még mindig alszik Levi és már 6 órája nem evett. Nem is tudom, hogy bírja kaja nélkül? Tegnap is este 8-tól reggel 10ig aludt. A hajnali evést tegnap is és ma is kihagytuk, és így tovább alszik. Majd valahogy megpróbálom inkább az éjszakait kihagyni, az jobb lenne.
Megyek megkuksizom, mert már lehet, hogy csendben nézelődik fent.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Évi, Vali: Ti is gyertek, ha tudtok :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

KÉTSZER SZÁLLT EL, AMIT ÍRTAM!!!!!!!
sÍK IDEG VAGYOK, MÁR FÖLDHÖZ VÁGTAM AZ EGERET IS!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
MAJD JÖVÖK, HA LENYUGODTAM, DE HA EZ IS ELSZÁLL, KIVÁGOM!!!
vas

harmadszorr sem sikerült, de akkor az előző meg miért??????

Passz, kiépek :twisted:
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: