Ki vagyok magamtól tisztára akadva, reggel már írtam egy jó hosszú hozzászólást és a Fanni ide-oda mászkálása közben véletlenül megnyomtam megint az a rohadt ESC gombot és az egész törlődött!!!
Szóval le vagyok tiltva a babanetről, apa tiszta dilis lett, mert ha valamit nem csinálok meg, akkor mindig az van, hogy "bezzeg a babanetre van időd!"
Pedig tényleg nem netezek sokat és rohadtul bosszant a piszkálódása.
Tamesz
Köszi a szitakötős infót, majd megnézem, ha legközelebb arra járunk.
Amúgy a Fanni szobájába vettem volna egy-két dekorációt, de a falra szánt kis zsebes tartó neonzöld színe nagyon nem lett jó a bútor szinéhez, a bele szánt plüss cuccokat pedig eg se mertem mutatni apának. Szépen visszavittem őket, szerencsére nem szóltak semmit.
Juc
Neked már nem emlékszem mit írtam. Asszem Robinak a háron napba beleférfe utólag kívántam boldog névnapot!
Mi volt az idei névnapi meglepi???
Azt még nem írtad, hogy ő hogy boldogul a síró-zokogó Marcival?
Enyém apa is egyedül volt ma 2 órára a gyerekkel mert fogdokinál jártam, utána pedig a szomszéd asszonnyal pletyiztünk még (ő ott az asszisztens, a doki meg szerintem nagyon hasonlít a Lost-os Jackre). Mikor hazajöttem az udvaron játszottak, és szerzett még apa két másik lányt is a szomszédból, csak ők már kicsit nagyobbak (8,9 évesek és imádják Fannit).
Kíváncsi leszek mi lesz RW koncerten, Fanni hogy fog majd nagyival elaludni?
Próbáltam már rávenni apát, hogy néha altassa ő el a lányt, de hamarabb kidől, ha éppen nem kell dolgoznia.
Nálunk is szép idő volt ma, de mi megint Pesten autókáztunk, be kellett mennek ottani postára ajánlott levélért, amit kiderült, hogy már visszaküldtek, voltunk csempét utórendelni tartaléknak, ebből az egyik fajta már megszűnt és vadásszák nekem a még megmaradt raktárkészletet, szóval hasznos napom volt.
De vettem pár cserepes virágot, kertbe kézi kapát, kis ásót, gyomkiszúrót, már csak be kellene vetni őket a gyomok ellen.
Jó éjt!