A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jajj de jó képek Barbi!! örülök, hogy jól vagytok végre!
szegény, Leon, elképzeltem, ahogy sír, amikor rászólsz, tök aranyos lehet :) Eszti persze vigyorog, akármilyen erősen szólok rá...
bár már egy dolgot kezd megérteni, hogy a kaját nem fröcsköjük ki a szánkból :lol: (ehhez nekem is idő kellett, hogy ne röhögjem el magam, mert nagyon édesen csinálja)

és én is küldenék mindenkinek egy általános gratulációt :)
felállás, első fog, négykézláb, hóforduló, szülinap :) :)
egyúttal megköszönöm a nekünk küldötteket :)

Hari, uszítsd rá a szomszéd számozott csigáit erre a közösképviselőre :twisted: hát nem tűnik valami megbízhatónak :( én is előkeresném azokat a csekkeket... annyira szemét emberek vannak, sosem értem ez hogyan lehet :(

na tényleg repppülök, jóéjt:)

KépKép
KépKép
and

ez nem ér, ennyi jó képet feltenni, én meg itt bóbiskolok :)
Mazsi is mennyit nőtt... nagyon helyes az apukájával a képen! a felülről levigyorgós is nagyon aranyos, a pipacso kép meg nagyon művészi :)

KépKép
KépKép
and

Visszaolvasni nem tudok, de

Barbiiiii!
Annyira jók a képek!!! Nolcsi a szelíd zöld szörnyeteg :lol: nagyon aranyos. Nem volt nehéz lemosni a festéket?
Leon rengeteget nőtt, igazi kisfiús pofikája van már. Olyan régen találkoztunk már, maradtok a városban mostanában? Összehozhatnánk egy sétát. Bár Jack megint a fogaival szenved, a mai sétát is szinte végignyöszörögte szegénykém :( .

Annamami!
A pipacsos kép festői, de a kedvencem a "Mazsimosoly és a felhők".

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Annamami!
Nagyon helyes Mazsi Apával, de a tuti a "repülős" kép és a pipacsos. :D

And!
Köszi :D

Manka!
Neked is! :D
Hétközben vagyunk, pénteken megyünk ki a telekre és hétfőn jövünk haza. De a többi nap szabad.
Én is benne lennék egy sétában!
Neked mikor jó?
Csak halkan jegyzem meg, hogy a szombati mini talitokra irigykedem ám! :lol: Jó szórakozást előre is!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Manka!
Ja, a festék szappanos vízzel simán lejött.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szalmaklub, jó is lenne!!!

And!
Nekem a felsorolt szipmtómák mellett még a hasam is nagy maradt...

Megann!
Végül milyen ruha mellett döntöttél?
A nőgyógyászoddal nem tudsz konzultálni telefonon?
Igaz én sem vagyok a Te mebered a szopi miatt, de anno Lilivel is állandóan azt kérdezgettem a nőgygogyitól, hogy normális ez (túl kevés, túl sok)? Szerinte az.

Annamami!
Nagyon aranyosak a képek!
A rizspépet vízzel higítottam, nagy sikert nem arattam. A fejésre egyszerűen nem tudom rászánni magam. De kevertem ezt már cukkiniba sűrítésnek, eddig az összes kaja közül ez csúszott a legjobban.

Duda!
A hugom módszerét nem ismerem részletekbe menően, de a főbb elemei: no cukor és fehérliszt, kivéve szombaton, akkor ehet és minden reggel gyalogol.

Barbi!
Sajnos nem látom a képeidet, de biztos nagyon jók.
Jó, hogy haladsz a fogyókúrával!

Most többre sajnos nem emlékszem, mert már tegnap is ezt a lovat fogták be és egy kimerítő beszélgetést folytattam egy politológus barátnőmmel egy kis vörösbor társaságában.

Jó éjt!

ayse

Dicséreteket köszönjük! :)

Viszem én is aludni a lovam. :D :D :D :D
Mer'még a végén bedöglik! :D :D :D :D :D :D
annamami

Manka

manka7

Jó Ferggelt :)

Jaj Manka, Jacknaggggyon édes! :D :D :D
Jól láttam,neki is mindig megszorítja a zokin a kis husi lábát? :D
Marcinak is mindig csíkos estére........
annamami

Annamami!

Ilyen pipacsmezőért érdemes volt feljönni ilyen korán :) :) :)
És a kis kalapos Mazsi édes nagyon :) :)

Kép

Kép
megann

Ayse!

Lehet hogy igazad van, felhívom a nőgyogyót, de csak a jövő héten....mert úgysem lesz időm elmenni hozzá, max csak a jövő héten..addig meg hátha....
Azon a pár napon már nem múlhat szerintem sokminden....rákszűrésem volt januárban, ott minden rendben volt,....úgyhogy nemtom...

Ruha!
Végül vettem egy rövidújjú derékban kötözős gyűrött blúzt, meg akciósan egy fekete nadrágkosztümöt(5300 ft) aminek igaz hogy csak a kabátja jó, mert a nadrágja nagy, de ennyiért még kabátja is megérte..., meg fekete szoknya volt még hozzá...de aztán már ezt is megbántam, mert nem volt nagy értelme, én fél 9től a szobában kuksoltam......ezért kár volt ennyit költeni....
:( :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Megann :)

Köszi. :) :) :)

Hogy áll a kerted?
Növénykék fejlődnek?

Mazsi ma 4.50-kor ébredt és ébresztett engem és Apát. :(
Nem'tom mi van,ilyet még sosem csinált. :shock:
annamami

Annamami!:)

Mindkettőben Brendonosok vannak!!!
Már nem tudom melyikben volt a riasztós lámpa.
Ja és ez konnektorba dugható, amit kerestél:)

Gyönyörűek a képek!!!!

Hát tényleg szép helyen lakunk.
Sokat is megyünk ide oda.
Én mondjuk nem is annyira a Dunáért vagyok oda, mert az már kicsit uncsi, hanem Nógrád megyéért.
Bánki tó, Diósjenei tó, Nőtincsi tó...Hollokő, Nógrádstb.
Imádom azt a környéket!!!

Sokat fogunk kijárni a tavakhoz pecázni ismerősökkel.

Én nem pecázok, de jó kint lenni a szabadban :)

De imádjuk Börzsönyt is!!!

De a túloldal is fantasztikus, az ugye nekünk mindig érdekes, mert arra ritkán járunk(Szentendre, Visegrád, Dömös-Rámszakadék, Esztergom, Pilis....)

Hmmmmm már mennék is valamerre:)

Na jó abbahagyom.

Havtünde!!!!:)

Ezer bocsánat, úgy látszik slamposan olvasok vissza mostanában, nem láttam!!!!
De köszi :D

Barbi!Megann és Davallia!:)
Nektek is köszönjük :)

Mi jól vagyunk, bár most nyűgibb Lívi a fogzás miatt, szerintem jön a másik felső is meg lehet h a mellette levők is.

Puszi mindenkinek és szép napot!!!![/b]

Mea
mea

Panda a dobozban :) Nagyon édes!

Annamami, az a pipacsmező! És Marcikirályfi! Nagyon jó lehetett a kirándulás :)
Én is vettem kölespépet, de sajnos Julcsi nem komálja. A Sinlacot vegyitem vele, mert abból felfalna naponta egy fél dobozt.

Barbi, szuperek a képek. Leonka hogy megváltozott! Nagyon aranyos. És a zöld szörny is tüneményes, bár hiába minden, nem tud szörnynek látszani :)
Hol lehet ilyen medencét kapni? Milyet érdemes venni? Gondolom, az aljának is felfújhatónak kell lenni.

Na persze és még csak ábrándozom a kiruccanásról, nyaralásról, egyelőre bizonyos körülmények házhoz kötnek, sajnos. :(

Bodza, hol vagy már????

KépKép

KépKép
majola

Davallia!
Köszi :D
Panda is helyes a dobozban :D

Zsuzsa!
:D
Hát igen, Nolcsi nem az a szörny típus :lol:
De Ő választotta, hogy ilyet fessenek rá.
Medencét valamelyik hipermarketben, talán az auchanban vettük. Szerintem egy gyerekhez tök jó, tavaly Nolcsinak is elég volt. Az alja nem felfújható, csak a 3 gyűrű. Volt vagy 7-800 Ft. :lol:
De van Nekik egy nagyobb is, csak azt Apa nem fújta fel a hétvégén, majd talán a mostanin.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt!

Hú, Panna a dobozban :lol: :lol: , jó ilyet látni korán reggel.
Davallia, mindig akarom írni, hogy én is Miskolcon születtem, 3 éves voltam amikor elköltöztünk. Az unokatesók, nagynénik nagybácsik és a nagyim még ott laknak.

Annamami, hát igen az a fránya zokni... muszáj tappancsos zoknit adnom Jackre, mert a padló egy jégpálya, ha meg nem elég szoros a zokni, forog a lábfején, ő meg csúszkál szegénykém.

Manka

manka7

Barbi :)

Akartam írni már az előbb,hogy Nolcsi annyira szép kisfiú!
Valahogy sugárzik az arcáról,meg az egész lényéből a "jóság". :)
De tényleg.
Azért nagyon édes kis "szörny" volt.

Davallia :)
Panda a dobozban! :) :) :)
Hát kész vagyok teljesen!!!!!! :D
Annyira édes!!! :lol: :lol: :lol:

Majola :)
A Sinlacot csak simán adod Julcsikának vagy vegyíted vmivel?gyümivel pl.?
annamami

Majola! sajnálom, hogy nem jön be Julcsinak a kölespép pedig én itt nagyon reklámoztam. úgy vettem észre Esztinek jobban ízlik, ha nem vízzel, hanem alma- vagy őszilével higítom.
egyébként tegnap óta ESzti egy Julcsának keresztelt babával alszik az ágyában :) remélem összebarátkoznak...

Ayse, sajnos nekem is maradt abból is (pocak)... :( tegnap azzal riogattam magam, hogy elkezdtem nézni az idősebb nőket, és próbáltam kitalálni én milyen leszek 10 év múlva. hát elszomorodtam :( ilyen marhaságon is csak én töröm az agyam :?

Pancsoló Jack nagyon aranyos, a dobozban ücsörgő Panda meg zabálnivaló :)

na megyünk vizilabdázni :D

KépKép
KépKép
and

Davallia!

Mensi ügyben egy nagy semmi van....
40. nap és egy nagy semmi....
Inkább most nem kérek drukkokat kistesóért ha lehet jó???
Még nem Lénáztam ki magam.... :lol: :) :) :)

Megint csináltam egy tesztet, biztos ami biztos...persze negatív...(mitől is lenne pozitív)...úgyhogy felhívtam a dokit...
Elmondtam mi a szitu...
Erre ő:Miért is nem szedek gyógyszert????? :( :( :(
Hát valahogy hihetetlen számomra, hogy 28 évesen a mensimet gyógyszerrel kell rendberakni???????????????
És utána?????????Mostmár mindig gyógyszert kellene szednem????
Szülés előtt soha nem volt semmi gond......

Szóval pénteken megyek hozzá uh-ra...megnézi mi újság...

Hát ennyi.... :( :(

Annamami!

Kert :) :) :)
Alakul....a fű elvetve mindenhol...igaz már látszik hogy a felhőszakadás megtette a magáét...úgyhogy majd lehet "pótvetni"...
A gáz, hogy 2 fűnyírásig rá se szabad lépni..ami kb 1-1,5 hónap, és utána sem focira lesz még alkalmas idén...úgyhogy ez van...
De nagyon szép, csinálok fotót és majd felteszem, ok???

Megann

Kép

Kép
megann

Megann :)
Nagyon várom akerti fotókat! :)

Pfűűűű,most jöttünk meg a Brendonból,sajna szunyiriasztós éjjeli fény elfogyott. :(
De nagyon kedvesek voltak,csütörtökön kapnak állítólag és akkor eltesznek nekem kettőt(egy a mamánál lesz).

Mivel pedig így jártunk,hát kapott Mazsi egy csúszásgátlós zoknit.
Nehogymá'ne vegyünk semmit se! :lol: :lol: :lol:
Íme:
Kép
Kép
annamami

Aztán még:

Ma sikerült megszereznem az abszolutóriumomat a főiskolán,leadtam a leckekönyvemet.
Jövő hét kedden államvizsgázom. :oops:
Elméletileg. :oops: :oops: :oops:
Gyakorlatilag be vagyok sz@rva. :shock: :shock: :shock:
Úgyhogy most megint lemegyünk Anyukámhoz és megpróbálok felkészülni.
Nem fűzök hozzá nagy reményeket,de megpróbálom.
Jó lenne túllenni rajta.
Ha meg nem sikerül,akkor majd a keresztfélévben nekifutok mégegyszer. :roll:
Apa meg van róla győződve,hogy sikerülni fog,csak tudnám mitől ilyen biztos benne???!nem is ő megy! :roll:
csütörtökön azért visszajövünk,mert a lányoknak évzáró,Dorka meg ballag.... :) :) :) ....nem főzök,étterembe megyünk,utánna a Daubner cukiból hozunk fini sütiket és jól befaljuk. :lol:
Aztán vissz a mamához hétfőig.

Ez van.
Légyszi drukkoljatok nekem.
Rám fér. :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :lol:
annamami

Sziasztok!

De jó, hogy ennyit írtatok, már tök rég volt ennyi visszaolvasnivaló! :) :)

Zsuzsa!
Natinak a tejpépet a dr. néni írja fel, milupa HA-s! Szerintem rossz íze van, de ő szereti!
Lilla és Dani is tetszik! :)

Ancsi!
Melike nagyon édes, ahogy riszálja a popóját! :lol: Ügyes! :D

Davallia!
Ááááá, nem én voltam! :oops: :D :oops:
Egyébként 2in1 állapotban indokolt a hízás és a két tányér husileves is! :D
Bedobozolt Pandád csúcs édes! :D Ilyen türelmesen üldögélt benne? Nati tuti szétszedte volna a dobozt! :lol:

Hari!
Nem semmi a közös képviselőtök! :evil: Remélem, nem kell fizetned egy buznyákot sem!

Barbi!
Jaj, nagyon édi Nolcsi ezzel szörnyes festéssel! :D
Leon tényleg nagyot nőtt, látom neki is jó kis husija van! :D

And!
Vízilabda! :D
De a fiúk még inkább :D :D :D :oops: :oops: :D

Annamami!
Megy a drukkkkkkk ezerrel!!!!!!!!!! :)
Nekem a felhős-mosolygós kép a kedvencem! :)

Manka!
Jack annyira drága a széles mosolyával! :D Látom, ő is szeret dobolni! :)

Natinak felül 4 foga jön egyszerre! :( Nyügibb is, mint szokott lenni, remélem, hamar túl leszünk ezen is!
:)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még. :oops:

De Bab Te hol vagy?

Olvasgatni azért vmivel sűrübben szoktam, mint írni :oops: :oops: :oops:

Szóval, nagyon helyes az összes baba. Noel :lol: Leon, Panda, Jack, Mazsi és remélem nem hagytam ki senkit.

Gratulálok az ácsorgáshoz Mea! Jobb később, mint soha! :lol:

Az összes kismamának kívánom, hogy a rosszulléte az tűnjön már el!

Azt látom itt a végén Duda,hogy Natit elővették a fogak. :? :?
Átérzem és remélem hamar túlestek a nehezén!

Annamami
Én is azt mondom, hogy sikerülni fog az államvizsgád. Én olyan de olyan gyengén muzsikáltam az enyémen.... :oops: :oops:
És mégis sikerült. Drukkolok

Megann
Miért kuksoltál fél 9-től a szobában?

Davallia
2 tányér husileves az nem is sok szerintem. Még ha kettő sültcsirkét írtál volna :lol: De a leves az teljesen ok szerintem :wink:

Nálunk a szokásos körök mennek. Próbálom a saját ágyikóba szoktatást. Igazán kevéske sikerrel.....
Ez persze az én hibám is....Elég rosszul viselem ha sír...
Vagyis sehogy.

Voltunk ma fagyizni a gombóclapátolónál Benianyuval.
Az a nő tényleg rettenet... :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Mea

Már gratulálni jobb késöbb, mint soha!
Nem felállni. Még Marci pl nem állt fel :lol: :oops:

És azt elfelejtettem, hogy
Cleo boldog szülinapot!
És mindenkinek mindenhez gratulálok meg boldogságot kívánok ha ünnepel vki.
Ne haragudjatok! Lassan képtelenség számon tartani a dolgokat. Legalábbis az én szétszórtságom mellett... :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!
Hú nem lennék egyedülálló anya, alig győzöm!

Megann!
Nekem sem kenyerem a hormontartalmú gyógyszer, de lehet, hogy ha rendbe teszi a hormonháztartásodat ez után a kavalkád után, amit a szülés meg a szoptatás jelent, akkor már azt elhegyva is rendben mennek a dolgok.
Ez csak egy felvetés.

And!
Az én agyam is jár ilyeneken, sajnos. Jobban tenném, ha azon agyalnék, hogy mi legyen jövő hétfőn. :evil: :oops:

Annamami!
Hát a férjed ránéz a csodacsini, értelemtől sugárzó tekintetű feleségére és ettől biztos, hogy menni fog az államvizsga. Egyébként én is biztos vagyok benne.
Mi a témád?
Védés lesz? AZon már nem szoktak akadékoskodni!

Ma pihenésképp, amíg Andris aludt, megnéztem azt a filmet, amin a múltkor elaludtam. Nagyon-nagyon tetszett, két lánytestvér kapcsolatáról szól. Ha tudjátok, nézzétek meg, én bőgtem rajta (nem szomorú amúgy, olyan keser-édes), pedig nem vagyok sírósfajta. Jó, érintett is vagyok a két hugival.

ayse

Ja csak azt nem írtam le, mi a címe: Egy cipőben

Davallia!

Én is csatlakozom Panda-rajongók táborához!

ayse

Barbi, képek hiperszuper jók, Leonka jó sokat változott, Nolcsinak pedig jól állt a szörnyesség. :)

Davallia, akkor a gyöntölés gyimakolás is dögönyözést jelent?
Egyébként a (majdnem)férjem dombóvári, és Ő is tudott olyan szavakat használni, hogy csak pislogtam, hogy miről is beszél???

Annamami, jó lehetett a kirándulás, lányokat hol hagytátok?
Igaz, nem engem kérdeztél, én a Sinlacot adom néha cumisüvegből reggelire, régebben pedig gyümölccsel kapta Zita, hááát, imádta, csak nem akarom hizlalni, így is elég sokat eszik.
Drukkolok az államvizsgára!

Juci, már akartam kérdezni, hogy hány foga van Marcinak? Valahogy az jár a fejemben, hogy az első 8 után van egy kis pihi?
Vendég

Sziasztok lányok! Mi is élünk...

Csak képeket tudtam végignézni, de azok nagyon aranyosak!!! :lol:

LÁNYOK, lenne egy kérdésem...Tüncsi ha kézből kap kisebb falat kaját, azt elmajszolja, no abból sem sokat, DE vannaek ezek a "nagyobb darabos" kaják, amik 8 hónaptól adhatók, egyszerűen 5-6 kanál falat után öklendezik, vagy kihányja (bocsi) :cry: nem hiszem, hogy a kaja nem ízlik, mert ha ugyanazt összeturmixolom péppé, akkor megeszi és semmi baja tőle...mi a fene lehet? Hogy fog így később normálisan kajálni?

Egyébként jókedéjű, és nagyon hncúúúút továbbra is!

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Szép estétT

Nagyon jók a képek, ijenkor szégyellem magam, hogy én már tök rég nem csináltam Liliről képet. De valahogy annyira sokat foglalkoztat, hogy eszembe sem jut elővenni a gépet. De majd holnap! Megyünk nővéremhez, talán ott eszembe jut majd. Már az ő lánykája is 3 hónapos elmúlt, mégis olyan aprócska Lilihez képest. De rég volt már amikor mi voltunk 3 hónaposak! :o

Megann, akkor megnyugodtam. Ne aggódj, előbb utóbb csak összejön egy olyan babatali, ahol mindketten (négyen) ott tudunk lenni. :)

Közösképviselő ügyben: jó lenne elővenni a csekkeket, csak hát nincs. Ugyanis neki fizettük személyesen, amit egy általa vezetett füzetkében írtunk alá. A lakóknak nincs semmi papírjuk róla. Ez a mi hibánk is, úgyhogy igazából ezért nem őt hibáztatom. De késő bánat. Viszont nem ajánlom neki, hogy letagadja, hogy fizettünk, mert arra nem fogom a pénzt sajnálni, hogy elvegyem a kedvét az itt lakásról akkor. Inkább beperelem. Vagy nem tudom, erre inkább nem is gondolok. De bocs, hogy ezzel fárasztalak titeket itt, ez nem igazán ide illő téma. Úgyhogy ne is foglalkozzatok vele, azért majd a végkifejletet megírom :D

Viszont képzeljétek tegnap a párom behozta a sünit, ami már tavaly is itt volt a kertben (őt is a szomszéd hozta), mert nagyon furán viselkedett, nem tudott menni, csak támolygott, meg remegett. Teljesen olyan volt, mintha részeg lenne. Ne tudjátok meg milyen nehéz volt találni egy orvost, aki ért a sünikhez. Ki gondolta volna, hogy egy állatorvos nem tud segíteni. De aztán a Veszprémi Állatkert orvosa próbált távsegítséget nyújtani :) Bent volt egész nap, kapott husit, meg gyümölcsöt és olyan jó volt, mert estére rendbejött, már nem remegett. Volt bent neki egy törölköző is és az alatt aludt nagyokat. Este elengedtük, remélem többet nem fordul elő. A doki szerint valószínűleg le volt gyengülve és csak kaját akart. De az is lehet, hogy a szomszéd kitett szárazkaját a cicáinak és a süni megette, talán túl sokat is.
És persze a sünit is elfelejtettem lefotózni :cry:
Na mindegy, a lényeg hogy jobban lett.

Ma meg voltunk az Állatkertben! Ráadásul úgy indult a nap, hogy fogorvoshoz megyünk, mert letört az egyik fogam és ki kell huzatni. De aztán "nagyon nehezen" lebeszélt róla a párom, úgy volt, hogy csak bemegyünk a munkahelyemre elintézni valamit, aztán haza. És egyszer csak már ott voltunk az Állatkertnél. Úgy örültem, főleg hogy nem is szóltunk egymáshoz a párommal, mert mikor elindultunk, a Lili nem tudni miért ordítani kezdett az autósülésben, kivettem, de úgy is sokáig remegett. Úgyhogy a kezemben utazott amíg el nem aludt, akkor visszacsempésztem, de a párom mérges lett, hogy miért sír, úgyhogy nem is gondoltam volna, hogy elvisz bárhová is. Persze Lili nem nagyon értékelte még az állatokat, a legtöbbet egyáltalán nem akarta "felfedezni". :lol:
De kirándulásnak tökéletes volt, nem is volt olyan nehéz elaltatni este.

Lányok ti mit csináltok, hogy a gyerkőcök ne szerezzenek lépten-nyomon sérüléseket? Vagy csak én vagyok ennyire béna? Ma reggel is begurult a labdája egy szekrény mögé, utánamászott, de beverte a száját a szekrény oldalába. Meg kék-zöld folt, pedig figyelek rá egész nap. Néha ültében hanyatt esik és koppan a feje. Nem állhatok egész nap egy lépésre tőle. Nálatok hogy működik? Vagy csak Lili esik sokat?

Úristen szájmenésem van. Bocs, inkább el is küldöm, mert be nem áll a szám. Látszik, hogy egyedül vagyok itthon, illetve Lili alszik.

Kép
Kép
hari

Prüntyi, de jó lett a frizurád, pár évvel fiatalabbnak látszol, mint hosszú hajjal.
Zita is öklendezik, ha darabosabb kaját kap, és ugyanúgy elmajszolja a cikk almát vagy a kölesgolyót, ahogy Te is írod. Sztem egyszerűen fura nekik a nem pépes kaja, de majd írnak a többgyerekesek, hogy hogy is van ez.
Vendég

ijenkor=ilyenkor

Kép
Kép
hari

Prüntyi, csak nem szoptatós teát készül áztatni Tüncsi az alsó képen? :wink:
Vendég

Amikor épp nem vagyok álmos, mindenki meccset néz? Hari, Prüntyi, vagytok még? :wink:
Vendég

Én még vagyok!

És TE?

ayse

Jó estét mindenkinek!

Tünde!
Én itt vagyok, de Mi nem meccset néztünk, hanem DVD-t :lol
Ma Rád gondoltam, mert én is palit sütöttem.

Prüntyi!
Tök jó lett a frizurád, sokkal jobb, mint a hosszú hajad! :D
Apának hogy tetszik? Vagy Ő akart rövidet?

Nolcsinak még mindig nem az igazi a mandulája, vettek belőle kenetet, eredmény csak hétfőre lesz. :(
Olyan jó étvágya volt ma mind a kettőnek, Leon 4,5 dl főzit nyomott be ebédre :D
Nolcsi meg két nagy palacsintát evett vacsorára.
Ma egész nap jöttünk-mentünk, olyan fáradt vagyok, megyek is alukálni.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hari!
Szerintem természetes, hogy a gyerekek csetlenek.botlanak, így tanulják meg a határokat, meg a következményeket.
Lili lába most is csupa kék-zöld folt, a legtöbbet az oviban szerzi, így esélyem sincs, hogy megakadályozzam.
Egyébként tökre vártam már azt az időt, amikor a saját lábam nem lesz már hupikék. Még nem jött el. :twisted:

ayse

Barbi!
Szegény Nolcsi :(

Prüntyi!
Előbb-utóbb megeszi. Lili sem szerette, csak a tökéletesen elturmixolt cuccot volt hajlandó megenni. Már nem emlékszem rá, hogy tört meg a jég. Asszem egyszercsak berágtam úgy másfél éves kora után, hogy én már nem szórakozok, vagy eszi a mi kajánkat, vagy nem eszik, mert a bébipapit is csak nyammogta. AZóta a mi kajánkat nem eszi :lol: . De komolyan, akkor valahogy látta, hogy nincs mese, ezt kell megenni és a darabossággal nincs gond.

De hogy Andris hogyan fog egyáltalán enni???
(az ember mindig olyan jól látja a megoldást más dolgaiban :idea: )

ayse

Hari!:)

Nem Kiss Gézának hívják a közös képviselőtöket? :twisted: Ahol régen laktunk, ez a pasi mikor elköltözött, meglépett 1,5 millió forinttal, ami a ház pénze volt. Neki is az volt a mániája, hogy ő írja be egy füzetbe, ki mit fizetett be, és mikor mi nyugtát kértünk, fel volt háborodva. :( :evil:
Ne aggódj, hogy sokat esik Lili, így alakul ki a veszélyérzete.

Barbi!:)

Nagyon szépek a fiúk, és sokat változtak. Szerintem is Nolcsi olyan jóságos, hogy nem illik hozzá a szörnység.

Davallia!:)

Panda a dobozban csúcs!

Annamami! :)

A pipacsos mezős kép egészen művészi hatású.

Akkor most mikor és kinél lesz tali?

Ja, és a nagy hír, Bubus ma néhány lépést mászott!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó reggelt mindenkinek!

Tünde, Barbi, :lol: Köszönöm! Régen volt rövid hajam, de anyósom rágta a fülem, hogy mért nem vágatom megint le sokkal jobb...bla, bla. Az az igazság, hogy egy hossz után nem nő tovább a hajam, hiába próbálkozom, és utána mindíg ez a vége! :lol: Apának tetszik, a dologban az a jó, hogy mindíg megkérdezem milyen legyen a hajam, és mindíg azt mondja "neki mindegy, ahogy nekem tetszik" szóval sosem könnyíti meg a hajvágásaim...de tény hogy sokkal jobban szeretem én is, és jobban is kezelhető!

Kép

Kép
prüntyi

Ayse, köszi az infót :)

Tünde, igen asszem olyan herbatea, olyan édesen pakolja le mindíg a polcról, és élvezi, ahogy lóbálja a filtert.

Kép

Kép
prüntyi

Annamami, a Sinlacot én most kölespéppel vegyitve adom. Gyümivel nem, mert azt nagyon szereti, úgyis megeszi magában. Végre valami, amire örömmel tátja a száját.

Tüncsi nagyon édes! Látom, ő is sok répát eszik :) Most már Julcsi is, látszik is rajta.

Ezt a mászás-dislexia dolgot én is hallottam már. Egy könyvben olvastam régen, most újra elővettem, majd beszámolok róla.
Ezért is javasolják, hogy késztessük mászásra a babákat, ha nem akarnak.

Asszem múlik a rosszullét, kopkopkop.
Viszont már nő a hasam és nem tudok mit felvenni. A tavalyi kismamablúzaim olyan kivágottak, hogy Julcsihoz hajolgatva nem szalonképesek. Most kénytelen leszek új dolgokat venni, brrrrrrrrr. Megnézem a babaszobát.

Juci, szerintem próbálj erőt venni magadon, és hagyd egy kicsit sirni. Hamarosan jobb lesz, neked is, Marcinak is.
Bár lehet, hogy te birod igy is. Ezt már akartam korábban is irni, szerintem neked extra tűrőképességed van (9 hónap hányás, nemalvás...), én nem vagyok ilyen erős. Pedig mindig azt hiszem, aztán egyszer csak azt veszem észre, hogy a fáradtságtól kezdek hárpiásodni :twisted:

Julcsi mostanában nagyon tanulékony, de 5-7 nap múlva elfelejte a tudományait. Egy hétig mondta, hogy pápá, meg apa, de már nem. Most azt ismétli, hogy puszi meg cica, de már múlóban van ez a szenvedély is. Leginkább csücsöriteni és fújtatni szeret mostanában.

KépKép

KépKép
majola

Jó reggelt Lányok!

Segítséget kérnék tőletek:

Felraknék én is ide egy videot Nektek, csak van némi problémám.
Már a Photobucket-re regisztráltam, meg világos is, hogy hogy s mint kell a dolgokat csinálni, csak az a baj, hogy túl hosszú, ill. túl nagy méretű (145 MB) a video. És csak 100 MB-t enged feltölteni.
Tudom valahogy kicsinyíteni, mint mondjuk a képeket, vagy esélyem sincs, és
akkor sajnos nem tudom nektek megmutatni???

[red]HELP PLEASE!!! [/red]

Köszönöm!!!

Kép
kuha

Jó reggelt!

Nagyon szépen köszönjük a videós dicséreteket mindenkinek! :)

Csak nagyjából futottam vissza. :oops:
Élvezzük,hogy végre nyár van és sokat vagyunk kint. 8)

Minden fénykép gyönyörűséges!!

Davallia.
Úristen!!Ez tényleg nem normális! :evil:
És ordit át nektek?Vagy mit csinál??
És a rendőrök mit mondtak??

Na megyek is mert egy kis rendet kellenne tenni.Én nem tudom hogy csinálom,de hétvégén mindig gyönyörűen rendbevágom a lakást,de 2-3nap múlva már szalad az egész! :? :oops:

ancsi26

Kuha.

Fényképezővel csináltad vagy kamerával?
Én fényképezővel csináltam és engedte felrakni.
Ha fényképezővel csináltad nem lehet rajta állitani a pixeleket??

ancsi26

Ancsi!

Fényképezővel csináltam. Gőzöm sincs, hogy lehet-e állítani. (bár azt sem tudom, mi az a pixel.) De szerinted így utólag is be lehet állítani, hogy valahogy mégiscsak fel tudjam tenni ezt a bizonyos videót???

Kép
kuha

Kuha.

Pixel=megapixel.Ha jól tudom minél nagyobb pixeles egy gép annál szebb képeket csinál.
A mi gépünk 5 megapixeles és mondom ezt engedte feltenni.De most megpróbáltam lenntebb venni a pixelt,de a videófelvételnél nem engedi,csak a fényképnél. :(
A ti gépetek hány pixeles?Rajta van a gépen.

ancsi26

Ancsi!

A mi gépünk négy megapixeles. De képzeld, van a férjemnek egy progija, amivel meg tudtam vágni a videót, rögtön nem 145 MB, hanem csak 18 Mb lett.
Megpróbálom így feltenni a Photobucket-re. Remélem sikerül. Egyébként onnan már adja magát, hogy hogyan tudom ide beilleszteni, vagy még itt is vacakolnom kell valamit???

Kép
kuha

Ancsi!

Úgy néz ki, most elkezdte feltölteni a videot a Photobucket-re. De elég lassú, kb. 11-13 percet jelez, míg kész lesz. Nálatok is ilyen lassú???
Aztán majd meglátom, hogyan boldogulok, amikor ide akarom feltenni... :D

Kép
kuha

Kuha.

Ügyes vagy!
Igen nekem is ilyen lassú volt!
Én ide bemásoltam az url cimet és jó volt.
Várjuk a videót!! :) :shock:

ancsi26

Ancsi!

Köszi a segítséget, amint végre feltölti, már küldöm is.!!! :D

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: