Sziasztok!
Szeretném megköszönni Mindenkinek aki válaszolt a kérdéseimre!Igaz már jó pár napja volt,olvaslak Titeket,csak irni nem tudtam.
Azt hiszem a fülbevaló kérdést elnapoljuk,meghagyjuk Neki a döntést,legalábbis egyenlőre ebben maradtunk.
Kérdeztem az igény szerinti szoptatást.kaptam rá egy linket,ott azt irják,hogy időben és időtartamban nem korlátozzuk a babát.Hát nálunk nem volt,sokszor evett,és nagyon sokáig cicizett.Órákat akár.Aztán fájta ahsikánk,és azt mondták azért mert mindig eszik,és igy mindig emészt,terhelve van az emésztőrendszere.Erről mit gondoltok?
Szóval ne etessem két órán belül,amit simán ki is bir ,mert ha tud aludni 2-3 órát akkor nem lehet éhes,bár én már semmiben nem vagyok biztos,merthogy igy viszont üvölt ha nem cicizhet.Néha evés után mosolyog,nézegeti a zenélő-forgót,aztán egyszercsak elkezd bömbölni,és ezen vagy a cici segit,vagy hagyom kicsit amig elfárad-ezt próbaképp csináltam 2x hogy meddig birja,nos hát tovább mint én.
Amúgy sztem sokkal többet vidámkodik,meg sztem nem fáj úgy a hasa mióta húzzuk az etetési időt,ugyanakkor igy is sokat bömböl,pedig azt hittem javul ez is.De a vidámkodást meg annak is betudhatom hogy nő,okosodik,stb..Viszont ha eszik még mindig nem tud elszakadni a cicitől,mert most már 20 perc után csak bohóckodik,meg tépi,rángatja,ki-be ,ki-be ez megy.
Szóval megint nem tudom mit tegyek,mert nagyon sajnálom ahogy látom rajta mennyire kell neki a cici,viszont megmondom őszintén ez a több óráig tartó cumizás rajat ez nekem nagyon kényelmetlen,egy idő után már nagyon rossz érzés.Meg persze este,vagy ha front van,vagy akármi más akkor nyűgösebb is,de ha néha engedem Neki ,máskor meg nem akkor nem zavarodik össze?
Tudom hogy már irtátok többen hogy sokat ciciztek Nektek is,meg hogy gyakran szopizik,de attól tartok hogy ha most hagyom akkor később nehezebb lesz erről leszoktatni ha magától nem fog,és azt meg nem tudhatom előre.
Ha fáj a baba pocija akkor a szopizással meg tud nyugodni?Végül is nem kólikás,szóval nem tipikus hasfájás.
Ja és pl amikor üvölt akkor a cumi nem kell,még jobban üvölt tőle,de ha cicire rakom és ott elalszik,és már csak ez a ki-be játék megy,és akkor becsempészem a szájába akkor meg nem ébred fel.
Amúgy meg itthon voltam tp-en azóta hogy megtudtam hogy babát várok,sokat aludtam,pihiztem,nem ért semmi lelki trauma,nos hát lehet nálunk nincs összefüggés...
Pgyönygyi:mint olvasod nem csak Te küzdesz

bár ez nem vigasz tudom.HA elfogadja a cumit,akkor csak a régi fajta,cseresznye alakú gumi cumit.Olyan chiccosat nem tudtam itt vácon venni,de ez is bőven jobb mint a szilikon.