Szisz
Köszi kérdésed, kutyuink jól vannak, bár most érthető okokból picit hanyagolom őket
Mi jól vagyunk, Laura egyre nagyobb, már átalussza az éjtszakát (8-10 óra egyhuzamban). Igaz, hogy éjjel ½ 12 előtt nem tudja elkezdeni az elelvást, de azért legalább ez is valami…
Szopizik ezerrel, szépen nő a súlya. Már visszamosolyog ránk, imádnivaló! És tudunk vele beszélgetni, olyan szóf@sása van néha, hogy az csak na…
Évi77
Hááát… utálom már a bezártságot! Így aztán hétvégenként apa rendszeresen elvisz minket valahova (most pl. Brendonban voltunk kiskádat venni, mert már kinőttük az előzőt és elirigyeltem Timikától az övékét
Apropó: Te milyen hőmérsékleten milyen ruhát adsz Dórira? Úgy értem, mikor lehet rövidujjút, stb… Nekem ezzel van a legnagyobb gondom.
Dórika tartja már a fejét rendesen? Vagy már kérdeztem? (bocsi, szitaagy…)
Timika
Igen, köszi. Meg is vettük. SZUPPPIIIIIIIII !!!
Kiderült, hogy mi okozza az ekcémás pöttyöket Kristófnál?
Norwell
Még 2in1?
Anikó
Igen, én is imádom/imádtam a Krizsa dokimat. Nagyon szimpatikus és iszonyú profi. Hormonértékekből simán diagnosztizál. Majd UH és lássatok csodát: igaza volt… Szóval nagyon jó szakember. Bár szerencsére, nekünk nem kellett a végén beavatkozás, de tudom, hogy ő azt is összehozta volna nekünk. Akkor nyugodtam meg (a nődokim után), amikor elmentünk hozzá. Aztán mikor terhes lettem nődokit váltottam
Rolly
Nektek melyik pelus vált be? A Pampers jobban levegőzik? Vagy melyik?
Brill
Aranyos vagy, köszönöm a hiáynolást! Legközelebb nem menekültök Laura elől !
Duddu
Végre itt vagy! Már úgy hiányoltalak! Jól teszed, hogy már nem dolgozol. Szólj, ha kell segítség a lakás témában. Mi egy saját ház építésénél már ezt végigcsináltuk egyszer…
Monyóka
Sajnálom, nem túl jó, amit leírtál. Tegyétek félre a babaprojectet egy időre, ezt tudom csak tanácsolni. Persze könnyű mondani… Tudom. De az, hogy gyűlölöd a párodat, azt mutatja, hogy nem szabad erőltetni, hiszen Ti vagytok egymásnak a legfontosabbak!!!
Kanci
Köszi a pelus-tippet
Durva, amit a dokidról írtál. Ne foglalkozz vele. Márcsak azért is ilyen, mert ő a lecserélt… Pihizz sokat!
Juca
Nem semmi, 2 hetesen ekkora utat megtenni Kingával! .)
Pelus: a Libero newborn szerintem szupi, a 3-6 kilós is jó (mini) , de 4,8 kg-nál már kicsi. Illetve szerintem nem készültek fel a palus gyártók arra, hogy egy 2 hónapos gyerek alszik 10 órát egyhuzamban, mint Laura.
Már miért ne lehetne szőrteleníteni a lábakat 6 hétig? Ezt nem értem… Én mondjuk a zuhany alatt szoktam borotvával, krém nélkül, de szerintem semmi gond.
Puszi

holnap az osztályozó konferencia után valamikor jövök (8-kor kezdődik)

Fél óra múlva indulok a suliba (ehhez képest nem nagy készülődést csináltam eddig: még pizsamában ülök és titeket olvaslak