jóestét
Annamami

mi Holle kölespépet eszünk fürcsi előtt és vagy vízzel vagy gyümilével csinálom. van rizskrémünk is, az lesz a következő, amit kipróbálunk, és lassan jöhetnek a gluténtartalmúak is. és egy fél üveg gyümit keverek bele. nagyon fincsi!
ma voltam fodrásznál, és olyan sokat kellett várni, hogy kiolvastam az aludj velem c. könyvet (nem hoszzú, de azért sokat kellett várni

)
lényeg 1. - kell egy napirend - felkelés-kaja-lefekvés nagyjából azonos időben legyen, rugalmasan kezelve.
lényeg 2. - ne legyen az alvás semmivel társítva (szopi, ringatás stb)
ezeket eddig is tudtuk ugye.
javasolja ő is a sírásos módszert, de csak pár percekre 3-5-7 percenkénti simivel, ágyban hagyással.
sok baba kel fel 5 körül enni, erre azt javasolja mindig 10 perccel hosszabbítsuk meg a felkelés és a reggeli időpontja közti időt.
ma beszéltem a gyerekgyógyász ismerőssel, aki szigorú elvek és pontos napirend szerint neveli a gyerekét, aki most egy éves. szépen alszik is a fiú egyedül, de egy hete éjjel min 5x kel, és alig alszik egyben egy órát, és állandóan feláll a járókában... más valaki meg egyévesen leváltotta az esti szopit sima tejecskére, és nem volt több szopi, magyarul elválasztotta a gyereket, nem is ébredt fel többet éjjel.
ma is úgy aludt el az Eszti, hogy totál kidöglött, jó nagy szopi, és még nem is büfizett, annyira bealudt, esélyem sem lenne, hogy ébren tegyem be a kiságyba.
mindezk alapján én egyelőre nem csinálok semmit, valahogy kibírom, hogy éjjel ennyiszer kelünk. majd meglátjuk később....
Ancsi! Meli videó nagyon édes!!! popsiriszálás nagyon aranyos!
mensi: nekem is még csak 2x jött meg, de nekem elég brutál volt
én még nem hallottam ezt, hogy a kúszás és a későbbi viselkedés összefüggene, vajon miért?
Jucc, hát ez horror, amit írsz

én is megfogadtam már ezerszer, hogy ha neadjisten kell, én sem megyek Eszti mellől egy lépést sem, remélem nem lesz rá szükség.
Benianyu: azért ez olyan nehéz, hogy miért nem voltak erősebbek a szülők, olyan nehéz okosnak lenni olyan helyzetben, amikor totál ki van szolgáltatva a gyereked. én sem tudok tisztán látni, pedig...
néha lelkiismeretfurdalásom van, hogy a gyerekágyon beadtam az Esztit a csecsemősökhöz, főleg az elején, és amikor az intenzíven volt, nem ültem ott folyamatosan mellette. egyrészt más tudatállapotban voltam, másrészt azt csináltam, amit mondtak, mert abban bíztam, hogy az a legjobb a gyerekemnek. utólag azt mondom, hogy majd ha lesz kistesó, már sokkal okosabb leszek és rutinosabb bizonyos dolgokban.
de ilyen eset nem fordulhatna elő

milyen intenzív osztály az, ahol nem veszik észre, ha hány egy beteg... jajj, nagyon felzaklatott, bocsánat
Benianyu, köszi igen, Neomycin/Tobrex csepp. az lett a vége, hogy egész hétvégén nem adtam, és mivel sztem alakul a helyzet, kopp-kopp-kopp, nem is kezdem el. mondjuk a nasivint már több, mint egy hete használjuk, úgyhogy azt kellene már csökkenetni, ugye??
holnaptól vizilabda világkupa a margitszigeten, úgyhogy a mi családunknak ugye ott a helye

holnap, holnapután bizti kintt leszünk, meg szombat-vasárnap is, meglátom Esztivel mennyire bírjuk, apa egész du kintt lesz az tuti. a vb meccseket meg gondolom itthon felvesszük, és mire hazaér 3 meccs fogja várni, amit hajnalig nézhet. hurrrrrááá....
kismamáinknak egyre jobb napokat kívánunk!
apropó, Bodza hogy vagy??
Tünde, Zita annyira aranyos ebben a kalapban a kisképen!!!
és apropó kalap

Julcsinak is nagyon jól áll a kalap! igazi kishölgy!
én nem vagyokm terhes, de hihetetlen hülye szitaagyú és ügyetlen maradtam

már én is szenvedek tőle
most már nem bírom tovább, megyek pihizni, gondolom nesokára ébred a csajom...