Sziasztok,
Úgy látszik hétvégenként nem tudok majd jönni, bár lehet jobban jártam volna, ha inkább itthon maradok...
El volt tolva az egész hétvége

:(:(:(
Rylie,
Coca Cola szövegkántálás nem semmi, csak tudnám, hogy aki a rostán bekerül, azok közül ki az aki tényleg ilyen szinten tud azonosulni ezzel a mentalitással??
Nem is gondoltam volna, hogy néhány alkalom ilyen sokat tud segíteni, gratulálok még egyszer.
Alvás, pengepóz
Moose,
a családunkban van egy testvérpár (egy fiú-egy lány felállás van), ott a nagylány próbálta nyomkodni a kisfiú szemét, nagyjából ugyanennyi a korkülönbség köztük és szinte szóról-szóra ugyanezt csinálta a "sírás előrejelzéssel is"

Most éppen abban a stádiumban vannak, hogy a kislánynak az kell pont, amivel az öcsi játszik, és elvesz tőle mindent. Helyette ad vmi lányos dolgot, csak hogy ne legyen vita.
Dora,
én is csak táppénz miatt látogatom a körzetit, mert mindenhova a nődoki küld el, ahogy Indi is írta. Ennek ellenére, ha gondolod, nagyon szívesen megírom priviben a nevét, mert én nagyon szeretem, és bátran alkalmazza a homeós dolgokat is, mielőtt lebombázna mindenféle antibióval. Nem tudom, Neked ez szempont-e?
Barbi,
baba gyönyörűséges, olyan nagyon helyes. És tényleg jó az a kép, amit most kedvencként szeretsz
Votív,
döbbenet, hogy egy ekkora picur már életben marad és magától lélegzik. Akkor már talán nálam sem lesz gond.
Méregtelenítős recept: még a keserűsó hagyján, de az a két deci langyos olaj.........
Indi,
Te mikor kelsz, hogy kilenc után már túl vagy egy filmen?

:):)
Hétvége:
szombaton mi hús sütést szerveztünk estére. Nem is volt gond, annak rendje, módja szerint már majdnem készen volt minden, amikor nyakunkba szakadt az égi áldás. Bevonszoltuk a sütőt tető alá, erre - míg nem figyeltünk oda - a már kiürített pácolajos dobozt kutyám kinyalogatta... Lehet, hogy méregteleníteni akart, csak összekeverte a sorrendet

????
Évi