sziasztok!
nekünk nagyon zsúfolt hetünk volt. egyrészt kicsit betegeskedünk még mindig (orrfolyás), másrészt szerda óta minden nap alszik nálunk vbalaki, és vendégesdit játszottunk. jól elféradtunk mindketten apával, de azért jó, hogy találkoztunk régi barátokkal.
ma este meg úgy néz ki színházba megyünk, mert még a múlt héten a húgom vett nekünk jegyet, hogy vigyázhasson Esztire

de mi annyira fáradtak vagyunk... azért megyünk
elkezdtem visszaolvasni egy pár oldalig jutottam csak, azt látom, hogy Nyúl család megy magát áztatni

érezzétek jól magatokat!!! (mi szept. végén megyünk

)
és végre van új kismamink

nagy gratula jó egészséget kívánok Davallia!!! a video nagyon tetszett, apának mindig megmutatom a Pandás képeket, annyira aranyos

asszem nemsokára nálunk is lesz ilyen mutatvány
és nekünk is van egy fogkezdeményünk!! véletlenül megláttam, hogy lyukas az ínye, aztán meg hallottam, hogy nekikoccant a pohárnak. eddig is tömött mindent a szájába és nyáladzott, de most pláne
Andi!! ne haragudj, hogy nem írtam mélcímet a múltkor, egyszerűe elfelejtettem

én nem tudom most mit tegyek alvásügyben.
Eszti esténként szopival alszik el, vagy szopi után büfiztetés közben, magyarul ringatva, kézben. én most nem bírnék ordítást hallgatni, apa meg csak úgy tudja csinálni, ha max 20 percenként megy be, szóval most épp elfogadható a helyzet. persze éjjelente sokszor ébred, és mindig cicin alszik vissza, 2-4-5 alkalommal, így alszik 7-9 órát. napközben meg kb 3 órát 2 részletben. nemsokára fel fog állni, és ha már szopi sem lesz, akkor nagyon nem tudom mi lesz az alvással, mert Eszti is hirtelen belelendülős típus (már nem emlékszem Majola hogyan fogalmazott, de találó volt)
Annamami, olvastam, hogy Mazsi rózsahimlős lett

, szegényke

, jó, hogy már nagyjából túl vagytok rajta és ilyen jó az étvágya!
apa vett vizilabda világkupára bérletet (nekem is

), úgyhogy jövő hetünket ez fpogja meghatározni. meg opersze a foci vb. annyira élvezem........
a végén egy tanácsot kérnék: Eszti 2 hete volt lázas, azóta taknyos, kb egy hete nasivinezünk, de még mindig, és gyakran a szopit is zavarja, néha az alvását is, de azért jó a kedve, amikor fennt van nem venni észre rajta, nem is akell annyit szívogatni. a doki néni azt javasolta, hogy antibigyós szemcseppet keverjek össze orcseppel és azt csöpögtessem helyileg az orrába. hallott már ilyet valaki? ha van tapasztalat, vélemény, érdekelne! köszi
Ancsi, Davallia, remélem hamar rendeződik a helyzet Miskolcon!!