A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok! Hát, lányok, nem semmi a termés, próbáltam nagyjából átfutni, amit írtatok, de szinte lehetetlen :cry: Szerdán kaptunk 2 oltást (a rendes 3 hósat és az 1. NeisVac-ot), láza nem lett tőle, viszont extra nyűgi volt :cry: A 2. döfésnél már nagyon eltört szegénynél a mécses :( Tanulság: többé soha nem adatok be 2 oltást egyszerre!

Narco :) Vásárlás: hát, be kell valljam, én már akkor elkezdtem 1-2 dolgot vásárolni, mikor Kristóf még meg sem fogant :oops: :oops: :oops: Egyszerűen ha megláttam vmi édeset, nem tudtam ellenállni :oops: Szerintem jobb, ha fokozatosan veszel meg mindent, mint ha egyszerre a végén. Egyrészt nem tudod, hogy meddig bírod fizikailag, másrészt olyan jó érzés mindig venni 1-2 apróságot :lol:
Bocsi, ha írtad már, de hol veszitek majd a babakocsit? Publikus, hogy mennyibe kerül?
Ja, és Figo nagggyon cuki :lol:

Sysy :) Sajnálom, hogy Andriskának kengyelt kell hordani, ráadásul még hasfájós is :( Kristóf is nagyon hasfájós volt, nekünk sokat segített a Gripe Water. Mostanában viszont már nagyon ritkán fáj a hasa, de még most is nagyon odafigyelek, hogy mit eszek.

Anikó :) Szerintem jól döntöttél. :) Szívből kívánom, hogy a Kaáliban minél hamarabb varázsoljanak egy kis tökmagot a hasadba, olyan aranyos vagy, igazán megérdemelnéd :):):)

Monyó :) Totál le vagyok maradva, nem is írtam még, hogy milyen tündéri a kicsi Zeusz :lol: Te hogy vagy?

Unique :) A káddal kapcsolatos kérdésedre válaszoltam a másik topikban. Olvastad?

Csibe :) Gratulálok a kis kukishoz! :lol: Mikor jöttök el Junkoval meglátogatni?

Évi77 :) Ne haragudj, hogy még nem tudtam válaszolni, ma este igyekszem pótolni :oops:

Poginak gratula a babókához! :lol:

Mátra :) A mostani talira sajnos nem tudunk menni. :cry: Remélem nagyon jól fogjátok magatokat érezni! :lol:

Képzeljétek, Kristófnak csúnya ekcémás lett a bőre az arcán. Tejet, tejfölt és tejszint eddig sem ehettem/ihattam a hasfájás miatt, de most félek, hogy a többi tejterméktől is el leszek tiltva :cry: Húst meg alig eszem, úgyhogy nem tudom, akkor hogy fogunk fehérjéhez jutni :cry: Ráadásul gyümölcsből és zöldségből is alig ehetek vmit.. :cry:

Na megyek és elnézést, ha kihagytam vkit!

Puszi és jó 7végét mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Anikó!
Mondd meg a kisfiadnak, hogy beszéljen a gólyával, hátha az ő kérését előbb meghallgatja, és akkor majd nem gondolja azt, hogy rossz volt, és azért nincs kistestvére…Egyébként a gyerekek nagyon hisznek a kimondott szó erejében.
Bolonyai vakaróni – hát, ezen behaltam!!! Kép

Mátra!
Remélem, 24-e után egy kicsit pihizel majd!!! Olvasni is elég, mi mindent csinálsz…
Apával végigbólogattuk és –röhögtük a „férfiak szabályzatát”! És még egyszer bocs, hogy megijesztettelek Téged is, én százszor annyira meg voltam ijedve…

Csibuci!
Gratulálok a kisfiúhoz!!!

Virág!
Hát, úgy tervezem, hogy a következő NST-re már nem lesz szükség… Elvileg csütörtökön kell(ene) menni...

Brill!
Nyugi és no kávé, megvolt mindkettő… Mindjárt írom, mi volt!

Pupy!
Köszi, amit írtál! Általában a kaja tényleg segíteni szokott.

Zsúka!
Jaja, már nagyon türelmetlen vagyok… de nem baj, ha a 38 hetet kibírtam, akkor ez a kettő (vagy három???) már meg sem fog kottyanni… Lassan úgy belejövök a babásságba! :D

Narco!
Győrben fogok szülni, és lehet, hogy még nem mondtam. Tudom, szitaagy… :D Gyönyörű a cicókád!!! Azok a szemek…
A vásárlásról: nálam volt olyan, amit 26 hetesen vettünk meg, pl. a babakocsit, mert akkor árulta a tulaj. Ruhát én jóformán nem is vettem, nagyon sok mindent kaptunk (meg fogunk is még a tesóméktól, ahol most két hónapos a törpi). Leginkább a kórházi csomagba kellett vásárolni, meg ugye pelust, de azt hiszem, azt kb. a 32. hét körül vettük meg (persze Nálad más a helyzet, mert akkorra már nagyobb pocid lesz Moszatkákkal, mint nekem volt 32 hetesen). Ha úgy gondolod, szerintem már most nyugodtan beszerezhetsz egypár dolgot, sokan ugye babonából nem vesznek semmit X. hétig. És a legkevesebb nyűgje az embernek a második harmadban van, én is akkor voltam a legaktívabb.

Évice!
Erre gondoltál:
Kép

Junko!
Jaja, izguljatok csak Ti is, nemsokára úgyis Érted kell majd szorítani!!! :D :D :D

Unique!
Hát, ettől félek én is! :D Ezért mondtam is neki, hogy most már aztán tessék kifelé készülődni…

Szóval ma (is) voltunk NST-n. Először is: minden rendben van!!! :)
Fél tízre kaptam időpontot a legutóbb, aminek megint csak egy 8-as lett az eredménye :roll: , gyors (170-180-as) pulzus, bár aktívabb mozgással, mint legutóbb. Persze tanulva a múltkoriból, már abszolút nem idegesítettem fel magam, tudtam, hogy úgyis megismételjük, és úgyis jó lesz a második… :D Mit ad Isten, délben mentem újra, 10-es pontszámmal első helyezett lettem… :D :D :D
Nem tudom, mi van abban az időtájban Kende babával (vagy nem tetszett neki, hogy oldalt feküdtem, és talán a köldökzsinórt nyomhatta, erre tudok gondolni), mindenesetre legközelebb csak jövő csütörtökön kell mennem, és akkor is fél egyre kértem időpontot!!! :D Ja, és nem feküdni fogok az oldalamon, hanem félig oldalt ülő helyzetben leszek… Pedig úgy tudom, hogy az oldalfekvés a legjobb a vérkeringés szempontjából…
No, száz szónak is egy a vége: legközelebb csütörtökön kell majd menni, de a doki azért hozzátette: "ha csak addig nem találkozunk..." :D

Pusszantás mindenkinek, jók legyetek!

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Lányok szégyen ide-szégyen oda én most elmegyek és lefekszem. Olyan iszonyatosan görcsöl a hasam, hogy az elmondhatatlan.

Annyit láttam, hogy Kendemamival és Kendebabával minden rendben.

Holnap találkozunk, abban a kávézóban, ami a Hisztéria mellett van, G betűvel kezdődik. Bocsi, de még mindig nem jut eszembe. Én már ott leszek egész korán... Ha csak a forgalom mást nem mond.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
mátra

Narco!
Köszönöm a leirást a derékfájdalomrol!
És aranyos vagy,hogy igy bátoritassz és szoritassz értem!
Ha még szolnál az unokaöcsédnek azt meg nagyon meghálálnám!!!! :D
A cicud gyönyörűséges!
Szoritok a hétfői ultrahangra!

Zsuka!
Én is megcsináltam a tesztet!
Én is szép és okos vagyok! :lol:
Ma rakott krumplit csináltam mert az holnap is jo!

Angie!
Akkor a szüleidtől várunk!
Hova mentek a pároddal?

Szissz!
Én sem tudtam követni hogy melyik nap mi következik ezért kiragasztottam magamnak a spejzba és mindig lestem mi következik! :lol:

Évi!
Az az igazság,hogy már rég nem kell nekünk pelus és mindig van valami ujitás!Lehet hogy most más lenne a véleményem.
De akkoriban nekem a huggis volt a legjobb!
Jo is egy kis torna!

Jucmuc!
Örülök,hogy jelentkeztél!
Én is 19-én megyek az orvoshoz ugy mint te!
Nálunk csak egy féle inszem van (ugy tudom)!
Lehet ha a petevezetőset választod akkor nagyobb eséllyel futsz neki az inszemnek!
Szoritok,hogy a férjed eredményei jobbak legyenek!
Érezzétek magatokat nagyon jol a tengerparton,pinjetek!(de jo neked)

Junko!
Én is sokszor összevisszaságot álmodok!
Én is ugy gondolom hogy az ember félelmei jönnek elő tudatt alatt!
Hajrá hétvégén!!!!
A fütyin jot nevettem! :lol:

Unique!
Örülök,hogy megtaláltad a megoldást pelus ügyben!
Igen ezeken mindig csinálnak egy kis változtatást!
Ezért lehet hogy most nekem is másik lenne jobb!
Már régen használtuk mi.
A Krizsa doktort sokat láttam a Kaáliba, borzaszto szimpatikus ember!
De ott mindenki egytől egyig!A doktornőmről is csak csupa jot hallottam!És ami még fontos,hogy nem nyomaszto a hely egyáltalán!
Igazad van hogy még nem viszitek a picit a tömegbe,még kicsi és jobb félni mint megilyedni!
Milyen kutyusaitok vannak?

Timika!
Köszönöm szépen,jol esik nagyon!
Sajnálom szegény Kristofkát,hogy ilyen atrocitások érték!
Szegény,egyszerre kettő?!De hát ha muszály akkor muszály!

Norwell!
Vannak aranyos beköpései a kisfiamnak!
Amit vezettem kiskönyvet neki abban leirtam az aranyköpéseket!
Sokat szoktam nevetni rajta!
Gratulálok az NST 10-hez!
Ügyesek vagytok!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

KÖSZÖNJÜK Mindenkinek a gratulációt!!! :D

Pupy,Narco!
Videokazira lett a vizsgálat felvéve.Azt mondta a férjecském, hogy majd digitalizálja és abból lehet képet "kivágni".Na, én nem értek hozzá!Ha lesz kép,úgyis küldök.

Narco!
Gyönyörű cicád van!!!

Timi!
Nekem a jövő hét elég zűrös, utána egy hét nyári tábor, de aztán 25-étől nagyon ráérek és szerintem addigra Junko is tud időpontot mondani!

Akkor holnap 10-től. Nem ígérem, hogy 10-re odeérünk, de igyekszünk! :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kép
Kép
Kép
mátra

Mátra!
Drága,még gondoltam benézek a tali elött!
Légyszi javitsd ki a táblát 1cn-re! Kép De nem vagyok szomoru!És nem is sirtam!
Akkor az Árkádban!

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Lányok,
mindenkinek szép hétvégét kívánok, napsütéssel, boldogsággal!! :lol:

És Kedves Lányok, akik most a topictalin vagytok! :lol:
Remélem, nagyon jól érzitek Magatokat együtt és sok-sok mindent meg tudtok beszélni!!
Nagyon sajnálom, hogy én nem lehetek ott ( :cry: ), az őszire mindenképpen megpróbálok elmenni.
Sokat gondolok Rátok!

Rolly
rolly

esik az eső, de én mégsem vagyok szomorú, mert életemben először sikerült egy smile-t "életre keltenem".
Íme az eső!
Kép
rolly

Sziasztok!

A tali iszonyú jó volt, és az külön jó, hogy sikerült találkoznunk néhány topictagunkkal, akivel eddig még nem! És meglepetésvendégünk is volt, hogy ki, az kiderül, ha megnézitek a feltöltött képeket!
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=9822

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Rövid válaszok, távirati stílusban, sok smile díszítéssel, mielőtt párom szeretné használni a gépet

Pupy, Narco
Kitartás!! ez édes fájdalom!! :lol:

Narco
Cicus gyönyörű
Kép

Pupy
Gratulálok a MAGZATHOZ! :lol:

Aniko
Sajnálom az 1.cn-t. Kép
Fiacskádnak üzenem, hogy már biztosan nem sokat kell várni a gólyára!!

Csibe
De édes lehetett a fiacskád! Eszedbe jutott, mit akartál írni nekem??

Szisszka
Forma1!! Magyart és németet tanítok

Évice77 (jé, képzeld, évi 77-nek is úgy hívják a babáját, mint a tiédet!! - Na jó, nem idegesítelek a babanettel...)
Nekünk a Libero nem vált be, a fiam bőre nem szellőzött benne, és midig kiütéses lett tőle.

Angie
Jó pihenést! Éljen a szabi!
KépJössz még a hétvégén? 20-án hosszú beszámolóval gyere!

Junko
Az álmok engem is sokszor megviselnek. De hogy neked visszafelé történnek a dolgok!! Szerintem feküdj le fordítva az ágyra - és pár nap múlva elindul minden a helyes irányba! Kép

Pogi
Nagy-nagy gratula! Gyere és mesélj!

Nomibogár, Zsúka, Pupy
Igen, megint az új hónapban bízom és próbálok teljesen meggyógyulni

Brill, Norwell
Már csak a naplót kell rendbe raknom (átlagok számolása, hiányzási statisztika...stb.)
Kép

Mennem kell, kisfiam és a férjem türelmének vége

Sziasztok
Kép
Puszi: Rolly
rolly

Évice77

De jó, hogy már vannak is képek!!! Ősszel énisénisénis akarok menni!!!

És végre most süt a nap!! Kép

puszi: Rolly
rolly

Csajok!

A talis képeket lécci küldjétek el nekem e-mailben, és felteszem a többi közé, oké?

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Évi77 (nekem az maradsz!!!)
köszi a képeket. Tök jó, hogy Tjucáék is ott voltak. Nagyon ari a kép róluk. Rólad és Dórciról nem csinált senki képet??!!

Sajna én nem tudtam menni, illetve tudtam volna, de "besz...tam" az esőtől. Reggel 10-kor akartam indulni, akkor épp szakadt és féltettem a gipszes lábam, persze nem történt volna semmi, csak elázott volna a lábikóm. Most bezzeg hétágra süt a nap.

Dudduról mit tudtok, mikor is jön vissza a nyaralásból?? ugye jól emlészkem nyaralni van. Ha visszajön reméljük küld nekünk pocis képet.

Elég nehéz volt követni az előző napok "termését" én általában munka közben netezek, de csak épp átfutni van időm a topikot. Főleg a táblicskut skubizom, van e változás.

Aniko sajnálom 1 cn-ot.
Már nekem is fáj a hasam, de menzi sehol, már ideje lenne. Nem merek tesztet venni. Már annyiszor csalódtam. Volt hogy reggel teszteltem, aztán du. megjött. Hát az nem valami vidám. Inkább kivárok még egy kicsit.

Monyót se láttam írni pár napja, de lehet, hogy csak nem vettem észre és vissza kéne keresnem.

puszi mindőtöknek
syry
syrynx

Évi!
De aranyos vagy!
Jok a képek nagyon!Meddig aludt a kis gyönyörűség!
Én csak ámultam,hogy milyen gyönyörű ez a leányzo még életben is!És a cucc amiben volt?...Észvesztő!

Dido!
Örütem hogy végre személyesen is találkoztunk!Nagyon aranyos és kedves lány vagy mint a leveleidben!Még azt szerettem volna megkérdezni,hogy akkor végül te a Sote II-re jársz?

Angie,Éva!
Borzaszto jo volt titeket is megismerni!Angie,neked nagyon jo utat és érezzétek nagyon jol magatokat!Aranyos vagy nagyon!
Évinek gyönyörű a pocakja!
És nagyon helyes és kedves kismama!

Mátra!
Veled is jo volt személyesen találkozni!
Olyan talpraesett és temperamentumos nő vagy mint amilyennek
elkébzeltelek!Csinos vagy nagyon és ahogy Zsuka fogalmazott szép kedves arcod van!

Brill!
Én azt hiszem egy ilyen topiktalira nem lenne elég egy egész nap sem!Mert nem volt elég időnk kivesézni a dolgokat!Aranyos lány vagy!Örülök,hogy megismertelek!

Juca!
Teljesen ledöbbentem amikor megláttalak titeket!
Gyönyörű a kislányotok és oriási változás ment rajtad külsöleg végbe!Gratulálok!

Csibe!
Nem tudom,hogy végül odaértetek e,de nagyon sajnálom,hogy nem tudtunk találkozni!

És lányok akik nem jöttek el!
Ősszel aztán nincs kibuvo!
Nagyon jo volt a személyes találkozás és titeket is nagyon szeretnélek megismerni!

KépKépKépKép
aniko24

Syry!

De, rólunk is készültek képek, csak nem a mi gépünkkel. Majd a lányok elküldik nekem az ő fotóikat, és akkor feltöltöm azokat is :) Most igazoltan voltál távol :D , de legközelebb nincs kifogás! :)

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Anikó!

Elég sokáig aludt még a Dóri, 1 óra körül ébredt fel, fél 2-körül indultunk haza. A kocsiban már kezdett rájönni, hogy tulajdonképpen ő már elég éhes, akkor volt egy kis nyüszögés, de nagyon hősiesen vislete a kiruccanást.

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Évi!
Akkor a Doribaba egy kis hős!Olyan édes volt ahogy cumizta az ujját!Zabálni valo!

Syry!
Köszi,ari vagy de most már vártam hogy megjöjjön mert megyek a Kaáliba és addig nem tudták volna elkezdeni a vizsgálatokat amig meg nem jön!Nem mondom,hogy tesztelj!De nagyon nagyon szoritok!Mikor veszik le a gipszet a lábadrol?

Rolly!
Neked is köszi.
Hogy vagy már jobban?Nem kell visszamenned az orvoshoz?

KépKépKépKép
aniko24

Aniko
13-án kedden, még két nap. Már várom, bár utána se lesz könnyű újra járni.
Kaáliba már többedszerre mész? Ha jól láttam a korábbi írásodban, már van ott konkrét orvosod?
Június végén mi is szeretnénk menni dokihoz a párommal, már 10 hónapja próbálkozunk és semmi eredmény. Én 35 leszek két hét múlva, ő meg 40. Még nem volt egyikünknek se gyereke. (illetve neki igen, csak az előző barátnője elvetette. meg se kérdezte a páromat, hogy meg akarják-e tartani, egyedül döntött ebben a kérdésben, de ez már évekkel ezelőtt volt, pontosan nem tudom hány éve. Igy reménykedem, hogy az ő katonáival nem lesz gond, lehet, hogy engem kell majd "kezelésbe venni."

Nagyon ari vonalzót tettél fel Marcinak. A Húgom kisfia is imádja a gőzösöket, tisztára lázba van, ha lát képen egyet, júni 25-én lesz 3 éves. A Húgom pedig 13. hetes terhes a tesóval (már írtam pár hete nektek.) Sajnos múlt hét szerdán kórházba került, hirtelen elkezdett nagyon vérezni. Szerencsére a babának nincs baja, van szívhang és a vérzés is abbamaradt. Jövő keddig bentartják pihenőre, megfigyelésre.
üdv
syry
syrynx

Syry!
Sajnálom a hugodat nagyon!Ez borzaszto!
Igen a Kaáliba már jártunk egy jo másfél éven keresztül!Nagyon aranyos a doktornő akihez kerültem!De probáltam más irányba is mozogni mert amikor a lombik nem sikerült akkor nagyon elkenődtem!És ugy gondoltam,hogy más alternativát is ki kell probálnom.De mivel sehol semmilyen eredményre nem vezetett a kezelés igy visszamegyek a Kaáliba mert ugy érzem nekem csak igy lesz még egy kisbabám!Sajnálom,hogy még nem jött össze a baba nektek!És ha esetleg megjönne akkor merre akartok tovább lépni?A Kaálit javasolták nektek is?

KépKépKépKép
aniko24

szia Aniko
drukkolok, hogy most a Kaáliba tényleg tudjanak segíteni nektek!!
Augusztusban a körzeti nődokinál voltam, ő csinált rákszűrést meg vett kenetet, ezek negatívok lettek, hál istennek. Aztán utamra engedett, hogy próbálkozzunk, így is tettünk. Februárban egy privát nődokinál voltunk, ismerős ajánlotta, ő csak ultrahangot csinált, de persze az csak annyit mutatott hogy nincs szervi elváltozás, ciszta, mióma stb. Se vérvétel, se petevezeték átjárhatósági vizsg. még nem volt, szerintem ezek a következő lépések. Lehet, hogy hormon gondjaim vannak. A ciklusaim inkább 35-38 naposak. (bár a tábliba 30-33-at irattam magamnak.) A Húgomnak is elég rapszódikusak voltak a ciklusai mégis összejött a baba. Ki tudja, ezer ok lehet, hogy miért nem jön össze. És még ott van az 5%- azok a párok, akiknél minden ok, mégsem jön a baba.
Meglátjuk. A párom a türelmetlenebb, én még bírom, bár abban igaza van, hogy most már lépnünk kell, mert az idő meg megy.
(bocsi hogy ilyen hosszú voltam.)

Neked 1szer volt sikertelen lombikod? Utána nem volt több próbálkozás, vagy nem akartatok újabba kezdeni? Mennyi idő múlva lehetséges a következő lombik egy sikertelen után?
syry
syrynx

Syry!
Nekem volt egy lombikom és abbol még két fagyasztott visszaültetés.Ha a lombik nem sikeres akkor három honap mulva ujra lehet kezdeni mert ez az előirás!Csak mi elkezdtünk más irányba mozgolodni mert mindenhol azt hallottuk,hogy ha természetes uton sikerült egyszer akkor kizárt hogy nem sikerülhet még egyszer.De most már tudom,hogy ez nem igy van!De reménykedtünk mindenbe ahol egy kis reménysugarat láttunk vagy gondoltunk.Mivel ezeket már kipipáltuk mind ezért nincs más hátra mint ott folytatni a lombikot ahol abbahagytuk!Remélem,ha mégis meddőségibe mentek akkor minél hamarabb lesz kisbabátok mert ott már szinte mindenre van megoldás.Bármi is legyen az oka annak hogy nem esik az ember teherbe!Ha bárminemű kérdésed van ezen a téren nagyon szivesen segitek(persze másban is)!De még azért ezt a honapodat ne irjuk le!
Vannak bizonyos vizsgálatok amik elengedhetetlenek ha meddőségi központba irányitanak benneteket.Az átjárhatosági fontos és a rákszűrés!És igazolás Clamydiárol meg a többi betegséről hogy nincsen!De hát ezeket majd ugy is elmondják neked!Csak ha mentek a nőgyogyászodhoz akkor kérhetnéd hogy kezdje el ezeket megcsinálni!Nekem a Shöphibe van egy nagyon jo andrologus ismerősöm ha esetleg gondoljátok,mert az is kell majd.
Hu én is jo hosszu lettem!Bocsánat!

KépKépKépKép
aniko24

Aniko
köszi mindent, amit leírtál.
Az előbb gondolkoztam, hogy privátban írok neked, de aztán úgy gondoltam leírom, amit gondolok, hátha a többiek is tanulnak belőle, vagy van valami olyan új, amit írsz, amit más se tudott eddig.
ha konkrét segítségre lesz szükségem/ünk, akkor tényleg privátba megkérlek.
szép napot!

Úgy látszik a többiek a hétvégét pihenéssel, családdal, tanulással töltik. sehol senki rajtunk kívül, bár észrevettem eddig is, hogy a hétvégén mindig nagyobb a pangás.

Közben megtaláltam Monyót- ma is írt a hőmérős topikba. Még mindig nem jelentkezett a menzije és majd újra tesztel. (remélem nem sértődik meg, hogy "közvetítettem")
üdv
syry
syrynx

Syry!
Irjál majd priviben is ha gondolod!
Én is átnézegetek Monyo miatt a hőmérős topikba!
Neked is nagyon jo hétvégét!

KépKépKépKép
aniko24

Üdv Mindenkinek!
Kb. másfél órámba tellett mire átbogarásztam a heti "termést", mivel csak most jutottam netközelbe(még mindig nem jelentkeztek a t-online-től :evil: )
Bocsi, de sajnos csak átfutva tudtam olvasni a hozzászólásokat, de már nagyon vártam, hogy csacsoghassak Veletek! :D
Következzen egy pár reagálás, aztán majd kiírom magamból a felgyülemlet gondolatokat.

Zsúka!
Egy évig én is tanultam szülésznőnek, de az iskolai morál miatt otthagytam, amit azóta is bánok, bár a gyermelápolónői hivatás is nagyon szép, de egészen más.Igen, az első szülés amit láttam, felejthetetlen volt. "Sajnos" én mér azóta szeretnén babát amióta az eszemet tudom(persze ez évekig csak "életcél" volt, most lett éles a helyzet :) ) Most alakultak úgy a dolgok, hogy "már jöhet a baba".

Narco!
Nem tudtam végig követni az írásaidat, bocsi. Megszüntek már a rókás-promlámáid?Nekem van egy kis füzetecském, patikában kaptam, amibe van egy pár homeo golyó ilyen jellegű problémákra, és nincsennek mellékhatásai a babára nézve sem.
Én nagyon bízom a homeós dolgpkban amióta elmulasztotta az allergiámat!

Norwell!
Azt olvastam vhol, hogy a koffein, alkohol, gyszerek, stb. sokkal magassabb koncentrációt érnek el a magzat vérében, ezéert is kell kerülni a fogyasztásukat.Lehet, hogy ettől(kávé) volta magas a pulzusa?

Ffleur!
Te az álterhességre gondoltál? szerintem ott még nem tartok, nem szeretnék görcsölni a dolgokon, de ha valami gyanújelet találok, akkor sajnos elkezedek reménykedni. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.Hogy álltok az inszemivel?Lehet, hogy már írtad, csak lemaradtam róla?

Aniko24!
A 3 év az valóban sok.De itt most felvenék egy érdekes témát:nem tudom, hogy mit gondolsz, gondoltok Kedves Többiek,de ezen már sokat gondolkoztam(nem vagyok túlfűtve ezotériával):állítólag mielőtt megszületünk kiválsztjuk a szüleinket, és azt, hogy mikor akarunk megszületni ahhoz, hogy az eltervezett életünket meg tudjuk valósítani. Nem lehet, hogy ezért van az, hogy valakinek sokáig nem jönn öszze a gyermekáldás?dDe ha ez tényleg így lenne, akkor meg teljesen fölöslegesnek tűnik ez az sok próbálkozás, amit csinálunk.Vagy ezt is a leendő gyermekünk műveli velünk, vagy ezt vállatuk volna, mielőtt megszülettünk?
de hagyjuk talán a témát, ez már egy másik topik témája lehetne.
De nem törlöm ki, hátha valaki szól hozzá vmi okosat.

Pupi!
Hogy érted azt, hogy csak 1x használtad a PG 53-at? elsőre sikerült a baba? Megvettem de én csak lámpafénynél látok benne vmit.Hát majd meglátjuk, hogy "használ-e".

Junko!
Nekem is többször voltak babás, ill. terhes álmaim, meg olyan is amiben már volt gyerekem(mindig kisfiú, talán így nem is kérdéses a leendő baba neme).Érdekes amikor azt álmodja az ember, hogy szoptat, olyan valósághű.Volt már, hogy felébredtem , és kerestem a gyerekemet, de hamar észrevettem, hogy a kezem a bilibe lóg
:wink:
annyira tudja szeretni az ember ilyenkor az álombeli gyerekét.Valyon a valóságban is ilyen lehet?Remélem hamr megtudom.

Szerintetek a babaproject nem rontja meg a sexuális viszonyt a férjünkkel?Hiába, hogy ő is akarja a babát, de szerintem ők mégiscsak másképp állnak a dologhoz.Az én férjem is elszontyolodott, mikor legutóbb 4 napos késéssel megjött(ami nem szokványos, pontos szokott lenni).Bár még az elején tartunk a dolgoknak, de félek, hogy egy idő után már csak erről fog szólni a házaséletünk.(Ennek elkerülése végett most kipróbáljuk a Tv.ben reklámozott Durex-Ringet. Majd meglátjuk milyen.:-))

Hát így gyorsan ennyit tudok írni, mert a férjem gyomra már igencsak vacsiidőt jelez(talán már az enyém is), de olyan jó megint itt lenni, főleg az egy hetes "megvonástól".
De még visszajövök!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Végre itthon.

Olyan nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon jó volt a tali!!!!!!!!!

Brill!
Semmit nem változtál! Hála Istennek.

Dido!
Te sem, és sok-sok erőt neked, hogy mindenen túllegyél.

Angie!
Te sem és jó pihenést nektek!

Évi79!
Olyan jó volt, hogy megsimizhettem a pocidat. Te azért változtál :lol:

Évi77!
Te is :lol: Dóri a maga valójában is olyan gyönyörű, mint a képeken. Tanúsíthatjuk, hogy nem retusáltak a fotók. :lol:

Juca!
Te aztán tényleg rendeteget változtál. Kinga baba pedig egyszerűen csodaszép. Jól sikerült meglepetés voltatok. Örülök, hogy láttalak

Anikó!
Nagyon örülök, hogy végre személyessen is találkoztunk. Pont olyan kedves, aranyos vagy, mint ahogyan elképzeltekek. Jók ezek a talik!

Csibe!
Sajnálom, hogy nem talákoztunk. :cry: Annyit aggódtam, hogy nincs-e valami bajotok. Többet ne csinálj ilyet. :cry:

A képeket nézve rájöttem, hogy még a fél Mátra is nagy. :cry:
Egyébként, a turmix tejből és joghurtból készült. Persze egy kis gyümölccsel. Csak hogy a diétámnak ne legyen kára. Pedig az a Juca féle fagyikehely erősen csábítgatott ám... :lol:
mátra

Sziasztok!

Nekem is újra kellett regisztrálni magam :(

Lányok! Olyan jó volt talizni Veletek! Angie, Anikó! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket! Aranyosak vagytok nagyon :)

Juca! Sajnálom hogy nem találkozhattunk, de hát ennem kellett :oops:

Remélem legközelebb sokkal többen leszünk!

Rita! Rremélem rendben hazaértél!

Dido! Hétfőn -ha nem lesz szita az agyam - postázom a dolgot :)

Brill! Jó volt látni Téged is, meg a Csibe családot is!

Évi! Dóri egy tündér! Pár év múlva mit fognak lezavarni Virággal :) Két huncut csajos :)

Mindenkinek további szép hétvégét!

Éva és Virág
hévi79

Sziasztok!
Biztos nagyon jó lehetett a találkozó, főleg azoknak akik már régóta társalogtak itt egymással. Úgy látom feltöltődtetek egy kis enerdzsivel!
Én csak most kezdem látni, hogy korlátoltabbak a lehetőségeim amióta elköltöztünk Pestről, mert így nem tudtam elmenni erre a talira sem. :(
De viszont annyival jobb itt vidéken,tiszta a levegő, nincs olyn forgalom, tömeg.
De talán majd lesz egyszer (ha vki megszervezi, és van rá igény)debrecenben is (bár nem tudom, nem sok debrecenit látok itt).
Nem tudja vki, hogy mikor lesz már nyár? Megint be kellett kapcsolni a fűtést, nappal 12 fok volt! :evil:
Szólval zima van, de nagyon.Ennek egyetlen előnye van:nincs kedve az embernek kikelni az ágyból... :wink:

Na most megyek fürödni, talán még visszanézek.Ha mégsem, akkor
jó éjt!

Kép
pankaa

Mátra!

Kívánom, remélem, sőt tudom, hogy hamarosan a nap minden percében érezni fogod majd a Kisbabádat a pocidban!

Mégegyszer! Lányok! Jó volt! :)

Éva

Kép
hévi79

Syry!
Sajnálom, hogy nem jöttél. Ugyan ez vonatkozik Uniqurqa is.

Duddu szerintem már itthon van, mintha úgy rémlene, hogy valahová mentek a hétvégén és azért nem tudott jönni a talira.
Hiányzik már nagyon...
mátra

Mátra!
Szegénykém, akkor tul vagy a mai napon!
Azon gondolkodtam,hogy nem keveset vezetsz!
Köszönöm a bokot!

Éva!
Annyira csinos kismami vagy hogy ne pironkodjál az evés miatt!
Szerencsés alkat vagy nagyon!

Panka!
Érdekes témát dobtál fel!
Én jártam 18-20 éves koromtol rendszeresen asztrologushoz,és probáltam ugy alakitani a dolgokat hogy mindig jo irányado legyen ez az életemben.De jött egy hihetetlen fordulat mert minden amit mondott az asztrologus elkezdett valosággá válni.Partner,esküvő,gyerek,szülés stb.És jött a következő kapaszkodási lehetőségem a következő gyerekprojekthez,de mivel 30 éves koromra mondta a második babát igy mindenféle görcsölés nélkül vártam hogy bekövetkezzen!De amikor nem történt semmi akkor kicsit megrendültem ezen a téren.Késöbb kérdeztem,hogy miért van ez az egész és azt mondta az asztrologus:az első babáért ki sem kellett nyujtanod a kezed viszon a másodikért vért kell izzadnod és ha ehhez külső segitség kell akkor ne habozz elfogadni!Három gyereket mondott nekem két fiut és egy kislányt.Ugy gondolom hogy 40 éves koromig nem adom fel a küzdelmet és ha majd akkor visszatekintek akkor biztos tudok válszt adni arra hogy mennyire jött be az asztrologia az én életem során!Hiszem és remélem azt hogy még vár rám gyermek aki engem szeretne választani!Rajtam nem mulik mert mindent elfogok követni,hogy megtaláljon engem!
Elnézést attol akinek más a véleménye!

KépKépKépKép
aniko24

Éva!
Legyen igazad kedves. Én szeretném a legjobban.

Anikó!
Egyszer azt olvastam valahol, hogy az asztrológia csak irányt mutat. Az ember azért van, hogy maga alakítsa a sorsát.
Én is voltam már asztrológusnál. és most is szívesen elmennék. de nálunk csak "jósnők" vannak.

Panka!
Ez nagyon érdekes. Engem is foglalkoztat a gondolat és a kollégák most megköveznek, de én a pszichológiában is követem ezt az ágat. Már amikor, ahol lehet. Viszont a saját életét mindenki úgy éli, ahogy lehet.
A szex kérdésre pedig. Ha a párod nem érzi, hogy csak a "gyerekcsinálásra" kell, akkor nem lesz gond. Szeressétek egymást és rendben lesz minden.
mátra

Megnézve az "egész Mátra a turmixal" című képet, igyekszem leszögezni, hogy nem volt benne alkohol.
Van rá tanúm is... :lol:
mátra

Megkaptam Brill fotót, és mivel ilyen rendes vagyok, már fel is tettem őket! :D :D :D

Köszi Brill!!!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=9822

Évi és Dóri

KépKép
évice77

A legfontosabbat meg majdnem elfelejtettem... Nyertünk ám a közös Puttón 300 Ft-ot :) Vegyünk rajta új szelvényt, vagy osszuk szét? :roll:

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Sziasztok!

Hát mégsem mentem el fürödni, mert megláttam egy érdekes műsort a TV-ben.
Igen, szerintem is úgy van, hogy vannak bizonyos pontok az ember életében amik "meg vannak írva", de hogy addig hogyan, mi úton jut el, és közben milyen kanyarokat, és zsákutcákat csinál az már az egyén dolga.Na de ennyit az asztrológiáról, elvégre ez nem az az oldal, és téma.
Szerencsére a férjem (még) nem érzi úgy, hogy csak a gyerekcsinálásra kell, igyekszem a témát nem feltupírozni nehogy elege legyen belőle.
Ő régebben nem nagyon akart gyereket, mert még tanult, és még most sincs saját otthonunk, albérletben lakunk, de már 2 szobásban
:D , úgyhogy mostmár nincs több akadály előttünk(és remélem nem is lesz).

Viszont van egy furcsa dolog, amit még nem sok mindenkinek mondtam el.Talán mert nem is foglalkoztam vele mostanáig.
Én áprilisban születtem, kedvenc évszakom a tavasz, és nagyon jó gyerekkorom volt, szép emlékeim vannak(néha szívesen visszamennék).Talán ezért is gondoltam kis koromban, hogy nekem is tavasszal szülessen gyermekem, áprilisban(tudat alatt, vagy mostmár fölött én is hasonló szépet szertnék neki).De akkor csak a következő hónapban leszek kismama? Bárcsak tudnám, mert az nem soká itt van!
Persze bármikor örülni fogok neki!
Nem soká "akciós napok" lesznek, és utánna következik a 2 hét remény!(olyan ez mintha hét elején vennél egy lottót, és hétvégég álmodozhatsz, hátha nyersz.Bocsi, ha izléstelen lett volna).
Na mostmár tényleg kikapcsolom magam, mielőtt túl sok zagyvaságot írkálnék.
Szép álmokat!

Kép
pankaa

Megnéztem még a talis képeket!
Mátra!
Te pon t úgy nézel ki, mint amilyennek képzeltelek.nem nagyképűségből, de elég jól el szoktam találni láttatlanba, hogyan is néznek ki az emberek.

Juca!
Nagyon Tündér a Kinga baba!Gratulálok, és minden szépet, jót kívánok Nektek!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Gratulálok, nagyon szépek a babák, megnéztem a talis képeken... :lol:

Juca!
Mennyire más vagy nagy pocak nélkül??? :) Jól van a lábad?

Puszi
Zsu
valér

Pankaa!
Örülök, hogy nem okoztam csalódást :) Olvassgass egy kicsi Freaud-ot, vagy Bern-t.

Évi77!
Köszönjük

Szép álmokat mindenkinek!
Kép
mátra

Sziasztok!

Annyira jó volt olvasni Benneteket és látni a képeket.
Szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ősszel nem menekültök tőlem se. :D
Muszáj volt benéznem lefekvés előtt, kb. 1,5 órája érkeztünk meg, jó volt a családi szülinap, de olyan jó lett volna Veletek lenni.

Jó éjt.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jól éreztem magam Veletek! Kép

Mátra!
Ne mondj ilyeneket, hogy a "fél Mátra is..."!!! Fantasztikus NŐ vagy és aki ezt nem látja nem mond igazat! Sajnálom, hogy nem jutottunk a beszélgetés végére... :( Talán egyszer majd felém jársz és befejezzük!
Dícséret, hogy nem ettél fagyit! :D

Aniko!
Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek! :D Tényleg ilyennek képzeltelek az írásaid alapján! :)
Legközelebb igyekszem majd elöbb érkezni :oops: Különben is lehetetlen Mindenkivel beszélni (ahogy írásban sem megy). A melletted ülővel kezdesz el kommunikálni, és még ekkor is kicsi az esély arra, hogy minden fontos témát átbeszélj... Közben kíváncsi vagy a többiekre is, Neked is van mit mesélned...úgyhogy teljes a káosz! :) A tali végén mindig azt érzem, hogy kevés volt az infó amit gyűjtöttem, kivel nem váltottam "egy szót" sem? :roll: stb Ismerős a dolog??? :)

Évi77!
Dóricica csodaszép életben is! :) Többen tanusíthatjuk, hogy tényleg nyugodt baba!!!
Képeket átküldtem... (kéretik nem kritizálni a fotós tudományomat :lol: ) Látom, már fel is tetted, köszi! Különben, van még néhány darab hasonló témában :lol: Ezek a jobbak voltak. Esetleg átküldöm majd a maradékot is...

Évi79!
Már Te is új néven futsz??? :D
Köszi a pocaksimit!!! Nekünk nem pocisoknak élmény számba megy... :wink:
Nagyon csini kismami vagy! :)

Dido!
Jó volt a minimál beszélgetés! :)
Egy dologot nem láttam szívesen... :( Akkor csavart a szívem rendesen... Ne haragúdj, de mindig elfelejem, hogy másképp élem meg a dolgot...
Ne felejtsd, most elöttem leszel a táblában!!! Kép

Angie!
Te is szupi csajszi vagy! (most mit csináljak, ha ilyen jó a brigádunk??? :D )
Optimizmus meghozza a babáját!!! :D :wink:
Pihenjétek ki Magatokat az egy hét alatt! Szép időt Nektek!

Csibe és Gyula!
Veletek is jó volt az ismételt személyes találkozás! :) :D
Remélem, rendben hazaértetek!

Juca, Kingababa, Kofa!
Már mások is írták, Ti voltatok a ráadás!!! :D :D :D
Juca, nagyon jól áll az anyaság! :)

Syry!
Következőn talizunk! Ne bánkódj, érthető az indok!

Unique :) , Szisz :) , Rolly :) , Pupy :) , Nárcisz :) , Junko :) ,Zsúka :) , Timika :) ,Nomi :) ,Niki :) ,Dudu :) , Virág :) Ági279 :) , Norwell :) ,Monyó :) , Ebba :)... Többiek :D !!!
Hiányoztatok. Legközelebb!!! :wink: :D

Szép álmokat Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Brill!

Én nagyon szeretném látni a többit fotót is, ha nem baj :) Teljesen egyetértek, nekem is legalább még 4 fej kellett volna, hogy mindenhova tudjak figyelni :D

Évi és Dóri

KépKép
évice77

Kép
Kép
Kép
mátra

Kép

Kicsit tovább aludtam, mint szoktam :wink:

Jó látni, hogy mindenki jól érezte magát a talin :D

Végre süt a Kép
Olyan jó lenne sétálni, nem itt benn ülni, és úgy csinálni, mint aki tanul. Kép
mátra

Sziasztok!

Évi77!
Mentek... :)

Mátra!
Nagyon helyes,hogy végre pihentél egy keveset! Komolyan, öröm volt látni a 10:20-as táblát!!! Kép
Kitartás a tanuláshoz! (nekem már nem menne a dolog... :oops: )

Forma 1!!! És még az ebéddel sem kellett bajlódnom... Kép

Szép napot!
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Hello Lányok!

Annyira jó volt a tali, hogy még mindig azon jár az agyam, és máris azon filózok, hogy mikorra lehetne újból összerántani a csapatot. Én egy igazi Égi áldásnak tartom, hogy egy ilyen fantasztikus team alakult itt a netet. Szuperül kiegészítjük egymást, és ezek a talik csak megerősítik ezt az érzést bennem.
Azoknak írom, akik nem tudtak jönni: Mindenről volt szó, elsődlegsen babákról, mamákról, papákról, aztán munkáról, sportról, szerencsejátékokról (Évi, szerintem fektessük be a nyereményünket :) . Ha így haladunk, hamarosan úgyis szépen lassan elfogy :lol: ). Szóval végig beszélgettük az időt, és a csapat utolsó tagjai fél 3 körül indultak haza (többek között én is).

Évik, Csibe, Brill, Anikó! Annyira jó volt megismerni titeket. Szuper csajszik vagytok!!!

Van egy rossz hírem is (na jó, nem annyira rossz). A gépen nagyon nagy felbontásban csinálta a képeket, és anyuék gépén nincs olyan program, amivel lekicsinyíthetném. Ezért 20-ig várnotok kell. Évi, gondolom, a te e-mail címedre sem lehet giga méretű leveleket küldeni. Egy kép 1 mega :( :(
De ígérem, 20-án küldöm.

Most ennyi fért az időmbe. Köszönöm mindenkinek a szabihoz a jókívánságokat. Férjecském csak pénteken jön utánam, mert nem kapott szabit. De nem leszek egyedül, szülők, nagy rokonság tárt karokkal vár.

Nagyon fogtok hiányozni, és már most fáj a fejem, hogy hogy tudom bepótólni a lemaradást.

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Brill!!!
Neked külön ezer köszönet, amiért hazaszállítottál. Jó volt az extra dumcsi Veled.
Puszi!
Vendég

Mátra!
Drága,örömmel látom,hogy megengedtél magadnak egy kis alvást!
Köszi a táblát!Gondolom nehéz most tanulnod de minden tiszteletem a tied,hogy azért probálkozol vele! Kép Az asztrologiába már én sem vagyok ugy belegágyulva mint régen!Régen szinte hetente hivtam az asztrologusomat,de már legalább egy éve nem is beszéltem vele!Szerintem sem szabad erre alapozni de jo irányado lehet ha esetleg választás elé kerülsz!

Angie!
Nagyon jo utat nektek!És jo pihenést!

Brill!
Igen én is azt vettem észre,hogy legszivesebben mindenkihez szoltam volna!És amikor eljöttem akkor jutott eszembe hogy még mit is kérdeztem volna! Kép De majd az őszin ujra megprobáljuk!Hogy van a szerelmes kutyulid?

Évi!
Tényleg nagyon ügyes vagy,hogy igy felraktad a képeket!

Valér!
Hogy vagy?
Kutyusod?
Jo lenne téged is megismerni személyesen,ha esetleg az őszi tali jo lenne neked!

Panka!
Szerintem is az a legfontosabb,hogy a párod ne érezze hogy a sex csak erre szoritkozik!A Juca még egyszer leirt egy pár aranyos taktikát amivel szinesiteni lehet az együttléteket!Csak amiota megváltozott a rendszer nem olyan egyszerű visszakeresni dolgokat!

Zsuka!
Te hogy áll ezekkel a coccusokkal?Kaptál már rá valamit? Kép

KépKépKépKép
aniko24

Angie!

Pihenj jól, érezzétek jól magatokat.

Brill!
A vasárnapok általában ilyenek.
mátra

Anikó!

megy mail
mátra