A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt Lányok!

Mamacs, ez nem lehet igaz. Már annyira reménykedtünk! Tegnap a rossz hírek napja volt, kivéve Alma jó hírét. Talán majd ma...
Én sajnos nem szolgálhatok jó hírrel. Se híre, se hamva a menzinek. A hõm továbbra is alacsony: 36,7. A legrosszabb az egészben, hogy hiába próbálkozunk, nincs értelme. Nem tudok új ciklust kezdeni.
Péntekre beiratom magam a dokihoz, csak ne legyen szabin.

Eszti!
Üdvözöllek közöttünk, de nem marad soká!
Olyan furcsa a dokik hozzáállása. Amúgyis megkapják a "kis" pénzüket, miért nem tudnak ezért mindent megtenni? Ha a másik doki pozitívan állt a dolgokhoz, remélem, átmész hozzá.

Nelli
nelli2

Jaj Lányok, annyira kedvesek vagytok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt. Sajnálom, hogy a tegnapi napot ezzel a hírrel nem megfejeltem, hanem mérsékeltem egy picit a rossz híreket. Mindenkinek nagyon szorítok!

Pusz
Alma
Alma

Lányok!

Jó reggelt mindenkinek! Már megint a véleményeteket kérem.
Múlt héten volt meg a mensim az utolsó a fogamzásgátló után. Csak 3 napig tartott 5 helyett. Már nem kezdtem el a következõ adag gyógyszert, erre ma este (itt még csak hétfõ este van) egy nagy barnás plecsnit találtam a bugyimon(bocsi). Most megint megjön vagy mi lesz ? Tapasztalt valaki ilyet ?

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok !

IldikóKép
Jó pihenést Nektek, és érezzétek jól magatokat !Kép

MamacsKép

SajnálomKép De legalább megjött, és új ciklust kezdhetsz.

EsztiKép
Elõször is nagyon szép neved van. Ha valaha lesz egy ici-pici kislányom Eszter lesz. Azért ne maradj itt közöttünk sokáig. Remélem a szabin lévõ dokidat szabadságolod örökre, és átváltasz erre az új lelkiismeretesre. Igaza van, hogy elõször a Párodat kell kivizsgálni, mielõtt téged gyógyszereznének. Fogamzásgátlót mennyi ideig szedtél ? A ciklusod rendben beállt, vagy változó ?

NelliKép

Szerintem menj el orvoshoz, Õ majd megoldja a talányt.

LányokKép
Engem tréfál a szervezetem. Ma a hõm megint 37,2 volt, a ciklus 30. napján a tegnapi 37 ellenére. Ma vagy holnap (nem) kellene megjönnie. Csak attól félek, hogy nincs semmi és mégis elhúzódik a ciklusomKép Ja és semmit sem érzek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

Szép jo reggelt mindenkinek! Kép

Ezert mar erdemes volt bejonni, vegre egy babas hir! Kép
Alma! Nagyon-nagy gratula! Kép Kép Vigyazz nagyon magatokra!
Olyan jo, hogy ebben a nagy melegben is osszejott valakinek a baboca. Te nem szedtel semmi gyogyit, ugye?
Mamacs! Kép Fel a fejjel! Majd legkozelebb! Kép
Hermi! Neked Kép, hogy vegre megjott!
Eszti! Udv. a korunkben.
Azert ez jo hir, hogy annyian irtatok tegnap, hogy meg fog jonni, es aztan megsem. Remenykedjunk meg. Kép En is azt teszem, mert tegnapra vartam. Le is esett a hom, es nekem tenyleg csak aznap szokott, amikor megjon. Viszont eddig mensi meg sehol. Nem akarom, hogy megint 40 napos legyen a ciklusom! Kép

Andi
andi28

CatEye
Ez nagyon jó!!!!Feljebb ment a hõd! Biztos nem fog megjönni........úgy jó 9 hónapig Kép Nagyon szorítok Neked! Olyan jó lenne, ha jönne a babaesõ! Rajtad a világ szeme Kép
Lujza
lujza

Cateye! Mi is az Eszter nevet valasztottuk a parommal, ha eljutunk odaig, hogy lesz egy kislanyunk. Kép Mar annyira szeretnenk!!!
Olyan jo, hogy feljebb ment a hod! Kép
A multkori ciklusod hany napod volt?
De jo lenne, ha baboca lenne a dologban.

Andi
andi28

Rita,
A progreszteronszint akkor rossz, ha a hö nem éri el tartósan a 37-et vagy az a feletti értéket. Te írtad, hogy már 17 napja fenn van a höd 37 felett. Ezért SZERINTEM nincs gond a progiddal.

Nem tudom milyen más hormon játszik szerepet a ciklus 2. fázisában, ami pl. elindítja a menzit, vagy elsorvassza a nyálkahártyát, vagyis utasítást ad arra, hogy megjöjjön. Utána kéne néznem. De szerintem ott lehet a gubanc.

Aztán persze kérlek ne vedd készpénznek amit írok, ez csak az én véleményem mindazok alapján amit itt az 1 év alatt (úristen, már 1 éve járok ide!!!) itt és Erazmusztól megtanultam.

EszterKép
Üdv nálunk.

CateyeKép
A drukk beindultKép

AlmaKépKépKépKép
Nem is tudom mit mondjak. Nagyon örülökKépKépKép Sok boldogságot.

NelliKép
Sajnálom, hogy nem jött még meg, pedig a tegnapi höd annyira alacsony volt, hogy nem lehetett volna más választása. Nem tudom mi lehet a gond. Valóban érdemes lenne elmenni a dokihoz egy vizsgálatra.

EgcsiKép
TürelemKép Sajnos a gyógyszer abbahagyása soxor túlságosan is bekavar az ember szervezetébe. Ha folytatódik ez a barnás valamike akkor azért érdemes lesz a dokit felkeresni, de egyelöre én nem nagyon aggódnék miatta.

ZsuzsuKép
Minden eredményem negatív lett, úgyhogy nincs baci bennemKép Szóval akkor Fábiánka megint szabira megy! Oh bárha nekem is ennyi szabim lenneKépKépKép

Most láttam ma reggel a Margitban, hogy még a kórház járóbeteg nögyógyászati osztályán is rendel ma. Azért nem semmi. A kórházban rendel, magánrendelésén is rendelKép, meg aztán még egyfajta SZTK módon is rendel. Honnan van ennyi energiája?

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Kedves Lányok !

Tegnap, ha még emlékeztek rá bepofátlankodtam ide a Gynevacos kérdésemmel.
Közben tegnap este csináltam egy tesztet és csodák csodájára két csíkot láttam. 3 év próbálkozás, 5 inszemináció után, még mindíg nem hiszem el. Talán csak akkor fogom, ha UH-n is látom a babát !
Szóval mindenkinek hasonlót kívánok és azt, hogy soha-soha ne adjátok fel !

Köszi, hogy meghallgattatok:

Sziszuka
sziszuka

SziasztokKép

Kedvesek vagytok, hogy drukkoltok, de én még nem merek következtetéseket levonni. A múltkor 31 napos volt a ciklusom, és 36,9-re ment le a hõm amikor megjött aznap.

EgcsiKép

A hormongyógyszer a legtöbbünknél mindenféle hasonló tünetet produkált mint Neked. Szerintem a szervezeted a barna pleccsnivel reagált arra, hogy nem kapja azt a hormondózist, amit eddig megszokott. Azért jó a 3 hónap ürülési szakasz, hogy ezek megszûnjenek. Ha késõbb többször is elõfordul ez szerintem csak akkor menj orvoshoz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

SziszukaKép

Ez szuper hír ! GratulálokKép Végre beindult a babaesõ !!!!!
Sok boldogságot kívánok Nektek !!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok, Lányok!

ALMA Kép
óriási gratula! Kivánok sok boldogságot és könnyû várandósságot! Szép nagy pocakot tessék növeszteni Kép!

CATEYE Kép
az jó jel, ha feljebb ment a hõd! Szoritok nagyon! Hány napos szokott lenni a ciklusod?

ILDI Kép
bizti nem olvasod már, de azért jó pihenést! Aztán jelentkezz ám! Lehetõleg jó hirekkel!
GITTA Kép
az jó, hiszen akkor nem kaszabolnak össze. Mikor lesz?

MAMACS Kép
sajnálom, pedig úgy biztam benne, hogy legalább Neked összejön... De majd legközelebb!

ESZTI Kép
isten hozott, de ahogy mondani szoktuk: ne maradj sokáig! Szerintem is maradj ennél a normális dokinál, érdemes.

DORIS Kép
köszi, hogy tartod a kapcsolatot Andyval. A hõm ma reggel még lejjebb ment, 36,8, viszont még mindig nem akar jönni, nem értem, miért. Már a 33. napon vagyok, ilyen hosszú ciklusom még sose volt Kép. Ha délutánig sem jelentkezik, akkor lehet, hogy felhivom a dokimat.

MONI Kép
igazából nem tudom megmondani, miért a progira gyanakszom, talán megérzés. Majd a doki okosabb lesz, neki tutira tudnia kell, mi okozza ezt. Csak annyira rosszul esik, hogy érzem, hogy elindul egy folyamat, aztán egyszercsak vége szakad. A vasárnapom elég vacak volt, mikor felfedeztem a barnásozást, akkor már sejtettem, hogy most sem sikerült.
Örülök, hogy nincs bacid!

SZISZUKA Kép
gratulálok! Növeszd szép nagyra a babót!

NELLI Kép és ANDI Kép
nem elkeseredni! Magamnak is ezt mondogatom, mert az enyém is csak késik-késik, a hõm lent van, szóval most mi van??? De nem szabad elszomorodni, biztos nemsokára megérkezik (hogy miért is várjuk ennyire Kép?).

Na, mennem kell, temérdek levél vár rám Kép

Pussz mindenkinek (remélem, senkit sem hagytam ki)

Rita
knérita

SziszukaKép
Ez egyszerüen hihetetlenKépKépKépKép. Nagyon örülök Nektek. Boldog vagyok mert tudom nagyon sokat váratott magára a kismanócska és sokat megtettetek érte.

Látjátok lányok! Nem elkeseredni!!!! KITARTÁS.

Pusszancs,
Moni
mj

EgcsiKép
Nekem volt ilyen tünetem a gyógyszer abbahagyása után... Nézesd meg magad mindenképpKép
CatEyeKép
Ebbõl még bármi lehetKép
SziszukaKép
Szívbõl gratulálokKép

Puszi: Doris
doris

Sziszuka!
Gratulálok!

Rita!
Jövõhéten szerdán! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziszuka!

Végre még egy jó hír! Reményt ad nekünk is a Ti boldogságotok! Vigyázzatok magatokra!

Moni!
Ma is hasonló alacsony a hõm: 36,7. Eszerint tényleg meg kellene jönni. De majd a doki bácsi megmondja, mi a baj.

Nelli
nelli2

Sziszuka! Kép

Nagyon-nagy gratula! Az ilyen hirek nekem is mindig hatalmas erot adnak! Kép

Lanyok! Ha babas bejelentes van, akkor egyszerre harom jo hir szokott jonni, nem? Ki lesz a 3.? Kép Cateye? Te allsz szerintem most hozza a jo kis hoddel a legkozelebb. Kép Szoritunk, de nagyon! Kép

puszi!
Andi
andi28

Kedves Lányok!

Búcsúzni jöttem. Lelkileg nem igazán jön össze nekem ez a baba-projekt, így most inkább leállok vele. Kicsit besokalltam az elmúlt hónapok során. Ma vagyok a 26. napon, de elkezdõdött a barnásozás is. Így ennek a hónapnak is lõttek. Közben hétvégétõl kitört rajtam az allergia, így sajnos kénytelen vagyok gyógyszert szedni, ami mellett ugye nem lehet próbálkozni sem.
Ha ismét akcióban leszünk, akkor újra jelentkezem.

Edelweis!
L.sz törölj a listából!

Az új babásoknak nagy-nagy gratula.

Üdv:
Nyuszat
nyuszat

AndiKép,RitaKép,DorisKép

Köszönöm a kedves szurkolástKép Én már semmit nem merek hinni. Ha a héten nem lesz semmi, és a hõm változatlan akkor a hétvégén tesztelek. Igazából jövõ hét szerdán lesz 4 éve, hogy együtt vagyunk a párommal, klassz kis ajándék lenneKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

NyuszatKép

Nagyon sajnálom ami Veled történt. Talán jót fog tenni egy kis pihenés. Aztán várunk vissza, remélem egy kis nyuszattal majdKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

A friss zebrásoknak hatalmas gratula.

Engem rakjatok le légyszi a tábla aljára, sajnos a 7. ciklus nekem nem hozott szerencsét.
Ma vagyok a 2 cn.

Köszi, puszi mindenkinek

bnemethm
bnemethm

NyuszatKép
Sajnálom, de megértelek.... Nagyon remélem, hogy sikerül kissé leersztenetek és hamarosan jó hírekkel térsz majd vissza közénkKép
BnemethmKép
Fel a fejjel, új ciklus...Kép
RitaKép NelliKép Kitartás...

doris

Cateye!
Aztán || legyen a végeredmény! Kép

Nyuszat!
Sajnálom, hogy elmész! Remélem mielöbb jösz vissza beköszönni és megtelepedsz a másik topicban.

Lányok!
Annyira elegem van! Iszonyú erõs a hányingerem! De ha legalább egy babóca miatt lenne! Kép De biztos hogy nincs babucim! Kép Ha felállok elkap, ha ülök elkap, ha mászkálok, akkor meg szédülök! Még csak haza sem tudok menni, mert dolgoznom kell! Lehet ez pluszban a 1/2 bromó hatása, amit este veszek be?
Remélem mielöbb elmúlik!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Miért vagy benne biztos, hogy nincs baba? Bár nekem lenne hányingerem! Fittyet hánynék arra, hogy alacsony a hõm, és negatív tesztem volt. Bizakodnék!!!!

Nelli
nelli2

Sziszuka Kép
Szívbõl gratulálok és boldog babavárást kívánok!
Látjátok mondtam én, hogy itt a babaesõ! Reméljük jön az özönvíz (babaözön Kép )!
Lujza
lujza

GittaKép
Sajnálom...drukkolok a mûtétedhezKép
EdiKép
Mi újság? Mi hír felõled? Már a 39. napon vagy ugye????
SienKépVandaKép
Merre jártok? HiányoztokKép

doris

Nelli!
Remélem, tényleg nincs baba, mivel holnap mellkasröntgenre kell mennem! Kép Nem lehet kihagyni!!! A mûtét miatt sem lenne jó, ha már beletörõdtem, hogy meg kell csinálni, akkor már túl akarok lenni rajta! Este egyébként a biztonság kedvéért megyek dokihoz (oda is muszáj), majd megkérdezem, mit gondol. Csak érezné, ha lenne valami! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Nagyon felpörögtek itt az események, csak kapkodom a fejemet. Már egy délelõttöt se szabad kihagyni, mert teljesen lemaradok.

Alma!Kép
ÓRIÁSI GRATULA!KépKépKép Úgy kellettél ide, mint falat kenyér, a tegnapi negatív hullámban. Nagyon boldog babavárást kívánok neked.Kép Még jó, hogy a te kezedet nem fogtuk.Kép

Sziszuka!Kép
Neked is gratulálok!Kép Most inszemmel sikerült vagy spontán próbálkoztatok?

Mamacs!Kép
Sajnálom!Kép

CatEye!Kép
Van még remény! Szorítok nagyon!Kép

Nelli!Kép
Tegnap megrendeltem a mensinket. Az enyém már megjött, a tiéd is úton van valahol.

Edelweiss!Kép
Dobj le légyszi a tábla aljára. 17c 1cn Köszönöm.Kép

Edi
edi

Sziasztok !

Annyira helyesek vagytok mind, köszönöm a gratulációkat, remélem minden rendben leszKép))
Edi ! Igen inszem volt a komplett reménytelen fajtából (tüszõk csak a lezáródott oldalon, ill. egy pindura a jó oldalon, hogy melyikbõl lett????) Csodák mindíg vannak ! Nem gondoltam, hogy minket is utolérhet egy ilyen csoda (szóval holnaptól lottózok, hátha a lottóötös is bejön, annak legalább ennyi az esélye, mint ennek voltKép))

Kívánok Nektek minél elõbbi babásodást, mert a várakozás a legrosszabb tudom (3 év után)!

Sziszuka
sziszuka

EdiKép
Sajnálom...de ne csüggedj, hamarosan újra inszemKép

doris

Edi!

Köszi, most az egyszer jól jönne! A babuka irán már nincs reményem, viszont már nagyon szeretnék új ciklust kezdeni!
Azért sajnálom, hogy Neked megjött, de majd most! Mindent bele!

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Ez aztán a hír! Két babás bejelentés is van!Kép

Alma, Sziszuka!
Nagyon-nagyon örülök és gratulálok nektek a babához. Vigyázzatok rájuk és magatokra és boldog kismamáskodást és úgy 8 és fél hónap múlva boldog anyukáskodást kívánok!KépKép

Tényleg! Ki lesz a harmadik????

Cateye! Én is esélyesnek talállak tégedKép

Sziszuka!
Már ti is 3 éve vártátok a babát, ugye? Nálatok volt valami "gond"? Mi? Bocs ha már írtad.

Egcsi!
Nálam ugyanaz a helyzet mint nálad. Csak én nem most hagytam abba a fog. gátlót, hanem már 3 éve, ez most nekem sima gyogyimentes ciklus. 3 napig tartott a mensi, aztán 4 nap szünet után vasárnap estétõl ismét nagyon kevés rózsaszín valami van. Igaz most a legutóbbi WC látogatáskor már nem volt semmi, de ez volt még az elsõ alkalom, hogy nem volt semmi. Lehet hogy még lesz.

Zsuzsu!
Figyelj! A tüszõrepesztõ injekciót amikor megkapod, akkor 36 óra múlva tutira megreped a tüszõ. Tehát ha hétfõn reggel kapod az elsõt, akkor 36 óra múlva kedd este lesz. Tehát kedden este már mindenképp ajánlott az akció. És persze szerda este is a kedden reggel kapott tüszõrepesztõ szuri miatt. Tehát a beadott szuritól számított 36 óra múlva mindenképp együtt kell lenni!!!
Remélem nem kavartalak be. Ha igen, kérdezz nyugodtan!

Nyuszat!
Azért várunk vissza!

Eszti!
Üdvözöllek körünkben. Remélem mielõbb babás leszel! Sok sikert!Kép

Amúgy a férjemmel nekünk is az Eszter név tetszik, így ha kislányunk lesz, ezt a nevet fogja kapni.

Gitta!
Hogy vagy? Remélem jobban. Ha pedig még mindig tart a hányinger, akkor azt kívánom, hogy az a baba miatt legyen.

Éva
Éva

Sziszuka!Kép

A te példádból merítek erõt, hogy igenis folytatni kell az inszemeket, mert lehet, hogy a sokadik inszem lesz a nyerõ. (Én már az elsõ sikertelen után nagyon elkeseredtem.)
Kívánom, hogy minden rendben legyen nálad, vigyázz magadra nagyon és boldog babavárást.Kép Azt még megkérdezhetem, hogy hol csinálták az inszemet?

Doris!Kép
Aranyos vagy, nem csüggedek. Azt mondta a párom, hogy ha sikerül nagyon fogunk örülni, de ha nem, akkor nem keseredünk el, mert ez most csak egy véletlen ajándék lett volna, lévén spontán ciklusban esélyünk szinte nulla. Most csak azon drukkolok, hogy ez a ciklus rövidebb legyen, különben nagyon soká lesz inszem. Pedig Sziszukán felbuzdulva most nagyon várom a következõt.

Eszti!Kép
Bocs, az elõbb kimaradtál. Én is üdv körünkben, de ne maradj sokáig.Kép A matyivizsgálat tényleg jó mindjárt az elején. Én egy teljes évet elvesztegettem, mire kiderült, hogy ott a bibi.

Edi
edi

EdiKép
DE jó, hogy pozitívan tudjátok fogadni a dolgokatKépKép Sikerülni fog nektek is hamarosanKépKép

doris

Éva !

Igen már kicsit több mint három éve barkácsoljuk a babát, most lesz két éve, hogy elõször orvohoz mentünk. másfél éve megállapították, hogy a bal oldali petevezetõm átjárhatatlan, azon kívül nincs probléma ! Mégsem sikerült. Eddig Kép))

Edi !

Ne add fel, mert mindíg akkor sikerül amikor nem is várod. Már én is úgy voltam vele, hogy csak legyünk túl a 6 inszemen és mehessek októberben lombikra. Hát, reméljük erre már nem kerülsor.
Egyébként Schöpf Mérei kórház: Dr. Kósa.
(Egyébként egy itt is régebben írogató lány vitt el oda tavaly és bevált!Kép
sziszuka

Ez tök jó, nem is tudtam, hogy tudok smile figurátKép
sziszuka

Sziszuka, AlmaKép
Nagy-nagy gratula a babokakhozKépKépKép

SziszukaKép
tudtad, hogy a neved (sisu (sziszu)) finnul batorsagot, kitartast jelent? Kép

EdelweissKép
A nagy-nagy gyakorlatomra tekintettel ma ugy "dontottem", hogy belevagok a 13. ciklusba. 13c 1cn

A regebbi, 28 napos ciklusomhoz kepest 4 nappal hosszabbitott. Ez a multhavihoz kepest is +2 nap.
Meg "teniszlabdaerzesem" is volt, meg extra meretu cickoim, az alomkoromrol nem is beszelveKép

ZsuzsuKép BnemethmKép
Mondtam, hogy nelkuletek nem mozdulokKép

Szoval SISU mindenkinek!!!!

Galuska

KépKép
galuska

Galuska !

Nem tudtam, de ez tök jó !
(Igaziból a párom hívott sokáig cicukának, de úgy mindenkit lehet hívni és ebbõl "korcsosult" egy idõ utána Sziszuka)Kép
sziszuka

Sziszuka, Alma,
nagy nagy gratula! KépKépKépKép

CatEye, ugy tunik, reszemrol ma osszejohet a talalka a Batthyany teren. Kicsit kesobb tidok irni idopontot is, jo? Kép

Gombóc
gombóc

Edelweiss,

Bocs, de a nagy örömködésben elfelejtettem válaszolni.
Ahogy gondolod, a többiek hogy csinálták? Szerintem mehet, de ha úgy gondolod, keddig már csak kibírom babafej nélkül 1 évnyi várakozás, vágyakozás után.

Cateye,

Remélem te leszel a következõ!

Andi28

Nem, én nem szedtem semmit. Szorítok, ha már nem baba van a dologban, legalább minél elõbb jöjjön meg.

Sziszuka,

Nagyon boldog babavárást kívánok!

Nyuszat Kép

Eszti,

Üdv, közöttünk, de azért minél elõbb találkozhatnánk a másik topikban, az lenne az igazán szép.

Pusz
Alma
Alma

Alma !

Neked isKép
sziszuka

Sziasztok, Lányok!

Szerintetek mit csináljak? A hõm ma reggel még lejjebb ment (36,8), de a mensim még mindig sehol, csak a "barna rém", ma erõsebben, mint tegnap (bocsi). Mikor akar már megjönni??? Ez már a 33. nap, ilyen hosszú még sose volt! Reggel óta várom, hogy jöjjön, de nem akar, én meg szétrobbanok már az idegtõl. Ha már nincs babó, akkor miért nem jön meg? Mit szórakozik velem? Hivjam fel a dokit? De mit mondhat? Annyit, hogy várjak türelmesenm, de ez ma nem megy nekem. Olyan jó lenne, ha már kezdõdhetne a köv. ciklus, de nem, az istenért sem jön meg... Tele a púpom! Most fogyott el a türelmem egy kicsit, hát most mi a jó fene van? Mit csináljak??? Tudom, nyugodjak meg... csak olyan nehéz most ezt cérnával birni. Lehet, hogy elfáradtam egy kicsit? Jó lesz már a jövõ héttõl az a 3 hét szabi, amire elmegyek, rám fér már.
Na, nem nyúzom itt az idegeiteket, megyek inkább dolgozni.

Puszi,

Rita
knérita

Drága RitaKép
Nagyon felfokozott idegállapotban vagy...ami érthetõ de ez befolyásolja a menzit isKép Tényleg próbálj megnyugodni. Ha hazamész végy egy kellemes fürdõt és ülj le egy csésze kellemes teávalKép Próbálj relaxálni mert ez a folytonos stressz nagyon megkeveri a ciklusodat. Hidd el hamarosan meg fog jönni és akkor újra indul egy reményekkel teli ciklusKép
A jövõ héttõl induló szabadság segíteni fog hidd elKépKép Kár most orvoshoz fordulnod. Van akinek a hõleesés után csak 2-3 nappal jön meg a menzije.

doris

RitaKép

Ne keseredj el, inkább relaxálnod kellene.Teljesen megértem az idegállapotodat, ismerem ezt a betelt a pohár érzést ! Menjetek el a pároddal egy jó mozifilmre, vagy csak sétálni egy nagyot. Olyan hamar elmegy a nap. Este vegyél egy forró fürdõt, üldögélj benne attól hamarabb megjön.

AlmaKép
Köszönöm a drukkot. Remélem szerencsét hozKép

GombócKép

Nekemj is jó a mai nap, mert a párom hosszúzik. Írj, ha tudsz idõpontot.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

DORISKép és CATEYEKép Kép
aranyosak vagytok! Igazatok van, tényleg lazitanom kéne, csak olyan fáradt vagyok (testileg-lelkileg, kizsigerel a fõnököm), hogy nagyon nehéz. De megfogadom a tanácsotokat, este veszek egy jó forró fürdõt (nem az esetem, zuhizni szeretek), és bekortyolok egy pohár fini borocskát. Még lehet a moziból is valami, ha páromat rá birom beszélni (megnéztem, a Kutyabajnokot vetitik, vigjáték, pont jól jönne fájós lelkemnek). Meg közben volt még egy kis családi botrány is, anyukámmal beszéltem telcsin, mit mondjak, nem dobott fel, a 82 éves nagymamám a szenvedõ alanya az eseményeknek Kép. Na, azért megpróbálok lelket verni magamba, hátha sikerül Kép
Lassan mehetnék haza, de van még egy dolgom, azt még megcsinálom, aztán tûz, Csucsu! Irány az édes otthon! De mit csináljak vacsira??? Borsófõzeléket akartam, erre kiderült, hogy férjecském azt ebédelt, most légy okos, Domokos!
Megigérem, holnap már igy fogok röpködni: Kép

Puszi, és mégegyszer köszönöm, hogy lelket öntötök belém!

Rita
knérita

RitaKép
Ilyen vidámnak szeretlek látni Kép Csinálj este egy jó kis bazsalikomos spagettit; ahhoz passzol a vörösbor is.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Rita!

Én is csak biztatni tudlak, bár most pont azonos cipõben járunk. Én már a 39. napon vagyok, de semmi. Negatív teszt, alacsony hõ, semmi érzés. Minden gondolatom ezen jár. És az orvosom sincs pénteken, amikor elmehettem volna hozzá.
Erre a lelkiállapotra tényleg csak a kikapcsolódás, a relaxáció a jó.
Holnap majd szebbnek látod a világot!

Puszi:
Nelli
nelli2

NELLI Kép
remélem, Te is! Pl. ilyen szinben: Kép

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok Lányok,

én csak amolyan notórius betévedõ vagyok. Rita indított "tollragadásra". Nekem a vetélésem óta (február 25) meg sem jöttKép, gondolhatjátok teljesen odáig voltam. Gyogyit semmit sem akartam beszedni, olyan várakozó üzemmódban voltam. Aztán bekattantam és kipróbáltam amit vki javasolt:

1 kg tengeri (szigorúan tengeri) sót önts a meleg fürdõvizedbe és egy negyed órát, 20 percet üldögélj benne. Nekem garantáltan bevált!!!!!Kép Rá 2 napra megjöttKépKépKép, ugy istenigazából. Azóta iszom a cickafark-palástfû teakeveréket, remélem ez is használ.

Sok sikert és hitet nektek!
Ribizli
Ribizli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: