A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Pocok,
OKKép)) en odamegyek 2 fele a dokihoz es ha vegeztem hivlak Teged!

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gomboc, Pocok,

A "hivatalos" babona szerint már akkor lehet venni a dolgokat, miután megmozdult a baba... Én ezt kissé korainak tartottam volna.
Még most is csak a párom iránti együttérzés hajtott, meg a jó példa, hogy itt a fórumon mások bátran vásárolnak. Ezen felül most a szabadság alatt volt idöm ilyesmire, munka és nyaralás mellett viszont nem lesz, aztán mire elmegyek szülési szabira, azt hiszem, megmozdulni sem lesz kedvem, nemhogy ezer helyröl (jobbára egyedül és tömegközlekedéssel) összevadászni a cuccokat...
Szivem szerint én is a kispapával vetettem volna meg mindent, amig a kórházban vagyok, de nem igy alakult. Meg aztán most, a 34. héten már erösen bizom benne, hogy itt most már mindenképpen lesz valami...

Zita
33+3
ParaZita

Gombolyu! Kép Kép Kép

Azt hiszem felreertettuk egymast, en nem tudok hozzaferni a keptarhoz, tehat nem tudom felrakni a kepeidet. Azert irtam meg az e-mail cimem, mert azt hittem, hogy ha kivancsi ra vki, akkor elkuldod neki e-mailen Kép

Sasha!

Ma este azt hiszem en is kuldok kepet magamrol egy jelszoert cserebe Kép Mi is az e-mail cimed?

kamilla (17+4)
kamilla

Pocok!
Köszi szépen! Kép
franyo

Helló lányok! Képtelen vagyok végigolvasni benneteket. Pedig megpróbáltam higyjétek el.
Aug. 2-nél kezdtem, aztán frissített a gépem és aug. 4-nél találtam magam. Feladom.
Meg akartam nézni ocsidani fotóit, de a freeweb megint nem mûködik. Kár!
Láttam, hogy talit szerveztek, szerveztetek. Esetleg a Városligetbe. Nem tudom, hogy végülis összejött-e.
A kérdésem a következõ:
Csak pocakosok mehetnek, vagy esetleg szívesen láttok egy kész mamát egy öthónapos poronttyal?
borcsa

Én az anyósomra való tekintettel nem vásároltam a 7. hónap elõtt. Azt mondja, hogy õ nem babonás csak óvatos. Na mindegy.
Én mindenesetre szeretem biztonságban érezni magam, úgyhogy idõnként ha belegondoltam, frászt kaptam, hogy hogy fogok egyszerre mindent megvenni. Honnan lesz nekem hirtelen annyi pénzem. Inkább jobb apránként.
De szerencsém volt, mert végül a ruhácskáktól a pelenkázó asztalig mindent volt kitõl megörökölnünk. :o)
borcsa

hihi Borcsa,
Ha nem félted a csemetédet egy rakás kismamától, akkor szerintem nyugodtan gyere Kép

Kamilla,
Nem baj. Legalább elsõk között láthatod Petibabát. Kép

gömb (20+3)
gombolyu

Gaz van csajok, nem vagyok rosszul...veletlenul megettem egy doboz csokis kekszet...Kép

Ja egyebkent a sargaborsoleves fini lett, a ferjem meg nem kostolta, de szerintem nem is fogja. Gyurinak meg nekem izlett- nemi aprora vagott sonkaval es ropogos piritott kenyerrel a tetejen...

Elkezdtem hivogatni a szulesznoket...persze, aki vallal otthonszulest, az innen ugy 60 km-re lakik. Kb. 10-et hivogatok folyamatosan, eddig egyet sikerult elernem, o mondta meg ennek a ket 'otthonszulosnek' a telcsiszamat. Mar odaig jutottam, hogy uzenetet hagytam uzenetrogziton, amit meg magyarul sem szoktam, mert olyan lampalazas leszek. Kivancsi vagyok visszahiv e?!

Hu, de lelkiismeretfurdalasom van az ures kekszesdoboz lattan!!

Zsuzsi
14
zsuzsi74

Zsuzsi! Hát tedd el valahova azt a vacak dobozt ahol nem látod! Kép

Katka (34)(aki inkább olvas - de azt folyamatosan- mint ír Kép )
Katka

Franyo
Biztosan nincs semmi baj, sajnos én nem értek hozzá, hogy az mit jelent, de talán hívj fel vmilyen orvost (körzetit?), hátha telón keresztül is elmondja. Vagy Erazmusznál is rákérdezhetsz!

Gombóc
Sokan mondják, hogy, amíg nem mozdul meg, vagy a 6. hónapig, vagy, amikor már nem számít koraszülöttnek. Õszintén szólva, mi egész eddig a hétig csak egy utazóágyat vettünk, mert nagyon le volt értékelve, de semmi mást. Most persze, azért egy-két dolgot (fürdõlepedõ, popsitörlõ, rugik, stb) veszek, néhányat örököltem is. De a nagyobb dolgokat mi is kinéztük, kispapának a gépben áll a lista, árral, kóddal, helyszínnel, s ha megvan a babu, megy fel pestre, s vásárol Kép remélem, persze, hogy lesz minden raktáron Kép
A szobát is nemrég csináltuk meg, ha nagyon korán jött volna, persze nem tudom, mi lett volna Kép

A kiírás szerint már csak másfél hetem van, elég izgi. Bár semmi jel nincs még, tudom, nem jelent semmit.
Most nagyon elõjött a fészekrakó ösztönöm megint, szerencsére, energiával is bírom.

Csics
Nálad jelek vannak már? Te nem vizesedsz? Szerencsére, én is csak egy picit. Szorítok, hogy kibújjon a vasgyúród, amikor szeretnéd. Nekem péntek után bármikor jöhet, addigra a páérom is itthon lesz. Szerencsére, a dokim szabadsága tegnap lejárt, úgyhogy már csak a páromra kell várni. Kép

Mindenkinek üdv,
bringa
bringa

Sziasztok!

Most keltem fel. Csak átfutottam a hozzászólásokat, igy név szerint nem irok most senkinek!

Tali ügyben arra a következtésre jutottam, hogy több kell belõleKép Egyébként meg iszonyuan rossz szervezõ vagyok, úgyhogy help meeeeeKép Nos viszont eddig úgy tünik 2 helyszin lenne alkalmas. 1. Városliget, 2. Margitsziget. Alkalmas nap: valamelyik hétköznap. Hasamra csapva mit szólnátok a 22.-éhez??? Az egy csütörtök kb két hét mulva. Addig mindenki tud szervezkedni...

E-mail cimeme a profilomban található. Rákkattintotok a kék nevemre és elõ"ugrik"Kép

No akkor megyek mailt nézegetniKép

cupp
sasha
31+5

Kép
sasha

Gombolyu, Franyo!

Kép

sasha

Kép
sasha

Szóval emil ment!!!!

Kép
sasha

Bringa
te milyen jelekre gondolsz ? mert ha ara hogy szokot-e fájni a pocakom akor az a válaszom hogy igen minden nap mert a Vasgyuro rászokot telepedni a lentlévö szerveimre és az nem valami kelemes Kép a lábam nekem is vizesedik ugy nézki mint egy elefánté Kép mondjuk multkor volt rosszab is mert akor az amugy is vizes lábam a meleg+utazás+ülésvárakozás szépen megdagadt és itthon a hideg vizben se apadt le csak mikor másnap belementem a balcsi vizébe az leapasztota az én tapancsaimra nagyon jo hatásal van a Balcsi vize Kép én belölem mostanában inkább a nyafogo ösztön tör elö Kép de ez a végefelé természetes nem? Kép

Puszancs Csics 40 hetes Kép
csics

Sziasztok,

Zsuzsi74,
A lenyeg hogy a keksz lagalabb izlett.Ilyenkor ennek nagyon kell orulni.
En az elejen csokis perecet kerestem mindenhol es alig kaptam,de amikor nekialltam hat nem maradt sok.

Sasha,
Na akkor en majd segitek szivesen.Szoval a Varosliget tobbszor hangzott el ugyhogy akkor most elsore legyen ez.Az idopont nekem jo marcsak az orat kene kitalalni,azokra is gondolva akik dolgoznak meg.
Vagy most legyen egy korabban es a kesobbi meg keso delutan????Otleteket varunk.

Lanyok,
En most megint alomkoros vagyok.Minden nap delutan aludnom kell.Igy este meg nem vagyok faradt es alig birok elaludni a melegben.
Ma megfoztem a vacsit es egy kicsit sos lett,de a vegetatol ugyhogy a kispapa biztos lehet legalabb hogy szerelmes vagyok bele!!!!

Csics,
Na akkor en si kiprobalom a jovo heten a Balcsit labdagadasra.de akkor te mar babazni fogsz : )))

Bringa,
Te aztan elokeszitettel mindent.Remeljuk meg meg is lesznek azok amiket kineztel,legfeljebb kispapa majd improvizal.

Franyo,
Kerdezd meg a dokit,akar a korzetit mert az belgyogyasz is es tudnia kell mit jelent.
Amugy nekem is megvot terhelve a szivem,de az EKG-mra ez nem volt raairva.ztan a Magneb6 meg az hogy a szervezetem hozzaszokatt a babahoz elmult.

Pusz
Kataa
28+6

Kép
Kép
kataa

Franyo!

Egyszerüen nem tudom letölteni a képet!!!! Ráklikkelek és nagy fehérség.... görcsöl rajta 5 percig és kiirja (nem jegyeztem meg) hogy nem hozhato létre a kapcsolat... nem értem egyszerüen!!!

Lányok!!!!

Tudja még valaki kezelni a képtárunk szerkesztõ részét??? Az léci jelentekzzen, hátha Õ le tudja tölteni Franyo UH-s képét!!!

Kataa!

Mivel én itthon ücsörgök egész nap, nekem olyan mindegy, de többen emlegették az uzsi idõt...Kép

cupp
sasha
31+5

Kép
sasha

Franyo!

Végre sikerült!!!! Megyek felrakom a babótKépKépKép

sasha

Kép
sasha

Tüni!
10 hónapja szültem én is a Harsányi Lehelnél (ha érdekel a gyengéd szülés/csendes szülés topikban olvashatsz róla)
Jól "beszerveztétek" :-) a Lehel ünnepeit-az unokabátyám felesége szilveszterre van kiírva, de õ esküszik, hogy hamarabb jön egy kicsit a lurkó. Lehet, hogy szobatársak is lesztek?:-)
Jó babavárást mindenkinek:Moncsúr
moncsur

Jo reggelt Kép
Lányok
Árujátok el nekem is hogy mikor lesz a tali mert én is szeretnék menni nekem bármelyik nap jo Péntek kivételével és lehet egy kérésem 5ora elött legyen mert 5után jön haza a kispapa és olyankor már csak vele szoktam foglalkozni .

Puszancs Csics 40 hetes Kép
csics

Sasha!
Huha, itt valami bibi lesz... én nem küldtem UH-s képet, csak az esküvõset... ez valaki más babája!!! KépKépKép
franyo

Sziasztok!!!!

ELEGEM VANKépKépKép Nem tudom fejben tartani kinek mikor jóóóóóKépKépKép
Úgyhogy elhatároztam, hogy aki szeretne jönni az kifejezetten cimezze nekem hogy mikor jó a tali és én táblázatba fogom vezetni és minden nap feldobom ide. OKÉÉÉÉ????

Tehát Csicsnek 5 óra elõtt (ha addig a baba közbe nem szól, bár úúúgy szeretném ha babával is eljönneKépKépKép)

A kaja pia ügyét úgy gondoltam el, hogy mindenki hoz valamit! Pl ücsit megoldhatná mindenki magának és hozhatnánk sütit, salit, olyat ami nem romlik. Hiszen elvileg piknik leszKép
Én bevállalok mondjuk valamilyen majonézes salátát, hozzá esetleg fasirt, vagy zsömle...??? Azt szerti mindenki????

Na akkor kérek ötleteket!!! Idõpont akkor mindenkinek megfelel? 22.-e csütörtök???

cuppant mindenkit
a sasha
31+6 (holnaptól indulok a 8. hónapbaKép)

Kép
sasha

Amúgy meg jó reggelt!
Bringa, Kataa!
A körzetim is szabin van! Kép De jó ötlet, írok Erazmusznak... egyébként annyira nem aggaszt, mert tegnap a nagynéném utánanézett valami nagy orvosi könyvben, és annyi mindenesetre kiderült, hogy nagy baj akkor van, ha érzem is, tehát fáradékony vagyok, nem kapok levegõt, rohamom van stb. Úgyhogy talán valami gyógyszerrel v. pihenéssel megúszom, én optimista vagyok egyelõre Kép

Pussz
Franyo
11
franyo

Sziasztok,Jo reggelt! Kép

Sasha,
Nekem jo barmikor,5 elott is mert akkor mar nem dolgozom.
A kerdes meg az hogy hol a varosligetben????
A Vajdahunyad varanal???Valami jo kis arnyekos hely kene ha delutan lesz.
En is bevallok valami sutit,bar azt hiszem nem home made lesz Kép

Franyo,
Igazad ven,nem is lehet baj mert aztm ar ott mondtak volna ha szukseg lenne meg kontroll vizsgalatokra.

Pusz
Kataa
29

Kép
Kép
kataa

Sziasztok,

Sasha,
Én küldtem UH-s képet, amit nem tudtál letölteni. Remélem azóta sikerült. Gyorsan meg is nézem...Kép
...
Az nem Franyo babája, hanem gömbölyûé...brühühüm Kép Hogy lehet ilyet elrontani?Kép Pedig tiszta gömbölyû KépKépKép

gömb (20+4)
gombolyu

Franyo!

Lehet hogy Gömbölyü babája volt?KépKép Ehhe! De lüke is vagyok!

Gömbölyü!

Te küldted a babbát ugy? Hanyadik héten is készült?

sasha

Kép
sasha

Gömbölyû!
Gyönyörû a babád, igazán büszkén felvállalnám! De az enyém is gyönyörû egyébként! KépKépKép
franyo

Sasha,
18+x. héten Kép

Franyo,
Én is büszke vagyok rá. Kép Szerintem éppen jókor csinálták a felvételt. Szerintem kicsit tényleg gömbölyû Kép

gömb (20+4)
gombolyu

Pocok,
Ja igen 3 baba meg ket mama!KépKépIgaza van Mankanak addig aludjon meg lehetKép

Kataa
29

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

A vásárlási dolgokhoz annyit szeretnék mondani, hogy én nagyon nagyon csodálkoztam, hogy mennyire nincs készletük még a legnagyobb babaáruházaknak se, vagyis hogy fõleg nekik sincs. Mi babkocsiból is azt kaptuk meg ami ki volt állítva, ez még nem is baj, de pl mikor a Bendonban meg akartuk venni a kiságyat közölték hogy csak az az egy darab van. Igaz hogy a legolcsóbb fehér kiságy (9999 Ft). Nade akkor is, micsoda dolog ez. És hogy adjuk meg a nevünket meg telefont és majd szólnak ha lesz. No persze, majd újra átbumlizunk emiatt a városon. Egyébként én nem tudtam megállni, és már majdnem mindent megvettem, most minden ott áll behalmozva az egyik szobába, mert persze a babaszoba még nincs kész.:-)))) Úgyhogy õszintén csodálom azokat a nyugodt kismamákat akiknek sikerült egy épkézláb listát összeállítani a beszerzendõ babafelszerelésrõl, és még türelmük is van mindezt a kispapira bízni!

Minden megszületett kisbabához gratulálok!

Csics!

nagyon drukkolok, mikor elkezdtem olvasni ezt a topikot te voltál annyi idõs mint most én, és valahogy , nem tudom miért, a te neved jegyeztem meg elsõnek, olyan furcsa hogy most meg bármikor megszülethet a kisbabád. Lehet hogy az én idõm is ilyen gyorsan le fog telni?:-)))))

Manó (30+3)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hát igen, a vásárlásról még annyit tudok én is mesélni, hogy a sógornõmék is eléggé a végére hagyták a nagyobb dolgok beszerzését (kiságy, babakocsi), három héttel a szülés elõtt mentek el kiságyért, és amikor fizetni akartak, közölték velük, hogy nincs raktáron, meg kell rendelni, és hat hét (!) múlva megérkezik. Aztán valahogy addig könyörögtek, míg mégis lett valahonnan egy olyan kiságy a következõ hétre. Kép Különben szegény Kisbence nem tudott volna hol aludni az elsõ három héten...
franyo

Sziasztok,
mindenkinek nagyon koszonom a vasarlassal kapcsolatos tanacsokat! Nem akartam meg vasarolni nagyon semmit, de itt a sok hozzaszolastol mar majdnem kedvet kaptam. Kép De nem, megalljuk, nem veszunk meg semmit. KépKépKép

Sasha, Kép
kuldtem en is egy fenykepet magamrol. Kerhetek cserebe eleresi cimet meg passwordot? Koszi szepen. Kép

Lanyok, mi 25-eig nyaralunk (legalabbis remeljuk, mert a cegnel nem tudjak, hogy tudnak-e hirtelen az osszetort kocsi helyett masikat adni, ami jo hosszu utra Kép) , ugyhogy majd a legkozelebbi talira tudok csak menni. De Nektek jo piknikezest! Kép
Kulonben nekem meg eppen 5-6 ora utan jo hetkoznap, vagy hetvegen barmikor.Kép

Gombolyu, Kép
megneztem a kepeidet. Kép Tok edi az a baba. Azert Neked is gombolyodik mar a hasad. Kép

Csics Kép
de jo neked, nemsokara babazhatsz. Kép

Kataa, Kép
milyen az utolso munkahet? Kép

Zuszsi Kép
nekem mult heten a baratoknak ajandekba szant bonbont sikerult megdezsmalnom, annyira csokiehsegem lett. Kép Felfaltam minden csokit a lakasban, aztan mar csak ez a bonbon maradt. A feleeig eljutottam...Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok,

Ma teljesen off topic leszek: tudtok valahol igényes esküvõkészítõt Bp olyan területén ami 4 BKV csatlakozáson belül bárhonnan megközelíthetõ? Elegem van!!! Esetleg Kecskemét és környéke szóba jöhet. KépKép

Tegnap voltam kint a Szigeten. A tüdõmet azóta minden levegõvételnél jobban érzem, vagy a por vagy a sok cigifüst. Ha tegnap a Giovanotti koncerten láttatok egy lányt szürke pulcsiban a hátsó sorok környékén, és azt játszotta, hogy teljesen elveszett és nem találja a társaságát, az én voltam, és akkorra már nagyon elvesztem.
De volt jó is. A Párom 20 kilóval nehezebb nálam, veri a 80 kilót a maga 190-es magasságával és mikor már nem kaptam levegõt a nyakába ültetett és takartam a tömeget, csakhogy a Kisbütyöknek ne legyen semmi baja. Ez már a fellelésem után volt.

Csütörtökön a Sote elõadás elõtt találkozunk? Még egy talalka KépKép

Nyula 13+6
nyula

szép jonapot mindenkinek Kép
Sasha
ha csak 22én lesz tali akor biztos hogy látni fogod a Vasgyurot Kép bár még nem tudom hogyan mert a házunkbol elégnehéz kijutni egyedül mert a ház mindkétt oldalán lépcsö van Kép csak a bébihordozoval tudok kijutni a házbol .

Mano
biztos hogy hamar eljön a te idöd is Kép bár szerintem az utolso napok,hetek a legrosszabak kezdesz türelmetlen és nyügös lenni és csak azt várod hogy mikor tarthatod a kezedbe a babádat Kép legalábis én most igy vagyok már nagyon nyügös és türelmetlen vagyok+melegem van minden nap azt várom hogy mikor ohajt kibujni magátol a Vasgyuro Kép

Lányok
a vásárláshoz csak anyit szolnék hozá hogy a nagyobb Babaáruházakban valoszinüleg azért nem tartanak egynél többet mert ezeket rendelésre csináják mi is sok ilyen áruházat végignéztünk mert kombiágyat szeretet volna a kispapa de lebeszéltem rola mert testvérkét is szeretnénk méghozá ha minden össze jön akor 1-2 év mulva és akor meg nem kell kombiágy melesleg nagyon drága igy csak egy rendes rácsoságyat kapot Balachinal ezt is lehet ugyan ugy álitani .

Pusz Csics 40 hetes Kép
csics

Nyula Kép
Mi az az "esküvõkészítõ"? Kép
Meghivora gondoltal?
Gombóc
gombóc

Gombóc,

Látnád most...már tényleg látszik valami Kép Szinte egyik napról a másikra nagyot nõtt. Már mások is észreveszik, hogy babát várok Kép

gömb (20+4)
gombolyu

Mano,
Igazad van tenyleg nem tartanak nagy keszletet.En azt nem toleralom ha megvesznnel valamit es mondjak hogy majd 3 het mulva lehet erte jonni.Hat van meg ezer hely ahol rogton van miert kene varni nem a szociban vagyunk mar!!Vagy megis??

Gomboc,
Koszi jolKép
Csik irtKép
Na persze vasarolni megnem kell de nezelodni az lehet nem???Nyugodtan nezzel meg minden ez benne most az izgalamas es ujdonsag erejevel hatKépAztan mar 20-on hetek vege fele ha latsz valamit amit nem erdemes otthagyni vedd is meg.Ugysem ezen mulik semmi.KépKépKép
Otthon megnezem milyen kepet tetettel fel,mert itt erre tuzfal van...

Kataa
29

Kép
Kép
kataa

Köszi Gombóc,

Igazad van meghívókészítõ kis és nagyiparosra gondoltam. Tényleg le vagyok amortizálva, ami lehet a kezdõdõ idegbetegég vagy az álmosság utóhatása.

többet nem írok, mert egyre rosszabb leszek.

nyula 13+6
nyulandi

Sziasztok! Kép

Nem tudjatok, van-e olyan hely vhol Budapesten, ahol sima 2D-s UH-t keszitenek soron kivul az aggodo kismamaknak? persze nem igyen, de ne is olyan dragan mint a 3 vagy 4D-s UH...

kamilla (17+5)
kamilla

Kamilla,

Úgy tudom, hogy ahol csinálnak 3D-st ott 2D-st is készítenek...persze olcsóbban. Remélem nincs nagy gond...

De nem mostanában mész a genetikai UH-ra?

gömb (20+4)
gombolyu

Nyula Kép
"A.A.Miller, Nap u. 11. VIII. ker. Ne ijedjetek meg a környéktõl, megéri megnézni!" Ez meg a tavalyi eskuvos informacios excel tablambol szarmazik, mi nem voltunk itt, egy eskuvo forumos lany irta le. Kép

A mi meghivonk vegul meritett papirbol volt, olyan regiesse pacolt papirbol, a VINCE Papirmerito Muhely keszitette, a muhely Szentendren van, de mi a HAlaszbastya egyik bastyajanak aljaban levo boljukba mentunk. Szombat-vasarnap is nyitva vannak, nekunk 250 Ft/meghivo aron jott ki tavaly nyomtattassal egyutt es gyonyoru volt. :-) (Ugyanez a meghivo a Lehel teren 700-800 Ft volt. Kép )

KAmilla Kép
ezt a kerdest en is megkerdeztem, nekem nem jot valasz, ezert mentem arra a meregdraga 3D-sre. Kép

Kataa, Kép
HA en egyszer nezegetek, akkor vasarolok is...Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Nyula,
Az eskuvo.hu-n vanilyen topc is ott talasz ezrevel cimeket.
En azt hiszem emmegyek az eloadasra mert este vendegeink lesznek es vlami ehetot kell produkalnom nekikKép

Csics,
Szegeny,hat igen vannak hazak amik nem tul bababaratokKépDe ha nem sok lepcso van ott is le tudsz menni babakocsival araszolva.

Kataa
29

Kép
Kép
kataa

Gomb!

Csak jovo het hetfon lesz a genetikai UH, es tegnap este vmi fucsa dolog jott ki belolem. Olyan gel szeru egybefuggo vmi, es nem keves. nem nyak, mert annal surubb, de teljesen atlatszo. az a kenyszerkepzetem, hogy megint elvetelek, es ez a nyakdugo volt. mindez tegnap este tortent, raadasul azota nem erzem a magzatmozgasokat sem, pedig mar joideje hatarozottan ereztem...
ma vettelk le az AFP, es szoltam az orvosomnak is a tortentekrol, de azt mondta nem tulajdonitsak neki jelentoseget, mert ez a nagy mennyisegu ize elofordul terhesseg alatt. nem vizsgalt meg es nem nyugodtam meg a valasza utan. tenyleg elofordul ilyen masnal is?

kamilla (17+5)
kamilla

egyebkent mikor beindul a szules, a nyakdugo tavozasat rogton kiseri a magzatviz elfolyasa is?

kamilla
kamilla

Kamilla,
ha esetleg este bemesz a korhazba az ugyeleteshez es elmondod mi a gond? Szerintem biztosan megvizsgal.
Legalabbis engem vasarnap nagyon tuzetesen vegigvizsgalt az ugyeletes orvos (a sajat dokim szabin van), amikor meghallotta, hogy fajok.
HA ez nem jo otlet, akkor tenyleg lehetne a 3D-seket vegighivni.
Azert en remenykedem, hogy semmi baj nem tortent! Es szoritok ezerrel! KépKép
Gombóc
gombóc

A kismamák memóriája ugye Kép
kamilla az orvossal való társalgás közben határozottan érezte a mozgást, meg is nyugodott. Mire beért a munkahelyére, ez valahogy elfelejtõdött Kép
kamilláné

Kamilla,

Nekem az elejétõl fogva 3-4 napos kihagyásokkal egy hétig folyamatosan van ilyen valamim, és azt mondták, írták, hogy nem jelent bajt.

Köszönöm Gombóc és Kataa a tippeket, de az én 7-8 db. meghívommal a fenébe kívánnak engem. Most már jobban érzem magam.

Nyula
13+5
nyula

Kamilla!

Nekem is elõ szokott ilyen fordulni. Az elején még gyakrabban, most már csak néha. Azóta voltam már néhányszor orvosnál, meg UH-n is, de nincsen semmi gond.

Tüni
tüni

Nyula, Kép
A papirmerito muhelynel biztos nem. Mi ott kertunk mas alkalommal 7 db asztali menukartyat nyomtatva, azt is szivesen megcsinaltak. :-)

KAmilla Kép
De jo. KépKépKép

Gombóc
gombóc

A kamillanes hozzaszolas a pasime volt Kép
igen ereztem vmit reggel a korhazban, de tokre nem biztos, hogy a kisbaba volt Kép

kamilla (17+5)
kamilla

Kamilla!

Én bemennék este az ügyeletre ha még mindig nem múlik az aggódásom! Legalábbis az én dokim (én is Rókusos vagyok) mindig ezt tanácsolja, ha pl õt nem érem el, vagy nagyon nem tetszik nekem valami.

Katka (34)
Katka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: