A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Úgy néz ki lassan kikeveredtünk a hugyúti fertőzéből...talán pénteken végre meg is kapjuk a 3 hós oltást is :roll:

Javulást a betegeknek!
Játszóteres sztori nem semmi, kicsit kiakadtam :shock:

Dora
Nem válaszoltál.... :cry:

Ha tudtok segítsetek léci
Jár v járt valaki bébiúszásra? Milyen tapasztalataitok vannak?
Gondolkozunk rajta nagyon.

Atinah???

Kép
Kép
Kép
thymi

Okés

Közben látom a mami írt 8) Kitartás! Lehet h már haza sem engednek....csak a csajjal.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok,

Lili,
ha szeretnél majd bukósisakot ráadni, szerintem hasznos, ha így kezded a biciklizést vele, így később nem fog ellenkezni. Mi később kezdtük Kamillával, 2 éves korában, de én mindenképpen szerettem volna rá, féltem, hogy ha elesek, nem tudja magát védeni, a lába is be van kötve, így a feje fog először bekoppanni. Na még nem volt balesetünk, de asszem nem is akarom. Csak ezért írtam, majd eldöntitek, hogy akarjátok-e.
Az állati fehérjékre a Kismama asszem azt írja, hogy ha nem volt/nincs allergiás (étel vagy légúti) a családban, akkor kezdjük el 8-9 hósan, ha van bármilyen, akkor csak 1 éves kora után. Szerintem semmit nem veszít, ha nem adok neki korábban, így még nem adtam Emesének sem.

Tymi,
örülök, hogy gyógyultok, végül ugye nem lett kórház belőle? Jártak a lányok közül páran úszni, talán válaszolnal lassan. Mi 4 éve jártunk Kamillával, ha a doki javasolja, szerintem menjetek el.

Roz,
ok, megszervezzük a talikat! Tegnap csak abban az 1 órában esett az eső, amikor a tanévzáró volt, de nagyon ügyesek voltak, szépek, meg minden... Majd mutatok képet, ha jöttök. Amúgy én a is az Irfanview-t használom a kicsinyítésre.

Virág,
még nem gratuláltam a doktorihoz, ügyes vagy! Ha szervezed az Arborétumos talit, szólj,mi is szívesen megyünk!

Seriff,
megnéztem az iwiw-es ismerőseidet, van pár meglepő kapcsolat köztünk :)

Nana,
már remélem otthon vagytok, és minden jó!

Kép

Kép
kobudo

Mindjárt jön hozzám a védőnő, csak mondta, hogy előbb egy újszülötthöz mennek a közelben, asszem Nanáékhoz.
Voltam tanácsadáson, de elég kétkedve fogadtam a doki szavait, így elmegyek egy másikhoz is délután magánrendelésre. :( Adri nyelve sebes. Én arra tippeltem, hogy felsértette a körmével, doki szerint meg szépséghiba. Hiányzik rajta egy szövet. ??? A kaki is aggaszt, hogy mindig híg és zöld, folyton belefolyik neki mindenhova. Kamillával ápolom.

Quill

Én még nem tartok ott. Valószínű Adri a sebes nyelve miatt nem akar mindig szopizni.

Lina

Hát, ha esetleg látnál valami klassz kis játszókát Adrinak 5 ezer körül, annak nagyon örülnék. Valami játszószőnyeg félét, vagy bébi tornázót. Egyszer az Auchanban, amikor még terhes voltam, volt 3 ezerért bébi tornázó. Nagyon sajnálom, hogy akkor nem vettem meg. Most ugyanezt árulja a Chikkós nő az Alföld alatt 6500-ért.
Remélem, hogy Lilinél nem lesz semmi gond meg így nálunk sem. Kivédhetetlen.

Lili

Én sokat bicajoztam Bencével, de olyan 1 éves kora után. Akkor is mindig elringatta a bicó és elaludt, én meg aggódtam a nyakáért, mert bicsaklott mindenfele.

Timi

Örülök, hogy jól van Gyopár. Mi holnap megyünk pisi vizsgálatra. A doki szerint semmi baj, de én erősködtem. :?
cukkermáz

Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk!!! :)

Jól vagyunk! Botond imádnivaló kismanó!

"Kiscsomagnak" vagy "bogyófejnek" szoktam hívni mert annyira olyan.. :D

A szülés....
Szerencsére -ügyesen- itthon vajudtam végig a nagyrészét és már csak akkor mentem be a korházba amikor éreztem hogy menni kell.

Az aznap reggeli nstm már kisebb fájásokat mutatott és már csütörtök éjjel is voltak csak nem lettek rendszeresek.
Aztán péntek délben kezdődött újra akkor már jöttek a 10, majd 8, majd 6 perces fájások és bizony erősődtek!!! :?

Aztán 1/2 9-re értünk be a korházba, akkor magzatvízvizsgálat (ami szörnyű volt), de szerencsére tiszta, viszont már 3 ujjnyira kivoltam tágulva ugyhogy azonnal hívták a dokit, aki gyorsan jött is és végülis 3/4 11-kor bújt ki Botond. :D :D :D

Fantasztikus érzés volt, euforikus hangulatban voltam, össze-vissza beszéltem örömömben a dokinak, a szülésznőnek, a tanuloknak stb.

Egyedül én szültem akkor, így minden figyelem ránk írányult. :)

Óriási hálával tartozom az egyik szülésznőmnek aki rengeteget segített (a másik csak kinzott :( )

Nem akarták megengedeni hogy felkeljek és azon az ágyon vajudni...Borzalmas volt. :( Aztán szerencsére az emlitett szülésznő kezébe vette a dolgokat, megengedte hogy felálljak, belé csimpaszkodtam, terpeszben rúgoznom kellett a fájások alatt és szabályosan érteztem mennyival könnyebb így Botondnak és ahogy halad egyre lentebb. :)

Aztán – ahogy ők mondták- profin,3 nyomással kint volt Botond és orditott ahogy csak bírt. :) :) :)

Sajnos a köldökzsinor egyszer rátekeredett a nyakára és van egy kis köldöksérve, de reméljük semmi baja nem lesz.

Nagyon fájt (minden), jobban mint Danussal mégis sokkal, de sokkal jobb volt. :) Jobban észnél voltam és nem merültem ki annyira. Sajnos pici metszés csak lett, de nagyon gyorsan gyógyul, már 2. nap szinte nem is éreztem, bár állitólag csak azért nem mert volt más ami elterelte a figyelmem….ugyanis szülés közben ELTÖRT a farokcsontom. :cry:

Ami borzalmasan fáj, de …Botondot már 2. nap törökülésben szoptattam.

Sajnos az első 2 nap nem adták oda egész napra, csak a szopikra hozták, mert be volt gyulladva a szeme. :( Aztán már egésznap együtt lehettünk. Nagyon ügyesen szopizik, csak kicist lusta és nagyon gyorsan bealszik.

Hú, bocs hogy ilyen hosszú lett és még annyi mindent tudnék írni.

Köszönöm Mindenkinek a gratuláciokat, a férjem kinyomtatta és behozta a korházba.

Atinah KITARTÁS!!!!!!!!!!

majd jövök...puszi!
nana09

Sziasztok!

Mi is jól eltűntünk,mert múlt héten otthon nyaraltunk,ami tök jó volt,de most gyors bejelentkezek.Lezajlott nálunk is a keresztelő,nagyon jól sikerült,nagyon édesek voltak a gyerkőcök :D ,ha érdekel titeket szívesen teszek fel képet.

Nana,hatalmas gratula Botondhoz,nagyon szép kisfiú :D és sok tejecskét és jó egészséget nektek!Majd,ha lesz időd mesélj milyen volt és hogy telnek a napok,mit szólt Dani a kistesóhoz?

Atinah neked pedig kitartást még erre a kis időre :D !

Mino,örülök,hogy összefutottunk :D remélem találkozok még veled és veletek többiekkel is!!

Jók a babás képek nagyon :lol: !
Lina,gratulálok a keresztelőhöz!

Roz én is félek a vezetéstől,mindig piszkálnak is vele,de már pár év kihagyás után nehéz újra nekikezdeni,pedig az én apósom itt oktató,tehát még gyakorolhtnék is vele,ha nagyon akarnám.

Cukker,szorítok,hogy ne legyen semmi komolyabb gond!
Minden kis betegnek jobbulást,sajnos Lencsike is kicsit megtaknyosodott meg tüsszög,remélem nem lesz semmi komolyabb baja!Szerettük volna tegnap doktor bácsinak megmutatni,aki a mi dokinéninket helyettesíti,de nem volt hajlandó a 7 hetes babát előre venni sorszám nélkül :shock: ,így inkább hazajöttünk.
dettus

Lili,
mellekelek ket fotot, mi ezeket az uleseket probaltuk, es nekunk az alacsony tamlaju jott be, mert a magas tamlaju zavarja oket, ha a bukosisak rajtuk van. Nagyon elvezik a bicajozast! Mindket tipust a Rakoczi uti bicajos boltban lehet kapni. A bukosisakokat leertekelve vettuk a Malomban a hervisben. Annyira megszoktak, hogy most mar a motorozashoz is rajuk adjuk, biztos ami biztos... Kép
mvirag

panka a magas tamlaju szeken

Kép
mvirag

Nana,
Hatalmas gratula. Ugyesek vagytok :D

Szoval akinek van kedve talizni. Mit szoltok a jovo het valamelyik napjahoz. Keddre pl., nagyon jo idot irnak. En delelottre gondoltam, mert du, minden baba mas idopontban alszik, igy azt nehez osszehozni. De a delutanban is benne vagyok. talakozhatnank az arboretumban, vihetnenk valami kis harapni meg innivalokat, es valahol letelepszunk egy padra, megnezzuk a jatszoteret is :)
kinek milyen idopont lenne jo? illetve jo a keddi nap?
mvirag

Nana

De jó, hogy jelentkeztél, olyan jó volt olvasni, olyan szép összeszedetten írtad le, és megható volt olvasni. Jobbulást kívánok neked. Ilyet én még nem is hallottam, hogy eltörik a farokcsont? Várjuk a fotókat.
Úgy hallottam neked sem volt szerencséd most a dokival, mert nincs itthon. Tőled jött a védőnő hozzám, de nem faggattam ki. :)

Dettus

Persze, minden képet szívesen veszünk.
Csak nem a B.J. helyettesített? Hát borzalmas, én is váltani szeretnék, csak még nem tudom kihez.

Mvirág

Jók a bicós fotók. Én is tuti venni fogok sisakot.

Adri tűzfoltja talán szívódik fel a buksiján. :) Mások is fehér foltot vélnek felfedezni a közepén, és a védőnő is azt mondta, hogy ott kezdődik a felszívódás. Halad kifele.
Na éppen most mondta Lina a telóban, hogy a pisi vizsgálat nem két perc, ha nem folyat bele eleget a zacsiba. Majd jól megitatom előtte. Megtömöm szegény lányt. :) Amúgy nem kéri a gyümi leveket, csak tejcsit és vizet. Ez a lány gyanús nekem. Alszik sokat, ha fent van csak mosolyog, nézelődik. :) Örüljek neki, mi?
cukkermáz

Nekem elvileg jó a keddi nap. Bár Adri délelőtt inkább itthon alszik, de azért, ha jó idő van, kimennék.
cukkermáz

sziasztok :)

nana
hatalmas gratula nektek :)
nagyon ügyessek voltatok akkor Botonddal :)
Danus hoyg fogadta babát első éjszaka milyen volt együtt ??
amint lesz időd várjuk ám a sok irást :)
roz23

Kobudo
Nem. Szerencsére a kórházat megúsztuk, de 3x voltunk pisit leadni és 1x vért is vetttek tőle, na meg 10 napig szedtünk antibiotikumot.
Hova jártok úszni?

Cukker
Adrikának javulást kívánok! Jól tetted h erősködtél, ártani nem árt a vizsgálat és csak megnyugszol tőle.
Mi az a tűzfolt?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Köszönöm a sisakos képeket Virág! :) Aranyos vagy! :) Én a magas támlájút néztem ki, és pont azért, amit Cukker írt, mert elbóbiskolahtnak benne, és aztán nyiklik - nyaklik a feje benne....vagyis azért is néztem dönthetőset. Még nem tudom, hogy melyiket vesszük meg, de ha sisak van rajtuk, az tuti, hogy nem jó, hogy magfas támlás....de akkor nem lesz dönthető...vmit vmiért. :)

A kicsinyítős linket énb is elkérhetem, mert én magam szoktam kicsinyíteni, de utálom. Hosszadalmas nagyon. Ezért is teszek fel olyan kevés képet. :( Köszönöm előre is!

Nana, de jó volt Rólatok olvasni! :) :) :) Anniyra átéreztem megint a szülést.......láttam a szülőszobát.....jaj, olyan ügyes vagy! (Voltatok!) Az egyik ismerősöm várja a második babáját januárra, az első pedig ugyanakkor született mint Zsófi. Én azt nem tudom, hogy lehet bírni....16hónap különbség.....

Dettus, persze, hogy kíváncsiak vagyunk a képekre! :) Örülök, hogy jó volt a keresztelő!

Timi, pont vmelyik nap gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek! De akkor szrencsére jól vagytok. :)

Cukker, helyesen tetted sztem, hogy elviszed más dokihoz is. Reméljük semmi komoly sincs Adrival.

Lányok egy kis segítséget szeretnék kérni - aki főz - hogy oldjátok meg gyerek mellett? Jövő héttől muszály lesz főznöm, de hogyan, és mikor??????? :shock: :shock: :shock:
Hogy lehet ezt kivitelezni? És ráadásul Zsófi megy a virágokhoz. Ha nem is mászva, de eléri. Addig forgolódik, meg csúszkál. Vagy tegyem ki etetőszékbe a konyhába? De ott nincs el sokáig. nem szereti. Tulajdonképpen nem nagyon szeret sehol sem lenni sokáig....foglalkozni kell vele.....kicsit félek ettől a főzéstől....
Roz, te hogy oldod meg? Ilyen ügyes vagy?
birolili

Virág, egy kicsit zutyultam ezt a siakos dolgot, meg az ülést.....remélem érted. :D :?
birolili

Tymi,
most nem járunk, 4 éve a Sport Hotelban is volt babaúszás, de most ott már nincs.

Lili,
én előre megtervezem 1 hétre az étrendet, mindent megveszek, hús a mélyhűtőbe. Így lehet előre főzni 2-3 napra is, akár lefagyasztani is. Sokszor csak akkor tudok főzni, ha alszik Emese, de mióta mászik talán egyszerűbb, a konyhában van pakolható szekrénye, meg játékai.

Kép

Kép
kobudo

Virág, nekünk elvileg jó a kedd, Hanna ált. dél körül alszik, úgyhogy majdnem mindegy az időpont.Szólok Syg-éknek is!

Lili, én kb 3hetes korától főzök,addig volt itt Anyukám, nem mondom, h mindennap másik leves van, egyszerűen annyira keveset nem lehet főzni, de azért mindennap van leves , második.
Ahogy Kob is írta, sokszor amikor Hanna alszik, mondjuk reggel, ha mázlim van 9-ig húzza, és én meg 8-kor felkelek, vagy a déli alvásakor, vagy nem is tudom, délután a szopi után,azért elvan egy darabig egyedül a könyveivel, játékaival. De sokszor volt, h odavittem a játszószőnyegét, meg pár játékot, leginkább mondjuk aműanyag kanalak kötik le, vagy inden ami hasonló ahhoz, amivel Te foglalatoskodsz :lol: . Tényleg érdemes megtervezni előre, egyszer bevásárolni, meg mindig van husi a fagyasztóban,meg tészta vészhelyzetre.
Virágok: szúnyoghálót lehet a cserepkre kötni, h ne nyúlkáljon a földbe,vagy elbarikádozni őket, nálunk mindig este 9kor ért a yccához, amit így az első napsugárral kitettem a teraszra, el is pusztult, szegény.
Bicikliülés, nekünk is van, még sosem aludt el Hanna benne, persze még félóránál többet sem tekertünk. Bukónk még nincs :( .

Nana, jó volt olvsni Rólatok, ha lesz időd kérünk képeket is!

Kob, kik a meglepő közös ismerősök? bár a férjem most nézte és azt mondta, hihetetlen egy város, h mindenki ismer mindenkit.

Kép
seriff

Mvirág,
nekünk jó a kedd, szívesen taliznánk veletek.

Tymi,
mi járunk úszni, és nagyon szeretjük. Kétszer lett talán ott beteg Lili, kérdeztük is a dokitól, hogy most mi legyen, erre ő csak annyit mondott, hogy kétszer sem biztos, hogy ott lett beteg, semmivel sem veszélyesebb, mint egy busz, vagy egy Tesco, ahol emberek között van, és ha szereti Lili menjünk csak.

Seriff,
a doki viszont az élővízre nekünk azt mondta, hogy azért abba ne vigyük, hiába napsugárzás fertőtlenítő hatása, hiába öntisztuló mechanizmus, de ki tudja, nem egy hepatitises fürdött ott épp előtte 3 perccel...

Cukker,
mire hazaértünk újra volt hasmenés, kíváncsi vagyok, kiderít-e valamit ez a vizsgálat. Főleg rotára, és adenovírusra fogják szűrni.

Lili,
a Szláva gépéről küldtem Roznak a linket, megpróbálom megkérni, hogy küldje át neked is, csak most nagyon dolgozik.

Lili kapott ma esernyőbabakocsit, szerencsére az is belefér az autóba, mert a lapracsukható nagyon béna volt. A pasi kihozta a kocsihoz, bepróbáltuk, aztán megkérdezte, hogy akkor hagyja is benne? Végül benne hagytuk... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Thymi, Zentai Istvannak hivjak, a Gamfrol ismeritek egymast. Masik kozos ismerosunk Szabo Toncsi, legjobb kozepiskolai baratom.
Orulok, hogy Gyopar javulo felben van. Nekem is volt hasonlo szules utan, iszonyu fajdalmas volt pisilni. Szegenykenel nem okoz ilyen gondot?

Roz, anyukadnak jobbulast, neked meg kitartas! Mennyi feladat harul rad! Jatszoteres kaland :shock: , remelem arra jar egy apuka es "kezelesbe" veszi... :twisted:

Lili, tok jo, hogy ennyi kerdesed van, en is mindig tanulok beloluk. Ha Kmeten leszunk nekunk is aktualis lesz a bicikliules, mar ugy varom! :D
En nem szoktam fozni, de egy ismerosom ugy oldja meg, hogy addig a konyhaban levo jarokaba teszik a kisfiat, altalaban reggel ebredes utan, mert akkor meg elvan magaban egy-masfel orat.

Lili, Cukker, megszunt a Prince Oliveres oldal, irtam nekik, mar nem aruljak tovabb a bodykat profilvaltas miatt. :cry: Pedig pont rendelni akartam meg par darabot. :cry:

Nana, meg egyszer gratulalok nektek! Jo volt olvasni a soraidat! Sajnalom, hogy eltort a farokcsontod! Hogy tortent, lehet tudni? Tejci van? Botond mit szol a kistesohoz?

Atinah, hasznald ki tevekenyen azt a par napot, amig egyben vagytok! Ugy gyorsabban is telik az ido! :wink:

Virag, nagyon jok a bicajos kepek! Hol jartatok?

Dettus, ha visszakoltozunk, akkor ujra szeretnek vezetni. Ehhez muszaj lesz par orat gyakorolnom oktatoval is. Aposod vallal ujrakezdoket?

Katarol annyit, hogy a hatarol allandoan hasra fordul, mar pelenkazni is csak akkor lehet, ha adok valamit a kezebe. Persze agyon nem hagyhatom, most is el van barikadozva a franciaagy, mert ott szoktam elaltatni napkozben. Multkor is hasonfekve kurjongatott, hogy felebredt... :roll: :D

Mindenkinek puszi!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jobbulast Zsofinak is!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Seriff,
melyik város kicsi? Kecskemét? Vagy Szeged? Szóval még az orvos ismerősök hagyján (Lackónak több osztálytársa lett orvos, és egyidősek vagytok :)), de pl. Szabó Zsófi, aki az én unokatesóm, meg Tivadari Józsi, Ő munkatársam volt a KÉSZ-nél :)

Kép

Kép
kobudo

Képek még nincsenek. :( Amióta hazajöttünk nem is csináltunk...ma jött haza Dani, nagyon édes Botonddal finoman simogatja és csak a lábacskájára ad puszit.

Tegnap és a korházban is szinte csak evett és aludt Botond. Ma viszont nagyon rossz napja van, mondjuk szerintem azért mert fél óránként jött vki és nem tudott nyugodtan sem aludni sem szopizni és szegénykét a gázok is gyötrik.

Tejcsi? Hát nem is tudom Danival állandóan feszült a mellem és Dani nagyon mohon szopott. Most egyik nap feszül, másik nap puha és Botond, bár nagyon ügyesen, de nagyon lustin szopizik, de nem adjuk fel! :)

Seriff,
A farokcsontomnak tényleg mindegy hogy hogy forr össze? És a fájdalmat tényleg semmivel nem tudom enyhiteni?
Amikor fel kell állnom, NAGYON FÁJ! :cry:
nana09

lili
mivel nálunk 1/2 12 re ebédnek kell lennie én reggel csinálom meg mivel mind a 3 an itthon vannak igy muszály megcsinálnom reggel
ugy zsoktam csinálni ahoyg kob meg seriff elkezdem reggel kb olyan 7 körül közben ők játszanak nálunk nagy sláger az ágyazás ugyhoyg hagyom had csinálják én addig fözök a csajok általában a pulton ülnek sorrba és mokolnak velem együtt áki vagy az etetőszékben aszisztál vagy ő is egy kisszéken álldogál melletünk :)
ha etetőszékbe rakom kap egy egész répát és azt nyalogatja rácsálja ...vagy kap fakanalt vagy pl a nokedli szaggatót imádja :) mindig azzal játszik de sokszor van hoyg csak úgy elmászkál ő nem igen igényli hoyg konkértan egyedül leüljek vele és játszak ha oda is jön ami egyébként sokszor van csak bujni kicsi simi puszi .. aztán megy is tovább de ez azért nem mindig igy van :)
de van olyan sőt mosatnában inkább ez hoyg mikor elalszanak este 8 után felkészítem a levest vagy előkészüök másnapra felávom a húst .... amit megleht csinálni előre másnap meg öszeöntöm bár hozzátszem hoyg én minidig nagyon nagyon későn fekszem le de ez engem nem zavar olyan 1óra felé szoktam lefeküdni adigra vagy teljessen meg csinálok mindet sokszor még a következő napi mosnivalót is bekészítem vagy amit csendben mókolva tudok csináálni hoyg ne zavajam őket. így másnap csak az övök vagyok játszunk az urvaron vagy kertet teszzük rndbe vagy játszunk elmosogatjuk amiből eszünk ... mindig csinálunk valmit :)
szerintem nem olyan vészes de zet gyereke is vállogatja náluk ugye jól elvannak 3 együtt :) ma pl pakoltuk ki a teraszt mert szombaton csinálják a gipsz kartonozást utánna héten meg naygszobát betonozzák igy ezzel ügyködünk egész nap imdának dobozolni :lol: :lol: :lol:
virágok nálunk nincsenek vagyis csak az udvaron mostmár semmi olyan nincs elő amivel nem játszhatnak veszélyes dolgokat elraktam igy bárhova mehetnek a házba ha végre kész a kerités az udvarra is mehetnek egyedül adri niki már ud papucsot húzni ákira figyelnek meg én is az ablakból ugyhoyg nálun azért egyszerűbb.

lina
kösszi a progit :)
nem irtam délelőtt hoyg sajnos nekünk eza hát már nem jó de majd kerítek napot a jövö héttől jobban ráérünk szerintem :)és összefuthatunk a városban ha még akkor is jó nektek :)

virág
esetleg mi si megprobálkozunk a keddel nálunk is 12 től alszank de csak adri meg áki vagy csak áki :)ugy igazán nekünk is mindeggy :)

megyek palacsintá sütni mert ééééhes a band már megint :lol: :lol: (nincs 1 órája hoyg ettek ) :lol:
roz23

Kob, Józsi az egyik legjobb barátnőm férje :lol: ! Zsófit meg másik barátnőim révén ismerem Szegedről. A férjem konkrétan Kmétre gondolt :) .

Dora, hogy begyorsult Kati, már forog is, sztem lassan válassz vmi biztonságos alvóhelyet nappalra, vagy aludj Vele Te is :wink: !

Nana, hajrá-hajrá! Azért biztosan fura Botondnak, h most kint, és megint máshol,minta kórházban. :) Farokcsont, sajna nem tudsz mit csinálni, mint megkeresni a legkevésbé fájdalmas testhelyzetet :( .

Kép
seriff

Roz, köszi. :) Majdcsak vhogy megoldom, muszály lesz. :)

Ser, ti hol vettétek a gyerekülést?

Dora, örülök, hogy tanulsz a kérdéseim utáni válaszokból. :) Én állandóan csak kérdezek..... :D Kobot szoktam msn-en is zaklatni. :D :oops: nem akarok hülységet csinálni.

Na, jó éjt mindenkinek! :)
birolili

Roz, tudom, hogy így könnyebb neked a gépelés, és nem zargatni akarlak, csak olyan nehéz így olvasni a hozzászólásaidat - központozás nélkül. Csak meg akarom kérdezni, hogy nem tudnád kicsit jobban tagolni? Ne haragudj tényleg csak kérdeztem. Ha nem, hát így olvasom továbbra is. Csak érdeklődtem. :oops: :shock: :lol:
birolili

Lili, a Katona gimi mellett nyílt nemrég egy bicajbolt, ottvettük, de ez nem OKBaby, de majd lefotózom.

Kép
seriff

Sziasztok!

Nana!
Örülök, hogy otthon vagytok és minden rendben van Botonddal.
Remélem a törés hamar rendbe fog jönni és csak a kellemes ,szép pillanatok maradnak meg.
Bátyuska hogy reaált a kisöcsire?

Lili!
A főzés nálunk is mindíg úgy volt/van hogy amikor Hanna alszik akor főzök, vagy ha Tamás itthon van ő vigyáz rá.
Egy idő után simán menni fog minden.Arra törekedj, hogy nem kell sietni, hanem órákig is csinálhatod a kaját és közben Zsófival lehetsz. Próbálj egyszerű gyors kajákat csinálni eleinte.

Kob!
Régen látam képeket a lányokról..

Seriff!
Egy kérdésem lenne biztosan tudsz rá választ adni./remélem/
Amikor pocakos voltam betömték a fogam mert egy apró lyuk volt rajta. Kettő fog között. A drága dokinő érzéstelenítő, minden nélkül kifúrkálta, de az idegen táncolt a fúró. Betómte amalgám töméssel.
Egyik kérdés hogy ha valaki kismama akkor tehetnek e be ilyen tömést.
A másik az hogy rá kb. három hónappal kiesett a tömés a fele fogammal.
Eddig halogattam de mostmár megcsináltatom és nem tudom hogy kihúzza a doki vagy betömi és ha ez utóbbi akkor mivel töm???

Ma az idegeim a plafont verték. Egész nap a villanyóra dobozhoz rohangáltam mert mindíg lecsapta a biztosítékot.
Délelőtt egyszerűen korlátozták a UPC csatornákat.
Hirtelen agyaltam elmaradtunk csekkel? Be volt fizetve minden.
Telefon..
Nem tudta megmondani a csaj hogy miért van a korlátozás, de küldjem el faxon a csekkeket és akkor tisztázza. Fax hiányában skenner-emil...
Háromszor hívam őket mire egy értelmes emberrel beszélni tudtam aki utána járt és este vissza kapcsolta.
Az egészben a legszebb hogy még a jövő havi számlával én fizessem meg a vissza kapcsolási díjat és a költségeket/kb.5-6000ft/
Könyörgöm aki évek óta hűséges előfizető azzal ezt kell tenni?
És egyáltalán megtehetik ezt az emberrel?

Nem tudja valaki hogy hol találhatok valami igazán szép frizurát a neten?
Audsztusra semmi elképzelésem sincs és valamit vini kell a fodrászomnak...

Jó éjt mindenkinek!!!
samchee

Sam,
ilyen nincs, ha be volt fizetve a számlád, de valamiért korlátozták, az legyen az ő gondjuk, nem kérhetik tőled a visszakapcsolási díjat. (45 nap késedelem után kell visszakapcsolási díjat fizetni egyébként is) Ok, a rendszer számlázni fogja, de azt felül lehet bírálni. Amúgy (és ezt nem szabadna mondanom) egyszerűbb bemenni a T-Pontba, és ott segítenek. Ja, és az sem igaz, hogy nem tudják, hogy miért lett korlátozva a vonalad. Ha most dolgoznék, én is meg tudnám nézni....
Lili elaludt hamar abban a szobában, ahol az én gépem van, jó lesz, ha szombat este küldöm a meghívót? Addig írnál nekem egy mailt, hogy biztos legyek a mailcímedben?
Frizura ügyben, ha jól emlékszem van www.frizura.lap.hu

Roz,
nekem jó a jövő hét is. Hétfőn és csütörtökön Pesten vagyok, de egyébként ok. Tényleg, jól sejtem, hogy te még nem is láttad élőben Lilit?

Seriff,
tök jó lenne, ha tudnátok jönni kedden, téged még nem is ismerlek személyesen. Na meg a picilányt sem láttam élőben, bár ez a férjemnek még inkább fájó pont ugye... :D

Lili,
mi rendeljük a kajcsit a foodexpresztől. Beadják reggel az ablakon és kész. Nem is megfizethetetlenül drága.

Cukker,
ha látok játszószőnyeget, akkor hozok, de előtte azért hívlak, hogy milyen, ok?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, én teljesen új vagyok!

Ha valaki tud nekem infot adni az alábbi témában akkor köszi. Szóval: Kétéves fiamnak játszócsoportot keresek Kecskeméten heti 1 v. 2 nap délelőtt egy-két órára. Hallottam, hogy több helyen is van ilyen. Van valakinek tapasztalata?
nyhk

Sziasztok!

Sam, nyugodtan be lehet tömni amalgámmal a kismamák fogát, és szükségtelen elhagyni az érzéstelenítőt is.A Lidocain is tökéletes, de a férjem Ultracaint szokott adni ilyenkor.Kérd sztem a dokidtól.Igazából, az amalgámtömés, ha jól van megcsinálva, teljesen megfelelő, inkább esztétikai okból kérnek az emberek ma "fehér" tömést-megjegyzem, az én amalgámjaimat sem hajlandó kicserélni, amíg nincs velük gond.

Lina, én rajta leszek a kedden, egy szülinapi babazsúrunk van függőben, de még nem tudom,h az mikor lesz, amúgy meg elég rugalmas az időpontja.

NYhk, a Jókai úton próbáltad? Ot van vmi játszóház, a barátnőm vitte párszor a kisfiát.

Kép
seriff

sziasztok :)

lili
oksi figyelni fogok :)

nyhk
sajna én nemtudom hol van ilyen csoport.Mi a Klapka utcára jártunk bölibe de úgy tudom ott nincs ilyen játszó csoport legalábbis én nem tudok róla :)
roz23

Dóra

Nem nem. Nem a GAMF-ról ismerem a párod. Azt hiszem 96- ban Kunfehértón nyaraltam a barátnőmmel és családjával és ott volt neki egy haverja azt hiszem Zoli, aki a strandon vattacukrot árult. Aztán együtt lógtunk Zolival meg két haverjával (egyik egy "Zetor" nevű srác volt). Igazából a nevén akadt meg a szemem. Egyik este sütöttem a fiúknak egy nagy adag palacsintát is. Ezek szerint nem volt finom, ha nem emlékszik a szakácsra :lol:
Amúgy meg azóta kicsit megváltoztam (jobba mondva meghíztam.... :cry: ) bizti azért nem ismert meg. :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Seriff!

Köszönöm a gyors üzenetet, megmondom őszintén, megnyugtattál.

Lina!
Nem emilt küldtem hanem privát üzit.

Még ma jövök puszi mindenkinek....
samchee

Jó reggelt

Dóra

Ez nagyon rossz hír. :( Én is szerettem volna még rendelni bodikat és néztem is napok óta, hogy nem üzemel a honlapjuk. Ráadásul mostanában a megrendelt rövid ujjú bodikat nem is használtuk a rossz idő miatt, nem is tudom, hogy még meddig lesznek jó rájuk. Amúgy figyeltem, hogy a neten lévő Kenguru Gold árak kb egyeznek a plázában árultakkal. Bambini bolt.
Szerintem lesz még bajod ezzel a nagy ágyon alvással, ha megszokja. Pont mikor alszik, és lenne időd, nem tudsz majd mozdulni. De tényleg szeretik.

Roz

Ügyesen osztod be az idődet, most már valahogy értelek hogyan tudsz ennyi mindent megcsinálni. :) Én nagyon sokszor úgy járok, hogy pont akkor jön vendég, mikor nincs beágyazva, stb. Egyébként folyton rendet rakok, pakolok. Sikerült klasszul elrendeznem a téli cuccokat.

Melinda

Nagyon aranyos vagy, de nem akarlak terhelni még teló költséggel is. Teljesen megbízok az ízlésedben, nagyon szép dolgaitok vannak nektek is.

Lili

Hogy van Zsófi?

Nekem nagyon jó dolgom van, csak nagyon ritkán kell főznöm, vagy csak egyszerűeket. Vagy hozatunk a céges jegyre, vagy a drága férjem este feldobja. Hétvégéről is mindig marad hétfőre. Azt hiszem ezzel kompenzálja azt, hogy alig vannak itthon a foci miatt. A bevásárlását is elintézi. Megy a mosogatógép, a mosógép, csak tudnám mitől rohan úgy el egy-egy nap mindig. Én inkább takarítani szeretek, illetve a tisztaság a mániám.

Ma a városban rámköszönt a nőgyógyászom. Ezen meglepődtem, hogy így megismert, ráadásul, várta, hogy ránézzek, mert csak később vettem észre. Még mosolygott is. Hát végülis van egy kis ismeretségi kapocs.

Megjártuk Adrival az Izsáki utat. Felkészültem lelkileg egy hosszú várakozásra, de a lány fél óra alatt tett a zacsiba elég pisit. Olyan ügyes volt, a nénire mosolygott. Balimmal is találkoztunk. Szegények nem mennek ki a tüszös mandulagyulladásból. Alig beszélgettünk, nehogy Adri elkapjon valamit. Én kicsit elhúzódtam a többiekől. Szegény gyerekek úgy sírtak a vérvételen.

Nana

Pihenj sokat. Csodállak, hogy egyáltalán van erőd ránk, de nagyon jó olvasni a híreket. :)
cukkermáz

Sziasztok,

Nyhk,
Lánchíd utcai bölcsiben is van játszócsoport, máshol nem igazán tudok.

Virág,
mi nem tudunk menni kedden, nem leszünk itthon, talán legközelebb, jó mulatást!

Sam,
gáz ez a UPC ügy... Ha megjöttünk Szegedről, rakok fel a lányokról képet, de ha fent leszel az iwiw-en, ott is vagyunk, a nevem asszem tudod (a kerti grillsütő készül ám, az alap lebetonozva, télákból rakjuk, mellette méár van tűzrakó is. Emlékszel, hogy erről leveleztünk?)
Ruhaüggyel hogy állsz? Milyen hajad van? Nekem rövid, és élővirágból volt dísz benne, fátyol nélkül.

Nana,
jó, hogy otthon vagytok, pihenjetek!

Atinah,
gondolok rátok!

Búcsúzom egy kis időre, jövő vasárnap leszünk megint, puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Köszönöm az ifókat a játszócsoporttal kapcsolatban.

Seriff!
Meg tudnád kérdezni a barátnődet a Jókai utcával kapcsolatban? Tapasztalat stb... Mert a Jókai utcáról hallottam már, de még telefonszámot sem tudtam kideríteni, sőt azt sem tudom, hogy ott hol van pontosan. Szóval ha esetleg tusz, segíts. Előre is Köszi.
nyhk

Sziasztok!

Olvasgatlak ám benneteket, de írni már nem nagyon tudok. Keresgélünk a lakásba étkező asztalt, függönyt stb. Eltelnek a napok gyorsan.
Kedden de. lehet, hogy mi is kitudunk menni az Arborétumba.

Nyhk,
Flóra a Jókai u-i Ugri-Bugri Játszóházba jár, de mintha rendes óvodába menne. Tehát ott is alszik. Nekem soha semmi gondom nem volt, nagyon kedvesek az óvónők. Vállalnak "megőrzést" is, de ha gondolod konkrétan rákérdezek du. ha megyek Flóráért.

Ma megkapta Orsi a 2 hós oltást a bárányhimlő miatt 1 hós késéssel. Egy nyikkanással letudta az egészet. Hízik szépen, már megduplázta születéskori súlyát.

Nana,
örülök, hogy szép emlék maradt Botond születése. Emlékszem, mennyire féltél a kórháztól. A "bentlét" milyen volt?
Furcsa volt olvasni, hogyan zajlottak az események, mert nekem is ugyanígy, ugyanabban az időben és Orsi is szinte percre pontosan akkor született, mint a kisfiad. Én símogattam a szülésznő és a dokim arcát szülés után, annyira örültem. (Meg is lepődtek :D )

Lina,
írnál privit vagy "mélt" az internetes lehetőségekről? Vagy vmi elérhetőséget, ahol megnézhetem? Közepes sebességű és korlátlan netezést szeretnék.

Lányok, van MSN-em, aki gondolja felvehet. losi.timea@gmail.com vagyok.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nyhk, játszóház a Piac utcájával (ahol a Fellegi fényképész van) majdnem szemben van. Az ablakai tele vannak feste vidám figurákkal és nagy színes ponyva is van felakasztva a kapunál. Írok priviben telszámot.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

hát LINA :lol: :lol: :lol:

jóll kitoltál velem :lol: :lol: :lol: iwiw függö lettem :lol: a régi osztálytársaimaz és bulizós haverjaimat keresgetem, félnapkig :lol: :lol: az este is már simán lefekhettem volna 10 kor, de 1 ig keresgéltem hátha találok még és még és még ... :lol: :lol:
roz23

Sziasztok,
Latom sokakanak jo a kedd. Mit szoltok fel 10 koruli idoponthoz? En tegnap elbizonytalanodtam, hogy tudunk -e menni, mert Pankat el kellett vinni a szemeszetre, ahol felirtak neki egy pupillatagitot amit ot napig kell hasznalni, hogy meg tudjak vizsgalni, sot azt monta, hogy Beninek is csepegtessunk, mert ot is megnezne. Es feltem, hogy ha ezt hasznaljuk nem mehetunk napfenyre, de a sogornom megnyugtatott, hogy mikor ok hasznaltak nem volt semmi gond, es siman kint voltak, csak nagy karimaju sapkat kell rajuk adni, szoval ugy nez ki megis ki tudunk menni. Pedig mar epp javasolni akartam, hogy halasszuk el szerda utanra, mert szerdan kell visszamennunk a szemeszetre, de latva, hogy milyen sokaknak jo a kedd,, akkor ne valtoztassunk.
mvirag

cukkermáz

cukkermáz

Sziasztok

Nana
Örülök hogy minden rendben ment a szülés körül , leszámitva a csonttörésedet , azt viszont nagyon sajnálom . Nagyon jo volt olvasni a szülés történetedet , Férjed bent volt szülés közben?

Atinah????

Seriff ,Pille
Mi még nem is találkkoztunk jo lenne ha most sikerülne

Pille
Florát hozod a talira ha összejön? Én valószinű hogy viszem Enikőt , jo lenne mert ők kb. egyidősek és jol el lennének együtt.

Balim
Ti tudtok jönni????

Tegnap voltak itt Beáék , mondtam nekik is talit , ha minden igaz akkor együtt megyünk./sajna nem jo még a gépük/

Lilla baba olyan édesen lépked , nagyon jol megy neki , ja és a hatalmas szókincse a nem mindenre.

Kata mostmár mindenhol feláll és esik ugyhogy gyüjtjük a kék foltokat .
kecsone

Virág

Mi van Panka szemével? Miért kell 5 napig tágitani?
Képek nagyon jok , merre voltatok kirándulni?
kecsone

Sziasztok!

Nem tudok sajna rendesen visszaolvasni. :(

Kecsone,
Ne haragudj ha a multkor amikor találkoztunk kicsit "zizi" voltam, már nagyon éreztem közeleg a vég! :)
Tündéri lányaid vannak! Olyan aranyosak voltak ahogy integettek nekünk az autóból. :D

Igen a férjem bent volt és hogy öszinte legyek nem tudom hogy bírta, ez ugyanis sokkal ...olyanabb volt mint az első.

Nagyon meglepett mert a korházban a szülés után 2 nappal azt mondta ha azt kértem volna hogy ne jöjjön be, ő nem jött volna, mert Danussnál tehetetlennek érezte magát, én meg nem is voltam akkor magamnál.

Most azt mondja ezt az élményt semmi pénzért nem hagyta volna ki! :D :D :D

Cukker,
én sajnos nem tudom megnézni a képeket. :cry:

Mvirag,
a ti képeitek nagyon jók lettek. :)

Pille,
Nahát, érdekes hogy ennyire hasonló szüléseink voltak, de akkor neked is csodálatos lehetett.
A simogattás nagyon aranyos lehetett. :D

késöbb még probálok jönni...Botond szegény pont a kakival szenved. :cry:
nana09

Balim, merre vagytok? Minden ok?

Mino?

Kép
seriff

na végre:( bocsi de oyla lassú a gép mire odaérnék, hogy olvasom meg írom addigra manó felébred
NANA!!!!!!!!!!!!!! NAgyon nagy gratula, de jó hogy már otthon vagyotoik!
Lili! én is akkor főzök ha alszik vagy amíg elmóko, de aztán van hogy félbemarad:( ez van...
Mino! ha olvasol...voltál ma a dobó krt-on du 2 körül...mert lehet elmentünk egymás mellett, de mivel élőben sose láttalak:(
!Virág a tali ügyben én mennék ha a férjem elvisz...én nem vezetek...hátha Ja és lécci szóljatok már telón mert én nem tudom lesz e netem, és sajna telószámok sincsenek meg:(
Kob! Ezúton kérnélek, ha van rá mód pü-ben vagy vlalahogy küldd el lécci a táblázatot, mert a gép és etelefonom romlása miatt minden eltünt...
Na gyorsan erre volt időm:(
Puszika
bepa77

Bepa,
neked is nagyon köszi! :)
Remélem Beni is jól van. :)

Lina,
Ha lehet én szeretnék vmit a Toysrusból. Ha esetleg olvasod és lehet kérnem, írj, majd figyelem. :)
nana09

Sziasztok!

Atina párja vagyok.
Szeretném bemutatni nektek kit találtunk ma reggel a setétben 01 óra 35 perckor!

Szonja Zita
3000 g
51 cm

(sajnos képet nem tudok feltenni pedig cefetül próbálkoztam, de valami háborgás van az erőben, de majd elhívom Obi-Van Kenobit és talán akkor)

Mindketten jól vannak, de a kisasszony egyenlőre csak alvás a négyzetent ad elő, de ezt gondolom idővel majd kinövi!
atinah

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: