Sziasztok mindenkinek!!
Köszi
andry az infót erzsikével kapcsolatban.Azt hiszem van még időm

),röpke félév:-)),megnézegetem a szülőszobákat,meg a szülésznőket..
Veronikusz! tényleg a napi túlélésre megyünk,főleg az első káoszos időkben.Bár te már gyakorlott anyuka vagy két aprósággal:-)).Én is úgy vagyok vele,hogyha nagyon gázos napunk van,hogy csak estig kell kibírni,aztán alszik:-) vajon mit szól majd hozzá,ha nagykorában elmesélem,hogy az anyja,minek örült néha???:-)))) köszi a homeobogyót is,mikortól kell szedni?
Sajnos ma nem vagoyk túl vidám,reggel azzal indítottunk,hogy Mandula véreset pisilt!!!!!!!! Nagyon gáz volt látni a pelusát,gyorsan hívtam a szomszéd csajt,aki járatos az ilyen dolgokban(a kisebbik lánya révén..)rögtön mondta,hogy gyűjtsek pisit menjek a doktornénihez. Még segített is felrakni a gyűjtőzacskót(nem tudom kinek volt már szerencséje hozzá?) és kézpzeljétek,tiszta vér volt a pisi,ez még rémisztőbb volt,mint a pelenkán,mert ugye azt beszívja a pelus,kevsbbé látványos.Szóval rögtön lenyargaltunk a dokihoz,megnézték a mintát, aztán azt mondta,hogy nagy valószínűséggel egy olyan hólyaghurut,ami a gyulladásánál fogva véres vizeletet produkál. Írt fel antibiotikumot,kétszer kell adni naponta és elvileg már holnapra tisztul a vizelete.Persze figyelni kell a gyereket,mert ha belázasodik,ödémásodni kezd meg hány stb,nyargalni kell vele kórházba.De ennek kicsi a valószínűsége.Jaj,vannak gondok mindig..
Cinicini!! Üdv,naa végre nem vagyok egyedül évvégi szülésben..Kinél szülsz,hanyadik bébi? a jelenlegi állás szeirnt nekem dec.16 az időpont, szóval,ha én egy kicsit később,te egy kicsit korábban,még szülhetünk is együtt:-))
Valaki írta a császár utáni természetes szülés lehetőségéről,illetve annak esélyéről.Egyébként én is azt érzem,hogy a dokim nálam is jobban örülne,ha a másodszor is császár lenne,bár ezt inkább csak sugallta,egyértelműen nem mondta. Sőt ő még azt is mondta,hogy hiába figyelik az uh-n a hegvastagságot,az sem garancia semmire,mert jön két erős fájás és szakad az egész. Én azért megpróbálkoznék,hátha megy az vágás nélkül is.
Üdv mindenkinek,kellemes hétvégét!
Aki meg nagyon pocakos már,az legyen kedves produkálni valami(valaki) kellemeset nekünk-persze csak,ha akar- ,hogy örülhessünk
Durca