Sziasztok,
Olyan sok mindenről írtatok az elmúlt egy hétben, hogy én csak olvastam-olvastam ....
Bár már rég lecsengett néhány dolog/téma, azért ha nem gond reagálnék néhányra:
Zuzmó,
hát ez az tartósítószerrel már nem olyan buli, de majd kipróbálom jövőre. Nálunk már elvirágzás alatt vannak a bodzák. És milyen lett a szörp?
Neet,
nem voltam itthon neved napján, de szeretnék én is utólagosan boldogat kívánni
Indi, Ancsi,
bkv-n valóban nem jellemző, hogy bárki, bármit észrevenne. Engem egyenlőre nem zavar, hogy nem adják át a helyet, lehet, hogy ha a második pocakom mellett

már lesz az első baba, akkor más lesz a helyzet. Viszont nem sokkal ezelőtt teljesen zavarba jöttem a 47-es villamoson. Jegyet szerettem volna lyukasztani és az ott ülő bácsi felállt és - bár én felajánlottam egy hölgynek a helyet, mert nem szerettem volna más idősebb ember előtt leülni - addig-addig toporgott, míg úgy irányított, hogy végül nem volt más lehetőségem, mint lehuppanni. Teljesen zavarban voltam. Aztán mielőtt leszállt, megérintette a kezem és elköszönt.
Ilyenkor eszembe jut, hogy mennyivel udvariasabbak, kedvesebbek lehettek az emberek az ő idejében. És mennyi érték veszett el az emberekből....? (Tisztelet a kivételeknek) Nektek mi erről a véleményetek?
Johi,
Boldog szülinapot kívánok Neked én is

Biztos finom lesz a vacsi, és remélem jól érzitek majd magatokat.
Korábban céloztál vkinek arra, hogy vannak még a szülést segítő, könnyítő csodaszerek talán a málnalevél teán kívül... mire gondoltál?
Ancsi, Rylie,
én is nagyon szeretem a lakásokat rendezgetni, terveket készítgetni. Párom már ki van tőlem, hogy minden negyedévben egyszer vmit át kell rendezni vhol, mert nem bírok magammal. Sztem én már beteges vagyok, mert bemegyek egy számomra új lakásba, valamelyik ismerősünkhöz és rögtön az ötlik fel bennem, hogy én mit, hogy csináltam, alakítottam volna

Veletek is előfordul? Például a páromék nyaralóját képzeletben, meg rajzokon már ezerszer átvariáltam

:)
Szóba került az elmúlt napokban a málnalevél tea, meg a gátmasszázs olaj. Előbbi pontosan mit segít elő? Mire eljön a szülés ideje segíti a tágulást, az izmokat lazítja? Illetve, hogy a gátmasszázs tényleg használt, segített?
Mkatus, Beet,
Én még új vagyok, és láttam, hogy Ti Csizmadia Istvánné Erikánál szültetek. Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy milyen tapasztalataitok voltak vele a szülésetek során. Ha itt a topicon belül nem szeretnétek erről írni, kérlek írjatok az
eva0119@freemail.hu mail címre. Köszönöm szépen a segítségeteket.
Évi