Gyöngyi!
Szerintem (hangsúly ezen), minden baba más és más. Nem kell mindenkinek egyformán fejlődni, mi sem hasonlítunk egymásra.

Lilinek a súlyával semmi baj és ha nem 4 óránként eszik, attól még egészséges, sőt. És ha nem fogy, akkor kap elég hamit. Olyan gáz, ohgy annyira rá lehet parázni erre a tej dologra!!! De hidd el, hogy a gyerekek sokkal okosabbak, mint mi.

Ők tudják, hogy nekik épp mi kell.
Nekem mázlim van (ugye Cory?

), mert Hannával most nagyon kevés gond van. És sikerült elég hamar egymásra hangolódnunk. Könnyen értem mit akar. Általában el is találom elsőre.
Én a Suttogó című könyvet olvastam. Erre is vannak pró és kontra dolgok, de nekem bejött. Nem tartom be én se szó szerint, amit ír, de támpontnak nagyon jó volt. Ehhez hozzá tettem,a mit itt tanultam a csajtól!
Mindenkitől tanultam valamit. Vagy azt, hogy így nem szeretném csinálni, vagy azt, hogy ez tetszik, de jó.

Sokan együtt alszanak a törpével, én eleve nem akartam, mert nekem nem jön be. Én cumiztatok, sokan ellene vannak. Nálunk bejött. Szóval kombinálom a megszerzett tudást az olvasottal és próbálom kihozni belőle a legjobbat. A végeredményt majd Hanna tudja elmondani, ha már tud beszélni.

:D És biztos lesz egy csomó midnen, amit végül nem jól csinálok, mert mindenki hibázik, ezért vagyunk emberek.

:D
És szerintem tök jó, hogy itt leírsz mindent, mert ez téged megnyugtat.
Kitartás! Csak jobb lesz!