Hello Lányok!
Hát ezért nem szeretek lemaradni, mert aztán órákra van szükségem, hogy bepótoljam a lemaradást. Akkor meg a munkámból esek ki. De hát sajnos nem tudom másképpen csinálni.
Anikó!
Nem könnyűek ezek a dolgok, de olyan jó, hogy meg tudjátok beszélni, és te is engedsz és belátod a dolgokat. Novembertől már több mint fél év eltelt, és ha a gyógyszer nem segített ennyi idő alatt, akkor lehet, hogy a férjednek igaza van: érdemes átgondolni. A szervezetednek sem tesz jót hosszú távon a hormonpótlás. De te nagyon pozitív vagy és tudom, hogy minden rendben lesz.
A kaja megérkezett, és a mai adagot is nagyon várom. Mi készül a mai napon?
Bogárka!
Én annyira reménykedtem, de a mensi azért jó, hogy megjött magától. A kivizsgálásokhoz sok erőt kívánok! Remélem, hamarosan meglesznek az eredmények. Te nagyon messze laksz Szentgyörgytől? Esetleg tudnánk találkozni? De jó is lenne.
Évi77!
Dórika annyira cuki. Ez rajta már az új kollekció? Mindig mosolyog a képeket. Ez a szopis párna pedig tényleg milyen jó ötlet kitámasztásra, vagy körbetámasztásra. Már alig várom a talit, hogy megfoghassam Dóricicát. Megengeded?
Szuper dolog, hogy éjjel nem kel fel. Azt mondják, hogy attól rosszabb nincs, amikor nem tudja egy anya kipihenni magát éjjel. Feltorlódik a fáradtság, és egyszer kiborul a bili.
Pupy!
Először is nagyon-nagyon, de még annál is jobban sajnálom, hogy nem jössz a talira. De persze, megértem, hogy közbejött ez a dolog. Tudom, lélekben úgy is ott leszel velünk.
Nárcisz!
Jobban vagy már? Róka koma reméljük elkotródott jó messzire. Szerintem is látszik már a pocid. Ne aggódj, lesz még akkora, hogy alig bírod majd cipelni magaddal. Én is akarok táncolni!!! Imádok táncolni, jártam is tánciskolába latin amerikai és standard táncokat tanultunk. Sajnos, a barátnőm kiment Angliába, és azóta egyedül nem megy. De nagyon hiányzik.
Rolly!
Norwell!
Rollyhoz csatlakozom. Nekem is görcsben volt a gyomrom, amíg a leveled közepéhez nem értem. Bár gondoltam, hogy ha te pötyögsz, akkor mégsem jöhetett ki Kendebaba, de még a korházban sem lehetsz, de mégis izgultam, hogy mi a franc történt a mi drága Norwellünk babájával. Jól esett fellélegezni. Már alig várom Kendebabát, hogy megmutassa, hogy milyen tökös legény is ő. Ez már nagyon a finish! Köszi az építkezés dicséretet. Igen, most jön a java.
Mátra!
Nagyon drukkolok az államvizsgádhoz. De szerintem a te maximalitásod itt is segítségedre lesz. Én nem féltelek téged.
A levelet még mindig nem kaptam meg, pedig annyira szeretném megkapni. Próbáld meg légy szíves az üzim alatti címre elküldeni.
Azt nézem, hogy nagyon keveset alszol. Éjfélig babanet, hajnali 6-kor már kész a tábla. Kicsi Mátra! Jó ez így, hogy ilyen sokat vállalsz?
Hánykor legyen a tali?
Brill!
Köszi a képet, örökbefogadtam

És megpróbálok nem azonosulni a képpel

Kutyusunk nemrég maradt egyedül. Volt egy Jenny nevű Rottweilerünk is, de ő megöregedett és a saját szülinapján meghalt. Nagyon hűséges, fegyelmezett, okos kutya volt. A Rotikra jellemző agresszivitás leghalványabb jele sem volt benne. Szeretetreméltó volt. Nagyon hiányzik.
Reméljük, azért annyira nem csúszik el a lombik.
Ági!
Mi újság veled? Érzel valamit? Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön elsőre!!! Gyere, ha tudsz!
Unique!
Gyönyörű kislányotok van. Hatalma halacskaszemei vannak. Veled találkozunk a talin? Úgy tudom, a legutóbbin ott voltál? Kérünk még több képet.
Eszter!
Régen hallottunk rólatok. Hogy van Marcika? Gyere és mesélj nekünk, dobj pár képet a fiúkról.
Virág!
Közben lekódoltam a vonalzódat. Bemásoltam a címmezőbe, és feladta a kiscsigádat. Nagyon sajnálom, hogy nálatok sem állnak jól a dolgok. Egyeseknek valamiért ez adatott, de ez még nem a teljes reménytelenség, mert van rengeteg féle segítség. Ne adjátok fel, és lesz gyereketek. Nálunk sem akar jönni, pedig elvileg rendesen működünk. Drukkolok, hogy legalább megjöjjön, ha nincs baba.
Technikai tanácsokat Kancellárka tud profi módon adni. Nekem fogalmam sincs, hogy miért nem jeleníti meg.
Lányok!
Annyira édes a keresztlányom! Alig tudtam betelni vele. 5 éves, és tipikus nő. Neki nem játékot kell venni, hanem ruhát, mert imád öltözködni. Illeg-billeg az új ruhácskáiban, mint a modellek. És olyan kis finomka, magas vékony gazella alkatú. Na meg aztán amikor el kezd beszélni magyarul jó kis német akcentussal, hát akkor zabálni való. Ukrajnai magyar anyuka, vérbeli német (magyarul is beszélő) apuka. Gondolhatjátok, hogy ennek a vérkeveredésnek milyen szép gyerek lett az eredménye. És ami még tetőzi ezt, nagyon fegyelmezett. Bocsi, hogy így ömlengek nektek, de annyira feldobódtam tegnap. Csak sajnos ma már mennek vissza Berlinbe. Tegnap éjfélig dumáltunk. Ma alig élek.
Lehet, hogy valakit kihagytam, de nem igazán tudok több időt visszaolvasgatásra szánni.
Szép napot MINDENKINEK!