Sziasztok!
Zsarnokkirály alszik!!!
Én teljesen kivagyok. Nem tudom, hogy a fogak miatt-e, de megint nagyon rosszul alszunk. Azért gyanakodok a fogakra, mert ordítva sír fel szegénykém, és azt ilyenkor szokta, de nem látok semmit a szájában.
Emellett Bazsó teljesen kikészít az új szokásaival. Felmászik a kanapéra, onnan a radiátorra onnan az ablakpárkányra, és húzogatja a redőnyt. Ha ezt megunta, akkor jöhet a számítógép, lerángatja az alkatrészeit, billentyűzet, egér stb. És hiába mondom, hogy nem szabad, magasról tojik rám
Lehet a terhesség is közrejátszik, de ma edddig kétszer bőgtem, annyira kivoltam....
És akkor itt olvasom, hogy Ti milyen szuper csajok vagytok, szakdogavédés (Zanza, gratula!!!), éjjeli meló gyerek mellett, + pocaklakóval! Csodállak titeket. Nekem arra is rá kell készülnöm, hogy elmosogassak.
Na, de nem vinnyogok tovább, ilyenkor utálom magam!
A tegnapi tali tényleg nagyon jó volt, és jó volt megismerni Pocakékat és Indiéket

Fotók klasszak!!!
Ancsi!
Védőnőnél taliztam a kiscsajoddal! Egyből elkezdte nyomni a dumát Bazsónak.

Egyébként egymás mellett vetkőztek
Votiv!
Nme lehet, hogy nálatok is fogzás van? Vagy Istinek már kint van az összes? Olyan gyorsan jöttek Neki !!!
Bazsó még támaszkodva járkál, de egyre többször áll meg támaszték nélkül! Ja, és mindenre felmászik
Pocakomról a többieket kell kérdezni, szerintem már látszik, de ők aranyosak, és azt mondták, hogy még nem
Garázsos sztoritok nagyon durva. A rendőrség hozzáállásán már meg sem lepődöm
Beet!
De jó, hogy benéztél! Mit is dolgozol pontosan?
És Lillusod tényleg szuper csaj!!!
Ma szűrjük le a bodzaszörpöt, nagyon izgulok
Kókusz!
Régen voltál, jó, hogy benéztél! Hogy vagytok mostanában?
Ja, és ma megkérdeztem a védőnénit, hogy lehet-e, hogy a terhességtől kevesebb a tejem, mert félek, hogy Bazsónak nem jut elég. Erre ő: igen, jobb is lenne, ha elválasztanám