Sziasztok!
Annyit gondoltam Rátok a napokban! Végre tudok ülni, a derekam már csak néha kattan be. Napokig a fekvés volt az egyetlen elfogadható forma, lépni, ülni nem bírtam a derékfájástól és a karom is nagyon zsibbadt meg fájt. Ez a fránya hidegfront és eső eléggé megviselt. Babánk is alig-alig mozgolódott. Szóval úgy néz ki, eléggé frontérzékenyek lettünk.

De tegnap már nagy volt a hancur a hasamban, mostanra meg egészen jól vagyok.
Azért férjecskémmel felolvastattam híreiteket és küldtem ám a sok-sok energiát!
Hajnesz, örülök, hogy ennyire vigyáztak a mi kis angyalkánkra!!!

FANTASZTIKUS CSAJ VAGY!!! Van mit tanulni Tőled! Kívánom, hogy őszre a Te pocidban is ott mozgolódjon, akire annyira vársz már! Nagyon szerencsés kisember lesz ő, az biztos, ilyen klasz anyucival!

És lesz klasz vonalzód is persze... Nagyon-nagyon szorítok!!!
Vanda, ma minden gondolatom a Tiéd! Remélem, ha már így alakult, legalább magától megoldja a természet a dolgokat. És azt is nagyon remélem, hogy Dévai kedves és megértő lesz Veled! Te is nagyon megérdemled! Minden tiszteletem a Tiéd is! Megy a sok drukk!!!
Egy nagy kalappal a holnapi vizsgádhoz!
Bocs csajok a hülye miért kérdésemért, még mindig nem szoktam le róla. Csak annyira fáj, hogy bizonyos embereknek, sokszor a legklasszabbaknak jut ennyi fájdalom! Tudom, nincs magyarázat és csak előre szabad nézni, miérteket meg nem szabad keresni. Most, egy pocaklakóval pedig még jobban tudom ezt.
Ági, remélem rendesen megnőttek azok a petécskék mára! Küldtem ám a sok petenövelő drukkot és persze mennek a továbbiakban is!
Kata, jobban vagy már, remélem! Ugye sikerült időben megelőzni a bajt a csodateákkal?
Hatvan kismama azért elég sok...
Nekem a Dévai a 17. héten csinált utoljára uh-ot, akkor még hüvelyivel kezdett, de átváltott, mert már nem lehetett látni rendesen. Akkor csinált először manuális vizsgálatot is, azóta az mindig van, uh helyett meg babaszívhallgatás van. Az is klasz ám! Uh-ot azóta nem csinált, mert tudta, hogy több uh-on is voltunk a 20. hétig. És bár nem tapasztalták eddig az uh káros hatását, nem nem bizonyított az sem, hogy hosszabb távon nem árt. Szóval most csak hagyjuk növekedni. Úgyhogy most már elég rég nem láttuk Őt.

De nem olyan vészes kibírni, mert már sokat ficánkol, abból meg tudni lehet, hogy jól van.

Persze, szívesen bekukucskálnék, mikor mit csinál, de kibírom a 28-30. hétig.
De 14+5-kor voltunk először 4d-n, ott már hasi uh volt és szép képek lettek így is.
Kíváncsian várom az uh-os beszámolóidat és képeidet!
Állítólag az eperben is sok a vas, tegnap mondta valaki.
Boszti Veled mi újság???
Eper, hamarosan magadhoz ölelheted, ne aggódj! Én nagyon szurkolok! Persze, hogy én is boldogan várakozom, de ez az ülés dolog most nem ment könnyen... De nagyobb bajunk sose legyen!
Holnapra Neked is mennek a drukkok!
Athiz, üdv Neked és gratula a helyes kisfiúhoz!
Köszi Timi a tali időpontot!

Én mindkettőt feljegyeztem, más programom nincs akkorra. De nem tudom ígérni 100 % -ra, majd kiderül, hogy éppen mozgásképes leszek-e. De nagyon szeretnék már Veletek találkozni!
Roxal kedvéért lehetne inkább az első időpont, hiszen a másodiknál ő tuti nem autózhat. Ugye?
Keksz nagyon helyes!
És tök jó, hogy a kiskatonák rendben vannak! Nagyon jó hír!
Viki, no akkor vége a családi nyugalomnak!

Nem mintha bánnám, fantasztikus!!!
Enigma, hát én még nem nézem naphosszat a babámat

, annál többet érzem viszont

, de nincs óra, hogy ne jutna eszembe, hogy mennyire szerencsés is vagyok!

És valahogy még mindig sokszor nem hiszem el, hogy nekem is megadatott ez a szerencse! Igaz, picifiú olyankor mindig visszahoz a valóságba, valahogy érzi, hogy körülötte forognak a gondolataim.

Hát igen, rohan az idő. Lassan már megállítanám a heteket, és élvezkednék még egy picit...
Fantasztikusak lehetnek picurjaid, jó lenne már megismerni őket!
Inari, egy talpraesett, izgő-mozgó csajszi, nincs is annál jobb! Az únokahúgom ilyen!
Kipróbálom remélem már a héten ezt az aquanatalt.
Tudod, bár sok probléma jutott már erre a terhességre, de bánja a fene! Ott mozgolódik és boldog vagyok tőle, még mindig megkönnyezem. Próbálom győzködni ugyan, hogy inkább a pocimat növessze és egyelőre ne szedje szét a medencémet, de már most önálló akarata van, kis egyéniség!

Imádom.

Azt hiszem, kezdek teljesen meghülyülni.
Ja és elfelejtettél fotót felrakni a kis Annáról!!!
Gigi, igazán szép helyre mentek nyaralni! Pici fiú tuti élvezni fogja és talán Te is tudsz majd egy kicsit pihizni.
Hát igen, lánynevekben mi sem gondolkozunk, lehet, hogy azért készenlétbe kellene helyezni egyet...
Hát Judit igaza van a Vandának, nem írsz magadról semmit. Mi a helyzet?
Dia, ez a Domi elképesztő kiskrapek!!!
Hú Duddu, már eltelt a 10 nap??? Eszméletlen, hogy rohan az idő! És már túl vagytok a félidőn?!

Örülök, hogy a rémes kezdet után jól alakult a nyaralásotok, várom a beszámolódat! Mikor is költöztök?
Mindenkinek sok puszi! Melba