Sziasztok lányok
Remélem mindenkinek jól tel a hosszú hétvége, nekem a fejfájáson kívül minden oké volt, vagyis nem, mert úgy megjött, olyan erősen hogy a gyerek pelenkáját használtam betétnek... jó mi
Gyöngyi
Gratula a házassági évfordulóhoz, meg Lilikének hogy a kiságyban alszik, lassan csak hozzáfog szokni

sok.sok türelem és kitartás meghozza az eredményt, fő a következetesség

Lili nagyon helyes kiscsaj.
Anita
Ma én is borzasztót álmodtam, nagyon sok kígyó volt benne, borzasztó volt brrrrrr.
drukkolok a vizsgáidhoz. Minden elismerésem a tanulóké!!!
Faby
neked is sok-sok drukkkkk a vizsgáidhoz!!
Pilchard
hogy vagytok? tudtál már pihenni egy kicsit, megy a kiságybanalvás!!! A cumi bejött valamennyire?
Babcika
Nagyon édes Lilike

Tündéri hogy alszik
Cory
édesk a gyerkőcök, Liza nagyon szép kis csajszi
Mariannka
Én biztos kivertem volna a balhét, mi az hogy szétvágja a zoknit??? Tán megkérdezné, meg egyáltalán hogy jut ilyen az eszébe
Istvánkának remélem nem lesz semmi baja! sok puszi neki, meg gyógymanó
Babetta
Levi nagyon ügyes, és ahogy nézem elég biztosan tartja magát, Martin is szeretne felülni mindíg huzza magát, erőlködik de ő még nagyon imbolyog nem ül meg ilyen szépen mint Levi.
Vas
Te szegény

de egyszer csak vége lesz ennek a betegségsorozatnak, gondolom nagyon unod már. A képek nagyon jók a srácok meg a hercegnő nagyon szépek
Eszti
Bence helyes kis pasi

.....na meg az a kezecske....nagyon cuki
További szép napot mindenkinek
Jaj, még nem meséltem, hogy tegnap anyukáméknál a macska fogott egy papagályt, nagyon szép, a kicsinyeinek akarta vinni, hogy megegyék de anyukám megmentette. Most itt van nálunk és elég jól érzi magát.
na tényleg pussz mindenkinek!!