Norwell!
Holnap ismét NST!!! Talán éberebb lesz Kendebaba!
Nálunk, ha minden jól megy legkorábban szeptemberben lehet ismét "indulni". Addig kitisztul a brutál hormonmennyiség is amit kaptam...
Remélem Dido jóval elöbb fog babásodni!
Nomi???
Angie!
Nem csodálom, hogy nem tudsz utánakeresni a dolgoknak... Nem is lehet ebben a rendszerben!
Megpróbálom röviden leírni a dolgot - sztem reménytenen terv...
Mindkettőnknél gond van.(fő az egyenlőség
) Apáé minőségi probléma...
Nálam a betegség elég összetett... a szervezetem nem érzékeli az inzulint, ezért egyre többet termel belőle... Mivel hibás az alapműködés ez rengeteg dolgot von maga után. Eltérő hormonétrékek, megemelkedett tesztoszteronszint, stb... Az, hogy nincs peteérésem v ritkán, már "csak" végső tünet. Ezért kértem meg az orvost, hogy kezeljük az alaprpoblémát (inzulinrezisztenciát)! Tehát most nem az elsődleges célom (ebben a pár tétlen hónapban) a ciklus beállítása, hanem az alapprobléma kezelése!
Lombikra ezek ellenére szükség van...
Zsúka!
Nagyon szép a szivárványfotó!
Juca!
Örülök, hogy a meghülés ellenére jól vagytok és, hogy Kingababa szépen gyarapodik!
A humorod meg magáért beszél!!!
Rolly!
Gyógyulgass továbbra is!
Virág!
Izgulhatunk továbbra is, vagy...?
Ági279!
Továbbra is!
Mátra!
Minden szavad a szívemből szólt!
Nem jött még meg...
Milyen volt a családi tali??? Lehet, hogy írtad már és én olvasok felületesen?
Pankaa!
Üdv köztünk!
Kívánom, hogy tudd tartani a 6 hónapos átlagot! Az sem baj, ha szépíted egy kicsit a dolgot!!!
Kati!
Mázlistaaa! Nagyon szép jubileumi ajándék!!!
Puszó Mindenkinek!
Brill
Ui.: Ha ez most elszáll... remélem nem!

Nálam még semmi hir semmilyen tekintetben!
De ha van akkor egyből irok!

A mai menü paprikás krumpli!Kovi ubi!Ja,és a lemezjátszo tényleg a tied!De a második helyezettnek is jár valami!Esetleg egy fülhallgato?!