halihó
jó hallani, hogy milyen tartalmasan telnek a kismamák napjai, klassz progikkal meg sétákkal
Recca, vasárnap itt volt nagyim hévízről, és a tiszteletére csináltam tiramisut a TE recepted alapján (annyit változtattam, hogy kempingsajt helyett teszkógazdaságos mázskárpónéval csináltam), és csúcs volt

most kebeleztem be a maradékot
holnapra (du-ra) mondták az esőt, tényeg akartok bikázni? egyébként Isti ma ott találkozott egy kölyökkutyával, aki teljesen megbabonázta
múltkor Ikeában vettem neki egy apró SÖT kiskutyát, és kérdezem tőle, hol a kutya? hozd ide! erre kivonszolja az ebédlőbe az óriás plüsskutyát, ami 2x akkora, mint ő (első szülinapjára kapta)

teljes mértékben kutyamán lett!
egyébként az egyik földszinti lakónak az előkertjében 2 kutyusa is van (egy cocker spániel és egy basett hound), de egyik sem jelzett, mikor a betörők jöttek... a teremgarázsba meg nem köthetünk be egy kutyát

most kamerát akar felszereltetni a ház, hátha... és közben a rendőröktől megtudtuk, hogy a környéken (csupa új ház/lakópark) szinte minden héten feltörnek egy teremgarázst, meg autókat meg motorokat lopnak el... én már akkor is megpukkadtam volna, ha a drága autósülésünket lopják ki

habár, öröm az ürömben, hogy a kocsik is biztosítva vannak és a mélygarázs is, így duplán fizet a biztosító.
ja és a "legszebb" az egészben, hogy a tettesekről a rendőrség annyit tudott, hogy "biztos az érdi cigányok járnak át ide lopni meg betörni"... csúcs. ők már csak tudják (amellett, hogy még senkit nem sikerült meggyanúsítaniuk sem)
Rylie, de jó hír Zétényről!!!

majd tudósíts, hogy vannak, és továbbra is megy a drukk
jó (hosszú) szakállt mindenkinek