A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szakáll veletek!
rylie

Indi nekünk a hinta galériára van felszerkesztve, de ennek hiányába biztos, hogy az ajtófélfában kötött volna ki a lengőszerkezet. :wink: Csaj még csak önjáró, nem önhintázó. Kisebb hibái még vannak, de dolgozom a dolgon. :wink: Viszont nagyon lelkesen porszívózik. 8)

Zsanci, Kiszel Tünde hátulról, na ott dobtam el az egeret. :twisted: :lol: :lol:
zanza

RR meg egy kicsit lelakottnak tűnt a képen. Tán még is csak retusálták a képeket? 8) :wink:
zanza

én személy szerint nagyon durvának tartom az egész mozgáskorlátozott helyzetet itt Budapesten... az egy dolog, hogy állandóan merciket meg terepjárókat látok a rokkantaknak fenntartott parkolóhelyen, igazolvánnyal az ablakban, de a másik azért az, hogy még egyetlenegyszer sem láttam arra rendőrt, aki ellenőrizné, hogy valóban jogosan állnak-e ott. És ha nincs ellenőrzés-büntetés, akkor a helyzet sem fog változni!
A másik, amin MINDIG felrántom magam, hogy bármilyen mozgáskorlátozottsággal mennyire lehetetlen önállóan közlekedni ebben a városban: mindenhol küszöbök, lépcsők, alacsony peronok stb. :( Városépítészetileg gyakorlatilag ki van mondva, hogy ha te mozgáskorlátozott vagy, akkor nem is vagy teljesértékű ember, hiszen még közlekedni sem tudsz egyedül, eszméletlen megalázó lehet! Mert a babakocsit legalább tudja az ember cipelni-emelni stb., de ha mondjuk kerekesszékkel van, akkor nem mégsem mondhatja azt, hogy akkor most szépen felrakom magam a villamosra... És ne mondják nekem, hogy régi város stb., mert máshol ezt meg tudják oldani, és van is itthon rá törvény, de a legszigorúbb szabályozás is kutyagumit ér, ha nincs betartatva...

Na most én is kifüstölögtem magam :)

Egyébként tegnap szarul voltam, fájt a fejem, gyengusz voltam, ültem-néztem, qrva frontok!!!!!! Aztán megjött este az eső, és mintha az egészet elfújták volna szerencsére...

Rylie,
kicsiZéténynek drukkok mennenk tőlem is!!!! :)

vera
kisün

ja, és személy szerint én azt is támogatnám, hogy a kismamák kaphassanak ideiglenes mozgáskorlátozott igazolványt, mondjuk félidőtől szülésig, mert azét az sem kellemes, amikor nagy hassal cipelsz, tolod a kosarat a jó messzi parkolóhelyre...

v
kisün

ÉS az akadálymentesítést törvény írta elő,és tavaly nyáron kellett volna mindenhol megvalósítani.Nem tették,erre mit lépett a Minisztérium?Nem,nem büntetett hanem eltolta 2008-ig.A mozgáskorlátozott meg dögöljön meg!
20170114224602

Jó reggelt!

Remélem, ma mindenféle szépséges és örömteli dologgal találkoztok csupán ! Már ha ezt az időpt leszámítjuk...

Tegnap este gyönyörűséges vihar volt villámlással-mennydörgáéssel - azt én nagyon szeretem..
És rájöttem, hogy kicsi fiam fázott a múlt héten (anyukám spórol a fűtéssel) tegnap este bekapcsoltam a fűtést és Dé végigaludta édesen az egész éjszakát, csak egyszer ébredtünk fel enni, de azinnal viszaaludt, ahogy a tejecske elkezdett csordogálni a szájába és alvás közben fejezte be :)

Ma megyünk bababuliba, csupa egyidős kislegény/leány lesz ott, a tavasziaktól, nagyon érdekes lesz láétni, milyen különbözőek :)

Kedden pedig csudajó idő lesz és ezért aztán menjünk a Bikásra, jó? Már nagyon hiányoztok :)
indianyo

[quote="kisün"]j írta:kisüna, és személy szerint én azt is támogatnám, hogy a kismamák kaphassanak ideiglenes mozgáskorlátozott igazolványt, mondjuk félidőtől szülésig, mert azét az sem kellemes, amikor nagy hassal cipelsz, tolod a kosarat a jó messzi parkolóhelyre...

v

Kisun, ez komoly???
en akkor mar inkabb ragaszkodnek a sofor, hordar, sot takarito, szakacs, kertesz, es egyebek alanyi jogon torteno kiutalasahoz a terhesseg megallapitasatol legalabb a gyerek 10 eves koraig. ja persze a megszuletese utan jarna a dada, a bebiszitter, a babakocsitologato....
recca

Recca,
némi iróniát vélek kiérezni soraid között. :)

Mi ma nekiindultunk a tesconak, Eszter fenekén az UTOLSÓ pelenkájával, mikor döbbentünk, hogy Húsvét után vagyunk 50 nappal, így tesco zárva. Ajjajj. Zsanci, te jutottál az eszembe, ugye nálatok volt hasonló vis major valamikor? Na, már elgondolkodtam, hogy lehet trapézformát alkotni a textilpelusból... amikoris szembe jött egy reál bót, és vettünk reálos pelust, majdnem feleannyiért. :)) Kivi vagyok, a pisit hogy bírja. :roll:
És most kifogyott a gázunk. Még szerencse, hogy a benzinkutak nonstop nyitva vannak. :wink:
neet
neet

Zsan, ez a komet iszonyú. számomra az a tanulság, hogy már kicsi gyermekkorban, sőt, már a pocakban oda kell figyelni a gyermek helyes zenei ízlésének kialakítására :D :D

éjjel felfeszítették a lépcsőházi ajtót és betörtek a teremgarázsunkba, négy autót feltörtek, ablakokat kiverték, rádiókat és minden mozdíthatót kiloptak. a mi 2 autónkat békén hagyták, mázli. de marha szar a tudat is, hogy ott benn voltak, és hogy nem is hallottuk, miközben mi épp a garázskapu fölött 2 emelettel alszunk :( :( :(
apafej a jövő héten megint elutazik 3 napra, lehet, hogy most először félni fogok? :shock:
votiv

Neet,
nálunk MA is megtörtént ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és mi is a camponában voltunk!! és nincs itthon kenyér, fogkrém, felvágott, semmi!!!!:shock: :shock: :shock:

én ha egyszer kapok mozgáskorlátozott igazolvány, az a babakocsi cipeléstől lesz...amit emiatt a f@sz hozzáállás miatt kell cipelnem, ahelyett, h könnyedén fel és letologatnám...persze, kellett nekem szülnöm...

és sztem is eléggé mozgáskorlátozottá válik az ember terhesség alatt, tehát jogos lenne...
szóval, én egyáltatlán nem látom ilyen rózsásan a helyzetet, és persze vannak fasza csajok, akiknek sose fáj, de én nem tartozom közéjük!!!! egyébként első gyereknél még én is vigan emelgettem, de második gyerek után elfogyott a lendületem, öregedtem is valszeg, és most ott vagyok, ha lazán emelgetek, akkor annak utána minima 1 nap ágyhoz-kötöttség az ára... :(

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan, senki nem vonja ketsegbe igenyeid jogossagat!!! en csak azt nem ertem, h egy ilyen igazolvany mennyiben valtoztatna a helyzeten. ja, h 100 v 200 meterrel kevesebbet kellene tolni a bevasarlokocsit!? azert ez ma' ne legyen problema! en szivesebben tolnam meg 100-200m-t, egeszen a busz/villamosmegalloig, ahelyett, h cipelem a cuccot... viszont nem erzem mozgasserultnek magam, se pocakkal se gyerekkel :roll:
recca

Sziasztok!

Felbukkanunk néha mi is :D Bár próbáltam én írni néhányszor az elmúlt hetekben, csak sose ment át a rendszeren :( s ez mindig lelombozott.

Idő pocsék, viszont ennek köszönhetően a fiúk is bealudtak - nyugodtan főzhetem az ebédet. Én tegnapelőtt ismét befűtöttem a nappaliban - június ide vagy oda, fááááztam!!!

Parkoláshoz: én gyakran annak is örülnék, ha normálisan beparkolnának az emberek a helyükre, s akkor én is elférnék úgy, hogy a gyerekeket is ki tudom szedni az ülésből mindkét oldalon. Meg én is ki tudnék szállni anélkül, hogy nagyon be kellene húzni a hasamat, amire most úgyse vagyok képes :lol: :lol:
soosoo

és azokról a bunkókról nem is beszélve, akik beállnak két helyre, mert nem tudnak parkolni!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rec,
mert te egy szerencsés überfasza szupernő vagy, de jobb, ha tőlem tudod - aki szintén igen mozgékony még így a 9. hónapban - hogy mi a kivétel vagyunk, akik erősítik a szabályt.
DE amikor én a 8-9. hónapban a heti bevásárlást inéztem, akkor bizony szívesen megálltam volna kicsit közelebb a bolthoz.
De a távolság még nem is számít, az bosszantott igazán, hogy az átjárókat, ahol a kocsit vissza lehetett tolni a helyére messzebbről, elállták olyan barmok, akik miatt nekem kellett emelgetni a 15 kilós fémkocsit, ha vissza akartam vinni... egyrészt voltam olyan hülye, hogy nem akartam bunkó lenni és egyszerűen otthagyni valahol, másrészt nekem nem megy olyan jól, hogy szívesen otthagyjak a kocsiban akármennyi pénzt...
Naná, hogy a terhesség nem betegség, de sajnos az emberek egy része meg bunkó és nem veszik figyelembe, hogy nem mozogsz-ugrálsz-cipelsz olyan könnyen.
Szerintem a terhes nők egy részének igenis jól jönne egy ilyesfajta könnyítés, főleg, ha mondjuk napi szinten kell járniuk a várost, ügyintézni stb.

v
kisün

Votiv,
:(:(:(
kisün

Juc,
ugye kedvenc, már itt is emlegetett példám a körtéri aluljáró, ahol újonnan építve sem sikerült egyetlen rámpát-liftet sem csinálni... most még mindez szép és jó, mert mondhatják, hogy aki nem bír lépcsőt mászni, az menjen át a felszínen, csak arra leszek kiváncsi, hogy ha megépül a metró, akkor majd a kerekes-székesek leszivárognak a megállóba? Vagy leteleportálnak? Vagy eszméletlen sok pénzért majd átépítik az egészet? :(
kisün

Neet,
én most nagyon ravasz voltam, szombaton elintéztük a vásárlást :D
kisün

Kisün, teleport kapuk is irtó drágák, tehát mindenképp költséges lesz az átépítés, Nekünk! :cry:

Votiv, ez megadurva! :cry:

HOlnap is ilyen idő lesz? Mert akkor lesz esélyem, hogy még többet tanuljak. :lol: Réka-lány totál kifeküdt. :lol: :lol:
zanza

Kisün,

totál megértelek, hogy nincs kedved nagy pocakkal kilométereket toligatni, de pont erre valóak lennének, a Votiv által is említett, családi parkolók. Az átlagos bunkók ellen, akik akadályozzák a bármely okból nehezebben mozgókat, pedig sajna még nem találták fel a varázs-szert. Az akadálymentesítést évek óta tologatják-halogatják, amég volt olyan, hogy Esélyegyenlőségi minisztérium, nos ők sem tettek semmit. Én nap mint nap tapasztalom, hogy mennyire nehéz olyan dolgokat megcsinálni egy fogyatékkal élőnek, ami nekem még nagy pocakkal is szimpla, hétköznapi cselekedet. Pl. télen, kimenni az utcán parkoló kocsihoz, fellépni 1 db!!!! lépcsőn, ami mellett nincs korlát, nincs rámpa stb.
Ilyen tapasztalatok mellett, eszembe sem jutott, hogy bármi nehézségem lehet a pocakommal, csak azon paráztam, hogy a Kedvesem nehogy elcsússzon jövet-menet..
Tehát a megoldás az lenne, ha pl.az áruházak bejárata mellett megépítenék a mozgássérültek és családosok parkolóját, a hozzá tartozó bevásárlókocsi állással ÉS kialakítanának egy olyan rendszert, amelyik csak a rászorulókat engedi be. A Westendben ezt,- részben -, sikerült megvalósítani, a roki parkolóknak külön belépőkártyájuk van és a parkolóhelyeket is ezzel a kártyával lehet kinyitni. Böszme-merdzsók nem tudnak illegalice béparkolni. A kártyát csak a valóban rászorulóknak adják ki.
Pocakosan, főleg az utolsó időkben, a békávén sem egyszeű utazni, emlékszem, sokszor kapaszkodni sem tudtam, ha védeni akartam a pocakomat a taszigálódás ellen.

Votiv,
mondom én, hogy be kell szerezni egy tutyát :mrgreen: vagy kettőt

Fülicsekem szegény totál takony, reggel ki kellett szipkázni a nóziját, hááát azt az üvöltést...potyogtak a könnyei... :cry: :cry:
de ezt leszámítva egészen vidáman szörtyög és nagyokat vigyorog. Baby luuf rulez! csak olyan szaga van tőle a lakásnak, mint egy szauna és egy kórház keveréke :)
macskanyu

Votiv!

Ez tényleg félelmetesen hangzik.KUtyát!

Neet!

Mi ma Dunakeszi Decathlonba indultunk szandálért mert tegnap a Budaörsiben nam kaptunk méretet.Nem sokan voltak :lol:

ÉS előtte meg a Vajdahunyad Várában voltunk játék kiállításon meg vásáron.Nekünk inkább a vásár része jutott természetesen,de jó volt.A Fakopáncs és Katicás standokat leraboltam és végre kaptam a kedvenc bábjaim közül csiga bácsit is!
20170114224602

Kisun, nem gondolom, h az lennek. egyaltalan nem. (bar szerencsesnek szerencses vagyok.) es felre ertes ne essek, en teljesen egyetertek veletek, h nem konnyu (sot sok helyen lehetetlen) a kozlekedes a varosban (kerekesszekkel, babakocsival, pocakkal, gyerekkel, biciklivel, stb). de ezt az igazolvany dolgot akkor is tulzasnak tartom kisse. igy is mar sokszor ugy kezelik a terhesseget, mint valami betegseg, aztan ha papirod is lenne rola... azt meg meg mindig nem ertem, min valtoztatna (a parkolas helyen kivul)? az emberek hozzaallasan biztos nem. es sokszor ezzel van a gond (pl. amiket irtal)...
recca

Jucus!
azért javamra legyen írva, hogy általában az emberek arcát, tekintetét figyelem, nem a testalkatukat, ne adj Isten botjukat, stb-t. és én is erre céloztam, hogy szerintem is egy csomó mozg. korlátozott ember van, csak nem vesszük észre.

Zsanci!
képzeld, hogy van olyan bunkó, aki DIREKT áll két helyre, mert szűk a parkoló és fél, hogy megkarcolják a kocsiját a heringek. az ilyen tényleg érdemelne egy karcot!

Vera!
tök ugyanazt írtad le, mint én :)).

LAKODALOM:
9 hónapos kislányom rém jólviselte a bulit, este 10-ig voltunk ott, ahol aludt is egyet. megkóstolta a petrezselymes krumplit marhapörkölt szaftjával, és evett (egész este ezen nyámogott) két fél pogácsát. mindenki őt fényezte :)
ancsipancsi

Én egyetértek Reccával abban, hogy sokan örülhetünk, hogy kocsi van a seggünk alatt, mert rengetegen azért még buszon/villamoson cipelik a táskákat, meg a gyereket...

Viszont egyetértek Kisünnel is, hogy nem mindenki ilyen fitt és mozgékony a terhessége alatt, tehát sokszor jol jönne egy kis támogatás a pocakosoknak is...

A mozgássérültekröl irtakkal meg abszolute egyetértek, qrva nehéz a helyzetük Mo-on :( Én szeretek itthon élni, de ilyenkor mindig elszomorodok, mert a pénz+politika pfuuuuj... (hányos szmájli)

KépKép
fibi

én pedig követelem, hogy a szerencsétlen kismamák kedvezményes (diák, nyugdíjas) bérlettel v. jeggyel utazhassanak a BKV-n. nem is értem, hogy eddig ezt a dolgot miért nem rendezték még.
ancsipancsi

Rec,
de az emberek hozzáállása sajnos nem fog megváltozni, ezért tartanám jónak, ha a - akkor nevezzük megváltozott mozgásállapotú - terheseket valahogy hivatalosan is támogatnák a mindennapi közlekedésben. Mondom, a terhesség nem betegség, de sok szempontból egy más-állapot, és azért abban ugye egyetértünk, hogy azért hiba volna úgy tenni, mintha nem lenne semmi sem nehezebb-fárasztóbb-körülményesebb?

Macs,
teljesen egyetértek! Én mindig felrántom magam rendesen, amikor középületbe CSAK lépcsőn lehet bejutni... vagy nem is kell lépcső, elég egy küszöb, és senki nem gondol bele, hogy amit én átlépek, az másnak egy szinte áthághatatlan akadály :( Pedig egy kis odafigyeléssel az ilyen dolgokat még viszonylag költségkímélően meg is lehetne oldani!

vera
kisün

Pl. a pázmánypéter kaotikus egyetem főépítészét személy szerint kötelezném, hogy csakis tolószékben közlekedhessen az általa jóváhagyott tervek alapján épített épületekben, ahol: nincs rámpa, nincs lift, mindenhol van küszöb, az előadótermekhez CSAK lépcsőn lehet feljutni, és az első ülősorba is lépcső vezet... viszont szárnyuk van a tornyoknak :(:(
kisün

Ancsi,
igen, én is látnék rációt abban, hogy pl. kedvezményes bérlethez jussanak a gyed-gyes-en levők :)
kisün

Vera!
mikor életelmben először kezdtem a 15 kg-os kocsinkkal közlekedni, azt mondtam, hogy bár mindenki lenne kismama 1 hónapig.
pl. itt van a Fehérvári úti piac. mindenhol lépcsők , szintkülönbségek, stb, lift nuku. pedig nem régen építették. én még megemelem a kocsit, de ha visszagondolok a hetedik, nyolcadik, kilencedik hónapomra, magamat is alig vonszoltam, nem hogy még egy gyereket kocsiban. persze lehet azzal jönni, hogy anyáink is megoldották, stb, node akkor divat volt kint hagyni a babakocsit az utcán (!) az áruházak előtt, mert senki nem bántotta őket. most meg mikor a Villányi úti művészboltos nő azt mondta, hogy nyugodtan hagyjam a bolt előtt a kocsit (babástól) be is sértődtem.
ancsipancsi

Kisun, persze, ez igy van. (ettol fuggetlenul meg mindig nem ertem, mit segitene egy papir... de mindegy, abbahagyom az ertetlenkedest, jo? :evil:)
es igen a kedvezmenyes bkv nagyon klassz otlet. bar en a kedvezmenynel kicsit radikalisabb megoldast preferalnek :mrgreen:

Ancsi, a fehervari uti piac meg egesz turheto (babakocsival), hisz van rampa es mozgolepcso is, bar eleg korulmenyes, az igaz :(
recca

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Kb. 5-6 hetes terhes vagyok, a Szt. Imre kórházban szeretnék szülni, de az orvos, akit választottam, sajnos nem tud elvállalni. Szeretnék másik orvost találni, aki el is tudja majd vállalni a várhatóan január végi szülést, de sajnos túl sokat nem tudok szánni rá, kb. 5-6 ezer Ft-ot a vizsgálatokra, és kb. 60 ezer Ft-ot a szülésre. Ha tudtok kedves, megbízható, hozzáértő dokit, aki belefér ebbe az árfekvésbe, kérlek írjátok meg a nevét és elérhetőségét e-mailben. (vitaking@freemail.hu)
Mindenképpen e-mailben küldjétek légyszi, mert két hétre elutazunk, és csak utána fogom tudni megnézni, de mivel addigra már közel leszek a 8. héthez, szeretném, ha nem akkor kellene elkezdenem a keresést, hanem már meglennének az elérhetőségek, ami alapján el tudok indulni.

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Joophe
joophe

Neet, Zsanci,
mi tegnap elintéztük a bevásárlást :D

Most ki kellett B-al menni az esöbe, mert üvöltött az ajtonál... ö sem birja a bezártságot... pedig föztem neki finom édességet, de nem igazán hatotta meg... inkább az apja ölében nézi az autokat a laptoprol :)

Bocs, ha nem válaszoltam valamire valakinek, de tele van a fejem mindennel, és kicsit elhavazodtam...

KépKép
fibi

Kisün,
kaotikus egyetem :lol: :lol:

Ancsi,
egyetértek, menjünk tüntetni a jogainkért :!: :!: :D

KépKép
fibi

én is radikálisabb támogatást várnék bkv ügyben!!!!!!!!!!!!!!INGYEN BKV A KISMAMÁKNAK!!!!
ha már egyszer lebotorkálok vhogy a kurva metróba!!!!!!!!! mert ugye az is életveszély, babakocsival mozgolépcsőzni lefelé...mert felfelé még istenes!!!!! de néha mikor lenézek a déli tetején az aljára, és én ott egyensúlyozok egy kicsi lépcsőfokon, és közben még a babakocsit is tartom...grrrr...néha kicsit megijedek!!!

Vera,
pázmányról meg nekem is ez a véleményem...de hát a bibliában is bent van...van, akinek NINCS helye a templomban!!!!
húúú, és most többet nem is irok, mert valszeg nem csak ebbéli hozzállásukkal van baj!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,
de elég lenne megkérni a nagybajszost, h gúrújjjon má' le az anselmiánumbó' a questurára!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
de valljuk be, a nevek szépek, nem??????? :wink:

csak a többieknek:
az épületek nevei, én nagyon megszerettem a végére:
anselmianum
ambrosianum
augustineum
stephaneum
emericanum
questura
catherianum (ebben nem is vagyok biztos)
és a többi és a többi... :lol:
de ezeket tényleg szerettem!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rec,
egy papír több, mint nulla papír. Egy db. bérlet, húszezres stb. is egy db. papír, aztán csak segít valamit... Ennyi :mrgreen:

Ancsi,
mi most piacoztunk a fehérvárin, Dóci imád mozgólépcsőzni, már nem is viszünk babakocsit, mert körülményesebb, mint gyalog :) Egyébként csak a külseje újult meg, a belsejét, mivel műemlék-nek számít (hogy miért, máig nem értem...), nem építették át...

v
kisün

Zsan,
nekem különösen az anselmianum gúnyneve teccik... a szt.istvánra vámpír száll c. szoborról már ne is beszéljünk :mrgreen: de majd emilben...
kisün

Kisun, ja igaz, a wc-papir is papir... csak ne legyen tul kemeny :lol:
recca

Rec :mrgreen: :mrgreen:
kisün

Zsan, Kisün,
ezek szerint jol tettem, hogy nem jelentkeztem a pázmányra? olyan gáz az a suli? tavaly erösen gondolkoztam a biblioterápia (asszem szakirányu) továbbképzésen. Mielött vki félreérti, nem bibliával kapcs képzés ez, hanem irásterápia.

KépKép
fibi

nem gáz a pázmány, csak néhány ember, meg a szemlélet néha, néha...de ez mindenhol igy van, nem?????? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Amikor abbahagytam a melót én is arra gondoltam, hogy miért nem jár kismamáknak - legalább - kedvezményes bérlet?! :wink:

Mire ideérek addigra már teljesen átbeszélitek a témákat, oszt már csak bólogatni tudok :) Már csak annak tudok hangot adni, hogy nagyon sajnálom, hogy nincsenek jobb feltételek teremtve a mozgássérülteknek :( S ami van az sincs teljesen biztosítva!

Én is pörögtem az állapotosságom alatt, de azért egy közeli parkoló nekem is jól esett volna. :lol:

Rylie! Éljen a szólás és véleményszabadság, de te tényleg rokinak hívod a rokkantakat?!
gödibarbi

Sziasztok Csajok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A Szent Imrében fogok szülni szeptemberben, és lassan szülésznőt kéne választanom. Tudnátok valakit ajánlani?
köszi előre is. :)
Gandika
gandika

Gandika!

Én csupa dícsérettel, s meleg szívvel tudom neked ajánlani az én szülésznőmet: Kondor Kata.
De szerintem itt mindenki elfogult a sajátjával :)
gödibarbi

Újpesti szülészteről többet szeretnél tudni nézd meg a noiegeszseg.atw.huweboldalt
ildika

Ancsi!

Látod,lehet ,hogy veled is így vannak a BKV-n.Az arcodat nézik és nem veszik észre a babakocsit ezért nem állnak odébb.
20170114224602

Képzeljétek Zéténynek már nem kell segítség a lélegzéshez! Magától lélegzik!!! :P :D A mamája is jobban van már és most drukkolnak, hogy induljon be a tejci! Köszi mindenkinek a pozítiv gondolatokat, úgy látszik segített!!! :lol:

Kisün: Makovecz bácsinak elszállt a képzelete és az ő fantáziavilágában úgy látszik nem szerepelnek kerekesszékesek csak daliás ifjak :?

Votvi: :( El is hiszem, hogy be leszel tojva, én is belennék....

Nee: megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen felelőtlen Anyuka, mert nálunk meg tök üres a hütő, mondván majd ma bevásárolunk. Nem sikerült :oops: Bár végülis mi is találtunk egy reált. Anyuhoz bekuncsorogtunk magunkat ebédre ahol meg is kaptam, hogy nem vagyok egy jó háziasszony...

Barb: én nem rokinak hívom őket, csak előttem már valaki ezt így írta és ez maradt bennem és ezért írtam ezt.

Amúgy minden elismerésem annak, akik nekivágnak a városnak babakocsival! Én nem merek :roll: Mindent itt intézek a kerületben, mert itt elgyalogolok bárhová..

Rylie
rylie

Votvi :oops: :oops: Votiv
rylie

A Nee = Neet :oops: :shock:
elmegyekmáaludniasszem....
rylie

és nem is az ambróból kéne legurulnia, hanem az augustineumból...HEHEHE...nehezitett pálya!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: