A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Tegnap már arrra sem volt energiám, hogy elköszönjek....

Angie!
Utána néztem, azt jelölte elment a mail... Lehet, hpogy a címet artam el.

Nomi!
Nagyon várom a híreket és nagyon szorítok

Zsúka!
Ha Nominak lesz eredménye küldenél nekem egy sms-t???????????

Ma dolgozom, délután Pestre megyünk a párommal (:)) az apukája születésnapjára. Nagyon félek ettől a családi eseménytől...

Mindenkinek szép napot.
mátra

Sziasztok!

Régen jártam itt, és mennyit írtatok :D :!: :!: :!:

Anikó!
Köszi a hiányolást :D , tényleg dolgoznom kellett, mert rámtelefonáltak 2 helyről is, és megsürgették a munkát, de azért belátom, hogy igazuk is volt. Úgyhogy kénytelen voltam egyáltalán nem jönni, mert ha feljövök a netre, akkor nem tudom megállni, hogy ne nézzek be Hozzátok :D :twisted:

Angie!
Kíváncsian várom a terveket, úgyhogy mindenképpen hozzd Magaddal a talira :D :!: :!: :!:

Nomi!
:?: :!: :?:
Nagyon drukkolok Neked :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsúka!
Sajnálom a negatív tesztet :cry: , de amíg nem jön meg én drukkolok Neked :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Mátra!
Mostmár légyszi tegyél vissza a táblába "rendesen", mert ma megjött, úgyhogy 1 cn., és mi újra folytathatjuk a próbálkozást :D

Most csak ennyi, de leszek még a 3 napos hétvége alatt, és megpróbálok majd rendesen is átolvasni, mert most csak beleolvastam.

dido
dido

Szép Jó reggelt!

Ma vagyok az 1. ciklusnapon, minenkinek köszönöm a szorítást. :D

Angie!

Küld az önéletrajzod, megnézem, hogy milyen üres helyek vannak. :D Nem egy leányálom, sajnos nagyon kevés a pénz, ugyanis nem minisztériumról van szó, hanem önkormányzatról. Per pillanat keresünk 2 programozót 1 térinforamtikust 1 beruházásokban jártas emberként, ha pályakezdőről van szó, akkor a havi bruttója 143.000 Ft. Bár ezt a törvényben mindenki láthatja, nem titkos, de azért leírtam.

Igyekszem majd még benézni, de a mai napot a férjem nagypapájánál töltjük.

Mindenkinek jó pihenést.

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Sikerült átállítani itthon a babanetet, így remélhetően most már itthonról is tudok küldeni Nektek üzenetet! :)

Pupy!
Semmi baj, mivel Te még "új" vagy, nem tudhatod, hogy mi történt velem... Csak azért akartam végül tisztázni a dolgot, hogy láss Te is tisztán... Bocsi, nem akartalak lehurrogni...

Monyóka!
Nagyon drukkolok, bízzunk a következő tesztben! :)

Zsúka!
Sajnálom! Így ismeretlenül is nagyon drukkoltam Nektek! De megnyugtató, hogy ennyire pozitívan állsz a dolgokhoz! Legközelebb biztos sikerülni fog!!! :D

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!
Zsu
valér

Sziasztok lányok!
Tegnap ünnepeltük a házassági évfordulonkat(ami holnap lesz)És nagyon nagyot buliztunk a barátainkal! Kép Azért nem tudtam jönni tegnap mert nagyon készülődtünk!

Zsuka!
Pedig annyira igéretes volt!
Sajnálom! Kép Ezzel a coccusocal nem szabad viccelni!Nekem is ezt találták az elöző rákszűrésnél és azt mondta az orvosom ezért is véreztem a rákszűrésnél!Kaptam rá Dalacinos hüvelykupot!Azt mondta hogy lehet ennek az oka hogy nem jutnak fel a "srácok" a helyükre!Ez egy alaptomos korokozo!

Dido!
Nagyön örülök,hogy megjött!Uj ciklus uj remények! Kép

Késöbb még jövök!
Jo hétvégét mindenkinek az idő ellenére! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Na sikerült kikászálódnom az ágyból.

Úgy látom a coccus téma, illetve a candida nagyon aokunkat érinti.
Úgy gondoltam inkább nem is privi üzenetet írok, hanem közkinccsé teszem.
Csinálok a nap folyamán majd ide egy hosszabb üzit, és leírok benne mindent, amit összeszedtem a témával kapcsolatban, de most mennem kell a Lehelrte májat venni :D

Nomi!
Szurkolok!

Zsúka!
Sajnálom még mindig. :cry:

N

Kép
narco

Sziasztok!

Most csak bekukkantottam, de igérem leszek még. Csak ma délután vendégeink jönnek és még sehol sem tartok. Csinálok nekik Lacipecsenyét, fini sült újburgonyával, magunknak :) egy kis párolt zöldséget.ÉS desszertnek túrótortát. Ha valaki kér szívesen küldök majd.
Tegnap nem jöttem és még nem is olvastam vissza, de pótolom.
Nárcisz!
Szeretném megkérdezni tőled,h. tudsz-e valamit a köpetvizsgálatról? Mit vizsgálnak ott a TBC-n kívül? Ugyanis tegnap beszéltem anyukámmal (ezért nem is jöttem,nem volt erőm:() és találtak egy foltot a tüdején. Megvolt a köpetvizsgálata, 4 dologra vettek köpetet, 3 negatív lett, köztük a TBC is, de a többit nem mondta meg a doki..:( Viszont az orvosa elküldte egy tüdő CT-re. Rettenetesen félek....:( Mi lehet az a folt???

Nomi!
Várom a teszted!!!!!!

Lányok hamarosan visszaolvasok, és jövök, addig is puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon link vagyok mostanában... :roll: Bocsi! Kép Mindig van mentségem :lol: Tegnap Apaszülinap volt! :D

Sosi, Zsúka!
Nagyon sajnálom!!! Kép ...

Dido!
Kicsit irígy... Kép

Zsú!
Nagyon ügyi vagy! És nagyon jó látni, hogy egyre gyakrabban vagy!!! :)

Kisállattartók! :D
Jók a képek!

Niki!
Nem semmik a munkáid! :)

Sysy!
Andriskát és Téged is sajnállak a kengyel miatt... :( Remélem nem kell sokáig!

Aniko!
Gratula az évfordulótokhozhoz! :)

Olyan szita az agyam... Kiborít ez a tél és napsugárhiány!
Elfelejtettem leírni, hogy mi volt a dokinál. :oops:
Minden rendben belül.
Elmondtam a saját összefüggéseimet a vetélésről és a PCO-mról... (nagyon művelt vagyok a netről! :lol: ) Mert ugye a 12. hét elötti vetélésnek genetikai v sárgatestelégtelenség lehet az oka. Mivel nekem nem volt sárgatestem, hiába pótolták a progit szurival és Utróval... Sztem csoda, hogy addig a pontig is kitartott a baba... Felvetettem Neki a gyógyszeres kezelést. Azt mondta, Ő is ajánlotta volna, ha Apának nem ilyenek az eredményei, de a lombik miatt, úgyis stimulálni kell a peteérésemet, ezért letett róla :roll: Mondtam Neki, hogy függetlenül attól, hogy milyenek Apa eredményei (ami még változhat is :wink: ), én "meggyógyulnék"! Szeretnék normál peteérés, hormoneredményt, stb és legfőképpen kihordani egy babát! :)Nagyon rugalmas volt! :D Megértett... A jövő hónaptól (ha megjön) kezdem a gyógyszert!!! :D
A kaális Szmatona dokival is megbeszélem majd a dolgot... Remélem, nem ütközök falakba! :)

Közben tegnap allergia vizsgálaton is voltam... Gyógyszer + orrspray... Gyógyszer a stimuig mehet csak, de a Turbuhaler mehet a terhesség alatt végig! :) Végre kapok levegőt!!! :D
Mondtam én, hogy a kutyakakit is beszedem a következő lombik elött! Jó úton haladok felé!!! :lol:

Na lelövöm magam, mert már nagyon sok vagyok! Igaz olyan ritkán írok...(főleg magamról)... :D

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
Brill Kép
brill

Sziasztok!

Angie!
Jó is lenne, ha tévednének, bár itt most kisütött annyira, hogy végre ki tudtunk menni epret szedni (persze némi sárdagasztással egybekötve...: :D )!!!! Igaz, hogy egy csomót ki kellett dobni, mert félig zölden el van rohadva, hiába kap sok esőt, nem éri nap, és nem tud megérni… A lilypie-nál én is csak véletlenül vettem észre, hogy „beszél” németül is, így nekem is könnyebb, azért az jobban megy, mint az angol, bár már ezer éve nem beszéltem németül…

Narco!
Riszálom úgyis-úgyis!!! :D :D :D Be ne menj hétfőn dolgozni!!! (Te még dolgozol?!?!?!)

Csibe!
Szabad kérdezni, miért bonyolítja a családnév? Esetleg próbálkozhattok a kalappal: cetli, rajta a nevek, és húztok egyet… Aztán maximum nem az lesz… :D Édes a kutyusod nagyon!!! (Én csak biglinek hívom őket…:D)

Nomikám!!!
MI VAN VELED??????? Csipiszben vagyok...Kép

Kicsi Mátra!
Miért félsz? Most talizol először a családdal? Gyere majd, és mesélj!!!

Dido!
Akkor én most örülök az 1. cn-nak, jó??? Nagyon szurkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön!!!Kép

Zsúka!
Brühühü...Kép

Anikó!
Gratulálok az évfordulóhoz!!! Biztos jó volt a buli! Kisfiad hogy bírta a gyűrődést?

Brill!
Te kis rendetlen… :D A lényeg, hogy a doki is úgy látja, ahogy Te, és nem tiltakozik vagy kelletlenkedik. Egyébként is, egy babaneten informálódott hölgyeményt nem lehet ám csak úgy leszerelni! Akkor most már szabad a pálya Nálatok is??? Kép
Egyszerre fogtok Didóval babásodni! :)

Mi ma voltunk életünk első NST-jén. Nos, ezt az én gyerekem ollllllllllllyan szépen átaludta Kép, ahogy az a nagykönyvben meg van írva (hogy így nem kell... :D ) Persze azért néha-néha mocorgott egyet-kettőt, kaptunk rá a doktor bácsitól egy "8-9-es határon van" minősítést (10 a legjobb), meg mondta, hogy semmi gond nincs, általában 5-6-os minősítésnél szokták benn fogni az anyukákat. Pedig én simiztem, próbáltam beszélni a fejével, a szülésznő még böködte is a hasamat, de Kende babának meg sem kottyant... :D Hozzá kell tennem, hogy míg mentünk befelé, hullámzott a pocim, míg jöttünk haza, szintén, és természetesen most is mocorog... Szóval csak szórakozott velünk a kispasi... :D Bár mondta a szülésznő, hogy nem csodálja, hogy ebben a hülye időben a babák is meg vannak keveredve... :? Olyan hideg volt a kórházban is, hogy be kellett takarni egy pléddel, mert mondta a szülésznő, hogy nem szeretné, ha megfáznék... Jó, mi? No fűtés, ilyenkor arra már nem jut... :?
Biztos, ami biztos alapon kedden megyünk újra, egyébként csak pénteken mentünk volna, de nem baj, legalább megint hallhatom a szívverését, ez tök jó volt, jó háromnegyed óráig hallgathattam... :D

Jók legyetek, pusszantás mindenkinek (nálunk már kibújt a napocska!!!)

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Sziasztok, remelem szep szombatotok van:)
Teszt: gyava voltam ma reggel megcsinalni... :oops:
Talan holnap, vagy talan hetfon, vagy talan majd a doki bacsi mond valamit:) addig is ott lapul az en kis tesztem a fiokban...es nem torodok vele, mert csak gyomorgorcsom van tole, ha ragondolok...

Norwell: orulok, hogy kende baba ilyen jo gyermek, legyen az tovabbra is! es sok turelmet neked az utolso 100 meteren:)

Brill: minel elobb akcioba lepsz es rendbe teszed a mukodesed, annal jobb...remelem ram nem ez var, de ha igen, akkor nem tetovazok:)

Pupy! nyami turotorta! ha maradt, en is kerek:):) hogy vagytok?

Aniko! szuper! boldog hazassagi evfordulot, bulizzatok egy fergetegeset! hatha kozben mar megvan az ajandek is:) Minden esetre, en kivanom, hogy meg sok boldog evet toltsetek egyutt a paroddal es a gyerekeitekkel (aki van es aki meg lesz:) ).

Koszi mindenkinek, aki drukkolt a tesztemhez, es bocs, hogy kiabranditottalak, de most ilyen gyava kukac vagyok:)
Megyek vegzem a dolgom, mert most jottem a kertbol, es a haz meg a feje tetejen all:)

Puszi mindenkinek, es KELLEMES PUNKOSDOT! SOK - SOK SZEP IDOVEL!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Bogárka!
Én is épp most kukkantottam be a szüleimnél, és épp miattad. De sajon tudatlanul kell tovább mennem :( Pedig én úgy reménykedtem, hogy megcsinálod. De holnap is jövök a szüleimhez, úgy, hogy remélem, holnap már több bátorságod lesz a teszthez. Én tutira nem bírnám ki, mégha csolodnom kellene sem. De hát ezért ilyen szép ez a világ, mert mind mások vagyunk.
Ugy-e azért holnapra megcsinálod, hogy ne jöjjek fölöslegesen ?!? :) :)

Norwell!
Örülök a jó eredményeknek. A barátnőm kisfia is folyton ezt csinálja. Addig ugrándozik amíg valaki meg nem akarja tapizni a barátnőm hasát, aztán onnantól kuss van. Nekem azért néha megmutatja magát, kinyomja a fenekét, vagy a buksiját. Annyira édes. Jaj de várom már, hogy a sajátomét érezhessem. Te hol is fogsz szülni?

Dido!
De jó, hogy jöttél. Ha el nem felejtem, viszem a tervet. Akkor most megjött rendesen, hogy 2cn-n vagy? Jó a vonalzód! Egyik kedvenc virágom a margaréta. Remélem, hétvégén nem dolgozol? Neked is kijár az ünnep, még ha maszekban csinálod is!

Anikó!
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok, és sok szép együtttöltött évet, és még sok-sok gyereket :)

Syry!
Most látom, hogy 8 nappal vagy fiatalabb tőlem. Vezetjük korban a listát, Jucmuc, Sosi, te és én. Mind 34 évesek vagyunk.

Brill!
Olyan jó, hogy jöttél. Örülök, hogy a doki nem kötötte az ebet a karóhoz. Ez most azt jelenti, hogy gyógyszerrel szeretnéd visszaállítani a ciklusaidat a rendes kerékvágásba? Azzal akkor nem fog elcsúszni a lombik program? Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de nem igazán értek hozzá, meg azt sem teljesen tiszta számomra, hogy nálatok mi volt a gond. Férjednek rossz nagyon a spermája, vagy nálad volt a gond a ciklusaiddal? Ha hosszú, nem muszálj leírni. Az a baj, hogy ebben a rendszerben képtelenség vissza olvasni. Az előzőben lehetett látni a dátumokat.

Jaj, én ma voltam kint apuval a telken (sajnos férjecském dolgozik ma). Olan szép kint a természet. Már ki van tűzve a ház alapja, és hamarosan ásni is fognak. Annyira várom már, hogy legalább egy gödröt lássak vagy valamit, hogy el is higyjem, hogy elindult az építkezés. Tök jófej szomszédaink lesznek. Sok a fiatal az utcában. A telkünk a falu legbelső utcájában van, így a telek mögött körpanorámában már csak a dombok, erdők vannak. Gyönyörű zöld minden, én már alig várom, hogy kiköltözzünk.
Vendég

Mátra!
Még annyit akartam, hogy sajnos nem jött semmi.
megpróbálod újbol elküldeni?
Pihenj sokat! Milyen volt az apóslátogatás?
Puszi
Vendég

Zsúka!
Most látom!
Sajnálom :(
Vendég

Zsuka!
A vágy addig élt bennem, amíg a jelenlegi főnökömre rá nem találtam. A köztisztviselői állásra akkor van igazából szüksége egy nőnek, amikor van két gyereke, akik miatt folyton betegállományba kell menni, mert az oviból mindent hazahordanak. Olyankor jól jön egy ilyen állás. Én ha megpályáznék egy ilyet, akkor azt a váci önkormányzatnál tenném. Tudom, hogy nehéz bejutni.
Nagyon megviselt a mensi?
Vendég

Angie!

Hát persze, hogy lesz kép, éppen most csináltam vagyis pontosabban a férjecském egy szivárványról. A kép nem adja vissza annyira, de gyönyörű volt. Zuhog az eső, süt a nap és ott a szivárvány, mindez ma 20.15 körül.
Nagyon édik a cicaképek. Köszönjük. :D
Pontosan ezért nem váltok munkahelyet, mert a gyerekek mellett tökéletes lesz.
Milyen lesz a házikó? Ha segítségre van szükséged csak szólj. :) Ha újra kezdhetném már tudnám, hogy mi az amit másképp csinálnék.

Norwell!

Kende baba az anyukád még nem pakolt össze mindent, úgyhogy légyszíves még maradjál egy kicsit odabent. :D
Norwell légyszíves tolmácsold a Picurnak az én nevembe is.
Milyen volt az NST-n?
Nagyon jók a viccek! :D
Most olvasom, hogy túl vagytok az NST-n, szóval Kende baba nem viháncolt, bezzeg hazafelé, majd a következő alkalommal biztos bedobja magát.

Csibe!

Nagyon helyes a kutyusod. :) A helyzet ismerős a férj vagy a cica?

Dido!

Rajta, most már tutira össze fog jönni. Ezerrel mennek a drukkok. :D

Valér!

Köszönöm. :) Mesélnél egy kicsit magadról nem látlak a táblában.

Brill!

Jó olvasni Téged, hogy minden a helyére kerül lassan, csak így tovább és művelődj tovább a babaneten. :D

Nomi!

Gondoltam Rád sokat. Csodálom az akaraterőd, én biztos nem bírtam volna ki. Továbbra is mennek a drukkok. :D

Anikó! :D

Gratulálok házassági évfordulótok alkalmából és kívánok Nektek sok boldogságot és örömet az életben.

Mátra! :D

Remélem minden úgy történt, ahogy elképzelted.

Juca!

Látom nagyon lefoglal a kiscsaj, de ha mégis lenne egy kis időd, gyere és mesélj nekünk.

Zsúka Kép
zsúka

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésre futja.

Egyszerűen nem tudlak követni Titeket, annyit írtok!
Felszínesen olvastam, hogy kivel mi van, de nem állítom, hogy mindennel képben vagyok. Úgyhogy per tangentem:

Valér!

Köszi.

Zsú!

Sajnálom!

Dido, Brill!

Mindent bele!

Krumplis Pogi!

Üdv!

Mátra!

Rá se ránts az orvosra, nekem nem is csináltak szövettant, vagyis nem volt eredmény. Új terhesség, tiszta lap:-)

Nomi!

Drukkolok!

Monyó!

Nem lehet, hogy még nem állt be pontosan egy hosszúságúra a ciklusod? Tudom, hogy neked nagyon hektikus.

Narco!

Akkor van új hely? Azért arra készülj fel, hogy ahol azzal kecsegtetnek, hogy nem lesz császár, ott is csak egy két kis apróság, és máris vágnak. Hiába, ez nem játék, de ezt te is tudod. Bécsben próbáljatok még babakocsi ügyben szétnézni, lehet meg fogsz lepődni, hogy ott olcsóbb is van esetleg.

Angie!

Ez az eredmény a párodnak nem annyira rossz. Ginzeng, maca, e vitamin... :-)

Anikó!

Hát nem mondom, mennyi energiád van főzőcskézni. Most családom egyik fele azt várja, hogy főzzek, míg a másik, hogy nemá. Én rendelek kaját, amíg nagyjából nem rendszeres a szopi, addig nem főzök, mert széttöredezek.

Kanci!

Nagyon szép lesz a rácsvédő, nekem nincs ilyenhez időm sem, és tehetségem sem. De az új lakásba már tervezgetem, hogy néz ki majd a gyerekszoba.

Norwell!

Az NST előtt inni kell, meg enni, akkor mozognak. Persze ezt nekem sem mondta senki sem előtte. Szerintem biztosan gyors és könnyű lesz a szülésed.

Évi79!

Ne izgulj a súlyod miatt. Most ne bántódj meg, de neked alapjáraton is kellett volna híznod egy keveset. A 9 kg. teljesen normális, a végén már nem te fogsz hízni, hanem Virág. Nekem kb. 11-12 kg jött fel, plusz a végén erre még vagy 8 kg víz!!! 70-ről indultam, és most 65 vagyok!!!

Kati!

Hát igen én is toxémiás lettem, de ez várható is volt. Most már majdnem eltűnt az összes víz, csak a bokámon van még esténként. Állítólag ez tovább rajtam maradhat.

Kismamákok!

Lenne pár együgyű kérdésem: meddig tart a vérzés? Kinek mikor ugrott vissza a hasa, súlya? Normális, hogy öt kilóval kevesebb vagyok, mint lánykoromban? Nincs valakinek olyan listája, hogy mit tilos és nem ajánlott enni? Nem akarok monodiétán élni, elég, ha Kinga ezt teszi:-) Mikortól marad fenn az evések között? Mikortól meséltek neki? Létezik, hogy ennyire kicsi és ma tudatosan vigyorgott? Vagy az is csak gázmosoly volt? Na abbahagyom a hülyeségeimet.

Rólunk röviden:

Szopi nem ment könnyen, a kórházban pár dolgot rosszul csináltak vele, és ezeket nehéz elfelejteni. Volt tápi bikalukú cumiból, meg nyomták a kis fejét e mellemre, amikor sárga volt és nem akart enni. Ennek a vége lett a "cicifrász". Van horrorvideóm is, de azt nem mutatom meg, mert ilyenek lesztek :shock:.
Szóval Kinga meglátta mellemet, pepörgött, hergelte magát, és ennek volt hogy három óra bömbi lett a vége! Már minden szoptatós pózt kipróbáltam. Aztán egyszercsak minden átmenet nélkül feladta az elveit, és rámcuppant.
Na most úgy néz ki, hogy normalizálódik a helyzet, már csak éjszaka szokott bömbizni, akkor is keveset, általában pár percet.
Amúgy jól eszik, hízik is szépen :D

A másik, hogy a kórházban mindketten megfáztunk, én maszkban mászkáltam, úgy néztem ki, mint Dart Véder és Shrek közös gyermeke. Persze ott állították, hogy csak azért magasabb a hőm, mert megjött a tejem, sajna a köhögésre és a takonyra nem tudtak mit mondani. Kinga is tüsszög(ött) persze ő meg a pollenektől. Aha, azóta is porszívózzuk az orrát! Ja ezt meg úgy tűri, mint egy Buddha. Egy nyikk nélkül. Valami hiba csúszott a tervezésbe és a kivitelezésbe :lol: :lol: .
Ja és az éjszakáink is viszonylag nyugisak, mert egyszer vagy kétszer kel fel ennya! Nappal meg kifejezetten jó baba. Homeós bogyeszről lecsusszantunk, infacol megy neki, orvos, védőnéni is rábólintott, így viszonylag keveset szenved a hasfájástól, bár így is van, hogy fáj neki. Ja és a legújabb tudománya, van neki egy zenélő bohóca, ma szemezett vele, meg pofozgatta, de a legjobb az volt, amikor szopizni akart. Itt nevettünk a kis manón, annyira mókás volt! Persze aztán adtam neki tejcit, ha már a bohóctól nem kapott :P

Na megyek alukálni.

Pusza:

Juca

tjuca

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Az elmúlt napokban sokat pihentem, aludtam, esténként beleolvastam a topicba, de válaszolni soha nem volt lehetőségem - egyedül voltam itthon a kisfiammal.

Jövő héten pótolom az üzeneteket!!!!

Magamról: Már valamivel jobban vagyok, nem köhögök már egész nap. (Ha viszont rámjön, nem tudom abbahagyni)
Ma van a 30. cn. Még nem jött meg, de már elég intenzíven fájdogál a hasam. :(
Kedden megyek tüdőröntgenre, ha addig esetleg mégsem jönne meg, muszáj tesztelnem, hogy biztosan megengedhessem a röntgent. (Ezzel kapcsolatban teljesen ellentmondó hírek vannak a neten. Tegnap éjel, amikor már mindenki aludt, beleolvasgattam. Van, aki biztosan mondja, nem árt, mások biztosan mondják, árt. A németen is beleolvasgattam, ott szigorúan tiltják a röntgent még a tervezett terhesség előtt is. Szóval ezért akarok a biztonság kedvéért tesztelni a keddi röntgen előtt, ha addig esetleg nem jönne meg - bár szerintem megjön ma vagy holnap)

Junko, Sosi, Zsúka
Sajnálom, hogy megjött :cry:

Pupy, Szisszka
Köszönöm, már tényleg jobban vagyok! :) (Bár még nem az igazi
:( )

Évi77, Monyoka, Anikó
Örülök, hogy tetszett a vers

Angie
éreztem, hogy valószínűleg te ismerheted, vagy legalábbis tetszeni fog neked, ha eddig nem ismerted. egyébként én a Te soraidból is sokszor merítettem már erőt!! Köszönöm! :P

Norwell
"Ismeretlen szerző nyomán Túrmezei Erzsébet fordította"

Monyoka
Köszönöm a gyógypuszikat, lassan használnak is!! :P

Lányok, most csak gyorsan reagáltam a nekem írtakra, a jövő héten - ahogy ígértem - reagálok sok-sok mindenre, amit ti írtatok!!! :lol:

És még gyorsan:
Nomi!! Nagyon várom a tesztelés erdményét!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy drukkolok!!!! :lol:

Sok puszi:
Rolly
rolly

Ez most próba:)

KépKép
KépKép
fleur

Na most figyuzzatok

KépKép
KépKép
fleur

Kép Kép Kép
mátra

Ne eddig nem jött össze ez a vonalzó dolog pedig nagyon szépet készítettem ám:)

Na addig is egy-két hozzászólás

Mátra
De igenis szabad nevetned. A nevetés gyógyító erejű és segít hamarabb túljutni ezen a nehéz időszakon. Azért vigyázz magadra.. :)

Narco
Nagyon tetszett a monitor tisztító kommandó...esetleg rendelhetek én is egy ilyen kommandót?? :lol:
Gratulálok az évfordulóhoz.:)
Képzeljétek el mi is ilyen régi motorosok vagyunk:) Nekünk aug 9.-én lesz 10 éves:)elterveztük, hogy elmegyünk ezen alkalomból vidámparkba:) Már nem is tudom mikor voltam utoljára:)

Nomibogár
Remélem már jól vagy..gyógyulj meg!!

Ági279
Nagyon szorítok!!

Sysy
Biztosan rendbejön a kisfiad..kitartás.

Puppy
Nem szomorítottál el szerintem minket, legalábbis engem nem.
Mindenkinek megvan a maga keresztje. És azért ahogy olvasom neked sem volt sima az utad.
Szerintem az a jó, hogy van olyan köztünk azért:) akinek azonnal öszejön.

Junko
Az a baj, hogy még mindig botrányosan rossz idő van. Elomosta rendesen a hétvégi programunkat. Pedig sárkányt eregettünk volna..biztosan szépen repültem volna pedig:):)
Engem érdekel milyen volt a nem altatásos HSG.

Hol van az a keresztcsont???Imádtam a biológiát, de most fogalmam sincs az merre van. Azt hiszem megvan :) megnéztem a neten. Hogy mire nem jó ez a net :) fáj is rendesen

Monyóka
Nagyon ééééédeeees!!!Imádom a kiscicákat..én is én is akarokk!!!!!

Kancellárka
De szép dolgokat csináltál Buboréknak! Nagyon tetszettek!!

Magamról majd később még szenvednék egy kicsit a vonalzós témával...

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Szeretném veletek ezeket a gondolatokat megosztani. Mi itt egy olyan közösséget alkotva segítjük egymást, akik közül jó néhányan soha nem is találkoztak és nagyon kicsi az esély arra, hogy valaha is mindenki mindenkivel megismerkedjen. Mégis sokszor többet tudunk egymásról, mint a családunk, vagy régebbi barátaink... Ezért érintettek meg az alábbi gondolatok, és jutott ez a maroknyi csapat az eszembe.

"A barátok sokszor bizonyítják, méltók barátságunkra. Az órákig tartó beszélgetésekkel, az éjszakai sétákkal, ölelésekkel, üzenetekkel, telefonhívásokkal, virággal, csokival, gumicukorral, zenékkel, bulikkal, a közös borozásokkal, lángosozással. Hogy akkor gondolnak ránk, és vannak ott, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

De ne feledjük, köszönettel tartozunk azért is, ha őszinték, finoman fenéken billentenek, nem hagyják, hogy belesüllyedjünk az önsajnálatba! Talán nem mindig esnek jól a szavaik, néha nem értjük, miért bántanak ők is. Aztán néhány óra múlva mindig belátjuk, értünk tették ezt is.

Mert a barát nemcsak kedvességgel, törődéssel segít. Ha igazán szeret bennünket, szembesít hibáinkkal, kimondja, amit mi nem merünk, megakadályozza, hogy butaságot csináljunk. Ha kell, kíméletlen, ha kell, odacsap az asztalra, hogy aztán velünk együtt sírjon, nevessen...

Pont ezért kell megbecsülni. Szeretni, ápolni, félteni. Ami, aki pedig csalódást okozott, elengedni. Mert a barátságban is fontos a kölcsönösség. Ha egyoldalú, elveszti értékét"
mátra

Sziasztok!

Mátra!

Ez így van :lol:

Sysy!

Tegnap elfelejtettem írni, hogy nagyon sajnálom. Persze még Kingával is végigcsinálhatjuk. Én még nem is láttam ilyen kengyelt, de nagyon rosszul hangzik :roll: Még szerencse, hogy Andris nagyobb korában nem fog rá emlékezni. Ez lebegjen a szemed előtt!

Juca

tjuca

Sziasztok!!!

Most gyorsan bekukk, míg apa meleget csinál, mert közölte, hogy utána övé a gép... :P

Mátra!
Amit írtál, nagyon igaz. És még szerintem hozzátartozik az is, hogy az igazi baráttal ott folytatod a beszélgetést, ahol abbahagytátok - függetlenül attól, hogy ez két napja vagy két éve történt... Mi is szeretünk Téged!!! :)

Juca!
De jó is lenne, ha bejönne a szülés-előrejelzésed! :D Majd kedden bekajálok egy tábla csokit, meg iszom valami löttyöt, talán használ... Bár lehet, hogy a piát kihagyom, mert akkor nem bírom ki pisi nélkül... :wink: Hogy vagytok?

Zsúka!
Megmondtam Kende babának, hogy Zsúka néni üzent a babanetről! :D Egyelőre hallgat a szép szóra, és még bent van... Bezzeg az NST alatt... :P

Rolly!
Köszönöm.

Most jöttünk unokaöcsim keresztelőjéről, egy hang nélkül végigfigyelte az egészet, olyan aranyos volt!!!! Meg se nyikkant még akkor sem, mikor a pap leöntötte a fejét a vízzel... :D
Most megyek, apa mindjárt jön, és kitúr a gép elől... :D

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Kép
Kép
norwell

Hello Lányok!
Szüleimtől írok, ilyen bizonytalan időben nem mentünk sehova, inkább itthon – a szüleimnél – vendégeket fogadtunk :)

Zsúka!
A talira viszem a ház tervét. Didonak akarom megmutatni, de szívesen megmutatom neked is, hátha tudsz belső berendezési tanácsot adni. A terven sajnos már nem lehet változtatni. Ahogy most néz ki a terv, azt én harcoltam ki, mert a tervezőnk egy idős családi barát, aki elég mereven állt az ötleteinkhez. Még így sem az igazi lett, több ablakot akartam, panorámás nappalit, de nem tudtam kivinni végül teljesen az elképzeléseimet. De így sem lesz rossz. Gyönyörű a szivárvány. Az egyik ismerősöm is lefényképezte, ők dupla szivárványt kaptak el.

Juca!
A férjem visszament pénteken a dokihoz, és azt mondta hogy semmi gond nincs, egy kis vitaminnel fel lehet dúsítani a cuccost (a doki használta ezt a kivejezést :)). E vitamint és béres multivitamint kell szednie. Kérdezte a gyinzenget a férjem, és azt mondta, hogy azt ne szedje. Egyelőre szót fogadunk a dokinak, aztán meglátjuk.
Biztos rossz volt, nem csak Kingának, hanem neked is, a szopizási mizéria. Ki gondolná, hogy a korházban nem tudják, hogy mi a dolguk, és erőltetik a babát. De lehet, hogy mégiscsak ők csinálták jól? Mert végül Kinga feladta, és el kezdett szopizni. Lehet, ha nem így állnak hozzá, Kinga sosem fog szopizni. Ezt nehéz megítélni.

Rolly!
Örülök, hogy jobban vagy. A tüdőgyusziból nem két nap a kigyógyulás. Pihenj sokat! Annak is örülök, hogy erőt adhattam. Én is sok erőt kapok itt!!! Szerintem, ez a csapat támaszt ad a “tagjainak”. Ezért is annyira jó itt.

Mátra!
Szép dolgokat írtál. És minden szó igaz belőle.

Bogárka!
Nem jöttél ma! Vajon azért, mert ismét nem enged be a net?! Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy miért nincs mensid. Légy bátor, és tesztelj! :)

Virág!
Gyanús vagy te nekem azzal a vonalzóval! Ugy-e nem egy babás vonalzót akarsz feltenni, azaz rossz a kérdés: ugy-e egy babás vonalzót akarsz felrakni? Mi újság nálad? Gyere mesélj!!!

Reméljük, holnap jobb idő lesz. Mert mi kirándulni szeretnénk a Bánki tóhoz.
Puszi MINDENKINEK! További jó pihenést és Pünkösd hétfőt!
Vendég

Szisz!
Én a nagy konyhát szeretem, bár igazad van, nehezebb tisztán tartani. A kicsivel az a bajom, hogy semminek nincs meg a helye, mindig keresgélek, vagy ki kell pakolnom az egész szekrényt, ha hátulról ki akarok venni valamit. Eddig kicsi volt, most kipróbálom a nagyot is. Igazából akkor tudom majd eldönteni, ha már azt is kipróbáltam. De ami inkább fantasztikus lesz, hogy a konyha ablakából az erdőt fogom látni. Az ad majd inspirációt.
Vendég

Rolly!
Megőrülök! Kb egy órája keresgélem, hogy mit írhattam neked, amire a választ kaptam. Egyszerűen nem emlékszem rá. Bocsánat, hogy ilyen szitaagyú vagyok, és még vak is, de nem találom. Emlékeztetnél légy szíves, hogy mire is írtad ezt: "éreztem, hogy valószínűleg te ismerheted, vagy legalábbis tetszeni fog neked, ha eddig nem ismerted."
Köszi, és még egyszer bocsi!
Vendég

Matra!

Köszönöm, hogy betettel a tablaba, en ma 9 cn-on vagyok.
Teljsen egyetertek azzal amit a baratsagrol irtal!

Aniko :) Zsuka :) Dido :) Brill :) Angie :) Norwell :) es mindenki:
Remelem jol telt a hetvegetek szep estet nektek!

Judit
jucmuc

Szia Angie!

Kinga tudott szopizni, csak mivel besárgult, az azzal járt, hogy aluszékony volt. Ez olyan, mintha influenzás lennél, és erőltetnék a töltött káposztát. Hála Istennek most már egészen jól megy a szopi, de még mindig ideges, ha segíteni akarok, értsd megfogom a mellem, vagy a fejéhez érek. Persze idővel remélem elfelejti, csak akkor jön rá a bömbi, ha nyűgös, és nagyon akar enni, és nem sikerül, pláne, ha segíteni akarok. Kész egyéniség, maga akar megküzdeni a kajciért!

Csak halkan jegyzem meg, hogy utalt a bank, úgyhogy még a végén lesz lakásunk!
Látom, te is tevezgetsz, ez jó jel!!!

Juca

tjuca

Szia Angie34!
szertném megkérdezni, hogy olyan aranyos katicás "naptárat" honnan lehet beszerezni?(Én még új vagyok itt.)
Köszönöm válaszod.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Óriási itt a csend.
Nincsenek most visszaolvasási gondjaim :)

Juca!
Értem! Az a lényeg, hogy jó útan haladtok, de hogy is lehetnem másképp egy ilyen határozott anyuka mellett.
A másik pedig, hogy természetes hogy egy egyéniség a Kingácska, hisze az szülei is azok. Hatalmas muris család lesztek, jó humorral megáldott. Én is szeretnék néha több humort az életbe vinni. Néha túl komoly vagyok, és ezen változtatnom kell.

Pankaa!
Üdv közöttünk!!!
A vonalzót a lilypie.com-on lehet készíteni. Németül is tud a program, ha esetleg nem megy neked az angol.
Szeretnél közénk csatlakozni? Gyere, mesélj magadról nekünk. Itt nagyon jó a csapat.

Jucmuc!
Örülök, hogy benéztél! Neked is jó pihenést. Gondolom, ma ti sem dolgoztok.
Vendég

sziasztok.

csibe.Mostmar vagom hogy mik a neveitek.Megvallom nekem teccik az Akos,olyan ferfias:)Milyen szep kutyus,mi a neve???:):)

Angi.tok jok a cicas kepek.Ezek sajatok?A felso hasonlit Zeuszra:)

syryns.hat erre meg nem gondoltam hogy mashol is lehet candidam,nem akarok ezzel foglalkozni.Ha nagyon akarom a vilag osszes betegsegetfelfedezhetem magamon:)

dido.Akkor hajra,elore a babaert.Akkor most kivetelesen orulok az 1 cn-nek:)

Pupy.Lacipecsenye?azt hogy kell csinalni?drukkolok hogy anyudnak ne legyen semmi komoly baja.

brill.orulok hogy ilyen jo hireid vannak.a mostani lombik biztos sikeresebb lesz.Kivanok minden jot.

zsuka.sajnalom az 1 cn-t.(uj honap uj remenyek:)

nomi.En azert csak tesztelnek mielott elmek a dokihoz,de te tudod.

aniko.gartula a hazasagi evfordulotokhoz.)

juca.mar kezdtel nagyopn hianyozni nekem.Szegeny Kingababa,jol megijesztettek a csunya nenik a korhazba.szepen lassan minden helyrejon.

rolly.most nem is tudom igazan melyiknek drukkoljak.hogy terhes legyel vagy ne.talan jobb lenne eloszor meggyogyulni es aztan mindent bele:)

matra,szepek a baratsagrol szolo gondolatok.Es igaz is.

Norwel.nagyon varjuk mar Kende babat,gondolom te is.jaj ugy izgulok ertetek:)

angi.tok jo hogy uj hazatok lesz.:)nkem is most kicsi konyham lesz,de eddig se volt valami hatalmas.majd megoszzukl egymassal melyik a jobb a kicsi vagy nagy konyha.

Rolam.Menzi meg sehol.Tegnap voltunk a varosba es birtam volna venni tesztet.Voltunk a piacon is.Lattunk egy nagyon szep konyhabutort.megkerdeztuk mennyi,hat majd segreultuk,olyan olcso.Aztan hazamentunk.mondtam a paromnak hogy megyek tesztert.Erre o feltett egy kerdet.Vagy tesztelsz most vagy nyaron kapsz egy uj konyhabutort:)mondanom sem kell melyiket valasztottam:9LESZ UJ BUTOROM,ugy orulok neki.tobbe kerulne a regit felujitani.
de tortent rosz dolog is a hetvegen.A paromnak bedagadt a foga:(olyan mintha egy szilva lenne a szajaban,akkora.
na most befejezem.

Kép
monyoka

Kép Kép Kép
mátra

Virág!

Gyanús vagy te nekem! :lol:

Syry, Anikó!

Mizu veletek? Ott a tábla tetején, már kezdekizgulni... :P

Na most fel tudom venni a tempót, de azért jobb lenne, ha nem lenne ekkora a pangás! Arany középút? Na jó nem elégedetlenkedem.

Norwell!

Köszi megkaptam, válaszoltam is. Most jött rám a tanácstalanság, mert amitől a kórházban, meg itthon is minden szaki (orvos, védőnők) tiltanak, ott, azt ajánlják, ld. olajos magvak, tej, tojás, fújós zöldségek, eper, málna, kivi... Ismerősnek a kislánya allergiás lett tejre tojásra meg nem tudom még mire, ezt szeretném elkerülni. Tejet mértékkel lehet inni, én azt annyira korlátozom, amennyi pl. egy főzelékben lehet. Ha már egy kicsit nagyobbacska lesz, akkor folyamatosan oldaom majd fel ezeket a kötéseket. 8) és reméljük elkerüljük az allergiát!

Juca

tjuca

Sziasztok!
Én tegnap este léptem be ide, mivel előtte már sokat olvasgattam az oldalt.a folliculinum nevű homeopatás golyócskákról szerettem volna többet megtudni, és a google keresőben találtam adatokat róla ezen az oldalon a hozzászolásokban, igaz keveset.Debreceni vagyok, és ott keresek majd egy homeopatát, de akit ajánlottak az hónapokig nem tudna fogadni, így magam járok a végére, több kevesebb sikerrel.Állítólag ez serkenti a peteérést. de nem tudom, hogyan kell szedni.Egy Banya nevezetű hölgynek az anyósa ajánlotta neki, de ha jól értesültem akkor ő már kismama. :D
Mi január óta próbálkozunk, de volt egy kis kihagyás költözködés miatt, úgyhogy mindent összevetve még csak 3 hónapja megy élesben a dolog.Ti mióta próbáloztok?
Az imerőseim, akinek már van gyerekük átlagosan 6 hónapig próbálkoztak.Úgyhogy még nem vagyok nagyon elkeserdve, bár már nagyon szertnénk ha összejönne(ezzel gondolom nem vagyok egyedül :P )
Kipróbálom most a PG 53 tesztet is, bár erről is hallottam sok mindent.dehát csak próbálkozik az ember lánya :wink:
angie köszi a tippet, mindjárt utánna nézek.
Most röviden ennyi.
Ügv.

Kép
pankaa

Kicsit lemaradtam az elmúlt napokban. :(

Virág!
Szerintem, ha a vonalzót sikerül elkészíteni, már nem lesz ez a nagy kétség itt bennünk....

Juca!
Nem lett jó kedvem azután, hogy elolvastam, amit Kingababával csináltak a kórházban. A lényeg, hogy már alakul a kisasszony. örülök, hogy végre hozzájutottaok a pénzhez és meglesz az új lakásotok.

Monyóka!
Jó is az új konyhabútor. De egy teszttel elcserélni... :) Ne félj az új konyhabútorodból szeded majd elő a kicsinek az ebédjéhez az edényeket. Nem is olyan sokára.

Angie!
Elküldöm mégegyszer. Nem tudom, kinek mehetett el, minden esetre nem biztos, hogy érteni fogja... Nekem is nagy konyhám van. A páromnál(:)) is nagy lesz. Bár most a költözzünk vagy ne költözzünk téma merült fel.

Kendemami!
Hogy vagy?

Zsúka!
Örülök, hogy derűs vagy. Várom a mail-t.

Anikó!
Merre jársz? Szándékosan nem kérdem mit főztél, mert a mai gyümölcsnap valahogy nagyon nehéz. Még soha nem voltam ennyire éhes :)

Dido!
Olyan jó, hogy megengedted, hogy visszategyelek a táblába. Most már hajrá!!!

Brill!
Neked még nem jött mensi? Vagy elkertülte a figyelmem?

Pankaa!
Üdv itt, és írhatnál kicsit magadról

Vagyok ma, úgyhogy jövök.
Bocsánat attól, aki kimaradt.
mátra

Szió!

Juca!
Megkaptam a leveled. :) Nagyon nehéz kérdés ez a "mit egyen a kismama"-dolog. Barátnőm kisfia féléves, szopizik még mindig, és épp múltkor mesélte, hogy valami összejövetelen evett egy kis maréknyi borsót, másnap a gyerkőc egész nap nyűglődött, mert fájt a pocija (kávét és kólát sem tud inni...). Tesóméknál két hónapos a baba, ott a sógornőm tegnap lazán megevett egy nagy adag franciasalit... No, így legyen okos az ember! Szóval valószínűleg tényleg az a legjobb megoldás, ha esetleg egy kicsit eszel a fújós cuccokból (olyat is hallottam már, hogy a "k"-val kezdődőeket nem szabad enni, káposzta, kel stb.), és ha Kinga érzékenyen reagál, azt úgyis észreveszed (csak hát ja, az se jó, ha utána lelkifurdid van, hogy fáj a kicsi hasa...). Egy hónap múlva (remélem) többet tudok majd én is a témáról... :D

Fleur!
Most nézem, hol is tartasz.... Teszt vagy valami (öööööö, izé, esetleg készül a "babásos-vonalzód"????????) :D Rágom a körmöm...

Nomi!
Mizujs Veled???

Pusszantás, szép napot mindenkinek, itt most épp süt (csak a szél fúj... :? , nehogy teljes legyen az öröm).

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Kép[/url]

Kép
pankaa

Sikerült :D
Ez mostmár mindig megjelenik amikor írok ide, vagy csak ha beillsztem?
Majd kiderül.

Kép
pankaa

Szia Mátra!
Fentebb írtam magamról,Talán még annyit, hogy gyermekápolónő vagyok.
Ababaproject csak egy pár bará előtt nyíilvános, a szülőknek nem mondjuk meg, mert naponta szekálnának már, hogy "na mi újság?"
A munkahelyemen pedig mégúgysem publikus!Főleg, hogy most kezdtem.
Most megyek ebédelni.

Kép
pankaa

Szia Pankaa!

Üdv itt. A profilodba menj, és ott tedd be a vonalzót az aláíroshoz.

Norwell!

Most találtam egy cikket, szerintem nagyon hasznos!
Engem főleg az allergizáló kaják izgatnak. Ebben sok más is van, és a többiek is tudják használni a sorban.
http://www.presh.hu/babasarok/szoptatas.htm

Megyek, mert Kofán keresi a cicit Kinga :wink:

Juca

tjuca

Pankaa!

Kép

Remélejük össze fog jönni hamar a baba. Itt köztünk van olyan, aki már több éve próbálkozik. Ha megnézed a táblát, abból kiderül.
Szép a munkád, biztos nagyon kedves ember lehetsz, mert a gyerekekkel másképp nem is lehet bánni. Hát még beteg gyerekekkel.
Jó étvágyat!

Kendemami!
Itt esik és fél óránként kb. fél percre kisüt a nap, hogy lássuk még megvan. :(
Szombaton akkorát sétáltunk a Margit szigeten a napsütésben! Sikerült feltöltenem a napelemeimet. Láttunk egy apukát, aki futott, és "tolta" a babakocsit maga előtt, egy kb. 7-8 hónapos babával. Ő rettentően élevzte, nekünk földbegyökerezett a lábunk és utána úgy nevettünk, hogy nem láttam a könnyeimtől. :lol:
A párom(:)) szertint helyes, hogy bevonja a gyereket a napi életritmusába és elkezdi az egészséges életre nevelni... :lol: :lol:
mátra

Tjuca
örülök, hogy újra itt vagy. A születéstörténeted még nem tudtam visszakeresni. Adsz nekem támpontot? Hanyadikán írtad? Szeretném elolvasni.
Köszi, hogy izgulsz értünk Anikoval. Nálam szerintem menzis tünetek vannak. Már csak napok kérdése és megjön. remélem Anikoval nem így lesz és neki zebrás hónapja lesz. Hogy küldhess végre megint valakinek zebrás képet!!!!
Ha leveszik a gipszet a lábamról(13-a) , a rá következő héten megyünk dokihoz, hogy alaposabban kivizsgáljon minket.
Valószínű nem ahhoz megyünk, akinél korábban voltunk (februárban), bár nekem szimpi volt, de helyileg messze van tőlünk. Kaptunk másik két nevet ismerősöktől, azok közül fogunk választani.
Ez jó hír, hogy utalt a bank, az adminisztráció malmai lassan őrölnek, de aztért egy idő után kimondják a döntő szót.

Monyó
igazad, van nem szabad túl sokat mindenféle betegséggel, meg tünetekkel foglalkozni az embernek, mert a végén még tényleg beteg lesz. sajnálom a párod a foga miatt, gondolom csak holnap mentek dokihoz, ma nálatok is biztos ünnepnap van.

Mátra, lányok
akkor most mi újság a 10-ei talival? Hánykor lesz és Hol?
Próbáltam visszaolvasni, de az elmúlt napokban nem volt erről szó, legalábbis úgy látom.

üdv
syry
syrynx

Mátra!
Köszönöm a képet, nagyon megható :oops:
sajnos csak ma vagyok netközelben, mert most a szüleimnél vagyunk vidéken, de talán már a héten bekötik a szélessávút, mert eddig csak telefonon neteztünk, az meg egy kicsit lassú.
Itt is süt a nap, de vannak felhők is rendesen.Talán kimerészkedünk egy kicsit a levegőre.
Babakocsival futkározó, sőt, görkorizó anyukákat már én is láttam, nem kis megrökönyödésmre.Hát, ők tudják...

Tjuca!
Köszi a tippet, de nem sikerül vmiért bemásolni a vonalzót az aláírásba.Majd megkérdezem a férjemet.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Most van egy kis időm írni. Szerdán voltunk a doktorbácsinál:

2 kilo 20 deka a kislánykám :lol: . Viszont 6 hete mért a doki, és azóta 2,5 kg-ot híztam. Ami azt jelenti, hogy abból 1,3 kilot hizott a baba, a magzatvíz meg kb a duplája lett azóta. Szóval megdícsért, mert semmit nem híztam. A szülés időpontjában is megegyeztünk. Júli 13-a lesz. Az a 38. hét vége. A fiamnál toxémiás voltam, meg most itt van a cukorbetegség is, úgyhogy ki tudtunk egyezni a 38.hétben. Én azért szerettem volna a 13-át, mert akkor lesz a 10. Házasságink, a doki 15-ét mondott. De kidumáltam a 13-át. :D

Úgyhogy pont jól lett időzítve ez a kislányka :lol:

Ennyi voltam, megyünk moziba!!!
Sziasztok
Vendég

Syry!
Persze, hogy lesz tali!!!!A lányok a Millenáris parkot javasolták, mert, hogy ott van hová bemenni, ha véletlenül - ami mostánaban igen ritkán fordul elő- eleredne az eső.
Remélem sikerül jó orvost találnotok.

Pankaa!
Akkor már tudsz jönni otthonról is. Lassan, de biztosan topicfüggővéfogsz válni, ha te is jól fogod itt érezni magad. :)
mátra

Hát csak sikerült :lol:
a férjem nélkül!Bár most látom már mindenhol ott van. :?
A függőségben biztos voltam, magamat ismerve :P
Jó, hogy van hol ezeket a dolgokat megbeszélni, mivel új lakóhelyünkön nincsenek még barátok,a férjem néha besokall a témától(pedig már ő is szertné a babát, dehát mégiscsak férfiból van)
több barátnőmnek meg már van gyereke, őket most ez a téma nem foglalkoztatja, és nem is olyan nyíltak, hogy beszéljenek róla.
Na de majd itt...!
Most először is keresek egy homeopatás dokit Debrecenben(ha vki ismer írjon!),lenne egy pár megoldásra váró problémám.

Nem tudom ti tapasztaltátok-e már, hogy milyen alattomos tud lenni az ember szervezete?! Nekem kedden kellett volna megjönnie(nem szokott késni, + - 1-2 nap), de mivel most szombaton volt az érettségi találkozóm, hát persze, hogy aznap jött meg, mintha csak kiakarna szúrni velem, ráadásúl még egy tesztet is "elpazaroltam", mert természetesen csüt. este már nem tudtunk volna aludni az izgalomtól.Ja, és még tehességre utaló jelek is voltak-amiket nem tudok minek tulajdonítani-, farkasétvágy, aluszékonyság, fáradékonyság.És a mensi előtt 1-2 nappal jelentkező barnázgatás is elmaradt.Hát ne legyek ideges, uge?
Ehhez jött még a hétvégi esőzés, és hideg(fűtöttünk).
Remélem ennél rosszabb már nem lehet.

:roll:

Kép
pankaa

Pankaa!

Lehet, hogy ha nem figyelnél ennyire a jelekre nem is tűnne fel. De mivel itt mindenki babát akar, ezért figyelünk ám ezerrel :) Szerintem a teszt gyárak már belőlünk élnek. :lol:
Beszélgetni tényleg csak a hasonszőrűvel tudsz. Sok esetben akinek van gyereke az nem is érti, hogy miről beszélsz. A barátnőm van így az anyukájával. Már lassan 1 éve próbálkoznak closty, más gyógyszerek mégsem sikerül. A mamája pedig nem érti, hogy miért egyre kétségbeesettebb.

Kati!
Akkor szép ajándék lesz a párodnak. Nagyon ügyes vagy, hogy tartottad a súlyod. :)

Angie!
Te hol tartaz a 90 napos diétával?
mátra

Azt hiszem most elmegyünk egy kicsit sétálni.
Üdv.

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: