Szijasztok Csajszikák!
Itt kicserélt Mamacs irogat Nektek megint

Örültök ugye?
A helyzet az, hogy a sok pisilés alábbhagyott, a pocim is a kajátol volt nagyobb,a labdacsot sem érzem annyira, inkább csak ha jol bekajálok,de akkor lent a ször felett nemsokkal

, a cicim még feszülget néha, de három napja fáj a medencémnél és tegnap este ota olyan mintha meg akarna jönni! Mármint a pocimban a fájdalomszerüség

Na a legfurább az az egészben, hogy nekem az utobbi idöben már csak akkor fájt a hasam, amikor már tombolt a mensi! Nem elötte kezdett el fájni! Régebben elötte is fájdogált, de mostanában(kb az utobbi fél-1 évben) nem! Na igaz, hogy mostanában volt némi zavar a ciklusaimmmal, de azért megjött mindig 2-4 nap csuszkálással! Szoval nagyon kiváncsi vagyok mi/ki fog kiSzÜLNI

ebböl a dologbol, de remélem, hogy az akire gondolunk és szeretnénk! Asszem holnap lesz a 28-ik napom, szoval a teszttel minimum még egy hetet várok ha nem jön meg!
Nemtom mikor jutok netközelbe megint, de ha történik/nemtörténik semmi akkor azért valahogy üzenek valakivel, okay?

Remélem valami állatkeri sztorival foglak meglepni benneteket!

Na meg a családot

Zebra!

Értitek?
Na nem foglalom tovább a helyet, megyek filmetnézni!
Juj nagyon szoritsatok! Ugy izgulok,és reménykedem! De a párom szerint nincs bent baba

DE ÉN KITARTOAN REMÉNYKEDEM aztán meg bögök ha megjön
Na puszekli! Mamacs
Pc: bocsika, hogy nem szolok hozá a többiekéhez, de csak annyi idöm van , hogy magamrol irjak
Pc2: vélemény a tünetek alapján???