A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NelliKép
Helyes, csak elõre...KépKép
ÉvaKép
Igen, valószínûleg, de ezt majd csak a laparoszkópia eredménye dönti el. A Kaáliban megkezdték volna a 6 inszemet, de úgy döntöttünk a Párommal és az orvossal, hogy ezen a néhány hónapon már nem múlik semmi viszont a lapar eredményének tudatában lehetséges, hogy átugorhatóak lennének az inszemek... Ez nálam kb. októberben lesz így Te mindenképp megleõzöl, de addigra már körülöttem is felgyorsulnak az események így a küzdelmet együtt kezdjük újraKép
BogárKép
Érezzétek nagyon jól magatokat a szabadság alatt és ne is gondolj a problémákraKép Pihenjetek, kapcsolódjatok kiKépKép
EdelweissKép
Annyira izgulok az UH-od miattKépKép Alig várom, hogy bejelentkezzKépKép

Puszi: Doris
doris

Lányok, kellene nekem egy kis segítség, mert elég tehetelennek érzem magam.

Kb 4 éve szedek fogamzásgátlót, és a párommal éppen azon beszélgettönk, hogy lassan jöhet a baba, de még nem hagytam abba VISZONT

a múlt héten elég furcsa görcseim voltak.... kb 2 héttel a menstruációm után, ma meg reggel alig álltam a lábamon, hányinger, és gyomorfájás, és ami a legfurcsább a mellem is fáj, pedig ilyet életemben nem éreztem... szóval most nem egészen tudom mi lehet velem

szerintetek menjek dokihoz, vagy várjak, vagy vegyek tesztet, vagy ne tegyek semmit
köszi a segítséget
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Ha az én véleményemet kérdezed, akkor kérjél sürgõsen egy idõpontot és menj el az orvosodhoz mert rengeteg oka lehet ennek a rosszúllétnek tehát ne várj semmiképp. Ha megnyugtat, akor csinálhatsz tesztet, de én nem látom értelmét hisz nem valószínû, hogy megbízható eredményt mutatna tekintve, hogy az elõzõ menzid normálisan megvolt...Kép Drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly gondKép

doris

Doris,
köszi.. a dokim hátfõn lesz megint, ha a hétvégén nem változik a helyzet bemegyek hozzá...

meglepne ha a tabletta mellett bármi öszejött volna... majd meglátjuk... bár, már a görcsimet is nagyon furcsálltam. Az egészben a legmeglepõbb az volt, hogy a hátam uyganúgy fájt 2 napig, mint a menzesz elsõ napján, ezen a kedvesem is meglepõdött

várok a jövõ hétig (amúgy sem vagyok az a "menjünk azonnal az orvoshoz" fajta)...

puszi
Orsi

ps. valamelyik lány mesélte, hogy õ pont akkor esett be, mikor megbeszélték a családtervezési központtal, hoyg bemennek.... én tegnap elõtt beszéltem velük Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond, de tényleg nem jó találgatni, ennél jobb a bizonyosság és ha valami gond lenne, akkor arra fényt derítenek és így kezelhetõ leszKép Ha meg nincs gond....csak babukaKép az még jobbKép Viszont akkor tuti abba kell hagynod a gyógyszert ezért SOS az orvoshoz menetelKép

doris

Orsi!

Én is csatlakozom Doris véleményéhez. Menj feltétlenül orvoshoz, mert ha véletlen baba lenne (ilyen is volt már a történelemben), akkor a gyógyszert abba kell hagyni.
Egyébként hanyadik napon vagy?

Nelli
nelli2

Doris,

a gyógyszert már tegnap abbahagytam, mert lejárt az ehavi adag, de tüneteim ma jelentkeztek. Hétfõn már elvileg a mensimnek is meg kell jönnie, szóval akkor sokminden kiderül.... ha meg valami más okozza ezeket a tüneteket, és a nem a kis trónörökös, akkor is ki akarom vizsgáltatni

puszi:
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nelli,
július 10-án volt az elõzõn menzeszem.... tehát a 23-on, ha jól számolom.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ANDI: útban vannak a cseppjeid!
ORSI: ha nem leszel jobban, menj hétfõn orvoshoz!
EDI: bármi megtörténhet...Kép
ÉVA: Veled is!
BOGÁR: jó pihit!!!Kép
CATEYE:Tarts ki még vagy 40 hétigKépKép
Virág
Virág

Orsi!

Szerintem is mindenképpen menj minél hamarabb orvoshoz. Ha baba van a dologban Kép akkor lesz nagy öröm. Ha meg más miatt vannak az egyébként tüneteid, akkor meg jobb ha minél elõbb fény derül rá, és elkezdi a doki kezelni.
Neked is ilyen rövidek a ciklusaid? Ma vagy a 23.napon és már hétfõre várod. Jól értem?
És szerintem, ha úgyis akartok most már hamarosan babát, meg most a tünetek miatt is, szóval szerintem ne kezdj el újabb adag fogamzásgátlót szedni. A döntés a te kezedben van, de ha babát akartok akkor egyértelmû, hogy nincs szükség fog. gátlóra.

Doris!

Szóval a dokid elõször inszem.-et akart volna, de közös megegyezés alapján inkább megvárjátok a lapar. eredményét és ettõl függõen lehet, hogy már inkább a lombikot kezditek?
Ha minden simán fog menni, akkor nekem is okt.-ban indul az újabb lombik. Tényleg együtt fogjuk végigcsinálni!
És mikor lesz, vagy volt a lapar.? Bocs, ha lemaradtam. És ha már megvolt, akkor mi az eredmény? Vagy csak õsszel lesz a lapar. is nálad?

Éva
Éva

Éva,

a kövekezõ adagot már nem is akartam elkezdeni, mert még papíron így is ki kell majd várni a 3 hónapot, amit a tabletta szedése után javasolnak... tehát, ha nem a kis lurkó van a dologban, akkor is abbahagyom, mert már eldöntöttük a párommal.

a ciklusom a tabletta miatt pont 28 napos, de akkor lehet a napokat számoltam el... akkor a 24-en vagyok

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ÉviKép
Igen, jól értetted azzal az aprósággal, hogy az orvos is úgy mondta az inszemet, hogy a törvényi szabályozás miatt kötelezõ de nem igazán tûnt reménytelinek az eredményt illetõen... Ezért nem ugrottunk bele az inszembe. A nõgyógyászommal a hsg után abban állapodtunk meg, hogy ha nem esnék addig teherbe, akkor szeptemberben találkozunk egy 23. napi UH-ra aztán megbeszéljük a folytatást. Én úgy számolom, hogy októberben meglehet a laparoszkópia és annak függvényében meglátjuk a folytatást. Ha javasolja a nõgyógyászom az inszemet akkor nekivágunk ha nem akkor majd meglátjuk a továbbiakatKép
OrsiKép
Nem árt ha megmutatod magad hétfõn, mert bármi meghúzódhat a háttérben. Nekem is a gyógyszer abbahagyása után kezdõdtek a bajaim... Reméljük nálad nem lesz gondKép

doris

Sziasztok, Lányok, elmentem haza, fõnököm nagy kegyesen elengedett.

Mindenkinek jó hétvégét, a nyaralni-indulóknak kellemes pihenést!

Pusza,

Rita
knérita

Orsi!

Tenyleg nem akarlak ijesztgetni, de itt van egy topic ahova Erazmusz doktornonek lehet feltenni egy csomo kerdest. Egyszer egy lany kozvetlen a tabletta abbahagyasa utan akart babat, es nem akarta kivarni a 3 honapot mig kiurul a fogamzasgatlo a szervezetebol. Erazmusz doktorno hivta fel a figyelmet arra, hogy rendkivul nagy az eselye annak, hogy igy a baba fejlodesi rendellenesseggel fog szuletni, es sajnos nem egyszer nezte mar vegig praxisaban is, hogy beteg vagy teljesen eletkeptelen gyerekek szulettek a fogamzasgatlo miatt.

kamilla
kamilla

Lányok!

Már nem sokáig vagyok köztetek. Nagyon fogtok hiányozni!!!
Doris akkor majd neked küldök egy SMS-t.
Remélem mire visszajövök sok zebrás teszt lesz!Kép
Mindenkinek nagyon szorítok majd a távolból.

Puszi

Andy
Andy

hozza kell tegyen szerintem a tabletta mellett biztos nem vagy terhes, es a panaszaid egesz mas miatt vannak es 3 honap mulva mar Te is ketcsikos teszt boldog tulaja leszel! Kép

kamilla
kamilla

AndyKép

Jó pihenést kívánok. Mindenképpen üzenj Dorissal, hogy mi a helyzet.

OrsiKép

Mindenképpen menj hétfõn orvoshoz, ha elmúlnak a tüneteid akkor is. Szerintem sem babus van a dologban. Egyébként jobb megvárni míg a gyogyi kiürül a szervezetedbõl.

Hamarosan elmegyek haza . Mindenkinek jó hétvégét, és nagy-nagy hõemelkedést kívánok egy pici pocok miatt!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Kamilla! Ne ijesztgesd mar szegeny lanytKép Szerintem elenyeszo az olyan babak szama, akik a tabletta miatt betegek, nem beszelve arrol hogy szerintem ezt nem lehet kijelenteni kategorikusanKép En ismerek olyan babat, aki tabletta mellett fogant, kutya bajaKép

orsoly
orsoly

Sziasztok Lányok!

Most rohanok, feküdnöm kell egy kicsit mert kifolyik belõlem a kúp.

DE

Most jöttünk haza az UH-ról Pöttömke él és virul, 9,6 mm ver a szivecskéje, és még Papát is beengedték, hogy megnézhesse. KépKép Úgyhogy én bõgtem örömömben, õ meg vigyorgott mint a vadalma. Nagyon büszke ám. KépKép Azt mondta a doki, hogy pont olyan és akkora, ahogy a nagykönyvben meg van írva. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Andy!

Jó pihenést kívánok a nyaralásra és kellemes idõtöltést.
Nagyon várom majd a híreket rólad!!!

Rita!

Jó, hogy téged elengedtek haza, nálunk az ilyesmi nem divat.

Edelweiss!
Ha megjöttél uh.-ról azonnal írd meg, hogy mi újság! Remélem minden a legnagyobb rendben van, és most már megnyugodtál és nagyon boldog vagy. Kép

Doris!
Most már mindent tisztán látok veled kapcsolatban. Sok sikert a jövõhöz neked. Úgy látom még 1-2 dolgon neked is túl kell esni. De hátha magától is jönne a babuci! Az is lehet, nem?
Remélem a lapar.-nál sem találnak majd semmi bajt. Viszont ez esetben valószínû inszemmel indítottok majd.
Ha esetleg valamit találnának, ami miatt nem érdemes inszem.-et csinálni, akkor lesz lombik. Legalábbis az én eddigi meglátásaim szerint, így gondolom.
Reméljük minden simán halad majd, és hipp-hopp már terhes is leszel!Kép

Éva
Éva

EdelweissKépKépKép
Nagy nagy gratula Nektek és nagyon boldog 9 hónapot kívánokKépKépKép Feküdj sokatKép
ÉvaKép
A lapar reméljük újdonságot már nem hoz... Ha az endommal tudnak esetleg valamit csinálni akkor nagyon boldog leszek de ha nem már az is jó lesz, ha tudjuk mekkora a kiterjedése és milyen szerveket támadott még meg... Bízom benne, hogy képes leszek kihordani egy babukátKép

doris

Edelweiss!

Nagyon gratulálok a babádhoz, és nagyon örülök, hogy minden rendben van és mindketten jól vagytok.KépKépKép
Sok boldogságot kívánok nektek! Látod, minden rendben lesz, most már tényleg megnyugodhatsz!!!!Kép

Úgy szeretnék már én is bõgni, amint épp a babám szívverését nézem az uh. segítségével.

Éva
Éva

Doris!

Ez esetben remélem nem lesz nagy kiterjedésû az endom. Ne aggódj, biztos megtesz a dokid mindent a sikerért. Ezek a medd. központok ma már biztos tudnak neked is segíteni, hogy babátok legyen. Most lapar. nélkül nem is lehet tudni, hogy milyen kiterjedésû az endom.? VAgy lehet, hogy el is múlt? Vagy az nem múlik csak úgy el? Mivel lehet kezelni?

Éva
Éva

Edelweiss!

Nagyon nyugodt, szép, felejthetetlen 9 hónapot kívánok Nektek! Vigyázzatok magatokra!

Nelli
nelli2

Lányok!

Fájó szívvel de búcsúznom kell.
Augusztus 21-én jövök dolgozni.

Edelweiss!
Nagyon vigyázz magatokra és boldog babavárást!Kép

Remélem sok kismama lesz mire visszajövök!

Mindenkinek puszi

Andy
Andy

Lányok!

Indulok haza.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

Remélem hétfõn sok zebrás bejelentés lesz.Kép

Puszi mindenkinek.

Éva
Éva

Virág, õ egy Bichon Frise kutyuska, igazi társasági lény. Persze,hogy lakásban tartjuk, sõt, velünk alszik...Augusztus végén lesz egy éves, nagyfiú...
Puszi nektek, rohanok
Barbi
Barbi

EDELWEISS: gratulálok a kiváló Pöttömkéhez mindkettõtöknek! Öröm ilyen jó híreket olvasni! Vigyázzatok egymásra!Kép
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok és hétfõre zebrahegyeket!
SAJNOS legközelebb csak szerdán tudok jönni, mert Balcsin leszünk hosszú hétvégére!
Sok puszi,
Virág
Virág

VirágKép
Hosszú hétvége a Balcsin az nem SAJNOS hanem szuper!!!KépKép
BarbiKép
Jó szórakozást és színes programokat kívánok Nektek a szüleiddelKép
ÉvaKép
Ezek szerint Te nem olvastad még vissza a régi archivumokat... Majd magánban leírom a "történetemet" mert itt már úncsi a többieknekKép
AndyKép
Pihenjetek nagyon jól és várom ám az SMS-tKépKép
LányokKép ÉN még vagyok 5-ig, de látom sokan elmentek haza, jó pihenést és szép hétvégét kívánok mindannyiotoknakKép De még ennél is több +++++++++++++++++++ tesztet a jövõ hétreKép

doris

Szia Doris!

Meg en is itt vagyok Kép, 5-ig biztosan, Kép remelem tovabb nem.
Ma SMS-eztem Loraval! Kép Jol vannak. A jovo heten felhivom es elmeselek mindent.

Virag!
Egy tunder vagy, hogy mar utnak is inditottad a cseppjeimet. Kép Nagyon jo pihit a Balcsira!

Edelweiss! Kép Kép Kép Nagyon-nagyon vigyazz magatokra!

Jo hetveget mindenkinek!
Remelem hetfon lesz nehany pozitiv hir! Kép

Andi
andi28

Andi28Kép
De örülök, hogy jól vannakKép Megmondanád Neki ha beszéltek, hogy sokszor puszilom és nagyon vigyázzon magukra...KépKép? Reméljük most már minden rendben leszKép

doris

Lányok, köszönöm a tanácsokat.

de mindenképpen ki fogom várni a 3 hónapot, a a mamám is orvos, tudom, hogy ezzel nem szabad viccelni.
köszi
puszi mindenkinke
Orsi

ps. a tüneteim kicsit javultak, de mellem még mindig fáj... hétfõn megyek dokibácsihoz

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Aztán számolj ám be, hogy mi voltKép

doris

mindenképpen beszámolok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Úgy látom hasonló cipõben járunk baba ügyileg. Én is most hagytam abba a gyógyszert és érdekes módon az utolsó adagnál nekem is volt mellfeszülés vagy két hétig. Görcseim is voltak de csak rövid ideig, úgyhogy nem tulajdonitottam neki jelentõséget. Ha rendesen szedted a gyógyszert, nem gondolom, hogy pont te vagy az az 1% aki teherbe esik fogamzásgátló mellett is. Remélem minden rendben lesz veled. Egyébként nekem menetrendszerûen megjött és a tünetek elmúltak.

Egcsi
egcsi

SziasztokKép
Doris, orsoly, Virág és a többiek, akik vígasztaltakKépKépKépKép KöszönömKép

Azért írok ilyen ritkán, mert nagyon jó kis munkahelyem vanKép Csak heti 3 napot melózom (bár ebbe idõnként beleesik egy-egy vasárnap isKép)

Szóval, a párom nem volt még kivizsgáláson. Januárban hagytam aba a gyogyót, március óta nem védekezünk. A ciklusomat leírtam szerdán, most egy "hõgörbe" jön (kedd óta mérem, "szabály szerint", vagyis hüvelyben, minden reggel azonos idõben, nem kikelve az ágyból).

6. 37,4 X
7. 37,4
8. 37,5 X
9. 37,6
10. 37,4 X
11. 37,3 (ez van ma)

Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá.
Tudom, hogy ez nem sok, de én úgy számoltam, hogy ha 23-25 napos a ciklusom, akkor a 10-12. napon kéne ovulálnom. Vagy nem?
Mellesleg, olyan pattanásos lettem az elmúlt 3 napban, mint még kamaszkoromban semKép

Puszi: Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szijasztok Csajszikák!Kép

Itt kicserélt Mamacs irogat Nektek megintKép Örültök ugye?Kép

A helyzet az, hogy a sok pisilés alábbhagyott, a pocim is a kajátol volt nagyobb,a labdacsot sem érzem annyira, inkább csak ha jol bekajálok,de akkor lent a ször felett nemsokkalKép, a cicim még feszülget néha, de három napja fáj a medencémnél és tegnap este ota olyan mintha meg akarna jönni! Mármint a pocimban a fájdalomszerüségKép Na a legfurább az az egészben, hogy nekem az utobbi idöben már csak akkor fájt a hasam, amikor már tombolt a mensi! Nem elötte kezdett el fájni! Régebben elötte is fájdogált, de mostanában(kb az utobbi fél-1 évben) nem! Na igaz, hogy mostanában volt némi zavar a ciklusaimmmal, de azért megjött mindig 2-4 nap csuszkálással! Szoval nagyon kiváncsi vagyok mi/ki fog kiSzÜLNIKép ebböl a dologbol, de remélem, hogy az akire gondolunk és szeretnénk! Asszem holnap lesz a 28-ik napom, szoval a teszttel minimum még egy hetet várok ha nem jön meg!

Nemtom mikor jutok netközelbe megint, de ha történik/nemtörténik semmi akkor azért valahogy üzenek valakivel, okay?Kép Remélem valami állatkeri sztorival foglak meglepni benneteket!Kép Na meg a családotKép Zebra!Kép Értitek?Kép

Na nem foglalom tovább a helyet, megyek filmetnézni!Kép

Juj nagyon szoritsatok! Ugy izgulok,és reménykedem! De a párom szerint nincs bent babaKép DE ÉN KITARTOAN REMÉNYKEDEM aztán meg bögök ha megjönKép

Na puszekli! Mamacs
Pc: bocsika, hogy nem szolok hozá a többiekéhez, de csak annyi idöm van , hogy magamrol irjakKép

Pc2: vélemény a tünetek alapján???
mamacs

Sziasztok,

Mamacs, Kép
ez felettebb gyanus. KépKép

Orsi Kép
Az en dokim szerint nem a gyogyszer kiuruleset kell megvarni, hanem hogy a sajat cilkusod ujra beinduljon. Ha az 1-2 honapon belul beindul, akkor mar el lehet kezdeni a babagyartast. Ha megis gyogyszer mellett, vagy 1-2 honapon belul esnel teherbe, akkor is csak ritkan lesz valami problema a babaval altalaban teljesen egeszseges babak jonnek a vilagra. Ird meg, hogy mi volt! Kép

Edelweiss, Kép
de jo. drukkolok a tovabbi nyugis terhessegedert. KépKépKép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

LányokKép Szép jó reggelt mindenkinekKép
JovikaKép
Ne haragudj, de én még soha életemben nem hallottam ennyire magas hõmérsékletrõl a ciklus elsõ felében...nem tudok mit írni... Higanyossal méred?
MamacsKép
DrukkolunkKép
LányokKép Andy üzente, hogy tegnap megjött Neki ezért ma van a 15. ciklusa 2. napján.

Szép napot mindenkinekKép

doris

Jó reggelt mindenkinek!

Pénteken azt írtam, hogy megjött, de ez nem igaz. Nagyon halvány, pici piros valami volt, de aztán semmi. Azóta se. Nem bírtam ki, megcsináltam szombat reggel egy tesztet, de negatív volt. A Hõm is azt mutatja, hogy nincs baba. Akkor meg mi lehet az oka a 10 napos csúszásnak? Most lesz 6 hónapja, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót. Eddig minden rendben volt. Általában mx. 1 hetes késéssel megjött. Most pedig sehol semmi. De még csak tünetem sincs semmire. Mit gondoltok, mi lehet a probléma?
Szóval a táblába vissza kellene állítani engem a 2 ciklus, 38. napjára.

A mostani nõk lapjában az oroszlánoknak jó dolgokat olvastam (én is az vagyok). Azt írják, hogy
"augusztustól új idõszámítás kezdõdik életükben, és ritka szerencsés, soha vissza nem térõ idõszakot 2003. augusztusáig élvezhetik. Sok oroszlán jegyében született nõ találja meg mosta z igazit,a nagy Õ-t, amiért még meglevõ viszonyát is felrúghatja. Ez a gyermekáldás, a fogamzás, valamint a gyerekkel vagy nõgyógyászattal kapcsolatos régi keletû problémák megoldásának ideje.
Pénzügyekben viszont nem állnak a helyzet magaslatán, többet költenek, mint amennyit megengedhetnek maguknak, vagy családi vállalkozás, ingatlanügylet viszi a pénzt. A munkában, a megélhetésben októberben szokatlan lehetõség kínálkozik, amit gondolkodás nélkül el kell fogadni, mert biztos alapokra helyezhetik a jövõjüket. Novemberben és decemberben a rokonai miatt hangulata és lelke is olyan zúzmarássá és szürkévé válhat, mint a téli természet."

Szóval oroszlánok, mindent bele! Az elkövetkezõ évben biztos baba lesz!

A többieknek is persze! Csak azért írtak errõl a jegyrõl, mert most oroszlán van.

Bocsi a regényért.

Nelli
nelli2

NelliKép
Írok Edelweissnek, hogy javítson, de ezét ez nagyon érdekes.... Kicserélted a hõmérõt???? A negatív teszt mindig lehet téves, csak a pozitív biztos...KépKépKép

doris

Doris!

Igen, kicserétem, de a hõm alacsony.
szombat: 36.8
vasárnap: 36.75
hétfõ: 36.6

Idegesít nagyon.

Nelli
nelli2

Sziasztok, Lányok!

Nekem sincsenek jó hireim Kép
A hõm szombaton még 37,2 volt, vasárnap 37,1, aztán délután volt egy pici barnásozás, ma reggelre (32. nap) meg leesett 36,9-re, tehát tuti, hogy legkésõbb holnapra megjön. De most biztos hogy volt valami, hiszen 17 napig 37,1-37,2 volt a hõm. És az is biztos, hogy ez progi-elégtelenség, tehát erre mindenféleképpen gyógyit fogok kérni a dokimtól erre a ciklusomra, meg az elkövetkezõkre. Tehát mégsem úszom meg a a HSG-t Kép, bár a mostani ciklus alapján úgy tûnik, nem is ott van a gond. Ha megjön, akkor kell felhivnom a dokit, kiváncsi vagyok, milyen lett a hormonprofilom. Tegnap a barnásozás láttán eléggé el voltam kenõdve, de még biztam, hiszen még mindig éreztem a hasamban a feszülést, aztán ez ma reggelre elmúlt, maradt helyette a mensit megelõzõ érzés. Nem vagyok túl vidám, mert azért egy kicsit biztam benne, fõleg úgy, hogy péntek este visszajött belõlem a vacsim, ezt már jó jelnek tekintettem, úgy látszik, korán. Na, mindegy, majd az a hónap meg a HSG meghozza az eredményt! Legalábbis remélem!
Na, megyek, mert ezer a dolgom, csak ezt le kellett irnom.

MAMACS Kép
gyanús vagy! Szoritok! Jelentkezz, amint tudsz, kiváncsian várjuk a fejleményeket!

EDELWEISS Kép
kivánok Nektek még sok ilyen örömteli pillanatot! Még mindig ölelgeted a WC-kagylót Kép?

Cupp mindenkinek!

Rita
knérita

Sziasztok Lányok !Kép

Sajnos ma a ciklusom 29. napján elindult lefele a hõm. Ma reggel már csak 37,00-t mértem, holnap vagy holnapután megint meg fog jönni. Teljesen magam alatt vagyok. Ebben a hónapban pedig mindent bevetettünk. A munkahelyemre befelé végig sírás kerülgetett. Egy dolog vígasztal, hogy megyek nyaralni a jövõ héten, és addigra új ciklust kezdhetek.

JovikaKép
Ilyen magas hõt én még nem láttam, csak a ciklus 2. felében. Akkor mennyire fog akkor felugrani?

AndyKép
Sajnálom, hogy megjött.Kép Veled érzek.

MamacsKép
Ott bizony baba lapul. Nagyon jó, hogy így hiszel benne Kép

Sziasztok
CatEye

Cat
Kép
cateye

Most látom Rita, hogy egyszerre szóltunk hozzá, és sajnos Te is rossz hírekkelKép
Hát ebben a ciklusban tényleg fogtuk egymás kezétKép
Én is úgy érzem, hogy már csak a lapar segíthet rajtam szeptemberben, más ötletem már nincs. Neked a HSG-t augusztusban csinálják ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

NelliKép
Orvoshoz kéne fordulnod, nagyon hosszú ideje alacsony a hõd...
CatEyeKép RitaKép
Sajnálom, nagyon bíztam benne, hogy sikerülni fog... Ne csüggedjetek,a hsg és a lapar biztos segít majdKép

doris

Sziasztok!
Rita,
bár én nem vagyok olyan jól képzett hõmérséklet ügyileg mint ti és anno a hõmet nem tudom milyen volt, de a barnásozás stb. ugyanígy volt nálam is. Gondoltam szép kis út lesz hazáig (buszon Franciaországból), aztán megszünt csak a fájásszerûség maradt, a végeredményt meg tudod. Szóval, amíg nem jön meg...Kép Ha mégis, akkor meg már tudod mit kelll lépni, és a doki sem fog cserbenhagyni, tuti!
Még átnéezem a babanet termést, aztán írok, ok?
Ágci

Kép
Ágci

CATEYE Kép
sajnálom, tényleg fogtuk egymás kezét Kép. Na de majd a köv. ciklus! Ha meg fog jönni, akkor csinál a doki HSG-t, a ciklus 10. napja körül.

DORIS Kép
köszi a biztatást, aranyos vagy!

ÁGCI Kép
köszi, hogy biztatsz, de a múlt hónapban is igy volt, leesett 36,9-re, aztán másnap megjött. Nagyon jól kopirozom a ciklusaimat Kép. A dokiban viszont nagyon bizom, örülök, hogy õt választottam. Éppen a múlt héten adtam meg a számát egy másik halasi csajnak, mert itt nem akartak vele foglalkozni. Osztálytalálkozó hogy sikerült?

Megyek, mert egy nagy anyagot kell összeállitanom, de azért majd kuksizok idõnként Kép

Kép mindenkinek!

Rita
knérita

SZiasztok Lányok! Jó reggelt!

CateyeKép RitaKép
Nagyon sajnálom, pedig annyira jó volt a hõtök.

EdelweissKép
Gratulálok Pöttömkéhez!

MamacsKép
Én is szorítok! Reméljük ebbõl baba lesz!

JovikaKép
Ez a magas hõ a ciklus elején nagyon-nagyon furcsa. Biztos, hogy rendesen megjött az elõzõ ciklus végén? Mert olyan is van, aki babás, de mégis megjön, csak egy kicsit kevesebb mennyiség.

Lányok!
Nekem pénteken megjött, szóval ma vagyok a 8.c 4cn-on.
Az egészben az a legérdekesebb, hogy már vagy egy hete teljes bizonyossággal tudtam, hétfõn pedig már fogadást is mertem volna tenni rá, hogy pénteken megjön. És meg is jött. Aztán meg persze olyan rosszul voltam, hogy dolgozni se jöttem.
Orvosnál viszont voltam.
Ebben a ciklusban a menet a következõ lesz:
closti 5-9. napig
tüszõrepesztõ injekció a 11-12. napokon.
Azért két napon keresztül, mert nem meri nekem egyszerre beadni az egész adagot a 2 évvel ezelõtti dermoid cisztám miatt.

Lányok, akik kaptak ilyen tüszõrepesztõ szurit! A szuri után hány nappal kell akciózni?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

RitaKép
Nem a progiddal van ott a gondKép, mert a höd 17 napig fenn volt 37 felett. Valami más lehet az oka a 17+ napos második fázisnak. Lehet, hogy ilyen tipusu vagy. Hosszú, elnyújtott 2. fázis. Ettöl még bármikor lehetsz babás. Nem ártott volna egy hormonszintmérés úgy 1 héttel ezelött, akkor többet tudna az orvos mondani.

Bocs, ha már mondtad, de szedsz duphastont vagy ultrogestánt? Csak azért mert köztudott, hogy ha ezeket szeded megnyújthatja a 2. fázist!!!!!

Andy,
Tudom, hogy szabin vagy és nem olvasod, de hátha visszaolvasod majd.
Sajnálom, hogy megjött. Úgy látszik akkor jól löttem be a peteérésed napját, amikor azt mondtam, hogy 38 nap körüli ciklusra számíts. SajnálomKép Viszont a jó hír az, hogy a höd peteérés után szuperül magas volt. Úgyhogy nincs progihiányodKépKépKép Aztán akciózni ám ebben a hónapbanKépKépKép

Cateye
SajnálomKép, pedig úgy drukkoltam.

Nelli,
Nagyon úgy néz ki ma beindul a mensid. Szerintem a 36,8 és 36,75 még nem volt elég alacsony ahhoz, hogy megjöjjön (nálam is mindig így volt 36,8-ra sohasem jött meg, 36,65-re már igen). Szóval a mai 36,6 már igencsak jelzi, hogy be fog indulni a szervezeted.

MamacsKépKépKép
MIINDENT BELE, CSAK POZITÍVANKépKépKép

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: