Sziasztok!
Vera!
Semmi gond, előbb-utóbb nálatok is jön a következő kis pejnahajder, aztán lesz ne mulass!!!

)
Addig élvezd ki, hogy egy gyerek másfél, de kettő már három anyát igényel!:))
Hogy a három lurkóról szót se ejtsek!
Orsi!
Sajnos Mókuska lehet, hogy méginkább megkergül alvás ügyben, ha befut a tesó! Úgy veszem észre, ezzel tudják legionkább kifejezni hangulatukat a gyerekek a hiszti után.
De este alszik, az is valami!
Persze, ahogy egyre nagyobb lesz a pocakod... aludj még most amennyit tudsz, még akkor is, ha nem raktáározható el a kipihentség, mint a befőttek! Sajnos.
Vakili!
Úgy segítenék, ha tudnék...
Csak egy kicsit pihenhetnél...
Galád dolog és lehet, hogy már próbáltad is, de... nem használna, ha te is megmakacsolnád magad és márpedig nem cicizünk x-nél többször?
Verekedés...
Olivér is volt és van is hogy próbálkozik néha, de még a levegőben megfogom a kezét, hogy esélye se legyen. Plusz igen rútúl nézek rá.
Nem állítom, hogy 100%-os megoldás, de zömében használ.
Egcsi!
Oltári a kép, főleg, ha oltár is lesz!:D
Araimport!

)
Ritáéknál érdeklődhetsz majd, ha eljön az idő!
Rita!
Mégegy hatalmas gratula neked!!!
Jók a képek nagyon! Szépek vagytok!
Drukkolok, hogy Lili hamar belerázódjon. Elég nyitott kislány, talán nem lesz gond, a féltékenységről meg remélem csak hallani fogtok!
Olivér nem érdeklődik a szopi iránt, bár néha látom, hogy már unja, hogy MArci még mindig eszik és nem jövünk már le az emeletről játszani, de azért kivárja a sorát.
Én most direkt nem fejtem, max akkor, ha nagyon feszített egy kicsit. Épp azért, mert Olivérnél rengeteg időm ment el rá, és szinte már mehettem is újra szopiztatni és még csak nem is aludtam. Most etetek és húzok az ágyba.
Belővelések!
Te is sokkal jobban érezted a méhösszehúzódásokat szopik közben?
Én Olivérnél egyáltalán nem éreztem, de most... sokszor olyan volt, mintha megint szülni készülnék, de legalább a bimbóm is fájt mint a nyavaja.
Ám az idő nagy segítség! Már a bimbó is beletörődött sorsába. Már vissza sem húzódik, csak meredez mélabúsan várva a következő szopizást.
És csak ne gondoljak semmi szépre, mert rögvest tejfürdőben lesz részem!
Manóci!
Fűtés megy nálunk is.
Undorka egy idő annyi szent! És ha az egész "nyár" ilyen lesz...?!!!!
De legalább a szél ne fújna!
Mese!
Jól vagytok?
Kostyika?
és még jó páran el vannak tünve de hová????